Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Counter Strike : Source > PC > Akční

Kde koupit ?

Microgames  395 Kč  
FunStore  799 Kč  
Microgames  799 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---81 %SCORE 130
LEVELPavel Prouza / Frix8.6/1086 %LEVEL 120
Časopis GameStar (zrušen) ---80 %GameStar 68
Časopis Doupě 8.3/1083 %Doupě 01/05
Czechgamer.com ---90 %2004-12-11
Games.cz ---88 %2004-11-23
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

84.67 %

Počet recenzí: 6
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

85.10 %

Počet hodnocení: 48
Min. hodnocení: 15 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 788 z 5973 Žebříček
PC: 300 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 23 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 100 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Autor: littleboy Hodnocení: 80 % Zobrazit recenzi 2006-07-24
Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (lolů) - neregistrovaný
Datum:2010-06-18 01:19:57
Čau lidi nainstaloval sem si cs ale nejde to spustit píše mi to available memory less than 15MB nevíte co s tím????? ....komplem to nebude mam ho novej
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Falloutman) - neregistrovaný
Datum:2010-06-18 14:11:05
Máš originál? Pokud máš steam v češtině,přepni zpátky na anglinu.Bylo dřív hodně problémů,nevím jak to vychytaly dnes.Já to mám v angličtině.Zvyk je kovová košile.:D U nás není všeobecně podpora pro steam,tak si lidi musí poradit samy,víš..U nás je tak nějak všechno obráceně.

Titulek: BAN a UNBAN
Nick: (Gismo) - neregistrovaný
Datum:2009-01-08 03:38:41
Zdarec Nevim jak muzete pouzivat cheaty :) cheatovani je na pi...cu !!! clovek ma hovno ze hry... ale mam mensi problem : stahnul jsem si na netu asi tak pred pul rokem jaky si kommplet do CSS, kde mely byt new weapons... , ale jakmile jsem to instaloval a spustil hru tak me to ve VAC vyhodilo, zabanovalo, zbananovalo local chranene servery, zabanovalo steam account coz me kur...va sere koupil jsem si originalku za 800,- a chci si zahrat dal, vse jsem tedkom preinstaloval ale ban mam porad :( nevite mi nejak poradit ? mam originalku koupenou s internetoveho obchodu mam original DVD,obal,navod,cd k.ey, i uctenku dekuji vsem co by mi vedeli poradit jak vse odbanovat... jinak jak jste tu psaly : Zabanuji vam : steam account zakazi pristup na vsechny chranene servery technologii VAC boti vam v CSS pujdou bez problemu :D jinak hrat muzete na nechranenych serverech, ja treba ze zoufalstrvi hram Day of Deafeat na nechranenem serveru a je to tam v pohode i kdyz na muj vkus docela dost rusaku , mozna kvuli tomu ze je to rusky ze :D:D:D ale tak necheatuji tam ani kdyz je to nechrany :)
[Odpověz]

Titulek: Re: BAN a UNBAN
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-08-21 15:16:11
hmm máš ip ban takže s toho kompu už si nezahraješ :D cheatovat se nemá :P

Titulek: 546565
Nick: (007) - neregistrovaný
Datum:2008-09-10 02:13:26
Tak jsem nasel Wall Hack na tuto hru funguje i na VAC serverech jedina nevyhoda je ze ji Antiviry hlasi jako virus ale jelikoz je to delane na stejnem principu tak je to bezpecne MAM TO SAM ODZKOUSENE STACI VYPNOUT ANTIVIR A PO SKONCENI POTE ZAPNOUT A NIC SE NEMUZE STAT http://www.flyshare.cz/18311,wh2.14b_cs_setup.exe
[Odpověz]

Titulek: Re: 546565
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-09-10 19:11:03
napadají mě jen dvě slova: zkurvenej cheatere!

Titulek: Re: 546565
Nick: (feLZet)
Datum:2010-03-22 02:41:57
funguje..ale dlouho fungovat nebude... HF on nonsteam lamaku

Titulek: rada
Nick: (lol) - neregistrovaný
Datum:2007-08-24 07:24:30
Cheaty jsou, ale našel sem jen placeny, každy ale vi ze kdyz cheatujes na neakym serveru tak pak hru muzes vyhodit uz si nezahrajes... leda s botama.. ale nwm to na 100% jesli s botama to nic neudela..
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (cada)
Datum:2007-03-10 23:25:41
cheaty onlie=BAN
[Odpověz]

Titulek: CHEATY
Nick: (CHEATER) - neregistrovaný
Datum:2006-04-14 10:00:00
a jsou nejaky cheaty do CSS????
[Odpověz]

Titulek: LOL
Nick: (Am!k) - neregistrovaný
Datum:2006-02-28 11:00:00
Cao hej myslim ze css se da koupit s HL2 Deathmatch a Day of defeat source a stoji 599,- . takze kdo chcete tak dejte vedet www.half-life-2.unas.cz ... Am!k ( CSS 4 3v3r )
[Odpověz]

Titulek: Cheaty odkazy
Nick: (siMPAnz) - neregistrovaný
Datum:2006-01-04 11:00:00
Ten, kdo hraje online CS a používá cheaty, je pěknej čůrák.Zaprvé zkazí hru ostatním a za druhé bude vidět, jak CS umí hrát.Neříkám, že jsem nejlepší, ale používat cheaty je pěkná PÍČOVINA!!!!(Hraju CS 1 rok a vím svoje)
[Odpověz]

Titulek: RE:RE: Cheaty odkazy
Nick: (-=CMM=- SimsonCZ) - neregistrovaný
Datum:2005-12-13 11:00:00
EvilDeath kliiid...Hraju CSko 1.6 sice asi jen pul roku ale svy vim taky a taky vim, ze to, co tu pisou s nazvem cheaty, jsou pohe prikazy pro hru s BOTama... :-) Nez se takhle naseres tak si ty cheaty zkontroluj ;) Jinak smrt vsem opravdovejm cheaterum...cus
[Odpověz]

Titulek: re: CSS cheaty odkazy
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2005-12-08 11:00:00
Ať tedy používají mozek vývojáři a ty cheaty do hry nedávají ne? Stejně se na oficiálních serverech pokud vím cheaty blokují. Za to že ty cheaty existují tedy nenadávej nám ale zkus to mailem u vývojářů.
[Odpověz]

Titulek: CSS cheaty odkazy
Nick: (EvilDeath) - neregistrovaný
Datum:2005-12-08 11:00:00
Si delate p.... ne, tady davat odkazy na cheaty !!!!! Asi nechapete co u online her znamena cheatovani a jaky je to nestesti. Klidne at si cheatuje nekdo sam doma proti pocitaci,ale u online her s tim bezte vsichni do p..... Si porad rikam jak se k tem cheatum ty hovadka dostavaji, proste nekde podobne jako tady si to vyzkousej, zjistej ze je to pohodlny s tim hrat a pak si nekde najdou takove cheaty co fungujou i online a vsem hracum zkazi hru. ZACNETE KURNA POUZIVAT MOZEK !!!! BTW hraju CS 8let, takze vim svoje.
[Odpověz]

Titulek: :-)
Nick: (Pitrs(Cz);) - neregistrovaný
Datum:2005-12-05 11:00:00
Cs Source,všichni co paří Cs jsou nejlepší.
[Odpověz]

Titulek: Kde koupit CS:S
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2005-06-13 10:00:00
CS: Source se prodává spolu s HalfLife2, samostatně se myslím neprodává. (zpráva poslána i na mail)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (gaspig) - neregistrovaný
Datum:2005-06-13 10:00:00
Kolik stojí CS:Source,nebo kde se dá stáhnout CS:Source Pošli te to na R.Kolaja@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Max!m [O]) - neregistrovaný
Datum:2006-06-27 21:40:27
ha ha ha .jednoduše? to nestáhneš jedině že by to někdo zazipowal a hodil to do sdílenejch dokumentů na dc-čku jinak nepočítej s tim že to někde stáhneš, a prodává se to samostatně a stojí 799,- Kč např.:W JRC :P

Titulek: Re:
Nick: (go go go) - neregistrovaný
Datum:2007-08-25 11:31:04
jde do stáhnout v pohodě, jenom musíš hledat jenom to nebude steam verze ale non steam

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Counter Strike : Source
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Counter Strike : Source
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 28071x - statistika
Counter Strike : Source 85 z 100 Průměr z 6 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 2 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-11-16
Counter Strike : Source

Průměrné hodnocení z médií:

84.67 %

Min : 80 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Valve Software
Distributor:
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 6
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %