Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Beowulf > PC > Akční

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - Beowulf (X360) 40.00 %

Kde koupit ?

Microgames  148 Kč  
FunStore  149 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---60 %SCORE 167
LEVEL 4/1040 %LEVEL 161
hry.Sme.sk 4.4/1044 %2008-01-22
GameStar.cz 5/1050 %2008-01-02
Doupě 3.5/1035 %2007-12-19
GamePark ---40 %2007-12-12
Games.cz 3/1030 %2007-12-12
Sector.sk 5/1050 %2007-12-12
Bonusweb ---49 %2007-12-05
Hratelne.cz ---45 %2007-11-26
Hrej.cz 4/1040 %2007-11-24
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

43.91 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 30 %
Max. hodnocení: 60 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

45.00 %

Počet hodnocení: 3
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 70 %
Pořadí:

Celkově: 5075 z 5973 Žebříček
PC: 2573 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 265 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 670 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GamePark2007-09-21
Gamesport2007-09-13
Hratelne.cz2007-09-12
Bonusweb2007-08-30
Hrej.cz2007-08-29
Doupě2007-08-14
Bonusweb2007-08-02
Bonusweb2006-03-30

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-01-03 23:18:07
No mě tahle hra dělala problémy, prý se potýká s dvoujárdy (stejně tak King Kong), stačilo mi vypnout jedno jádro a bez jediného pádu hrát dál. stačí poggoglit, jsem na vistách a utěch nemám šajn jakým příkazem.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Odin z Valhally ) - neregistrovaný
Datum:2011-01-03 17:08:41
Mám pentium 4 , 3,2 GHZ , 1GB Ram , EN 8400 Silent a jede mi to v pohodě !
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Kral-krysa) - neregistrovaný
Datum:2010-01-13 03:07:09
Né špatná,ale bohužel málo dotažená hra.Jinak ohledně optimalizace ti s instalovanýmy Windows 7 mají to víhodu neb optimalizer 2x i 4xjádra je již v Windows samotných.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (tomin)
Datum:2008-02-09 01:26:17
je dobra ale nepropracovana hra neni kni co dodat je v podstate stejna jako ty ostetni proto ji davam jen65 procent
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-12-16 05:33:48
Mně to pro změnu ani nenajede spadne to hned po spuštění crisis i cod 4 běží v pohodě nemáte na to nejakej fígl?
[Odpověz]

Titulek: sekanie
Nick: (tom) - neregistrovaný
Datum:2007-11-28 18:52:49
mne to tiez seka a pomaly reaguje na stlacene klavesy.. tym padom je akakolvek minihra typu stlac sipku ked zasvieti peklo.. AMD Athlon64 3200+ ,GF 7600GT ,1MB RAM ..zmena rozlisenia pomaha len minimalne a kvalita textur sa mi neda zmenit.. sama sa dala na high.tiez to mam opatchovane.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (xpe) - neregistrovaný
Datum:2007-11-19 23:18:37
Tak ten Beowulf je dobrej (neco jako God of War) az na to ze je to optimalizovane asi jako gothic 3....Ja uz nevim co mam delat at dam co dam seka se to jako to prase.Mam tam i patch 1.01 a porad prvnich par desitek vterin hrani je to krasne plynule jenze pak se neco zese*e a jede to jak posra*e...Ma nekdo ten samy problem?
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Beowulf
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Beowulf
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 16780x - statistika
Beowulf 44 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2007-11-16
Beowulf

Průměrné hodnocení z médií:

43.91 %

Min : 30 % Max : 60 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: UbiSoft
Distributor: UbiSoft
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 11
Počet preview: 8

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %