Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Battlefield 2142 > PC > Akční

Kde koupit ?

Microgames  148 Kč  
FunStore  149 Kč  
FunStore  370 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---78 %SCORE 154
LEVEL 7/1070 %LEVEL 146
Časopis Doupě 8/1080 %Doupě 11/06
GameStar.cz 8/1080 %2007-03-08
GamePlanet.cz ---72.5 %2007-02-02
Doupě 7/1070 %2006-11-16
hry.Sme.sk 7.5/1075 %2006-11-08
GamePark ---95 %2006-11-03
Hratelne.cz ---85 %2006-11-02
Bonusweb ---78 %2006-11-01
Hrej.cz 7/1070 %2006-10-29
Gamezone (ZRUŠEN) 4.5/590 %2006-10-21
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

78.63 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

74.25 %

Počet hodnocení: 12
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1796 z 5973 Žebříček
PC: 755 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 83 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 240 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Gamezone (ZRUŠEN)2006-10-16
Doupě2006-10-16
Sector.sk2006-10-12
GamePark2006-10-09
Hratelne.cz2006-10-08
GamePark2006-09-12
Hrej.cz2006-09-06
Doupě2006-08-10
hry.Sme.sk2006-08-02
GameParadise.cz2006-08-02
GamePark2006-06-26
GamePlanet.cz2006-06-19
Hrej.cz2006-06-03
Bonusweb2006-05-08
Gamezone (ZRUŠEN)2006-05-02
Gamesport2006-04-08
Games.cz2006-03-28

Přídavky

Čeština ---
Demohttp://games.tiscali.cz/clanek/demo.asp?id=11299http://pc.hrej.cz/hry/akce/battlefield-2142/download/hratelna-dema/Battlefield_2142_Demo.exe/
FanStránky ---
Cheatyhttp://www.abcgames.sk/?p=trainery_zobraz&id=10557
Návod ---
Obalyhttp://www.abecedaher.cz/index.php?page=obal&page2=zobrazit&id_hry=0000008888http://www.abcgames.sk/?p=cdobaly_zobraz&id=10557
Patchhttp://pc.hrej.cz/hry/akce/battlefield-2142/download/updaty/BF2142_Update_1.10.exe/http://pc.hrej.cz/hry/akce/battlefield-2142/download/updaty/BF2142_Incremental_Update_1.19b_-_1.20.exe/http://pc.hrej.cz/hry/akce/battlefield-2142/download/updaty/BF2142_Update_1.25.exe/http://pc.hrej.cz/hry/akce/battlefield-2142/download/updaty/Battlefield%202142%20Server.exe/http://pc.hrej.cz/hry/akce/battlefield-2142/download/updaty/bf2142-linuxded-1.08.21.0-installer.sh/http://pc.hrej.cz/hry/akce/battlefield-2142/download/updaty/BF2142_Update_1.40.exe/
Videohttp://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=10433http://pc.hrej.cz/hry/akce/battlefield-2142/download/trailery/bf2142_trailer-eu_640x360.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/battlefield-2142/download/trailery/bf2142_e32006.rar/http://pc.hrej.cz/hry/akce/battlefield-2142/download/trailery/Battlefield2142_E3DemoMovie.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/battlefield-2142/download/trailery/Battlefield2142_Trailer4.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/battlefield-2142/download/trailery/Battlefield2142_July_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/battlefield-2142/download/trailery/BF2142_CampGibraltar_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/battlefield-2142/download/trailery/BF2142_TitanTutorial_CZ_hi.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/battlefield-2142/download/trailery/battlefield_2142_video8.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/battlefield-2142/download/trailery/battlefield_2142_video9_intro_full.zip/
Wallpaperyhttp://www.abcgames.sk/?p=wallpapery_zobraz&id=10557
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: jak aktivovat northern strike
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-01-19 16:18:41
ahoj hele udělal jsem vse podle návodu mám originalní battlefiel 2142 a jeste to obsahuje to northern strike a ja nevim 1.jak to aktivuju 2.jak nastavit multiplay a jak ty servy . ale ja mam to gamespy comander . Odpovezt mi na email: vojtikovo@email.cz a jak si otevru ty zbarane jiny
[Odpověz]

Titulek: Northern Strike
Nick: (plaier) - neregistrovaný
Datum:2009-03-27 22:09:08
ahojte lidi mám problém!!!Koupil jsem originálku battlefield 2142 deluxe,ale nejde aktivovat Northern!!!!Na registrační stránce zadám cd klíč pak to chce přihlásit to udělám pak mi to vypíše účty vázané na můj mail a měl bych zaškrtnout ůčet kterej chci aktualizovat to udělám a tím končím stále mě to vrací zpět!!!!Co s tím???A ještě jedna věc !!Ve hře mám hodnost a celkem asi 61 000 bodů ale neukazuje mi to kolik bodů chybí do další hodnosti je tam stále nula a to mám už generálskou hodnost co s tím sakra je?????
[Odpověz]

Titulek: re:
Nick: (AlHank)
Datum:2009-03-07 17:25:22
neregistrovaný: asi nemáš originál, chce to originální cdklíč .Mám s tím zkušenosti.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-02-15 00:49:59
Neda sa mi hrat multiplayeri-preco?
[Odpověz]

Titulek: Shrnutí
Nick: (crewman) - neregistrovaný
Datum:2008-12-03 21:10:05
S pirátskou verzí Battlefield 2142 si zahrajete maximálně singleplayer, a pokud si nechcete kupovat originál hru, tak si můete na internetu stáhnout různé patche. Originální DVD (které vlastním) obsahuje sigleplayer i multiplayer. Koupil jsem ho za 399 Kč. Singleplayer je není špatný, ale online je online :). Doporučuji.
[Odpověz]

Titulek: Re: Shrnutí
Nick: (njjjjjjjjjjjjjjjj) - neregistrovaný
Datum:2009-03-22 11:26:28
A já za 150kč

Titulek:  
Nick: (Smokers) - neregistrovaný
Datum:2008-09-24 15:56:39
Zdar lidi chtel jsem se zeptat koupil jsem si Battlefield 2142 deluxe edition - udelal jsem aktivaci pro Northern strike ale nikde nevidim ze by se to zmenilo.muzete mi poradit jak na to abych tam dostal ty bonusy z Northern striku? dik za odpoved :o)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (KRATOS) - neregistrovaný
Datum:2008-05-15 22:40:31
CAWTE NEVIETE NIEKTO PORADIT AKO SI NA BATTLEFIELD 2142 OTVORIM NOVE ZBRANE? PROSIIIM POMOSTE MI NIEKTO POSLITE MI MEIL kratos1233@azet.sk
[Odpověz]

Titulek: BF je nejlepší hra co znám
Nick: (vojinryan) - neregistrovaný
Datum:2008-03-01 15:23:30
děcka tady pláčou, protože mají ukradenou pirátskou kopii, která jim samozřejmě nefunguje... Ano děti, je to on-line hra - hraje se proti živým lidem. Když se se svým zavirovaným počítačem a pirátskou kopií nemůžete připojit, nepište tu hlouposti o tom že je to blbost.
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (Battleman) - neregistrovaný
Datum:2007-08-08 12:38:24
Zdarec hosi hej ide se hrát Battlefield 2142 posíti? poradili bystemi jak nato? děkuji pošlete mi vzkaz na muj email dik radim.pekar@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: PANEBOZE !!!
Nick: (ImHotePek) - neregistrovaný
Datum:2007-04-03 23:43:16
Tahle hra ..je opravdu jen 'KRASNA' !! Singlplayer si nezahrajete k officialnimu webu se nepripojite a kdyz se vam to povede tak vam to rekne ze mate spatne hesle nebo login...Vubec nechapu jak tomu muze dat v hodnoceni nekdo90%?!?!? Timhle se ta hra porpada at je sebekrasnejsi hluboko pod 40% ohodnoceni!! Radim vam nekupujteto pac jen utratite prachy za spatne udealnou hru! Tomu nasvedcuje i to ze si stahnete DEMO a stejne si ho nezahrajete :-)) Protoze EA na nas chce jen VYDElAT !!!
[Odpověz]

Titulek: Re: PANEBOZE !!!
Nick: (BuBULa) - neregistrovaný
Datum:2007-04-03 23:49:44
Nojo ...kam se hrade BF2142 na BattleFront2 ...BF se muze jit zahrabat..Battlefront2 je naprosto super a to jak po siti tak na singl nehlede nato ze u BF musite hrat aby se vam odemkly dalsi zbrane a vybavebni a v Battlefrot2 se to odmika i u singlu. Muj nazor je ze BF2 a BF2142 je jen KOMERCNI SMEJD !!!

Titulek: navod
Nick: (Peter81) - neregistrovaný
Datum:2007-03-13 22:30:28
moze mi niekto poradit ako sa da k hre pripojit online? totizto mne nejde ani singleplayer :( poradte prosiiiiiim mail: pblenovo@orangemail.sk velmi by som sa podakoval
[Odpověz]

Titulek: pozor
Nick: (varování) - neregistrovaný
Datum:2007-01-07 21:19:29
Nekupovat nefunkční!!!!! NAstal problem že hlavni emailová adresa nejde vyplnít je to povínne ale nelze vyplnit a je to pouze pro net není to hra protí počítaču kdo nemá net nekupovat a na DVD zabíra 3,4 GB a na hardisku ¨1,2 GB nejsem sám!!!!! NEKUPOVAT!!! ;-)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (lolo) - neregistrovaný
Datum:2006-12-05 12:43:03
jako sa daju odomknut ostatne zbrane a prislusenstvo?
[Odpověz]

Titulek: pirt
Nick: (vgjn) - neregistrovaný
Datum:2006-11-28 01:48:00
Nepodarilo sa vam nakomu hrat multiplayer s piratsku kopijou??
[Odpověz]

Titulek: Re: pirt
Nick: (xxx) - neregistrovaný
Datum:2007-01-22 20:09:25
V pirátské kopii jde hrát pouze singlplayer.Takže radši koupit,tolik to zas nestojí.

Titulek: Re: pirt
Nick: (FS&Strap) - neregistrovaný
Datum:2007-03-02 01:58:32
hej mně nejde ani singleplayer..poraďte jak to spustit

Titulek: profil
Nick: (snake) - neregistrovaný
Datum:2006-11-08 20:07:06
Ludia ako sa spusta profil ????prosim Blbe ale neviem to :(
[Odpověz]

Titulek: Re: profil
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-05-25 18:48:04
jde to musíš přenastavovat účty v dokumentech jsou soubory config.cfg to otevři v poznámkovim bloku a tam to přejmenuj a ono to pude přesnej návod si nepamatuju mněl by bejt na netu někam sem ho psal asi před rokem krok za krokem jen nevim kam :-D

Titulek: Odpojovani
Nick: (BigB) - neregistrovaný
Datum:2006-11-03 02:40:42
Pokud myslis odpojovani od serveru s ucty, tak to uz je v poradku. Odpojuje se to jen vyjimecne.
[Odpověz]

Titulek: Odpojavanie hry
Nick: (puf21)
Datum:2006-10-20 14:36:12
Caute, odpaja vas tato hra zo serverov? Lebo aj demo sa stale odpajalo. Nieviem ci si mam kupit plnu
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Battlefield 2142
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Battlefield 2142
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 25205x - statistika
Battlefield 2142 79 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-10-17
Battlefield 2142

Průměrné hodnocení z médií:

78.63 %

Min : 70 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: DICE
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 12
Počet preview: 17

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %