Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Assassins Creed 4: Black Flag > PC > Akční

Kde koupit ?

FunStore  1299 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GamesWEB.skJuraj Dolniak / Duri9/1090 %2014-02-27
DD WorldJan Stach---58 %2013-12-21
XboxWeb.czlindros88cze9/1090 %2013-12-15
InGamer.czJáchym Flídr8/1080 %2013-12-15
Vytukej.czMartin Pilous---77 %2013-12-15
GamePark---87 %2013-12-07
ZingDaniel Mazura8/1080 %2013-11-23
Games.czAleš Smutný9/1090 %2013-11-10
Eurogamer.czMichal Jonáš8/1080 %2013-11-10
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2013-11-10
BonuswebMichael Mlynář---80 %2013-11-10

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

82.00 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 58 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

67.40 %

Počet hodnocení: 5
Min. hodnocení: 14 %
Max. hodnocení: 94 %
Pořadí:

Celkově: 1093 z 5973 Žebříček
PC: 436 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 41 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 145 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Assassins Creed 4: Black Flag
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Assassins Creed 4: Black Flag
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 6294x - statistika
Assassins Creed 4: Black Flag 82 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 2 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-11-01
Assassins Creed 4: Black Flag

Průměrné hodnocení z médií:

82.00 %

Min : 58 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: EA Games
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 11
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 9/10
Dozajista nejlepší pirátská a námořnická akce, která se kdy objevila.
> Eurogamer.cz : 8/10
Black Flag se ze škatulky původně tiché vraždící hry přesunul do zcela nových vod námořních bitev, kterým sekundují pirátské akce na pevnině.
> Konzolista.cz : 9/10
Jen je škoda, že vývojáři vše trochu nabourávají nudnými částmi v současnosti a sem tam se objeví i nějaký ten technický nedostatek, který by být nemusel. Proto jenom za devět.
> Bonusweb : 80 %
Její principy fungují v podstatě opět na jedničku, ale nelze skrýt, že je to vlastně všech pět předchozích dílů dohromady, akorát je tu víc vody a zelené barvy.
> GamePark : 87 %
Sympatická je všudypřítomná čeština (pokud nepočítáme dabing).
> XboxWeb.cz : 9/10
U nás si navíc hráči užijí profesionální češtinu, která se vzhledem k tématice nebála jít pro ostřejší slůvko daleko a je tak skvělým doprovodem této hry. Kromě několika drobností, které jsme již vytkli v recenzi, je hra opravdu další důstojným titulem v sérii a my už se nemůžeme dočkat, kam nás zase vezme Ubisoft příští rok.
> InGamer.cz : 8/10
Nový díl Assassins Creed tentokrát dokáže nadchnout jak stávající fanoušky, tak i nově příchozí. Ačkoliv se mohlo na první pohled zdát, že série ztratí své kouzlo a nadmíra námořního prostředí ji více uškodí, než pomůže, opak je pravdou. Vývojáři skvěle vybalancovali poměr mezi oběma povrchy a vnáší sérii svěží vítr do plachet.
> Vytukej.cz : 77 %
Assassins Creed 4: Black Flag je výborná pirátská hra, ale nutno říct, že jako Assassin již příliš nefunguje a ztrácí své kouzlo. Což je asi největší problém celé hry. Těžko říct, zda se někdy podaří ještě navrátit do původních kolejí této ságy, tentokrát se to nepodařilo a zarytí fanoušci tedy budou zřejmě poněkud zklamáni.
> DD World : 58 %
Opět se zlobím nikoli jen na tvůrce, ale také na lidi, co tohle koupí a hlavně na některé neobjektivní recenzenty, co tomu dají vysoké známky - škodí totiž sami sobě. Zkuste si prosím srovnat ve své době Assassins Creed BrotherHood a tento Assassins Creed 4: Black Flag. A teď vážně? Je ten nový díl alespoň z poloviny tak dobrý s grafikou tak pěknou v roce vydání atd.?

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %