Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Assassins Creed 3 > PC > Akční

Kde koupit ?

FunStore  39 Kč  
FunStore  49 Kč  
FunStore  99 Kč  
FunStore  149 Kč  
(X)zone  490 Kč  Kompletně v angličtině
(X)zone  490 Kč  České titulky
(X)zone  490 Kč  České titulky
FunStore  499 Kč  
(X)zone  549 Kč  České titulky

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Recenzeher.euMichal Zoubek8/1080 %2013-01-13
DD WorldJan Stach---73 %2012-12-29
GameParkkralik2012---85 %2012-12-09
InGamer.czTomáš Herodek8/1080 %2012-12-03
GamesWEB.skJuraj Dolniak / Duri9/1090 %2012-11-29
Recenzeher.euJan Klimus6/1060 %2012-11-18
Czechgamer.comPetr Schwank---89 %2012-11-14
GameParkMalinka---80 %2012-11-12
GameSite.skTerzeus---85 %2012-11-10
BonuswebMichael Mlynář---90 %2012-11-04
DoupěKarel Kališ8/1080 %2012-11-04
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2012-11-01
Hrej.czPetr Strecker9/1090 %2012-10-30
Sector.skspacejunker9/1090 %2012-10-30
ZingMichal Maliarov9/1090 %2012-10-30
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

83.47 %

Počet recenzí: 15
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

82.25 %

Počet hodnocení: 8
Min. hodnocení: 43 %
Max. hodnocení: 92 %
Pořadí:

Celkově: 887 z 5862 Žebříček
PC: 349 z 3096 Žebříček
PC/Akční: 28 z 326 Žebříček
Vše/Akční: 115 z 772 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: lag
Nick: (hmmmmmmmmmmmmmmmmm) - neregistrovaný
Datum:2013-07-27 16:49:58
cau lidi chtel bych poradit. hru sem si stahl a od vycviku po pristani s lodi se mi to nelagovalo a az od bostonu semi obraz zacal trosku lagovat treba kdyz hybu kamerou tak to neni plynule a grafiku mam vsechno na normal mozna je to tim ze v tom bostonu je vic veci,budov a barevnejsi to je.tak lidi moc prosim jestli by to neslo nejak opravit aby to slo plynule.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (tom7958)
Datum:2013-03-20 00:22:56
uzasna hra ale chybi mi ezio
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (miki) - neregistrovaný
Datum:2012-12-16 21:01:16
Pro mne velké zklamání. Celkově mi k sérii nejde moc tato doba americké revoluce, ikdyž chápu, že změna již byla nutná. Vždy jsem si užíval šplhání po krásných budovách a architektura měst. Zde to logicky není žádná sláva. Když už vlezete na nějaký objekt, hned po Vás jdou vojáci, kterých tu je mnohem více než v předchozích dílech, čímž je tiché zabíjení velmi flustrující a člověk časem přistoupí na hru vývojářů s jejich rambo stylem. První linérní mise, které včak zaberou cca 4 hodiny jsou sice hezky zpracované, ale kdybych nechtěl mít volnost pohybu tak nehraji AC. Zároveň je zde tolik videí, že se možná víc koukáte, než hrajete. Pravda námořní mise jsou fajn, ale kdyby jich bylo víc, tak už by byli také stereotypní. Lov zvěře potěší, ale pro mne to bylo spíše zpestření cesty odněkud někam, než náplň mého hraní. Velmi mne flustrovalo lezení na rozhledno-strom, které se většinou zaseklo ve stejném místě a pak jsem se tam houpal jako hruška ve větru. Nesympatický hlavní hrdina je věc další, přičemž mi kolikrát přišlo, že bych raději hrál za protistranu, čemuž napomáhal i průměrný scénář tohoto díla. Takto zabugovanou hru jsem dlouho nehrál: mizející inventář, prolínající se objekty, občasná nefungčnost myši v ovládání, tragická jizda mna koni... Bohužel to, proč jsem se na tuto hru těšil, a to závěr Desmontova příběhu, je zpracován tak nelogicky, bez většího vysvětlení a useknutě, že konec Mass Effectu 3 je proti němu královské dílo. Grafické zpracování sice obsahovalo mnoho objektů najednou, ale jejich zpracování bylo kolikrát tragické, zejména pokud to bylo zobrazeno v nehratelných videích. Na mém PC s HD4850 512mb a C2D 3,83GHz (kvůli této hře jsem musel taktovat, což beru jako pozitivum) to jelo v 1366x768 se vším nastaveným na normální (tedy low), z čehož doufám pramenilo průměrné zpracování detailů. Celkem jsem strávil u hry 20,5 hodin čistě hernního času a podle mne tak dalších 15 hodin videí Bohužel pro mne, jedno z největších zklamání.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (zyzz) - neregistrovaný
Datum:2013-12-18 23:03:08
Chlape o čem to tady mluvíš ta hra je užasná nemá chybu.

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2012-11-24 02:20:17
Kvůli těm blbům z recenzeher.eu a eurogamer.cz to ubralo průměrné hodnocení,mělo tam bejt aspon 90:(oni fakt asi nesnáší a nechápou AC.Jak si jen tohle mohli dovolit k tak dobré hře.Mam doma všechny a tenhle je nej.Uznavam ale že ten Ezio je lepší neš ratonhnhake:ton-connor,ale i tak!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (MaxDecker)
Datum:2012-11-21 03:18:04
Máte tu chybku... Eurogamer.cz, který dal 6/10 recenzoval Assassins Creed 3: Liberation pro Vitu, ne AC3 pro PC :)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (chelseafch)
Datum:2012-10-31 18:04:57
Proč sem dáváte hodnocení xboxu, když je todle sekce na PC. Máte v tom nějaký zmatek nebo je vám to celkem asi jedno ?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Assasinátor) - neregistrovaný
Datum:2012-06-18 20:24:50
Ano moc se na to těšíím díval jsem se na videa a koukal sem na to ůžasem technika boje novinka, můžete lézt po stromech moc se mi to líbi doufám že to bude dobrá hra a myslím že bude mííít od 85% do 90% měl by vyjít 1 listopadu 2012 možná dříve,možná pozdějš ale nějak kolem tohodle datumu.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (chelseafch)
Datum:2012-06-07 17:17:13
Jedna z nejočekávanějších her letošního roku ! Můj tip na hodnocení 90%.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2012-06-07 20:47:54
Taky se moc těším. Těch 90 by tomu mohli dát, ale víc asi ne. Hádám, že budou lítat osmičky a devítky.

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Assassins Creed 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Assassins Creed 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 9452x - statistika
Assassins Creed 3 83 z 100 Průměr z 15 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 2 uživatelů
  • Chci tuto hru 2 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 2 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-10-30
Assassins Creed 3

Průměrné hodnocení z médií:

83.47 %

Min : 60 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: EA Games
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 15
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 9/10
Před vámi totiž suverénně stojí další z ostrých kandidátů na hru roku
> Sector.sk : 9/10
Ubisoft tentoraz vsadil všetko na príbehom poháňaný dej, ktorý prísne kontroluje rozbeh. Keď sa svet otvorí, leží pred vami nová kapitola série s familiárnym gameplayom, skvelými námornými bitkami a rovnako šokujúcim záverom, ako keď ste zistili, že cestujete do minulosti v spomienkach cez DNA. Assassin’s Creed 3 nie je bez chýb, spĺňa však tú najdôležitejšiu vlastnosť série, ktorá vás dokáže pohltiť na desiatky hodín. A keď to už urobí, viete jej odpustiť mnohé.
> Zing : 9/10
Číselně hodnocení u takového projektu je bezpředmětné, jelikož každý člověk hodnotí jinak. Assassin’s Creed 3 je nejlepším dílem série a mistrovským dílem, na kterém pracovala spousta lidí dlouhé dva roky. Není bez chyb, ty jsou však zavaleny epickým zážitkem a mořem pozitivních dojmů. A to nejlepší? AC3 je hra, která je lepší s každým dalším douškem.
> Konzolista.cz : 9/10
Jen těžko byste hledali tento rok hru, při níž se budete desítky hodin jedinečně bavit, navíc ve vás zanechá spoustu velkých zážitků, které si budete pamatovat ještě hodně dlouho. Vše navíc určitě umocňuje i česká lokalizace formou titulků.
> Bonusweb : 90 %
Po předchozích úspěšných hrách dokázal jít třetí díl ještě dál a vedle tradičně velmi dobře zpracovaného alternativního podání historie přináší v prvé řadě hromadu vynikající herní zábavy.
> Doupě : 8/10
Po třech letech dostal Ezio konečně zaslouženou dovolenou a přichází nový zabiják a nový svět.
> GameSite.sk : 85 %
Assassins Creed III je takmer dokonalou hrou pre milovníkov tejto série vďaka množstvu nových prvkov a skĺbeniu toho, čo majú najradšej na sérii. V ich prípade si môžu k hodnoteniu bez okolkov pridať ešte 8%. AC III je tiež skvelou voľbou pre fanúšikov akčných adventúr, no má svoje menšie i väčšie chyby, ktoré mu hatia trón kráľa jesene. To však neznamená, že hra nemá patriť do vášho rebríčka must-play titulov.
> GamePark : 80 %
Jedná se o rozlehlou, zajímavou a zábavnou hru, která opět zpracovává zajímavou epochu lidstva a přenese nás na zcela jiný kontinent a do jiné civilizace, ale bohužel zůstává ve stínu předchozích dílů. Celou hru jsme se nemohli zbavit dojmu, že to prostě mohlo (a mělo) být lepší
> Czechgamer.com : 89 %
Stále ten stejný Assassins Creed. Zabaví na dlouho, nudit nebude. Jen ta hlavní postava asi nejspíš do videoherních dějin nevstoupí.
> Recenzeher.eu : 6/10
Celá série vždy stavila na silném charakteru hlavního hrdiny a i dokonce těch záporných hrdinů, tohle se bohužel nedá říct o závěrečném dílu. Nemáte pocit, že jste sám členem bratrstva, nic nebudujete, jen se objevujete ve významných událostech v dějinách v zámoří. Žádná postava vás nezaujme a vůbec vás nezajímá, jak si váš naivní hrdina probíjí roztrhaným příběhem. S Eziem jste dříve hltali příběh, vývoj jeho charakteru a veškeré jeho počínání. Connor nic z toho co měl Ezio, nemá.
> GamesWEB.sk : 9/10
Zavŕšenie trilógie, ktorému vzdávam hold. Aj keď nie je vylúčené, že mohlo byť ešte epickejšie, z Desmondovho a sčasti aj Connorovho príbehového pohľadu prepracovanejšie, ide o dielo, ktoré sa zapíše do histórie. Hrateľnostne posunulo celú sériu na vrchol, tony možností a nepovinných úloh s majestátne spracovanými veľkomestami berúcimi dych jednoducho vytvorili geniálnu hru, ktorá sa tohto roku bezpodmienečne pobije o titul tej najlepšej.
> InGamer.cz : 8/10
Assassins Creed III je hrdým pokračování svých předchůdců. Bohužel nevyhnul se bugům a změnám, které trochu odporují tomu, na co jsme byli dříve zvyklí, nicméně se jedná o kvalitní a hlavně zábavné pokračování. Tomu odpovídá i udělené hodnocení.
> GamePark : 85 %
Hra na PC nabízí výbornou optimalizaci a jako menší dodatek rozhodně není k opomenutí výborný český překlad, který je každopádně dostupný i na konzolích. S čím se tam každopádně hráči jen tak nesetkali, byly problémy serverů Ubisoftu, které po dlouhou dobu neodpovídaly a do multiplayeru jsme se jednoduše neměli možnost připojit. Jakmile se ale vše dostalo do správného řádu, naráz se i z něj stal skvělý kousek, takže PC verzi a obzvlášť pak multiplayeru nejsme schopni udělit méně než 85 %.
> DD World : 73 %
Cesta, kterou se vydal AC3 není správná a je to přesně ten směr k místu, ve kterém se nachází současný herní průmysl ...
> Recenzeher.eu : 8/10
Nabízí se zde spousta zábavných vedlejších činností, ovšem právě kvůli tomu všemu v Connorovi na první pohled převládá jeho indiánský původ, před jeho asasínským posláním. Namísto tajemného vraha, který nahání strach svou anonymitou a neznámým obličejem, se zde ukazuje člověk, který je často nucen zabít desítky nepřátel, čímž se z nebezpečného ducha stává obyčejným zabijákem. Přesto vás však hra dokáže v jeho kůži pobavit, jen ji musíte brát trochu s nadsázkou a ne jako pouhé pokračování známé série.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5861
Recenze: 24015
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3012
Průměrné hodnocení z
23398 recenzí: 71,769 %