Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Arma 3 > PC > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Vytukej.czJiří Královec---87 %2013-12-15
GameParkkralik2012---80 %2013-11-23
BonuswebDavid Sillmen---80 %2013-10-04
InGamer.czTomáš Herodek7/1070 %2013-10-04
Hrej.czOndřej Novotný8/1080 %2013-09-19
Games.czJakub Kovář8/1080 %2013-09-19
Eurogamer.czMichal Jonáš7/1070 %2013-09-19
ZingMartin Cvrček / Cvrnda9/1090 %2013-09-19

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

79.63 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 1687 z 5973 Žebříček
PC: 704 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 73 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 220 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Instalace
Nick: (Jakub1073) - neregistrovaný
Datum:2016-02-09 17:24:06
Zdravím lidi, mám menší problém. koupil jsem si Armu III, jenže mi nejde nainstalovat. problém je v tom, že když dám do pc CD a dám instalovat (setup), tak mi to furt nabíhá ale nic se nestane žádný instalátor se neukáže furt mi to jenom nabíha. Mohl bych klidně čekat celý den, ale nic se mi neukáže. Nevíte co s tím? Budu rád za každou radu. Děkuji :)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Bedivere) - neregistrovaný
Datum:2013-08-06 15:02:09
Křišťálová koule předpovídá 62%? Osobně typuju 70-80%, možná nad 80%.
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Arma 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Arma 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 5028x - statistika
Arma 3 80 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 1 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-12-31
Arma 3

Průměrné hodnocení z médií:

79.63 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 8
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 8/10
Vrchol série ve všech ohledech. Nádherná a realistická hra, která přitom naštěstí nezapomíná být zábavná. Čekáme ale ještě na to, jak dopadne kampaň.
> Games.cz : 8/10
Arma 3 je výborná vojenská simulace a zároveň konečně i hra, která má své chyby, ale při obrovském rozsahu se většina z nich dá tolerovat. Lepší „simulátor pěšáka“ nenajdete a větší sandboxové hřiště také ne.
> Eurogamer.cz : 7/10
Je jasné, že na jednu stranu Arma 3 ukazuje svůj obří rozsah a hlavně díky komunitě i vcelku bohatý obsah, ale asi už definitivně se nedokáže zbavit toho břímě na dnešní dobu chybové a hodně nedokonalé hry, která je plná velkých i drobných zaškobrtnutí. Proto nakonec vidíte stejnou známku, jakou od nás dostal její předchůdce. Asi i do třetice Arma rozdělí hráčstvo na dva tábory: Jedněm staré známé nemoci už po těch letech nevadí a při hraní tak zvedají nohy aby nezakopli, ovšem ten druhý tábor je zvedat stále a znovu nechce. Takže na jakou stranu se přidáte vy?
> Zing : 9/10
Otevřený, propracovaný a vyšperkovaný simulátor a víc než důstojný nástupce série Arma. Pokud preferujete realističtější hratelnost a fakt, že vám hra nenaservíruje všechno přímo pod čumák, na nic nečekejte a vydejte se do boje, který si vás dokáže získat na zatraceně dlouhou dobu.
> Bonusweb : 80 %
Arma 3 je asi přesně tím, co všichni fanoušcí série čekali. Určitě mohla být vyladěnější, ale stále platí, že nic ani vzdáleně podobného na trhu nenajdete.
> InGamer.cz : 7/10
ARMA 3 překonává svého předchůdce skoro ve všech směrech, stále však přetrvávají neduhy z předešlých dílů. V aktuální chvíli bohužel obsah stojí převážně na tom, co vytvoří komunita, případně na nabídce multiplayeru.
> GamePark : 80 %
Na trhu stříleček je ArmA sérií originální už jen pro svoji nesmírnou obtížnost. Právě díky ní je ale tolik lákavé ji hrát.
> Vytukej.cz : 87 %
ArmA 3 je z mnoha směrů skvěle zpracovaná hra. Z grafické i zvukové stránky neskutečná záležitost, škoda jen, že trochu klopýtá ve stránce technické a to zejména díky malým chybkám a právě výše zmíněným interiérům, které trochu kazí dojem z celkové hry. I tak ale zabaví na desítky hodin a nabídne neskutečné množství obsahu, který zabaví nejen vás, ale i vaše přátele, protože ten pravý pocit z bitvy začíná až při kooperaci.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %