Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Yesterday > PC > Adventury

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
BonuswebJan Srp---40 %2012-11-12
GameSite.skXsApollo---85 %2012-11-07
InGamer.czFrantišek Šimůnek7/1070 %2012-11-04
GameParkkralik2012---85 %2012-10-23
Hrej.czMarek Švrkala5/1050 %2012-05-17
Game pageJirka Štalmach / Nobody---65 %2012-05-10
Games.czLucie Jiříková / LadyAmbientte7/1070 %2012-04-09
hry.Sme.skJán Kordoš6.5/1065 %2012-04-02
DoupěKarel Kališ6/1060 %2012-03-30
ZingMartin Cvrček / Cvrnda9/1090 %2012-03-30
Sector.skmatus_ace7/1070 %2012-03-24
Recenzeher.euOndřej Borz9/1090 %2012-03-24
GameSite.skXsApollo---85 %2012-03-22
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

71.15 %

Počet recenzí: 13
Min. hodnocení: 40 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 2761 z 5973 Žebříček
PC: 1251 z 3166 Žebříček
PC/Adventury: 120 z 371 Žebříček
Vše/Adventury: 163 z 444 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Yesterday
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Yesterday
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 4215x - statistika
Yesterday 71 z 100 Průměr z 13 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-03-15
Yesterday

Průměrné hodnocení z médií:

71.15 %

Min : 40 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 13
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> GameSite.sk : 85 %
Čo sa animácie týka, je na kvalitnej úrovni, no nájdeme tam menšie chyby, ktoré nie sú až tak dôležité, skôr kozmetické. Príbeh vám bude postupne rozpovedaný, takže sa nezľaknite, že ste niektorú pasáž preskočili. Hra je plná prekvapení, a tak nebudete vedieť, komu máte vlastne veriť. Ocitnete sa v rozličných prostrediach ako New York, Paríž, Tibet alebo tajomné Škótsko, ktoré sú pekne graficky spracované. Ak máte radi adventúry, určite si po tento titul bežte do obchodu, aby ste odhalili záhadu, ktorá sa skrýva za tajomným písmenom Y.
> Sector.sk : 7/10
Známa komédia Maska z roku 1994 vyjadrila zaujímavú myšlienku: všetci nosíme masky. Aj Yesterday ich nosí a hneď niekoľko. A to, čo sa za nimi skrýva, tak je nie len prekvapivé, ale aj herne zvládnuté a zábavné. Madridčania nám tentoraz dodali niečo iné, ako je u nich zvykom. No z kvalít nijako zvlášť neubudlo. Chyby tu síce sú, najväčšou z nich je jednoznačne veľmi biedna dĺžka, no svojou tajomnosťou si vás hra získa. A vďaka nízkej obtiažnosti aj češtine dokáže osloviť viac hráčov.
> Recenzeher.eu : 9/10
Do hratelnosti také určitě spadá příběh. Ano, víme, že jsme říkali, že je geniální, brilantní, neopakovatelný… je. Ale až ke konci, když se vám všechno spojí dohromady v jednu velkou mozaiku.
> Doupě : 6/10
Tradiční tvůrci komediálních adventur už měli zřejmě dost rozjuchané nálady, a tak zkusili něco jiného. Temný příběh o satanistech a vraždách.
> Zing : 9/10
Netradiční, ale nesmírně kvalitní počin, jenž dokazuje, že adventury nejsou ani zdaleka mrtvé a že je pořád místo pro klasickou, mozky drásající hratelnost. Kéž by bylo víc takových případů.
> hry.Sme.sk : 6.5/10
Yesterday označíme za triler: zaujímavo spracovaný, chytľavý a aj napínavý, avšak s mnohými chýbajúcimi miestami a príliš krátky.
> Games.cz : 7/10
Své nedostaky dokáže Yesterday vykompenzovat skvělým příběhem, který je v adventurách stejně to nejpodstatnější. Pokud překousnete nižší obtížnost a nepříliš závratnou délku, čeká vás napínavý thriller, který odsýpá, neztrácí tempo ani atmosféru a po dohrání z něj zbude velmi příjemný pocit.
> Hrej.cz : 5/10
Jednoznačné zklamání. Yesterday sráží špatné podání příběhu a další menší chybky. Nejde tak o adventuru, na kterou by se vzpomínalo, ale o běžný žánrový standard
> GamePark : 85 %
Yesterday se rozhodně může řadit k nejlepším adventurám roku a my hře s chutí udělujeme krásných 85 %. A teď už zbývá jenom vlézt do sklepa pro gramofon, vytáhnout tu pravou desku a užít si zaslouženého vítězství při té nejlepší skladbě od Beatles. A která to je? No přece Yesterday!
> InGamer.cz : 7/10
Yesterday je výborná adventura pro všechny milovníky žánru, a nejen pro ně. Originální příběh a zajímavý vzhled dávají dohromady titul, který sice není dokonalý, ale místo na nejvyšší příčky hodnocení míří spíše na to stát se hrou, na kterou nezapomenete. A to se ve výsledku mnohdy cení více než čísla. Rozhodně stojí za to Yesterday vyzkoušet!
> GameSite.sk : 85 %
Hra Yesterday by mohla byť jednou z najlepších adventúr tohto roku, no celkový herný čas veľmi sklamal. Naopak prekvapila audiovizuálna stránka hry a pútavý príbeh. Pre hráčov adventúr je to jasná kúpa a tým, čo ešte stále rozmýšľajú o kúpe, odkazujem, že sa to vážne oplatí, ak prehliadneme spomínaný hrací čas. Ak sa divíte, prečo recenziu na túto hru vidíte na našom portáli už druhýkrát, odpoveď je jasná. Teraz ide o lokalizovanú verziu tejto hry.
> Bonusweb : 40 %
Ani slušný scénář nezachránil béčkovou adventuru Yesterday od (kdysi) slavného týmu Pendulo před pádem do pekel. Recenzujeme českou verzi hry.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %