Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

The Wolf Among Us > PC > Adventury

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Hrej.czDaniel Kremser / WoLf-Cz3/560 %2014-02-18
Games.czMiloš Bohoněk7/1070 %2014-02-18
DoupěMartina Lipertová4/580 %2013-12-15
XboxWeb.czyourself8/1080 %2013-12-15
Hrej.czDaniel Kremser / WoLf-Cz7/1070 %2013-10-22
Games.czMiloš Bohoněk8/1080 %2013-10-22
Sector.skkordi9/1090 %2013-10-22
Eurogamer.czAleš Harazim7/1070 %2013-10-18
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

75.00 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

91.50 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 88 %
Max. hodnocení: 95 %
Pořadí:

Celkově: 2367 z 5973 Žebříček
PC: 1032 z 3166 Žebříček
PC/Adventury: 92 z 371 Žebříček
Vše/Adventury: 132 z 444 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
The Wolf Among Us
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



The Wolf Among Us
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2174x - statistika
The Wolf Among Us 75 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-10-18
The Wolf Among Us

Průměrné hodnocení z médií:

75.00 %

Min : 60 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 8
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 7/10
První epizoda The Wolf Among Us je jen krátký úsek, aby se dal dělat celkový úsudek ze hry, a teprve uvidíme, jaký vliv budou mít hráčova rozhodnutí na další vývoj. Prozatím ale musíme říct, že jakkoli se nám líbí postavy, příběh a prostředí, ve kterém se hra odehrává, zase tak moc se toho v ní neděje a sázky nejsou tak vysoké, jako v The Walking Dead. Možná i proto člověk zaznamená mnohem víc chyb, které u The Walking Dead rád přecházel...
> Hrej.cz : 7/10
Jako úvod neslouží Faith vůbec špatně. Svět Mýtů podrobně představuje, a když to příště bude bez zaváhání v adventurní části, máme tady další hit.
> Games.cz : 8/10
První epizoda The Wolf Among Us je fantastická (jakože pohádková) i fantastická (jakože skvělá). Potěší nejen fanoušky loňského The Walking Dead, ale vůbec všechny příznivce kvalitního děje a charismatických postav.
> Sector.sk : 9/10
The Wolf Among Us to má rozohrané na výbornú. Kašľať na krátku hernú dobu a drobné nedostatky v ovládaní, prvá epizóda si vás získa a svojou atmosférou chytí pod krkom a nepustí. Presne takto by mal vyzerať interaktívny komiks, ktorý má obrovskú šancu zaujať aj neherné publikum. Nie je to umenie v klasickom zmysle slova, ale dôkaz toho, že hry skutočne dokážu rozprávať príbeh rovnako pútavo ako knihy a filmy.
> Doupě : 4/5
Jelikož je v současné době k dispozici pouze první epizoda (přibližně 3 hodiny herní doby), dalekosáhlé následky svého jednání jsem zatím neměla šanci pocítit. Vzhledem ke zkušenostem s Telltale Games ale pevně věřím, že se jim v The Wolf Among Us podaří udržet laťku vysoko a celá série bude, stejně jako v případě The Walking Dead, gradovat až do úplného závěru. Zatím k tomu mají nakročeno více než dobře.
> XboxWeb.cz : 8/10
Bez velké námahy vás vtáhne do nového světa a postaví před poměrně malicherný problém. Ovšem než se nadějete stojíte uprostřed krvavé konspirace, která výrazně otřese základy vaši společnosti. Následná upoutávka na děj druhé epizody vás pak jen utvrdí v tom, že musíte zjistit kdo za vším stojí.
> Hrej.cz : 3/5
Na hodně solidním technickém základě se tentokráte autorům nepodařilo úplně naplnit očekávání a druhá epizoda za parádním začátkem značně zaostává. Je o dost kratší, zapomíná klást důraz na zajímavý herní svět a až příliš zabředává do dialogů a voleb.
> Games.cz : 7/10
Pohádkový New York pro dospělé je nadále kouzelný a stále jde o výbornou noir detektivku, která vás nenechá chladnými. Se samotnou náplní je to ale nyní slabší než minule a dlouhé čekání také nepomohlo.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %