Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Syberia 2 > PC > Adventury

Kde koupit ?

Microgames  98 Kč  
FunStore  99 Kč  
Microgames  218 Kč  
FunStore  220 Kč  
FunStore  699 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---84 %SCORE 123
LEVELPetr Bulíř7.8/1078 %LEVEL 113
GamesportMichael Davidík---86 %2004-11-11
GamesWEB.skShu---70 %2004-08-13
GameStar.czA. Kiriloviczová---87 %2004-07-31
BonuswebPetr Ticháček---80 %2004-06-18
DoupěPavel Černohous8/1080 %2004-05-05
Gamecenter (pozastaven) ---86 %2004-05-04
Sector.skspacejunker---80 %2004-04-14
Games.czNukem---83 %2004-04-03
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

81.40 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 87 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

85.04 %

Počet hodnocení: 25
Min. hodnocení: 55 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1107 z 5720 Žebříček
PC: 446 z 2996 Žebříček
PC/Adventury: 25 z 339 Žebříček
Vše/Adventury: 41 z 403 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Games.cz2003-12-05
Doupě2003-02-24

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-01-08 11:00:00
Výborné pokračování prvního dílu, které sice nepřináší žádné inovace, ale je to možná jen dobře.Vynikající grafické zpracování,svělá atmosféra,melancholický příběh navazující na první díl. Pocity tajemna a ojediněle i strachu z prvního dílu jsou zde méně vyjádřeny, atmosféra však zůstáva jen o krůček za prvním dílem.Úkoly jsou celkem přiměřené, děj poměrně svižně plyne a závěr příběhu je takový jaký má být.Jen poslední dvě lokace by mohli být trošku 'dějově' náročnější, aby byl pocit dohrání hry intenzivnější. Dobrá volba pro 'odreagování se' od akčních her.
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Syberia 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Syberia 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 14575x - statistika
Syberia 2 81 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2004-03-20
Syberia 2

Průměrné hodnocení z médií:

81.40 %

Min : 70 % Max : 87 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Microids
Distributor: Microids
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 10
Počet preview: 2

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 83 %
Ještě lepší grafika, originální prostředí bohatší o neherní postavy. Hezký příběh o nezištném přátelství, o síle odhodlání a o naději. Své místo si zde našla i jedna kapku drsnější scénka, ale nezapomnělo se ani na trochu toho dojetí.
> Doupě : 8/10
Syberia 2 byla pro mě v mnoha ohledech spíše zklamáním. Pokud si však odmyslím všechno to nadějné očekávání způsobené láskou k prvnímu dílu, je to stále ještě skvělá, zábavná a nádherně zpracovaná adventure, kterou by si nikdo z fanoušků žánru neměl nechat ujít.
> Sector.sk : 80 %
Syberia II je vynikajúce dielo, nijako nezaostáva za prvým dielom, hrateľnosť má väčší spád a je zameraná iba na riešenie úloh, ako na množstvo rozhovorov v prvom diely.
> Bonusweb : 80 %
Syberia je sice nyní krásnější než minule, je mnohem živější, celkově propracovanější a konečně KOMPLETNÍ, ale její obsah je „průhledný“ a ničím nepřekvapí. A to je chyba.
> Gamesport : 86 %
Především animace stojí za zhlédnutí, místo toho abyste je jen nesmyslně odklikli. Také engine byl hodně vylepšen – takže se dočkáme například mlhy, již zmíněných stop ve sněhu a kaluží, stínů a jiných efektů… Prostě slast pro oči a uši.
> GameStar.cz : 87 %
Nemůžeme kladně vyjádřit k tvrzení autorů, že si druhý díl mohou bez problémů vychutnat i lidé, kteří ten první ani neviděli - spousta souvislostí a informací z jedničky má logický vztah i ke dvojce.
> GamesWEB.sk : 70 %
Neviem, či to bolo práve tým divným trošku repetitívnym prostredím, či opätovným okresaním interakcie hráča s trošku repetitívnym prostredím, dĺžkou alebo skôr krátkosťou hry a vôbec trochu jednoduchším a priamočiarejším príbehom bez podstatných zvratov a zábavnosti prvého dielu - Syberia 2 ma proste svojimi kvalitami nepresvedčila.
> LEVEL : 7.8/10
Trochu vyhaslejší pokračování Syberie, které ale oddaného fanouška nezklame.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5719
Recenze: 23638
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1153
Návody: 1761
Cheaty: 4202
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2576
Youtube video: 2872
Průměrné hodnocení z
23024 recenzí: 71,761 %