Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

LEGO Batman 2: DC Supeheroes > PC > Adventury

Kde koupit ?

FunStore  99 Kč  
FunStore  899 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GamesWEB.skRichard Bojničan / gulath9/1090 %2012-08-01
GameSite.skBabli---75 %2012-07-29
Games.czLucie Jiříková / LadyAmbientte8/1080 %2012-07-23
Sector.skje2ry7/1070 %2012-07-14
Hrej.czJiří Pavlovský8/1080 %2012-07-10
Eurogamer.czMiloš Bohoněk6/1060 %2012-07-10
ZingMartin Cvrček / Cvrnda8/1080 %2012-07-04
BonuswebJan Lysý---70 %2012-07-01
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

75.63 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 2177 z 5973 Žebříček
PC: 949 z 3166 Žebříček
PC/Adventury: 80 z 371 Žebříček
Vše/Adventury: 117 z 444 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
LEGO Batman 2: DC Supeheroes
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



LEGO Batman 2: DC Supeheroes
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 3156x - statistika
LEGO Batman 2: DC Supeheroes 76 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-07-01
LEGO Batman 2: DC Supeheroes

Průměrné hodnocení z médií:

75.63 %

Min : 60 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 8
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Bonusweb : 70 %
Jednoduchá, ale zábavná hra plná hádanek a humoru v otevřeném světě s proslulými komiksovými postavami.
> Zing : 8/10
Celkově se ale LEGO Batman 2: DC Super Heroes povedl, nápad na vzkříšení Batmana a spojení několika superhrdinských sérií byl rozhodně trefa do černého. Jde o další kvalitní LEGO hru, která dokazuje, že se tvůrci z TT Games dokážou aspoň v něčem poučit ze svých chyb, a že je v sérii stále místo pro novinky. Jde o po všech směrech vymakanějšího prvního Batmana, jenž je na tom ve všem lépe. Ještě kvalitnější příběh, množství postav z různých sérií, poutavé prostředí, rozsáhlý Gotham, dabing a s ním spojená další porce humoru, nový systém checkopintů, klasická hratelnost oko&
> Hrej.cz : 8/10
Batman se vrátil... a vzal si sebou celou Ligu Spravedlnosti. Nejenže poprvé promluvil, ale navíc vám otevřel bránu do Gothamu, který je zcela k dispozici k vašemu zběsilému řádění.
> Eurogamer.cz : 6/10
LEGO Batman 2: DC Super Heroes recykluje standardní LEGO hratelnost se všemi svými klady i zápory, kterou dobře známe již mnoho let, a vkusně ji obohacuje vlastním příběhem i otevřeným herním světem. Jde o dosud největší kostičkový titul vůbec, což s sebou však nese i dosud největší množství technických problémů, které z druhého Batmana až příliš často dělají neskonale frustrující a nevděčnou záležitost. Na druhou stranu je pozitivem od začátku nižší prodejní cena (699 Kč, jen u PC verze) oproti běžné tisícovce.
> Sector.sk : 7/10
Nemáte ešte darček za vysvedčenie? Máte doma školáka na druhom stupni aspoň so základnými znalosťami angličtiny? Prípadne sa po večeroch túžite vyblázniť v koži Batmana alebo Supermana a nakopať pár zločineckých zadkov? LEGO Batman 2 je tu pre vás, ale veľké zmeny oproti ostatným hrám z tejto série neočakávajte.
> Games.cz : 8/10
Jedna z nejlepších LEGO her které doposud vyšly, protože se vyhýbá nedostatkům předchozích titulů, oživuje dění dabingem postav a zároveň plně využívá potenciál batmanovského universa.
> GameSite.sk : 75 %
Lego Batman 2 je novým prírastkom do série, ktorá pre mnohých hráčov buď stagnovala, alebo ich prestala zaujímať. Fanúšikovia predošlých LEGOhier sa vďaka novinkám môžu bez váhania do hry pustiť a okrem vecí, na ktoré sú zvyknutí budú taktiež príjemne prekvapení už zmienenými novinkami.
> GamesWEB.sk : 9/10
Hru som začínal hrať s nechuťou, ktorá sa postupne prerodila v záujem, neskôr som sa pristihol, že sa pri hraní výborne bavím a ku koncu som sa nevedel dočkať, kedy sa dostanem z práce domov, aby som mohol pokračovať v Batmanovi. Je to naozaj výborná hra, a dúfam, že nasledujúce Lego tituly si z nej zoberú príklad a vytvoria podobne zaujímavé a zábavné Lego svety.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %