Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Harry Potter a ohnivý pohár > PC > Adventury

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PSP - Harry Potter a ohnivý pohár (PSP) 80.00 %

Kde koupit ?

FunStore  479 Kč  
Microgames  148 Kč  
FunStore  149 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---72 %SCORE 142
LEVELRadek Friedrich7/1070 %LEVEL 133
Časopis GameOn (zrušen) ---72 %GameOn 8
Časopis Doupě 6.2/1062 %Doupě 12/05
GamesWEB.sk ---60 %2006-02-10
Gamesport ---59 %2006-01-13
Bonusweb ---55 %2005-12-14
Gamezone (ZRUŠEN) ---74 %2005-12-10
Sector.sk ---70 %2005-12-08
Doupě 7/1070 %2005-11-29
Games.cz ---70 %2005-11-28
Gamecenter (pozastaven) ---72 %2005-11-25
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

67.17 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 55 %
Max. hodnocení: 74 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

78.84 %

Počet hodnocení: 25
Min. hodnocení: 1 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 3501 z 5973 Žebříček
PC: 1627 z 3166 Žebříček
PC/Adventury: 179 z 371 Žebříček
Vše/Adventury: 233 z 444 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Sector.sk2005-11-13

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: CD/DVD
Nick: (Přemek) - neregistrovaný
Datum:2016-06-10 00:09:52
Čus,nevíte někdo,jaký správný disk tam má být???? Vždycky když to zapnu objeví se tabulka a říká,že musím vložit správný disk...PROSÍM PORAĎTE MI na číslo 731365426
[Odpověz]

Titulek: poslední štít
Nick: (D) - neregistrovaný
Datum:2015-07-26 17:54:19
prolezla jsem všechno křížem krážem,vyhrála všechny zlata, pozbírala štítky a pořád mi jeden štít chybí
[Odpověz]

Titulek: e
Nick: (rz) - neregistrovaný
Datum:2014-06-15 22:09:35
Nevíte jak se skáče?
[Odpověz]

Titulek: kod
Nick: (Kakki) - neregistrovaný
Datum:2013-10-23 22:25:59
Napiste plis nekdo kod.Diiiiik
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Baruškat) - neregistrovaný
Datum:2013-09-06 17:10:48
Harry Potter a Ohnivý byl asi poslední HP, který mě ještě bavil, jen ten famfrpál tam chybí - to mě tam bavilo nejvíc. velká škoda.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (elnet) - neregistrovaný
Datum:2013-05-17 15:08:35
nejde se mi dostat přes draka, byla jsem bronzová, pak i stříbrná, ale na zlato to prostě nezvládám..co mám dělat? pls poraďte, kdyžtak na mail eliska.netikova@gmail.com, dik
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-11-29 20:33:36
nevím jak sebrat ten 3 stít u 1ukolu s drakem jak se leti na kosteti pls napiste na papousak2@seznam.cz dík
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-09-21 17:25:54
pls jak mam ziskat ten stit ze zakazeneho lesa??? predem dekuji za odpoved
[Odpověz]

Titulek: POMOC(HELP)
Nick: neregistrovaný
Datum:2011-08-07 16:52:49
jak hrat ve dvou?pls odpovezte
[Odpověz]

Titulek: HELP
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-08-06 18:51:41
pls které tlačítko je tlačítko kletby?
[Odpověz]

Titulek: Re: HELP
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-09-21 17:24:35
Y,X,C

Titulek:  
Nick: (Kajuška ) - neregistrovaný
Datum:2010-11-08 00:43:21
kolik máme času na 2úkol?
[Odpověz]

Titulek: grrrrrrr.....
Nick: (Kája) - neregistrovaný
Datum:2010-11-07 23:02:57
poraďte jak se dělá to bilinkářství mě se nejde dostat přes ty mouchy nebo co to je
[Odpověz]

Titulek: díky
Nick: (Kája) - neregistrovaný
Datum:2010-11-07 20:51:56
díky za rady díky vám jsem překonala draka fakt díky
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (loubinho) - neregistrovaný
Datum:2010-09-28 00:07:15
ted sem doinstaloval harry potter a ohnivy pohar a když normálne hru nainstaluju a pustím tk mám jen cernou obrazovku a pozadavky mám uplne v pohode poradí pls nekdo.prosíím..muj mail:Loubinho@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: kod k instalaci
Nick: (Martan) - neregistrovaný
Datum:2010-08-31 20:00:20
lidi prosim vas napiste me kod k instalaci nemuzu ho najit . prosim poslete me ho na tento email martinhor1@seznam.cz dekuji predem
[Odpověz]

Titulek: avifors
Nick: (re_otazka) - neregistrovaný
Datum:2010-06-15 16:21:26
kouzlo avifors udělaš tk že že zvedneš blatoplaza do vzduchu a klikaš C !! tot vše ..
[Odpověz]

Titulek: Otazky
Nick: (Tomašek :)) - neregistrovaný
Datum:2010-03-17 21:05:52
Ahojte lidičky,hraju Harryho dost dlouho vyhral sem všechny dili mužu vam pomoct se vším tk mi napište na tomasblazek98@seznam.cz ukazka otazky:Ahoj/Dobrý den chtěl/a bych se zeptat na jednu misi jak projit bludištěm tot vše pište budu čekat na emailu poradim ve všem ;)
[Odpověz]

Titulek: Re: Otazky
Nick: (Ája) - neregistrovaný
Datum:2012-10-06 22:47:38
Ahoj, prosimtě jaký je tlačítko kletby?.. Ráda bych hrála ve dvou

Titulek: koupelna prefektů
Nick: (miki) - neregistrovaný
Datum:2010-03-11 23:01:45
nevim jak přejít přes tu blbou řeku a dostat se k štítu.
[Odpověz]

Titulek: potřebuji poradit
Nick: (Tess) - neregistrovaný
Datum:2010-03-07 16:15:35
možná to tu už běkdo napsal ale já se nemůžu dostat k tomu 3 štítu v zapovězeném lese
[Odpověz]

Titulek: harry potter
Nick: (???) - neregistrovaný
Datum:2010-01-12 21:19:28
prosim poradte mi jak se dela kouzlo avifors
[Odpověz]

Titulek: Re: harry potter
Nick: (miki) - neregistrovaný
Datum:2010-03-11 22:58:25
stačí aby byla potvora ve vzduchu (wingardium leviosa) a pak zkoušet štěstí

Titulek: ..potápění s Harrym..
Nick: (wellec) - neregistrovaný
Datum:2009-12-02 20:36:41
..prosím vás lidi poraďte mě...jsem v tom kole,jak se Harry potápí a musí zachránit ty rádoby kamarády..jenomže nemoho s ním pod tou vodou zrychlit a zdá se mě,že i ta 100% jako - by životnost je málo...nejde tam nějak pod tou vodou si nabrát ještě procenta životnosti???Hrál jsem tohle kolo cca 4h. a NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jsem v úzskejch.....wellec
[Odpověz]

Titulek: koupelna perfektů
Nick: (kuba) - neregistrovaný
Datum:2009-10-24 15:23:49
zasekl jasem se v koupelne perfektů nevim jak se mam dostat prestu reku jak je tam ten most pod vodou plsky piste na stringer190@email.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: koupelna perfektů
Nick: (kryss) - neregistrovaný
Datum:2014-12-02 03:44:58
Stačí jít z toho ostrůvku s tou hvězdou jinudy, když to hraješ poprvé, příště už nebude zatopený.

Titulek: kód k instalaci
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-07-14 23:43:44
lidi prosim vás napiste mi kod k instalaci nemuzu ho najit:(:(:(:(:( piste na KloutvorMichal@seznam.cz predem diki
[Odpověz]

Titulek: nejdou mi přidat...
Nick: (Michza) - neregistrovaný
Datum:2009-01-15 19:08:41
nejdou mi přidat další hráči.....:( můžu hrát jen za jednoho...:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( pls poraďte přez tlačíítko kledby mi to nejde...:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( (:(:(:(:(:(:(
[Odpověz]

Titulek: Póóóómóóóct!!!!
Nick: (Pansy) - neregistrovaný
Datum:2008-06-13 23:05:41
Lidišky, normálně jsem to nainstalovala, když chci spustit hru, tak mi to napíše: Vložte správný disc CD/DVD a já nevím co stím páč to CD/DVD tam mám... Prosím napište ma na icq 379 982 192 nebo na Mail: p.parkinson@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (někdo) - neregistrovaný
Datum:2008-03-20 00:35:58
ta hra se blbě ovládá nelíby se mi
[Odpověz]

Titulek: Help
Nick: (Markéta) - neregistrovaný
Datum:2008-03-10 23:04:15
Ahoj,zasekla jsem se v Zapovězeném lese. Nemůžu se dostat k poslednímu štítu,který je na větvi stromu. Pokud někdo víte co a jak,pls napište mi na darling.weasel@seznam.cz ,nebo na icq 391442495. Díky
[Odpověz]

Titulek: Re: Help
Nick: (Mona) - neregistrovaný
Datum:2008-03-31 19:03:06
Ahoj Markét poslední štít získáš tak že a tu kládu co tam leží použiješ kouzlo Herbivicus,ale to se naučíš až v úrovni bylynkářství sbíráním knih.

Titulek: Re: Help
Nick: (Achjo) - neregistrovaný
Datum:2010-11-28 20:31:02
taky nevím jak se tam dostat. prosím poraďte!!! můj mail: nika1997@seznam.cz

Titulek: Re: Help
Nick: (hp) - neregistrovaný
Datum:2011-01-01 18:56:19
Taky vůbec nevim jak na to,, pls poradte na Loupik1@seznam.cz Díky

Titulek:  
Nick: (disen) - neregistrovaný
Datum:2008-02-28 20:33:34
muzete mi nekdo rict jak prejit ty zasrany litajici brouky v bilinkarstvi???nemozny pokud nemate 200000 zabek
[Odpověz]

Titulek: Problém
Nick: (Mike1) - neregistrovaný
Datum:2007-12-25 18:54:50
Čau lidi. Mám problém s touto hrou. Instalace a spuštění v poho. Jenže jak spustím tu hru, tak se objeví černá obracovka. Sice hra reaguje na podněty, ale na obrazovce neví vůbec nic. Jestli víte co je s tou hrou napište na MichaelGrygar@seznam.cz díky
[Odpověz]

Titulek: VELKÁ TMA........
Nick: (Bellatrix) - neregistrovaný
Datum:2007-08-15 00:05:28
Ahoj lidi. Prosím poradíte mi, co mám dělat, mám tu hru stáhnutou, jenže je problém, že tam kromě postav v některých úrovních nevidím skoro nic kromě tmy. Prosím poradíte? Odepište mi prosím sem.
[Odpověz]

Titulek: CRACK
Nick: (Hlupáček) - neregistrovaný
Datum:2007-08-15 00:00:30
Ahoj lidičky, asi jsem doopravdy lama, ale nevím, co je to crack. Jestli by byl někdo té dobroty, aby to vysvětlil jedné lamě, tak sem prosím odepísněte!
[Odpověz]

Titulek: HP 4
Nick: (Katka) - neregistrovaný
Datum:2007-08-08 15:08:34
Ahoj, prosím poradíte mi někdo? Nevím jak HP pustit, v pohodě se nainstaluje, ale když ho chci pustit objeví se : ,, Vložte správný disk CD/DVD''. Nevím si s tím rady. Kdo znáte odpověď nechte mi ji tady nebo zašlete na mail k.houdkova@centrum.cz Budu Vám velice vděčná. Děkuji.
[Odpověz]

Titulek: HRA HP4
Nick: (Aneta) - neregistrovaný
Datum:2007-08-02 21:45:11
Ahojky, prosím Vás pěkně jak mám nastavit grafiku? Já v té hře totiž skoro nic nevidím. Ale vím, že to jde, jeden můj kamarád měl grafiku perfektní.A dokonce jsem někde o nastavení četla, návid tam ale nebyl. Jinak ntaké nevím, jak mám v koupelně přejít řeku. Je vidět, že je tam most, ale já nevím,jak mám tu vodu zastavit a ten most přejít. Pište mi prosím na ireless@email.cz
[Odpověz]

Titulek: PROSBA
Nick: (!!!!!!!!!) - neregistrovaný
Datum:2007-02-24 15:00:16
Ahoj lidi, prosim vas, jestli mate doma tu hru a nebo ji proste hrajete, chtela bych se vas zeptat jak se dostanu do dalsi mistnosti uplne na zacatku u Moodyho u tech blatoplazu.Piste pls na mcgonagal@atlas.cz Mooooocinky dekuju
[Odpověz]

Titulek: blabla
Nick: (Kruty krtek Joy) - neregistrovaný
Datum:2007-01-09 00:46:57
Nevite enkdo jak se to ma spuistit mi to pise vlozte spravny diskDVD jak se to udela? Pls. Napiste me na icq:484872098
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Ledvu) - neregistrovaný
Datum:2007-01-08 00:47:24
Prosím vás nemohli byste mi říct co to jsou ty mizející karty a jak je seberu????
[Odpověz]

Titulek: ĐebiŁní socha
Nick: (aĐŁa) - neregistrovaný
Datum:2006-08-23 19:32:18
jj.. už f poho.. sem ji už poraziŁa.. :-D
[Odpověz]

Titulek: ĐebiŁní socha
Nick: (aĐŁa) - neregistrovaný
Datum:2006-08-21 18:20:22
pŁzZz..poraďte mě někĐo jak mám zabít tu zasranou sochu jak ji na mě posíŁá woŁĐemort..:-/ wůbec mě to nejĐe.. wona si seĐne tak maximáŁně na wteřinu a tu kouŁi tam ani nestačím Đát.. :-( přeĐem moc Đíky.. :-)
[Odpověz]

Titulek: Re: ĐebiŁní socha
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-08-21 18:33:10
jen utíkej kam tě napadne a když si už na tu malou chvilku sedne, zkus ji zasáhnout středem spojených paprsků dvou hůlek. Stačí to udělat tak 3x a máš od ní klid.

Titulek: POMOC
Nick: (ceci) - neregistrovaný
Datum:2006-07-20 23:00:50
co mam delat v koupelne prefectum po prvnim ukolu ???
[Odpověz]

Titulek: Re: POMOC
Nick: (MILAN) - neregistrovaný
Datum:2007-08-16 19:43:53
BEZ NA GOOGLE. NA HARRY POTTER4 NAVODY A TAM TI VIEDE HRY NAVODY KE HRE HARRY MYSLYM ZE TO JE JAKO PRVNI A PAK JED DOLU A TAM JE NAVOD

Titulek: jak to spustit?
Nick: (radek4ever) - neregistrovaný
Datum:2006-06-29 21:12:20
mam problem naintaluji si hp4 a nejde mne to spustit nemohli byste me poradit?napiste na dragon.black@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: Jak to spustit?
Nick: (Mary) - neregistrovaný
Datum:2006-06-24 18:11:04
Prosim poradte po nainstalovani hry a spusteni zastupce vyskoci okno ze mam zvolit spravny disk CD/DVD. Po spusteni zastupce na nastaveni ovladani vyskoci tabulka Vyberte ovladaci zarizeni ale nic v ni neni na vyber prosim poradte nekdo co s tim.Děkuju Mary e-mail:kerkey@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: ovládání
Nick: (Janiska) - neregistrovaný
Datum:2006-04-17 10:00:00
To ovládání je na howno.. Právě jsem s nadějí hledala nějakej návod, jak si změnit nastavení rozlišení apod., a koukám, že to fakt nejde.. no je toto možný?! To mě teda moc zklamalo...
[Odpověz]

Titulek: Zadne ovladani
Nick: (Morpheus) - neregistrovaný
Datum:2006-04-04 10:00:00
Prosim poradte po nainstalovani hry a spusteni zastupce vyskoci okno ze v aplikaci doslo k chybe a je treba ji zavrit. Po spusteni zastupce na nastaveni ovladani vyskoci tabulka Vyberte ovladaci zarizeni ale nic v ni neni na vyber prosim poradte nekdo co s tim. MOC DIKY. Morpheus222@quick.cz
[Odpověz]

Titulek: pomoc.
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-03-28 11:00:00
nemuzu najít pátou houbu v lese.poradí nkdo?
[Odpověz]

Titulek: POMOZTE MI!
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-03-28 11:00:00
Nechápu jednu věc.Co to znamená,když je ve hře Harry Potter a Ohnivý Pohár napsáno k připojení dalšího hráče stiskněte tlačítko kletby.Tak jsem ho stisknul,a čekal jsem že se připojí ke mě nějací hráči,ale nic se nestalo pořád sem hrál sám,a Ron a Hermiona čekali na mě.Vysvětlete mi to někdo prosím!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: POMOZTE MI!
Nick: (William13) - neregistrovaný
Datum:2006-05-10 10:00:00
Připojení dalšího hráče - lze provést pouze na tom samém počítači, a to tak, že připojíš další herní zařízení (USB) a nastavíš jej před hrou.

Titulek: potrebuji poradit u bludiste
Nick: (bina) - neregistrovaný
Datum:2006-03-27 11:00:00
nemuzu se v bludisti dostat pres ty 2 potvory porad po me plivou ohen a vzdycky me zabijou.ma nekdo crack nebo odkaz kde by sel stahnout.diky
[Odpověz]

Titulek: Re: potrebuji poradit u bludiste
Nick: (Achjo) - neregistrovaný
Datum:2010-11-30 22:39:47
taky jsem se tan zasekla a nevím si rady!

Titulek:  
Nick: (DR.SAKARIN) - neregistrovaný
Datum:2006-03-14 11:00:00
Nevíte někdo jak se nastaví lepší grafika????Jde to vůbec nějak??????
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-03-14 11:00:00
Pokud se nemýlim tak právě jedna z minusu u téhle HP hry je právě to že nelze změnit rozlišení

Titulek:  
Nick: (Martin) - neregistrovaný
Datum:2006-03-04 11:00:00
Ahoj Iv@ne díky za pomoc jestli chceš tak si můžeme mejlovat.Můj e-mail:warcraft.zeus@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: pomozte mi!snažně vás prosím!!!
Nick: (zviratko) - neregistrovaný
Datum:2006-03-01 11:00:00
Prosím nemůžete mi někdo poradit.Nejde mi hra HP4.Mám ji originál koupenou z ukrajiny a nejde mi tam obraz.Nevim si rady.Please help me!!!!!Pište prosím na zviratko16@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: pomozte mi!snažně vás prosím!!!
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-03-01 11:00:00
A co máš za grafickou kartu, myslim že bud budou chybět ovladače nebo tvuj monitor nemá nastavenou správnou frekvenci v tom rozlišení. Jak přesně ti nejde obraz ? Vypne se nebo je jen rozházený ?

Titulek: bylinkářství
Nick: (já) - neregistrovaný
Datum:2006-02-26 11:00:00
ahoj Nevíte prosím,co mám dělat v bylinkářství??jak tam jsou ty schody rozbitý,tak já nevim,kam mám teda jít.A kde je ta kniha kouzel?plísky napiště,díky moc
[Odpověz]

Titulek: Re: bylinkářství
Nick: (del dongo) - neregistrovaný
Datum:2006-02-26 11:00:00
kniha kouzel je za železnou branou a po rozbitých schodech se dostaneš až sebereš tu knihu a budeš umět kouzlit na ti pupeny,který se pak rozevřou v takový velký lopuchy :o) a ty po nich přejdeš

Titulek: Re: bylinkářství
Nick: (peta) - neregistrovaný
Datum:2006-03-24 11:00:00
Půjdeš (hned na začátku) po schodech dolů a šlehej kouzla na vše co jde, A VŠE VYPRÁZDNI!!!!!!! Poton jdi od hub na levo a tam najdeš zříceninu. V ní je podstavec a tam najdeš KNIHU!!

Titulek: mizející karty
Nick: (del dongo) - neregistrovaný
Datum:2006-02-25 11:00:00
nevíte prosím vás někdo, jak sebrat ty mizející karty????Vždycky se někde objeví a něž k ní doběhnu, tak je fuč!!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: mizející karty
Nick: (Iv@n) - neregistrovaný
Datum:2006-02-27 11:00:00
Viz http://hp.xhosting.cz

Titulek: ungureanugabriela@yahoo.com
Nick: (dino rex) - neregistrovaný
Datum:2006-02-24 11:00:00
salll hi haryy potter4 the game it is the best game i hawe played pls get mor vots;)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (jakub) - neregistrovaný
Datum:2006-02-19 11:00:00
ahoj liddičky poradíte mi někdo jak přejít přes jezero v úkolu v koupelně perfektú díky jakub
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (nanomarket) - neregistrovaný
Datum:2006-03-01 11:00:00
Ahoj, pokud máš namysli jezero se zevřenými lekníny, musíš se nejdřív naučit nové kouzlo v bylinkářství a pak už to hravě zvládneš

Titulek: Grafika nejede
Nick: (RAVEN) - neregistrovaný
Datum:2006-02-19 11:00:00
Poraďte prosím, po spuštění hry mi najede v nerozeznatelné grafice, (barevná nečitelná koláž) a nepomohlo nastavení zobrazení 800x600 ani žádné jiné. Nevyřešil jste nědko tento problém? Jestli ano, napište mi jak na DARTH.KNIGHT@seznam.cz. Díky.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Jakub) - neregistrovaný
Datum:2006-02-18 11:00:00
ahoj lidičky,poraďte mi jak se dostat přes vodu v úkolu V koupelně perfektů,díky jakub.sacler@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: 2.úkol
Nick: (Martin) - neregistrovaný
Datum:2006-02-16 11:00:00
prosim vás jak to mám udělat,vždy mám stříbro
[Odpověz]

Titulek: Re: 2.úkol
Nick: (Iv@n) - neregistrovaný
Datum:2006-02-16 11:00:00
Zkus sbírat všechny kroužky fazolek a měj téměř pořád stisknutou klávesu C pro rychlejší plavání. Myslím, že když to zmákneš do 7 minut, zlatá tě nemine. Ale počet sebraných fazolek by měl být rozhodující.

Titulek: bludiště
Nick: (albert) - neregistrovaný
Datum:2006-02-14 11:00:00
jak se prosímvás mám dostat přes ty za**aný skvorejše?
[Odpověz]

Titulek: Re: bludiště
Nick: (aĐŁa) - neregistrovaný
Datum:2006-08-21 18:08:24
jak tam sou ty škworejši tak se postaw k ňáký stěně.. počkej až se na tebe rozeběhnou a pak rychŁe uhni.. woni se womráčej a ty jim pak rychŁe posíŁaej na ZADEK kŁetby.. (x).. stačí??

Titulek: Re: židy
Nick: (Iv@n) - neregistrovaný
Datum:2006-02-12 11:00:00
Co konkrétně nevíš? Cesta jezerem je vesměs přímočará. Cestou likviduj ďasovce (X), zrychluj nebo drž klávesu C a na konci, až budou ty nosníky, znič pomocí X takový ty bubliny, co je drží. A máš splněno. Cheaty viz výše na této stránce, tam máš odkaz na trainer, ale ještě jsem ho nezkoušel.
[Odpověz]

Titulek: židy
Nick: (halo) - neregistrovaný
Datum:2006-02-12 11:00:00
kdyby jste někdo věděl co mám udělat u toho jezera tak mi napište na číslo 737905333
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (židy) - neregistrovaný
Datum:2006-02-12 11:00:00
co mám udělat u toho jezera
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: (Iv@n) - neregistrovaný
Datum:2006-02-11 11:00:00
K 1. úkolu s drakem? Musíš mít sebráno 5 turnajových štítů. V obou předchozích úrovních je jich pro ten účel víc než dost.
[Odpověz]

Titulek: židy
Nick: (míra) - neregistrovaný
Datum:2006-02-11 11:00:00
jak mám projít to jezero
[Odpověz]

Titulek: Pomoc
Nick: (to je jedno) - neregistrovaný
Datum:2006-02-11 11:00:00
ale jak se dostannu k prvnimu ukolu
[Odpověz]

Titulek: Re: Pomoc (to NENÍ jedno :-P)
Nick: (Iv@n) - neregistrovaný
Datum:2006-02-11 11:00:00
Za pomoci kouzla Herbivicus, který získáš v úrovni Bylinkářství.
[Odpověz]

Titulek: Pomoc
Nick: (to je jedno) - neregistrovaný
Datum:2006-02-11 11:00:00
Jak mam sebrat poslední velký štít v zapovězeném lese. Ps:vede k němu divná kytka
[Odpověz]

Titulek: Re: bludiste (jokke)
Nick: (Iv@n) - neregistrovaný
Datum:2006-02-09 11:00:00
Když skvorejš zůstane omráčený u stěny, místo hašení ho několikrát zaklej pomocí X (zezadu), dokud nezmizí.
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc (kongik)
Nick: (Iv@n) - neregistrovaný
Datum:2006-02-09 11:00:00
Důležitější jsou samozřejmě ty velké (turnajové) štíty, protože podle jejich pevně daného počtu se zpřístupňují další úrovně. Když sebereš 10 miništítů, měl by se bonusový turnajový štít objevit hned někde poblíž naposledy sebraného miništítu (nebo zkrátka na nějakém volném místě v úrovni).
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (kongik) - neregistrovaný
Datum:2006-02-09 11:00:00
tato hra je super. nechapem ako mohla dostat tak malo percent ja osobne by som jej dal 89%. kvoli tomu ze ani raz nie ste v bradavicich to me dost nasralo. ale i presto je to genialna hra ako ma byt.
[Odpověz]

Titulek: bludiste
Nick: (jokke) - neregistrovaný
Datum:2006-02-08 11:00:00
probehl sem bludistem, cedric je tam povesenej a na me chodej ty dve osklivy zrudy nevim jak je mam zabit furt plivou ten ohen z rite a kdyz narazej do steny tak je hasim vodou ale furt se nic nedeje. moc prosim o radu, sem steho uz zoufalej, napiste mi na icq 341981653 Moc diky!
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (kongik) - neregistrovaný
Datum:2006-02-08 11:00:00
dalsi problem mam so stitmy . su tam male stity a velke. po 10 zobranych malych stitoch mam dostat velky turnajovy co sa nestalo. a co mam vlatne zbierat tie velke ci male, ktore su dolezitejsie viete to vysvetlit plis plis
[Odpověz]

Titulek: Re: kongik
Nick: (Iv@n) - neregistrovaný
Datum:2006-02-08 11:00:00
Nejdřív musíš blátoplaza omráčit (klávesa X), aby ležel na zádech a nad sebou měl hvězdičky, pak ho zvedneš pomocí klávesy C a počkáš, až ho některý z kamarádů zakleje kletbou Avifors. Ve dvou lidech by to šlo líp, než se spoléhat na AI počítače, který úkolu zjevně moc nerozumí, ale na několik pokusů se to podaří...
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (kongik) - neregistrovaný
Datum:2006-02-08 11:00:00
prosiim vas mam velky problem v tej uplne prvej ulohe u posuka moodyho mam znicit 10 plazov kuzlom avifors ale ako sa preboha kuzlo avifors pouziva plis poradte
[Odpověz]

Titulek: Iv@n dik
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-02-06 11:00:00
Bola to tá prvá. DIK.
[Odpověz]

Titulek: Re: jazero (brka)
Nick: (Iv@n) - neregistrovaný
Datum:2006-02-02 11:00:00
Čas 7 minut je víc než postačující. Místo 101. proplavání jezera se radši vrať do předchozích úrovní (Okolí Bradavic, Zapovězený les, Koupelna prefektů, Bylinkářství) a snaž se posbírat všechny zapomenuté turnajové štíty. Ve hře jich je celkově 38, ale pro otevření 3. úkolu jich je třeba jen 26.
[Odpověz]

Titulek: jazero
Nick: (brka) - neregistrovaný
Datum:2006-02-02 11:00:00
ahoj stale ma vracia na to jalzero presla som to uz 100 krat a stale mi chybaju 7 stitov. Mam cas okolo 7 min. Je to vela ci malo. Co tam mam este okrem tych hranolov a tych chobotnic znicit alebo zbierat?!
[Odpověz]

Titulek: Re: bilinkárstvo
Nick: (Iv@n) - neregistrovaný
Datum:2006-02-01 11:00:00
S těmi šoškami draků mě napadají 2 možnosti, které se dají přehlédnout: 1) U výchozího kruhu v zemi je jedna soška hned pod schody. 2) V oblasti u velkého jezírka, kde jsi sebral(a) mizející kartu, je soška úplně napravo za sloupem. Snad je to některá z nich, kterou hledáš. :-)
[Odpověz]

Titulek: bilinkárstvo
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-01-30 11:00:00
chýba mi jedna soška draka. Nemám ani potuchy kde je. 4 už mám. Toto je posledná vec ktorá mi chýba k úplnému prejdutiu hry. Poradte prosím!!!!
[Odpověz]

Titulek: !!!!ukol3!!!!
Nick: (jakub) - neregistrovaný
Datum:2006-01-29 11:00:00
PROSIM PORATTE MI NEKDO JAK MáM ZABíT TY DVě VObří CHODíCí POTVORY VE TRETíM UKOLU TAM VEDLE CEDRYKA MOJE číSLO NA MOBIL:732 540 437 dík moc
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (milda) - neregistrovaný
Datum:2006-01-26 11:00:00
Musíš na něj střílet do zadku tam se to neodrazí.
[Odpověz]

Titulek: Vol
Nick: (Cippolini) - neregistrovaný
Datum:2006-01-24 11:00:00
Ked je ta socha na zemi, vtedy ju musis co najviac krat zasiahnut tou silovou gulov v strede vasich spojenych prutikov.
[Odpověz]

Titulek: Voldemort
Nick: (Akonka001) - neregistrovaný
Datum:2006-01-24 11:00:00
treti ukol sem jiz udelala na bronz coz staci a za to jsem rada,ale nevim jak mam u toho Voldemorta jak se nase wsily spoji tak me to vzdycky zabije ...zabije me vzdycky ta letajici socha jak pada nevite jak ji mam znicit ??
[Odpověz]

Titulek: 3.Ukol
Nick: (Akonka001) - neregistrovaný
Datum:2006-01-24 11:00:00
Chci s ezeptat sem v tom bludisti u Cedrika,ale nevim jak mam znicit ty traskavy skvorejse metam na ne kletbu za kletbou,ale oni nikdy nechcipnou pls poradte
[Odpověz]

Titulek: cheaty
Nick: (Filip) - neregistrovaný
Datum:2006-01-21 11:00:00
Neexistují cheaty na hp4 a ty tu hru maš ájo
[Odpověz]

Titulek: ceaty
Nick: (ája) - neregistrovaný
Datum:2006-01-20 11:00:00
existujou cheaty na HP4.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (milda) - neregistrovaný
Datum:2006-01-19 11:00:00
Prosím vás máte někdo kody na Harryho 4.Dištak to sem napište. DÍK!!!!!!!!
[Odpověz]

Titulek: Herbivicus
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-01-14 11:00:00
napište mi prosím jak mám přejít v učebně prefektů přes vodu pomocí kouzla Herbivicus a dostat se ke štítu.
[Odpověz]

Titulek: Houby
Nick: (Ripr) - neregistrovaný
Datum:2006-01-10 11:00:00
Houby v Zapovězeném lese zničíš když na ně pomocí kouzla Capreretractum (C) vzstřelíš dýmnějové hlízy (takoví to zelený co stříka sliz).
[Odpověz]

Titulek: Re: EE
Nick: (Iv@n) - neregistrovaný
Datum:2006-01-08 11:00:00
Mrkni se na zdejší příspěvky, už se to tam popisuje, nebo na položku Návody na téhle stránce.
[Odpověz]

Titulek: Re: 2. Ukol
Nick: (Iv@n) - neregistrovaný
Datum:2006-01-08 11:00:00
Pohybuj se pořád v kruhu, mačkej přitom X a všimni si, jak jsou ty bubliny, který máš ničit, že se na nich automaticky objevují modrofialová kolečka. Tvé kletby míří právě na ta kolečka. Bubliny zmizí a nosník se rozpadne. Nezapomeň, že se takhle zaměřují i ďasovci, kterých je tam celkem přehršel.
[Odpověz]

Titulek: EE
Nick: (pepica) - neregistrovaný
Datum:2006-01-08 11:00:00
NAZDAREK JAK MAM SUNDAT TEN STIT Z TOHO TRNITYHO STROMU ?? V Z.LESE . DIK PEPICA
[Odpověz]

Titulek: 2. Ukol
Nick: (Andrea) - neregistrovaný
Datum:2006-01-08 11:00:00
Chci se jeste zeptat u toho druheho ukolu jak mam rozbit ty stresni nosniky nebo co to je tak jak to mam jako udelat ?? Ja totiz ani nevim na co tam mam mirit
[Odpověz]

Titulek: Nevím
Nick: (Andrea) - neregistrovaný
Datum:2006-01-08 11:00:00
Díky Iv@ne
[Odpověz]

Titulek: Re: Nevím
Nick: (Iv@n) - neregistrovaný
Datum:2006-01-08 11:00:00
Zdvihni ten kvádr, co je na začátku, a postav ho k drakovi před klec, takže jeho salvy na tebe budou kvádrem blokované. Stále schovaná v bezpečí kvádru pak uhas oheň kolem štítu a rychle si pro něj doběhni.
[Odpověz]

Titulek: Nevím
Nick: (Andrea) - neregistrovaný
Datum:2006-01-08 11:00:00
Hele mam problem v tom Zapovezenym lese u toho draka v ty klůeci nemuzu uhasit ten ohen,abych vzala en turnajovy stit nevite co s tim ??
[Odpověz]

Titulek: Re: 1. úkol
Nick: (Iv@n) - neregistrovaný
Datum:2006-01-07 11:00:00
Sbírej při letu všechny fazolky, zrychluj pomocí klávesy C a zlato dostaneš; ale pokud nelpíš na tom, abys měla na konci hry nutně všech 38 turnajových štítů, tak ti bronz z 1. úkolu stačí. Vrať se do předchozích úrovní a seber všechny turnajové štíty, které můžeš (viz http://hp.xhosting.cz/navody/hp4rady.htm - to by ti mělo pomoct při jejich získávání). Podle počtu získaných štítů se zpřístupňují další úrovně.
[Odpověz]

Titulek: 1. úkol
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-01-07 11:00:00
Prosim nevíte někdo, jestli by se nedal ten 1. úkol nějak obejít já mám za to lítání pořád bronz a lip to zaletět prostě nedokážu, kdyby ste někdo o něčem takovym věděl a napsal, byla bych Vám strašně vděčná, protože jinak se v tý hře prostě dál nedostanu.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-01-03 11:00:00
Nevím jak se mám dostat na ten štít v zapovězeném lese, který je na plošině a vedou k němu kořeny. Za odpověď předem děkuji. Odpověď pošlete na JirkaSvihel@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: SEM V KONCÍCH PROSÍM POMOC (zajda)
Nick: (Iv@n) - neregistrovaný
Datum:2006-01-02 11:00:00
Ano, máš ji zničit. Vždycky, když zůstane chvíli zaražená v zemi, tak na ni nasměruj ten kulový střed paprsků (budeš potřebovat přibližně až 12 zásahů). Postupně z ní odpadne pár kusů a pak bude konec.
[Odpověz]

Titulek: ouio
Nick: (ioioui) - neregistrovaný
Datum:2006-01-02 11:00:00
Iv@ane moc dik
[Odpověz]

Titulek: SEM V KONCÍCH PROSÍM POMOC
Nick: (zajda) - neregistrovaný
Datum:2006-01-02 11:00:00
Na konci hry u Voldemorta mám zničit kostlivce co na mě pošle.To sem udělal ale potom na mě pošle takovou sochu kterou vyrve ze země a já nevim jak jí mám zničit jestli jí mám vůbec zničit prosim pomoc já nevim jak dál předem DÍk
[Odpověz]

Titulek: Dekuji
Nick: (Andrea) - neregistrovaný
Datum:2006-01-02 11:00:00
Vsem dekuji za rady
[Odpověz]

Titulek: Re: ioioui
Nick: (Iv@n) - neregistrovaný
Datum:2006-01-01 11:00:00
Nechat každého ze skvorejšů naběhnout proti stěně, čímž chvilku zůstane omráčený, a zezadu ho zaklít klávesou X.
[Odpověz]

Titulek: ioioui
Nick: (ouio) - neregistrovaný
Datum:2006-01-01 11:00:00
ahoj....nevite jak mam osvobodit toho cedrika v tym bludisti...:-)prosim help...dik
[Odpověz]

Titulek: DÍK
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-01-01 11:00:00
moc, moc, moc díky
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Iv@n) - neregistrovaný
Datum:2006-01-01 11:00:00
Pokud jsou v cestě špičatý kůly, tak buď do té části ještě nemůžeš (ale bude přístupná později, když se do této úrovně vrátíš), a nebo jsi tam už byla (a pak už tam nebudeš moct znovu jít). Sepsal jsem pár rad (není to návod!) a pozice všech 38 turnajových štítů, tak se mrkni na: http://hp.xhosting.cz/navody/hp4rady.htm
[Odpověz]

Titulek: moc dik, ale..
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-01-01 11:00:00
moc diky Iv@ne, ale jak se tam mam pak dostat dál přes ty kůly? To víte já nejsem takovej talent jak vy(škoda):-)
[Odpověz]

Titulek: Re: drak /// Re: ahoj
Nick: (Iv@n) - neregistrovaný
Datum:2006-01-01 11:00:00
Marto, sbírej při letu všechny kruhy s fazolkami, budeš tak mít vyšší hodnocení a měla bys získat zlato. Modré kruhy ignoruj. Občas můžeš stisknout C pro menší urychlení, ale hlavně seber co nejvíce fazolek! ---- Ten štít na plošině teď vzít nemůžeš. Teprve s kouzlem Herbivicus, které se naučíš až v úrovni Bylinkářství (sebráním knihy kouzel), budeš moct v Zapovězeném lese (a dalších úrovních) otvírat lekníny na vodě a taky listy, které vedou k tomu štítu. Takže prozatím sbírej všechno ostatní a s nedostupnými štíty si nelam hlavu.
[Odpověz]

Titulek: ahoj
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-01-01 11:00:00
Prosím vás je to uplně akutní mně nejde se přes to dostat. V tom zapovězenym lese ja je tam přes tu díru ten strom, tak když se de dál, je tam ten štít na takový trnatý rostlině a já nevim jak se k němu dostat, už sem vyzkoušela všech no co mě napadlo a už nevim, předem Díky
[Odpověz]

Titulek: drak
Nick: (marta) - neregistrovaný
Datum:2005-12-31 11:00:00
cau ,prosim vas jak mam udelat toho draka,povrvy jsem to zaletěla asi tak na 6 nebo 7 a dalo mi to bronz a potom na 5,zase bronz,no a potom na 2:40 a stejně bronz nevim co s tim mám dělat.díky
[Odpověz]

Titulek: Herbivicus
Nick: (Nuns) - neregistrovaný
Datum:2005-12-31 11:00:00
Prosim vas , nevíte jak se naučím kouzlo herbivicus???? Prosim napiste na pomologie@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: re:grafika
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2005-12-30 11:00:00
Pokud vím tak grafika je ve hře bohužel nastavená pevně - tj. moc měnit bohužel nejde :(
[Odpověz]

Titulek: grafika
Nick: (burda666) - neregistrovaný
Datum:2005-12-30 11:00:00
Graficky nic moc udelany nebo mne to blbne nevite jak si nastavim kvalitu zobrazeni jinak blbY ovladani.
[Odpověz]

Titulek: navod
Nick: neregistrovaný
Datum:2005-12-30 11:00:00
Dave jasne ved tu si na tejto stranke klikni vyssie a tam mas nad obrazkami z hry Cestina ,navod,..... taq klikni na navod-link,,,,je to sice po anglicky ale da sa tomu porozumiet
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (stacie27) - neregistrovaný
Datum:2005-12-30 11:00:00
Iv@n hrozne dakujem:)
[Odpověz]

Titulek: Re: ahoj...
Nick: (Iv@n) - neregistrovaný
Datum:2005-12-30 11:00:00
Stacie27: Odpověděl jsem na mail.
[Odpověz]

Titulek: ahoj...
Nick: (stacie27) - neregistrovaný
Datum:2005-12-29 11:00:00
ahoj,,prosim vas ak niekto viete ako prejst uroven TRETIA TURNAJOVA ULOHA-BLUDISKO tych dvoch velkych slimakov abo co to je-kde mam zachranit Cedrica Diggoriho, nech napise na mfackova@netkosice.sk.....dakujem vazne neviem co s tym mam robit....mozem pouzit len 3 zaklinadla ,z toho vingardium leviosa mi je na p,,,u a ostatne tiez.....prosim napis lebo neviem co mam robit...dakujem:'((
[Odpověz]

Titulek: Re: STIT
Nick: (Iv@n) - neregistrovaný
Datum:2005-12-28 11:00:00
Musíš si pod ten štít přitáhnout kvádr, který je poblíž těch rozvalin. Pokud jde o Moodyho lekce, tak další se zpřístupní, až budeš mít určitý počet turnajových štítů. Další úrovně jsou přístupné, pokud u nich není vysloveně napsáno, že jsou uzamčené.
[Odpověz]

Titulek: STIT
Nick: (Andrea) - neregistrovaný
Datum:2005-12-28 11:00:00
hele v tom Zapovezenym lese jak je ten stit ve vduchu nevite nekdo jak ho mam ziskat ? napadlo me u toho Moodyho v ty levitaci,ale ty blatoplazi sem udelala 2x na 1. misto a dal me to nechce pustit nevite proc ?
[Odpověz]

Titulek: Nevim
Nick: (Andrea) - neregistrovaný
Datum:2005-12-28 11:00:00
Je to super hra,ale taky by to chtelo navod
[Odpověz]

Titulek: manual
Nick: (m) - neregistrovaný
Datum:2005-12-27 11:00:00
cau,hele prosim vas nevite ,kde bych mohla sehnat takovej ten manual,ja mam tu hru ve spanelstine a moc tomu nerozumim...dik
[Odpověz]

Titulek: Návod
Nick: (Dave) - neregistrovaný
Datum:2005-12-27 11:00:00
prosim vas, nevite nekdo kde se a sehnat navod na H?P
[Odpověz]

Titulek: Re: Návod
Nick: (Kruty krtek Joy) - neregistrovaný
Datum:2007-01-09 00:54:10
podivej se na stranky www.cheater.cz tam to najdes

Titulek: návod
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2005-12-27 11:00:00
Přidal jsem link na návod ... sice je v angličtině ale věřím že spoustě z vás pomůže ...
[Odpověz]

Titulek: Herbivicus
Nick: (Acri) - neregistrovaný
Datum:2005-12-27 11:00:00
pardon oprava mělo to byt Herbivicus Díky
[Odpověz]

Titulek: Herbivicus
Nick: (ACRI) - neregistrovaný
Datum:2005-12-27 11:00:00
Ahojki, prosím potřebovala bych poradit, jak se naučit, nebo jak použít kouzlo Berbivicus. Na konci levlu zapovězený les se obrovský strom a nevím, jak získat ten obrovský štít. Kdž ho nevezmu, nevadí do dalších kol se dostanu, ale pak se to se mnou táhne celou hru. V koupelně prefektů nezískám dva štíty a ve skleníku MAdam Pommey jsem hned na začátku stracená. Také si nevím rady, jak se dostat přes dřevěné špičaté kůly. prosím pokud jste na tytpo vychytávky přišli poraďte mi. Byla bys vám moc vděčná. Napište mi prosím na e-mail irena.list@centrum.cz Děkuji móóóóc
[Odpověz]

Titulek: Srovnání
Nick: (George) - neregistrovaný
Datum:2005-12-26 11:00:00
Jediné, co se dá říci o hře HP4 je tohle - film HP4 je HIT, zatímco hra HP4 je SHIT!!!
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (tomáš) - neregistrovaný
Datum:2005-12-25 11:00:00
Neví někdo co mám udělat v tom lese je tam něaký plot a hermiona tam řekla že tam budeme muset vyšplhat ale já nevim jak prosím poradte mi někdo.
[Odpověz]

Titulek: Lidiii
Nick: (Pool) - neregistrovaný
Datum:2005-12-22 11:00:00
jestli nekdo nahodou ma hru HP4 nechtel by mi ji nejak nahodou nejakym zpusobem poslat?!? budu moc rada prosiim kdyztak muzete psat na Lump.ek@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: No......
Nick: (Susan a Dada) - neregistrovaný
Datum:2005-12-21 11:00:00
No mohly by jste nám poslat tuto hru ZDARMA!A jestli ne tak tě začarujem!!!!!
[Odpověz]

Titulek: re: grafika
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2005-12-19 11:00:00
Rozlišení se nedá nijak změnit, ve hře je stálé rozlišení 800x600, možná že se časem obejví patch který nastavení grafiky povolí.
[Odpověz]

Titulek: ????????
Nick: (jeryycz) - neregistrovaný
Datum:2005-12-19 11:00:00
Jestli opravdu nejde nastavit grafika tak je to pekne na h..... a ovladani? - jednim slovem shit. Je mozne nejak nastavit grafiku? poradte na tomas.ltm@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Rozliseni
Nick: (Freed) - neregistrovaný
Datum:2005-12-19 11:00:00
Zdravim, nevi nekdo kde se da nastavit rozliseni??? To co tam je totiz na 19' monitoru nevypada moc dobre.
[Odpověz]

Titulek: Herbivicus
Nick: (Pavuk) - neregistrovaný
Datum:2005-12-16 11:00:00
Tak mi poradte ako do riti sa naučim do kuzlo? Už ma drbe že v lese nemôžem presjsť cez tie huby, alebo ako mam zničiť blatoplazov s kuzlom avifors za 1:30?
[Odpověz]

Titulek: Pro Katku
Nick: (Iv@n) - neregistrovaný
Datum:2005-12-13 11:00:00
Uz si to moc nepamatuju, ale jestli se nepletu, tak ten ministit, jak je za tema 3 kytkama, muzes ziskat dvema zpusoby: 1) LEHCI - pritahnout ho pomoci Accio (Z) co nejbliz az k tem kytkam, a kdyz se dobre postavis, mela bys pak mezi nimi byt schopna seslat Wingardium Leviosa (C) na kotlik vzadu za nimi a pritahnout ho az na ty kytky, cimz je na chvili znicis. Pak si privolat ministit opet pomoci Z a je tvuj. 2) TEZSI - kotlikem, jak je na te vyvysene plosine napravo, znicis jednu z kytek a pak urychlene prebehnes za ni, nez opet naroste (to je ale asi tezsi nez varianta (1), navic se tam objevujou PORAD dokola blatoplazove).
[Odpověz]

Titulek: Pro majdda
Nick: (Marketta) - neregistrovaný
Datum:2005-12-11 11:00:00
A nemohla bys treba zrekonstruovat navod?jak vidis tak vsem ta hra tak super nejde a mezi ne patrim i ja...tak please udelej navod..ja kdybych mohla tak ho udelam
[Odpověz]

Titulek: Pro ve1n
Nick: (Katka) - neregistrovaný
Datum:2005-12-08 11:00:00
Stale stejna situace, jestli jsi v lese pokrocil, prosim porad. Je tam jeden stit schovany za plotem a jeden za kytkama, ktery zrovna tyhle tri nejdou vystrelit tak jako ostatni.Nevim, jak dal, pomooooc.Snad se brzy objevi ne netu navod.
[Odpověz]

Titulek: lkjhgfdsa
Nick: (jurinka8) - neregistrovaný
Datum:2005-12-08 11:00:00
harry ja te zeru
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (napster) - neregistrovaný
Datum:2005-12-04 11:00:00
Maximální zklamání Ovládání v předchozích dílech bylo lepší než tohle ale grafika se nedá srovnávat , to je jedinej klad hry ps: nevíte někdo , mam problémy s mizejícíma kartama,, asi sem zatim žádnou neviděl .,. neví o tom někdo něco ? dik zatim
[Odpověz]

Titulek: konečně...
Nick: (majdda) - neregistrovaný
Datum:2005-12-03 11:00:00
už sem dohrála hru HP4, žádnej zázrak, ale zabaví na pár dní...
[Odpověz]

Titulek: grafika
Nick: (misha) - neregistrovaný
Datum:2005-12-01 11:00:00
nevite nekdo jak se ve hre nastavuje grafika nejak mi to nejde pls poradte
[Odpověz]

Titulek: pro Katu
Nick: (ve1n) - neregistrovaný
Datum:2005-11-29 11:00:00
Musis v lese najit urcity pocet štítů, aby te to pustilo do dalšího levelu. Ale nic si z toho nedelej, že si se dal nedostala. Ja sem v tom levelu po lese a zasek sem se v něm. Takže :-(. Tuhle hru bych radsi nehodnotil.
[Odpověz]

Titulek: ...no comment...
Nick: (>:o) - neregistrovaný
Datum:2005-11-26 11:00:00
hra na howno!!!!
[Odpověz]

Titulek: Nejhorší ze 4 HP her
Nick: (Katka) - neregistrovaný
Datum:2005-11-25 11:00:00
Tato hra me zklamala na plne care. Ovladani o krok zpet, nelze nastavit, nelze pouzit mys a ovladani postavy sipkami je velmi neohrabane. Grafika je opravdu pekna, to se musi nechat, ale ovladatelnost dost slaba. Po trech predchozich, kdy si clovek zvykl na mys a mireni kouzlem, skakani pravym tlacitkem, se tohle moc nepovedlo.Nelze udelaz jiny pohyb nez beha, popripade nekam vylezt. A taky jsem se zasekla, nebot jsem prosla cely les a bradavicke pozemky anemuzu uz nic noveho najit a nechce me to pustit dal:-) Kdyztak poradte.
[Odpověz]

Titulek: Re: Nejhorší ze 4 HP her
Nick: (bina) - neregistrovaný
Datum:2006-03-27 11:00:00
ja jsem uz dal podarilo se mi dostat do koupelny prefektu a pak se mi otevrelo bylinkarstvi,jak to splnis tak se musis vracet zspatky a hledat dalsi stity at se ti otevre 3 turnaj a tam sem se zasekla v bludisti

Titulek:  
Nick: (mosťa) - neregistrovaný
Datum:2005-11-24 11:00:00
jojo, mam stejny problemy, nejde nastavit ani rozliseni, nic... ale jinak pekna hra...
[Odpověz]

Titulek: DIVNÝ
Nick: (JIRČÍK) - neregistrovaný
Datum:2005-11-16 11:00:00
Začal jsem tuto hru hrát,mám ji v češtině ale udivilo mě nemožnost jakýhokoliv nastavení jak herního tak ovládání.Hra se ovládá šipkama nikoliv myší docela divný.
[Odpověz]

Titulek: se neda pls pomoctemi
Nick: (j@n) - neregistrovaný
Datum:2009-05-12 19:47:41
ahoj nevim co mam udělat když mam ovladnuty všechny kouzla a chybi mi jen kousek na to abych se dostal na viši uroven a otevreli se mi tri karty prosim poradte

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Harry Potter a ohnivý pohár
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Harry Potter a ohnivý pohár
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 40268x - statistika
Harry Potter a ohnivý pohár 67 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-11-08
Harry Potter a ohnivý pohár

Průměrné hodnocení z médií:

67.17 %

Min : 55 % Max : 74 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: EA Games
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 12
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %