Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Grim Fandango Remastered > PC > Adventury

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Hrej.czVojta Dřevíkovský4/580 %2015-02-21
BonuswebHonza Srp---80 %2015-02-21
DoupěKarel Kališ4/580 %2015-02-21
Games.czPavel Dobrovský8/1080 %2015-02-08
GameParkkralik2012---90 %2015-02-08
ZingOndřej Zeman / ThainDegu7/1070 %2015-02-08
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2015-02-08
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

80.00 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 1658 z 5973 Žebříček
PC: 688 z 3166 Žebříček
PC/Adventury: 56 z 371 Žebříček
Vše/Adventury: 84 z 444 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Grim Fandango Remastered
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Grim Fandango Remastered
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 1213x - statistika
Grim Fandango Remastered 80 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2015-02-08
Grim Fandango Remastered

Průměrné hodnocení z médií:

80.00 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 7
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 8/10
Grim Fandango zůstává i přes chyby a nedotaženosti fantastickou adventurou, kterou si pravděpodobně zamilujete. Pakliže Mannyho už dávno nemilujete.
> GamePark : 90 %
Grim Fandango Remastered je krásným příkladem, jak by měl vypadat kvalitní HD remake. Hra sama o sobě dosahuje dostatečné kvality na to, abychom jí byli ochotni udělit devadesátkové hodnocení rovnou, Double Fine ji každopádně dovedl ještě dále za pomoci výborné vylepšené grafiky, sadě nových featurek a hlavně také komentáři, kterého si vychutná každý, kdo už v minulosti titul dohrál. Jediná výtka tak směřuje k tomu, že si tvůrci o trochu lépe neporadili s rozlišením současných monitorů, i když je možné, že to ani nešlo, neboť byl titul na čtvercové okno stavěn už od počátku.
> Zing : 7/10
Je skutečně náročné hodnotit remasterovaný titul. I přes kvalitu společnou s originálem se musí brát v potaz jeho současný stav a změny, které byly učiněny a v jakém rozsahu. Grim Fandango: Remastered je hodně povedeným dílem. Škoda jen, že herní zážitek jako celek narušuje archaická grafika, padající hra a nestabilní fps v nepřepracovaných cut-scénách. Původnímu GF bych se vůbec nebál dát 9, ale to, co mám nyní před sebou, si zaslouží maximálně 7. Mohlo to dopadnout rozhodně lépe. Jestli k životu nepotřebujete ostřejší postavy a komentář tvůrců, je to zbytečná investice, stačí si zahrát původní
> Konzolista.cz : 8/10
Už před sedmnácti lety bylo Grim Fandango povedenou adventurou, která obsahovala nejen povedenou hratelnost, ale i skvělý, svým způsobem nadčasový, humorně pojatý příběh. Ten dokáže oslovit i dnes nováčky díky povedenému remasteru, který navíc tuto klasiku vůbec poprvé dostává na konzole. Moje doporučení si remaster Grim Fandango určitě zaslouží, i když sem tam několik mušek jsem objevil. Fanoušci mají jasno, nováčci by ale také neměli moc dlouho váhat, jen je nutnost pokročilá angličtina.
> Hrej.cz : 4/5
Remasterovat by snad šlo i lépe, ale ať jsou vylepšení jakákoliv, nachází se pod nimi více než solidní hra. Grim Fandango je skvělý způsob, jak si připomenout to nejlepší ze žánru, který v současnosti nabízí spíš prožitek než výzvu.
> Bonusweb : 80 %
Je to stejná hra jako kdysi. Ne pro každého, přesto výjimečně vtipná a pekelně obtížná.
> Doupě : 4/5
Navzdory tomu musím Grim Fandango rozhodně jen doporučit, protože se jedná o naprostý klenot adventurního žánru. Ten se sice za ty roky posunul, nicméně hlavní středobod stále představuje příběh a v tomto ohledu Grim Fandango vysoce ční nad svojí konkurencí.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %