Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Cognition: An Erica Reed Thriller > PC > Adventury

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Games.czLucie Jiříková / LadyAmbientte8/1080 %2013-10-18
InGamer.czMartin Paytok3/1030 %2013-10-18
Games.czLucie Jiříková / LadyAmbientte------2013-07-30
InGamer.czMartin Paytok7/1070 %2013-07-30
Hrej.czMarek Švrkala8/1080 %2013-07-20
Hrej.czMarek Švrkala8/1080 %2013-03-17
InGamer.czMartin Paytok7/1070 %2013-02-26
InGamer.czMartin Paytok6/1060 %2013-02-16
Games.czLucie Jiříková / LadyAmbientte8/1080 %2013-02-10
Games.czLucie Jiříková / LadyAmbientte8/1080 %2013-01-17
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

70.00 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 30 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 3226 z 5973 Žebříček
PC: 1465 z 3166 Žebříček
PC/Adventury: 153 z 371 Žebříček
Vše/Adventury: 199 z 444 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Cognition: An Erica Reed Thriller
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Cognition: An Erica Reed Thriller
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2370x - statistika
Cognition: An Erica Reed Thriller 70 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-01-17
Cognition: An Erica Reed Thriller

Průměrné hodnocení z médií:

70.00 %

Min : 30 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 10
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 8/10
Tradiční point-and-click adventura, která žánr obohatila o několik dobře fungujících a neotřelých prvků, akční sekvence ve stylu série The Walking Dead a filmové pojetí. Trápí ji jen občas mírně klišovité rozhovory a pár technických chybek. Start adventurní série je to ale výborný.
> InGamer.cz : 6/10
rvní epizoda Cognitionu jako rozjezd série funguje. Příběhově určitě. Otázka je, zdali děj a některé příjemné prvky dokážou zastínit neduhy především technického rázu (nikdo nečekal animace jako od Ubisoftu, ale trochu srdíčka do toho, sakra) a nejistotu v dialozích. Do příště vychytat chybky a hodnocení určitě o něco poroste. Ale jenom o trochu, protože na nalití smyslu do všech hluchých míst scénáře je asi už moc pozdě.
> InGamer.cz : 7/10
The Wise Monkey mile překvapila převážením kladů nad nedostatky a značným zlepšením zážitku. Je dobře napsaná, díky kratší herní době působí údernějším dojmem, moc netrpí na hluchá místa a autoři si dokázali poradit i se zdánlivě neřešitelnými nepříjemnostmi. Jestli se The Oracle poveze na stejné vlně, máme takový pocit, že se před vydáním závěrečného dílu uhryžeme nedočkavostí.
> Hrej.cz : 8/10
Na prvních dvou dílech série Cognition je vidět zapálení, jaké autoři pro hru mají, a proto jim můžeme odpustit i různé nedostatky. Jde o nadstandardní adventurní thriller a my se velmi těšíme na další dvě epizody.
> Hrej.cz : 8/10
Epizoda The Oracle spolu s novou nadpřirozenou schopností přináší také další časovou rovinu a novou hratelnou postavu. Cognition si drží vysokou kvalitu a my jen čekáme, co v létě přinese finále této povedené série.
> Games.cz :
Doposud nejlepší epizoda v celé sérii. Je ještě napínavější a akčnější než předcházející dva kousky.
> InGamer.cz : 7/10
The Oracle kvalitativně rozhodně zastiňuje oba předchůdce. Je dobře napsaný, vystačí si s malým počtem lokací, přináší zábavnou novou schopnost podporující gradaci děje a končí cliffhangerem vyvolávajícím další otázky. Kvůli přetrvávajícím chybám a občasné překombinovanosti to ale na osmičku ještě pořád není.
> Games.cz : 8/10
Čtvrtá epizoda série Cognition je sice nejkratší, ale není v ní nouze o napínavé i srdceryvné okamžiky. Dohromady tak s předešlými třemi kousky tvoří výborný mysteriózní thriller, který by si neměl žádný fanoušek adventur nechat ujít.
> InGamer.cz : 3/10
Do třetice všeho dobrého a napočtvrté už radši nic. Toliko očekávaný The Cain Killer je rozbitý či nezvládnutý skoro ve všech směrech. Aspoň, že ho máte rychle za sebou. Fakt není o co stát.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %