Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Botanicula > PC > Adventury

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Eurogamer.czMiloš Bohoněk8/1080 %2012-04-25
GameSite.skLenka2---70 %2012-04-25
ZingMartin Cvrček / Cvrnda9/1090 %2012-04-25
Games.czPavel Dobrovský9/1090 %2012-04-24
Sector.skspacejunker9/1090 %2012-04-24
DoupěKarel Kališ9/1090 %2012-04-22
Hrej.czTomáš Krajča9/1090 %2012-04-19
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

85.71 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

100.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 100 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 587 z 5797 Žebříček
PC: 211 z 3048 Žebříček
PC/Adventury: 14 z 350 Žebříček
Vše/Adventury: 25 z 419 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpaperyhttp://www.abcgames.sk/?p=wallpapery_zobraz&id=14507
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Botanicula
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Botanicula
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 4303x - statistika
Botanicula 86 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-04-19
Botanicula

Průměrné hodnocení z médií:

85.71 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 7
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 9/10
Roztomilá malá adventura s výjimečně dotaženým audiovizuálním provedením, která hráče okamžitě pohltí a neustane v podněcování jeho přirozené zvídavosti.
> Doupě : 9/10
Botanicula dokazuje, že pro skvělou hru nepotřebujete miliony dolarů a armádu vývojářů. Stačí mít nespoutanou fantazii a dělat práci s láskou.
> Games.cz : 9/10
Botanicula pokračuje v point-and-click zábavě, který je studiu Amanita vlastní. Zároveň přináší nápaditý mix vizuálního vyprávění a rébusů, který dává dohromady extrémně příjemnou zábavu pro všechny.
> Sector.sk : 9/10
Botanicula je jedna z mála hier, ktoré hráte s úsmevom a pritom si pospevujete. Radosťou prekypujúca adventúra je dôkazom, že poctivú ručnú prácu tak ľahko nenahradia naleštené polygóny a časticové efekty, ak sa hra robí s láskou.
> Eurogamer.cz : 8/10
Překrásná, rozkošná, veselá, hravá, fantastická a v neposlední řadě unikátní. Botanicula je docela jiným interaktivním zážitkem, který člověka uklidní, pobaví a dost možná i přivede k upřímné radosti, nehledě na jeho zmatečnost. Zaujme vás, vaše protějšky i vaše babičky. Odzkoušeno v praxi.
> GameSite.sk : 70 %
Zhrnuté a podtrhnuté Botanicula nesklamala, ale ani nepotešila. Pokladáme ju za slabšieho nasledovníka neprekonaného Machinaria. Napriek istej schematickosti tvorby Amanita design prináša regenerujúci produkt do „epilepticko-neurózovej“ masy súčasných herných plodov.
> Zing : 9/10
Ať už jste desetiletý kluk, třicátník nebo šedesátiletý důchodce, Botanicula vás nepochybně zabaví za každou cenu. Unikátní audiovizuál ve spojení s netradičním prostředím a zápletkou tvoří dohromady nesmírně originální a vtipnou adventuru, kterou je doslova radost hrát.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5796
Recenze: 23903
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1156
Návody: 1767
Cheaty: 4207
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2581
Youtube video: 2948
Průměrné hodnocení z
23286 recenzí: 71,763 %