Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

6 ženichů a 1 navíc > PC > Adventury

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Games.cz ------2003-12-23
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

00.00 %

Počet recenzí: 1
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

71.60 %

Počet hodnocení: 15
Min. hodnocení: 40 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 5973 z 5973 Žebříček
PC: 3167 z 3166 Žebříček
PC/Adventury: 372 z 371 Žebříček
Vše/Adventury: 445 z 444 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (Barunkáá) - neregistrovaný
Datum:2010-11-20 19:38:36
Prosím můžeš mi poradit!! kamarádka říkala že když hledáš ženicha Trampolíně musíš v hlavní uličce najít bednu!! já tam ale žádnou bednu nemam!! a tak se nemůžu dostat dál pls jestli to víš tak odpověz předem děkuju!! ;)
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-01-10 23:20:39
Nejdříve do hospody, prokecat vše. před hospodou výloha - telefoní číslo. takže z budky zavolat a pak znova do hospody až do kuchyně. A potom co vylezeš by tam ta bedna měla jistě být..jinak zkus rozehrát znovu:)

Titulek:  
Nick: (La_SKA)
Datum:2010-10-20 22:50:35
tak já tomu dám přes 80%- a to už proto, žej e to freeware gameska, kreslená aventurka, která má v sobě hoodně vtipu, a občas je silně 18+. Netuším už jak je hra dlouhá, ale určitě nepatří mezi mini adventury a chvíli vydrží. Svědčí o tom už jen ten fakt, že k dispozici je i nadabovaná verze:)
[Odpověz]

Titulek: Poradte plis
Nick: (terezkav2) - neregistrovaný
Datum:2010-06-15 21:33:15
mně tam napsali vložte heslo a já sem se ctěla zeptat jestli ho neznáte a nikdo mi to ale nezahesloval.poradte plis
[Odpověz]

Titulek: napiste
Nick: (jaja) - neregistrovaný
Datum:2009-01-26 01:11:08
je to perfektna hra nahodou ak chce niekdo z niecim pomoct nech napise na mail anjelik1128@azet.sk
[Odpověz]

Titulek: Re: napiste
Nick: (chose) - neregistrovaný
Datum:2010-10-14 02:11:25
čau potřebuju pomoc ted kdyz scháním muže pro jasmínu tak mám vzít žvýkačku a propiskou napsat něco na papír a potom to nalpeit na dveře ale na jaký papír to mám napsat?? poradte díky ;)

Titulek:  
Nick: (machy2005)
Datum:2006-08-26 19:44:51
jediná výhoda hry je ta, že je freeware, ale jinač ostuda
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
6 ženichů a 1 navíc
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



6 ženichů a 1 navíc
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 12716x - statistika
6 ženichů a 1 navíc 0 z 100 Průměr z 1 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2003-12-00
6 ženichů a 1 navíc

Průměrné hodnocení z médií:

00.00 %

Min : 0 % Max : 0 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Enteron
Distributor: není
Distributor CZ: Illusion Softworks

Počet recenzí: 1
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %