Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Crazy Campus > MOBIL > Simulace

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
MobilHry ---85 %2007-08-21
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

85.00 %

Počet recenzí: 1
Min. hodnocení: 85 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 768 z 5973 Žebříček
MOBIL: 99 z 363 Žebříček
MOBIL/Simulace: 10 z 25 Žebříček
Vše/Simulace: 46 z 413 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

MobilHry2007-07-14

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: help
Nick: (jana) - neregistrovaný
Datum:2013-05-23 19:14:09
jaké oblečení přesně potřebuji na ten úkol s gotikama a papouškem?
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (loky915) - neregistrovaný
Datum:2011-02-23 13:10:14
prosim vas nevie ako sa mam dostat dalej stimi blod bath že nefunguje to ! co sa stalo prilis po chuti zmen sve oblečeni pro ucineni dalsiho kroku
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (jaa) - neregistrovaný
Datum:2011-02-14 19:59:36
Ahoj prosím můžete mi pomoct? nevím jak si mám doplnit to zdraví pořát mi to píše něco, že můj život je krátký a smrt se blíží. Ještě nevím jak se mám dostat dál, ta spolubydlící mi říká že sem udělala dobrou práci, jen tak dál a pujdu do další třídy. Ale nikam se mi nejde dostat.
[Odpověz]

Titulek: Diamantovej řetěz
Nick: (Adeon) - neregistrovaný
Datum:2011-01-07 22:02:14
tam po mě ta holka rapperka chce abych jí koupil diamantovej řetěz za 1200...já mám už přez 2000 peněz a nevim kde mam ten řetěz koupit...prosím o nutnou pomoc...odpoved cekam sms:731348968 nebo e-mail: adeon10@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Míška) - neregistrovaný
Datum:2010-07-09 01:12:50
Prosím pomozte.Nevím jak mam toho učitele dostat na wc u baru.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Romana) - neregistrovaný
Datum:2010-07-13 16:02:56
Najprv musis najst Sunnyho (hipik - takze bude na skolskom dvore) s tym sa skamaratit aspon 3 hviezdicky on ta potom zacne lubit a pojde s tebou tam kam chces (na ulicu s hip hopermi ) , na WC bude kratka animacia ako ho bijes a pak pojdes do prednasacej haly za ucitelom ...

Titulek: POMOCT!!!
Nick: (Síma) - neregistrovaný
Datum:2009-10-17 12:54:22
Prosím pocte mi newím kde mám sehnat ten diamantovej náhrdélník! prosím pocte mi napište mi na email: simca.krejcova@seznam.cz !!! prosím!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: POMOCT!!!
Nick: (Romana) - neregistrovaný
Datum:2010-07-13 15:59:22
musis si zarobit 1200 dolacov a potom tam jak mas na vyber ze ze nabidnout drink kvety sladkosti das ze PREKVAPENIE

Titulek: pomožte mi návod
Nick: (Zuzuli) - neregistrovaný
Datum:2009-08-26 19:12:38
Jsem jako špr v partě no a mě dal jened kluk za ukol že mám jít za profesorem a říct mu že v restaozraci už na něj čeká robot prosím vás kde najdu toho profesora prosím naléhavě
[Odpověz]

Titulek: prosím o pomoc
Nick: (verca) - neregistrovaný
Datum:2010-06-21 01:09:15
když mě vyhodily ze školy a ja sehnala všechny lidi kromě satanistu jak je mam ziskat řekly mi že mam najit někoho hdo pana najde ale kde??

Titulek:  
Nick: (bubla) - neregistrovaný
Datum:2009-07-01 15:32:18
ahoj hele nak sem se sekla u toho jak mám všechny známky hotovy ale dekan mi dal petky že sem podvadela ..spolubydlici mi řekla že mám sehnat kámoše aby mi pomohli všichni ty bossové tech skupin mi řekli že se sejdem v jídelne ale prd...satanisti tam nechtej.....a ešte mám zdraví na nule ...poradte
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2012-11-14 19:58:03
Ty satanisty vůbec neřeš;) Jestli hraješ za holku, tak dojdi ještě za frajerama a jestli za kluka tak a bárbínama.. A ono tě to pak hodí do tý jídelny samo;))

Titulek: Bling
Nick: (Anima) - neregistrovaný
Datum:2009-03-10 22:08:17
Ahoj, potřebovala bych pomoci. Jsem teď u skupiny skejťáků a Kelvin mi řekl, že musím získat nějaké ?blingy? od jedné postavy a poté zvýšit mischief status. Status jsem zvýšila ale první část nechápu, můžete mi někdo poradit?
[Odpověz]

Titulek: Re: Bling
Nick: (DaNyyySEK) - neregistrovaný
Datum:2010-01-23 21:47:20
presne to tky nwm jak udelat!! :( strasne rada bych hrala dal ae fkt vobec nwm! :/

Titulek:  
Nick: (monicek22) - neregistrovaný
Datum:2009-01-21 17:51:16
ahojik prosim muzete me poradit kdyz uz jsem udelala hipiky a ty chlapi za nima asi rapery tak mi ta ma spolubydlici rekla a co se ted trochu bavit a ja nevim co mam delat chyby mi jeste myslim jedna znamka a ja ale nemam zadne ulohy tak nevim chybi mi barbiny a frajeri
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (P.A.T.R.I.C.K.) - neregistrovaný
Datum:2010-06-23 00:10:36
Bavit se nemusíš, normálně běž za Smashcootem, vůdcem frajerů

Titulek: bárbí
Nick: (nikol) - neregistrovaný
Datum:2008-08-23 23:17:42
co se děláá s bárbínama?
[Odpověz]

Titulek: nahrdelník
Nick: (steve) - neregistrovaný
Datum:2008-04-27 23:43:42
musíš jí dát překvapení
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (danča) - neregistrovaný
Datum:2008-04-04 22:45:00
Jak mam sehnat ty holce ten dyamantovej nahrdelnik????
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (help) - neregistrovaný
Datum:2008-04-10 17:28:25
Newim jak mam sehnat ten diamantovej nahrdelnik pomozte plosim.

Titulek: help me
Nick: (Cassie) - neregistrovaný
Datum:2008-03-08 15:40:15
číz lidi.. zkoušela sem ty hipíky ale ta Dawn mi nechce ty tyčinky dát a furt mi to tam píše nějaký INCENSE což sou vonný tyčinky a mam je koupit nebo co.. jenže já nefim jak.. poraďte pls.. děkuju vám moooc =)
[Odpověz]

Titulek: kájuška
Nick: (jéje 2) - neregistrovaný
Datum:2008-03-08 02:59:17
jéé já sem fakt pako... no ale nebejt toho že sem sem napsala tak by mě to nenapadlo :) nj stačilo jenom se převlíct a už du jinam :) tak se mějte a papap
[Odpověz]

Titulek: Re: kájuška
Nick: (jana) - neregistrovaný
Datum:2013-05-23 19:25:47
a do jakého oblečení si se převlékla?

Titulek: jéje
Nick: (kájuška) - neregistrovaný
Datum:2008-03-08 02:39:13
ahoojky lidišky.. potřebuju poradit co potom dělat když mi to napíše že mam zvýšit chytrost u těch nerds.. už učitel zmlátil robota a potom už nevim co dál.. tam se se sekla.. pls už bych to ráda dohrála.. děkuju mooc za vodpověď :))
[Odpověz]

Titulek: klíídeek a pohodaa :))
Nick: (LejuSh) - neregistrovaný
Datum:2008-02-15 02:25:56
Ahooj.. já tuhle hru už dokončila a je vážně skvělá, ale musím uznat, že u hipííkůů sme se sekla taky :))Ale není to tak těžké :)) zkusím vám poradit. ale upozorňuju že už si to moc nepamatuju.. takže si nejsem jistá, jeslti to píšu správně.. noo. každopádně vyzkoušejte a uvidíte :)) TAkže k hipíkům.. Musíte mít určitý počet peněz - tuším že kolem 1500.. Jakmile tento obnos máte, jděte za DAWN A TA VÁM UŽ SAMA ŘEKNE CO A JAK.. Nakonec vám dá vonné, 'veselé' tyčinky, které se zapálí ve třídě a žáci i učitel se budou stále smát!! Proot se zkoušky odloží a vy projdete s výbornou do další třídy :)) (celý ten proces se zapálením vonných tyčinek se už provede automaticky.. takže to už jen budete sledovat na displeji) Noo.. snad si to pamatuju dobře.. :)) Tak Zkoušejte!! není to vuubec těžké :D
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (prcek) - neregistrovaný
Datum:2008-01-22 14:51:47
potrebuju naky obleceni,aby se se mnou hipici bavili,ale nevim za boha,kde ho mam splasit:(mohli byste mi poradit?
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: (..) - neregistrovaný
Datum:2008-04-10 17:39:30
mas ho v loznici v satniku

Titulek: crazy campus
Nick: (megahlava) - neregistrovaný
Datum:2007-12-12 02:46:33
tak jsem skonšil u hipíků, nevím kde mám vzít a co to vlastně je BROWNIES ... poradte
[Odpověz]

Titulek: Crazy Campus
Nick: (berry889) - neregistrovaný
Datum:2007-10-13 22:10:15
Mam taku otazku ku hre Crazy Campus. Vlastnim ju uz niekolko dni a dostala som sa len po prvu skupinu (hipisaci, skejtaci....).Neviem sa pohnut dalej´, lebo neviem co spravit skor.Ako to mam dokoncit?Prosim poradte...
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Crazy Campus
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Crazy Campus
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 8798x - statistika
Crazy Campus 85 z 100 Průměr z 1 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2007-06-15
Crazy Campus

Průměrné hodnocení z médií:

85.00 %

Min : 85 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: GameLoft
Distributor: GameLoft
Distributor CZ:

Počet recenzí: 1
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %