Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v ZÁŘÍ 2008 u PC magazínů ?

> Datum vydání: 2008-08-17 05:01
> Autor: Braveman
>


Buďte informováni o nově ohlášených plných hrách na stránkách vyhledávače Přidej na Seznam či Add to Google

Magazín/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry

Video ze hry

ABC č.19 - Edice PC Her
Vychází: 09.09.2008
Cena: 37Kč
(s časopisem 80Kč)

Plná hra:
Zoo Empire (2004)
Hodnocení hry Zoo Empire

Zoo Empire - krátký gameplay záběr

SCORE 176
Vychází: 22.09.2008
V trafikách: 01.10.2008
Cena :199Kč / 299Sk
level170cover

Dungeon Lords - Sběratelská edice (2006)
=všechny patche; nové mapy,questy,kouzla...
Hodnocení hry Dungeon Lords

KnightShift (2003)
Hodnocení hry KnightShift: Příběh rytíře

Jagged Alliance : WildFire (2004)
Hodnocení hry Jagged alliance 2: Wildfire

Berušky 2 (2004)
Hodnocení hry Berušky 2

Vampire World

Dungeon Lords - Gameplay bez zvuku


KnightShift - Gameplay

ABC č.20 - Edice PC Her
Vychází: 23.09.2008
Cena: 37Kč
(s časopisem 80Kč)

Plná hra:
Wanted Guns (2004)
Hodnocení hry Wanted Guns

Wanted Guns - of. trailer s GamePlay záběry

LEVEL 170
Vychází: 26.09.2008
Cena :199Kč / 349Sklevel170cover

Sniper Elite CZ (2005)
Hodnocení hry Sniper Elite

 

Sniper Elite - Gameplay
 

Ostatní PC edice her, které najdete v trafice:

Edice/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry Video ze hry
PC Premiéra
Vychází: 03.09.2008
Cena: 99Kč

Plná hra:
Knight of the Temple 2 (2005)
Hodnocení hry Knights of the Temple 2
Knight of the Temple 2 - GamePlay
Hry pro každého-
Špidla Data Processing
Vychází: 04.09.2008
Cena: 38Kč

Plná hra:
Medvěd Míša ve vesmíru (2006)
Hodnocení hry Medvěd Míša ve vesmíru




D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: DL
Nick: ({STORM}-CZ-) - neregistrovaný
Datum:2008-10-19 19:02:37
je na dungeon lords čeština nebo slovencina?
[Odpověz]

Titulek: Level
Nick: (eXi3)
Datum:2008-09-23 18:19:07
U pátečního Levelu bude Sniper Elite
[Odpověz]

Titulek: Re: Level
Nick: (Childern of bodom) - neregistrovaný
Datum:2008-09-23 19:04:21
jsi si jistý jestli ano tak je to pecka ..sniper elita je docela dobrá smažba

Titulek: Re: Level
Nick: (eXi3)
Datum:2008-09-23 19:54:12
Jsem si naprosto jisty, podivej se prece na level.cz

Titulek: Re: Level
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-09-23 20:35:55
Docela zajímavá fullka. Sice pro jiný okruh hráčů než Dungeon Lords, přibližně stejně kvalitní (hodnocení moc neodpovídá protože DL všichni recenzovali neopatchované), ale Score má přecejen tři navíc - z čehož aspoň Jagged Alliance a Knightshift za něco stojí

Titulek: Re: Level
Nick: (Marllone) - neregistrovaný
Datum:2008-10-01 18:57:22
Přičemž Knightshift vyšel u Levelu před víc jak rokem

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-09-22 00:01:52
Doufam že neni v knights of temple 2 moc logických hádanek chci si to taky koupit a logický hádanky moc nemusim?
[Odpověz]

Titulek: Re:  Knights
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-09-22 22:02:05
snad skoro vůbec.

Titulek:  
Nick: (knights) - neregistrovaný
Datum:2008-09-21 12:40:28
boužel není ale celkem mi to jde i bez češtiny.
[Odpověz]

Titulek: Knights
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-09-20 12:41:56
Já si koupil hru Knights of The Temple 2 je to super hra doporučuju.
[Odpověz]

Titulek: Re: Knights
Nick: (Milo) - neregistrovaný
Datum:2008-09-20 17:01:30
Je to česky Knights of The Temple 2 ??

Titulek: Dík
Nick: (reunion) - neregistrovaný
Datum:2008-09-20 02:34:38
Díky všem,aspoŇ jim nemusím psát.
[Odpověz]

Titulek: Prázdné kolonky na kody
Nick: (reunion) - neregistrovaný
Datum:2008-09-20 01:55:26
Tak mi dneska přišlo Score.V časopise píšou že kody ke hrám jsou na zadní straně krabičky.Jo titulky s názvem hry tam jsou, a pod nimi prázné kolonky,jako by jim došlo tiskařské barvivo.Takže kulové spustím,jen Berušky:( Má někdo stejný problém,nebo jsem jediný smolař?
[Odpověz]

Titulek: Re: Prázdné kolonky na kody
Nick: (Storm-CZ-) - neregistrovaný
Datum:2008-09-20 02:16:29
mam stejny problem.mam tam jen kod na jagged alliance...kolonky s dungeon lords a knightshift sou prazdne...napsal sem jim mail.ted cekam na odpoved..

Titulek: Re: Prázdné kolonky na kody
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-09-20 02:21:06
Bludr, Score Phorum: "Přátelé předplatitelé, naši nejmilejší, omlouváme se za chybějící kódy, došlo k politováníhodné události, kterou řešíme tak, že dostanete všichni dodatečně kódy poštou formou nějakého dopisu. Patrně až v pondělí. Díky za pochopení." btw na www.score.cz/phorum.php, v místnosti "Aktuálně-Ohlasy na Score postnul jeden uživatel ta chybějící sériová čísla a Bludr říkal že je aspoň do pondělí nechá, aby předplatitelé nemuseli čekat, stánková verze by měla být v pořádku.

Titulek:  
Nick: (Marr3wk) - neregistrovaný
Datum:2008-09-19 23:45:27
Na SCORE fóru někdo píše, že příští fullky nejsou oznámený. :(
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (eXi3) - neregistrovaný
Datum:2008-09-20 00:59:46
Byl jsem to ja ;-), muzu ti to tedy jenom potvrdit

Titulek:  
Nick: (ja) - neregistrovaný
Datum:2008-09-19 23:08:43
A co bude příště ještě za fulky
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (dodo007) - neregistrovaný
Datum:2008-09-19 20:43:14
Kde jsou ty časy kdy byla v časopise disketa a na ní nějaký demo + nějakej prográmek a každej byl spokojenej.
[Odpověz]

Titulek: score
Nick: (no doháje) - neregistrovaný
Datum:2008-09-19 18:21:09
u score nebude Vampire Worl
[Odpověz]

Titulek: Re: score
Nick: (IC008) - neregistrovaný
Datum:2008-09-19 18:44:41
Možna bude Vampire Worl u 177

Titulek: Re: score
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-09-19 22:21:17
bohužel měli problémy s češtinou, takže bude příště

Titulek: Medvěd Míša
Nick: (fofo) - neregistrovaný
Datum:2008-09-19 15:43:29
Tak konečně pořádná hra.:)
[Odpověz]

Titulek: Score
Nick: (Spring1978) - neregistrovaný
Datum:2008-09-19 12:47:39
Tak ve Score opět ukázali, jací jsou čuráci. Po minulém extempore s nejlepší hrou (ke kterému se ještě vrátím) se zase předvedli. V minulém Score se jasně píše, že nové Score vyjde 18.9.2008. Ovšem na stíncích nebylo včera ani dnes. Už vidím zase ty jejich výmluvy – bohužel v tiskárně došel papír, v lisovně došla CD, atd. ...., nebo, že by zjistili, že Dungeon Lords nejdou nainstalovat ? :-) Už se těším, jak je bude Mynny zase obhajovat, ale těď to bude mít těžké proti minulému číslu – jak se ukázalo, slova nejlepší hra se dají vykládat různě (nejlepší již totiž neznamená to co dříve), ale datum 18.9.2008 lze zpochybnit těžko, ledaže by zase někdo vymyslel, že 22.9.2008 je v podstatě 18.9. jen o 4 dny později :-)) (že Mynny, teď jsem ti nahrál :-)) Teď ještě k minulému číslu. Painkiller + datadisk je nejlepší hra jen pro idioty s půlkou mozku, kterým stačí hra typu – jdi, střílej na vše, co se hýbe, a nejlépe i na to, co se nehýbe – proto děkuji Score, že podpořilo i tuto menšinu. Stačí se podívat na zahraniční časopisy ze září – vychází skvělé hry, mnohem lepší než Painkiller, např. GRAW 2, Morrowind s datadisky, .... Pro idioty, co argumentovali cenou – jako že co bysme nechtěli za 200 Kč – tak ať se podívají, co lze získat za méně než dvě stovky. Potvrzuje to, že ve Score jsou idioti neschopní dohodnout lepší hru než Painkiller, nebo jsou to idioti s půlkou mozku a pak tedy chápu, že považují tento typ her za nejlepší. Na Tučkovy odpovědi – výmluvy leda tak se.u. Už se těším na odpověď Mynnyho – obhájce Score – to zase bode: ale to, to a to, ... a co byste za ty peníze nechtěli, atd.... Tak mě napadá: Mynny, víš s kým spíš? Asi s někým z redakce Score, že? :-) A nebo zatím s medvídkem? Promiň :-)
[Odpověz]

Titulek: Re: Score
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-09-19 13:40:18
podle vydavatelství send.cz se Score dnes teprve dostane do schránek předplatitelů, čímž bych to osobně viděl na pondělí na stáncích...

Titulek: Re: Score
Nick: (Marr3wk) - neregistrovaný
Datum:2008-09-19 16:28:38
S tim vydáváním to taky nechápu, odklady už se stávají vcelku pravidelnou záležitostí. No a Painkiller to je otázka pohledu, mě to taky moc nezaujalo. Gothic 3 (byť byl už jinde) mě však nesmírně potěšil.

Titulek: Re: Score
Nick: (eXi3) - neregistrovaný
Datum:2008-09-19 17:38:57
Tak si prostě SCORE nekupuj!!! Kupuj si Level nebo se odstěhuj z ČR a kupuj si časáky jinde!! Nikdo tě nenutí si SCORE kupovat, tak si kurva nestěžuj!!!

Titulek: Re: Score
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-09-19 20:17:46
A co ti na to mám jako říct? 1) Když je Score tak mizernej a příšernej časák, tak proč jsi na něj nadrženej tak moc že ho hledáš na stáncích a můžeš se zbláznit že není, když by ti to správně mělo být jedno? 2) Ano, v Německu a Itálii jsou veškeré časopisy levnější a mají lepší přílohy protože s téměř stejnými náklady nemají problém prodat čtvrt milionu, když mají 5-8x větší trh, ale to bys stejně nepochopil... 3) Proč bych Score hájil, taky mě to nepotěšilo, ale předplatitelé (včetně mě) už ho dnes mají. 4) O co ti jde? Podpořit Level? Ztrapnit Score? Dokázat jaký jseš drsňák? BTW to 1978 v tvém nicku je patrně rok narození tvojí maminečky, protože kdyby ti bylo třicet tak neobcházíš stánky jak pošuk a už vůbec nezaplácáš svůj post spoustou rádoby "cool" urážek. Taky mi kdysi bylo dvanáct a souboj Level vs Score jsem prožíval, ale dnes chápu že konkurence je to nejlepší, co může čtenáře potkat. Jestli se ti to nelíbí, kupuj si třeba Kybermyš a pochop, že tvoje (před)pubertální výlevy nikoho, ale fakt nikoho nezajímají.

Titulek: Re: Score
Nick: (john_rock) - neregistrovaný
Datum:2008-09-19 21:57:00
Když se ti to nelíbí tak ho nekupuj a vůbec se o něj nezajímej na tokovýhle ''názory'' nikdo neni zvědavej

Titulek: Re: Score
Nick: (sazr) - neregistrovaný
Datum:2008-09-20 23:27:48
Asi si pěkný ch*j, když čekáš na Score tak netrpělivě, a pak si tu vypisuješ tvé pubertální názory o tom jak je příšerné. Bych řekl, že ty jsi takový medvídek... Promiň :-)

Titulek: Re: Score
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-09-23 11:27:55
Nechápu negativní komentáře, já už asi pátý den chodím do trafiky ptát se na nové Score a furt nic, trafikantka už na mě civí jak na debila, ale debil je úplně někdo jiný. Nikdo tady netvrdí, že Score je hrozný časopis, není, je to jeden ze dvou nejlepších časopisů o poč. hrách u nás, ale bohužel se dostal do rukou debilům, kteří jen slibují a sliby neplní. Když něco řeknu, nebo napíšu, tak se asi snažím to dodržet, a když toho nejsem schopen, tak to radši vůbec nepíšu - viz. Level, nepíše ani datum vydání, ani plné hry.

Titulek: Re: Score
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-09-23 20:38:00
Negativní komentář jsem přidal ne proto, že bych chtěl překrýt fakt, že Score pořád není, ale protože spring1978 se chová jako absolutní idiot. BTW v čem je výhodnější že Level nepíše datum vydání, nemusíš se taky v trafice ptát několikrát?

Titulek: Re: Score
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-09-24 01:15:21
A ještě si musím rýpnout protože nenávidím, když někdo používá cizí slova aby vypadal chytře a věta pak nedává smysl. Extempore je totiž "příležitostná poznámka nesouvisící s hlavním tématem" nebo "vlastní přídavek herce do textu divadelní hry" a pokud vím tak se Score ani jednoho nedopustilo...

Titulek: Re: Score
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-09-24 12:46:54
Chápu tvou nenávist k používání cizích slov v nevhodných spojeních, které pak neodpovídají významu slova. Ale slovo extempore se v běžné řeči, sice nesprávně, používá v tomto významu (jakým bylo použito). Mimochodem, už delší dobu sleduji diskuzi nejen tady, ale i jinde (např. Tiscali games) a všiml jsem si, že neustále (a zřejmě velmi rád) všechny poučuješ. Zřejmě jsi nejchytřejší, že?

Titulek: To Mynnny
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-09-24 17:03:19
Ještě k tvému mentorskému výkladu musím přidat, že se toto slovo používá ve smyslu něčeho nečekaného, nepřipraveného, apod. Tedy v běžném hovoru bylo použití správné. A chytře se tady snažíš neustále vypadat ty. Viz. všechny tvoje poučující příspěvky.

Titulek: Re: Score
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-09-24 17:04:23
N navíc je překlep.

Titulek: Score Forever !
Nick: (JohnCZ) - neregistrovaný
Datum:2008-09-24 19:04:09
Já ti na tohle můžu říct jedinou věc a to že jseš vůl :( A možná ještě jednu: Když máš problém kup si o několik tříd slabší Level (nic proti LVL, je to můj názor) ne ?

Titulek: Re: Score
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-09-24 21:12:45
Neustále poučuju? To bylo snad poprvé, co jsem to už vážně nevydržel, ale to je vedlejší (btw na GT píšu tak jednou za měsíc takže máme na sebe asi mimořádné štěstí). Zakořeněná chyba je pořád chyba, já nebudu psát např. "protěžovat" nebo "hry byli" jenom proto že podobné zrůdnosti vídám v médiích a na fórech několikrát denně. Navíc ten týpek se do mě osobně navážel a já ho podle tebe nemůžu upozornit na to, že používá slova o jejichž významu nemá ani tušení? Nejde o to, že bych se po něm chtěl vozit, jen vracím jeho trapné údery imho méně hloupou formou....

Titulek: Re: Score
Nick: (dark) - neregistrovaný
Datum:2008-09-25 15:55:02
Score stojí za hovno už několik let. Kdysi dávno byl dobrej, ale co se tam dostal Tuček a spol tak je to sračka.

Titulek: Email od Mikoláš Tuček
Nick: (IC008) - neregistrovaný
Datum:2008-08-28 14:07:35
To je hodne dlouha historie. Nicmene my jsme ho nikdy na konkretni datum neuvadeli, jenom ze ho mame predslibeny. M > Ahoj proč nebude F.E.A.R ani u dvd176? >
[Odpověz]

Titulek: ABC Edice PC her
Nick: (JohnCZ) - neregistrovaný
Datum:2008-08-27 01:57:21
Tyto hry by mělý údajně být v příštích číslech ABC, takže se máme na co těšit, protože to jsou super kousky: ABC číslo 19 9.9. Zoo Empire ABC číslo 20 23.9. Wanted Guns ABC číslo 21 7.10. Night Watch ABC číslo 22 21.10.UFO:Aftermath ABC číslo 23 4.11. Undercover ABC číslo 24 18.11.UFO:Afterlight ABC číslo 25 2.12. Moment of Silence
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-08-21 18:57:02
V poho ja tě taky ale když si mam vybrat mezi srpnovým a zářijovím číslem vyberu si srpnové
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-08-21 17:14:13
Ve SCORE to je teda slabota narozdíl od srpnového čísla.Doufam že šetří aby mohli dát na Vánoce někou dobrou fullku.Ale jestli se budou držet svojí strategie 4 hry tak je to pro ně higway to hell.Podle mě je lepší 1 nadprůměrná hra než 2 průměrné a 2 strašné
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-08-21 17:48:20
Pokud nemáš rád staromódní RPG, tak tě chápu, ale já jsem nadšený, Dungeon Lords u nás nebyli moc k sehnání, a tohle je sběratelská edice s posledním patchem. Takže two thumbs up. BTW ani Vampire world nedopadl špatně, ze Score si odnesl 65% (typické oldschool RPG).

Titulek:  
Nick: (daveva) - neregistrovaný
Datum:2008-08-21 02:22:04
No tak Zoo Empire (blbost..mě se to nelíbí) Wanted Guns blbost ( mě se to nelíbí) :D...A Score si kupuju kvůli recenzím a občas kvůli plnej hře.Level si kupuju jen tak(pořád čekam že uvnitř bude nějaká recenze,která mě zaujme..bohužel se tak ještě nestalo.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-08-18 01:18:10
Mam to presně naopak(SCORE kupuji jenom kvůli plným hrám,LEVEL pročteni) ale Score s painkillerem si koupím. Ale nechci tim vyvolat nějákou trapnou bitku LEVEl vs. SCORE
[Odpověz]

Titulek: Hmm...
Nick: (JohnCZ) - neregistrovaný
Datum:2008-08-18 01:06:39
Tak jak tak koukám, Zoo Empire vypadá dobře a za 37 kč - supr! Mám rád tycoonovky. Wanted Guns mám z PPK tak nic. Uvidíme co bude ve Score. PS: (p)Level nemám rád.
[Odpověz]

Titulek: Re: Hmm...
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-08-20 11:51:16
Tak já sem s Levelem spokojenej, ale kupuju i Score neni tak špatný,ale nemam dost peněz a když si kupuju časák rozhoduje umě plná hra, a samozřejmě i recenze

Titulek: Re: Hmm...
Nick: (creative) - neregistrovaný
Datum:2008-08-25 00:42:31
"když si kupuju časák rozhoduje umě plná hra, a samozřejmě i recenze" tak tahle věta mě fakt dostala. to jako v obchodě koukneš nejdřív na placku, co tam je, a pak z toho strhneš ten obal a přečteš si na ukázku pár recenzí, a pokud sou kvalitní, tak tam ten použitej časák vrátíš a vemeš si nerozbalenej?

Titulek: Re: Hmm...
Nick: (Jah) - neregistrovaný
Datum:2008-08-25 03:45:37
To creative: Ne, asi si to nepochopil, jde mu o to, jaké recenze v časáku jsou, myšleno na jaké hry...

Titulek: Re: Hmm...
Nick: (IC008) - neregistrovaný
Datum:2008-08-31 23:18:49
JJ JohnCZ- taky Level moc nemůsím jsou tam nic moc Preview a Score je The Best ikdyž někdy jsou tam hry jako u Levelu npř G3 a Painkiller

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %