Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v SRPNU 2008 u PC magazínů ?

> Datum vydání: 2008-07-23 00:57
> Autor: Braveman
>


Buďte informováni o nově ohlášených plných hrách na stránkách vyhledávače Přidej na Seznam či Add to Google

Magazín/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry

Video ze hry

Computer 15-16/2008
Vychází: 7.8.2008
Cena: 79Kč

Plna hra:
Street Racing Syndicate (2007)
Hodnocení hry Street Racing Syndicate
Street Racing Syndicate - GamePlay

ABC č.17 - Edice PC Her
Vychází: 12.08.2008
Cena: 37Kč
(s časopisem 80Kč)

Plná hra:
Creature Conflict (2005)
Hodnocení hry Creature Conflict: Klany útočí

SCORE 175
Vychází: 23.08.2008
Cena :199Kč / 299Sk

Plná hra:
Painkiller Black Edition (2005)
Hodnocení hry Painkiller
Hodnocení hry Painkiller: Battle Out Of Hell

Gothic 3 (2006)
Hodnocení hry Gothic 3

Empire of Magic (2003)
GameRankings.com = 52%

Neverend (2006)
Hodnocení hry Neverend

Painkiller BooH - GamePlay


Gothic 3
- GamePlay


Empire of World
trailer s Gameplay (+neherní song)

ABC č.18 - Edice PC Her
Vychází: 26.08.2008
Cena: 37Kč
(s časopisem 80Kč)

Plná hra:
Batman: Toxická hrozba
Hodnocení hry Batman: Toxická hrozba

LEVEL 169
Vychází: 29.08.2008
Cena :199Kč / 349Sk

Plná hra:
Commandos: Strike Force CZ(2006)
Hodnocení hry Commandos: Strike Force

Commandos 2 (2001)
GameRankings.com = 85%

Commandos Strike Force - GamePlay



Commandos 2 -
GamePlay

Ostatní PC edice her, které najdete v trafice:

Edice/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry Video ze hry
PC-CD
Vychází: 06.08.2008
Cena: 99Kč

Plná hra:
World Racing 2 (2005)
Hodnocení hry World Racing 2
World Racing 2 - GamePlay

PC Fun
Vychází: 06.08.2008
Cena: 199Kč

Plná hra:
UberSoldier 2 (2007)
AKA Cracking the Nazi
Hodnocení hry UberSoldier 2: The End of Hitler (Crimes of War)

UberSoldier 2 - GamePlay
Max Game
Vychází: 15.08.2008
Cena: 69Kč

Plná hra:
SRACS (2007)
Hodnocení hry S.R.A.C.S.
CD Bonus
Vychází: 15.08.2008
Cena: 59Kč

Plná hra:
Big Foot Evolution (2008)

Pinocchio
(o této hře nemáme žádné podrobnější info)
Big Foot Evolution - trailer s přidanou hudbou




D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: tedsabat@yahoo.com
Nick: (ted Sabat) - neregistrovaný
Datum:2008-11-04 23:45:44
-------------------------------------------------------------------------------- Titulek: tedsabat@yahoo.com Nick: (Ted Sabat) - neregistrovaný Datum:2008-11-04 18:39:52 dnes I have demo game PACIFIC HEROS. Please explain this message that comes on the screen, before "You failed mission",.... Zistrzel jeszxcze samoloty, ktore poizosta3y.? What are the arrows at side of screen for? It is a very good game and I am man 64 years old living in Guyana, South America. Thank you.. Reply to tedsabat@yahoo.com
[Odpověz]

Titulek: Score vs Level
Nick: (Veterán) - neregistrovaný
Datum:2008-08-30 11:57:47
Je desáté výročí od vydání bezva RPG Baldur's Gate a Score s Levelem mlčí. Škoda Jinak v srpnu je na tom lépe SCORE
[Odpověz]

Titulek: Commandos 2
Nick: (:P) - neregistrovaný
Datum:2008-08-29 12:46:40
Level mam taky rád vice se opičil score ted já vím npř Chyba u score byli hry už davno u levelu Gothic3 a Painkiller sice s datadiskem ale i tak už byl
[Odpověz]

Titulek: Re: Commandos 2
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-08-29 16:14:44
...A takhle děti dopadnete, když budete pravidelně číst Level :D

Titulek: Re: Commandos 2
Nick: (Jack Tommygun) - neregistrovaný
Datum:2008-08-29 23:16:33
z toho co napisal, ho skor vidim na citatela Score. vid. "Level mam TAKY rad" ;) Ale nechcem tu vyvolat dalsiu nezmyselnu hadku ktorej je tu uz aj tak viac nez dost. Ja osobne som citatel Levelu a mi vobec nevadi ake hry dava Score. a uz vobec to nevidim na "opicenie" (alebo "opicovanie"? :) Co je na tom zle ked chcu dat svojim citatelom kvalitnu hru, ktora uz sice bola v konkurencnom magazine??? To ze (teraz napr. G3) bol uz v Leveli, este neznamena ze si to kvoli tomu kupili aj citatelia Score. Oni su podla mna radi ze to tiez mozu teraz zahrat

Titulek: Re: Jack Tommygun
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-08-30 01:10:18
nedá se než s tebou souhlasit :-)

Titulek: Commandos 2
Nick: (:P) - neregistrovaný
Datum:2008-08-28 21:27:03
Tady je důkaz je byl u Score v roce 07 a Level se ted opičil http://www.score.cz/index.php?w=4&kod=143
[Odpověz]

Titulek: Re: Commandos 2
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-08-29 01:22:56
Jasně, ale je zbytečné na Level útočit, když Score dělá to samé - a podle mě jedině dobře, že je vždycky naděje pokud cover vyjde u konkurence :-)

Titulek: Re: Commandos 2
Nick: (Jari) - neregistrovaný
Datum:2008-08-29 04:49:26
Nehodnotím časopisy podle plných her, ale z čistě jasného hlediska...Commandos 2 tam dal Level, aby něčím doplnil Commandos Strike Force,který je hlavním tahákem a C2 se hodí jako bonbonek pro porovnání 2d a 3d verze hry...nemyslim si,ze by zde byl zamer "opicit se" ...

Titulek: obalka score
Nick: (d) - neregistrovaný
Datum:2008-08-26 18:44:53
nikde jsme score nevidel ve stanku, je nekde obalka?:
[Odpověz]

Titulek: Painkiller
Nick: (Maiky) - neregistrovaný
Datum:2008-08-26 17:59:50
Ahoj vsem, mam takovej problem s painkillerem ze Score casaku, pokazdy kdyz spustim hru, tak mi blbne chuze a vlastne trochu cela hra, bud mi de zrychlene nebo se zas cuka a jde zpomalene. Zkousel jsem menit direkty i ovladace a nic. Nevite nekdo cim by to mohlo byt? Diky
[Odpověz]

Titulek: Re: Painkiller
Nick: (Pajus) - neregistrovaný
Datum:2008-08-28 16:00:44
Nemas dvoujadrovej procesor?, mohlo by to byt tim, pak by mozna stalo za to vyzkouset v aplikaci Painkillera jedno jadro vypnout.

Titulek: Level
Nick: (kukura) - neregistrovaný
Datum:2008-08-26 14:27:28
Commandos: Strike Force a Commandos 2.
[Odpověz]

Titulek: Re: Level
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-08-26 16:01:39
žádná bomba, Commandos 2 už byl všude možně a Strike Force je dost kontroverzní

Titulek: Re: Level
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-08-26 16:21:55
Mylim že jsou strike force dobrý.Takža teď nevim co si mam koupit SCORE S Pinkillerem a nebo LEVEL se STRIKE FORCE a videi z E3.Poradte mi

Titulek: Re: Level
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-08-26 16:34:17
Pokud nemáš Painkillera ani Gothic z Levelu tak jednoznačně Score. Ale ty asi Gothica máš protože ho nezmiňuješ, takže přílohy vyjdou kvalitativně nastejno. Mimochodem i Score DVD je trailerů z E3 plné a Score live se věnuje prakticky jen E3. Mě je jednoznačně bližší Score (abych koupil i Level, musel by mít opravdu dobrý cover, časopis pro mě nemá valnou hodnotu), ale záleží na osobních preferencích.

Titulek: Re: Level
Nick: (Dejv) - neregistrovaný
Datum:2008-08-26 22:01:01
Mno tak nic moc, celou serii commandos mam, takze me na Levelu nic nelaka ...

Titulek: hmm
Nick: (creative) - neregistrovaný
Datum:2008-08-25 00:35:35
takže ve score oficiálně dokázali, jaký sou to mystifikační čur*ci. díky
[Odpověz]

Titulek: Re: hmm
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-08-25 00:41:32
:-O co prosimtě zmystifikovali podle Tebe ? :D

Titulek: Re: hmm
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-08-25 11:43:24
Naprostý souhlas, neoznámená hra měla být ta nejlepší, super, atd...., lepší než Gothic 3, ale místo takové hry tam dali takovou sra**u jako Painkiller. Měli tam dát Fear, nebo jinou pořádnou hru. Jak už psal někdo níže, je řada dobrých her, která se dá koupit kolem 200-300 Kč - Gears of War, ...

Titulek: Re: hmm
Nick: (speedyg) - neregistrovaný
Datum:2008-08-25 17:29:31
Tak nevím, co zmystifikovali. Řekl bych, že volba hry je slušná. Každému se líbí něco jiného. Nemyslím si, že by to s FEAR vyhráli...

Titulek: to "neregistrovaný"
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-08-26 01:15:01
Dokázals, že tomu opravdu rozumíš. Ne všechno, co je za 200-300kč v obchodech se dá dát do Score. Microsoft (distributor GoW) například žádné covery neprodává (velká arogantní firma) a i kdyby, řekl by si o nehoráznou částku nehledě na zlevnění v obchodech. Painkiller s datadiskem mi nepřijde jako nějaká mystifikace, zklamaní můžou být jen naivkové kteří pokaždé čekají příliš.

Titulek: Re: hmm
Nick: (JohnCZ) - neregistrovaný
Datum:2008-08-26 01:23:25
IMHO seš úplnej debil, protože Painkiller je celkem dost pecka (zvlášť jako "černá edice"). Gothic III, protože byl v LEVELU, není označován jako hlavní plná hra měsíce, ale !!! pozor !!! to neznamená, že není nejlepší hra čísla !!! ..:: viz www.score.cz Mikolašův článek ::..

Titulek: Re: hmm
Nick: (Dejv) - neregistrovaný
Datum:2008-08-26 03:36:14
Osobne jsem cekal neco novejsiho, ale rozhodne nejsem zklamany, celkem dobry vyber a i pristi mesic vypada v pohode. Jsem zvedavy s cim prijde level ktery vychazi tento patek ...

Titulek: Re: hmm
Nick: (spring78) - neregistrovaný
Datum:2008-08-27 11:45:50
Pro idioty, kteří nechápou mystifikaci: V upoutávce ve score se jasně píše, že budou 4 hry, 3 z nich byly vyjmenovány, ale ta první ne. Doslova píšou, že ta první a NEJLEPŠÍ bude oznámena jinde. Tedy má být lepší než Gothic3, který je asi 2. nejlepší 3D RPG hra posledních pár let (po Oblivionu), než vyjde Fallout3 :-) Takže je jasné, že mnoho lidí očekávalo skvělou hru, že to bude akce/střílečka bylo jasné, ale měla by tedy být v popředí mezi takovými hrami, což Painkiller rozhodně není. Jistě není ani lepší než Gothic3, neboť je to zcela bezduchá střílečka, kterých již bylo a jistě i bude vydáno mnoho. Tedy ve score jsou buď jen idioti, kteří si myslí, že Painkiller je nejlepší hra, nebo jsou to mystifikační čur*ci. Anebo tam chtěli skutečně dát nějakou super hru, ale jednání se nezdařila.

Titulek: Re: hmm
Nick: (Mynnny) - neregistrovaný
Datum:2008-08-27 15:46:54
Tak si radši nech vyjet všechny FPS střílečky, vyřaď ty co nepřipadají v úvahu (EA, Microsoft, Valve atd.). Kolik z nich má vyšší průměrné hodnocení než Painkiller? Mimochodem, Painkiller má dokonce v průměru víc procent než Gothic 3 (i když o chlup). Neříkám že je lepší než Gothic 3, ale jde o parádní střílečku i s datáčem, tak co bys za 199korun ještě proboha chtěl? Tukanova reakce ze SC phora na podobné s*ačky jako tu píšeš ty: "Poněkud nešťastné vyjádření, že se chystá lepší pecka než Gothic III bylo způsobeno jen tím, že jsme se nechtěli bít v prsa, že se nám podařilo koupit sice fantastickou hru, která už ovšem jinde byla. Vzhledem k vyhecovaným očekáváním některých jedinců a žlučovitých emailů, co dostávám, si na to určitě dáme pozor. Přesto nám PK i s datadiskem, Gothic III CZ (tam je to pochopitelně důležitější) a dvě zajímavé slovenské hry přijde jako opravdu dost dobré kombo."

Titulek: Re: hmm
Nick: (creative) - neregistrovaný
Datum:2008-08-27 17:01:05
sry, ale tohle je typickej tukanův alibismus. kolikrát si už takhle namlátili hubu? a kolikrát se zas a znova takhle vymlouvali? a poučili se? ne, tohle jim fakt nežeru...

Titulek: Re: creative
Nick: (Kenny) - neregistrovaný
Datum:2008-08-27 18:32:04
Přesně tak, kolikrát už to tak bylo. Vždy nová výmluva, která se tváří jako nezpochybnitelná pravda. Nechápu, kdo jim to může sežrat, možná Mynnny.

Titulek: Re: hmm
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-08-27 18:37:15
Zajímavé, že ve Score (a více ještě v Levelu) často zkritizují i vcelku dobré hry, ale v okamžiku, kdy se za nějaký čas objeví jako plná hra na DVD příloze, je najednou vynikající, výborná, super, skvělá nebo alespoň chytlavá :-)

Titulek: Re: hmm
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-08-27 20:05:19
Jestli chápeš spojení "namlátit si hubu" jako že bude pár pitomců na fórech remcat, tak si opravdu hubu namlátil :-)Za 199Kč dostaneš hry, které by tě v obchodě stály nejmíň šest stovek a pořád je ti to málo. Je zajímavé, že když Level sliboval "ďábelskou hru" do čísla 166 a vyrukoval s průměrnými závody SCAR a adventurou Broken Sword tak si jim do "mystifikačních čuráků" nenadával....

Titulek: Re: hmm
Nick: (creative) - neregistrovaný
Datum:2008-08-28 03:34:55
tak to pozor! broken sword je sakra dobrá adventura, která v tom tebou obhajovaném score dostala 80%, což, jak asi uznáš, není moc málo a scar zase 79%, tak kdo je tu pitomec? aspoň se level nesníží k tomu, aby přiložil k nějakýmu číslu znovu třeba painkillera + datadisk (a říkaj tomu "black edition"), aby si mohl odškrtnout položku "ďábelská hra"

Titulek: Re: hmm
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-08-28 14:10:31
Dobře, ale Painkiller dostal v mnou obhajovaném Score 89%. Scar jsem hrál a žádný zázrak to nebyl (65%), takže soudím podle svého dojmu a ne podle hodnocení v časáku a adventura je okrajový žánr, který zajímá jen menší část hráčů. Jak tak koukám, ani jedna z nich není příliš ďábelská :-). BTW Black edition tomu říká distributor, ne Score, a podle mě je to pro podobnou kompilaci (původní hra + datadisk + videa + soundtrack v mp3) docela výstižný název. Navíc se netvař, že Score dalo jen Painkillera, docela dost lidem udělal radost i Gothic 3(třeba předplatitelům Score co nechtějí/nemůžou kupovat Level) a ani Neverend není špatné RPG. Podívej se, jsou dvě možnosti: buď sis Score koupil a tak už Paikillera dávno hraješ a nadáváš jen proto že sis myslel že touhle dobou budeš hrát něco jako Half Life 2, nebo jsi Levelista, který musí z principu kritizovat každý Score cover a pak je podobná diskuse zbytečná.....

Titulek: Re: hmm
Nick: (Kenny) - neregistrovaný
Datum:2008-08-28 19:36:22
Jako obvykle - sliby, chyby. Já například kupuju oba časopisy, tj. Score i Level podle toho, jaká je přiložená plná hra. Opakovaně se stalo u obou, že byla inzerována úžasná, super, nejlepší ... atd. plná hra v dalším čísle, ale samozřejmě vyšla nějaká obyčejná, někdy i horší hra. Ale tohle se Score už mi přijde trochu moc, takže chápu všechny, kteří se cítí oklamáni a kteří píšou rozlobené komentáře a maily. Myslím, že se zlobí právem. Tady nejde o to, co dostaneme za 199 Kč, ale o to, že nemají přehnaně slibovat něco, co ve skutečnosti nesplní. Mynny se pořád ohání průměrným hodnocení Gothicu 3 a Painkillera, ale to je zavádějící. Painkiller vyšel mnohem dříve (2004) a bez velkých chyb, navíc recenzenti asi neměli co hrát (Far cry vyšel až později), tak dostal slušná hodnocení, zatímco Gothic 3 (2006) měl již více konkurentů a v době vydání spoustu bugů, které většinou snížily hodnocení recenzentů pod 90%. Stačí se podívat na různé ankety o hry roku, nebo nejlepší hry. Zatímco Gothic3 je mezi RPG hrami na předních místech, Painkiller mezi akcemi/střílečkami je možná v lepší polovině, ale jistě ne na předních místech! Navíc je to v podstatě jen obyčejná střílečka, jako Serious Sam, nic jiného, nemůže se srovnávat s Half-life či jinými skvělými akcemi, zatímco Gothic 3 se s nimi zcela jistě srovnávat může.

Titulek: Re: hmm
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-08-28 21:11:55
Oklamán? Teoreticky by se mohl cítit oklamán jedině předplatitel, který nemá možnost volby koupit/nekoupit a předplatné si objednal na základě slibu skvělé střílečky v příštím čísle, a těch moc nebude. Nejspíš nechápeš rozdíl mezi zklamán (zcela logická reakce na nenaplněné předpoklady) a oklamán (asi jako kdyby měli na obalu napsáno Gothic 3 a Painkiller a na DVD byl Crazy Frog Racer). Těžko srovnávat Painkillera s G3 jinak než podle průměrného hodnocení, protože každý to vidí různě. Hráč se slabým PC (dejme tomu mainstreamem z roku 2004), příležitostný hráč který nechce příliš myslet nebo milovník stříleček určitě upřednostní Painkillera před G3. Stačilo zajít na fórum, tam Tukan psal jasně už někdy během srpna "netvrdím že hlavní plná bude větší pecka než Gothic", "nejlepší" bylo napsáno kvůli faktu že Gothic 3 byl nedávno v Levelu, kdežto PK Black edition ještě nikde nebyl. A čistě osobně neznám jedinou čistokrevnou střílečku, která by byla lepší než Gothic 3 (protože bugy mě tak neštvaly a miluju rozsáhlá RPG), ale Painkiller je na odreagování ke konci prázdnin naprosto ideální. Srovnávat se dá v rámci žánru jen se Serious Samem a toho poráží na celé čáře (parodie < temná "rocková" atmosféra). BTW Far Cry bylo ve Score recenzováno měsíc před Painkillerem (jen pro pořádek).

Titulek:  
Nick: (hiphoper) - neregistrovaný
Datum:2008-08-23 14:17:31
Teda ten Level si ale dava na cas s oznamenim plny hry, doufam ze to bude stat za to a neprdnou tam zas nejakou strategii
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (hipča) - neregistrovaný
Datum:2008-08-23 04:40:28
náhodou Painkiller black edition obsahuje i datadisk video rozhovory s tvůrci hry making off a další .. važte si toho že to tam dali ! Painkiller je klasika a rád prožiju znovu tu nostalgii a strach když to budu pařit o půlnoci se sluhátky
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (abc) - neregistrovaný
Datum:2008-08-25 20:10:23
Opravdu tam jsou i ty bonusy?

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-08-26 00:25:37
Nevim ale když už si to tam napsaly tak by to tam měli dát jinak mi nase.ou.Protože si chci SCORE koupit

Titulek: Re:  
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-08-26 01:10:21
Ano, ale nečekej nic světoborného, prostě tři videa (klip, trailer na Painkillera Xbox 360 a Making of). Hudba ze hry je uložená v MP3 souborech, takže vlastně máš i soundtrack, ale nevím jestli to tak nebylo už v původní hře...

Titulek: Zklamání
Nick: (Venan) - neregistrovaný
Datum:2008-08-19 01:41:22
Hmmm painkiller black edition..... Hodně mě to zklamalo, když sem viděl napsaný ve score že první fullka bude nejlepší nemoh sem se dočkat co to bude a teď sem dost zklamanej protože painkillera za tak zázračnou hru nepovažuju.... Navíc kupci Levelu by určitě dodaly že painkiller už v levelu byl hodně dávno ( zase tam už s datadiskem no :-))
[Odpověz]

Titulek: Re: Zklamání
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-08-20 14:46:58
Přesně tak, čekal jsem nějakou bombu, která by byla lepší než Gothic 3, ale Painkiller to určitě není, takže velké zklamání.

Titulek: Re: Zklamání
Nick: (daveva) - neregistrovaný
Datum:2008-08-21 02:17:52
jj.Painkiller určitě teda neni lepší než Gothic 3,ale tak mě je to stejnak jedno ty hry co sou v časácích většinou stojí za hovno i když občas se to hrát dá...

Titulek:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2008-08-18 14:19:54
Uz by taky mohli pomalu oznamit co bude v Levelku.
[Odpověz]

Titulek: hl. hra ve score
Nick: ({STORM}-CZ-) - neregistrovaný
Datum:2008-08-17 08:53:57
painkiller black edition?super!s touhle hrou me docela prekvapily :)
[Odpověz]

Titulek: Re: hl. hra ve score
Nick: (Omega) - neregistrovaný
Datum:2008-08-17 13:33:34
To me tez, hlavne s tim datadiskem, pujdu do toho, tomuto rikam velice slusny vyber.

Titulek: Re: hl. hra ve score
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2008-08-17 13:48:18
Myslite ze ta "Black edition" Painkillera bude v cz lokalizaci vcetne dabingu? Obe hry tak sice vysly, ale aby to bylo i tady, hlavne ten datadisk.

Titulek: Re: hl. hra ve score
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-08-17 17:13:04
zajimalo by mě jestli budou na score dvd také bonusové materiály které jsou sou částí v obchodech prodávané Black edition.

Titulek: Re: hl. hra ve score
Nick: (JohnCZ) - neregistrovaný
Datum:2008-08-18 01:10:26
Neříkám, že Painkiller není dobrá hra, ale jelikož mám zákldní verzi, která mě nebavila, tak je ro pro mně zklamání. Skoro jsem doufal, že tam bude Chaos Theory nebo EEII. Ale nevadí. Bude tam super Gothic III + další 2 pařby. A vůbec - já si Score nekupuju kvůli plným hrám! Od toho je ABC :)

Titulek: Re: hl. hra ve score
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-08-18 01:21:00
Jo jo musim je pochválit plný hry ve SCore jsou zase po nějákém DELŠíM čase nářez.Určitě du tehle měsíc do score.

Titulek: Re: hl. hra ve score
Nick: (Computer) - neregistrovaný
Datum:2008-08-18 11:34:59
Tak mě trochu zklamaly. Základní hru Painkiller mam a kupovat si Score kvůli datatisku se mě nechce. Gothic 3 mam taky

Titulek: Re: hl. hra ve score
Nick: (Computer) - neregistrovaný
Datum:2008-08-18 23:49:13
Když to tak vemu v podstatě tam mohly dát i nejnovější datatisk Painkiller Overdose místo Painkiller Black Edition.Painkiller Overdose jsem viděl za 200, což je určitě mnohem míň peněz než by se dalo za Painkille Black Edition. Ušetřily by. Spíš sem čekal, že tam daj nějakou tu novou zlevněnou hru jako např Gears of War - 399, Clive Barkers Jericho 200 Time Shift 299 atd.... Za tyhle ceny tyhle nový hry prodávaj v Gameshopu v Tescu.

Titulek: Re: hl. hra ve score
Nick: (JohnCZ) - neregistrovaný
Datum:2008-08-26 01:26:56
For 777: Nejsi jentak náhodou Riky ??? :D :D :D (všichni co navštěvují Score fórum, ví koho myslím, howgh)

Titulek: Re: hl. hra ve score
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2008-08-26 15:17:27
Vazne ne, z ceho tak soudis? :)

Titulek: abc omluva
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-08-13 22:33:43
jj sory ale stejně je to jedno.Sračka jako sračka
[Odpověz]

Titulek: Re: abc omluva
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2008-08-14 00:53:54
Jako Ubersoldier 2 jakozto pomerne nova hra mi to tak na hovno neprijde, pomerne nova a zabavna na odreagovani FPSka, proc ne?

Titulek: abc
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-08-13 12:43:03
KOukal jsem včera co bude v abc příště.Batman:Slepá spravedlnost.Trošku klesaj s kvalitou.
[Odpověz]

Titulek: Re: abc
Nick: (Charlik) - neregistrovaný
Datum:2008-08-13 15:17:29
Trošku víc, jediné, co jsem si koupil, byl El Matador a The Stalin Subway ...

Titulek: Re: abc
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-08-13 17:02:17
Podle našich informací by tam měla být Batman: Toxická hrozba - tak uvidíme (tedy ne že by v tom byl nějaký extra rozdíl :) )

Titulek: Re: abc
Nick: (hipča) - neregistrovaný
Datum:2008-08-23 04:55:41
no drobet víc po batmanovi tam hazej zoo empire pak bude Wanted Guns na konci září té docela dobrý ..pak newim ale ..Reprobates už sou rok starý mohli by je tam hodit

Titulek:  
Nick: (Charlik) - neregistrovaný
Datum:2008-08-08 13:22:06
PC-CD a PC Fun na tento měsíc - skvělé hry, a poměrně nové kousky, hl. ten Ubersoldier 2 ... To jsem ani nečekal...
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Computers) - neregistrovaný
Datum:2008-08-08 13:31:04
Jak často vychází ten PC-CD a ten PC Fun? Už sem to na stáncích viděl. Maji tyhle časopisy, nebo co to je nějaký stránky, kdy by byli onich nějaké informace.?

Titulek: Re:  
Nick: (Charlik) - neregistrovaný
Datum:2008-08-08 13:59:37
Bohužel, taky jsem hledal web-stránky, ale vůbec nenašel... Jenom můžeme soudit podle plných her, které jsou na hodně dobré úrovni tento měsíc...

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-08-08 17:57:46
jsou to hry od studia City Interactive, je to jen hra - žádný časopis k tomu není (možná je manuál na DVD). Nějaké oficiální webovky jsem k tomu taky nenašel. A jak to zatím vypadá, vychází jednou za dva měsíce obě edice najednou (jak PC-CD, tak i PC Fun)

Titulek: Re:  
Nick: (roman) - neregistrovaný
Datum:2008-08-09 04:02:28
Jedna se o hry od polskeho studia City interactive. www.cityinteractive.com

Titulek:  
Nick: (Charlik) - neregistrovaný
Datum:2008-08-09 20:52:42
Jenom opravím, že správná adresa - http://www.city-interactive.com :)))

Titulek: Re:  
Nick: (hipča) - neregistrovaný
Datum:2008-08-11 19:42:51
kámo jediná hovadina je že u těch World Racing 2 není cz verze ..a při tom kdyby si vydavatelé mákly tak CENEGA CZ verzi má ..sou to zloději

Titulek:  
Nick: (E.T.) - neregistrovaný
Datum:2008-08-06 02:50:49
Já chci zase ku.va papírovej miniLevel!!! Plný jsou stejně hnusný a vyhazovat 200kč za dvd, který si stejně nezahraju, páč mě absolutně nezajímá! Začněte vydávat MINILevel!!! (lidi ho stejnak kupovali víc a sra.i na ty cdečka.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-08-06 06:04:36
Právě že podle oficiálních měření nebyl miniLevel na tom zrivna nejlépe s prodanými výtisky a právě proto byl zrušen

Titulek: Fear ne
Nick: (Marr3wk) - neregistrovaný
Datum:2008-08-05 20:06:22
FEAR ještě nebude, viz. Tukan na SCORE fóru: ".... A FEAR jeste chvili, panove, ale NEBOJTE se,,," Ale popravde oni sami ani jeste nevi, viz. novy prispevek Tukana: wo Worlds určitě ne, už jenom kvůli Gothicu ho nemá cenu dávat stejný měsíc, ale jedno pořádné RPG je v dohledu. Na příštím čísle vedle G3 a dvou již avizovaných s velkou pravděpodobností festovní akce. Ale protože zatím je jen podepsaná smlouva, potvrzuená faktura a poslané peníze (čili ještě nemáme placku v ruce), nehodlám riskovat posměch konkrétním jménem:) Co se týče GTR 2, tak není pravda, že bychom se rozešli s distributorem (tedy SevenM) ve zlém. To jen oni přes podepsané smlouvy byli drasticky odmítnuti výrobcem, že nakonec se jako nic prodávat nebude. Nestandardní jednání v anglickém pánském klubu, bohužel klasika, když řešíte nákup plných her zde :(
[Odpověz]

Titulek: Fullka
Nick: (JohnCZ) - neregistrovaný
Datum:2008-08-05 15:19:29
Podle mě bude jako fullka F.E.A.R. protože už se o tom jednou zmiňovali. Uvidíme.
[Odpověz]

Titulek: Stanovisko
Nick: (red.) - neregistrovaný
Datum:2008-08-02 19:51:38
Je směšné sledovat ty dohady na diskuzi. Již dlouhou dobu vím, že jako plná hra LEGO Star Wars The VideoGame.
[Odpověz]

Titulek: hra u příštího ABC
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-07-29 23:28:38
V diskuzi na iabc.cz se píš že příští plnou bude Creature Conflict: Války Klanů nic moc, sice co bychom chtěli za 37kč, ale ABC bohužel všechny navnadilo skvělým začátkem - Flatouty, El Matador... a teď pořád takové kraviny
[Odpověz]

Titulek: 1. plná hra u Score
Nick: (Venan) - neregistrovaný
Datum:2008-07-27 15:04:22
Myslím že to Splinter Cell Chaos Theory. I když nevím proč no ale myslím že jo :D
[Odpověz]

Titulek: 1.plně hry u SCORE
Nick: (IC008) - neregistrovaný
Datum:2008-07-27 13:05:57
Že by bylo Gta1,London69,2,3,či SA. HL1,2 CIVILIZATION IV,City life
[Odpověz]

Titulek: 1. plna hra u SCORE
Nick: (Lumpus) - neregistrovaný
Datum:2008-07-26 23:37:26
Myslím si že si Score tímto krokem,že Gothic 3 odsunou na 2.hru upletli obrovský bič,protože se teď očekává že 1.plná hra bude lepší než ten gothic a to je podle mě skoro nemožné,to by tam museli dat Oblivion a to je asi tak pravděpodobné jako kdyby se Level spojil se Score :-)
[Odpověz]

Titulek: Re: 1. plna hra u SCORE
Nick: (skofíld) - neregistrovaný
Datum:2008-07-27 01:53:09
Sázím litránek :D že tam bude FarCry :D

Titulek: Re: 1. plna hra u SCORE
Nick: (da) - neregistrovaný
Datum:2008-07-28 00:52:33
FarCry to určitě nebude,protože ve score už jednou jako plná hra byla

Titulek: Re: 1. plna hra u SCORE
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-07-28 01:55:35
Far Cry ještě nebylo ani v Levelu ani ve Score ale každý kdo ho chtěl už ho má protože už je dlouho na netu zadarmo ke stažení přímo od Ubisoftu, takže šance je opravdu mizivá, v podstatě jde o freewarovku

Titulek: Hlavni plna hra u SCORE
Nick: (kukura) - neregistrovaný
Datum:2008-07-26 22:03:39
Domnivam se, ze by ctvrtou (prvni) plnou hrou mohlo byt Empire Earth II Gold (anebo v blizke dobe by se mohlo ve SCORE objevit). Jak je natuknuto v ramecku o nakupu mesice tykajici se Nove extra klasiky, chlapci radi opravdu pockat.
[Odpověz]

Titulek: Re: Hlavni plna hra u SCORE
Nick: (Lumpus) - neregistrovaný
Datum:2008-07-26 23:20:59
Ano,ano máš pravdu taky si to myslím.

Titulek: Re: Hlavni plna hra u SCORE
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-07-28 01:53:01
podle mě nebude už příště, to yb jí rovnou odhalili, odhalení "mimochodem" dělají tak 1/4 roku dopředu

Titulek: heh
Nick: (Boa) - neregistrovaný
Datum:2008-07-25 11:15:48
....herní časopisy je jen byznys proto ty levný stejný hry najdete v obou :))))))
[Odpověz]

Titulek: Hlavni fullka u Score
Nick: (Pan Da) - neregistrovaný
Datum:2008-07-23 21:17:52
No tak to jsem teda mega zvedavy s cim se vytasi, G3 mam uz dlouho a nekupoval jsem ho v levelu a nebudu ani ve Score, pokud teda ta hlavni fullka nebude jeste neco vic extra. Myslite ze by to mohl byt ten FEAR na ktery nenapadne narazeli v jednom ze clanku ?
[Odpověz]

Titulek: Re: Hlavni fullka u Score
Nick: (killer.exe) - neregistrovaný
Datum:2008-07-23 21:38:33
Na phoru psali, ze priste Fear ne, ale aspon ho oficialne potvrdili do budoucna...takze se muzem tesit na neco jinyho...

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-07-23 17:48:31
aha, cili papirove Score dnes vyslo? nevidel jsme ho v trafice
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-07-23 18:28:07
nevím, mám ho do včerejška protože jsem předplatitel :-)

Titulek: Blbost
Nick: (::BigHead::) - neregistrovaný
Datum:2008-07-23 17:07:49
Pro toho dementa nad Killerem- kdyby blbost kvetla...(dál už si to domyslete)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-07-23 14:53:44
jaka je jistota, ze G3 neni hlavni fullkou? na games.tiscali.cz neni o tom nic psano, odkud berete tu jistotu ?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-07-23 15:27:24
games.tiscali.cz mě v poslední době neustále štvou svou zaujatostí, v novinkách odkazy na blogy píšící o skáze herních časopisů v čele se Score, přívlastky jako "horší než u Levelu" ve spojení s poslendími fullkami atd., a teď (možná je to náhoda) opomenou napsat, že ve Score je na několika místech zdůrazněno, že Gothic není hlavní fullka. Cituji: "tu čtvrtou a nejlepší se dozvíte v pravý čas na pravém místě".

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-07-23 15:39:10
Tim me Tiscali hrozne nas**lo, ani si proste neoveri, ze to nejsou vsechny hry, co budou, a hned pisou ve smyslu: Áááá, Score se zase jneom opičí po Levelu, bude G3 (byl u Levelu už na jaře , ááááá)

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-07-23 17:35:25
odkud ale citujete ty zpravy?

Titulek: Re:  
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-07-23 17:41:32
Z nejdůvěryhodnějšího zdroje, samotného papírového SCORE, tam je to na dvou místech že bude hlavní fullka, která je zatím tajná. Games Tiscali jí ale "zapomněly" zmínit a Hodnocení Her to převzalo od nich.

Titulek: Re:  
Nick: (killer.exe) - neregistrovaný
Datum:2008-07-23 19:57:43
Braveman uz to doplnil, diky mu...

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-07-23 20:13:41
neni zac:) Já zatím nový výtisk SCORE nemám tak to mimořádně není z vlastního zdroje. Co se týče games.tiscali - dříve byli zaujati naopak spíše proti Levelu, takže bych na to zbytečně nenarážel :)

Titulek: to Braveman
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-07-23 22:20:51
Právě to mě štvě, že až doteď si byli bližší se Score a poslední dobou nějak otočili :-)

Titulek: LEVEL
Nick: (speedyg) - neregistrovaný
Datum:2008-07-23 11:57:05
Tak LEVEL oznámil Darkstar One.
[Odpověz]

Titulek: Re: LEVEL
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-07-23 14:51:13
Jj, ale už na červenec, je to mezi čevencovými magazíny a vzhledem k tomu, že kvalitou je srovnatelný se scoráckým X2 a to přihazuje další dvě slušné hry tak Score má tentokrát navrch, a bylo by fajn kdyby ho všichni přestali zaujatě buzerovat kvůli fullkám :-) nejde o tebe, ale třeba games.tiscali.cz, nebo někteří tady na fóru...

Titulek: Hlavní fullka u Score
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-07-23 01:30:40
Jen pro doplnění Už vydím tu hromadu příspěvků typu "no, ale Gothic 3 už byl v Levelu" - jenže přímo ve SCORE se píše že hlavní plná hra (ta nejlepší) bude teprve oznámena, tyhle tři budou jen do počtu....
[Odpověz]

Titulek: Re: Hlavní fullka u Score
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-07-23 13:16:00
No moc bych tomu neveril ze bude jeste jedna hra a lepsi nez gothic III, ale stejne je to ostuda ho vubec na dvd davat kdys bylo v Levelku!!!

Titulek: Re: Hlavní fullka u Score
Nick: (killer.exe) - neregistrovaný
Datum:2008-07-23 13:50:57
Pro toho dmnta nademnou: to uz snad neni mozny, vy furt nechapete, ze pokud ta hra, co byla u Levlelu, neni jako PRVNI plna, je to jenom z dobroty Score, ze nam ji pribalili. Vsichni si to u toho Levlu asi tenkrat nekoupili ne? Tak si prestante stezovat, u fullek ve Score to vypada, ze ted pudou zase s kvalitou nahoru, tak se uklidnete...

Titulek: Re: Hlavní fullka u Score
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-07-23 14:34:45
A nebylo by lepsi kdyby dal score misto hry co uz byla v levelku neco ineho??? ve score jsou zatim ohlaseny 3 hry a ztoho co sem cetl a videl tak jedina hratelna je Gothic III dalsi dve bych si ani neinstaloval!!! muj osobni nazor.

Titulek: Re: Hlavní fullka u Score
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-07-23 14:47:31
Jen doplním: mě je to jedno, kde všude to bylo, já mám G3 jako milovník RPG dávno v krabicové verzi, ale nepřijde mi nijak hrozné potěšit například předplatitele SCORE, nebo lidi co si ho kupují pravidelně na stáncích a Level nemusí. Jestli bude lepší než G3 těžko spekulovat, každý má rád něco jiného (pro mě prakticky určitě ne, pro majitele slabších PC zas možná ano), Tukan na fóru psal že to netvrdí, a taky že nejde o FEAR, ale zároveň FEAR potvrdil do dalších čísel. Neverend a Empire of Magic jsou samozřejmě jen do počtu, ale jestli sednou třeba jen desetině lidí tak se vyplatí je tam dát, ne? A Neverend zas nemusí být taková tragédie hlavně že podle recenzí má aspoň zajímavý příběh, to je u RPG hrozně důležité.

Titulek: Re: Hlavní fullka u Score
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-07-23 14:56:24
Plne souhlasim at si kazdy koupi co se mu libi. ja uz dlouho kupuji Level a kdys sem zacal tak to bylo kvuli hram, ale postupem casu uz nejde o hry ale hlavne o casopis. :-)

Titulek: Re: Hlavní fullka u Score
Nick: (daveva) - neregistrovaný
Datum:2008-07-25 21:11:59
jj.Já si kupuju Score i Level,ale zatim sem si nenainstlaoval z těch časáku ani jendu hru teda vlastně z level Ubersoldier a ze Score The Suffering jinak nic...a co na kvalitě tak rozhodně je lepší Score v recenzích a i informacích o hrách.Level rád nemam,ale i přesto si ho kupuju i když se stane málokdy že si z něj něco čtu většinou čtu jen Score.

Titulek: Re: Hlavní fullka u Score
Nick: (creative) - neregistrovaný
Datum:2008-08-15 23:19:26
no tak to jseš dobrej debil, jestli si kupuješ dva časáky, z toho jeden nečteš a ani nehraješ plný hry. asi jseš jeden z těch bohatejch frajírků, co maj všechno, na co si ukážou, co?

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %