Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v ČERVNU 2008 u PC magazínů ?

> Datum vydání: 2008-05-19 04:21
> Autor: Braveman
>


Magazín/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry

Video ze hry

ABC č.12 - Edice PC Her
Vychází: 03.06.2008
Cena: 37Kč
(s časopisem 80Kč)

Plná hra:
Starsky & Hutch (2003)Hodnocení hry Starsky a Hutch

Starsky & Hutch - GamePlay
(GamePlay ze hry začíná až v čase 3:10)

ABC č.13 - Edice PC Her
Vychází: 17.06.2008
Cena: 37Kč
(s časopisem 80Kč)

Plná hra:
Shade: Hněv andělů (2004)
Hodnocení hry Shade: Wrath Of Angels

Shade: Wrath of Angels - Záběry z GamePlay

LEVEL 166
Vychází: 06.06.2008
Cena :199Kč / 349Sk

Level166

Broken Sword: Spící drak (2003) Hodnocení hry Broken Sword 3 - The Sleeping Dragon

SCAR (2005)Hodnocení hry SCAR: Squadra Corse Alfa Romeo

Upoutávka:

Broken Sword: The Sleeping Dragon - Gameplay


SCAR
- SpeedTrap GamePlay

SCORE 173
Vychází: 24.06.2008 (změna!)
Cena :199Kč / 299Sk

Obálka: (čekejte lepší kvalitu 24.6)

X2: Hrozba CZ (2003)
Hodnocení hry X2: The Threat

Gods: Lands of Infinity CZ (2005)
Hodnocení hry Gods: Lands of Infinity

Attack on Pearl Harbor (2007)
Hodnocení hry Attack on Pearl Harbor

FPSCORE (2008)
(www.fpscore.cz)

+ další plné hry

Upoutávka:

X2: The Threat - GamePlay

Gods: Lands of Infinity - GamaPlay

Attack on Pearl Harbor - GamePlay

FPSCORE - Video z betaverze s přidanou hudbou

LEVEL 167
Vychází: 27.06.2008
Cena :199Kč / 349Sk

Plná hra:
The Fall: Last Days of Gaya (2006)
Hodnocení hry The Fall: Last Days of Gaia

Bad Day L.A. (2006)
Hodnocení hry Bad Day L.A.

Upoutávka:
..na plnou hru nebylo ani naznačeno..

The Fall: Last Days of Gaya -
GamePlay záběry s přidanou hudbou


Bad Day L.A - GamePlay

Ostatní PC edice her, které najdete v trafice:

Edice/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry Video ze hry
??? PC Premiera ???
Vychází: 04.06.2008
Cena: 99Kč

Plná hra:
Airborne Troops (2005)
Hodnocení hry Airborne Troops
Airborne Troops - Hodně nekvalitní záznam ze hry

PC Fun
Vychází: 05.06.2008
Cena: 199Kč

Plná hra:
Operation ThunderStorm
AKA Mortyr 4: Operation Storm (2008)

Mortyr 4 - Trailer s GamePlay záběry

Blesk
Vychází: 16.06.2008
Cena: 42Kč

Plná hra:
GumBoy (2006)
Hodnocení hry GumBoy - Crazy Adventures

Gumboy - GamePlay




D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Operation ThunderStorm
Nick: (Makaveli) - neregistrovaný
Datum:2008-07-16 14:29:40
Hrajete tuto hru ? pokud ano navštivte www.spcz.tym.cz :-)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Marr3wk) - neregistrovaný
Datum:2008-06-20 01:57:29
Mě štve, jak Score dycky má nějaký plánovaný datum vydání, ale pak ho třikrát posune. kdybych to tu nesledoval, tak sem asi u trafiky dost překvapenej.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Marr3wk) - neregistrovaný
Datum:2008-06-14 16:31:16
Tak u Score myslim pěkný hry. Asi si zas o prázdninách nějaký časáky koupim. Neni nad to se někde rozvalit a číst.
[Odpověz]

Titulek: Plné u čevnového Score!
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-06-12 02:28:33
Tak SCORE bude mít - X2:Hrozba, Gods:Lands of Infinity, Attack on Pearl Harbour a samozřejmě FPSCORE (zdroj: šéfredaktor na Score phoru) myslím že protentokrát co se týče fullek Score > Level
[Odpověz]

Titulek: Re: Plné u čevnového Score!
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-06-12 05:13:08
jj díky moc - v seznamu doplněno a gameplay videa v pravém rámci budou doplněny během zítřka...

Titulek:  
Nick: (Biošok :)) - neregistrovaný
Datum:2008-06-05 02:01:46
Ty voe,to sou fulky..já bych tam šoupnul NORMALITY to je taky pecka :)
[Odpověz]

Titulek: Level
Nick: (Wendigo) - neregistrovaný
Datum:2008-06-04 16:34:01
Musim se pridat, tohle bych necekal po one upoutavce k 6.6...No nic.
[Odpověz]

Titulek: LEVEL
Nick: (speedyg) - neregistrovaný
Datum:2008-06-04 14:28:10
Tak Level tedy tezke zklamani...
[Odpověz]

Titulek: Re: LEVEL
Nick: (Erikci) - neregistrovaný
Datum:2008-06-04 15:20:04
Pre mna tiez, neviem co znamenali tie uputavky ze diabolska kombinacia ja som to tipoval na Doom3 ale B.Sword a trapny SCAR mi nepridu moc ako diabolska kombinacia....Co uz su az zle mesiace :/

Titulek: Re: LEVEL
Nick: (Dezzz) - neregistrovaný
Datum:2008-06-05 22:27:52
Ja myslim ze to neni zase tak spatny, jen vetina asi nehaje adventury a SCAR neni pro ne dobra nahrada :D A ta dabelska kombiance bylo nejspis jen tak, ze bude cislo 166 a zrovna 6.6. Pokud mrknete myslim na upoutavku v 164 bylo tam neco ze priste bude ********** a pak ***** ** ******* (nevim presne pocet pismen) ale vubec to nesedelo, SACRED ma malo pismen a ani jedna z pristich na to nesedi, takze plnou hru vedi na 100% az par dnu pred vydanim, proto ani nedelaji reklamu v aktualnim cisle co bude priste

Titulek: Re: LEVEL
Nick: (Tomikus Tandentus) - neregistrovaný
Datum:2008-06-06 17:01:32
Re: Dezz Je jasny ze nemuzou davat porad pecky typu Gothic 3 (to se jim vazne povedlo) a podobny. Ale v posledni dobe se nemuzu zbavit dojmu ze je vazne herni sucho a i nic moc hry v casopisech vychazej, drive jsem se nemohl rozhodnout jaky casak koupit (Level i Score), a dnes po jedine dobre hre Sacred v Levelu opravdu nic...Bud porad nejaky zavody, beckovy strategie ci FPS a podobny. Proste kvalitni strilecka nebo RPGcko nic...Pritom je hromady kvalitnich rok, dva, tri starych her co se dnes prodava za babku dvou tri kil a klidne by tam mohly jako priloha bejt, nevim, prijde mi to dost slaby.

Titulek: Můj názor
Nick: (JohnCZ) - neregistrovaný
Datum:2008-05-22 20:25:29
pro Wendigo: Score není zase tak špatný. Je jasný, že tam nemůžou dávat nějaký pařby typu COD (1.je to hrozně drahý 2.ani by na to nedostali práva). Buď rád, že nám davají i tohle. Kterej časopis dává 4 plný hry najednou (i když ne vždy nejkvalitnější). I když popravdě, dříve mě hry seděly víc... Ale co, Score si nekupuju kvůli plným hrám. Pro mě je to jen taková velká třešeň na dortu...
[Odpověz]

Titulek: Re: Můj názor
Nick: (Wendigo) - neregistrovaný
Datum:2008-05-22 21:16:29
Spise jsem rad, ze mam moznost vyberu co si koupit a co ne (resp. jaky casopis, a priznam se, ze pro me je plna hra k caspopisu smerodatna). Mozna, ze by bylo lepsi misto 4, davat hru jen jednu (vim, ze se ne vsem vzdy zavdeci-kazdy ma rad neco jineho), ale zato kvalitni. V dobe kdy se postarsi 2-3 roky stary "ackovy" gamesy prodavaji za 150-300 korun, tak si myslim, ze by to takovy problem byti nemusel - staci se podivat co za plne hry vychazi v zahranicnich hernich casopisech.

Titulek: Re: Můj názor
Nick: (Wendigo) - neregistrovaný
Datum:2008-05-22 21:21:03
Dodatek: Jako treba Dark Messiah, Alpha Prime a podobne - samozrejme ale i ostatnich zanru.

Titulek: Re: Wendigo
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-05-22 21:39:08
třeba ve francouzském PC gameru vychází podobné hry jako u Score, ale s 1-2 roky zpožděním (holt chybí tvrdá konkurence)

Titulek:  
Nick: (Marr3wk) - neregistrovaný
Datum:2008-05-21 21:29:05
Jo jo, mapa metra tam určitě je, nevim jestli ještě nějaký další. Taky si myslim, že to nejdřív vyjde ve SCORE a časem to daj i na net.
[Odpověz]

Titulek: Re: muj nazor
Nick: (Wendigo) - neregistrovaný
Datum:2008-05-22 01:18:55
Hmm, tak zbyva jiz jen vyckat jestli to v cervnu nespasi opetovne Level necim poradnym, coz tak snad i vypada a i v to doufam po one upoutavce k 166 cislu, tohle vypada otresne a krom toho me MP strilecky nezajimaj, Score promin ale vzpamatuj se a zacni davat poradny hry, v posledni dobe to zacina jit od "desiti k peti" (pokud tam teda tohle opravdu bude a je to potvrzeny)

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-05-22 01:23:56
Tak ono tam nebude jen to FPSCORE, to je jen "amatérský" projekt od čtenářů, kteří měli chuť udělat něco nového pro svůj oblíbený časopis. Jinak tam budou i plnohodnotné další hry...

Titulek: Re:
Nick: (Wendigo) - neregistrovaný
Datum:2008-05-22 01:27:41
Jo tak ted jsem si vsiml ze to ma mit i SP..., no kazdopadne mi to pripada jako by to bylo na nejake o dost horsi verzi engienu Q3: Areny, Score me urcite zase mine.

Titulek: FPScore
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2008-05-21 16:18:53
FPScore?, to je multiPlayer FPS nebo i singl?, vi o tom nekdo neco blizsiho, nemelo to byt nakonec freeware?, mam pocit ze jsem o tom jiz nekdy nekde slysel ze se to snad ma odehravat v prazskem metru co do map či co...
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Marr3wk) - neregistrovaný
Datum:2008-05-21 12:27:15
Cože? SCORE vychází až zítra? Kua, já ho chtěl dneska k Narozkám. :D
[Odpověz]

Titulek: SCORE - Plná hra
Nick: (Pyrofosfát) - neregistrovaný
Datum:2008-05-21 04:06:38
Tak koukám, že se to zase posunulo... Ale určitě je slíbeno FPSCORE, ne?
[Odpověz]

Titulek: Re: SCORE - Plná hra
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-05-21 04:49:16
Koukal jsem se do Score 171 a máš pravdu .. je tam fpscore do S173 přislíbeno - díky za postřeh. Jinak ta informace také hodně záleží na vydání časopisu, které bylo posunuto na čtvrtek, takže čekej to oznámení zítra či pozítří. Zatím je doplněna alespoň informace o čtvrté plné hře v Květnovém vydání...

Titulek: Score-plna hra
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2008-05-19 19:27:43
Nebylo nahodou psano v pondeli? :)
[Odpověz]

Titulek: Re: Score-plna hra
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-05-19 19:42:08
Mnoooo..bylo :) Ale nakonec to nějako nevyšlo .. ale zítra by tu ta informace měla být už skoro určitě :) Tak alespoň že tu ABC hru jsem sem mohl napsat.

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

> Half Life 2
New about stage instead of project: http://shelia.web1.telrock.net
> Half Life 2
Sissy tales blog sissy enemas sissy sons hardcore young and old http://sissies.purplesphere.in/?view.allie aproned husband man fuck gay boy dragon tatoo dictionary definition of love the catholic prayer beauty salons in sydney free medical images baby online shops
> Call of Duty 4: Modern Warfare
gastrointestinal distress definition arthritis alternative treatment http://onlinedrugstore.us.org online canadian pharmacy
> 1000 Board and Puzzle Games
http://bit.ly/2wHzeG6 Элитные мужские часы от легендарного бренда Diesel. Брутальный дизайн, высочайшее качество сборки и просто шикарный внешний вид. Отличный подарок для ценителей солидных аксессуаров.
> Call of Duty 4: Modern Warfare
regrow hair products acupuncture asthma http://onlinedrugstore.us.org canada pharmacy
> Fallout Tactics: Bratrstvo oceli
Fallout tactics je jedna z nejlepších her hral sem ji uz tolikrat ze bych to ani nedokazal spočítat.kdyz sem na zacatku tesim se abych mnel uz nergeticke zbrane miluji je hlavne laserovy gatling tak s toho sem primo uchvaceny.taky gausova puska je super mam i gausuv gatling ale nepouzivam jej protože ma brutalni spotřebu uz tak vzácného streliva.gausova puska davam ji jedine ice me nejoblibenejsi holce v mem timu robin umi skvele používat dalekonosnou laserovou pusku.chcete vedet koho si beru do tymu?vudce je wilna uzasna holka které sala tolik pozitivni energie ze to člověka uplne nabije jo vilma ma obrovske charizma.dalsí samozrejmne nepostradatelny medik a vedator stich bez jeho vedatorskeho mozku se nedostanete do podzemí bueny visty ani neproniknete ke kalkulatorovi abyste ho poslali navecnost kam svine patri.robin umi také otevřít kazde dveře a dostane se do trezoru nektere trezory nejde otevřít i když se porad marne snažíte je to udelane tak v programu a
> Call of Duty 4: Modern Warfare
supplements for asthma common bowel problems http://viagrawithoutadoctors.net/ viagra without a doctor prescription

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %