Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v KVĚTNU 2008 u PC magazínů ?

> Datum vydání: 2008-04-10 23:33
> Autor: Braveman
>


Magazín/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry

Video ze hry

ABC č.10 - Edice PC Her
Vychází: 06.05.2008
Cena: 37Kč (s časopisem 80Kč)

Plná hra:
Total Immersion Racing (2002)
GameRankings.com = 69.7%


Total Immersion Racing - GamePlay

LEVEL 165
Vychází: 07.05.2008 (změna!)
Cena :199Kč / 349Sk
Obálka Level 165

Plná hra:
Sacred Plus CZ (2004)
Hodnocení hry Sacred Hodnocení hry Sacred Plus

Upoutávka:
Upoutavka na Level 165

Sacred - GamePlay

SCORE 172
Vychází: 23.05.2008 (změna!)
Cena :199Kč / 299Sk

Plné hry:
Gumboy Tournament CZ(2008)
Hodnocení hry GumBoy Tournament

Jules Verne: Tajuplný ostrov CZ (2004)
Hodnocení hry Return to Mysterious Island

Pure Pinball (2003)
Hodnocení hry Pure Pinball

TrackMania Nations Forever (2008)
GameRankings.com = 87.7%

Upoutávka:

Gumboy Tournament - Ukázka s GamePlay


Jules Verne: Tajuplný ostrov - GamePlay Trailer


Pure Pinball - Gameplay


TrackMania Nations Forever
Prostřihy z Gameplay s přidanou hudbou

ABC č.11 - Edice PC Her
Vychází: 20.05.2008
Cena: 37Kč (s časopisem 80Kč)

Plná hra:
Žhavé léte 3 1/2 (2005)
Hodnocení hry Žhavé léto 3 1/2 (Raiders of the Lost Casino)

Žhavé Léto 3 1/2 - Trailer

Ostatní edice s PC hrami:

Edice/datum vydání/cena/ plná hra/profil hry

Video ze hry

PC Premiéra
Vychází: 07.05.2008
Cena: 99Kč

Plná hra:
Gene Troopers (2007)
Hodnocení hry Gene Troopers

 

Max Game
Vychází: 22.05.2008
Cena : 69Kč

Plná hra:
Anti Killer (2007)
(Více info a screeny (ENG))

Anti Killer - GamePlay




D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: novej post
Nick: (honza1) - neregistrovaný
Datum:2008-05-18 14:47:58
co třeba už udělat článek o plných hrách v červnu s postupně domplňovat informace.
[Odpověz]

Titulek: Re: novej post
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-05-18 17:06:24
Sice už je půlka května, ale zatím neni znbáma ani jedna plná hra která vyjde v červnových číslech :) Je zatím jen jedna upoutávka a to na další Level (odkaz v "Co se děje")...

Titulek: Cerven
Nick: (Raulik) - neregistrovaný
Datum:2008-05-12 22:09:13
No ne, ze by byl v cervnu v Levelu Doom 3?, trochu mi to tak pripada, uvidime ;)
[Odpověz]

Titulek: Re: Cerven
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-05-15 21:49:34
A nebo Infernal, to bych tam videl radeji

Titulek: rad
Nick: (tran) - neregistrovaný
Datum:2008-05-10 19:00:53
bud rad ze tam neco davaj
[Odpověz]

Titulek: Re: rad
Nick: (raul) - neregistrovaný
Datum:2008-05-11 20:52:49
To je fakt argument :)

Titulek: Doom
Nick: (belic) - neregistrovaný
Datum:2008-05-08 03:10:20
Co takle hodit Doom 1,2 :)tak spon..než dáte tu trojku..:)
[Odpověz]

Titulek: Gangsta game!!!
Nick: (Poltergeist) - neregistrovaný
Datum:2008-05-08 02:05:56
Zdur,co takhle prihodit full hru jako je NFS ProStreet,Juiced 2,The Godfather,Cod4....Nejakej narez,tohle co nabízite neni fakt nic extra!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: Gangsta game!!!
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-05-09 02:21:00
EA covery nedává, to bude ten problém, a o NFS Pro Street bych fakt nestál, stačilo demo abych poznal co je to za kravinu.

Titulek: Score ať táhne
Nick: (Ladik) - neregistrovaný
Datum:2008-05-05 19:27:52
Level nám zase dokázal, že stojí na špici. Po Gothicu 3 král českých herních magazínu se Sacred smetl Score opět do hlubin všech trafik. Snad to bude v tomhle duchu pokračovat. Pak si ode mě zaslouží každý měsíc 200,-kč.
[Odpověz]

Titulek: Re: Score ať táhne
Nick: (Pavlik) - neregistrovaný
Datum:2008-05-06 17:55:40
Bomba hra, akorat mam pocit a nejsem si jist, jestli uz nahodou v nejakem hernim casaku nebyl, ale je to jedno, to co predvadi Score je vazne hruza.

Titulek: Re: Score ať táhne
Nick: (Lumpus) - neregistrovaný
Datum:2008-05-07 01:32:56
Prosim vás co to kecáte za blbosti?!Sacred už je pěkně stará hra a navíc už někde určitě byla a Score dává Gumboy tournament skvělá česká hra která ještě ani nevyšla!! Jediná hra kterou dal Level a kterou považuji za výbornou je Gothic 3 nic víc

Titulek: Re: Score ať táhne
Nick: (Rejpal) - neregistrovaný
Datum:2008-05-07 15:15:10
Re: Lumpus; Si delas legraci ne?, "Gumboy Tournament" - co to jako ma byt za plnou hru?, max. tak jako nejakou plosinovou freewarovku to beru, tohle si dovedu predstavit z toho videa pomalu hrat jako flashovku v prohlizeci, ale ne jako jednu z plnych her v casaku. Btw. Nic ve zlym, ale nejsi ty ze Score? :)

Titulek: Re: Score ať táhne
Nick: (FatalWanty) - neregistrovaný
Datum:2008-05-07 20:39:56
Level ať táhne. Sacred tu uz byl a gumboy je dost nova hra. Score is Best. Level is pLevel.

Titulek: SCORe
Nick: (aaa) - neregistrovaný
Datum:2008-05-03 23:33:20
čtu SCORE už dlouho ale takovou bídu jsem ještě nezažil...
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (john rock) - neregistrovaný
Datum:2008-05-02 18:57:41
tak jestli v ABC bude žhavé léto tak je to hustý,tuhle hru si určitě koupím
[Odpověz]

Titulek: Ach jo...
Nick: (Pavel) - neregistrovaný
Datum:2008-04-24 16:58:13
Co to v posledni dobe do toho Score davaji za hry?, cekal jsem co bude v kvetnu, ale tohle?, tak snad Level hodi neco poradnyho...
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (JC) - neregistrovaný
Datum:2008-04-12 01:37:50
podla mna je lepsie ked vznikne clanok skor, ked uz je aspon nieco zname - v tomto pripade uputavka na next Level a postupne je doplnovany ako naopak...
[Odpověz]

Titulek: PLNÉ HRY?
Nick: (bris) - neregistrovaný
Datum:2008-04-11 21:16:41
Opravdu clanek plny informaci....To jsme se toho dozvedeli.Vse se dozvime az za 14 dni a nektere plne hry jeste pozdeji.Kcemu tahle bleskovka je?!
[Odpověz]

Titulek: Re: PLNÉ HRY?
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-04-11 21:32:24
Několik kontaktů mi psalo, abych nahodil alespoň upoutávku na další číslo Levelu. V brzké době budu mít rovněž pěkný záhul "odjinud" a informaci o plné hře sem budu moci díky tomu rychleji hodit:)

Titulek: Re: PLNÉ HRY?
Nick: (Amores) - neregistrovaný
Datum:2008-04-13 18:05:28
Je to v pořádku, alespoň jsou tu data kdy ty časopisy vychází, mimochodem jsem někde četl že další hra u ABC bude Total Immersion Racing, ale nemůžu to potvrdit...

Titulek: Re: PLNÉ HRY?
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-04-13 18:50:58
Tak jsem to zjišťoval a máš naprostou pravdu s tou plnou hrou v přespříštím ABC ... doplněno a díky moc za info.

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

> 1000 Board and Puzzle Games
Приветик всем, я тут новенький "352"
> Call of Duty 4: Modern Warfare
Заботитесь о безопасности своего объекта и сроках сдачи? Решение ваших задач — материал от опытного производителя без посредников Бетон низкого качества — бич современного строительства в Москве и регионе. Низкопробный раствор приводит к плачевным результатам вплоть до обрушения готовых конструкций. А это не только колоссальная потеря средств застройщика, но и прямая угроза жизни людей. Вторая, не менее сложная ситуация, связанная с бетоном, — задержки его поставок на объект. Отсюда простои в работе, срывы плана и в конечном итоге
> Call of Duty 4: Modern Warfare
PROFESSIONAL server hosting. The minimum server cost is only $ 3 per month for 1GB RAM and 30GB NVMe disk. Free increase in resources at any time. Pay as you grow! Tariffs and services: Standard VDS Hi-CPU VDS Dedicated Servers SSL Domains We do not provide services for "space" prices, our advantage is that we provide the highest quality services at the lowest possible prices. Thus, we will help you earn money, not spend money. VIRTUAL VDS / VPS SERVERS: High Performance VDS / VPS Optimal VDS / VPS VDS / VPS with a large SSD Cloud VDS / VPS Budget VDS / VPS Comparison of all our VDS / VPS Official website: http://bit.ly/vdsinaru Similar service: http://bit.ly/cpzomro
> Call of Duty 4: Modern Warfare
Jak odzyskac dziewczyne https://poradnikfaceta.com/odzyskac-byla-dziewczyn e/ Jak odzyskac kobiete
> Call of Duty 4: Modern Warfare
Что делать, если РЅРµ хватает средств РґРѕ зарплаты? Форс-мажоры Рё РЅРµРїСЂРµРґРІРёРґРµРЅРЅС ‹Рµ расходы различной степени тяжести - РѕС‚ потери сотового телефона РґРѕ заболеваний – вынуждают задуматься Рѕ том, чтобы безотлагател СЊРЅРѕ взять деньги РІ займы. Этот сайт облегчает РїРѕРёСЃРє быстрых денег: Р
> Call of Duty 4: Modern Warfare
Все виды страхования в ДНР: - Автостраховка ОСАГО для поездок в Россию - ЗЕЛЕНАЯ КАРТА для выезда за границу - Страхование туристов - Страхование спортсменов Все полисы обязательно вносятся в систему РСА и международную базу данных! Консультация и сопровождение по страховым случаям. Представляем ведущую страховую компанию с представительствами во всех регионах России. Большая сеть на территории ДНР. Лучшие условия для жителей ДНР. Центральный офис: г.Донецк.ул Постышева 99 офис 4 тел: 071 496 76 60 https://vskdnr.ru info@vskdnr.ru
> 1000 Board and Puzzle Games
7777777777777777777777777777777777 5555555555555555555555555555 333333333333333333333333333333333333

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %