Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Aktuality > Vokr.com TV - nový video pořad s preview a recenzemi !

> Datum vydání: 2006-02-12 00:24
> Autor: Braveman
>



» Vokr.com TV | 01
První díl videí s ukázkou her a komentáři. Hlavním tématem zde je preview na datadisk The Sims2: Open For Business, dále pak recenze na závěrečný díl trilogie Prince of Persia: The Two Thrones a deváté pokračování série Need for Speed - Most Wanted.

Na první díl se mi zdá pořad velmi kvalitní (např. se mi líbí rozebrání recenze na časti jako hratelnost, grafika, atd.), ale nikoliv úplně bez chyb. Konkrétně se mi nelíbila kvalita komentáře, namluvené je to sice dobře, leč polovině videa je občas komentáři špatně rozumět. Další co mi trochu vadilo jsou vlastní chybějící in-game scény ( všechny komentované videa jsou z trailerů). Uvidíme jak bude vypadat další díl.

Pořad najdete na adrese : www.vokr.com
Soubor je zabalený v zipu a velký 56MB.
Pořad má délku necelých 8 minut.




D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Vokr.com TV | 02
Nick: (Kubaiss) - neregistrovaný
Datum:2006-03-09 11:00:00
už je druhý díl. více zde -> http://www.vokr.com/tv.php
[Odpověz]

Titulek: Re: Vokr.com TV | 02
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-03-09 11:00:00
jj vim o tom, chtěl jsem o tom udělat i novinku sotva to vyšlo, pak jsem zjistil že na to nemam na disku místo :D Ale brzy o ní ještě nějaké info udělám

Titulek: Mozna
Nick: (Kdo.vi) - neregistrovaný
Datum:2006-02-14 11:00:00
Treba se taky casem dokopu ke spolupraci na vokr tv (pokud by byl zajem) ;-)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Ronny) - neregistrovaný
Datum:2006-02-14 11:00:00
No co se dá dělat. našemu moderátorovi promluvíme do duše, aby lépe intonoval a je to. Pak k těm ingame scénám mám vysvětlení. Jelikož nikdo z nás ty hry nemá, nemůžou být ingame záběry... Ale to se určitě změní a když uvidíme velký zájem, tak budeme dělat vše pro maximální vylepšení 8-)
[Odpověz]

Titulek: Re: ronny
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-02-14 11:00:00
Počky ... nemáte ty hry ? Tim chceš říct, že ty hodnocení hry děláte jentak že si hodíte kostkou ?! :-O

Titulek: Re:
Nick: (Ronny) - neregistrovaný
Datum:2006-02-15 11:00:00
Ne, proč? Za prvé, ten Datadisc na Simse 2, ještě ani nevyšel. MW mám, ale je pravda, že jsem ho tam hodit mohl - ovšem neměl jsem čas... A PoP TTT neměl z nás ani jeden člověk. Řekli jsme tedy informace, o kterých víme, že jsou pravdivé a pokud sis všiml, grafiku jsme NEHODNOTILI. Jinými slovi, mluvili jsme tedy o obecně známých faktech, a tak se dá říct, že šlo víceméně o náš komentář neš o videoukázku. Ale jak říkám - to se změní! ;-) No a taky není tak jednoduché nahrávat ty videa, protože jsem jediný kdo má Fraps a ten to nahrává do avička, takže mi vyleze z dvouminutového záběru pomalu jedno giga...

Titulek: Re:
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-02-15 11:00:00
Jde mi tedy hlavně o ten PoP - přidal jsem tady několik screenů z vokr.tv a je tam vidět že jste sice jenom mluvili (ale tím pádem i dělali rozsudek) nad grafikou a v závěru jste té hře dali hodncoení 9/10. Zajímá mě tedy podle čeho jste tu hru ohodnotili když ji od vás nemá ani jeden člověk a děláte to jenom z ověřených informací. Je sice fajn vědět že to ,,může být,, dobré, ale neměla by vycházet recenze po delším hraní recenzovaného titulu s přidaným VLASTNÍM hodnocení hry ?

Titulek: Re:
Nick: (Ronny) - neregistrovaný
Datum:2006-02-15 11:00:00
Omlouvám se, nevšiml jsem si, že Bochnik mluvi i o grafice. Je tu i možnost, že to hrál, ovšem nevím...

Titulek: Vokr.com TV
Nick: (Kubaiss) - neregistrovaný
Datum:2006-02-14 11:00:00
začátek není nikdy převratný, ale časem se přijde jak na to a pak to už bude lepší a lepší až to bude NEJlepší.
[Odpověz]

Titulek: Vokr.com TV
Nick: (Vokr) - neregistrovaný
Datum:2006-02-14 11:00:00
To byl první pokus. Nyní to bude jen lepší. Ale díky za připomínky a názory. GL
[Odpověz]

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %