Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Aktuality > NOVÝ DESIGN na hodnoceniher.cz - napište jak se Vám líbí

> Datum vydání: 2005-11-17 20:50
> Autor: Hodnoceniher.cz
>


Jistě jste zaregistrovali, na našem serveru se změnil design a přibylo několik nových funkcí. Budeme rádi pokud nám napíšete na něj (či napíšete co změnit/přidat) nějaké reakce.
Mezi novinky na serveru patří např. :
1) Na každé stránce je počet celkových přístupů k danému profilu hry/článku
2) Zaveden kanál RSS aby vám neunikla ani jedna aktualita :)
3) V pravém rámci je náhled na poslední 3 přidané Screenshoty a výpis nových reakcí ze všech diskusí.
4) Diskuse je nyní součástí každé stránky
5) Dočasně byl odstraněn GuestBook - pokusíme se vymyslet nějaký nový, lepší :) 6))Při posílání příspěvku do diskuse musíte opsat kod, toto ověření bylo nutno vytvořit kvůli nadměrnému web spamu.

Určitě ještě spoustu změn najdete když budete chvilku hledat... ale žádný easter egg nečekejte :)



D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: lol Moolker
Nick: (cherub) - neregistrovaný
Datum:2005-11-20 11:00:00
A jéje, věčný kritik Moolker se zase ozval a haní Gamesport široko daleko :). Když je to tak špatný web, tak proč si tam psal skoro půl roku, hmm?
[Odpověz]

Titulek: re: webmaster
Nick: (Moolker) - neregistrovaný
Datum:2005-11-19 11:00:00
Články pro web a pro časopis Doupě píše vždy někdo jiný, takže i hodnocení jsou povětšinou jiná. Na GameStar webu samozřejmě vychází recenze stejný, jako byly v časopise, ale jde o to, že vyjdou klidně měsíc poté, co vyjde časopis...
[Odpověz]

Titulek: re: Moolker
Nick: (webmaster) - neregistrovaný
Datum:2005-11-19 11:00:00
Pokud mate nekdo pristup k temto casopisum, tak jedna otazka - jsou recenze (respektive hodnoceni) totozne jak v papirovem casopise tak i na webech ? Protoze jestli jsou uverejnovany stejne hry, tak samozrejme prebirat hodnoceni z techto casopisu nema smysl.
[Odpověz]

Titulek: menší neaktuálnost
Nick: (Moolker) - neregistrovaný
Datum:2005-11-19 11:00:00
Design je supr, určitě lepší než ten minulý, chválím. Spíše mě zaráží jiná věc - proč neuvádíte časopisy Doupě a GameStar? A to zvýrazňování GameSportu je fakt strašné... děláte si ostudu - jejich články jsou jedny z nejhorších na českých webech, ne-li úplně nejhorší.
[Odpověz]

Titulek: re: problemy
Nick: (webmaster) - neregistrovaný
Datum:2005-11-19 11:00:00
Diky za upozorneni na problemy. To rozhazovani designu jsem snad opravil. Kdyby se to jeste stalo, tak mi prosim napiste: URL stranky, kde se vam to rozhodilo + vase pouzite rozliseni monitoru. Vypis novinek byl taky trochu poupraven, snad je to prehlednejsi.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (miki) - neregistrovaný
Datum:2005-11-18 11:00:00
Vypada to omnoho lepsie ako predtym. Samozrejme nieje to bez chyb. 1. 3 posledi screenshoty... sa mi zalomilo do dvoch riadkov a rozbilo design. 2. novinky su strasne neprehladne, naco tam pisete pridano? Vsak jasne ze to bolo pridane :) A mozno by ste mohli vyhodit datum a bolo by to hned lepsie
[Odpověz]

Titulek: Jo
Nick: (Lichtenberg) - neregistrovaný
Datum:2005-11-17 11:00:00
Moc hezky design, chvalim. Jen dejte pryč ten odkaz na Gamesport - kazí vám to prestyž
[Odpověz]

Titulek: V pohode design
Nick: (REGIGooF) - neregistrovaný
Datum:2005-11-17 11:00:00
Tento new design je celkom v pohode, urcite lepsi ako predchodzi ale Najpopularnejsi hry a najocakavanejsi hry by som dal vedla seba ako to bolo pred tym a novinky by som dal pod to a to je asi tak vsetko inak je to cool nie su tam zbytocne animacne hovadiny cize stranka je rychla a aj celkom prehladna.
[Odpověz]

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

> Call of Duty 4: Modern Warfare
food allergy information disorders of large intestine http://canadinpharmacy.us.com/# canadian pharmacy
> 1000 Board and Puzzle Games
Здравствуйте, меня зовут Николай. Я частный WEB-мастер – выполняю недорогие работы по созданию Сайтов «Визитка» и интернет-магазинов, которые адаптивны под мобильные устройства и планшеты, то есть сайт который я создам для Вас будет так же легко читаем и на мобильных устройствах. Какова стоимость создания сайта? Цена сайта: 4990р • В нее входит хостинг на 1 месяц • домен .ru (при неимения своего) • Создания структуры сайта с формами захвата • И создания 6 дополнительных страниц с наполнение и продумыванием удобной-логичной структуры
> Call of Duty 4: Modern Warfare
sudden hair loss in men arthritis in the bones symptoms http://viagrawithoutadoctorprescrinption.com/# viagra without a doctor prescription
> 1000 Board and Puzzle Games
заказать продвижение сайта екатеринбург логин в скайпе SEO PRO1
> 1000 Board and Puzzle Games
https://bit.ly/2JMQiMJ?6087
> Half Life 2
1000000+ unique high-ranking visitors from the US, AU, CA, UK per month to your site Hello. If you need to have so much quality traffic without only a few body movements, you can find the funniness here: http://make[dot]ultimate-link-building[dot]info/ ([dot] replaced by .)
> Call of Duty 4: Modern Warfare
arthritis facts tree pollen allergy http://viagrawithoutdr.us.com/# viagra without a doctor prescription

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %