Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v SCORE 235 ?

> Datum vydání: 2013-08-20 23:31
> Autor: webmaster
>


SCORE 235

  • Splinter Cell: Double Agent CZ
    Hodnocení hry Splinter Cell : Double Agent
  • Star Wars: Knights Of The Old Republic 2 CZ
    Hodnocení hry Star Wars: Knights of the old Republic 2
  • Silent Storm Complete
    Hodnocení hry Silent Storm
  • A Vampire Tale CZ
  • Puzzle Rocks





D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Score 239 - plné hry
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2013-12-10 21:50:36
ALPHA PROTOCOL CZ, THE GUILD 2: VENICE, BLACK AND WHITE 2 CZ, NORTHMARK CZ, BIG BANG WEST CZ
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2013-12-08 03:58:04
:-) A najlepšie na tom je, že na frcbúku už pánko menom 'fuckin sony fanboy' alias nový zástupca šéfredaktora avizuje veľký test PS4 v čísle 240, ktoré údajne vyjde koncom decembra. Ja to reálne tipujem skôr na koniec januára. ++++ A dovtedy už hádam niekto aktualizuje aj túto stránku, predsa len od 20.8. už trocha vody pretieklo...
[Odpověz]

Titulek: score 239
Nick: (Tomasito) - neregistrovaný
Datum:2013-12-06 21:30:57
keby niekto chcel vedieť, čo za hru bude v budúcom score, tak to nevieme ani my čo sme si 238 kúpili, sľubujú len, že keď im "to" vyjde, budú mať radosť rovnako ako my
[Odpověz]

Titulek: demence =SH€iSS€=kaiki
Nick: (Thor) - neregistrovaný
Datum:2013-11-25 08:09:17
jen jsem reagoval.mimochodem gratuluju k nové přezdívce,nemysli si že jsem tě nepoznal,podle stylu jak píšeš mi bylo hned jasný o koho jde.ve tvým příspěvku je to až příliš nápadný.klidně si tu hraj to svoje divadlo at už jsi SH€iSS€,kaiki,xjikka,nebo He,my se rádi pobavíme na tvůj učet(forum),takže jen piš dál sylvestr stejně bude nuda jako vždy. jsi hnup co tady mele držkou na měsíc starým příspěvkem.vymysli si lepší nick ja ti poradím třeba hitler.troluj jak je libo admin stejně ty tvoje ubožárny jednou smaže.
[Odpověz]

Titulek: Re: demence =SH€iSS€=kaiki
Nick: (SH€iSS€) - neregistrovaný
Datum:2013-12-06 21:54:39
kámo sorry pokud tě zklamu ale já píšu jen za sebe ale dokázat ti to nemůžu, stejně jako ty mi nemůžeš dokázat, že nejsi yblov, tedy volby pozpátku stejně tak ti nemůžu dokázat, jestli sis nezatrolil za ostatní a stejně tak pro třetího pozorovatele se nedá prokázat že ani já nejsem tvůj pseudonym nebo ty můj, můžu tedy napsat, že píšu sám za sebe pod jedním nickem, ale moje slovo na internetu má hodnotu mušího prdu, stejně tak to tvoje nebo kohokoliv jiného ale já se s tebou nechci hádat, stejně jako ti nechci dokazovat, že silvestr si každý rok užívám, hele já napadl člověka, za to že sem psal něco, co sem podle mého názoru nepatří(btw. nebyl jsem to já, ale dokázat ti to taky nemůžu - že bych si založil offtopic abych měl na koho nadávat), tys napadl mě za to, že je to svobodný názor dobře já ti to teda brát nebudu a fakt se nechci hádat tak ti jenom popřeju aby sis užil silvestra a hezkýho mikuláše, který se sice slavil včera ale je dneska a fakt ti můžu říct že já ty lidi nejsem, ale věřit mi nemusíš a zlobit se na tebe nemůžu

Titulek: demence =SH€iSS€
Nick: (Thor) - neregistrovaný
Datum:2013-11-22 20:43:31
Ty opravdu nejsi inteligentní.že SH€iSS€ znamená shit samozřejmě vím jen si nepochopil narážku na tvuj nick. když mluvíš tak sereš sračky a to prrdel většinou dělá. porovnávat maturitu a web jako je tento nemá logiku. myslim že humanoid jako ty asi těžko pochopí že příspěvek se vubec nemusí držet temátu jenže namyšlené hovínko se chce jen hádat.tenhle příspěvek není spam a v podstatě ani není o politice jako takové, chtělo by to se trochu myslet.to spíš tvoje bludy jsou nevyžádaná sdělení,protože dementy jako ty tady nikdo nechce.ty k volbám nechod,jsi ostuda pro tuhle zemi. nejlepší pro tebe bude když nasedneš do toho svého imaginárního letadýlka a odcestuješ na nějaké warez forum,kde si určitě najdeš hodně kamarádů.
[Odpověz]

Titulek: Re: demence =SH€iSS€
Nick: (Kaiki) - neregistrovaný
Datum:2013-11-25 06:47:12
hele, ten, kdo krmí tro(t)ly je stejný jako trol, co kdybyste šli do hajzlu všichni tři šajze, yblov i thor a my normální co se chceme dozvědět co bude ve score 239 jsme se dočkali něčeho jiného než přehlídky masturbací ega jednotlivých exotů? pročse sem vracíš abys jim odpovídal, jsi normální? nemáš co dělat s časem? prosímtě zamysli se nad sebou, já si pro odpověď na to co bude ve score příště radši zajdu na facebook, takže se ani nenamáhej mi nějakým způsobem odpovídat protože si to jednak nepřečtu a jednak tu ze sebe uděláš blba

Titulek: demence =SH€iSS€
Nick: (Thor) - neregistrovaný
Datum:2013-11-22 00:34:17
jediný kdo je tady dement jseš ty kterej se zmuže akorát tak na jednu větu včetně toho druhýho blba, ale chápu od někoho kdo jmenuje prrdel nelze čekat zázraky.každý muže psát co chce volby jsou jednou za 4 roky.von to napsal to není žádný spam članek z nejakýho webu, google by to našel.
[Odpověz]

Titulek: Re: demence =SH€iSS€
Nick: (SH€iSS€) - neregistrovaný
Datum:2013-11-22 19:23:22
a) Spam je nevyžádané sdělení (nejčastěji reklamní) masově šířené internetem.(zdroj wikipedie) b) ne na fórum o hrách to skutečně nepatří c) nauč se německy, sheisse znamená výkal, slovo h0vno neprojde cenzurou d) já volit byl a nebleju o tom všude e) dement jsi ty a nauč se gramatiku, němčinu a taky to, že věci mají svoje místo, říká se tomu tematika a já jsem konkrétně na tenhle článek chodím abych se dozvěděl o tom, o čem píše jeho nadpis, tedy co bude za hru v herním magazínu a nečetl výplody zoufalců jako jsi ty nebo ten idiot s politikou a spam to teda je, ovšem jestli to není letadlo

Titulek: Re: demence =SH€iSS€
Nick: (He?) - neregistrovaný
Datum:2013-11-22 19:30:10
Každý si může psát co chce, hm to je pravda, zkus u maturity z matematiky místo vypočítání příkladů napsat esej o Máchovi chytráku, můžeš se pak kochat tím, že si napsal něco tam, kam to nepatří a za odměnu dělal reparát. Když píšeš věc která do tématu vůbec nepatří musíš počítat s naprosto oprávněnou kritikou nejhrubšího zrna a jestli se ti to nelíbí tak se drž tématu nebo drž hubu

Titulek: Tesco skalka
Nick: (Tesco skalka) - neregistrovaný
Datum:2013-11-22 00:13:44
chtěl bych upozornit na slevy které mohou být pro některé z vás zajímavé: crysis 299 deadspace 299 borderlands 2 240 pc i xbox /slevový košík sekce elektro/ edice premium games vše za 259 /deus ex HR,fallout new wegas četně všech dlc,resident evil 6,dark souls PFDE,Mafia 2 EE pokud nemají skladem, máte právo objednávky ustní dohodou a to za stejnou cenu i v případě ukočení prodeje ve slevě.
[Odpověz]

Titulek: Re: Tesco skalka
Nick: (Tesco skalka) - neregistrovaný
Datum:2013-11-22 00:38:26
Oprava:Dead space 3 Crysis 3

Titulek: Výsledky Daidala
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2013-11-16 01:55:52
A toto pre zmenu nesúvisí s hrami, ale trošku možno so Score (alebo aspoň s jedným členom): http://www.casopisxb1.cz/daidalos/daidalos-2013-kdo-se-probojoval-do-finale/ +++++ Nie je zatiaľ známe, v ktorom čísle roku 2014 sa poviedka objaví, ale je isté, že sa objaví a preto treba Viktorovi zablahoželať že prešiel takým sitom.
[Odpověz]

Titulek: Nový GAME PAGE?
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2013-11-16 01:43:51
Toto moc nesúvisí so Score, ale s hrami určite áno: včera (štvrtok) som pri čakaní na nové Score, čo malo vyjsť ešte 31.10., náhodou objavil na ČT :D o 15:00 reláciu Zet box. Boli tam nejaké recenzie video aj stolových hier + nejaký frájo na skejte... S Game pageom to zrovnávať netreba, spracovanie dosť amatérske, ale lepšie ako nič.
[Odpověz]

Titulek: Re: Nový GAME PAGE?
Nick: (Alzoun je terorista) - neregistrovaný
Datum:2013-11-22 00:43:05
to je fajn (s tím redesignovaným gamepagem to nevypadá dobře ani nevíme jestli budou nové díly)cokoliv je lepší než re-play

Titulek: Score
Nick: (Delnik) - neregistrovaný
Datum:2013-11-15 14:15:38
Tak venku by snad mělo být nové Score : IL2 Sturmovik:Ultimate colection, Overlord 2, Stalker:Shadow of Chernobyl a Soldiers:Heroes of WW2
[Odpověz]

Titulek: Re: Score
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2013-11-16 01:30:34
Ňáký Bony, vole?... ehm, teda vlastne... Ňáký Steam, vole? :-)

Titulek: krásné nové volby
Nick: (yblov 3102) - neregistrovaný
Datum:2013-10-27 06:38:16
mé pocity s výsledku voleb bych přirovnal ke kostlivci s hodně otevřenou čelistí s ovladačem v ruce ,na gauči a naproti tv kde se přehrává záznam s poslanecké sněmovny stále DOKOLA.normálně mě politická aktivita nezajímá,nebudu ale tolerovat strany již vycítili šanci parazitovat na stavu čr který mimochodem dlouhodobě politicky ignorovali.ano ano ne ne ano ne ano právě jsem zhruba shrnul inteligenci(marketing určený pro voliče) strany ano jenž pan babiš jistě to schopný podnikatel a demagog co rád hraje se slovíčky a na boha co rád urazí každeho,ale v rámci společenských mezí(na rozdíl od čSSd)možná rozumí podnikatelskému sektoru když ale odpovídá na otazky moderátorů vídím jen hloupého honzu který ani nechce do vlady,aby se vyhnul zodpovědnotsti,jednoduchá metodika pro hloupé voliče.velice mě rozveselila věta pana stropnického :mi slušní lidé jdem něco malého zakousnout,nasleduje záběr kde stropnický napichuje vidličkou obrovský dezert a snaží se ho narvat do svý tlami,opravdu vtipně pane stropnický. usvit nové demokracie,plná lidí co vypadáj jak metrozexualové hlavně pan adam syn toho komunisty,bych přejmenoval na SJEDNOCENí pana ishimury.to co předváděl je mimo hranici chápání a lidské důstojnosti.ikamura je taková japonská verze populistického politika akorát 2x víc lživý(důvěryhodný) o okamurovy do presidentských voleb nebo národní ostudy,nebylo slyšet což je divné ,já myslel že jsme pokusní králíci už delší dobu.existují teorie že okamura vlastně není ani člověk ale jen prázdná loutka kde uvnitř sídlí šílený králík(rayman rabbitts),kromě toho že je šílený by chtěl taky ovládnout svět,logicky to dává smysl,slovo pokusní králíci řekl asi 150krát jen ho načapat.žijeme opravdu v nespravedlivém světě kde se lacině vyrobí a draze prodává billa plyšzrudičky ,leoš mareš,vondráčková(obě).kapely co převezmou nejaký inteligentní song a trasformují(počeští) s názvem čaje s indie (těžkej pokondr).O TOM SE ALE MOC NEMLUVÍ.jakmile jste známá osobnost(díky lidské hlouposti velice snadno) tak jste osobnosti co si muže dovolit opravdu cokoliv.
[Odpověz]

Titulek: Re: krásné nové volby
Nick: (xjikka) - neregistrovaný
Datum:2013-11-01 14:19:53
Zabloudil a netrefil. Tohle patří na http://www.hodnocenipolitiky.cz

Titulek: Re: krásné nové volby
Nick: (SH€iSS€) - neregistrovaný
Datum:2013-11-14 19:45:50
vypadni demente, taky spamuješ články o politice PC hrama?

Titulek: Nový šéfredaktor
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2013-10-22 04:44:29
Tak ako mi minule zdvihol náladu zoznam plných hier súčasného a budúceho čísla, tak mi rovno padla na absolútnu nulu pri čítaní úvodníku: Tukan odchádza a na jeho miesto postupuje ten najvhodnejší z kandidátov (úvodzovky si každý domyslite podľa potreby a vkusu). No a čo to znamená? 1) plné hry bude zabezpečovať aj naďalej Tukan, takže fpoho; 2) močovým mechúrom čitateľov už nebude hroziť síce nie časté ale o to akútnejšie riziko neudržania svojho obsahu, pretože úroveň humoru (hlavne v listárni) dosť klesne a bude sa príliš často točiť okolo se-xuálnych deviácií, pohlavných chorôb a podobných vtipných tém (v najnovšom čísle je napr. nejaká "sranda" o prznení). No a ja len dúfam, že sa to prznenie neaplikuje aj na časopis, lebo podobným odchodom matadora a nahradením neskúseným hošíkom sa to tuším začínalo aj v Leveli...
[Odpověz]

Titulek: Re: Nový šéfredaktor
Nick: (10001011001110000111) - neregistrovaný
Datum:2013-10-25 22:45:31
prosimtě score je všchno možné jen ne časopis když pročítám starší levely tak nemám pocit že za tím stojí práce nejakých hošíků score má taky dost chyb styl u obouch časopisů je dost podobný vzpomenme na recenzi enter the matrix 8/10 přitom to byla nejhorší hra všech dob recenzent byl naprostej debil tomáš zvelebil byla kapitola sama pro sebe která skončila buhví kde a andrej anastasov dnes prodává bíle maso o tom se nezminuješ.

Titulek: Re: Nový šéfredaktor
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2013-10-26 21:45:04
Tým nahradeným hošíkom (hošíkmi) v Leveli myslím nedávnu minulosť, keď časopis skoro zanikol. Level nekupujem už dlho, držal som sa len článku r blog 10 k "poslednému" číslu Levelu na tejto stránke, proti ktorému tu nik neprotestoval, takže s ním asi Levelisti súhlasili. ***** Ohľadne starších Levelov s tebou súhlasím. Môj prvý časopis bol Level a dosť som ho vtedy kupoval, Score mi za éry vtedy končiaceho Tukana (2004, 2005) pripadalo infantilné a aj jedna plná hra (obvykle) čo vtedy dávali ma väčšinou nezaujala. Neskutočne ma s*ali iba články Michala "na(r)ciswolfa" Rybku, ale inak bol vtedy Level fakt dobrý, Draken to kočíroval dobre. Potom ale prišla zlatá éra Score (môj osobný názor) s príchodom Jana Modráka, ktorý Score tak nejak sprehľadnil a sprofesionálnil a hlavne nasadil taktiku min. 2 plných hier a myslím, že od tejto chvíle začal Level ťahať za kratší koniec. ***** S príchodom Lukáša Baštu ale podľa mňa časopis zas začal upadať a cieliť na vekovú skupinu do 18 rokov (tenkrát poprvé, dvojstránka poslední záchrany, co ste nám napsali na zeď) a celkovo tak nejak zvulgárnel a kvalitných plných hier sa tiež moc neobjavilo. Tie si nechal Tukan až na svoj návrat. No a teraz zas odchádza a som zvedavý, čo bude ďalej, pod človekom, ktorý podľa mňa nie je súci na post šéfredaktora. ***** K pánom Zvelebilovi ani Anastasovi sa vyjadrovať nemôžem, nezažil som ich vedenie časopisu.

Titulek:  
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2013-10-16 01:12:04
PARÁDA! Tak to teda jo, dobré hry. A ten SR2 navyše ma veru potešil. +++++ Je niečo z toho cez STEAM??
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-10-16 11:50:27
Jen Fuel vyžaduje windows live

Titulek: Score 237-238
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-10-14 19:58:59
Plné hry u Score 237: Saints Row 2, FUEL, Clive Barker´s Jericho, Hospital Tycoon. Plné hry u Score 238: IL-2 Sturmovik kompletní edice, Overlord 2, S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl.
[Odpověz]

Titulek: Re: Score 237-238
Nick: (Scheeza) - neregistrovaný
Datum:2013-10-16 01:38:21
Koukám, že zase jednou (teda 2x) ušetřím.... Díky za info...

Titulek: score
Nick: (singularity) - neregistrovaný
Datum:2013-10-10 01:10:58
mužeš sem hodit fb link nemužu to najít
[Odpověz]

Titulek: singularity.exe
Nick: (score) - neregistrovaný
Datum:2013-10-01 05:23:59
mě to taky hlásí idp.trojan ale ne avast nýbrž avg 2014 docela divný
[Odpověz]

Titulek: Re: singularity.exe
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-10-01 17:48:18
5ešilo se to na FB Score můžeš bez problémů instalit

Titulek: gta IV
Nick: (hgh) - neregistrovaný
Datum:2013-09-20 10:52:22
sem zjistil že zmizela ikona exe souboru launchergtaIV.exe doufám že to nic neznamená......
[Odpověz]

Titulek: re score 237
Nick: (papouch) - neregistrovaný
Datum:2013-09-16 21:17:31
pta se protože score slibovalo alana wake i s rozšířením nightmare a dost drze ,level zrovna končil
[Odpověz]

Titulek: colony 28
Nick: (hot dog) - neregistrovaný
Datum:2013-09-14 03:12:57
nevíte kde by se dala sehnat hra colony 28 bazary jsem už zkusil a bez uspěchu
[Odpověz]

Titulek: Re: colony 28
Nick: (i) - neregistrovaný
Datum:2013-09-18 12:02:46
http://www.oldgames.sk/game/colony-28/ ale original nevim to uz asi nikde

Titulek: Re: colony 28
Nick: (P1) - neregistrovaný
Datum:2013-09-18 23:59:50
Original vysel kdysi v levelu. Hra je ale dost stara,delana pro win95/98,tak nevim jestli pujde spustit ve win7.

Titulek: Score 237
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-09-09 21:12:28
Plné hry u Score 237: FUEL, Clive Barker´s Jericho, Hospital Tycoon.
[Odpověz]

Titulek: Re: Score 237
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2013-09-15 21:28:15
Toš kur v a a gde je ten Alan Wake?

Titulek: Re: Score 237
Nick: (ssttrr) - neregistrovaný
Datum:2013-09-16 18:51:44
... gde je ten Alan Wake? v Levelu...

Titulek: Kotor 2 na XP
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-09-07 22:27:40
Jde nainstalovat, ale hra pri spusteni spadnde. Nejaky napad?
[Odpověz]

Titulek: Score 236
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-09-07 02:34:58
Plné hry u Score 236: Na DVD - The Guild 2: Pirates of the European Seas, Operation Flashpoint: Red River, Overlord a Steam klíče ke hrám: Death Rally, Rochard, Spellforce 2: Faith in Destiny.
[Odpověz]

Titulek: Re: Score 236
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-09-07 17:37:17
Ešte to niekto číta ten časopis, čo prikladajú k tým hrám ? :D

Titulek: Re: Score 236
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-09-13 18:45:02
Toš kur v a a gde je ten Gears of War?

Titulek:  
Nick: (David) - neregistrovaný
Datum:2013-08-21 19:18:23
Nevíte co bude příště? Z tohohle je dobrej jenom KOTOR 2 a toho jsem už párkrát dohrál...
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-08-23 10:57:44
Splinter je taky dobrej

Titulek: Re:  
Nick: (p3tris) - neregistrovaný
Datum:2013-08-23 16:40:52
Podle obrázku na poslední straně Gears Of War.

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %