Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v LEVEL 232 ?

> Datum vydání: 2013-08-20 23:20
> Autor: webmaster
>


LEVEL 232

  • Hodnocení hry Race: Injection





D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Super street fighter 4.0 Multiplayer
Nick: (r blog 13 2I2) - neregistrovaný
Datum:2013-12-13 07:09:14
multiplalayer je velice návykový a motivující.bohužel lidský faktor opět selhal. většinou narazíte na kuriozity co chtěj vyhrát za každou cenou. těmhle lidem bych spíš doporučil herní automaty zde ,ale není vítězů jen poražených. já jsem snad jediný kdo hraje fér, pokud někoho zatlaču do kouta automaticky se vracím na střed a čekám.smyslem boje tělo na tělo je odhalení soupeřovy slabin a využití ve svůj prospěch. oni ne.vyberou co maj silné combo utoky a řetězují ty svoje komba hlavně at maj hodně bodů. narazil jsem i na zoufalce co radši ukončí zápas než aby náhodou přišly o ty svoje "body". (neznamý občan německé národnosti snažil se narušit mé soustředění zapnutým radiem..byl potrestán) uplně největší zoufalci vás zaženou do kouta,dřepnou a čekaj. rasismu se taky dočkáte. česko nikdo nezná(2 brazilec, 3 rus,a 1 SSák se cítil dotčen a ukončil lobby nebo schválně neraguje) UI má svoje chyby,že mě ale to samé čeká v multiplayeru..no služba live for windows byla vždy bude shit,hra často laguje i na stabilní pevné lince ne vždy. není čemu se divit,už jen aktivace přes tuhle službu je horor.brzy to skončí(1.červenec dík mrkvošrote) takže 3 ku 15 na 3 normální 15 kreténu tohle opravdu nemá cenu.
[Odpověz]

Titulek: Re: Super street fighter 4.0 Multiplayer
Nick: (El cruelto) - neregistrovaný
Datum:2013-12-15 08:33:35
heh měl si asi namysli výherní automaty,jinak naprostej souhlas ty co maj nejvíc bodů jsou většinou ůplný nuly.každej vybírá akumu, rya,nebo tu krávu co furt touží po odplatě.akuma je nejvíc nebezpečnej jeho silné ultra kombo ubere polovinu energie.jakmile začne zápas spustěj ty svoje triky adounken adounken kop sonic boom sonic boom kop jak u debilů. občas mám pocit že si to spletli se střílečkou. jo bacha na italy svině to největší

Titulek: Super street fighter 4.0 AA 8z10
Nick: (r blog 13 1I2) - neregistrovaný
Datum:2013-12-13 07:04:30
vše se událo jednoho krásného letního dne sluníčko svítilo hmyz se usmíval a hlavně jsem tam byl já co stál u maringotky plná ůžasných videoherních automatů.vstoupil jsem tedy dovnitř, byl0 jich mnoho asi 8 mě zaujali dvě robocop a street fighter 2.zatím co robocop celkem zaujal street fighter přímo hypnotizoval(hypnožabák neměl šanci) zajímavými charaktery dynamickým bojovým systémem a to logo street fighter se přímo zařízlo do šedé kůry mozkové.netrvalo dlouho a zkusil svou metodu:tatí dal bys mi pár drobných..... synu na tohle jsi ještě moc mladý.Néééééééééééééééééééééééééééééééééééééé éééé éééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé éééééé.celý svět se během milisekundy změnil krásné počasí vystřídalo depresiní churavé počasí plné deště smutku a tmavých těžko popsatelných barev.realita se zdála pokřivená včetně mých rodičů,ze kterých se staly kreatury s bizardně pokřivenými končetinami a bílých prázdných očí vysávajících život,že by i nekromorph strachy utekl.druhý den zamozřejmě bylo vše ok a zatím co se příbuzní placali v tý debilní vodě a leželi tam jak testovací vzorky,jestli už dostanou tu rakovinu,byl to monumentální pohled na všechny ty lidi co připomínaly rypouše(na kajak smrti díky bohu nedošlo),já zrovna bojoval ryu on sagat.pravidelně dostával přes tlamu.když v tom na mě zlověstně vyjekl jak to děláš?zachoval jsem klid a jizlivý usměv zůstal skryt ve stínu. moje dosavadní zkušenosti se serii SF jsou velice pozitivní(až na SF3) jak tedy dopadla poslední verze 4.0 +nabídka charakterů je pestrá včetně individualních bojových technik jejichž obtížnost se dost liší a problém nastává pro měně zkušené,protože cpu OPOnennt se řídí stejný cykli,které vás nutí používat ultra komba ,protože cpu má silnější hity a přsnější reakce animace jsou velice plynulé a je radost se na to dívat.grafické zpracování ala komiks byla dobrá volba,včetně vynikajícího eng i jap dabingu,který přesně vystihuje jejich osobnost. -menu je odfláklé a dělá jen ostudu,hudba neodpovída duchu serie,ale špatné nejsou.nekteré lokace jsou fádní a bez nápadu příběh je plný japonského klišé a blbosti co nedává pro evropany smysl.
[Odpověz]

Titulek: Level
Nick: (Delnik) - neregistrovaný
Datum:2013-11-15 14:16:38
Venku je i nový Level s Trine 2 : Comlete story
[Odpověz]

Titulek: Re: Level
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2013-11-15 17:07:17
Nevi nekdo jak to to s cestinou? Na Steamu sice vedena neni, ale co jsem googlil, tak ve dvou pripadech jsem narazil na info, ze cestinu Trine 2 na Steamu presto obsahuje, resp. ze je mozno do ni hru prepnout.

Titulek: Re: Level
Nick: (jojo) - neregistrovaný
Datum:2013-11-16 01:06:48
Áno, Trine 2 na Steame obsahuje čestinu.

Titulek: Re: Level
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2013-12-13 16:02:02
jojo: I tato verze - complete story - co vysla ted v Levelu? Ptal jsem se ohledne pritomnosti resp. prepnuti do cestiny primo nekoho z redakce a odpovedeli mi, ze maji za to, ze cestina zde neni.

Titulek: Re: Level
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-12-13 17:49:50
to 777: podľa tejto stránky (http://steamdb.info/app/35720/) tam čeština je a nevidím tam žiadnu inú verziu hry, ktorá by češtinu neobsahovala.

Titulek: diablo 3 a dům na peníze
Nick: (r blog 12) - neregistrovaný
Datum:2013-10-19 01:33:23
zrušení aukcí není zas tak velká událost jak by se na první pohled mohlo zdát.lidi občas nejsou debilové s peněženkama a blizzadu dali jasně najevo že takhle ne.rozdělení dobrodružství na kratké kapitoly byl špatný nápad a nikoho nemotivuje opakovat jedno a to samé stále dokola když je to tak blbé a nezajímavé.k nárustu obtížnosti dochází neůměrně a nemáte šanci získat lepší gear protože umírate tak často ,že jen platíte za opravy/obtížnost inferno/a do toho ještě podivné arcane paprsky pro jistotu kdybyste náhodou přežily. takže:postava je slabá ,legendární drop/slabý/ jednou za rok a v inventáři 500000 goldu....= auction house.AH nepoškodil diablo 3 ale opak je pravdou.špatné nastavení lootu systemu znemožnilo použítí ah jen jako podpůrného prostředku,ale blizz rád interpretuje pro svoje potřeby a proto je velký zlý ah vyškrtnut, aspon se zamezí kupčení s legen. itemy/prodej za realné peníze/ a sníží provozní náklady.smyslem AH bylo rýžovat prachy od těch co jich mají dost nebojí se je použít,na ukor ostatních to není fer,a divim se že všichi tak tolerovali.jay wilson udělal pár chyb,ale vše schválilo vedení které bylo spokojeno s jeho prací/hlavně AH/.takže to nebyla chyba jednoho muže.HATE není na místě. d3 čeká velké změny a jsem rád, nebudu vyjmenovávat,ale do března jsme čekat nemuseli.celkem za ten zhruba 1.5 rok jsem nafarmil 25 000 000.pro mé milášky/legend.všech osm/...ke konci to bylo vážně utrpení a pro značku diablo to není dobrá vizitka.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2013-10-18 18:09:12
Tak v novem Levelu c. 235 adventura Gemini Rue v cestine.
[Odpověz]

Titulek: člověk kterému upadl mozek na zem
Nick: (r blog 11) - neregistrovaný
Datum:2013-10-07 00:58:05
dan vávra jednou řekl že je velice rád že si může psát co chce,polemika o tom jak to pochopili nekteří recenzenti nebudu rozvíjet.i tesař se nekdy utne případě vávry to bylo přímo do koulí.docela mě vyvedlo z míru názor že žánr adventur je mrtví sám sobě,tedy nelogikou řešení.adventure žánr má místo jako jakýkoli jiný žánr, ůkolu ale se musejí zastat inteligentní lidé.broken sword nebo longest journey(je jich dost) jsou tím dobrým příkladem.pak přišly 3D ohavnosti infaltilní příběhy,ale i tak se pár vyjímek našlo.tento typ her jen přešel do indie sceny,protože bude mít vždy omezený rozpočet,takže pokud vám nekomu dělá problemy s beneath a steel sky tak bych doporučil panu vávrovi at radši své ego venujete svému (určitě dokonalému)projektu. lidi kteří rozhodují za druhé co je pro ně dobré a co ne nemám ráth.dana vávru nemám ráth.v minulém čísle se DV zmínil jak strašně trpíme když mi chudáci furt musíme vkládat to velký zlý dvd ,a jak je hned zničený a nepoužitelný,jak instalace trvá 45 minuuut,kdybych ho neviděl tak bych si myslel že je grygar(psx2) taky často fnuka jak ty meníčka tak pomalu načítaj.představa že bych i s kvalitním připojením stahoval nejaký titul který zabereme cely bluray je děsivá,nehledě na to že budete čekat déle a budeme svázáni učtem,kde hrozí že může být odcizen(sony už má zkušenosti). je pravda že dvd mechanika opotřebí dvd ale jen minimálně pokud škrábe tak jedině reklamovat(u alzy je lepší se oběsit) u konzole je to problém hlavně xbox360 který když třeba nakloníte tak vám do disku vyreje krasný kruh.u sony tohle nehrozí.těm výtkám co předvedl DV se můžem jen smát,co byste ale čekali od člověka ,který nemá koule.
[Odpověz]

Titulek: Nový Level
Nick: (Delnik)
Datum:2013-09-26 12:54:06
Tak v novém Levelu v pátek plná hra Homefront (steam)
[Odpověz]

Titulek: Re: Nový Level
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-09-27 16:50:51
Hral som to a môžem to len doporučiť.

Titulek: dlouhodobé problémy časopisu LEVEL
Nick: (r blog 10) - neregistrovaný
Datum:2013-09-22 08:28:02
papírové časopisy mají tu výhodu že změny (at už obsahu nebo přístupu) provedené šefredaktory se projeví zhruba v kratkodobém horizontu.jejich rozhodnutí vás donutí zamyslet se jestli daná osoba je dostatečně kompetentní.honza herodes(a jeho předchůdci)a draken odvedli dobře svou práci.bohužel to samé nemohu říct o m bachovi jehož karirera začale ve výtahu a skončila v ahp kde určitě dostane dobře zaplaceno.ahp je totiž jako většina asociací projektem s dobrým umyslem ale uplně zbytečným.dale p poláček který byl šefrredaktorem chvíli ale stačilo to,proč mít nějaké starosti je lepší psát nekam do game webu kde se nemusim o nic starat že pane poláčku.michal křivský pusobil hodně nenápadně ještě jako externista, ale jako jediný se chopil ukolu zodpovědně.ve výrazu je vidět,že časopis převzal se závažnými nedostatky,narozdíl od melčáků kteří přešli ke konkurenci(games.cz) nechapu proč ondřej pruša zkušený to podnikatel neodkoupil značku už dřív,ztráty by pro něj byli nižší.vydavatelsví(burda) když se nečeho zbavuje tak to ohlásí předem.drakenovi řeči o zachraně časopisu za 5 minut 12 jsou jen lži.při poslechu z podcastu možná dojdete názoru že jsou všichni kamrádi co maj místo pupíku srdíčko jako medvídci.omyl.jednoho dne jsem navštívil redakci kvuli reklamaci dvd a byl jsem svědkem brutalní hadky mezi faridem starmanem a m bachem.která končila slovy ,,tohle já dělat nebudu,, vim to protože jsem stál vedle něho když domluvili. když časopis oficialně ukončuje svou činnost,tak očekávam od šefredaktora slova ,která vysvětlí příčinu,shrnutí situace a nejaké to rozloučení.my jsme ale v čr takže m křivsky zmizí jako by vubec neexistoval(to i do ted),vše jsme se dozvěděli až z tiskové konference vysílané hrej.cz od zdenka prince a tomáše krajči.tohle opravdu nebyl dustojné "rozloučení šefredaktora".klukum z hrej opravdu nezávidím z levelu pro který dlouhodobě pracovali je ted konkurence včetně games.cz. odkoupením značky level se vratila většina recenzentů,včetně ex šefredaktorů expertů kteří pro časopis udělali naprosté minimum.lze tohle nazvat spravedlnost?
[Odpověz]

Titulek: golden 90s
Nick: (r blog 9) - neregistrovaný
Datum:2013-09-18 07:54:58
zlatá éra 90 let byla opravdu gold a to doslova.pokud si odmyslíme ,že na rozdíl od dnešní doby existovala tvurčí svoboda,tak vydělat slušné peníze nebyl takový problém ,a pokud jste sbastli ve svém garage teamu nedej bože hit vaše karierá mohla začít. veřte mi že dnes by john romero opravdu těžko vydělal na ty svoje ferrari těch kár ,má tolik že už ani neví kolik jich má až chudák nám z toho zešilhal.pokud jsi myslíte že jsou dnes hry drahé,mrkněté na ceník roku 94 doom 1490 na disketách terminator future shock cd 1999 atd. to jsou fakt bomba ceny.a to ceny moc neklesali,to se o roce 2013 říct nedá.chtěl bych tady tak trochu zpochybnit kult status teamu id software..ano jasně doom wolf,jenže zbytek ukazoval nan nedostatek invence,kterou carmack okomentoval legendární větou příběh je stejně duležitej jako v porrnu,no ja vám přeložím co chtěl říct.říkal toto: ja jsem john carmack tech genius ale nejsem schopen vymyslet aspon trochu zajímavý příběh ,děj který by nebyl klišé o pokusech(nebo okopiruju rasu ze startreku) ,protože kolem se be mam bandu idiotů ale hlavní je že jsou schopní level designeři,to se ale veřejnosti neříká,a proto si vymyslím nejakou výmluvu třeba tu větu..počkejte už vim příběh je pc hrách duležitej jako příběh v porrnu zbytek už znáte.id software jednou čeká podobný osud jak raven software ,kteří aspon podle mě dělali lepší hry(serie heretic ,hexen) ano bylo to krásné období žadné(až na vyjimky) anti copy ochrany online aktivace reaktivace deaktivace degenerace,žadné omezování, o takový hry bude vždy zajem ,gog je dukazem.a ikdyž se i dnes najdou zajimavé kousky,je třeba naležitě ocenit snahu lidí té doby,kteří dnes dělají neco jiného nebo už nejsou mezi námi. jsou věci které nesmí být nikdy zapomenuty. moje uplně první hry bylo combo system shock ,duke nukem 3D, tajemství oslího ostrova.dodnes si pamatuju jak jsem tajně chodil nakukovat do skříně(8 let),krabice duke nukema byla přímo hypnotizující.opravdu zajímavá trojice
[Odpověz]

Titulek: d jako d Diablo 3
Nick: (r blog 8) - neregistrovaný
Datum:2013-09-13 07:50:42
diablo 3 je pojem,značka,ip,všechno možné, lidi o tom mluví tak často že si ani neuvědumují že slovo diablo ani neni anglicky znějící slovo(el diablo mexiko),protože nezní tak cool.diablo vzbudilo hodně kontroverní reakce,ale jsou na místě...d není ani špatná ani dobrá.ona vlastně ani není kotroverzní,je jen nadhodnocena v recenzích.koho by nenaštvala objednávka udajně super hitu ze kterého se vyklube neco plné shitu.pokud jste četli recenzi experta fridricha která je sice čtivá,ale jinak neobjektivní a plná prázdných slov,víte komu vynadat.nemá smysl ani psát klady ne zápory,na forech jsou jich plný.zde je seznam změn kterých je opravdu třeba: 1.art stylizace je velice pohledná,bohužel je hezká ale né uvěřitelná ,muj barbar kdyby se místo sekyry držel za peeero tak možná ani nepozná(m) rozdíl,to jen díky tomu že engine nepodporuje ani zakladní shadery. 2.story o pádu komety a kamenu duší měl větší potencial,kometa sejme dědka,leah zakníká konec intra to ,je snad vtip.videosekvence ve flashi jsou zbytečný blizzard má hodně líných zaměstnanců. 3.expert fridrich píše...herní doba jednotlivých kapitol je akorát aby dokázala zabavit 8 hodin je málo pane fridrichu 4.aukce ma smysl pokud farmíte prachy a chcete lepší vybavení a nechce se vám hrát to dokola jak debil a modlit se abyste příště měl větší štěstí.5.postavy mluví o kravinách.6. i live again zazní asi milionkrát.7.demoni nesou rysi společenského chování,8.diablo skáčou kozy. kostlivci když stojí tak se drbou v prrdeli.diabla se nikdo nebojí,narozdíl baalla jehož hlas vás uzemní.diablo 3 čeká stejný obchodní model jako wow nebo starcraft ,z toho moc nadšený nejsem.datadisk ros o jednom aktu který se objeví v obchodech moc nadějí nedávám.vyvojaři slibují změny které samozřejmě dodrží,ale nejsou to nic než nedodělky originalu.
[Odpověz]

Titulek: d jako d dungeon siege 3 4z10
Nick: (r blog 8) - neregistrovaný
Datum:2013-09-13 06:27:58
dnes tu mam diablo 3 a dungeon siege 3.obě jsou pokračování ,obě začínaj písmenem D.jestli d jako debilní nebo dobré jsem zjistil velice brzy.ds3 mě zaujala jen proto že je to pokračovaní uspěšné serie chrise taylora,takže ni bylo celkem jedno že nerozumím souvislostem v ději.v levelu nalistuju recenzy 8z10 píše expert jarda,to bych se na to podíval.abych měl nejak přehled co vlastně kupuji podívam se na lets play třeba od crafaka a zjistim jak špatně nebo dobře na tom je. craf zrovna zkouší demoverzi a zjištuje že ds3 se debilně ovladá.jen bych doplnil par informací ,protože za víc nestojí.story o pádu legie je špatně vyprávěn a není na něm nic zajimavého,je podobně prazdný jako d3.charactery jsou nesympatické.předmětu je malo.ovládáni je parodie,i s xbox ovladačem se všechno ovládá krkolomně a toporrrně.(osoby z quality assurance asi zrovna usnuli).herní doba není 5 hodin,ale zhruba 10 hodin týrání bohužel.expert jarda míval tuto tragédii ohodnotil 8.no co byste čekali od člověka který má rád velká čísla(třeba v penežence),portal 2 je výborný(koncept převzat z amater. sceny, vyvojaři odkoupeni)ale 10z10 je opravdu udivující, jeho tematické přirovnání k bioshocku,halflife 2 a system shocku nemá žadnou logiku.dejte mu nekdo konečně to koště.
[Odpověz]

Titulek: herní pořady
Nick: (r blog 7) - neregistrovaný
Datum:2013-09-09 06:56:59
vyškrtnutím pořadu gamepage čt ukazala jak jsou naše media negramotna a naproto irelevantní.pokaždé když má nekdo z moderátoru tu smulu že musí informovat třeba že se koná herní veletrh tak při vyslovení počítačové hry se cítím trapně i za něj a zaroven se pomalu dusím smíchy z toho jejich amaterismu hlavně krevetko stojí zato.pořad replay nejaku dobu sleduju a nadšený moc nejsem.na začátku se objeví tuček kterej se snaží být vtipný za každou cenu.je paradoxní že zrovna v gamepage podávál mnohem lepší výkon.parodie na starwars a mafii 2 si budete pamatovat do konce svého života.pak je tu alžběta která tam vedle něj sedí ,kdyby jí neoslovil tak bych si myslel že je to nejaká šlapka kterou si tuček obstaral aby se nenudil.alžběta je ale seksy takže tam zustane.koncept kde tuček neco řekne,seksy alžběta neco řekne,pak uslyšíme recenzi kterou dabuje nekdo kdo ji nenapsal.tahle dvojice je absolutně zbytečná,gamecrafák je lepší volba určitě by neco vymyslel,pokud by to jeho ego zvládlo,aby neskončil jako pan seman jehož ego musí vozit zvlášt.gamepage možná byl občas trapnej nekdy opravdu zabavný i amaterský a proto jsme ho měly tak radi.byl to první pořad o pc hrách po pádu komunismu to prvenství mu už nikdo nevezme.naši slovenčtí sousedé kamarádi měly taky něco,level majstrou v podstatě turnaj psx kde si ve finale dostávali virtulaně přes držku bojovníci z tekena 3(závodní,crash bandicoot atd) kterou hrali... 8letý děti když byli dost šikovní.to by dneska neprošlo.z pohledu historie a kulturního dědictví je zrušení gamepage těžká rána pod pás,cobyste ale čekaly od bývalého zaměstance tv prda.. (p.s sobotní replay zase ukazal co je podle nich recenze.jednostranná recenze konz. diabla 3 kde i kdyby to vypadalo sebevíc hnusně tak je to vlasně dobře, hlavně že se to rychle načítá,ale hlavně je to diablo takže 9.pokud se chcete opravdu pobavit podívejte se na recenze d3 lukáše grygara z games.cz)
[Odpověz]

Titulek: all in one
Nick: (r blog 6) - neregistrovaný
Datum:2013-09-03 06:16:39
jak asi víte dead island bylo neco kde bylo hodně nedodělku a bugu a první zajemci dostali dokonce alpha verzi. to ja si počkal na goty edici doufajíc že se vyhnu všem těmhle problémum jenže hra je made in poland a tam se furt něco děje.instalace vyžaduje steam takže žádný problem.do té chvile než jsem zjistil že neukláda pozice a já coby respawn se ocitám stále na to samém místě.tak fajn kontaktuju technickou podporu,oni mi poradí a vše bude ok. posílam email odpovědět přišla hned druhý kde pan b píše že se na to podívá.pan b to asi myslel doslova protože jsou to minimalně 3 měsíce a nikdo se neozval ,asi nastal konec světa.ja samozřejmě ten problem vyřešil, 4 dny na googlu stačili ,jenže ti co nejsou IT pokročilí nemaj šanci a tzv "si nezapařej" z investice se stala charita.po delší době jsem došel k nazoru že technická podpora je jen nazev který začíná hezkými slovy a končí tak akorat patchi a updaty pokud mate problem a nejste schopni ho vyřešit nehledejte spásu u TP. vypis z dx diag nemá žadný smysl. takže to byl dead island.do košíku jsem ještě přihodil fallout 3 goty všichni víme kdo je distributorem tohoto kousku kde evidentně nekdo zapomněl zakazníky informovat že součastí balení je také starforce.pokud nemate puvodní edici nebo hodného kamarada který vam pošle puvodní exesecurom nemáte šanci ochranu obejit.jedna vtipná kuriozita na závěr ptam se distributora C proč ve hře quake 4 když panáci mluví proč drží tlamy jen česká verze,hrozný dabing\engine umožnuje velice plynulé animace a mimiky dostali se mi této odpovědi...A TO VADí? cenega muže být rada že ji odkoupil 1C company buhví jak by to dopadlo. 00000000
[Odpověz]

Titulek: Re: all in one
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2013-09-03 22:18:06
Cheche.... made in Poland - to vo mne posledný rok/dva evokuje maximálnu averziu až pocit hnusu. Kto aspoň trocha sleduje správy, tak asi vie o tých pár zistených potravinových kauzách, ako napr. posypová soľ či stopy jedu na krysy v potravinách, prefarbené bravčové vydávajúce sa za hovädzie, konské mäso v lazaniach a ktovie čo ešte, čo doteraz "ťažko pracujúci" inšpektori nezistili. Vždy to malo korene v Poľsku. Môžete si byť istí, že ak na niečom nie je uvedená krajina výroby, alebo je to výrazne lacnejšie oproti ostatným podobným výrobkom, je to z Poľska a logika vám napovie, že kvôli nižšej cene (a ešte prirátajte cenu dovozu) máte do činenia s treťotriednym tovarom, resp. odpadom. A častokrát sa pôvod ani nedá zistiť. Napr. taký Lidl či Kaufland sú na toto utajovanie experti - buď tam nie je uvedené nič, alebo krásne znejúce Made in EU. Vtedy máte skoro istotu, že je to od našich severných "slovanských bratov". Ak sa dá, vždy treba pozerať informácie v Chorvátštine (HR), tí tam asi krajinu výroby musia mať uvedenú zo zákona. Takže ak na nejakom (väčšinou) potravinárskom alebo chemicko/kozmetickom výrobku objavíte Proizvedeno u Polskoj/Made in EU/nič, je*nite to plnou silou naspäť do regála, tak ako ja - perfektne sa vám uľaví a možno ste si aj zachránili život. Najhoršie na tom je, že už to nie sú len tie tutové pseudoznačky typu Pikok, Ballino, Bluedino, Crusti Croc, Katy a čo ja viem aké ešte, ale minule som poľský pôvod vypátral aj na Slovakia chips, ktorým asi nestačí, že sú dvojnásobne predražené, aby mohli v televízii platiť reklamu s breakujúcim dilinom z TV HNOJ, ale ešte chcú ušanovať aj na výrobe. A nad tým, že slovenskí/českí výrobcovia mäsových výrobkov si pekne uvedú svoju zem výroby, ale pritom suroviny majú od Poliakov už radšej ani nerozmýšľam. Fujtajbl, no ale veď čo sa čudujem, tie spoločné kmínske slovanské korene už som spomínal. Takže ľudia bacha - nie že im to zožeriete!!!

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %