Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy ve SCORE 233 ?

> Datum vydání: 2013-05-08 18:39
> Autor: webmaster
>


SCORE 233

  • Darksiders
    Hodnocení hry Darksiders: Wrath of War
  • Thief 3: Deadly Shadows
    Hodnocení hry Thief 3: Deadly Shadows





D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Score 236 Plné hry
Nick: (To Ny) - neregistrovaný
Datum:2013-07-31 17:52:55
Zdar,jaké plné hry budou ve SCORE 236?? Díkes
[Odpověz]

Titulek: Re: Score 236 Plné hry
Nick: (p3s) - neregistrovaný
Datum:2013-07-31 22:46:45
Jak jsem psal níž, v okénku "příště" jsou postavy z Gears Of War a bublina "Opovaž se nekoupit příští Score!"

Titulek: Re: Score 236 Plné hry
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2013-08-17 22:35:53
Tukan prednedávnom spomínal (keď sa to skoro zosypal Level), že v septembri/září bude plnou hrou Alan Wake (a vraj bez Steamu), ale to je asi myslené až číslo 237, keďže 236 by malo vyjsť ešte niekedy koncom augusta/srpna. ***** Inak Mr.Administrátorovi už by mohla skončiť Havaj (či už skutočná alebo len duševná) a mohol by upratať túto stránku. Debatovať nad číslom 236 a 237 pri fóre k číslu 233 je, zacitujem mudrlantov zo Score, "tristní"!!!

Titulek: Re: Score 236 Plné hry
Nick: (Delník) - neregistrovaný
Datum:2013-08-19 16:45:41
S tou aktualizací máš pravdu, moh by to admin dotáhnout :-)))

Titulek: Prosba
Nick: (Delnik ) - neregistrovaný
Datum:2013-07-30 17:04:14
Prosíme o aktualizaci :-(((
[Odpověz]

Titulek: Score 235
Nick: (Dawo) - neregistrovaný
Datum:2013-06-29 00:40:04
jake plne hry budou ve score 235?
[Odpověz]

Titulek: Re: Score 235
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-06-29 04:03:55
Plné hry u SCORE 235: Hlavní hra nejmenována, Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords, Silent Storm Kompilace, Puzzle a hledání předmětů

Titulek: Re: Score 235
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2013-07-04 00:04:13
Chvalabohu, od vianoc prvé číslo, čo uľahčí mojej peňaženke, lebo si ho asi nekúpim. Aj keď... všetko ostáva otvorené - hlavná hra neoznámená a ak by náhodou tou puzzle hrou bol Puzzle Quest alebo Kingdoms, tak v momente sadám na mašinu a frčím do stánku! Silent Storm ale nie je nič pre mňa. Určite je to jedna z najlepších ťahoviek vôbec, ale dlhé roky odkedy ju Score dalo prvýkrát ju mám zafixovanú ako veľmi ťažkú až frustrujúcu. A Star Wars? Uznávam, že je to určite prepracované a kvalitné RPG od majstrov fachu a ospravedlňujem sa všetkým fanúšikom tejto ságy, ale mne to pobehovanie so žiariacimi mečíkmi pripadalo detinské už ako malému chlapcovi. A uznávam odvtedy Liama Neesona, ktorý sa po natočení jedného z filmov vyjadril, že v tom hral len preto, aby mal na účty. A rovnako sa pred ním myslím vyjadril aj predstaviteľ Darth Vadera. To už potom radšej Star Trek, ktorý občas pojednával aj nejaké reálne hard SF témy, ale ten ošiaľ okolo je mi na míle vzdialený.

Titulek: Re: Score 235
Nick: (p3s) - neregistrovaný
Datum:2013-07-30 12:27:50
Splinter Cell: Double Agent CZ, Star Wars: Knights Of The Old Republic 2 CZ, Silent Storm Complete, A Vampire Tale CZ a Puzzle Rocks. V čísle 236 podle obrázku nejspíše Gears Of War.

Titulek: Plné hry ve SCORE 234
Nick: (Lukas) - neregistrovaný
Datum:2013-06-22 15:18:00
Inquisitor, Gas Guzzlers, Star Wolves 3, The Guild 2, Afterfall: Insanity, Men of War: Red Tide.
[Odpověz]

Titulek: Re: Plné hry ve SCORE 234
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2013-07-03 23:44:16
Zaujímavá kombinácia dobrých hier. Okrem Star Wolves by som si všetky ostatné rád niekedy zahral, a to rozhodne nehrám všetko čo mi príde pod ruku. Hlavne sa teším na Inquisitora. Okrem toho, že je to domáca hra (ak smiem, páni Česi), je trošku iná ako všetky ostatné klony Diabla. A grafika sa mi zdá pekná, svojím spôsobom mi pripomína moje obľúbené Desperados, neviem čo na ňu všetky recenzie nadávajú. Na Gas Guzzlers sa tiež teším, lebo Blur ma moc do kolien nedostalo :-( The Guild 2 opäť bez datadisku, škoda :-((( Ale aj tak fajn. ***** Tukan vytiahol z nejakej p*dele môj pokus o return, ktorý som mu posielal tak pred 5 rokmi. To asi jak sa o tých prdoch v úvode rozpísal... :-) A pri listovaní v časopise úplne nepripravený zrazu čumím na svoje meno! Kompletne prekvapkaný, hlavne keď mi vtedy odpísal, že toto nemá šancu sa objaviť v časopise, lebo jednak je mínusom slovenčina a je to nevhodné pre omladinu. Ja si myslím, že ak to omladina pochopí, sú to pekne skazení hajzlíci ;-)

Titulek: f.e.a.r. 1
Nick: (ukulele) - neregistrovaný
Datum:2013-05-31 21:04:49
po nějaké době jsem přešel na nový 22 palcový monitor a když a když zapnu baterku tak okruží světla ma mirně nafialově okraje chtěl bych ma nekdo podobný problem
[Odpověz]

Titulek: Plné hry- změna
Nick: (Lukas) - neregistrovaný
Datum:2013-05-22 14:08:42
"Darksiders ukázaly svou temnou stranu! V čísle 232 jsme vám slibovali, že v dalším SCORE najdete jako plnou hru Darksiders. Bohužel, na tenhle zajímavý kousek si budeme muset všichni ještě chvilku počkat. Jak jistě víte, vývojářské studio THQ zbankrotovalo. Ty největší značky si herní giganti rozebrali v prvním kole a nakonec došlo i na Darksiders, kteří pár týdnů před uzávěrkou také změnili majitele. I s podepsanou smlouvou se nám nechtělo riskovat právní spor a už teď pracujeme na tom, aby tahle fantastická epická rubačka byla na SCORE DVD co nejdříve. V takovém případě to chce samozřejmě důstojnou náhradu. Slíbený Thief 3 s češtinou platí. A jako odpustek od nás dostanete jedno z nejlépe hodnocených RPG všech dob a ze všech galaxií - Star Wars: Knights of the Old Republic, taktéž s lokalizačním patchem. A jako dáreček navíc vás čeká zajímavá válečná akce Operace Flashpoint: Dragon Rising! A pak ještě Mutant a Brány Skeldalu 2 jako bonus. Co tomu říkáte, je to důstojná náplast? Případně se stavte u nás v redakci a my vám to s klukama pofoukáme! Díky, Tukan." Převzato z FB stránek Score.
[Odpověz]

Titulek: Re: Plné hry- změna
Nick: (kukura) - neregistrovaný
Datum:2013-05-23 15:48:48
Darksiders je škoda, ale což, kdo si počká, ten se dočká. Jinak Kotor a OF Dragon Rising jako náhrada? Super! Hlavně ten Kotor :-)

Titulek: Re: Plné hry- změna
Nick: (Lukas) - neregistrovaný
Datum:2013-05-23 21:46:22
Pokud bude i KOTOR 2, tak klidně ty Darksiders zatím oželím. :-)

Titulek: Re: Plné hry- změna
Nick: (kukura) - neregistrovaný
Datum:2013-05-23 22:46:55
Lukas: Kotor 2 u SCORE 233 nebude, aspoň nic tomu nenasvědčuje. Ačkoliv vyloučit se nedá u některého z dalších čísel :-)

Titulek: Re: Plné hry- změna
Nick: (Lukas) - neregistrovaný
Datum:2013-05-24 16:30:33
Tak jsem to právě myslel, že pokud by byl příště KOTOR 2, tak si klidně na Darksiders počkám o měsíc déle. :-)

Titulek: Dotaz
Nick: (Pepa) - neregistrovaný
Datum:2013-05-08 22:19:45
Je Thief 3 v češtině? Je to normální dvd verze, nebo zas nějaký Steam?
[Odpověz]

Titulek: Re: Dotaz
Nick: (kokodák) - neregistrovaný
Datum:2013-05-09 16:43:25
Ne.Thief bude mongolsky.Thief 3 není steamovka.

Titulek: Re: Dotaz
Nick: (kvočna) - neregistrovaný
Datum:2013-05-09 18:02:27
A navíc to Score ještě nevyšlo :-))

Titulek: Re: Dotaz
Nick: (Jarda) - neregistrovaný
Datum:2013-07-17 17:12:33
bude to v romštině

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %