Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v LEVEL 229 ?

> Datum vydání: 2013-04-09 21:59
> Autor: webmaster
>


LEVEL 229

  • Heroes of Might and Magic 3Hodnocení hry Heroes of Might and Magic 3/li>





D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Fear 3 610 150 kč
Nick: (r blog 5 22 ) - neregistrovaný
Datum:2013-08-27 08:09:36
fear 3 problem třetího dilu neni v studiu který dnes jezdí v tancích nýbrž v budgetu.nechci se jich zastávat ale je evidentní že studio potažmo herní divize warner bros mělo s licencí fear velké plany technologie enginu který pak nebyl vubec použit měl zajistit tak trochu filmovější dojem a spoluprace carpentra by určitě nezkončila jen u znepokojujících videí no.. o to se bude jen spekulovat.fear 3 pusobí jak neco co se má "udělat" do 1 roku.nejsmutnější je pravě ta představa jak bylo dobře dopadlo kdyby na tom pracoval nekdo jiný kdyby design levelu byl lepší kdyby na tom pracoval monolith.mě přijde docela drzost zdegenorovat slavnou značku jen kvuli že jejich analýzi říkají "pozor rizikové" protože warner bros nejsou žádní chudáci. proč zrovna neznamé nezkušené studio které má za sebou jednu pruměrnou kozolovku je mi záhadou, a podle toho fear 3 vypadá .. jsi vezění nevíš proč .fettel žije nevíš pročdatadisk fear 2 reborn pomáháš samici nevíš proč,becket je duležitej nevíš proč, bednoidní design levelu hnusný ksichtyart a render verze se opravdu liší bez napadu,jedině akční přestřelky jsou tady dopilovany k naprostý dokonalosti a zaroven to jediné co vas bude bavit v přípravě je čtvrtý díl bude pouze multiplayer asi i ftp příště technická podpora protikopirovací ochrany herní vydavatelé herní pořady
[Odpověz]

Titulek: fear 3
Nick: (r blog 5) - neregistrovaný
Datum:2013-08-27 07:58:34
strach má mnoho podob a forem. a člověk s fantazi svoji vlastní ji rozvinul až do absurdna japonci nebo se držel hranic kde stale existuje určitá logika a smysl .serie fear zná asi každý kombinace dynamické akce a mysteriozního přiběhu jak jinak než typickým kliše "pokusy na lidech" měl hloubku a získal si mnoho fanoušků. fear 1 byl herními medii i časopisy propagován pomalu jako dokonalý produkt který měl k dokonalosti hodně daleko.pravda je taková že fear v podstatě obyč střilečkou s inteligeními oponenti v dost jednotvarném prostředí mimochodem reakce v rozhovoru jednoho z vývojářů byla opravdu vtipná= od té doby co pracuju na fear mam strach chodit na hajzl a i když příběh si zachovává jistou davku tajemna ,není nic než kopii jistého jap. filmu s jednou pani která vas opravdu nebude mít ráda.divím se že nedošlo na žaloby.pokud se na firmu monolith podívame s tvurči stranky tak níž klesnout už nemohly.druhý díl byl hodně zkritizovaný za kratkou herní dobu nulovou atmosferu a dymiku souboju. na tomhle produktu je vidět jistá přizpusobení se konzolím dobře je pravě vidět při soubojích kdy třeba vojáci reaguji dost opožděně když se kryjí ale zabavné jsou.co se ale o dost tlepšilo je design urovní jsou zajimavé plné detajlu ,více zapadají do toho imaginarního světai strukturoupříběh je stejně jako v jedničce tzv.fantasmagorie a konec u kterýho si všichni budou klepat na čelo je naprosto trapný .z pohledu produkce je fear 2 nejlepší díl serie. dojmy z třetího dílu jsem se pokusil shrnout v nasledující short povídce: sedím na své postely z oken slyším jak větve narářejí na polootevřené okenice hnané vychrem tak vytrvalým a krutým že sotva mohu usnout.svými křehkymi prsty se zmocnuju své jediné obrany proti neznamé hruze...deky.svou přikrývkou jsem ničeho nedosáhl obklopen absolutní tmou má předtavivost dala život dalšim neznamým tvorum.z prosby za rychlou smrt mě vyrušil podivný klepavě podivný zvuk pod mou postelí moje máma vždycky říkala že obludy nejsou žádné opravdové ale any jsou nevím zda bylo mou nepříčetnosti či nikoliv ale podařilo získat tyč velkých rozměrů trochu rezavá inicialy s.h. jsem vnímal jako neco duležitého.přísahal bych že ta tyč tu ještě před chvílí nebyla. přistoupi jsem blíž a přemyšlel jaká monstra by se tu mohla skrývat hašek ,paroubek,"pan z" nebo nedej bože... drobil ,na mem čele se objevil studený pot.v tu náhle se objevila malá záře a já uviděl menší předmět použil jsem tedy tyč vyštouch tu Věc zpod postele.vzít to jsem neměl odvahu.na zemi ležel podivnz dvd box s napisem fear 3 kterému jsem vubec nerozuměl. objevu jsem věnoval zamyšlený pohled.jen co se má ruka dotkla vyšlehl do mého podvěmí obraz oka bez víčka ověnčeného plameny a mě se zmocnila unava.prubudil jsem , vše bylo mlhavě bílé.po chvíli ke mě přišel podivný zelený mužík který se chichotal o je moje chihipo každé větě.než jsem mu stačil cokoliv říct zeptat se spustil...fear 3 sračka nezasloužiš si takové břemeno už se tím netrap.odešel a ja opět po chvíli pocítil unavu,ale tentokrat jsem věděl že se už neprobudím. fear 3 problem třetího dilu neni v studiu který dnes jezdí v tancích nýbrž v budgetu.nechci se jich zastávat ale je evidentní že studio potažmo herní divize warner bros mělo s licencí fear velké plany technologie enginu který pak nebyl vubec použit měl zajistit tak trochu filmovější dojem a spoluprace carpentra by určitě nezkončila jen u znepokojujících videí no.. o to se bude jen spekulovat.fear 3 pusobí jak neco co se má "udělat" do 1 roku.nejsmutnější je pravě ta představa jak bylo dobře dopadlo kdyby na tom pracoval nekdo jiný kdyby design levelu byl lepší kdyby na tom pracoval monolith.mě přijde docela drzost zdegenorovat slavnou značku jen kvuli že jejich anal
[Odpověz]

Titulek: Level 233
Nick: (Delnik)
Datum:2013-08-23 15:39:46
Ode dneška v trafikách nový Level s plnou hrou Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad (Steam)
[Odpověz]

Titulek: max payne 3
Nick: (r blog 4) - neregistrovaný
Datum:2013-08-21 07:14:19
pokračování mají vždy těžké dotáhnout svůj koncept k dokonalosti hry založené na akční hratelnosti to maj ještě těžší s tohoto uhlu pohledu nezavidím studiu rockstar vancouver v jaké nevýhodné byli pozici při vývoji maxe payne 3 takže se nám naskýtá otázka je max payne 3 dobrá hra odpověd zní... ano je max payne 3 max payne odpověd je ....ne. při porovnání s předchozími díly má nový max problém s totožností své vlastní filozofie která byla převzata z minulých dílů. noir new york zmizel stejně jako maxovi vlasy co padají zpomaleně dolů jako by symbolizovali upadek jedné promyšlené serie.na druhou stranu san paulo není žadný raj na první na druhý ani na třetí pohled .chaos degenerace bezmoc deasociace zde hraje prim .nad nekterými scenami at už jakkoli skrýtými se vám jistě zvedne kufr uvědomíteli si jak snad muže člověk klesnout až na samotné dno.maxovi nuance nezustanou bez odezvi a putování zkrz socialní pyramidu ve jednoduchém ale akčními scenami nabitém příběhem vedlejší postavy začínajícího bookmakera\a namyšleného\ končí jako unavený starý pán\ne doslova\ je více než jen uměle nastavená pointa kterou uslyšíte v maxově hlavě coby vnitří monolog komentující dnešní moderní \pohodlnou\ společnost z pohledu čtyřicátníka co má už neco za sebou. v tomhle max nezklamal. problém nastane v momentě kdy celá hra se stane čitelnou a zjistíme že už nemá co nabídnout tv spoty a backstory která nebylo nic než lynch verze života maxe samotného zde nejsou což je škoda protože mexico verze davida lyncha mohla nabídnout zajímavé noir zážitky.obtížnost je místy dost vysoká ale dá se to přežít \heh\ pokud budete k maxovi přistupovat jako k regulernímu pokračování budete pravém zklamaní ja se dobře bavil ale na druhou stranu kdyby na krabici nebyl nápis max payne 3 myslím že bych si toho ani nevšiml bohužel ani flashback dobrodružství \zbytečný \které se odehrává právě v new yorku zhruba před 10 lety\ksicht má stejný jako dabér\ nezlepší tak trochu rozporuplný dojem. příště dungeon siege a fear 3
[Odpověz]

Titulek: Re: max payne 3
Nick: (Delnik) - neregistrovaný
Datum:2013-08-21 11:48:59
Je skvělý že tady recenzuješ hry který hraješ, jen pro příště by si mohl tyhle "recenze" přiřadit do karty hry a ne do plnejch her v časákách. Na hlavní stránce se ty tvoje věci tak jako tak objeví :-)))

Titulek: no comment
Nick: (r blog 3) - neregistrovaný
Datum:2013-08-16 07:33:47
včera jsem konečně dojel to dlc awakening.me dojmy z kampaně jsou ne nadšené nicméně jsem se u těch zhruba 20 hodin bavil lépe než 100 hodin u originalu a zaroven potvrdil že trend ,základní hra polotovar=dobré nápady vydame jako dlc funguje na obou stranách což je docela překvapivé.původní smysl dlc měl znamenat tzv. přidanou hodnotu navíc za kterou jste neplatili my zákaznici jsme byli nadšeni jenže to netrvalo dlouho\2 minuty\ a nekdo z marketingového oddělení najednou vykřikl větu na dlcéčkách vydělamé spousty prachu tak se i stalo. u her jako dragon age naštěstí nemusíme truchlit za předražená dlc nebo že jich je málo engine funguje na bázi otevřeného kodu takže na netu jsou desítky zajímavých amater kampani.u dlc ještě chvíli zustanu mě přijde cca 300 kč za dlc docela hodně peněz ne že bych na to neměl ale poměr zábava\cena je dost nevyrovnaná tak trochu podezíram EA o snahu vytřískat i ty prachy co nám zbyli moto EA totiž není je to ve hře ale je to v peněžence.\propadáky kmotr 2 mercenaries 2 bych se moc nechlubil.kupováním čepiček a podobných kravin do team fortress jsme dali najevo že jsme ochotni v přijatelný míře platit i za uplnou hovadinu proč bych měl mít čepici nebo neco jinýho za dolar a zadarmo by to nešlo pane gabe novelle? valve je spíš herní distributor než vývojáři takže pane novelle nebojte neumřete hlady a jestli jo tak dost pomnalu možná že si vás pak spletou s tulenem a tím vam paradoxne zachraní život taky doufám že až konečně vyjde hl3 nebudu muset čekat dalších 5 pět na episody nebo dalších 10 let na regulerní pokračovaní lidi totiž nejsou nesmrtelný pane novelle. takže dragon age awakening je povedený datadisk kde je sice jasné hned na začátku o co jde to nevadí potkáte zajímavé postavy \syna zradce loghana bylo vážně překvapením\ obhodníci nabízí víc věcí ,hra má spád, design prostředí se výrazně zlepšil les je les mořiny jsou mokřiny takhle se mi to líbí. já měl to štěstí sehnat to v jednom hypermarketu za 140 kč společně s mrkví a šunkovým salamem . koukám na web a docela mě šokujou ceny na xzonu 500 jinde 390 protože realná hodnota tohohle datadisku je opravdu 200-300 za pul litru vyhozené peníze nedoporučuji.. takže příště max
[Odpověz]

Titulek: no comment
Nick: (r blog 2) - neregistrovaný
Datum:2013-08-11 07:10:46
tak zase po nejake době neco malo nakoupil aby mělo pc co zpracovávat takže poštou přišlo max payne 3 , dragon age 1 /+ awakening/ ve výprodeji dungeon siege 3 a fear 3 obojí za 200 mam rad rpg takže začnu s dragon age trochu se rozepíšu dychtivě vyndavám dvd box s napisem dragon age chvíli na to zíram uznale pokyvuju nad hezky zobrazeném drakovy na kontrastním bílém pozadí. říkam si ty screenshoty kdento všude vypadalo hnusně bylab určitě jen náhoda. vkládám dvd druhé dvd s mnoho jazyčným dabingem mš překvapil.instalace cca 10 minut ok spouštím launcher nastuvuju run. spouští se intro vypadá zajímavě ale vypadá že biovare si stím moc hlavu nelámalo ..no ale i tak se mi vzrušení třesou ruce vybíram postavu par clicku ...pak to příjde přatelé neco tak hnnusnýho jsem v životě neviděl nejde mi o počet polygonů ale design prostředí je odflaklý v interierech to ujde ale venku no to je humus jinak dialogy jsou dobře napsané a přeložené problem je že vas to nemotivuje protože ten svět prostě neni uvěřitelný biovare bych doporučoval nejakého schopnějšího level designera praci co tady předvádí bych zvládl i student a možná i líp . příběh který se motá okolo nakazy a zplozenecké hrozby je příliš v pozadí/mass effect 3/ hratelnost je založena objevování a pruzkumu a navazování společenských vztahů to samozřejmě funguje bohužel hra ma nekolik zavažných nedostatku: hra nemá spád není tam nic co by vás ochromilo nebo překvapilo hra má brutalní obtížnost kterou udajně upravily patchem ale stějně system vyhrat a uložit je frustrující hra je jedna nafouknutá bublina ..pamatuje te si na to video kdy armada zplozencú a lidí bojovali a skončilo to masakrem za hudebním doprovodu this is new shit pana mansona to v podstatě to nejlepší co uvidíte, mimochodem je to video který uvidítě ve finale kde hra končí dost teatralně takže dragon age když budu mírný 7/10 včera jsem to dohral 2 mesice poctivé pařby poslední save mě informal že jsem na židli proseděl 102 hodin to je možný nemůžu ale říct že to byla zabava nejakej expert z levelu tomu dal 9 ani nevim jak se jmenoval vlastně to ani nechci vědět být jeho nadřízený tak ho okamžitě vyhodim protože tohle jeho prace nebyla nic než další jednostraná recenze / rasismu kultur elfú a lidí nemá ve hře žadnej hlubší význam / takže zítra zkouším datadisk awakening...
[Odpověz]

Titulek: Re: no comment
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-08-11 18:58:59
aký to má súvis s časopisom LEVEL ?

Titulek: diablo 3
Nick: (GAMEr / p1) - neregistrovaný
Datum:2013-07-30 02:20:21
za 100 bude mít všechno větší hodnotu /2000 dolaru za 8 bit cartridge/ ti co to prodali nejsou sběratelé byli to lidi co si oblíbili konkrétní značku nejen diablo 3 a byli zklamaní gamecrafák je taky colector a veř mi tihle lidi to neprodávaj plný aukro a ebaye? v aukro žádná CE není v ebay jich par je ale slovo plný bych nepsal ještě neco ?
[Odpověz]

Titulek: časopisy
Nick: (r blog) - neregistrovaný
Datum:2013-07-28 03:19:26
muj nazor je že papírové časopisy skončí tak jako tak ne kvuli to že jsou zde weby které uspěšně nahrazují papír ale kvuli tomu že jejich recenze se stávají nedůvěryhodnými možná jsem trochu zaujatý . recenzent vam samozřejmě dnes většinou napíše objektivní a pruměrnou recenzi jakmile dojde na obry typu ea blizzard tak hned sklání hlavy jako třeba pan fridrich který dal diablu 3 8/10 s verdiktem tisíce předmětu diablo hratelnost zapor občasné lagy a realita? akční hra s hloupoučkým příběhem debilnímy dialogy kratkou herní dobou,itemizace katastrofalní , občasnými lagy?ha ha. majitelé konzolové verze mají vše na disku proč to tak není na pc? proto jsou ebaye plné d3 sběr.edicí i nerozbalených protože zjistily která bije. v druhé části se budeme věnovat hře mass effect o které všichni mluví jako nejlepším rpg/saga/trilogie všech dob mass effect samozřejmě je jen dobrá hra o žádných 9 nemuže být ani řeč včera jsem to dohrál /celou trilogii/ bioware možná umí bohaté dialogy plné zajimavostí ale ne širším rozsahu jako došlo na reapery tak mi hned došlo že to bude ustředním tematem cele trilogie/opet/ protože jejich heslo ea zní každý produkt chapete jako potencionalní trilogii takže zase propagační recenze tentokrát nevim od koho. hodně mě pobavil vyjadření jaromira mavelda o zakončení mass effect 3 konec mass effectu mě sice zklamal ale rozšířeným koncem/extented cut/ jsem si nechal zpravit chut. a realita? rozdíl kromě pár dodatečných 2d flashbacku jak jsou všichni štaštni nestojí za řeč pan expert movald občas mluví jak mimozemštan když přirovnal hratelnost precursors k system shock upadla mi symbolicky cigareta. tak na prvním místě je ..... lukaš grygar / dan vavra pokud ti předchozí byli experti tak lukáš grygar je mega expert ano ten lukáš grygar který dal gta Iv 6/10 protože mu to nešlo nainstalovat vím o co šlo a ja jako zakazník bych se cítil taky poškozen za své peníze nemam pravo být omezován bohužel recenzi napsal lukáš grygar normalní recenzent by napsal adekvatní hodnoceni kvality gta iv problem s instalací mohl být samostatný članek jenže to by to musel napsat nekdo jiný. level jsem odebíral od roku 2000 takže vim čeho je schopen deus ex inisible war 9/10 -prumer atk no prostě pan grygar nasekal hodně pruměrnejm hram 9 a obraceně pana grygara to samozřejmě nemusí zajímat ted je velky hudebnik nebo se aspon tak chová ten jejich project leveltv necham bez komentaře debila ze sebe člověk muže dělat i jinak. a na vrcholu ja náš dan vávra dan vavra je velice zaujatý člověk který o sobě říka že ví všechno zná všechno vše by udělal lepe a má taky pravdu dan je možna držka držkatá musíte ale uznat že natom neco bude s jeho nazory lze jedině souhlasit v očích lidí z druhé strany nebude on nic než ten ego uberman fuicker který za svoji karieru dokazal dotahnout do konce jen mafii 1 /v polovioně vyoje mafie 2 odešel/ale i tak bych byl radši kdyby recenze psali lidé jako on měl bych totiž jistotu že se dozvím to nejduležitější /nedostatky/ před 20 lety psali ve score excalibrech v levelech lidé kteří psaly co si opravdu myslí to dnes neexistuje není nic horšího když koupíte třeba fear 9/10 od pavla prouzy/taky expert/zjistíte že desigh levelu je tzv multiplayerový celý je to ptakovina halvně že je to akční zažitek podle prouzy. a za 2 měsíce přijde bach s větou fear je uplná p icovina/ za 999kč ne neberte to /pokud mate podobné nebo jine nazory založte taky blog rozhodně je to lepší než diskuze typu mam nemam pravdu/
[Odpověz]

Titulek: .
Nick: (xxx) - neregistrovaný
Datum:2013-07-05 15:27:46
Jo a tohle fórum je pěkně na p**u, protože odstraňuje odřádkování z příspěvků. Kdo to má pak číst!
[Odpověz]

Titulek: .
Nick: (xxx) - neregistrovaný
Datum:2013-07-05 15:26:01
5-10 Kč na kus DVD je málo. Jedna věc je cena vylisování jednoho DVD, druhá je cena licence za obsah. Krabička taky nebude zadarmo. Levelu fandím, mají odvahu zkusit to jinak. Dneska v době YouTube a LetsPlay videí to nebudou mít lehký. Zkusit internet utlouct zase kvalitníma článkama a tématama, jsem zvědav, jak to dopadne. Pro bangmana: http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Caps_Lock
[Odpověz]

Titulek: LEVEL 231
Nick: (BANGMAN) - neregistrovaný
Datum:2013-06-29 19:13:37
POKUD JSI MUJ PŘÍSPĚVĚK PROLÍTNUL TAK TEN TVŮJ JSEM PŘÍMO PROBLIKNUL. PRASE PÍŠE SE SHIFTEM NENÍ ŽÁDNÁ ODPOVĚD OPĚT KLIDNĚ SI OBJEDNEJ MILION DVD A RADŠI SI POSLECHNI NEKTERY ZE STARŠÍCH PODCASTU KDE O TOM MLUVILI ŽE SE NEKOMU NELÍBÍ MOMENTÁLNĚ PLNÁ HRA JE SUBJEKTIVNÍ POHLED TY NEJSI FANOUŠEK ALE EGO KRETÉN PROTOŽE VĚRNÝ ČTENÁŘ LEVELU NAOPAK INVESTUJE ABY ZACHRÁNIL SVŮJ OBLÍBENY ČASOPIS JESTLI SEŠ SCHOPEN POTOPIT LEVEL JEN KVULI BLBOSTEM JAK UVÁDÍŠ TAK KOUKEJ RADŠI NA WEBY A NEMEL DRŽKOU ŽÁDNÝ ČASOPIS SI RADŠI NEKUPUJ BONUS VIDEA JESTLI MYSLÍŠ TRAJLERY VIDEORECENZE ATD TY PŘEVZAL HREJ NEBO ZKUS YOUTUBE KDE JE VŽDY NĚCO NAVÍC KDYŽ MÁŠ TAK VŠECHNO VYČTENÉ Z NETU LEVEL MÁ NEKOLIK SEŠITÝCH LLISTŮ PAPÍRU PROTOŽE JE TO ČASOPIS KDYŽ SE TI NELÍBÍ TAK KUP SCORE A NEKOPEJ DRAKENA DO ASS JAK JSEM TADY DOLE UŽ NAPSAL TY JSEŠ TYP OPICE CO NADÁVA NEBO SE RADUJE KDYŽ SE TI PLNÁ HRA LÍBÍ NEBO NE TY NEJSI ČTENÁŘ TO JENOM TAK VYPADÁ. DĚTSKÉ VÝPADY PROTOŽE VŠECHNY TVOJE PŘÍSPĚVKY JSOU JAKO BY NĚCO VYPADLO Z PLENEK TOME RADŠI UŽ NIC NEPIŠ NEBO SE JEŠTĚ UBLÍŽÍŠ SPOLEČENSKY SI SE UŽ ZTRAPNIL
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2013-06-29 09:10:53
TO:BANGMAN Popravdě.Ten tvůj text je jsem jenom prolítnul.Prase které nejen že píše se Shiftem,ale i matlá v textu jedno přes deváté se nedá brát vážně. Tedy naposled. 1.Vylisování DVD tak stojí. Nedávno jsem objednával DVD v řádech stovek kusů a jedno vyšlo na 7Kč...V řádech tisíců je to ještě levnější. 2.Charita nejsem v tom smylu abych kupoval nějaký časopis jenom proto že se ho někdo snaží zachránit.Sorry,ale to fakt ne.Recenze mám dávno vyčtené z netu a bonus videi+dem+kvalitní hry na DVD zde není.Takže sorry. To raději koupím za 200Kč konkurenci:).I když popravdě.Pokuď Level bude pokračovat a dávat tam takové infantilní ptákoviny,asi moc velká konkurence nebude... Jinak,na tvé dětské výpady nemá cenu reagovat.Fandit se dá čemukoliv.Ale pár sešitým listům papíru :)Pokuď toto co předvádiš je fandovství,tak zaplať bohu že nejsem fanda nebo spíše magor Levelu.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2013-06-29 00:33:30
TO:BANGMAN Většinou to nedělám...Ale na hrubý pytel hrubá záplata... Jenom DOBYTEK( a tímto se omlouvám skotu) píše se zapnutým Lock.O možnost nastavit větší(nejen) fonty ve WIN jsi ještě neslyšel? Náklady na lisování DVD jsou v počtech +- 10000 v řádech 5-10 Kč za DVD.Tedy naprosto minimální.Možná je to dnes i méně. A co se týče podpory či nepodpory.Nejsem charita.Mnohem starší Excalibur již také není a mnoho se nestalo,že? Ač Levelu fandím,plná je pitomost.Právě že se obávám že starší generace si hopsaček užila na 16 bitech až až.Pokuď budu chtít kvalitní hopsačku pustím jsi emulator Amigy:) A opravdu by mně zajímalo kdy a kdo tvrdil že Score vypustí DVD? Nedávno to bylo přímo vyvráceno.Tedy,Score DVD má a mít bude.
[Odpověz]

Titulek: LEVEL 231
Nick: (BANGMAN) - neregistrovaný
Datum:2013-06-29 03:41:29
TEN TVUJ PŘÍSPĚVEK MĚ DONUTIL K UPŘÍMNÉMU USMĚVU CO SE TÝČE LISU DVD TAK NE ROZHODNĚ 5-10KČ TO NENÍ PRAVDA POČÍTAT SE MUSÍ I S POPLATKY ,DISTRIBUCI A TAK. KDYBY BY TO BYLO TAK LEVNÝ JAK ŘÍKÁŠ TAK TO NEZRUŠILY JENŽE STEJNĚ BY SE NAŠEL NEJAKEJ IDIOT KTERÝ BY NADÁVAL ,JAK TO DVD TAKOVÁ STAROŽITNOST,ŽE JE VIDĚT ŽE NEJSI NEŽ NAMYŠLENÝ HOVADO CO DIKTUJE JAK CO MÁ BÝT ŽE ZÁNIK EXCALIBRU NIC NEZNAMENÁ HOCHU VYMĚN SI PLÝNKY EXCALIBUR BYL SERIOZNÍ HERNÍ ČASOPIS KTERÝ SE TĚŠIL VELKÉ OBLIBĚ VIC NEŽ SCORE A LEVEL DOHROMADY A BYL ZCELA NEZAVISLÝ/ NEKTERÝ TY RECENZE BY VÁŽNĚ DNES NEPROŠLY/ OPRAVDU SE NIC NESTALO MOŽNÁ JO MOŽNÁ NE O TOM ALE TY NEROZHODUJEŠ PODPORA NEPODPORA OPĚT JSI NEPOCHOPIL PŘEČTI SI TO ZNOVU ŽE NEJSI CHARITA POČÍTAČ ZA DEJME TOMU 20 TISÍC JO ALE 100 NEBO 200 MESÍČNĚ JE U TEBE CHARITA ROVNOU ŘEKNI ŽE JSI CHUDÝ A JE TO JA BYL JEDEN ČAS TAKY CHUDŠÍ ALE NENADÁVAL JAK JE VŠECHNO DRAHY TS CHARITA DRAKEN TEAM NEDĚLÁ ZADARMO HOPSAČKY BYLY NA 16 BITECH NO A CO JSOU I DNES LITTLE BIG PLANET ATD A BAVÍ LASKAVĚ NEMLUV ZA OSTATNÍ CO JE PRO NĚ DOBRÉ A CO NE JENOM DOBYTEK NO PROČ SI NENAPSAL ALE HLAVNĚ TOMÍKU TADY SE PÍŠE O HRÁCH NE O KRAVINÁCH TAKŽE TOME BY SES MĚL OMLUVIT SPÍŠ TY A TO SVÝM RODIČUM ŽE DĚLÁŠ ZE SEBE TAKOVÝHO IDOTA JO A ZKONTROLUJ V ZRCADLE JESTLI TI NÁHODOU UŽ NEROSTOU ROHY ANO SCORE S PŘÍLOHOU ALE UVAŽOVALY O TOM ALE PROČ MĚNIT NECO CO FUNGUJE PLNÁ HRA PITOMOST JE OPRAVDU HODNĚ LIDÍ CO SI TO NEMYSLÍ NO JESTLI SI FANDA LEVELU TAK POTĚŠ KOŠTĚ TO AT RADŠI DRAKEN TEAM SKONČÍ TAKŽE DĚTI NEZAPOMENTĚ CAPSLOCK JE ŠPATNÝ ÁNO

Titulek: ?...
Nick: (gabor) - neregistrovaný
Datum:2013-06-28 20:56:53
vy maly nedospeli kkoti... giana je super kvalitni indie hra.. tak nvm co to melete. a kecy vo papiru - omg! dulezitej je kvalitni obsah, nestranny recenze, cena a relativne dobra plna hra. coz prvni novej levl splnil bezezbytku. score je nekdy ok, ale pisou to spis pro maly blbecky okolo 15ti let.. takze nic pro game matadory s vekem 30+ :/
[Odpověz]

Titulek: LEVEL 231
Nick: (BANGMAN) - neregistrovaný
Datum:2013-06-28 17:25:44
NUTIL NĚKDO LEVEL VYHODIT DVD ? OVŠEM ŽE ANO TI CO KOUPÍ/NEKOUPÍ NIZKÉ PRODEJE A VYSOKÉ NÁKLADY /LIS DVD/ SPŮSOBILY ŽE ČASOPIS NEBYL ZISKOVÝ BYL TO DLOUHODOBÝ STAV MORÁLNÍ PODPORA SE ZAMOZŘEJMĚ NEROZČILILA TADY JAKSI NEKDO NEPOCHOPIL CO JSEM PSAL ONI SE NA VAS MUŽOU VYSRAT PSAT PRO WEBY JE POHODLNĚJŠÍ A CHUDÝ BY TAKY ROZHODNĚ NEBYLI PRODEJE NEMUSÍ ŘEŠIT /REKLAMA/ MORALNÍ PODPOROU TZV. KOUPÍ JIM DATE NAJEVO ŽE CHCETE ABY V TOM POKRAČOVALY UŽ TO NENÍ TAK UPLNĚ O PENĚZÍCH DRAKEN BYL ŠÉFREDAKTOREM CCA 15 LET NEMOHL DOPUSTIT ABY ZNAČKA LEVEL ZMIZELA TO ŽE JSTE HOVADA JSEM UŽ TAKY PSAL V 90 LETECH STALA PRUMĚRNÁ HRA CCA 1400 DNES DOSTAVÁTE Z POHODLÍ DOMOVA FULL VERZI JEŽ KVALITY JSOU RUZNÉ ALE TO NEZNAMENÁ ŽE BUDU NADÁVAT JAK POMATENCI SAMOZŘEJMĚ ŘE SE NAJDOU JEDINCI CO RADŠI BUDOU PSÁT O KRAVINACH TYPU CAPS SHIFT LOCK TO SE OD OPIC JIŘÍHO PAROUBKA DALO ČEKAT OHLEDNĚ TÝ TVÍ PTÁKOVINY JAK UŽ TADY NEKDO NAPSAL JE TO OTAZKA HLAVNĚ VKUSU JESTLI SI TYPEK CO SE JEN RADUJE NEBO NADÁVÁ TAK DOPORUČUJU VYSTŘELIT DO SLUNCE KOLEGOVÉ URČITĚ SOUHLASÍ U COVER VERZÍ JE TO TAK ŽE LEVEL PLATÍ JIM A PROCENTA Z PRODEJE Z ČASOPISU DOSTANE DISTRIBUTOR-DOBRÉ PRODEJE VĚTŠÍ ŠANCE NA LEPŠÍ ULOVEK ALE TO NEČEKEJTE U PRVNÍ ČÍSLO V BYZNYSU JE TO HODNĚ O DŮVĚŘE /V JEDNOM SE SHODNEM... KDYŽ ZAPNETE CAPSLOCK JAKO ŽE TO FAKT JDE TAK TA PÍSMENKA JSOU PAK VĚTŠÍ NA 22 MONITORU SE PAK LÍP ČTE PRO OJP URČITĚ VĚDECKÝ OBJEV MY OSTATNÍ TADY SE TI JEN SMĚJEM TAKŽE A TED VŠICHNI 3 2 1 HA HA HA TOMÍKU
[Odpověz]

Titulek: Re: LEVEL 231
Nick: (Oldas) - neregistrovaný
Datum:2013-06-28 19:19:17
Zajímavé je že Score s cenou a prodejem problém nemá mají 2 dvouvrstvé DVD + lepší papír. A poslední dobou áčkové hry.

Titulek: LEVEL 231
Nick: (BANGMAN) - neregistrovaný
Datum:2013-06-28 20:26:46
JO TO JAK FAKT SCORE MÁ DVD ALE I ONI NAZNAČILY ŽE V DOHLEDNÉ DOBĚ SE DVD TAKY ZBAVÍ AČKOVÉ HRY ALE SHITY OBČAS TAKY SCORE MĚLO VŽDYCKY LEPŠÍ PAPÍR TO MĚ DOST SRALO /A ZÁVIDĚL/ TED JE TO 1 1 V L231ČCE JE RADOST LISTOVAL NEVIM PROČ ALE SCORE MĚLO VŽDYCKY LEPŠÍ PRODEJE ASI JE TO TÍM TUKANOVÝM HYPNOTIZUJÍCÍM USMĚVEM /LEVEL/ HODNĚ SE SPEKULUJE ŽE BURDA MĚLA NA TOM VELKÝ PODÍL NA POKLESU TAKŽE JAK SI SÁM NAPSAL SCORE 2 DVD + PAPÍR PROTOŽE ČÍSLA JSOU V PLUSU /ASI HODNĚ/ IKDYŽ VYLEVY PANA VIKTORA BOCANA JSOU OBČAS MIMO REALITY NARAŽÍM JEHO KRITIKU PŘÍBĚHU DIABLA 1 V RECENZY STARCRAFT HEART OF SWEARM CITUJU PŘÍBĚH DIABLO 1 BYLO V PODSTATĚ STAY A LISTEN KDYBY PAN BOCAN BYL MAJITELEM TETO HRY TAK BY VĚDĚL ŽE SOUČASTÍ PUVODNÍ KRABICE BYL MNOHO STRANKOVÝ MANUAL KDE BYL PŘÍBĚH DETAJLNĚ ROZEPSÁN /PŘÍCHOD LEORICA A PÁD ATD/ VIKTOR JE OPRAVDU EXPERT

Titulek:  
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2013-06-28 12:34:24
Co bych chtěl? Možná by jsi měl místo Levelu investovat do nové klávesnice kde nemáš zaseknutout Caps Shift(Lock) A vůbec,nutil Level někdo vyhodit DVD a přejít na Steam? Já bych řekl že nikoliv...
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-06-28 13:33:09
)))))...to bylo dobrý))))ale třeba nemá zaseknutel Shift, třena se jen tak hrozně rozčílila, ta morální podpora )))

Titulek: Level 231
Nick: (Delnik)
Datum:2013-06-26 11:31:05
U Levelu steam key na hru Giana Sisters: Twisted Dreams
[Odpověz]

Titulek: Re: Level 231
Nick: (Scheeza) - neregistrovaný
Datum:2013-06-26 20:31:59
Pokud budou pokračovat v tomhle duchu i u dalších čísel, tak R.i.p. Na to, jak dlouho napínali, co že tam bude a ve výsledku tohle.

Titulek: Re: Level 231
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2013-06-26 22:20:04
Proboha,čekal snad někdo něco jiného? Nebo někdo věřil tomu že vypustění DVD ušetří 100 Kč na jednom čísle? Jasně že musí dávat ptákoviny...Ale raději ať nedávají nic,než hry tohoto kalibru.

Titulek: Re: Level 231
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2013-06-27 17:18:50
Ja verim, ze v tomhle duchu s fullkama snad pokracovat nebudou a je to jen takova rozjezdovka. Vzdyt jake hry se uz dnes daji doslova za 3-4 eura ve slevach na Steamu koupit, tak snad casem prijde a vyjednaji i neco lepsiho. Nicmene tohle je opravdu slabota.

Titulek: Re: Level 231
Nick: (BANGMAN) - neregistrovaný
Datum:2013-06-27 21:28:29
GIANA SISTERS JE DOBRÁ A VTIPNÁ PLOŠINOVKA VY IDIOTI CO BYSTE CHTĚLY AAA TITULY JAKO FALLOUT 3 ATD KDYŽ VALVE MA MONOPOL VY JSTE TAK NEVČEDNÍ PÍČUSOVÉ TO SE NEVIDÍ VY CO MELETE DRŽKOU KUPUJTE JEN HRY KDYŽ JE TO TAK HROZNÝ MY OSTATNÍ CHCEME HLAVNĚ ČÍST ONO JE TO TAKY O MORALNÍ PODPOŘE BUDTE VUBEC RADI ŽE PRACE NA LEVELU POKRAČUJE

Titulek: Re: Level 231
Nick: (Lukas) - neregistrovaný
Datum:2013-06-28 13:44:53
Já bych to neviděl tak zle a naopak indie tituly podporuji. Ať to tam klidně dávají, ty "velké AAA" tituly má beztak každý dávno koupené.

Titulek: diablo 3
Nick: (GAMEr) - neregistrovaný
Datum:2013-06-21 19:38:34
ahoj ahoj ahoj jsem majitelem diablo 3 ce a zjistil jsem že krabice mi připomíná jen to jak je hra blbá samozřejmě nejsem tak blbý abych hru prodal hru i s učtem /230 hodin/ napadlo mne jestli by nekdo z vas neměl zajem koupil ode mne za přijatelnou cenu ale bez hry /dvd box/ jinak vše kompletní výborný stav cena dohodou cca 1300 1500 idealně praha 10 strašnice
[Odpověz]

Titulek: Re: diablo 3
Nick: (P1) - neregistrovaný
Datum:2013-07-04 22:28:54
A uvedomujete si,ze zaregistrovanim hry na ucet je ten obal bezcenny? A nezblaznil jste se trochu? Tim jak je hra vazana na vas ucet se stava disk a obal bezcenny.

Titulek: Re: diablo 3
Nick: (GAMEr /p1) - neregistrovaný
Datum:2013-07-19 00:22:20
hodnota sběratelské edice spočívá v tom že je to sběratelská . edice bonusy .omezený počet kusu prostě pro sběratele .představ si že si to uvědomuju proto to prodávam bez dvd to jsem tam napsal klidně si přečti znovu .bezcenný to neni ani náhodou je to prostě sběratelská edice kterou už neseženeš možná na aukru nebo amazonu ano ale to jen kvuli tomu že ta hra je pruměrná /nebo nadhodocena u recenzí/ .1300 mi přijde akorát protože tahle krabice má větší hodnotu než hra samotná dejme tomu za 3 roku se diablo bude prodávat levněji odhaden při tý jejich obchodní politice cc 700 800 kč SE už neseženeš takže 1300 + 800 to mame 2100 podstatě za pakatel nekterý neetický eshopy to prodávaly za 5000 jen kvůi tomu že to bylo momentálně nedostatkový zboží .mimochoden otevírací karton box ma pouze normal balení se pouze holy dvd box to mě docela nasralo

Titulek: Re: diablo 3
Nick: (P1) - neregistrovaný
Datum:2013-07-25 20:48:16
Ta krabice bude mit nejakou hodnotu tak za 100 let,az to bude vystaveny v nejakym hernim muzeu. Dnes je toho plny aukro a ebay,kde se toho tihle "sberatele" chteji zbavit.

Titulek: Level
Nick: (Delnik)
Datum:2013-06-07 13:26:04
Nový Level vychází 28. června za příjemných 99 Kč a hrou - kódem (která ještě není oznámena) pro digitální distribuci.
[Odpověz]

Titulek: Re: Level
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2013-06-07 15:49:16
Drzme jim palec, cena je super, steam klice (nejspis) je dobry napad jak nalozit s fullkama, uvidime.

Titulek: ASUS VS229HR
Nick: (NO MORE ZEMAN) - neregistrovaný
Datum:2013-05-17 06:51:15
ZDAR NEVÍTE O NEJAKÉM WEBU KTERÝ VÁM POMUŽE UPRAVIT RGB ABYCH MĚL O NECO REALISTIČTĚJŠÍ BARVY S TÍMHLE ASUSEM MAM DOCELA PROBLEM BÍLA JE PŘESYCENÁ NA TO SE NEDÁ DÍVAT
[Odpověz]

Titulek: Alan Wake v Leveli aj Score
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2013-05-09 20:06:37
Plná hra posledného Levelu 230 je Alan Wake a vyžaduje Steam. ***** A Score si ešte nemohlo nedopriať posledný a pekne hnusný kopanec do gulí mŕtvoly, čo sa teda ozaj nerobí. Myslím, že túto riadnu špinavosť voči Levelu si Score fakt mohlo odpustiť alebo aspoň trochu pozdržať, dosť to opäť a zbytočne kazí ich renomé. Ide o to, že na svojom frcbúku už práskli, že aj oni dajú Alan Wake v septembrovom čísle 237. Plus datadisk. A je to druhá a tretia hra, takže ešte bude aj prvá - nejaká údajne pecka. Na jednej strane váham a mám voči Levelu výčitky, či to sem už mám písať, na strane druhej je to aj tak posledné číslo pod týmto vydavateľstvom a väčšiu ujmu vlastne spravím len vydavateľstvu, ktoré si to za taký predčasný a rýchly pohreb časopisu len a len zaslúži (indície tu síce boli, ale tak skoro a zhurta som to veru nečakal). No a info o plnej hre je na stránke Levelu už skoro týždeň, takže aj tak predpokladám, že predplatitelia a pravidelní kupujúci ho už dávno majú. Tí čo ale s Alanom Wakeom ešte váhate, počkajte si na to Score.
[Odpověz]

Titulek: Re: Alan Wake v Leveli aj Score
Nick: (NO MORE ZEMAN) - neregistrovaný
Datum:2013-05-11 05:22:29
HM.. ZA ZAČÁTKU ŘÍKÁŠ PODRAZ ZE SCORE , NA KONCI KUPTE SCORE CO SE TÝČE TĚCH INDICII MUŽEŠ TO ROZVINOUT ?

Titulek: Časopis Level končí.
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2013-05-03 22:30:30
Jako poslední číslo výjde 230. http://www.youtube.com/watch?v=qm8jEonjZ8U
[Odpověz]

Titulek: Re: Časopis Level končí.
Nick: (dobrý samaritán) - neregistrovaný
Datum:2013-05-07 16:03:05
Level končí jen pod vydavatelem Burda Praha. Dál bude vycházet pod taktovkou bývalých šéfredaktorů Průši, Bacha a Poláčka.

Titulek: Re: Časopis Level končí.
Nick: (Mike) - neregistrovaný
Datum:2013-05-07 16:54:17
To jsem na to zvědav :-((

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %