Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy ve SCORE 231 ?

> Datum vydání: 2013-03-17 17:35
> Autor: webmaster
>


Singularity, Spellforce Universe

SCORE 231

  • Singularity
    Hodnocení hry Singularity
  • Spellforce: The Order of Dawn
    Hodnocení hry Spellforce: The Order of Dawn
  • Reign: Conflict of Nations
    Hodnocení hry Reign: Conflict of Nations





D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Drakensang čeština je hotová
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2013-05-02 20:40:00
Veľmi sa to sem síce nehodí, ale Drakensang bol svojho času plnou hrou v Score (a potom aj Leveli), takže upozornenie: všetci čo majú záujem o hotovú češtinu (verzia 1 a vyššie) pre túto super hru, šup na www.volny.cz/farflame.
[Odpověz]

Titulek: Score 233
Nick: (Dawo) - neregistrovaný
Datum:2013-04-25 01:29:58
jaké plné hry budou ve score 233? díky
[Odpověz]

Titulek: Re: Score 233
Nick: (GEEK) - neregistrovaný
Datum:2013-04-25 12:45:48
Oznámený je Thief: Deadly shadows a Darksiders

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-04-22 19:54:13
Plné hry u SCORE 232- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat, Europa 1400: The Guild Gold, Painkiller Redemption, Kart Racer, Sprint Cars, Brány Skeldalu. Plné hry u SCORE 233- Darksiders, Thief 3: Deadly Shadows, + další dvě hry.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2013-05-02 20:29:08
Kurník, hneď ma v čísle 231 podľa toho okatého opisu budúcich plných hier napadlo The Guild (fakt nekecám!), je známe, že to je Tukanova srdcovka. Škoda, že som nemal prístup k netu - obhájil by som si "titul" mikroking tipéra, takto mi budete musieť len veriť. No ale priznám aj to, že som tipoval dvojku, tak teda zostávam len "mikro" a hotovo :-) Ale na druhej strane, Europa 1400 je síce dobrá hra, ale dávajú ju už tretíkrát (verziu Gold druhý), tak ozaj radšej mohli dať tú 2-ku s datadiskom čo ešte nebol.

Titulek: Re:  
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2013-05-02 20:36:23
Ročník Score 2006 mám jediný kompletný a aj ten sa začínal plnou hrou Deus Ex. Ročník 2013 tiež začal s Deus Ex a zatiaľ to vyzerá, že mu bude v kvalite plných hier veľmi podobný. Normálne začínam uvažovať nad predplatným! ***** Mám pocit, že Tukan si naschváľ odkladal tie kvalitné kúsky až na svoje šéfredaktorovanie...

Titulek: score 231
Nick: (bobr) - neregistrovaný
Datum:2013-04-04 00:35:40
dvd verze
[Odpověz]

Titulek: Steam
Nick: (Petr Navratil) - neregistrovaný
Datum:2013-04-03 22:39:56
Nevite prosim vas nekdo jestli ty hry jsou steam verze nebo DVD verze? Diky.
[Odpověz]

Titulek: Re: Steam
Nick: (kulivočko) - neregistrovaný
Datum:2013-04-04 18:15:38
Jsou na DVD, tentokrát žádnej Steam

Titulek: score 231
Nick: (bobr) - neregistrovaný
Datum:2013-04-03 21:44:35
to že je exe modifikovaný neznamená že to antivir vyhodnotí jako vir když dochází k patchovaní tak jsou exe soubory taky modifikovani /třeba pravě odstranění drm třeba doom 3/ a k žádnýmu konfliktu nedošlo
[Odpověz]

Titulek: score 231
Nick: (bobr) - neregistrovaný
Datum:2013-04-03 00:23:59
předem bych chtěl říct 1 april to neni. ještě ted jsem naštvanej 2 na hdd mam asi 25 her a žadný problem s viry 3 ja jsem nemluvil o instalaci 4 vypínaní antiviru je naprostá zbytečnost avast a avg nic se nenašlo ale nepřipádá am divný že originálka je ok a jen co doinstaluju tu verzi ze score tak na mě vyskočí tabulka
[Odpověz]

Titulek: Re: score 231
Nick: (kosynasněhu) - neregistrovaný
Datum:2013-04-03 01:31:21
Tak to dej do vyjímek.

Titulek: Re: score 231
Nick: (Naubert) - neregistrovaný
Datum:2013-04-03 13:28:16
U Score je upravený exe soubor aby hra po tobě nechtěla v mechanice DVD s hrou. Score tomu říká free-DRM. U Score je co celkem normální. Antivir na takto upranení exe soubor jako na vir. Prostě si to dej v Antiviru do vyjímek jak už tady někdo psal.

Titulek: Re: score 231
Nick: (kosynasněhu) - neregistrovaný
Datum:2013-04-03 15:15:22
Třeba jsem to psal já.Apropo,není to zrovna košér..:/

Titulek: score 231
Nick: (bobr) - neregistrovaný
Datum:2013-03-30 18:00:40
singularity - idp.trojan 170b919a sbohem score
[Odpověz]

Titulek: Re: score 231
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2013-03-31 02:30:31
Při instalaci her se antivir vypíná.Pokud jsi zběhlý instalacemi,pak bys to měl vědět.

Titulek: Re: score 231
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2013-04-01 18:20:49
Trojan je můj oblíbený herec..

Titulek: score 231
Nick: (bobr) - neregistrovaný
Datum:2013-03-30 02:51:26
tak jak avast i avg vyhodnotilo singularity.exe jako trojan DETAJLY PSAT NEBUDU JSEM SI JISTY KAMARAD MI PUČIL PŮVODNÍ ORIGINALKU ANGLICKOU DVD BOX INSTALUJU PATCHU NIC ANTIVIR NIC NEZAREGISTROVAL TAKŽE SCORE DODALO ZAVIROVANÝ SOFTWARE BEJT VAMA TAK TAM NAKLUŠU A POŽADÁM O VYSVĚTLENÍ /HLAVNĚ VRACENÍ PENEZ/HROMADNĚ PAMATUJU SI NA DOBU KDY VYDALI LIGHT VERZI DESCENTA 3 A DO POSLEDNÍ MLUVILY O TOM JAK UŽASNÁ HRA TO JE POKUD JSTE NARAZILY NA NĚJAKÉ NOVÉM SKUTEČNOSTI TAK NAPIŠTE.. BOBR
[Odpověz]

Titulek: Re: score 231
Nick: (Lukas) - neregistrovaný
Datum:2013-04-01 21:55:38
Avast není antivir! Hlásí viry, tam kde nejsou. Používám MSE a ten nic nenašel, Avira na jiném PC také ne.

Titulek: score 231
Nick: (bobr) - neregistrovaný
Datum:2013-03-29 21:36:56
NA HDD MAM CCA 40 HER NIC. NAINSTALUJU SINGULARITY A VOALÁ AVAST HLÁSÍ INFEKCI VYJIMKY NEPOMÁHAJÍ TAKŽE NÁN DODALY NEJAKOU ZAVIROVANUOU SRAČKU A BEZ MULTIPLAYERU HLAVNĚ ŽE SE CHLUBÍ ŽE VŽDYCKY POUŽÍVAJI ESSET... MĚJTE NA PAMĚTITO ŽE VAM TO ANTIVIRY NEHLÁSÍ NEZNAMENÁ ŽE NEMÁTE STEJNÝ PROBLEM TAKŽE JSEM VYHODIL 200 JE T BANDA SCORAKŮ
[Odpověz]

Titulek: score231
Nick: (bobr) - neregistrovaný
Datum:2013-03-29 21:07:13
mě to hlasí infekci
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Pašek) - neregistrovaný
Datum:2013-03-29 19:33:03
Škoda že je Score verze Singularity bez multiplayeru. :-(
[Odpověz]

Titulek: Zase namali čím zaplniť strany?
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2013-03-28 21:08:08
:-) Po návšteve Score Frcbúku si neodpustím prihodiť ešte jednu vec do diskusie: čo si myslíte o "upútavke" na obálke - Postelové foto Bětky Trojanové? Naláka to niekoho z vás ku kúpe časopisu aj keby ste inak váhali? Mne to teda pripadá dosť trápne uchyľovať sa k takýmto bulvárnym praktikám. Navyše keď sa Betka vo svojej nudnej a zbytočnej rubrike Alžbětinec snaží samu seba profilovať ako uvedomelú a emancipovanú ženu/hráčku s občasnými feministickými narážkami. V tom prípade je to teda naozaj ŠOK. A šok to bude aj pre tých pár nadržaných nešťastníkov, keď vnútri nájdu tie "posteľové" zábery z gauča.
[Odpověz]

Titulek: Re: Zase namali čím zaplniť strany?
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2013-04-01 18:18:38
Já bych to chápal spíš jako takový aprílový žertík.

Titulek: score 231
Nick: (bobr bobrovitý) - neregistrovaný
Datum:2013-03-28 20:40:48
nevite náhodou kdy má vyjít score 231 na sendu je 27.3 a na stáncích nikde dotaz se týka hlavně těch co si koupili 230
[Odpověz]

Titulek: score 231
Nick: (bobr bobrovitý) - neregistrovaný
Datum:2013-03-28 20:40:06
nevite náhodou kdy má vyjít score 231 na sendu je 27.3 a na stáncích nikde dotaz se týka hlavně těch co si koupili 230
[Odpověz]

Titulek: Singularity HW nároky
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2013-03-28 20:37:47
Ľudia rata! Neviete niekto, ako je to s HW požiadavkami pre Singularity? Niekde sa uvádza GeForce 8800 ako minimum, niekde ako optimum a niekde dokonca oboje naraz a ščul sa v tom vyznaj jebenti! Pri užívateľskej recenzii na games.cz z roku 2010 zas autor tvrdí, že hra v pohode pôjde aj na 5 rokov starom počítači, v recenzii na bonuswebe je tiež spomenuté niečo také, že neboli naplno využité možnosti enginu, takže by to asi mohlo ísť aj na slabších strojoch. Ja mám notebook s GeForce 8600M, takže potrebujem mať istotu, aby som zas nevyvalil 10 Euro kvôli jednej hre, čo mi nepôjde.
[Odpověz]

Titulek: Re: Singularity HW nároky
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-03-29 00:16:13
Singularity jsem hral na C2D 3.3 Ghz, 4 gb ram, a 9800 gt (cili z dnesniho pohledu tezky sumce) a slapal na plny detaily naprosto plynule

Titulek: Plné hry 231 + 232
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2013-03-28 20:25:48
Kto má predplatné, už by v tejto chvíli mal vedieť tieto 2 veci: 1)aké sú ďalšie 2 plné hry Score 231, 2)aké plné hry budú v čísle 232. Tak to sem niekto pripíšte. Dík!
[Odpověz]

Titulek: Re: Plné hry 231 + 232
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-03-28 21:35:12
Plné hry u Score 231: Singularity, Spellforce Universe, Reign: Conflict of nations a Jungle kartz. Plné hry u Score 232: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat + další neoznámené.

Titulek: Re: Plné hry 231 + 232
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2013-03-28 22:19:11
WAW, díkes Mr.Neregistrovaný! Tak nakoniec kupujem - ak mi aj nepôjde Singularity, spokojím sa kľudne s Jungle kartz. Tieto Mario kart klony mám rád a na PC ich je ako šafránu. Je to prerábka z Wii, recenzie som našiel len v Angličtine (čo sa mi nechce lúštiť), ale na videách to vizerá dobre (a je tam aj split-screen!). Dosť mi tie zvieratká v motokárach pripomenuli staručké Wacky Wheels, pri ktorých som presedel pekných pár desiatok hodín. A ešte viac pri Toon Quad zo Score 148 či 149. A odvtedy vlastne takáto hra ani nebola, takže beriem. No vlastne bola - rovno v minulom čísle Blur, ale to je predsa len trošička odlišné. Score má dosť nedotiahnutý marketing, ale tentokrát im to zazlievať nebudem. ***** K tomu ale jedna dôležitá otázka: vyžaduje niektorá z hier Steam??? ***** A to vážne Call of Pripyat? Veď to je teraz v Leveli! Tak zas sme pri tom marketingu :-) To radšej mohli dať pôvodného Stalkera, ktorého ešte nedali.

Titulek: Re: Plné hry 231 + 232
Nick: (Lukas) - neregistrovaný
Datum:2013-03-28 22:25:45
to petata: V Levelu byl původní Shadow of Chernobyl, teďka tam mají Clear Sky. Byl bych taky raději za ty předchozí, protože na Level kašlu a kupuju ho jen výjimečně (třeba za týden tam bude Heroes 3 Complete).

Titulek: Re: Plné hry 231 + 232
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2013-03-28 22:30:11
Tak nie, pardon, v Leveli je Clear Sky. Ale to s prvým Stalkerom platí, v Score stále nebol. No asi si radšej počkám, kým to dajú všetko dokopy v jednom. Veď keď mohli dať 3x Gothic 3, tak hádam niekedy zopakujú aj Stalkera...

Titulek: Re: Plné hry 231 + 232
Nick: (Lukas) - neregistrovaný
Datum:2013-03-28 22:39:16
Na to bych moc nespolíhal. Je sice pravda, že Spellforce už dali taky, ale o komplet Stalkerovi si zatím můžeme nechat jen zdát.

Titulek: Re: Plné hry 231 + 232
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2013-05-02 20:16:34
No, máš asi pravdu. Ten Pripyat je ešte dosť čerstvá hra, tak skoro ju nezopakujú. Ale Shadow of Chernobyl a Clear Sky veľmi pravdepodobne spolu budú, resp. sa budú chcieť trošku nabaliť a dajú to v dvoch číslach za sebou.

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %