Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v LEVEL 228 ?

> Datum vydání: 2013-03-17 18:11
> Autor: webmaster
>


LEVEL 228

  • STALKER: Clear Sky

    Hodnocení hry STALKER: Clear Sky





D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: level končí
Nick: (bobr) - neregistrovaný
Datum:2013-05-03 23:38:15
http://www.eurogamer.cz/articles/2013-05-03-asopis-level-koni-svou-innost docela šok mam ale pocit že ondřej pruša papírový format zachová ovšem bez dvd přílohy /plná hra/ ale za nižší cenu
[Odpověz]

Titulek: AW
Nick: (...) - neregistrovaný
Datum:2013-04-07 20:20:18
A tim Alanem Wakem v pristim Levelu to myslite vazne? V tom pripade bych ho bral vsemi deseti. Sice byl nedavno na Steamu za tusim 7 E, ale i tak.
[Odpověz]

Titulek: Re: AW
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2013-04-08 15:45:37
Ne.V Levelu lžou :)))

Titulek: Re: AW
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-04-09 16:13:05
"PŘÍŠTÍ MĚSÍC SI NA VÁS POSVÍTÍME... LEVEL 230 s plnou hrou Alan Wake vychází 3. května." :-)

Titulek: Re: AW
Nick: (...) - neregistrovaný
Datum:2013-04-09 18:54:33
Tak v tom pripade jasna koupe.

Titulek: level
Nick: (vb) - neregistrovaný
Datum:2013-04-07 01:00:23
priste alan wake level vede nad score druha hra co mi hlasi vyr ve score
[Odpověz]

Titulek: Re: level
Nick: (jonatán) - neregistrovaný
Datum:2013-04-09 09:52:23
cos tím myslel druhá hra

Titulek: Re: level
Nick: (qweqweqwe) - neregistrovaný
Datum:2013-04-09 14:42:49
Myslel tím,že je to druhá hra z časopisu,co mu hlásí vir.Taky jsem prvně nerozumět řeč toho kmene..

Titulek: level 229 plná hra
Nick: (gogol bordelus) - neregistrovaný
Datum:2013-04-03 23:55:47
hm heroes 3 complete v tescu za 150
[Odpověz]

Titulek: Re: level 229 plná hra
Nick: (Scheeza) - neregistrovaný
Datum:2013-04-04 03:25:41
Presne. Tohle bohuzel nedali...

Titulek: Re: level 229 plná hra
Nick: (41444) - neregistrovaný
Datum:2013-04-04 17:20:42
hm heroes 3 complete v levelu s časopisem za 144... jako předplatitel ;-)

Titulek: Re: level 229 plná hra
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-04-04 19:20:21
Level 230: Příště prej Far Cry 2?

Titulek: Re: level 229 plná hra
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-04-04 21:44:40
Level 230: Příště Assassin's Creed!

Titulek: Re: level 229 plná hra
Nick: (hogo) - neregistrovaný
Datum:2013-04-05 01:59:32
tak příště prej Assassins Creed II!Bomba!

Titulek: Re: level 229 plná hra
Nick: (Kulí voči) - neregistrovaný
Datum:2013-04-05 13:17:28
V Levelu je na předposlední stránce napsáno že příští plná hra bude Alan Wake :-)))

Titulek: Re: level 229 plná hra
Nick: (...) - neregistrovaný
Datum:2013-04-05 19:16:25
Ale prd, psali ze bude Crysis 3.

Titulek: Re: level 229 plná hra
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-04-05 20:02:27
Crysis 3 je k předplatnému.

Titulek: Re: level 229 plná hra
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-04-05 20:43:50
Když jsem to viděl, prvně mě napadlo, že si snad nepamatuju římské číslice. Potom že to je opožděnej apríl.. I když je to hra bezesporu kvalitní, tak od časáku za dvě stovky prostě čekám něco víc než 14 let starou hru, kterou buďto už člověk dávno hrál, nebo si ji může pořídit v levných (nejlevnějších) edicích. Kdyby ji jenom k něčemu přihodili... ách jo. Aspoň že příště ten Alan a ne třeba Doom :-D

Titulek:  
Nick: (Jiřík) - neregistrovaný
Datum:2013-03-26 01:12:52
jo jo,je to tak.Říkal to Zdeněk Princ v posledním H-podu.Nejlepší tahová strategie která kdy byla stvořena bude v Levelu 229.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (kukura) - neregistrovaný
Datum:2013-03-26 23:04:48
Nejlepší tahová strategie, která kdy byla stvořena, je Incubation :-)

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-03-23 18:21:04
keby to bola pravda, tak by to bola bomba :)
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2013-03-26 00:38:24
Co je na tom nepravdivého ? můžu to potrvdit.

Titulek: LEVEL 229 plná hra
Nick: (Jurdík) - neregistrovaný
Datum:2013-03-23 05:26:10
V Levelu 229 bude jako plná hra Heroes of Might & Magic 3 Complete Redakce ji prozradila v hPodu 373.
[Odpověz]

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

> 1000 Board and Puzzle Games
[url=]купить алкоголь в спб недорого[/url] При разговоре с другом услышал совет поискать слово водка в объявах "В Контакте", и вот что нашел: [url=][img]http://whiskyexperts.net/wp-content/upl oads/kavalan.jpg[/img][/url] Вопрос знающим людям, откуда это все берется? Подделки? Продают и Мартини и Минту и Абсолют и Виски. Странно это все. [url=]алкоголь в канистрах в санкт петербурге[/url] Один раз пил на даче у друзей конину из такой канистры, вроде не умер По вкусу напоминал Анапский коньячный спирт. [url=][img]http://vse35.ru/upload/iblock/9f1/17891 8922ad8f8da7f8da3dce797a2f0.jpg[/img][/url] [url=]виски в канистре спб[/url]
> 1000 Board and Puzzle Games
Перезвоните мне пожалуйста 8 (812) 389-60-30,для связи со мной нажмите цифру 2, Антон.
> 1000 Board and Puzzle Games
Перезвоните мне пожалуйста 8 (812) 389-60-30,для связи со мной нажмите цифру 2, Антон.
> Call of Duty 4: Modern Warfare
Смотрите видео: https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=nwl5v v1IizA&t=481s
> 1000 Board and Puzzle Games
обменник криптовалют с минимальной суммой,https://1-a.online обменник криптовалют на рубли, обменник криптовалют банкомат, обменник криптовалют онлайн, обменник криптовалют xlm, обменник криптовалют скрипт, обменник криптовалют телеграм, обменник криптовалют москва сити, обменник криптовалют создать, обменник криптовалют алматы, обменник криптовалют астана, американский обменник криптовалют, анонимный обменник криптовалют, обменник криптовалют бестчендж, обменник криптовалют беларусь, обменник криптовалют без комиссии, обменник криптовалют
> Call of Duty 4: Modern Warfare
Медицина убийца - пейте Норвежский Ламинин http://1541.ru
> 1000 Board and Puzzle Games
Hello! hodnoceniher.cz We put up of the sale Sending your commercial proposal through the feedback form which can be found on the sites in the Communication section. Contact form are filled in by our application and the captcha is solved. The superiority of this method is that messages sent through feedback forms are whitelisted. This method improve the odds that your message will be open. Our database contains more than 25 million sites around the world to which we can send your message. The cost of one million messages 49 USD FREE TEST mailing of 50,000 messages to any country of your choice. This message is automatically generated to use our contacts for communication. Contact us. Telegram - @FeedbackFormEU Skype FeedbackForm2019 Email - FeedbackForm@make-success.com

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %