Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy ve SCORE 229 ?

> Datum vydání: 2013-02-06 01:04
> Autor: webmaster
>


Deus EX - Humen Revolution, Panzer Elite - complete collection, Be a king 3: Golden Empire

SCORE 229

  • Deus EX - Humen Revolution
    Hodnocení hry Deus Ex 3: Human Revolution
  • Hodnocení hry Panzer Elite Action
  • Be a king 3: Golden Empire





D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (David Kaiser) - neregistrovaný
Datum:2013-07-15 14:46:42
Ahoj lidi, chci se zeptat, kód k plné hře je vždy na DVD nebo se dá najít i někde v časopisu
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Delnik) - neregistrovaný
Datum:2013-07-15 14:54:24
Kód je v časopise vytištěn většinou na první stránce hned pod úvodníkem šéfredaktora, ale teď Level udělal vyjímku a je na předposlední stránce :-)))

Titulek: Re:  
Nick: (David Kaiser) - neregistrovaný
Datum:2013-07-15 15:18:43
Díky moc :) ale zapoměl jsem napsat,že myslim u score 229 (Deus EX)

Titulek: Re:  
Nick: (Delnik) - neregistrovaný
Datum:2013-07-15 16:37:56
To neva tam to je taky, to Score mám a kód na Steam tam určitě je sám jsem to instalil, ale ještě nehrál :-((

Titulek: Re:  
Nick: (David Kaiser) - neregistrovaný
Datum:2013-07-16 00:46:57
takže je určitě v časopise? za boha ho nemůžu najít a na straně 123 je návod na tu češtinu a tam pišou že kod ke hře je na zadní straně DVD a okýnko tam sice je ale kod zadnej :D

Titulek: Re:  
Nick: (Delnik) - neregistrovaný
Datum:2013-07-16 15:20:57
Ještě mi napadlo zkus kouknout na zadní stranu DVD obalu tam to mívají taky někdy nalepené, večer na něj juknu.

Titulek: score vir?
Nick: (vb) - neregistrovaný
Datum:2013-03-04 23:44:35
ahoj nainstaloval sem hru ze score blur a antivir mi vtom nasel virus je to vubec mozne?stalo se to taky nekomu?
[Odpověz]

Titulek: Re: score vir?
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-03-05 00:17:36
hej stalo, zrejme to tam pred lisovanim poriadne netestuju....

Titulek: Re: score vir?
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-03-05 00:34:37
Napiš si stížnost na jejich facebook.

Titulek: Re: score vir?
Nick: (vb) - neregistrovaný
Datum:2013-03-07 21:06:09
score samozdrejme tvrdi ze to neni mozne vir tam byt nemuze antivir prehnane reaguje

Titulek:  
Nick: (Raiden) - neregistrovaný
Datum:2013-03-03 01:00:46
Vyšel už na pc MGS RISING REVENGEANCE??
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-03-03 16:04:30
Konami stejně jako PC verze Silent Hill: Downpour tak i PC verze Metal Gear Rising: Revengeance je zrušena. Konami to komentovala neco ve smyslu že stejnak na PC už nikdo nehraje.

Titulek: Plné hry u Score 231
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-03-01 18:33:06
Singularity, Spellforce Universe + dvě neoznámené- hardcore strategii a auťáky. Score 231 vyjde 22.3.2013.
[Odpověz]

Titulek: Re: Plné hry u Score 231
Nick: (Mike) - neregistrovaný
Datum:2013-03-01 20:01:46
Steam verze?

Titulek: Re: Plné hry u Score 231
Nick: (Scheeza) - neregistrovaný
Datum:2013-03-02 03:17:01
Koukám, že SCORE upadá do pořádného bahna...

Titulek: Re: Plné hry u Score 231
Nick: (Lukas) - neregistrovaný
Datum:2013-03-02 15:07:51
Doufám, že obě zmíněný hry budou na DVD. :-) Scheeza: Co se ti nelíbí na Singularity a Spellforce? :-)

Titulek: Steam
Nick: (Petr Navratil) - neregistrovaný
Datum:2013-02-15 07:09:54
Kupuju si SCORE DVD,protoze hry jdou jednoduse nainstalovat a najednou uz je virus Steam i ve Score. Ve foru pro DVD podporu uz maji s instalaci problem 2 lide,tady ctu dalsi. Az budu chtit steam verzi,tak si to koupim ve sleve na steamu. Na DVD nema Steam co delat. To si radsi koupim nejakou starsi hru z Gogu kde maji vsechny hry bez otravne DRM ochrany.
[Odpověz]

Titulek: Re: Steam
Nick: (kukura) - neregistrovaný
Datum:2013-02-18 16:50:23
Pavle, jsou prostě hry, které si bez DRM ochrany nezahraješ. (Nepočítáme-li pirátskou verzi, že?)

Titulek: Re: Steam
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2013-02-18 20:14:54
Peťko (nie Paľko, kukura čítaj poriadne!), 100% s tebou súhlasím - na DVD už by mali byť hry bez ochrany, jednoducho nainštalovateľné. Dobre, ak je tam potreba zadania nejakého kódu alebo treba mať počas hrania DVD v mechanike sa ešte dá prežiť, ale toto už je niečo úplne iné - otravné a problematické. A v mojom prípade by to napríklad boli aj extra financie za pripojenie, keďže internet doma na iné nepotrebujem. Ľudia sú nasilu tlačení do služby, ktorú možno ani nepotrebujú. No je to holt daň za konzumné zmýšľanie, na ktoré nás dlhé roky navykajú - za každú cenu mať čo najviac za čo najmenej a samozrejme, držať krok s dobou, čiže mať čo najnovšie hry. Hra čo vyšla pred x mesiacmi je v časopise? Paráda!!! No ale čím novšia hra, tým je žiadanejšia a veľa ľudí by ju ešte mohlo kopírovať ďalej, takže šup tam ochranu s unikátnym kódom a overovaním cez net. Samozrejme, že by bola možná verzia hociktorej hry aj bez Steamu, ale bola by pre časopis podstatne drahšia. Alebo by už musela byť "neaktuálna". Takže sme pre vás zohnali Deus Ex H.R. ako najskôr to len šlo (Haleluja!), ale MUSÍME tam dať Steam a na tých pár "spiatočníkov čo nedržia krok" bez pripojenia sa môžme vykašlať a takisto na tých menej znalých, ktorým inštalácia robí problémy. ***** Ale myslím si, že týmto prístupom sa vlastne samotné časopisy vyšachovávajú z hry (napríklad z príspevkov k plným hrám Levelu je to vidieť už teraz), pretože ako veľmi trefne píšeš: "Az budu chtit steam verzi,tak si to koupim ve sleve na steamu.". Čím viac sa ľuďom bude nútiť (a ešte aj do neba vychvaľovať) digitálna distribúcia, tým menej sa budú obracať na tú fyzickú. O finančnej výhodnosti ani nehovorím... Jasné, ešte stále je tu aj tvrdenie, že si napriek haldám informácií na internete kupuješ časopis kvôli unikátnym článkom, ale to už ponechám na zváženie tým čo to tvrdia.

Titulek: Re: Steam
Nick: (kukura) - neregistrovaný
Datum:2013-02-18 20:52:05
Petr Navrátil: Omlouvám se, ale omylem jsem přečetl Tvé jméno jako Pavel. petata: Ono by to samozřejmě bylo hezké, mít vše bez ochran a kódů, Steamu a nevím čím vším ještě. Ale jsou tu faktory, které je třeba brát v potaz. Sám jsi většinu z nich nastínil. Jestě bych dodal, že hry velikostně bobtnají, takže na 2 dvouvrstvá DVD tolik objemných plných her prostě fyzicky nenarveš. A přidáním dalších DVD by se časopis samozřejmě prodražoval a byl nucen zvyšovat cenu, což asi mnoho čtenářů nechce. Navíc nejsem tolik skeptický jako Ty a nemyslím si, že se tím časopisy vyšachovávají. Sám si tu přece protiřečíš. Nechceš Steam verzi, tudíž si tu hru na Steamu asi nekoupíš, ani v obdobné službě, která Tě bude obtěžovat instalovat podobné přívěsky. Takže máš možnost si ji obstarat jinde (pokud vůbec), ideálně v krabici. Ale v krabici si ji často koupíš za cenu nesrovnatelně vyšší, než na Steamu, potažmo v časopise. Takže vaší(společně s Pavlem a jinými) lamentaci nerozumím. Navíc mnohdy v oné krabici se budou nacházet stejně otravné ochrany. Navíc, žádný distributor nebude pro nějaký časopis (natož pro čaopis v ČR) vydávat speciální verzi své hry, která nemá ochranu a podobné skopčinky. Jednoduše nabídne jen tu verzi, která se před x-měsíci či roky prodávala. (Jiná věc jsou servery jako GoG, ale tam je obchodní model a sortiment zcela jiný!)

Titulek: Re: Steam
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2013-02-18 21:55:22
Kriste, mňa už to nebaví ti tu to isté na trikrát vysvetľovať, a aj tak nepochopíš čo chcem povedať a zaujmeš k tomu svojský postoj. Takže k tomu vyšachovaniu takto: mňa neber do úvahy, ja som výnimka, čo nemá doma internet. Ale väčšina má. A rozmýšľa. A väčšinou sú prvoradé peniaze. Dilema: kúpim si tú istú hru v Score s ďalšími 2 - 4-mi čo vôbec nechcem (alebo je to odpad), alebo priamo na Steame za polovicu a za zvyšné si radšej kúpim čo chcem alebo ušanujem? Veď v oboch prípadoch ten STEAM POTREBUJEM tak či tak. Požadované recenzie si dohľadám na internete a na celý časopis (čo mi za mesiac bude len niekde zaberať miesto) sa rovno vy*erem? Veď mi sami dlhodobo prízvukujú, aká je Steam dokonalá vec a furt sú tam nejaké akcie! Tentokrát sa to možno viac oplatilo v časáku, ale vždy to tak nebude. A ľudia nie sú sprostí. Pri Leveli to píšu a porovnávajú už teraz, napr. užívateľ tydýt o Kane and Lynch 2 o niečo nižšie. Takže nie je asi najmúdrejšie bezmedzne vychvaľovať Steam a ešte k tomu dávať hry priamo cezeň, lebo raz ich prevalcuje.

Titulek: Re: Steam
Nick: (kukura) - neregistrovaný
Datum:2013-02-18 22:26:34
Milý petata, nikdo Tě přece nenutí mi tady něco vysvětlovat, tak se prosím nerozčiluj. Není důvod být agresivní. Samozřejmě, že pokud chceš jednu konkrétní hru z DVD, tak se Ti vyplatí počkat si na slevovou akci a zakoupit si ji samostatně (Steam apod.), to jsem nikdy nevyvracel. Pokud se Ti jich zamlouvá vícero, tak se Ti nákup časopisu vyplatí (Prosím, negeneralizuj, že to ostatní je pro druhé odpad.) Pokud vím, celou dobu tu mluvíme o SCORE, o Levelu jsme se nezmínil ani čárkou. Tam to IMHO s plnými hrami nedělají nejlépe. Ostatně, nejprůkaznějším faktem jsou prodeje SCORE vs Level, kde prvně jmenovaný jednoznačně vede. Je vidět, že se v tomto nározu na plné hry u časopisů rozcházíme. Jen čas ukáže, kdo měl pravdu, a uvidíme jak si časopisy dále povedou, ačkoliv faktorů působících na výsledek bude vícero, než jen přiložené plné hry via Steam či nikoliv.

Titulek: Re: Steam
Nick: (jurajkukira) - neregistrovaný
Datum:2013-02-19 13:40:56
Jsi vyplašenej jak sáně na jaře.Tohle se stalo loni v červenci.Příště trochu pátrej,než začneš kolem sebe plivat.http://www.zing.cz/novinky/12923/avast-si-nerozumi-se-steamem-jak-na-to

Titulek: Re: Steam
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2013-02-21 20:30:11
jurajkukira: ??? (asi sa to týka nižšieho príspevku ohľadne spyware...) ***** kukura: Je rozdiel medzi "agresívny" a "rozčarovaný", to len upresňujem. Je rozdiel medzi "alebo je to odpad" (kde je šanca, že to odpad nemusí byť), či povedať "všetko ostatné je odpad" (čo si si vyvodil ty). A je rozdiel medzi Levelom a Score, to bezpochyby. Ale ja si myslím, že Level a Score sa ovplyvňujú dosť, aj keď sa väčšinou tvária že o sebe nikdy nepočuli, a preto môžem spomenúť aj Level, kde je už teraz vidieť nevýhoda kúpy časopisu oproti kúpe hry na Steame. A Score to môže kedykoľvek tiež "dobehnúť". A napríklad sa môže stať aj to, že bum-bác a jeden z časopisov z mesiaca na mesiac prestane vychádzať, ako prednedávnom Pevnost. ***** No do budúcna sa nechcem hrať na Nos-trú-dáma, ale ako sám píšeš, všetky hry sa už ani na tie 2 DVD nevojdú. Pochybujem, že začnú dávať Blu ray, tie sa ani zďaleka tak masovo neuchytili ako kedysi DVD - a to znamená peniaze navyše. V rozsahu cca 3 rokov (hrubý odhad) to skôr vidím, že Steam kódy už nás asi v časopisoch neopustia ale postupom času nás začnú opúšťať DVD. Minimálne Level už túto alternatívu určite zvažuje. Niekto v Score (tuším Modrák v Úvodníku) sa v blízkej minulosti tiež už nad týmto zamýšľal a spomínal práve Blu raye alebo digitálny download a práve teraz je už myslím jasné, čo si vybrali. OK, no je to asi prirodzená evolúcia, ale stále si myslím, že tam ostane to riziko "vyšachovania" samých seba a budú si musieť dávať pozor, aby pri porovnávaní cien časopisu a na Steame boli vždy výhodnejší. ***** A do toho ešte začínajú zasahovať elektronické čítačky, ktoré sú určite lacnejšie ako tlač papierového časopisu. Tu už si prognózovať netrúfam, tlačené časopisy ešte asi vydržia dlhšiu dobu, neviem. Tiež je tu ale možnosť, že za pár rokov si už svojich miláškov nebudeme môcť omakať (bez dvojsmyslů :-)

Titulek: Re: Steam
Nick: (Thuruk) - neregistrovaný
Datum:2013-02-23 23:05:15
Souhlas. Příležitostně jsem si kupoval Score nebo Level kvůli nějaké hře, ale teď to ztrácí smysl, protože tohle zkrátka už nejsou plnohodnotné hry "do sbírky". Imho si herní časopisy tímto přístupem pod sebou podřezávají větev. Recenze lze najít na internetu a informace o očekávaných hrách mne nikdy moc nebraly. Zbývá pár zajímavých článků, kvůli kterým si ale sotva budu kupovat časopis.

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-02-14 22:39:02
Tak to su teda dost dobre hry naraz
[Odpověz]

Titulek: Re: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-02-14 22:42:38
pockaj az sa ich budes pokusat nainstalovat a bude to po tebe chciet popri hrani mat spusteny spyware program to az potom bude opravdovy narez :D

Titulek: hilfe!!!
Nick: (xlerak) - neregistrovaný
Datum:2013-02-13 18:54:29
Zdar pánové a možná i dámy. Nemohl by mi někdo pc gramotnější vysvětlit, proč mi to nejde nainstalovat. Steam se nainstaluje a prdleda. Díky za pomoc. Chápu, že těžko radit...,ale? K
[Odpověz]

Titulek: Re: hilfe!!!
Nick: (jojo) - neregistrovaný
Datum:2013-02-14 01:01:45
Musíš si vytvoriť účet na Steame, bez toho to nejde. ;)

Titulek: jen ne zase Steam
Nick: (zklamaný) - neregistrovaný
Datum:2013-02-10 06:44:33
Deus Ex je fajn ... ale proč do psí kurdele mi s tím má na komp lízt i ten DRM bazmek Steam?! Letí to z vokna. :/
[Odpověz]

Titulek: Re: jen ne zase Steam
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-02-10 16:25:24
holt Score....zvykaj si bude ešte horšie... :(

Titulek: Re: jen ne zase Steam
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-02-11 01:49:37
Score za to nemůže stěžujte si u vývojářů / vydavatelů her ty tam prostě Steam chtěj!

Titulek: Re: jen ne zase Steam
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-02-11 14:11:03
Mě to neva mám aspoň pořád digitální kopii na Steamu

Titulek:  
Nick: (tydýt) - neregistrovaný
Datum:2013-02-07 22:01:00
krutopřísně skvělý Deus Ex (Level s Kane a Lynch2 hodně utřelo, to se dá koupit spolu s 1. lepším dílem okolo 250,- jako nové originálky), nevíte co bude příště?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (kukura) - neregistrovaný
Datum:2013-02-07 22:09:35
Příště má na SCORE DVD být Blur, Hitman:Blood Money, Tomb Raider Underworld a jedna neoznámená hra.

Titulek:  
Nick: (Jarda) - neregistrovaný
Datum:2013-02-07 01:30:10
kukura: Na tvuj příspěvek neni co navazovat, to ví každej blbec že deus je best hra a že panzer je strategie z druhý světový a že to je kombo :-D
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (kukura) - neregistrovaný
Datum:2013-02-07 05:02:10
Jardo, asi jsi nepochopil, že můj příspěvek byl myšlen jako pochvala za plné hry.

Titulek: Super hry
Nick: (kukura) - neregistrovaný
Datum:2013-02-06 07:05:59
Skvělé hry. Deus Ex je must have titul a Panzer Elite potěší milovníky druhoválečné techniky a strategií. A v dalším čísle další skvělé kombo. Jen tak dále, SCORE!
[Odpověz]

Titulek: Re: Super hry
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2013-02-06 19:10:18
A kto by predsa len váhal, pretože už tieto hry vlastní alebo ho nezaujímajú, môže si aktuálne Score kúpiť len kvôli článkom (prípadne ak sa chce len vygrcať po víkendovej opici alebo zle strávenom jedle). Napríklad pán zástupca šéfredaktora načína pre hráčov vrcholne zaujímavé témy ako pravidelnosť menštruačného cyklu v porovnaní s hudobnými trendmi alebo sa "zamýšľa" nad zbytočnosťou predkožky ako prežitku z minulosti. Chudák chalan asi poriadne nevie, načo má cicík alebo proste len moc pozerá filmy s Adamom Sandlerom a Benom Stilerom. Alebo len chcel byť moc vtipný, ale stále nezistil, že na to nemá. Ale tým cudzím slovom (atavizmus) chalan ZAMACHROVAL, to sa musí uznať!!! :-)))))))))

Titulek: Re: Super hry
Nick: (kukura) - neregistrovaný
Datum:2013-02-06 20:07:04
V tvém příspěvku zcela postrádám návaznost na můj příspěvěk. Chválím přiložené hry, o časopisu jako takovém jsem se nezmínil ani slovem. Přesto ses asi musel vyjádřit a tvými slovy "vygrcať po víkendovej opici". Ale kdo to má pak uklízet!

Titulek: Re: Super hry
Nick: (Scheeza) - neregistrovaný
Datum:2013-02-06 21:17:33
Nevím, co teda chystají příště, ale jinak ... Deus Ex je "must have" titul, nicméně, kdo ho "must have", tak už ho dávno má... Kupovat znova totéž je pitomost. (neřeknu, kdyby to bylo včetně Missing Link) Panzer elite - nezájem. Patřím k lidem, kteří nekupují časopis + hru, ale hru + časopis. Takže naprosto chápu názor usera petata)

Titulek: Re: Super hry
Nick: (Scheeza) - neregistrovaný
Datum:2013-02-06 21:20:41
Aj ta skleróza... Tituly na příště byly oznámeny už u čísla 228 a svůj názor na ně jsem již vyjádřil před časem tam.

Titulek: Re: Super hry
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2013-02-06 22:16:03
kukura: Tak si ma veru nepochopil, pretože s tebou vlastne súhlasím ("A kto by predsa len váhal"), že DE:HR je must have titul (nakoniec, tento termín som použil prednedávnom ja sám) a aj Panzer Elite je zaujímavý. Takisto toto číslo časopisu je spracované veľmi dobre so zaujímavými článkami (Best off 2012+13, Indie hry). Čiže celé číslo super. A práve preto je v silnom kontraste tá malá dávka hnusu (tradične) od Vrobela čo spomínam, ktorá sa tam absolútne nehodí a ozaj sa mi z toho chce grcať, ešte k tomu keď to napíše zástupca šéfredaktora. Proste chcel byť za každú cenu zaujímavý a originálny... P.S.: Dnes je streda. ***** Scheeza: súhlasím s tebou - aj ja kupujem hry + časopis. Za tie peniaze (hlavne na Slovensku) nepochopím ľudí, čo si kúpia/odoberajú časopis a plné hry ich nezaujímajú/majú ich/nefungujú im. Alebo ešte lepšie, keď Score do zblbnutia tvrdí, že platíš za časopis a hry sú ZDARMA :-))) A ja si už pekných pár rokov originálne hry nekupujem - ušetrím miesto vo vitríne a skôr či neskôr budú všetky lepšie v časopise.

Titulek: Re: Super hry
Nick: (kukura) - neregistrovaný
Datum:2013-02-07 04:58:57
Scheeza: Ja například DEHR nemám a velmi mne potěšilo, ze ho SCORE na dvd přinesli. Ačkoliv je to must have titul, nejsem člověk, který by si každý měsíc kupoval nějakou hru, natož si ji běžel koupit hned co vyjde. Jednak uz nejsem nejmladší a hry tolik netahnou ( člověk má v podstatě jen několik stálic) a i na kvalitní hry si klidně nějaký ten měsíc či rok počká :-)

Titulek: Re: Super hry
Nick: (kukura) - neregistrovaný
Datum:2013-02-07 05:08:33
petata: Bohužel netuším, o jakém "fekálním a pubertálním" humoru mluvíš. Jestli je něco takového v aktuálním čísle, tak to jsem asi přehlédl. PS: Kocovina se někdy může protáhnout až do středy ;-)

Titulek: Re: Super hry
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2013-02-18 19:22:03
No vidíš to! Celý čas tu musíš odpisovať na nespokojné príspevky, väčšinou ohľadne "funkčnosti a potrebnosti" Steamu pri hrách vložených v časopise a inak hájiť česť Score a ani si ho poriadne nestihneš čítať. Inak formuláciu "fekální a pubertální" som nepoužil, a i keď je to na Honzíka väčšinou výstižné hodnotenie, teraz by som skôr použil termín PERVERZNÝ. Takže: Porovnanie hudobných trendov a menštruačného cyklu si už nespomínam kde sa nachádza (momentálne nemám k dispozícii časopis), ale myslím, že to bolo pri indie recenziách, ale nie som si istý, čiže budeš musieť hľadať. No a o atavizme (zbytočnosti/prežitku) predkožky sa Honzi zamýšľa hneď na 3. strane pod Úvodníkom - volá sa to Otázka měsíce, či tak nejak. K tomu dodám len toľko, že: 1) toto môže napísať len totálny kkt a nie zástupca šéfredaktora známeho časopisu a možné príčiny prečo to napísal som už uvádzal minule a 2) seksuálny humor je OK, ale toto jednak nebolo humorné a jednak už to bolo za čiarou dobrého vkusu. Tak ako keď mi pokazil čítanie retro článku o Duke Nukem 3D keď tam spomínal "schádzanie svojich varliat". P.S. Ak sa kocovina pretiahne od víkendu až do stredy, už sa tomu hovorí delírium, prípadne agónia.

Titulek: Re: Super hry
Nick: (kukura) - neregistrovaný
Datum:2013-02-18 21:08:51
Pro Tvou informaci, SCORE už mám dávno přečtené. Jelikož jsem si to Vrobelovo vyjádření nepamatoval, tak to bylo nejspíše proto, že podobný vtípek dokážu s nadhledem přejít, aniž by mě nějak urážel. Ostatně, zažil jsem ve SCORE mnohem "skandálnější" výroky, třeba ty z éry Andreje Anastasova.

Titulek: Re: Super hry
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2013-02-18 22:14:31
Jako nech sa kľudne chalan dá obrezať a na hlavu si dá jarmulku, alebo čo tým chcel demonštrovať, ale taká "múdrosť" patrí skôr do seriálu Seks v meste alebo iného amerického žvástu (ktorý prezentuje názor, že predkožka je atavizmus) a nie o tom ide "mudrovať" trkvas v stredoeurópskom hernom časopise. A porovnávať hudbu s menštruáciou, za tým už bude asi nejaká deviácia. ***** A škandálne výroky Andreja Anastazova už dnes nikoho nezaujímajú - časy sa proste menia...

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

> Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v LEVEL 237?
Najnovší Level má tri hry: InquisitorCZ, Numen a Gumboy Tournament. A ževraj sú to posledné hry zdarma.
> WRC: Rally Evolved
Jsou naki cheaty napiste !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
> Sonic the Hedgehog (PS3)
Tato hra byla nejlepší hra co v té době byla a i teď je dost dobrá! :)
> Imperial Glory
Vydařená hra, ale program je bohužel napsaný špatně. Ve hře téměř pravidelně nastane situace, že pokud nepřítel ustoupí z bitvy a vy zakliknete možnost pronásledovat, celá hra spadne! Jedinou možností je tedy nepronásledovat.. To není zdaleka všechno. Pokud má nepřítel více vojska (max. 3 oddíly na území) a bitva dopadá pro něj špatně, občas tedy ustoupí. Pokud to tedy již udělá a oddíly nemají kde ustoupit, protože okolní území má zaplněné taktéž třemi oddíly vojáků, jednotky se nepochopitelně nerozpustí, ale hra opět spadne a můžete bitvu řešit pořád dokola. Jedinou možností jak z toho zapletence ven je, že si zkrátka útok rozmyslíte, vrhnete se do bitvy pohlavě ztráty-neztráty a pokoušíte se pokud možnost zničit všechny oddíly nepřítele, nebo počkáte, až nepřítel provede jiný tah se svými jednotkami. Všechny tyto možnosti jsou vypozorované hraním na více počítačích, ano je pravdou, že s
> FIFA 2010
ste hlupaci fifa 10 je klasikaa ten kdo srovnava pc skonzolema tak je opravdu hlupak pc je graficky nekde uplne jinde zadna hra nevypada lepe nez na pc hratelnost je samozrejme lepsi na konzolich ale tod vse tak se zamyslete nad tim co pisete hlupaci zachvili tu budete psat ze sega megadrive je lepsi jak sega saturn proberte se
> Grand Theft Auto (GTA): San Andreas PC
proč mi nejde když si stahnu a nainstaluju mod auta v gta san andreas. prostě to nejde kdyz zapnu gta sa tak tam to auto není
> Grand Theft Auto (GTA): San Andreas PC
proč mi nejde když si stahnu a nainstaluju mod auta v gta san andreas. prostě to nejde kdyz zapnu gta sa tak tam to auto není

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5796
Recenze: 23903
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1156
Návody: 1767
Cheaty: 4207
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2581
Youtube video: 2948
Průměrné hodnocení z
23286 recenzí: 71,763 %