Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy ve SCORE 228 ?

> Datum vydání: 2013-01-13 16:32
> Autor: webmaster
>


Lara Croft nad the guardian of light, Arcania: Gothic 4 + Fall of Setarrif, Painkiller: Ressurection, Neighbours from Hell 1+2

SCORE 228

  • Lara Croft nad the guardian of light
    Hodnocení hry Lara Croft and the Guardian of Light
  • Arcania: Gothic 4 + Fall of Setarrif
    Hodnocení hry ArcaniA: Gothic 4 – Fall of Setarrif
  • Painkiller: Ressurection

    Hodnocení hry Painkiller: Resurrection
  • Neighbours from Hell 1+2

    Hodnocení hry Neighbours from hell 2





D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Steam
Nick: (Hunter) - neregistrovaný
Datum:2013-03-12 19:44:34
Estli ty keye nechcete muzete mi je darovat.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-01-30 20:18:50
uz je 229 na stáncích?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-01-30 20:51:11
v priebehu next mesiaca...

Titulek: Re:  
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2013-01-31 19:34:16
Asi budem vypadať jak blbec, ale človek sa predsa učí celý život, tak sa pýtam, lebo neviem: Existuje v predaji aj Deus Ex Human Revolution bez Steamu, čiže verzia bez nutnosti pripojenia k internetu, alebo je tam táto ochrana (či ako to nazvať) vždy? Dík za odpoveď a buďte ku mne ako ku Steam-panicovi zhovievaví...

Titulek: Re:  
Nick: (Scheeza) - neregistrovaný
Datum:2013-01-31 21:08:18
Vypadá to, že existuje pouze steam verze.

Titulek: Re:  
Nick: (Oldus) - neregistrovaný
Datum:2013-01-31 22:24:12
I krabicovka Deus Ex Human Revolution koupená v obchodě obsahuje DRM ochranu - STEAMWORKS čili hra se musí aktivolat přes internet a váže na Steam učet. Hodně her obsahuje tuto ochranu např CoD MW2 a vejš, Borderlands 2 dokonce i česká Mafie II.

Titulek: Re:  
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2013-02-01 18:27:14
Scheeza, Oldus - ďakujem za odpoveď, aj keď ma veľmi nepotešila. ***** Túto hru by som rozhodne vlastniť mal, takže Score kupujem a spoľahnem sa, že niekedy v budúcnosti to s tým netom nejako poriešim... Aspoň si prečítam zaujímavé články o indie hrách a best off 2012. Ako vidím na Score twatteri, tak v ČR už je v predaji od včera, do tohto nášho Butatótlandu asi tradične dorazí až v pondelok :-(

Titulek: Score 230
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-01-30 19:15:13
Plné hry: Blur - na DVD, Hitman: Blood Money a Tomb Raider: Underworld budou mít steamové instalace. + 1 neoznámená. Score 230 vyjde 22.2.2013.
[Odpověz]

Titulek: Re: Score 230
Nick: (Scheeza) - neregistrovaný
Datum:2013-01-30 23:35:16
Koukám, zase nic použitelnýho.

Titulek: Re: Score 230
Nick: (Oldas) - neregistrovaný
Datum:2013-01-31 01:29:02
Škoda že Hitman: Blood Money a Tomb Raider: Underworld mám taky na steamu. Mohlo to bejt na DVD a možná bych i koupil.

Titulek: Re: Score 230
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2013-01-31 19:25:01
V podstate kvalitný výber a i keď Tomb Raider ani Hitman nie sú zrovna moje "must have" série, veľa ľudí bude asi nadšených. Ale ak sa nemýlim, tak obe tieto hry už boli dávno v Leveli, takže Score sa mohlo zmôcť dať to na DVD. ***** Musím povedať, že už ma s tým Steamom pekne se*ú!!!!! Čo vlastne bude na tých dvoch obojstranných DVD? Blur + nejaká štvrtá (predpokladám) odpadovka a ďalej čo? Plná pi*a ich trapáckych nadcastov? Počúva to niekto vôbec? Veď zrovna taká vec nepatrí na DVD ale na web (samozrejme, keby ho mali funkčný!), namiesto toho, aby ľudí nasilu tlačili do Steamu. ***** Aspoň že Blur je zrovna môj must have titul, takže tentokrát kupujem, ináč by som im opäť osr*l hlavu!

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-01-17 04:02:22
kdy 229 vychází?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-01-17 20:03:17
Přesné datum není prostě koncem měsíce.

Titulek: Re:  
Nick: (klika) - neregistrovaný
Datum:2013-01-18 14:27:25
Na Sendu je datum 28. 1. ale nebral bych jako tutový :-)))

Titulek: Re:  
Nick: (Klika) - neregistrovaný
Datum:2013-01-19 01:01:46
Dodám že na DVD bude Panzer Elite : Complete Collection a Be a King 3: Golden Empire

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-01-15 01:57:45
holá hra v angličtine a určite to budem ať dáky háčik s prídavkom nie 100 percentnej funkčnosti ako býva u score zvykom , ale možno konečne milo prekvapia :D
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (registrovaný) - neregistrovaný
Datum:2013-01-15 16:47:21
Čeština je pouze amaterská - volně ke stažení na netu (oficiální není). Zatím se jedná o beta verzi češtiny. V poslední době co dává Score hry s podporou STEAMu tak nemám problém.

Titulek: Re:  
Nick: (Pedro ) - neregistrovaný
Datum:2013-01-15 16:51:47
Já sem neměl problém ani když hry byly na DVD. ;-) A i kdyby tak je tu dvdpodpora. :-)

Titulek: Re:  
Nick: (Cosi) - neregistrovaný
Datum:2013-01-19 00:34:45
Čeština na Score DVD pro Deus Ex: Human Revoluton bude ve finální verzi. Tudíž to není ta, co je k dnešnímu dni ke stažení na stránkách překladatelů, a už vůbec to není ta staré verze, co se povaluje na warez forech a dalších úložištích.

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-01-14 22:12:56
Tak priste Deux Ex Human Revolution
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Scheeza) - neregistrovaný
Datum:2013-01-14 23:03:28
Mohlo by to být včetně DLC... ale mám obavy, že to bude jen holá hra...

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-01-31 20:40:42
Nějak to nechápu, kdy jako bude Deus Ex ?

Titulek: Re:  
Nick: (Scheeza) - neregistrovaný
Datum:2013-01-31 21:09:56
V čísle 229, které by mělo být touhle dobou už v prodeji.

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

> Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2
https://www.uloz.to/!jaweCauwJ/lord-of-the-rings-b attle-for-middle-earth-2-fix-na-win-7-64bit-rar
> Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2
NAZDAREK, TAKZE POKUT NAINSTALUJETE LOTR, A JEDNODUSE TO SPUSTITE A NABEHNE VAM OBRAZOVKA A PAK TO JEDNODUSE SPADNE A ZACNE PSAT "PROGRAM PRESTAL ODPOVIDAT" Pokut mate Win 7 tak si stahnete tenhle program na 64bit potom vam to uz pujde v pohode, nemate zac .)
> The Witcher 2: Assassins of King / Zaklínač 2: Vrahové králů
Ahoj, nevíte, jak pokračovat přes Letha v části vrahové králů? Vždy mě zabije a pak pochopitelně následuje akorát možnost znovu načíst poslední hru (ano/ne)... Děkuji za radu, co a jak udělat
> Traktor Zetor Simulator 2009
Farming simulator 2017 http://www.farming-simulator-2017.mzf.cz
> Remember Me
So instead of having your audios and videos JUST on your website, with Podcasting those audios and videos show up on a pe&72nr#8o1s;s iPod, iPhone, Zune or any other digital media player. Now if you have a website or blog with WordPress, then this delivery process is much easier because of RSS (see my previous post on RSS here)
> Blitzkrieg 2: Fall of the Reich
A jěště perlička na konec ,když sem se teda konečně dostal po nekonečném ničení 10 000x tak velké armády než kdy svět viděl:-) tak na statistikách je že sem zničil jen asi 500 vojáčků a němci nepovolali ani jendu posilu i když jich měoi asi půl milionu tanků letadel a a 3 miliardy pěchoty no prostě to je tak šílené že tvůrci musely mít v sobě asi 10 gramů perníku když tento šílený paskvil tvořily ,nemám slov:-(((((
> Blitzkrieg 2: Fall of the Reich
Takže hodnocení hry Blitzkrieg 2 hra samotná je vynikající hodnotím 89% ale oba datadisky to je prach a bída spíše jen prach to je tak extremně odfláklé že to nikdy nemělo spatřit světlo světa ,nulová historická reálie naprosto infantilní snaha ztížit hru ale tak stupidním spůsobem že se snad ani nadávat nedá,příklad,mise za rusy ve 44 osvobodit minsk, němci mají zcela nekončně všeho já schválně počítal kolik toho na mě jede a u čísla 500 tygrů a 500 panterů a 1500 střemhlavých heinklů sem už přestal ,vše se prostě neustále obnovuje dokola a dokola a dokola vy nemáte možnost verbovat vůbec žádnou protiletadlovou obranu nemáte se jak bránit máte 13 posil nepřítel nekonečno vše podotýkám že jste za rusy ve 44 což každému kdo jen trošičku se vyzná v historii musí zvednou žaludek jak imbecilní a nesmyslné to je, a takto vlastně každá mise obou datadisků ,nulové strategické vyžití nulová zába a 110% flus

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %