Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy ve SCORE 228 ?

> Datum vydání: 2013-01-13 16:32
> Autor: webmaster
>


Lara Croft nad the guardian of light, Arcania: Gothic 4 + Fall of Setarrif, Painkiller: Ressurection, Neighbours from Hell 1+2

SCORE 228

  • Lara Croft nad the guardian of light
    Hodnocení hry Lara Croft and the Guardian of Light
  • Arcania: Gothic 4 + Fall of Setarrif
    Hodnocení hry ArcaniA: Gothic 4 – Fall of Setarrif
  • Painkiller: Ressurection

    Hodnocení hry Painkiller: Resurrection
  • Neighbours from Hell 1+2

    Hodnocení hry Neighbours from hell 2





D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Steam
Nick: (Hunter) - neregistrovaný
Datum:2013-03-12 19:44:34
Estli ty keye nechcete muzete mi je darovat.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-01-30 20:18:50
uz je 229 na stáncích?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-01-30 20:51:11
v priebehu next mesiaca...

Titulek: Re:  
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2013-01-31 19:34:16
Asi budem vypadať jak blbec, ale človek sa predsa učí celý život, tak sa pýtam, lebo neviem: Existuje v predaji aj Deus Ex Human Revolution bez Steamu, čiže verzia bez nutnosti pripojenia k internetu, alebo je tam táto ochrana (či ako to nazvať) vždy? Dík za odpoveď a buďte ku mne ako ku Steam-panicovi zhovievaví...

Titulek: Re:  
Nick: (Scheeza) - neregistrovaný
Datum:2013-01-31 21:08:18
Vypadá to, že existuje pouze steam verze.

Titulek: Re:  
Nick: (Oldus) - neregistrovaný
Datum:2013-01-31 22:24:12
I krabicovka Deus Ex Human Revolution koupená v obchodě obsahuje DRM ochranu - STEAMWORKS čili hra se musí aktivolat přes internet a váže na Steam učet. Hodně her obsahuje tuto ochranu např CoD MW2 a vejš, Borderlands 2 dokonce i česká Mafie II.

Titulek: Re:  
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2013-02-01 18:27:14
Scheeza, Oldus - ďakujem za odpoveď, aj keď ma veľmi nepotešila. ***** Túto hru by som rozhodne vlastniť mal, takže Score kupujem a spoľahnem sa, že niekedy v budúcnosti to s tým netom nejako poriešim... Aspoň si prečítam zaujímavé články o indie hrách a best off 2012. Ako vidím na Score twatteri, tak v ČR už je v predaji od včera, do tohto nášho Butatótlandu asi tradične dorazí až v pondelok :-(

Titulek: Score 230
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-01-30 19:15:13
Plné hry: Blur - na DVD, Hitman: Blood Money a Tomb Raider: Underworld budou mít steamové instalace. + 1 neoznámená. Score 230 vyjde 22.2.2013.
[Odpověz]

Titulek: Re: Score 230
Nick: (Scheeza) - neregistrovaný
Datum:2013-01-30 23:35:16
Koukám, zase nic použitelnýho.

Titulek: Re: Score 230
Nick: (Oldas) - neregistrovaný
Datum:2013-01-31 01:29:02
Škoda že Hitman: Blood Money a Tomb Raider: Underworld mám taky na steamu. Mohlo to bejt na DVD a možná bych i koupil.

Titulek: Re: Score 230
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2013-01-31 19:25:01
V podstate kvalitný výber a i keď Tomb Raider ani Hitman nie sú zrovna moje "must have" série, veľa ľudí bude asi nadšených. Ale ak sa nemýlim, tak obe tieto hry už boli dávno v Leveli, takže Score sa mohlo zmôcť dať to na DVD. ***** Musím povedať, že už ma s tým Steamom pekne se*ú!!!!! Čo vlastne bude na tých dvoch obojstranných DVD? Blur + nejaká štvrtá (predpokladám) odpadovka a ďalej čo? Plná pi*a ich trapáckych nadcastov? Počúva to niekto vôbec? Veď zrovna taká vec nepatrí na DVD ale na web (samozrejme, keby ho mali funkčný!), namiesto toho, aby ľudí nasilu tlačili do Steamu. ***** Aspoň že Blur je zrovna môj must have titul, takže tentokrát kupujem, ináč by som im opäť osr*l hlavu!

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-01-17 04:02:22
kdy 229 vychází?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-01-17 20:03:17
Přesné datum není prostě koncem měsíce.

Titulek: Re:  
Nick: (klika) - neregistrovaný
Datum:2013-01-18 14:27:25
Na Sendu je datum 28. 1. ale nebral bych jako tutový :-)))

Titulek: Re:  
Nick: (Klika) - neregistrovaný
Datum:2013-01-19 01:01:46
Dodám že na DVD bude Panzer Elite : Complete Collection a Be a King 3: Golden Empire

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-01-15 01:57:45
holá hra v angličtine a určite to budem ať dáky háčik s prídavkom nie 100 percentnej funkčnosti ako býva u score zvykom , ale možno konečne milo prekvapia :D
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (registrovaný) - neregistrovaný
Datum:2013-01-15 16:47:21
Čeština je pouze amaterská - volně ke stažení na netu (oficiální není). Zatím se jedná o beta verzi češtiny. V poslední době co dává Score hry s podporou STEAMu tak nemám problém.

Titulek: Re:  
Nick: (Pedro ) - neregistrovaný
Datum:2013-01-15 16:51:47
Já sem neměl problém ani když hry byly na DVD. ;-) A i kdyby tak je tu dvdpodpora. :-)

Titulek: Re:  
Nick: (Cosi) - neregistrovaný
Datum:2013-01-19 00:34:45
Čeština na Score DVD pro Deus Ex: Human Revoluton bude ve finální verzi. Tudíž to není ta, co je k dnešnímu dni ke stažení na stránkách překladatelů, a už vůbec to není ta staré verze, co se povaluje na warez forech a dalších úložištích.

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-01-14 22:12:56
Tak priste Deux Ex Human Revolution
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Scheeza) - neregistrovaný
Datum:2013-01-14 23:03:28
Mohlo by to být včetně DLC... ale mám obavy, že to bude jen holá hra...

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-01-31 20:40:42
Nějak to nechápu, kdy jako bude Deus Ex ?

Titulek: Re:  
Nick: (Scheeza) - neregistrovaný
Datum:2013-01-31 21:09:56
V čísle 229, které by mělo být touhle dobou už v prodeji.

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5874
Recenze: 24029
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3025
Průměrné hodnocení z
23411 recenzí: 71,766 %