Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v LEVEL 225 ?

> Datum vydání: 2012-12-21 13:02
> Autor: webmaster
>


LEVEL 225

  • Just Cause 2

    Hodnocení hry Just Cause 2





D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: LEVEL
Nick: (PAN NESPOKOJENY) - neregistrovaný
Datum:2013-01-20 04:27:13
LEVEL ODEBÍRÁM UŽ VELICE DLOUHO MĚL TO ŠTĚSTÍ A SEHNAL STARŠÍ ČÍSLA LEVELU SCORE A EXCALIBRU /CELKEM 30/ 1994 A TO SE NEDÁ ABSOLUTNĚ SROVNÁVAT NEVÍM JAK VÁM ALE MĚ TY JEJICH NEKTERÝ JEDNOSTRANĚ POZITIVNÍ VIDEORECEZENCE LEZOU NA NERVY /ALAN WAKE/ MIMOCHODEM TED VYŠLO NOVÝ ČÍSLO A VIDEORECENZE Z MINULA DO TED CHYBÍ
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Jarda) - neregistrovaný
Datum:2013-01-16 01:26:35
dog days určitě ideální hra do časáku, hodně lidí jí nezkoušelo, protože je prý špatná, ale opak je pravdou, mě bavila v některejch pasážích dokonce víc než jednička, navíc pujde přes steam takže můžete pokračovat i v multáku.
[Odpověz]

Titulek: 226
Nick: (Popokatepetl) - neregistrovaný
Datum:2012-12-22 22:14:47
226 výjde 11.1 2013 se hrou Kane & Lynch 2: Dog Days
[Odpověz]

Titulek: Re: 226
Nick: (Scheeza) - neregistrovaný
Datum:2012-12-22 22:42:35
koukám, že teda hoodně klesaj s titulama...

Titulek: Re: 226
Nick: (oktomil) - neregistrovaný
Datum:2012-12-31 16:52:20
proč?Just Cause 2 je právě jedna z těch lepších her

Titulek: Re: 226
Nick: (Delnik)
Datum:2012-12-31 22:28:04
On spíš myslí toho Kane 2 :-))

Titulek: Re: 226
Nick: (Lynch)
Datum:2013-01-05 01:06:10
Dost za to může, že jsem fanoušek prvního dílu ale Kane and Lynch 2 Dog Days není rozhodně špatný titul. Je to parádní střílečka se zajímavým vizuálním stylem, škoda ale, že je tak krátká.

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

> Arma 3
Zdravím lidi, mám menší problém. koupil jsem si Armu III, jenže mi nejde nainstalovat. problém je v tom, že když dám do pc CD a dám instalovat (setup), tak mi to furt nabíhá ale nic se nestane žádný instalátor se neukáže furt mi to jenom nabíha. Mohl bych klidně čekat celý den, ale nic se mi neukáže. Nevíte co s tím? Budu rád za každou radu. Děkuji :)
> Mafia 2
Ahoj, mám originál hru, klíč zadán, steam používám, ale instaluje se již 2 dny.. Píše to aktualizace hry, dokončena 1 položka ze 2. Obejít to nelze a mám pocit, že stahuju pořád to samý. . Poradíte někdo, prosim?
> Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2
Ahoj mam otazku nainstaloval jsem si LOTR BFME 2 mam windows 7 docela nadupanej PC rozjedu vse jen tady mam problem instalace probehne bez problemu ale nejde spustit když ji chci spustit naskoci tam ten zakladni obrazek a cele se to sekne a program přestane odpovidat proc?? prosim o odpověd díky
> Bioshock
Je to pekna sračka. Konec se zbytečně pořád natahuje a už to leze fakt na nervy.
> Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v LEVEL 235 ?
1EGTA 5
> Day Watch (Denní Hlídka)
Ahoj, Hledáte podnikatelský úvěr, osobní půjčky, domácí úvěr, auto úvěr, studentské půjčky, půjčky konsolidaci dluhu, nezajištěné úvěry, rizikového kapitálu, atd. .. Nebo jste byl odmítnut úvěr u banky nebo finanční uspořádání jednoho nebo několika důvodů. Jste spíše jejich úvěrové řešení! Jsem Pastor, soukromé věřitele, úvěrů pro firmy a jednotlivce v nízké a cenově úrokovou sazbou ve výši 2%. Máte zájem? Kontaktujte nás a léčit úvěru následovat převod do 48 hodin. KONTAKT: pastorossasben@gmail.com          Podrobnosti Aplikace Jméno: Datum narození: Pohlaví: Stav: Adresa: Umístění Postavení: PSČ: Země: Telefon: E-mail: Státní Účel úvěru: Částka půjčky: Půjčka Doba trvání: Čistý měsíční příjem. Zpět ke mně co nejdříve s výše uvedené informace pro více informací. Doufám, že to slyším od vás. Díky a Bůh vám žehnej, Pastor OSAS Ben
> MU Online
Na české scéně vzniká nový Mu Online Season 8 server, aktuálně se jeho tvorba už finišuje a server se pomalu blíží ke svému spuštění! Sledujte informace o vývoji a buďte tak prvníu jeho spuištění! >> http://phoenixmu.cz/forum/

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %