Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy ve SCORE 227 ?

> Datum vydání: 2012-12-21 12:58
> Autor: webmaster
>


Cities XL 2012 (cz), Confrontation (cz), Blood Bowl legendary, Painkiller: Black edition a Overdose (cz)

SCORE 227

  • Cities XL 2012 (cz)

    Hodnocení hry Cities XL 2012
  • Confrontation (cz)

    Hodnocení hry Confrontation
  • Blood Bowl legendary

    Hodnocení hry Blood Bowl: Legendary Edition
  • Painkiller: Black edition a Overdose (cz)

    Hodnocení hry Painkiller: Overdose





D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: steam
Nick: (Lynch)
Datum:2013-01-05 01:02:01
petata MikroKing tipér: Na steamu se musíš zaregistrovat a stáhnout se steam klienta do Pc přes kterého potom budeš hru spouštět. Steam má sice offline režim ale do toho jde přepnout jen z online režimu, takže pokud nemáš na svém pc net, tak si hru nejspíš nezahraješ.
[Odpověz]

Titulek: Re: steam
Nick: (petata) - neregistrovaný
Datum:2013-01-10 20:55:03
Tak za 1: nemôžem sa sem posledných párkrát nalogovať. Heslo dávam správne, to isté mi poslalo aj keď som klikol na "Zapomenuté" a nič - zobrazí mi to bielu stránku plnú errorov. ***** 2: Ďakujem neregistrovanému aj Lynchovi za odpoveď, v podstate som to s tou Larou a Steamom na 90% vedel, len som chcel mať istotu, že si to nezahrám. Vyskúšal som aj demo Arcanie, ale mal som z toho len jednu veľkú "sekanú s hráškom", pri boji sa to zmenilo na "bryndzové trhance", takže aktuálne Score pre mňa padá :-( ***** A môj dick... PARDON... nick je len petata (aj keď aktuálne sa pod ním nemôžem prihlásiť), to MikroKing tipér tam (za vyčerpávajúceho lobbingu Piggsyho) pribudlo po veľkej tipovačke na plné hry Score 200, kde som medzi inými cca 20 natipovanými hrami trafil Numen: Contest of Heroes, takže preto aspoň to Mikro. V súčasnosti je to tam už len na oštaru, ale budiž... Ináč je sranda, že to vtedy v tej tipovačke vyhral Zaklínač a po 28 mesiacoch aj tak stále nebol medzi plnými hrami (v Leveli neviem), hoci som ho akurát včera videl v Tescu za 8 Eur v edícii Extra Klasika. Tak hádam sa ho dočkáme!!!

Titulek: omg
Nick: (bruno) - neregistrovaný
Datum:2012-12-26 20:57:14
tak to je bomba!
[Odpověz]

Titulek: Score 229
Nick: neregistrovaný
Datum:2012-12-25 03:51:49
Plná hra Deus Ex: Human Revolution, zdarma na Score DVD 229!
[Odpověz]

Titulek: Re: Score 229
Nick: neregistrovaný
Datum:2012-12-25 05:56:39
to víš že jo ty....

Titulek: Re: Score 229
Nick: (Tchort) - neregistrovaný
Datum:2012-12-25 16:57:50
Skutečně poslední Deus Ex u lednového Score bude, prozradil to Mikoláš Tuček, který se do Score vrací, ve Fight Clubu na Games.cz

Titulek: Re: Score 229
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2012-12-26 22:16:43
Ale! Tak po 7 rokoch (nešťastia) znova odpália nový rok s Deus Ex? Super! K tomu sa vracia Tukan (ani neviem, že odišiel) - dúfam, že to bude taký malý reštart k zašlej sláve. *** A hry z 228 už sú známe? Stánky boli dnes ešte zavreté, na twatteri nič nové. Obrázok B sa identifikuje ako Risen, ale podľa všetkého to Risen nebude... Od Score tam nie je žiadna nová reakcia (evidentne na to cez sviatky je*ú). A ako je to s tým Steamom, Lara Croft má byť údajne len na stiahnutie? Kto už máte Score 228, dajte vedieť prsím!

Titulek: Re: Score 229
Nick: (Delnik)
Datum:2012-12-27 00:32:55
Podle Fejsbůku to vypadá na Lara Croft & The guardian of light (na steamu), Arcania a datáč Arcania-Fall of Setariff, Neighborous from Hell 1-2, Painkiller Ressurection.

Titulek: Re: Score 229
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2013-01-04 20:37:17
Áno, tieto hry čo píšeš tam sú - ešte v nedeľu som ho videl v Kauflande (!), tak už to mohlo byť aj tu zverejnené, aspoň by sme sa nemuseli vzrušovať nad plnou hrou Score 229 v diskusii na Score 227 :-) ***** No, moja počiatočná radosť trošku opadla po prevetraní recenzíí na plné hry Score 228. Neigbours from Hell 1 a 2 recyklácia. Na Painkiller Resurrection som sa dosť tešil, no ale vypadá to na kolosálnu dizajnérsky sfušovanú s*ačku, to isté ďalšia zbytočnosť - Fall of Setarrif. Takže zo 6 hier sú zrazu len 2, nad ktorými sa dá uvažovať. Arcania by mohla osloviť hráčov, čo majú málo času/trpezlivosti/skúseností a preto vyhľadávajú jednoduchšie a prístupnejšie RPG. Takisto aj fanúšikov Gothicu, keďže sa de fuckto jedná o pokračovanie. Pravoverných fanúšikov, ale táto hra asi skôr popudí. Rozmýšľam, do ktorej skupiny vlastne patrím ja... Tak či tak, silno odporúčam vyskúšať pred kúpou demo, lebo na HW nároky je to hra dosť náročná. No a na Lara Croft and the Guardian of Light sú recenzie veľmi pozitívne, ale zas (ak som to správne pochlpil) nie je fyzicky na DVD, ale len na stiahnutie zo Steamu. ***** Takže otázočka, kto už kúpil - ten Guardian sa zo Steamu len sťahuje, alebo ho tam treba aj registrovať??? Lebo v tom prípade môžem ísť (bez internetu doma) zas do pipiny :-(((

Titulek: Re: Score 229
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-01-07 13:05:11
Ta Lara se na steamu zaregistruje a pak i stahne takze se to spousti pres steam vzdycky, bez internetu to nepujde

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

> MU Online
mu.funfirst.cz/
> Harry Potter a ohnivý pohár
prolezla jsem všechno křížem krážem,vyhrála všechny zlata, pozbírala štítky a pořád mi jeden štít chybí
> Assassins Creed 3
Ahoj, prosím vás. Mám problém. Když chci spustit hru Assassin tak mě to pokaždé napíše,,chybí LIBCEF DLL,,. Vůbec nevím, co to je a jak to řešit. Díky za pomoc
> Empire: Total War
Hra výborná ale UI je neuvěřitelná to je prostě banda retardovanejch mentálů co klidně naprosto jěště s úsměvem se nechají masakrovat dokud jim neřeknete tak co kdyby jsi utekl od těch děl co vás všechny melou když se štouráte v rypáku??????????????????????????????????????????? totéž námořní bitvy jak máte 4 a více lodí je to naprosté prokletí a nervy drásající zážitek kdy se vám točej jak naprosto zfetovaní imbecilové a vůbec ale ani v nejmenším se nedá kočírovat každá lod když jich máte 10 takže opět a opět a opět aopět vynikající hra která ale neuvěřitelně trpí nulovou inteligencí vašich jednotek a samozřejmě počítač je zcela dokonalej každej krok má 2 měsíce do předu propočítanej nechápu proč je toto naprosto vždy tak trystní i strategií ale v podstatě téměř u každé hry jak je to něco rosáhlého kde prostě nedokážete kočírovat takovou spopustu jednotek tak jsou to jen naprosto mrtvé p
> Men of War: Assault Squad
Tak menší zhodnocení: Hra je ve své podstatě velice pěkná ale velice silně stresující na ovládání jakmile se snažíte ovládat více než jedno 2 družstva tak je to naprostý horor ,umělá inteligence je na bodu mrazu vaši vojáčci jsou jak chovanci jedličkova ústavu nechají se klidně rozmetat na místě a pokud jim dáte vpolný režim tak dostanete dříve infarkt než se jim něco povede jsou schopní běhat proti dělům kulometům a tak podobně naprosto šíléné, velké bitvy kde máte 10 děl 10 tanků a 10 družstev je něco na palici zcela nemáte šanci to vůbec ukočírovat a samy bez vašich povelů jsou ty armády jak opravdu chovanci jedličkova ústavu ,a také naprosto tristní reálie jako že ubohoučkej schermman vám klidně roseká tygra nebo jagpantera což byl stíhač tanků s 220 milimetrovým pancéřováním a nic žádný tank ani dělo do ráže 150 mm ho nemohlo nijak poškodit a tady vy neprostřelíte třeba 10 dělama a tanka
> Mario and Sonic at the Winter Games (Wii)
ůllkjů
> FIFA 2006
PROSÍM JAKÝ JE KOD KE HŘE MŮJ EMAIL JE SASA2705@SEZNAM.CZ

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %