Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy ve SCORE 227 ?

> Datum vydání: 2012-12-21 12:58
> Autor: webmaster
>


Cities XL 2012 (cz), Confrontation (cz), Blood Bowl legendary, Painkiller: Black edition a Overdose (cz)

SCORE 227

  • Cities XL 2012 (cz)

    Hodnocení hry Cities XL 2012
  • Confrontation (cz)

    Hodnocení hry Confrontation
  • Blood Bowl legendary

    Hodnocení hry Blood Bowl: Legendary Edition
  • Painkiller: Black edition a Overdose (cz)

    Hodnocení hry Painkiller: Overdose





D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: steam
Nick: (Lynch)
Datum:2013-01-05 01:02:01
petata MikroKing tipér: Na steamu se musíš zaregistrovat a stáhnout se steam klienta do Pc přes kterého potom budeš hru spouštět. Steam má sice offline režim ale do toho jde přepnout jen z online režimu, takže pokud nemáš na svém pc net, tak si hru nejspíš nezahraješ.
[Odpověz]

Titulek: Re: steam
Nick: (petata) - neregistrovaný
Datum:2013-01-10 20:55:03
Tak za 1: nemôžem sa sem posledných párkrát nalogovať. Heslo dávam správne, to isté mi poslalo aj keď som klikol na "Zapomenuté" a nič - zobrazí mi to bielu stránku plnú errorov. ***** 2: Ďakujem neregistrovanému aj Lynchovi za odpoveď, v podstate som to s tou Larou a Steamom na 90% vedel, len som chcel mať istotu, že si to nezahrám. Vyskúšal som aj demo Arcanie, ale mal som z toho len jednu veľkú "sekanú s hráškom", pri boji sa to zmenilo na "bryndzové trhance", takže aktuálne Score pre mňa padá :-( ***** A môj dick... PARDON... nick je len petata (aj keď aktuálne sa pod ním nemôžem prihlásiť), to MikroKing tipér tam (za vyčerpávajúceho lobbingu Piggsyho) pribudlo po veľkej tipovačke na plné hry Score 200, kde som medzi inými cca 20 natipovanými hrami trafil Numen: Contest of Heroes, takže preto aspoň to Mikro. V súčasnosti je to tam už len na oštaru, ale budiž... Ináč je sranda, že to vtedy v tej tipovačke vyhral Zaklínač a po 28 mesiacoch aj tak stále nebol medzi plnými hrami (v Leveli neviem), hoci som ho akurát včera videl v Tescu za 8 Eur v edícii Extra Klasika. Tak hádam sa ho dočkáme!!!

Titulek: omg
Nick: (bruno) - neregistrovaný
Datum:2012-12-26 20:57:14
tak to je bomba!
[Odpověz]

Titulek: Score 229
Nick: neregistrovaný
Datum:2012-12-25 03:51:49
Plná hra Deus Ex: Human Revolution, zdarma na Score DVD 229!
[Odpověz]

Titulek: Re: Score 229
Nick: neregistrovaný
Datum:2012-12-25 05:56:39
to víš že jo ty....

Titulek: Re: Score 229
Nick: (Tchort) - neregistrovaný
Datum:2012-12-25 16:57:50
Skutečně poslední Deus Ex u lednového Score bude, prozradil to Mikoláš Tuček, který se do Score vrací, ve Fight Clubu na Games.cz

Titulek: Re: Score 229
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2012-12-26 22:16:43
Ale! Tak po 7 rokoch (nešťastia) znova odpália nový rok s Deus Ex? Super! K tomu sa vracia Tukan (ani neviem, že odišiel) - dúfam, že to bude taký malý reštart k zašlej sláve. *** A hry z 228 už sú známe? Stánky boli dnes ešte zavreté, na twatteri nič nové. Obrázok B sa identifikuje ako Risen, ale podľa všetkého to Risen nebude... Od Score tam nie je žiadna nová reakcia (evidentne na to cez sviatky je*ú). A ako je to s tým Steamom, Lara Croft má byť údajne len na stiahnutie? Kto už máte Score 228, dajte vedieť prsím!

Titulek: Re: Score 229
Nick: (Delnik)
Datum:2012-12-27 00:32:55
Podle Fejsbůku to vypadá na Lara Croft & The guardian of light (na steamu), Arcania a datáč Arcania-Fall of Setariff, Neighborous from Hell 1-2, Painkiller Ressurection.

Titulek: Re: Score 229
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2013-01-04 20:37:17
Áno, tieto hry čo píšeš tam sú - ešte v nedeľu som ho videl v Kauflande (!), tak už to mohlo byť aj tu zverejnené, aspoň by sme sa nemuseli vzrušovať nad plnou hrou Score 229 v diskusii na Score 227 :-) ***** No, moja počiatočná radosť trošku opadla po prevetraní recenzíí na plné hry Score 228. Neigbours from Hell 1 a 2 recyklácia. Na Painkiller Resurrection som sa dosť tešil, no ale vypadá to na kolosálnu dizajnérsky sfušovanú s*ačku, to isté ďalšia zbytočnosť - Fall of Setarrif. Takže zo 6 hier sú zrazu len 2, nad ktorými sa dá uvažovať. Arcania by mohla osloviť hráčov, čo majú málo času/trpezlivosti/skúseností a preto vyhľadávajú jednoduchšie a prístupnejšie RPG. Takisto aj fanúšikov Gothicu, keďže sa de fuckto jedná o pokračovanie. Pravoverných fanúšikov, ale táto hra asi skôr popudí. Rozmýšľam, do ktorej skupiny vlastne patrím ja... Tak či tak, silno odporúčam vyskúšať pred kúpou demo, lebo na HW nároky je to hra dosť náročná. No a na Lara Croft and the Guardian of Light sú recenzie veľmi pozitívne, ale zas (ak som to správne pochlpil) nie je fyzicky na DVD, ale len na stiahnutie zo Steamu. ***** Takže otázočka, kto už kúpil - ten Guardian sa zo Steamu len sťahuje, alebo ho tam treba aj registrovať??? Lebo v tom prípade môžem ísť (bez internetu doma) zas do pipiny :-(((

Titulek: Re: Score 229
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-01-07 13:05:11
Ta Lara se na steamu zaregistruje a pak i stahne takze se to spousti pres steam vzdycky, bez internetu to nepujde

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5796
Recenze: 23903
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1156
Návody: 1767
Cheaty: 4207
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2581
Youtube video: 2948
Průměrné hodnocení z
23286 recenzí: 71,763 %