Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v LEVEL 223 ?

> Datum vydání: 2012-10-12 18:16
> Autor: webmaster
>


LEVEL 223

  • Alone in the Dark (český dabing)

    ???
  • Codename Panzers: Cold War

    Hodnocení hry Codename Panzers: Cold War




D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (ivo) - neregistrovaný
Datum:2012-11-19 22:59:53
videli uz jste nekde novy level vyjit mel v patek a zatim sem na neho nikde nenarazil
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2012-11-20 16:43:08
ano, je tam Rochard, Death Rally, A Vampyre Tale (plné hry) na obálce Hitman, viděl jsem ho tuším v Tescu, nebo kde.

Titulek: Re:  
Nick: (olda) - neregistrovaný
Datum:2012-11-20 22:52:24
Dobré hry.

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2012-12-01 22:47:47
No tohle ...

Titulek:  
Nick: (tulik) - neregistrovaný
Datum:2012-10-21 16:11:47
takze to jak tu minule nekdo psal ze bude Borderlands tak to byl kec no tak to se vytahli Levelaci jen s tim Serisous Samem 3 a stejne to byl hned fuc
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (tulik) - neregistrovaný
Datum:2012-10-19 17:24:04
A kde je Borderlands Goty ??
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Lynch)
Datum:2012-10-19 18:23:13
Kde jsi vzal „Borderlands Goty“ nikde o nich nebyla zmínka.

Titulek: Další číslo?
Nick: (Scheeza) - neregistrovaný
Datum:2012-10-19 15:42:14
Není v tomhle zmínka, co chystají pro příště?
[Odpověz]

Titulek: Re: Další číslo?
Nick: (Lynch)
Datum:2012-10-19 18:24:42
„Rochard“, „Death Rally“ (samozřejmě to nové) a „A Vampire Tale“

Titulek:  
Nick: (Wast) - neregistrovaný
Datum:2012-10-15 15:01:03
jo bezvadný tak 19 uvidíme :-)
[Odpověz]

Titulek: level
Nick: (vb) - neregistrovaný
Datum:2012-10-13 11:43:50
tak to beru codename pazers gold na to jsem cekal level dobry
[Odpověz]

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

> Remember Me
So instead of having your audios and videos JUST on your website, with Podcasting those audios and videos show up on a pe&72nr#8o1s;s iPod, iPhone, Zune or any other digital media player. Now if you have a website or blog with WordPress, then this delivery process is much easier because of RSS (see my previous post on RSS here)
> Blitzkrieg 2: Fall of the Reich
A jěště perlička na konec ,když sem se teda konečně dostal po nekonečném ničení 10 000x tak velké armády než kdy svět viděl:-) tak na statistikách je že sem zničil jen asi 500 vojáčků a němci nepovolali ani jendu posilu i když jich měoi asi půl milionu tanků letadel a a 3 miliardy pěchoty no prostě to je tak šílené že tvůrci musely mít v sobě asi 10 gramů perníku když tento šílený paskvil tvořily ,nemám slov:-(((((
> Blitzkrieg 2: Fall of the Reich
Takže hodnocení hry Blitzkrieg 2 hra samotná je vynikající hodnotím 89% ale oba datadisky to je prach a bída spíše jen prach to je tak extremně odfláklé že to nikdy nemělo spatřit světlo světa ,nulová historická reálie naprosto infantilní snaha ztížit hru ale tak stupidním spůsobem že se snad ani nadávat nedá,příklad,mise za rusy ve 44 osvobodit minsk, němci mají zcela nekončně všeho já schválně počítal kolik toho na mě jede a u čísla 500 tygrů a 500 panterů a 1500 střemhlavých heinklů sem už přestal ,vše se prostě neustále obnovuje dokola a dokola a dokola vy nemáte možnost verbovat vůbec žádnou protiletadlovou obranu nemáte se jak bránit máte 13 posil nepřítel nekonečno vše podotýkám že jste za rusy ve 44 což každému kdo jen trošičku se vyzná v historii musí zvednou žaludek jak imbecilní a nesmyslné to je, a takto vlastně každá mise obou datadisků ,nulové strategické vyžití nulová zába a 110% flus
> F1 2012
mam orginal dvd teto hry 2012 ,,ale je england da stahnut cestina pro tu hru ,dekuji
> F1 2012
mam orginal dvd teto hry 2012 ,,ale je england da stahnut cestina pro tu hru ,dekuji
> Harry Potter a ohnivý pohár
Čus,nevíte někdo,jaký správný disk tam má být???? Vždycky když to zapnu objeví se tabulka a říká,že musím vložit správný disk...PROSÍM PORAĎTE MI na číslo 731365426
> Frontlines: Fuel of War (X360)
This is exactly what I was looking for. Thanks for writnig!

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %