Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

(Beta)magazín > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v LEVEL 222 ?

> Datum vydání: 2012-09-17 01:07
> Autor: webmaster
>


LEVEL 222

  • Serious Sam 3: BFE

    Hodnocení hry Serious Sam 3: BFE




D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (tulik) - neregistrovaný
Datum:2012-09-24 17:34:57
Prosim Vas nevite zda bude ten Borderlands priste GOTY verze se vsemi DLC ?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2012-09-24 17:42:31
Na příští měsíc Level slibuje být Alone in the Dark.

Titulek:  
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2012-09-24 01:55:51
Jasne, jasne - viem, že tam bola nejaká 6-ka, ale poplietol som to. Tak či tak, aj 14,66 bola už riadna pálka. V prepočte na staré slovenské koruny 440 SK! Nová cena je presne o stovku menej, čiže 340 SK a to už sa pri 300 za Score dá hovoriť o konkurencii.
[Odpověz]

Titulek: Level je svedomitý
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2012-09-21 19:58:20
Pozeral som si akurát level.cz a vidím, že Leveláci pekne na obal DVD napíšu, že je potreba ku hraniu internet. Tak to má byť, Havlis (či kto o tom rozhoduje) uč sa! Veď aj na originálkach to je (a asi aj musí byť) napísané, tak neviem, prečo si Score myslí, že 100% jeho čitateľov je permanentne online a má to v paži. Pretože aj takýmito maličkosťami si Score kazí dlhodobo budované dobré renomé. xxxxx Ináč, môže mi prosím niekto potvrdiť, že level zlacnel, myslím v Euro pre Slovákov? Na obrázku novej obálky vidím niečo ako 11,29 ale nie je to čitateľné... Pretože to už sa dá uvažovať aj o kúpe tohto plátku, nie keď stál vyše 16 Euro.
[Odpověz]

Titulek: Re: Level je svedomitý
Nick: neregistrovaný
Datum:2012-09-21 20:31:55
Vyse 16 € nestal nikdy, stal presne 14,66 € a teraz zlacnel na 11,29 € :o)

Titulek: Re: Level je svedomitý
Nick: (havlis) - neregistrovaný
Datum:2012-10-03 16:47:18
Nepamatuju se, kdy naposledy nějaká hra ze SCORE DVD vyžadovala internet ke spuštění. Naopak valná většina her, které na DVD jsou, je DRM-free.

Titulek: Re: Level je svedomitý
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2012-10-18 19:33:15
No ja si pamätám 2 čo potrebovali net (s inými DRM ich bolo určite viac): Zeno Clash a dávnejšie Gumboy Tournament. Uznávam, že to nie je veľa, ale v prípade, že som kvôli týmto hrám kupoval celý časopis, tak je to dosť na to, aby ma to nasrdilo. Za to by ale asi bolo treba vynadať ešte Tomášovi Jungovi... Keďže ale je tu nový šéf DVD a ešte k tomu sleduje túto plodnú diskusiu, ešte raz ho prosím/žiadam - ak bude v budúcnosti na DVD hra čo vyžaduje internet, ber si príklad od Levelu a napíš to tam. Pretože ak si riadny kresťan katolík (resp. trestán na kolík) vieš, že je to dôstojné a správne. A ak nie si, tak May Innos be with you. :-))) Ale písať na DVD aby to bolo vidieť pri kupovaní, nie dovnútra časáku ako s Kulivočkom!

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2012-09-21 16:31:11
ano je to v czinstine a nabuduce ma byt Bordellands 1 tiez v CZinstine :)
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (ssttrr) - neregistrovaný
Datum:2012-09-22 04:39:40
Vďaka za info..

Titulek: Serious Sam 3: BFE
Nick: (ssttrr) - neregistrovaný
Datum:2012-09-21 04:08:52
Máte někdo info, zda je v cz nebo en - a co příště ?
[Odpověz]

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %