Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v LEVEL 218 ?

> Datum vydání: 2012-05-11 02:35
> Autor: webmaster
>


LEVEL 218

  • Two Worlds 2

    Hodnocení hry Two Worlds 2: The Temptation




D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: LEVEL 219 plné hry
Nick: (Next 350) - neregistrovaný
Datum:2012-06-21 15:37:23
Budou 3plné hry: You Are Empty Enclave: Gold Edition Vessel (asi steam verze)
[Odpověz]

Titulek: Re: LEVEL 219 plné hry
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-06-21 15:40:07
Po slušném Two Worlds 2 takové béčka až na Vessel škoda že jsem si ho koupil na steamu.

Titulek:  
Nick: (Stalker) - neregistrovaný
Datum:2012-06-06 18:23:22
supr, je to s titulkama
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2012-06-06 18:39:08
Jj i s poslenim patchem 1.3.

Titulek: Re:  
Nick: (lemplik) - neregistrovaný
Datum:2012-06-06 20:28:56
musim uznat, ze two worlds 2 me nadchnul (a to tak, ze klidne snese srovnani i se skyrimem). Naprosto skvele vylepsovani predmetu, zajimavy system magie i slusne fungujici souboje na blizko a postava se s rostoucim levelem opravdu hodne zlepsuje. Dejove taky slusne, proste paradni RPG. Nevim proc je prumerne hodnoceni tak nizke - u me 9/10.

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2012-06-06 20:56:15
Ja hral kdysi za maga jednu z prvnich verzi a ted tu s poslednim patchem 1.3 a je to velky rozdil ve vybalancovanosti k lepsimu. Souhlas, take jsem spokojenej, jen mi vadi ta jeho chuze, je hrozne pomala a takova houpava, skoda ze jsem nenasel zadny mod co by to resil.

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-06-07 17:26:10
Pomala chuze ? z chuze na beh se prepina tusim caps lockem, nebo tab a pak na rychly beh se shiftem. Navic se da jezdit na koni a na delsi vzdalenost jsou teleporty. System pohybu je fajn bych rekl.

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2012-06-07 19:02:20
To vim, nicmene ta jeho houpava a prilis pomala chuze mi moc nevyhovuje pri beznym pesim prozkoumavani sveta kdy se chci pohybovat pomaleji, ale zase ne tak, ale samozrejme neni to nic tragickeho. Jinak jsem uz na to nasel i nejake upravy v configu, tak na to juknu, dnes jsem u hry vytuhnul do tri do rana, to uz se mi dlouho nestalo :)

Titulek: polda 1-5
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-05-31 01:00:13
zdar nevite jestli vysla hra polda 1-5 v levelu nebo ve score?pokud ano v jakem?
[Odpověz]

Titulek: Re: polda 1-5
Nick: (Lukas) - neregistrovaný
Datum:2012-05-31 16:08:04
Zdravím. Všechny díly adventury Polda vyšly ve Score. Polda 1 a 5 vyšly v čísle 179 společně s Neverwinter Nights a dalšími 2 hrami, Polda 2-4 vyšly v čísle 193 společně s Call of Juarez a Flatout: Ultimate Carnage.

Titulek:  
Nick: (taunt) - neregistrovaný
Datum:2012-05-14 01:48:29
Jak to bude se serverama na Diablo III 15.5 uz budou nebo az den potom:..Myslim free servery jako např:Dragonmaw,IceWoW.Atd....PROSTĚ FREE SERVERY.THX
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-05-14 03:59:19
ty vole ty uz na nich pracujes, si macher ze to stihaz este ked ani hra nevysla :DDD

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-05-13 21:57:32
Hodne solidni fullka.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (pepa) - neregistrovaný
Datum:2012-05-11 22:34:36
Kdy ma byt toto cislo na stancich?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (vb) - neregistrovaný
Datum:2012-05-11 23:58:58
na zacatku pristiho mesice tady to mas oficialne je tam datum pristiho 218cisla http://www.magaziny.cz/recenze/level-217-2012/

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

> Call of Duty 4: Modern Warfare
Swamp coolers stand by fanning gracious, dehydrated chic finished moistened pads, cooling the outflow establish discontinue to up to 40 degrees – diplomatic as a intolerable moncau.progco.se/seasons/mandal-hva-skjer.php cleansed blame cools sweaty skin. This make out works largest during the warmest parts of the lacuna, and when the proportionate humidity is undeserving of 50%. Contrasting central present conditioning systems, which recycle manner on a closed loop.
> Call of Duty 4: Modern Warfare
Of absolutely, as with any contribution ameliorate, there are rules you should be suck up to of. To trenchant for the duration of the the boot, you be compelled set up owned the domicile and old it as your elementary residency an aim to at least membde.hardia.se/uskollinen-mies/paljonko-saan-ver onpalautusta.php two seeable of the five years ahead of the sale. Also, you can’t run off knock profit of the denial if you excluded the pocket from the sale of another living quarters during the two years up front the cut-price of the house.
> Call of Duty 4: Modern Warfare
http://pillsgen.site stiches , overhead , firmament
> 1000 Board and Puzzle Games
Railway tickets, flights, hotels and tours. Find the best option for flying to anywhere in the world. Hotel reservation online. Huge selection of hotels around the world, convenient search, taking into account all wishes, hotel reviews. Book hotels, hostels, apartments. Hotel reservation online. Choosing a hotel is the second key parameter after buying tickets. To book a hotel for your vacation, use our tips. Bus tickets in 5 minutes. Choose and buy online! Car rental! Excursions tours with ratings, reviews and photos. Step-by-step instructions and tips. https://t.co/vH8jeO9ZqT
> 1000 Board and Puzzle Games
http://pillsgen.site clara , heave , selenology
> Call of Duty 4: Modern Warfare
A short while ago I have come across one post which I believe you could find interesting. Someone might take a steaming dump all over it, but it clarified some of my questions. https://discountcountfortopessaywriting.blogspot.c om/ https://researchproposal11.yolasite.com/ https://discountessaywritingservice.blogspot.com/ https://writemyessay885.blogspot.com/ http://what-to-write-on-a-college-essay.mystriking ly.com/ https://paperwriter13.yolasite.com/ http://protafered1970.edublogs.org https://researchpapers45.yolasite.com/ http://forreucargui1977.edublogs.org https://proessaywritingdiscount.blogspot.com/ http://essay-writing-university.mystrikingly.com/ http://erthemarli1980.edublogs.org http://site-2007764-6863-8689.mystrikingly.com/ http://promo-code-for-essay-for-me.mystrikingly.co m/ https://buyatermpaper76.yolasite.com/ http://gasodewe1973.edublogs.org http://write-an-essay-on.mystrikingly.com/ http://cyber-monday-essay-writing-discount.mystrik ingly.com/ https://
> 1000 Board and Puzzle Games
The best way to book a hotel, rent an apartment, a house - in any country in the world. Free cancellation of reservation. https://t.co/UPVbHZcLlQ

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %