Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v LEVEL 215 ?

> Datum vydání: 2012-03-03 11:29
> Autor: webmaster
>


LEVEL 215

  • Gothic 4: Arcania

    Hodnocení hry Gothic 4: Arcania (Arcania: A Gothic Tale)




D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Level
Nick: (Podra) - neregistrovaný
Datum:2012-05-03 18:30:43
Tak v novém Levelu plny hry:Silverfall Earth Awakening,Jagged Alliance 2 Wildfire,Gumboy v pristim Levelu oznámen Two Worlds II.
[Odpověz]

Titulek: Příště
Nick: (louda) - neregistrovaný
Datum:2012-04-08 19:43:07
příští číslo (216) Plné hry: Men of War GOLD, Star Wolves 2 a Swashbucklers: Blue vs. Grey
[Odpověz]

Titulek: Re: Příště
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2012-04-08 20:20:02
Loudo,nick je na místě.Kde si se loudal? časopis se už týden prodává...

Titulek: Re: Příště
Nick: (Lynch)
Datum:2012-04-08 20:29:39
pro fall: No, týden se ještě neprodává, ale hry jsou oznámeny skoro už týden.

Titulek: Re: Příště
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-04-08 21:12:43
Men of War GOLD je ke všemu nefunkční.

Titulek: Re: Příště
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-04-15 17:35:57
Musím žíct že se LEVEL noc nepředvedl Men of War GOLD je nefunkční v základní hře nejde dohrát první mise a datadisk nešel spustit teď už jde (byl vydán patch, celkem mě to štve že LEVEL jde takhle do kytek, jsem dlouhodobým předplatitelem tak vím o čem mluvím. Místo nefunkčního Men of War GOLD a béček Star Wolves 2, Swashbucklers: Blue vs. Grey by jsem uvítal x-men origins wolverine stejně jak má Score i kdyby to byla jediná hra na DVD. A co je horší už to nezachraňují ani články v časopice nebo LevelTV (která šla k ledu).

Titulek: Level 217
Nick: (lulu) - neregistrovaný
Datum:2012-04-05 20:50:28
Předplatitelé, fulky 217 oznámeny?
[Odpověz]

Titulek: Re: Level 217
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-04-05 21:15:57
Nejsou oznámeny.

Titulek: Re: Level 217
Nick: (Delnik)
Datum:2012-04-06 11:29:30
Myslím, že teď už s tím musíme počítat u obou dvou periodik, Score o hrách v dalším čísle napovídá na jejich FB a Level to oznáímí v podcastech a časem určitě taky přejdou na oznámení na FB. Oba časáky se vymlouvají na to že v době uzávěrky aktuálního čísla ještě nevědí jakou plnou hru budou mít v čísle následujícím.

Titulek: Level 216
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2012-03-31 22:35:42
Level 216 Man of War Gold Star Wolves 2 http://store.steampowered.com/app/46280/ Swashbucklers http://bonusweb.idnes.cz/swashbucklers- … s040425_bw Poslouchám hpod a tak jestli to je přesné označení dvou spodních her,to netuším.Můžete si to poslechnout a opravit.Zdeněk Princ to říká na začátku pořadu.
[Odpověz]

Titulek: Re: Level 216
Nick: (Delnik) - neregistrovaný
Datum:2012-04-04 17:01:20
Tak Fall má pravdu .-)))

Titulek: Re: Level 216
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-04-04 19:54:51
Bohužel. Tohle číslo nic pro mě...

Titulek: Kód k video databázi
Nick: (OLE) - neregistrovaný
Datum:2012-03-23 21:30:26
Ahoj, mohl byste mi někdo prosím napsat kód pro přístup do video sekce? Moc rád bych viděl další Level TV, protože se mi jaksi stalo, že na tento Level mi nezbyly peníze.
[Odpověz]

Titulek: Re: Kód k video databázi
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2012-03-23 22:37:39
Nezbylo na Level, žádná velká škoda. Horší bude, když už nebude zbývat ani na pivo. :) S tím kodem ti bohužel nepomůžu.. :/ Snad někdo poradí.

Titulek:  
Nick: (FO) - neregistrovaný
Datum:2012-03-10 18:29:11
Ahoj, myslite, ze je ta Arcania z te 215ky jiz v aktualni podobe a netreba tudiz stahovat na ni patche? Nedari se mi totiz nikde zjistit verze hry.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-03-10 20:11:42
Arcanii si můžete vychutnat v kvalitní české lokalizaci a ve verzi s posledními patchi, která neobsahuje řadu chybek, kterými hra trpěla v době vydání.

Titulek: Re:  
Nick: (FO) - neregistrovaný
Datum:2012-03-10 20:54:23
Diky, ale muzu se te zeptat na zdroj (nejlepe odkaz) kde to pisi? Co jsem k tomu hledal tak jsem nic nenasel.

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-03-10 22:02:45
Tohle je primo z toho DVD LEVELu...

Titulek: Re:  
Nick: (FO) - neregistrovaný
Datum:2012-03-10 22:43:23
Aha, mne se nejakym prazvlastnim zpusobem to DVD kvuli udajne absentujicimu flash playeru (ktery ale mam v posledni verzi) nespustilo, takze jsem Arcanii nainstaloval primo ze setupu z jeji slozky. Nic dobry, thx.

Titulek: Re:  
Nick: (FO) - neregistrovaný
Datum:2012-03-10 23:05:22
dodatek: Zrejme to bylo kvuli 64 bit. flash playeru v posledni verzi jenz pouzivam, proto nesla ta dvd priloha standardne spustit.

Titulek: 216
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-03-08 16:08:13
Je tam Gothic 4, super! A příště?
[Odpověz]

Titulek: Re: 216
Nick: (Lynch)
Datum:2012-03-08 19:02:07
To se zatím neví. Je tam opět hádanka.

Titulek: Re: 216
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-03-08 19:20:15
Zase? A jaká?

Titulek: Re: 216
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2012-03-08 22:20:14
Tohle je 215ka né 216ka.

Titulek: Re: 216
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-03-08 23:19:45
Fall, jasně ale já se tu ptám už na 216. Jo a ještě jak je to s Level tv a kalendářem který byl slíbený?

Titulek: Re: 216
Nick: (Lynch)
Datum:2012-03-09 00:35:17
Re: 0 Kalendář je na plakátě a LEVEL TV zatím nevím stránka s video obsahem zatím nefunguje.

Titulek:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2012-03-03 17:19:14
A ja do tohoto cisla asi pujdu, Arcanii jsem pres rozporuplny reakce mimo demicka nehral (ani na hru nemel adekvatni PC), casakem si zase jednou po case rad poctu, tak proc ne. Myslite, ze bude hra v cz?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2012-03-03 17:27:29
Bude.Zdenek Princ to potvrdil.

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2012-03-03 19:34:55
Dik.

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2012-03-04 00:37:23
Jeste by me zajimalo (nikde jsem to nenasel), kolikateho ma ta 215ka vyjit?

Titulek: Re:  
Nick: (D) - neregistrovaný
Datum:2012-03-04 00:44:20
9.3.2012

Titulek:  
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2012-03-03 16:29:08
Přiložená hra mne nechává chladným.Co ostatní...
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Lynch)
Datum:2012-03-03 16:49:24
Taky, já LEVEL čtu kvůli skvěle napsaným článkům.

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-03-05 15:15:42
Konečně po dlouhé době dobrá hra, kupuji.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2012-03-06 02:56:08
Tomu říkáš dobrá hra?

Titulek: Re:  
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2012-03-06 03:19:52
Co se ti na ní nelíbí piggsy?Hráls ji?Sice už to není ten pravý gothic, ale špatná hra to určitě není..příběh je hodně fajn,svět vypadá taky dobře,některé questy jsou super,atmosféra je luxusní,docela dobré rozhovory...tu hru jsem si kupoval v době vydání za plnou cenu a rozhodně jsem nečekal že to bude další gothic...ale světe div se,dost dobře jsem se bavil a nelitoval jse ani koruny,,je to ve všech směrech jednodušší ale to neznamená že je to špatné :)

Titulek: Re:  
Nick: (Olda) - neregistrovaný
Datum:2012-03-06 13:32:00
Gothic 4: Arcania se celkem dá. Je to lepší než zabugovaný Xenus II – White Gold nebo The Precursors těmto titulům se nedá říkat dobré hry!

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-03-06 15:38:38
Piggsy samozřejmě zase musí rejpat že? To už je jeho specialita a jediný zaměstnání

Titulek: Re:  
Nick: (Delnik)
Datum:2012-03-07 12:29:56
Já Piggsyho chápu, taky třeba hry typu Gothic nehraju :-)))

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2012-03-07 13:48:35
Já Gothic miluju, je to jedna z mých nejoblíbenějších herních sérií. Je fakt, že jsem Arcanii nehrál, ale po tom, co jsem se dočetl v recenzích, ani nemám zájem. Jestli to už nemá s Gothicem nic společného, pak by neměla mít podtitul Gothic 4. Navíc průměrné hodnocení 63% a hodnocení přídavků kolem 3/10 také o něčem vypovídá.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2012-03-07 14:54:00
Zato na Risena nedám dopustit - to je ten pravý Gothic 4. ;-)

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2012-03-07 16:06:09
Risen 1 byl paradni. Bohuzel "dvojka" z prozatimnich videii a preview vyhlizi hodne konzoloidne a zjednodusene. Vyzkousim demo pokud bude, ale nejspis se pokracovani jiz vyhnu + piratske prostredi a avizovany zmeny me taktez vubec nezaujaly. Vypada to, ze uz i PB jsou poplatni dnesni dobe a trendum jez frci.

Titulek: Re:  
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2012-03-07 20:04:36
777:Hrál jsem betu risen 2 asi 8 hodin...a můžu ti říct že se žádného výrazného zjednodušování bát nemusíš...je to prostě hra od piraní se vším co k tomu patří,žádná mainstreamovka pro všechny :)

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2012-03-07 20:36:29
Tak to rad slysim, sice z videi a preview to na me ten dojem necini, nicmene osobne jsem nehral, takze uvidim - diky za nazor.

Titulek: Re:  
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2012-03-15 16:25:26
Ja si myslím, že aj Piggsy aj Sonata Arctica (mimochodom nevolá sa tak nejaká blackmetalová kapela?) majú pravdu. Na jednej strane je pravda, že Arcania: A Gothic Tale nesie názov Gothic už len pre to, že z neho chcel JoWood vytrieskať čo najviac prachov. Čo sa im nakoniec asi aj podarilo, ale väčšinu fanúšikov to len nas*alo, pretože to už proste Gothic nie je. A preto boli možno aj recenzie neobjektívne podhodnotené. Na strane druhej to je určite obstojná hra. Len to mala byť už samostatná séria a nie to spájať s božským Gothicom. Mne to asi aj tak už nepôjde a Level je mimo mojej cenovej kategórie, takže na to momentálne dlabem.

Titulek: Re:  
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2012-03-16 04:13:20
Petata:Ne je to powermetalová skupina z finska :)

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2012-03-26 00:40:14
Sonata: Vis ze si me s tou Arcanii pravdu? Cekal jsem pomalu odpadni zalezitost, ale pokud se clovek odprosti od toho, ze to mel byt Gothic 4 a pojme to jako akcnejsi rpg ze sveta Gothic tak to neni s poslednim patchem na adekvatni sestave vubec tak zle. Je to sice jak uz bylo zmineno po vsech strankach "light", ale nehraje se to zle a hlavne bavi to. Zadny prvek, ktery by me tak jako v jinych hrach vyslovene stval (respawny, levelscalling apod.) zde prozatim nenachazim. Krome toho se da hra krasne nastavit, vypnout ruzny napomocny udelatka, nastavit obtiznost na "gothic" a je to v pohode. Jinak grafika, optimalizace, mimika postav (konecne to nejsou takove zrudicky), dabing, ale povetsinou i uchazejici ukoly a menici se prostredi to vsechno neni vubec zly.

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-03-27 00:41:57
jaka bud plna hra v level 216? dekuji

Titulek: Re:  
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2012-03-27 01:38:12
Painkiller complet

Titulek: Re:  
Nick: (Lynch)
Datum:2012-03-27 20:27:06
pro: 0 Hra ještě nebyla oznámena.

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %