Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy ve SCORE 215 ?

> Datum vydání: 2011-12-16 01:32
> Autor: webmaster
>


Score 215

  • Half Life 2

Podrobnosti následují dále na stránce

 

Half Life 2

Hodnocení hry Half Life 2




D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: wolfenstein
Nick: (karlos) - neregistrovaný
Datum:2012-10-01 21:54:09
při hře wolfenstein v nemocnici ve slepě nemohu otevřít vrata,díky
[Odpověz]

Titulek: Half life 2
Nick: (JIMI69 ) - neregistrovaný
Datum:2012-08-26 18:22:26
vlastnim DVD Score 215 ale absolutne nevim jak nainstalovat Half life na krabicce je napsano 4 plne hry ale vypada to jako by tam byla jen hra krizaci... vlastnim obe dve DVD Diky Dalibor
[Odpověz]

Titulek: Re: Half life 2
Nick: (Delnik)
Datum:2012-08-27 02:38:07
Hochu to DVD je oboustraný, takže jenom zkus otočit placku. Jo a hlavně neměň cílovej adresář se hrou i když ti to ve Score radí :-))

Titulek: plne hry score 217
Nick: (Wolkpes) - neregistrovaný
Datum:2012-02-16 15:29:38
Marvel ultimate aliance, Avencast, Dark sector, Motor4max a King Richard
[Odpověz]

Titulek: Re: plne hry score 217
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2012-02-16 16:00:20
Slabota! Tupá mlátička Marvel Ultimate Aliance má byť ako najlepšia hra čísla? Tak neviem, mňa komixy zaujímali keď som mal tak 10-12. Ale veď to je vlastne cieľová skupina súčasného vedenia Score, čiže áno - asi to bude najlepšia hra. Avencast - Harry Posser od fanúšikov Diabla - to ma ako malo navnadiť? Inak ide o tuctové akčné RPG zaujímavé len nejakým originálnym bojovým systémom a skoro-adventúrnymi hádankami (aj zákysmi). V Score už boli ďaleko lepšie a zvučnejšie RPG. Keby radšej žebráci úbohí dali konečne ten Two Worlds, Level to mal už neviem kedy. King Richard - zas ďalšia stratégia cez kopirák, na ktorú som na nete nenašiel ani českú recenziu, takže asi to (ne)bude bomba. Ináč myslím, že to kedysi recenzoval Tomáš Jung v niektorom čísle... No snáď ten Dark Sector a český Motorm4x by mohli niekoho nalákať. To prvé je ale podľa recenzií nič moc klon Gears of War a off-roady, no neviem. 4x4 Hummer bola kvalitná sra_čka.

Titulek: Re: plne hry score 217
Nick: (Lojza) - neregistrovaný
Datum:2012-02-16 17:58:51
petata:žebrák ubohý jsi možná tak ty...to že tě něco nebaví neznamená že to nemůže bavit ostatní..Lionheart: Kings Crusade je super strategie s hodnocením mezi 80-90 takže se nauč hledat a nenadávat jenom proto že ty to neznáš...a Two worlds už se prodává za pár korun..to fakt čekáš až to bude u score?nejsi schopný si to koupit?nadávat na score to už je snad nějaká moda...kup si level s ultraprůměrnou adventurou So blonde a sto let starými GTR...

Titulek: Re: plne hry score 217
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2012-02-16 18:22:39
petata:+1 Lojza za poslední větu +1

Titulek: Re: plne hry score 217
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-02-16 22:17:59
score 217 si koupím nejvíc mě láká Motor4max, Lionheart: Kings Crusade (minulej rok před vánoci konečně vyšla česká verze a už je ve score), Dark Sector (ano je to slabej klon Gears of War ale na PC Gears of War 2,3 boužel není tak se spokojím aspoň Dark Sectorem) a LEVEL?: jako snaha je ale So blonde prostě na Posla Smrti nemá. GTR EVOLUTION co je v levelu je steam verze (anglická verze) a je k sehnání na steamu za 100,- plus je že funguje multiplayer.

Titulek: Re: plne hry score 217
Nick: (Olda) - neregistrovaný
Datum:2012-02-16 22:24:03
Marvel: Ultimate Alliance průměrné hodnocení 82.2%

Titulek: Re: plne hry score 217
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2012-02-24 21:00:52
Nuž Lojzík, mohol by som ťa aj ja zasypať bezdôvodnou spŕškou nadávok (ako je to na tejto stránke zaužívaným zvykom), ale skúsim sa k tomu postaviť trošku uváženejšie a inteligentnejšie (na rozdiel od teba) *** Tí čo tu už pár mojich príspevkov čítali vedia, že ja som rozhodne skôr Scorista ako Levelista, čiže tvoja "rada" na konci vyznela trochu... nechcem hneď vracať slovo a hovoriť úboho, minimálne však zbrklo. Posledný Level som si kúpil x rokov dozadu, Score občas kupujem dodnes. Od 2004-tého. A tak si už môžem dovoliť hodnotiť ho zo stredno/dlhodobého hľadiska. A mám pocit, že sa zhoršuje - časopis a veľakrát aj kvalita plných hier. Veď každý logicky zmýšľajúci človek si dá dokopy, že keď dajú do jedného čísla neuveriteľných 5 hier a pritom musia zostať v pluse, niečo tam asi nebude úplne OK. Ale nechcem toto rozoberať do detailov, ale ber to ako odpoveď na to, prečo sa už nadávanie na Score stalo módou. Niečo z rovnice kvalita, kvantita a cena musí byť zákonite v mínuse. *** Čo sa týka Lionheartu - niekto múdry niekde povedal, že väčšina konfliktov vzniká z nedorozumení a je to presne aj tento prípad. Ja sfleku priznávam, že na stratégie som ľavý a preto ich ani nehrávam, nečítam o nich recenzie a rozhodne si ani detailne nepamätám ich mená. A keďže tu bolo uvedené, že plnou hrou má byť King Richard, hľadal som na games.cz a bonuswebe práve tento názov - a nenašiel ho, samozrejme. A preto som usúdil, že to nebude nič moc hra, keď na dvoch známych serveroch o nej nie je ani zmienka. Dáš mi za pravdu, že pár takých kúskov (hlavne ruských) už Score ako plnú hru tlačilo. Jasné, že kráľ Richard a Levie srdce bol v reále jeden a ten istý človek, pri konkrétnom názve hry to ale rozdiel je. Takže keby som našiel recenzie na správne uvedený Lionheart, určite by som aspoň podľa hodnotenia nič také nepísal. Druhá vec ale je aj to, že hodnotenie hry ešte nemusí byť pre niekoho záväzné a aj pri tak vysokom čísle sa konkrétne tebe hra nemusí vôbec páčiť a naopak hra s priemerným hodnotením môže tebe pripadať skvelá. A od toho sú tu táto a podobné fóra - aby ľudia diskutovali a nie sa len tupo stotožňovali s hodnotením recenzentov. *** No a k Two Worlds a označeniu Score za žebrákov (spisovne žobrákov :-) - asi si si to neuvedomil, ale dávaš mi vlastne za pravdu. Keďže sa tá hra predáva za pár korún a je to určite hra, ktorá si v časopise byť zaslúži, nechápem, prečo v Score ešte stále nebola, keď v Leveli to bolo už dávno. A áno, ja na to čakám, kým ju tam dajú, veď kvôli plným hrám si Score vlastne kupujem a nevyžadujem mať hneď všetky novinky (ktoré mi už asi ani nepôjdu). Od určitého času si už originálky nekupujem práve z dôvodu, že boli neskôr v Score (prípadne Leveli). Ináč by asi nemalo zmysel kupovať si časopis, ktorého cenu z (odhadom) 4/5 tvorí cena hier. A veta "Nejsi schopný si to koupit?" - tak tú už určite môžem označiť za úbohosť...

Titulek: Level 204 PLNÉ HRY
Nick: (Wast) - neregistrovaný
Datum:2012-02-14 20:24:14
So Blonde v cz a GTR Evolution
[Odpověz]

Titulek: Re: Level 204 PLNÉ HRY
Nick: (éda) - neregistrovaný
Datum:2012-02-15 00:12:41
Čekal jsem něco víc...

Titulek: Re: Level 204 PLNÉ HRY
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-02-15 00:28:01
GTR Evolution - pre ludi z volantom absolutna bomba, obsahuje trat Nordschleife, hra bola u mna na disku az di prichodu GT5 :-) So Blonde - adventura vzdy potesi, hlavne ked je to moj oblubeny druh hier :-) Tento mesiac max. spokojnost s Levelom :-)

Titulek: Re: Level 204 PLNÉ HRY
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2012-02-16 02:39:23
édo,co si čekal?já piškvorky :D

Titulek: Fórum hodnoceniher
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2012-02-08 01:00:28
Fórum je opět plně funkční. :-) http://www.hodnoceniher.cz/forum/index.php
[Odpověz]

Titulek: Aktualizace
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-02-07 13:23:31
Proboha, nemůže to tu už někdo (Braveman ?) aktualizovat? Díky!
[Odpověz]

Titulek: Re: Aktualizace
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2012-02-09 18:56:49
Zkusíme to jinak.Admine,prosíme o vypsání her v časopisech.Děkujeme.Aktuálně se jedná o Level 214 ? Score 217 ?

Titulek: Schání jednu hru Airline Tycoon Evolition
Nick: (honzi0020) - neregistrovaný
Datum:2012-01-26 23:46:27
Schání jednu hru Airline Tycoon Evolition neměl by jí náhodou někdo? Scháním jí pěkně dlouho a nikdo nemám u nás se neprodává a z amazonu.com tom kupovat nechci. Vyšla i jednou v Jak na počítač nebo počítač pro každého. Kdyby ji někdo náhodou měl tak se mi prosím ozvěte. Dík
[Odpověz]

Titulek: Score 216
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-11 22:35:59
Fullky ve Score: Posel Smrti 3, Darkest of Days, Hired Guns a Planescape Torment
[Odpověz]

Titulek: Re: Score 216
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-12 01:21:14
Posol Smrti 3 - super , Darkest of Days - nuda buda, Hired Guns - neni moje kafe nuda, Planescape Torment - bolo to uz niekolkokrat v Score varena voda :-)Celkovo tento mesiac mierne v prospech Levelu nakolko Armored Princess je daleko trvacnejsia hra ako Posol Smrti 3

Titulek: Re: Score 216
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-12 03:52:42
A kdy Score 216 vyjde se ví? Jo a tvrzení Planescape Torment byl ve SCORE několikrát je nepřesné. Byl sice ohlášen několikrát, ale vyšel jen jednou, a to ve SCORE 100 (což je docela dávno). Navíc tuto legendu lze sehnat jen s obtížemi (zato Armored Princess seženu i datadiskem za 299,-), takže já jdu do SCORE.

Titulek: Re: Score 216
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-12 12:10:32
nekdy v tomnhle roce, vsichni vime jak score dodrzuje terminy :DDD

Titulek: Re: Score 216
Nick: (Petr) - neregistrovaný
Datum:2012-01-15 20:11:05
Jenom bych podotknul, že Planescape: Torment je už dost dlouho za pár korun na GOG a není to tak dlouho, co se dala koupit i krabicová verze (ne původní vydání, ale nějaká reedice), takže sehnat se dá naprosto bez obtíží.

Titulek: Re: Score 216
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2012-01-15 21:55:25
http://www.microgames.cz/planescape-torment/d-79845/ http://superstarshop.cz/obchod.php?prodej=426824-planescape_torment

Titulek: Re: Score 216
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-16 00:13:45
No dobře, někde se to sehnat asi dá (i když draho) - nicméně prověř si své odkazy např. na heruéce (http://obchody.heureka.cz/microgames-cz/recenze/). Na těch microgames bych si to rozhodně nekupoval - spousty lidí si stěžuje na nedodání zboží, co mají údajně skladem. A na superstarshop píší doba dodání 2-9 dnů, s čímž mám taky své negativní zkušenosti, takže SCORE bude asi největší jistota, ale jinak díky za tip.

Titulek: Re: Score 216
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-16 02:13:10
Bude ve SCORE Planescape: Torment v češtině? Nebo je nějaká čeština? U nás v ČR je / byl vydavatel CDProjekt?

Titulek: Re: Score 216
Nick: (Delník) - neregistrovaný
Datum:2012-01-16 14:56:58
Jestli jsem viděl dobře obrázek DVD z ksichtbuku tak jediný Planescape Torment bude v originále, ostatní hry jsou v češtině

Titulek: Re: Score 216
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2012-01-16 18:42:10
Tady aby si kazdýmu dával věci pod noc.Neschopni lidé,opravdu.Hrůza děs ti naši hráči.Nic si nejsou schopni samy najít. http://www.sigil.cz/download-cestiny/planescape-torment-cestina/

Titulek: HL 2
Nick: (Wast) - neregistrovaný
Datum:2012-01-10 14:09:42
v HL 2 ze Score čeština jde, ale musí se po naistalování ručně vložit, ve hře se totiž po její instalaci udělá složka hl2cz, z ní jí pak vzít obsah obou složek a dát je do stejnojmenných složek scripts a resorce v adresáři hry (přepsat je). Pak to jede v poho :-)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-01 23:05:47
http://www.hodnoceniher.cz/forum/
[Odpověz]

Titulek: Co bude příště
Nick: (MartinCZ80) - neregistrovaný
Datum:2011-12-30 00:32:45
Nevíte prosím co bude v příštím score a v levelu díky
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-29 23:19:13
Čauky,koupila jsem nové SCORE kvůli této údajně skvělé hře, zatím jsem neměla to potěšení si ji zahrát, ale hned v úvodu jak vyskočím z toho okna a jdu do dveří se udělá loading a hra mi spadne do windows, jinak mám nový pc, požadavky mám o.k a windows mám 7. Prosím kdo měl takový problém a jde vyřešit pomožte na hru jsem se docela těšila :) dík.
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-12-30 03:49:31
Napiš na technickou podporu score mě už párkrát pomohli.mail najdeš někde v časáku.

Titulek: Re: pomoc
Nick: (cruachan) - neregistrovaný
Datum:2011-12-31 02:08:33
to se mi přesně stalo ,tak doufám,že dívka to zjistí,pokud to nezjistí score,který s tím machrovalo ,jak to pro fans maj připravený,tak mi to připadá jako 1,tam to taky hodně blblo,pokud nenanapíšou nějakou radu na nápravu,tak je to na žalobu,ČOI docela funguje

Titulek: Re: pomoc
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-31 03:55:15
hra je ok jen vy jste tupci... ve win 7 musíte hru SPUSTIT JAKO SPRÁVCE!!!

Titulek: Re: pomoc
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-31 03:55:58
S touhle žalobou jen bys přišel tak by se ti i soudce musel vysmát do ksichtu xD

Titulek: Re: pomoc
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-04 20:59:31
Tak nakonec stačí zakázat jakýkoliv antivirový program, ten hru blokuje a jinak už hraju, ale zase pořád od začátku, když pozici uložím a hru vypnu, po zapnutí nemám žádné savy :(

Titulek: češtiny
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-29 16:28:33
jak je to s verzema plných her ve score - jsou v originale či v češtině (titulky)?
[Odpověz]

Titulek: Re: češtiny
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-29 16:52:43
v originale a NEFUNGUJE tam cestina pretoze to je modifikovana verzia a nie original aku kupis v obchode cize ti to ani poriadne nebude fungovat podla ohlasov ale musis specialne upravovat registre ci co.. !!!!

Titulek: Re: češtiny
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-30 16:19:52
všechny hry jsou v originále? HL 2 je v originále, to vím, ale ostatní jsou normálně v distribuci v češtině

Titulek: další fulky
Nick: (score) - neregistrovaný
Datum:2011-12-29 05:30:46
Ještě tam jsou Křižáci (RTS), 15 days (adventura) a NOLF2. Enjoy it:)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-25 15:32:42
Vám se člověk koukam opravdu nezavděčí... Score sežene jako plnou hru HL 2 a stejně tady furt někdo remcá ... no a co, že se dá HL sehnat za levno na steamu.. já si Score nekupuju kvuli plnejm hrám. HL 2 sem už hrál a stejně mě to moc potěšilo jako příloha...
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-27 16:18:32
Plnohodnotný HL2 (ne osekané demo) stojí na Steamu v akci 2 nebo 3 eura. Asi tak...

Titulek: nejde
Nick: (tatata) - neregistrovaný
Datum:2011-12-25 13:45:36
Koupil jsem synovi score a to právě kvůli half-life 2.Máme 2 počítače v jednom je vista ve druhém XP. oba splňují nároky na hru, ale ani na jednom hra nejde spustit.
[Odpověz]

Titulek: Re: nejde
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-25 15:19:43
okopírováno z fcb stránek score od jednoho čtenáře : Half-Life 2 PROBLÉM VYŘEŠEN! http://img838.imageshack.us/img838/7459/hl2chyba.jpg Problém s Half-Life 2 spočívá ve špatném instalátoru, pokud necháte defaultní cestu: C:\Program Files\Valvesoftware\Half-Life 2\ hra se spustí bez problémů. Podrobněji to má redakce vysvětlené na emailu dvd podpory. http://img838.imageshack.us/img838/7459/hl2chyba.jpg img838.imageshack.us

Titulek: Re: nejde
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-25 15:23:03
Kdyby přecejen nepomohlo doporučuju zkusit se ozvat na tento email ... : dvdpodpora@score.cz

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-24 14:19:18
Čím je způsobeno, že mám na score 215 na DVD jen hry Křižáci a 15 days. Mam špatný DVD rom že mi to nezobrazuje zbylé dvě hry?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-24 16:17:41
Tyhle dvě hry jsou na straně 3, zkus DVD s nadpisem strana 2 otočit a spustit. Pokud tam hry nenajdeš, je to chyba.

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-25 01:15:21
Score ma 3 stranne DVDcka ? no fasa hned sme dalej :DDD

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-25 06:38:39
Ty magor, score nema 3stranne DVD ,on myslel stranu 3. trulo :D

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-25 15:40:31
: ))))))))))))

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-22 01:36:41
Takze v Score je half-warez verzia Half-Life 2, fakt despect Score :DDDDDDDD
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-22 02:51:50
No, spíše to byla podmínka vydavatele pro vydaní jako příloha časáku...

Titulek: Re:  
Nick: (gugulik) - neregistrovaný
Datum:2012-01-11 21:20:22
jak mam spustit hru half life 2 od score

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-11 22:34:44
Nejdřív by to chtělo nainstalovat :-))), a potom třeba přes ikonu dvojklikem nebo přes start menu.

Titulek: Score 215
Nick: (semirad) - neregistrovaný
Datum:2011-12-21 23:37:44
Takže o HL2 sa už vie ale o ostatných tu moc toho nie je: 1. No one lives forever 2 video: http://www.youtube.com/watch?v=2JbOR8os0P8 2. 15 days video: http://www.youtube.com/watch?v=xFgMJwKDkoA 3. Křižáci: Království nebeské video: http://www.youtube.com/watch?v=ovg3cW1fbAY
[Odpověz]

Titulek: Je tvým oblíbeným časopisem LEVEL nebo SCORE?
Nick: (LEVEL vs. SCORE) - neregistrovaný
Datum:2011-12-21 21:48:37
Jdi na zvolsistranu.cz a přidej se na Temnou nebo Světlou stranu Síly! Hlasování končí 31. ledna 2012 a vítězný časopis přinese svým čtenářům v únorovém vydání exkluzivní ceny a plakát Star Wars: The Old Republic zdarma!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-20 16:11:38
Som zvedavy ze kolko problemov sa vynori s HL2 v Score, lebo sa mi to nezda ze by tam dali funkcnu verziu, to u score nebyva zvykom u AAA hier :-)
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-20 16:15:12
ale rad by som sa mylil, prosim dajte niekto vediet ci tam je skutocne bezproblemova verzia nech zbytocne nevyhadzujem peniaze za casopis

Titulek: Re:  
Nick: (Dělnik) - neregistrovaný
Datum:2011-12-20 16:59:47
Jestli jsem dobře koukal na FB Score už se vynořujou nějaký problémy s nastavením Steamu :-(, je to škoda ale do Score jdu i kdyby jen kvůli NOLF 2 :-))

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-20 19:13:25
Z tvého příspěvku je mi špatně :(

Titulek: Re:  
Nick: (Podberak) - neregistrovaný
Datum:2011-12-20 19:25:13
Co blázníte? :D kupte Halflife za 3,5 Éčka (88.8 Kč) ze Steamu přímo... před nekolika lety jsem koupil HL2 komplet se všemi datáči asi za 5 E, taky při nějaký akci, teď jsou na Steamu vánoční slevy, zatim je sleva jen 50% ale každým dnem může být větší. Stejně HL se hraje/instaluje jen přes Steam, nezáleží že je z časáku. Steamu jsem se bál jako vyplašenej puboš když Team Fortress Clasic z Halflife1 přecházel na Steam, dnes na Steamu mam asi 100 her a chrochtam :-)

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-21 00:42:21
jj uz je to tady - HL2 na steamu za 1,8 EURA nebo jeste lepe orange box za 3,5

Titulek: Re:  HL2 a modifikace
Nick: (xjikka) - neregistrovaný
Datum:2011-12-22 01:17:00
vyvedení z omylu: Score uvádí, že v přiložené verzi HL2 nelze používat modifikace ani hrát multiplayer...

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-12-22 18:19:54
Tak to je pak dost o nicem, snad jen opravdu pro nekoho kdo nikdy nehral a chce si dopnit herni vzdelani :) I tak ale mimo casopis jsou lepsi alternativy jak koupit plnohodnotnou HL2 za v podstate stejne, ne-li nizsi (steam) penize...

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-22 21:08:39
CHCE SE MI BLÍT Z PRVNÍHO KOMENTU. SCORE NĚKDY VYDALO NEFUNKČNÍ HRU DO ČASÁKU? NENECH SE VYSMÁT. NJN SLOVÁCI....

Titulek: Re:  
Nick: (Delnik) - neregistrovaný
Datum:2011-12-22 21:24:07
Tak Score doma a musím konstatovat že žádný problém s Half Life nebo Nolf 2 nemám, obě hraju bez problému :-))

Titulek: score
Nick: (vb) - neregistrovaný
Datum:2011-12-19 21:27:39
zdar kdy bude score v trafice?
[Odpověz]

Titulek: Re: score
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-20 02:32:00
Zítra... (20.12.2011)

Titulek:  
Nick: (petr) - neregistrovaný
Datum:2011-12-19 16:37:58
Halflife2 neni spatna hra, ale "zamrzavanim umele inteligence" to me na teto hre nejvic vadi, proto jsem ji nedohral, uz jsem na to nemel nervy.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-12-19 17:30:51
Zamrzavani A.I. (A.I. disable - pokud mas tohle na mysli) se delo jen na warez verzi ;) Na origu jsem se s zadnym problemem s umelou inteligenci nikdy nesetkal, vse fungovalo jak hodinky

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-19 19:43:11
Kdybys hry nekrad, ale kupoval tak bys takove potize nemel! Zamrzani AI je jen u warez verze, na originalce se stim nesetkas.

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-20 16:06:58
Kdo nekrade, okrádá vlastní rodinu.

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-20 21:44:32
Kdo nekrade, vyprazdňuje kapsy Kdo krade, má plnou tašku :)

Titulek:  
Nick: (jarda) - neregistrovaný
Datum:2011-12-17 00:27:50
super hra, ale největší slávu už má za sebou, každej už to hrál a mladší hráče už by to nebavilo, přeci jen některý věci mě tam dost srali i tenkrát a ted bych to asi už nehrál, zvlášt v tej nekonečnej záplavě novejch a novejch her, měli dát spíš nějakou dva roky starou lepší střílečku s multákem a udělaj líp
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-17 02:17:45
opravdu nevim co bys chtěl víc jako přílohu score dvd ... jedna z nejlepších her a stále ti to není dost dobré .. smekam klobouk před tim co Score dokázalo.. : ) respect

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-17 02:25:43
Vždycky tu je někdo, kdo si rejpne. Už z principu, že dokázali něco takového sehnat a zároveň oprášit jeden vtípek pro pamětníky, před Score smekám klobouk. A k tomu NOLF2 a pár dalších zajímavých her? Smrtící kombo.

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-12-18 05:10:32
Hlavne k HL2 existuje nepreberne mnozstvi at jiz SP ci MP modu, map, vylepseni coz jsou dalsi desitky hodin zabavy (vesmes bezproblemove funkcni jen pod originalkou). Nektere mody byly stejne kvalitni a pomalu i dlouhe jak puvodni hra - kuprikladu postarsi Stider Mountain ale najde se toho samozrejme mnohem, mnohem vic viz: http://hosting.cecak.cz/forum-modifikace/hl2/

Titulek: Re:  
Nick: (xjikka) - neregistrovaný
Datum:2011-12-22 01:18:13
vyvedení z omylu: Score uvádí, že v přiložené verzi HL2 nelze používat modifikace ani hrát multiplayer...

Titulek:  
Nick: (MVP)
Datum:2011-12-16 22:40:51
Chca nechca musim Score pochvalit, HL2 a NOLF2 je smrtelna kombinace....skoda jen ze obe hry mam. Cas pro Score juniory doplnit si herni zaklady :).
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Adam) - neregistrovaný
Datum:2011-12-16 18:10:20
Nejlepsi hra co kdy vysla!! A kdo nehral je Noob :-)
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-17 02:18:44
a ještě mi někdo vysvětlete co znamená noob ?? doufam, že nikoho nepohoršuju mojí nevzdělaností :D

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-17 13:42:40
NOOB - zkratka z Newbie, tj. začátečník, amatér. Kolega přehání, HL2 není špatná hra, ale kdo nemá v oblibě FPS, tak má v hlavě spíš jiný legendy..:-)

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-16 17:12:17
Existuje vobec niekto, kto to este nehral ??
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (jojo) - neregistrovaný
Datum:2011-12-16 18:02:24
Napríklad ja. :P xDDD P.S. A ani nemienim. ;)

Titulek: Re:  
Nick: (MartinCZ80) - neregistrovaný
Datum:2011-12-16 21:29:02
Ehm ani já jsem ji nehrál jen jsem vyděl videa a vím že je to parádní hra bohužel furt nějak nebyl čas

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %