Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v Level 211 ?

> Datum vydání: 2011-10-21 01:43
> Autor: webmaster
>


Level 210

  • Sacred 2: Fallen Angel

Podrobnosti následují dále na stránce

 

Sacred 2: Fallen Angel

Hodnocení hry Sacred 2: Fallen Angel




D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2012-01-14 14:09:24
"Level ruší Video DVD přílohu, aby nemusel zdražovat." Cože? Vždyť jsou to teprve 2 měsíce, co zdražil na 260 Kč! Score má lepší papír, větší formát, méně reklam a fullky nemá o moc slabší než Level, někdy i lepší. Přitom stojí pořád skvělých 199,- Tak v čem je problém? Že by prodejnost? Tak nějak mi to připadá, že Level jde už opravdu ke dnu a ze všech sil se snaží vytřískat poslední peníze z těch několika čtenářů, kteří mu ještě zbyli..
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (MaMs)
Datum:2012-01-14 14:46:14
I když mě to neskutečně štve, opravdu to tak začíná vypadat. Score má opravdu kvalitněji provedený časopis (po technické stránce - papír, obrázky..), ale vyspělost článků pořád ještě strádá a zdá se mi, že s příchodem Bašty šla ještě o level níž (někdy to vypadá, že cílová skupina jsou žáci 2. stupně ZŠ). Co se fulek týče, určitě nejsou lepší ve Scorku, i když se za poslední rok dost zlepšili (hlavně s Amnezií mi udělali radost), ale kvantitou kvalitu nenahradíš.. Největší problém je cena na stánku, kterou Level už vážně přehání a změny, které jsou k ničemu - mínus jedno dvd, a zase horší kvalita papíru (za chvilku bude mít kvalitnější papír i Blesk).. Kdybych ho nekupoval už nějakých 14 let, tak teď už přejdu natrvalo určitě.. Nostalgie je ale svině..

Titulek: Re:  
Nick: (Brejlovec) - neregistrovaný
Datum:2012-01-14 15:03:40
Redakce za takovej cirkus nemůže a všechno hází na vydavatele časopisu což je Burda Praha ( www.burda.cz/clanek/13/kontakt.html ) máme si stěžovat tam! A sem tam neuškodí mrknout na: www.facebook.com/LevelHrej nějaké stížnosti a komentáře jsou vážně výživné. :-D

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2012-01-14 15:26:43
Jinými slovy, Level toho nabízí čím dál tím méně a v čím dál horší kvalitě za čím dál více peněz. Jak todle asi může dopadnout? Časopis přece nemůže stát jen na lepších plných hrách a těch 60 Kč je už taky dost veliký rozdíl. Jinak s tím Baštou s tebou souhlasím, taky mi tam moc nesedí. Jeho styl psaní mi opravdu připadal jakoby se zaměřoval na puberťáky, hlavně ze začátku. V poslední době se možná malinko zlepšil. Ve Score je ale i dost jiných autorů, kteří píší články na profesionální úrovni a u některých 4 a více stránkových recenzí na kvalitní hry jsem se úplně rozplýval blahem, jak se mi to dobře četlo. :) Dokonce i termíny vydání jsou již oproti dřívějšku v pořádku. Prostě předplatného Score vážně ani trochu nelituju a předplatím si ho zas. :)

Titulek: Re:  
Nick: (MaMs)
Datum:2012-01-14 16:28:57
Je fakt, že na plných hrách stát nemůže. Nakonec já na pc skoro vůbec nehraju, takže mě to ani tak vzrušovat nemusí. Nicméně tematicky orientované články jsou v Levelu na hodně vysoké urovni a komentáře (Rybka, Vávra) jsou vždy geniální. Ale za tu cenu mi pár článků nestojí. Jak někdo psal v komentáři na Eurogameru, kdyby udělali seriózní časopis, tématicky orientovaný, s úvahami a komentáři k současnému dění (o kterém si každý přečte na netu) a úplně bez dvd, taky bych nebyl proti. Level nabízí předplatné bez dvd na půl roku za 777,-, studentské na celý rok i s dvd za necelých 1600,- takže se to nevyplatí ani bez placek. Já mám doporučené studentské předplatné asi za 2200,- na rok.. To je vážně moc a cena je tak základné problém. Poslední dobou přemýšlím, že přestanu kupovat časáky úplně (a za rok za dva si je koupím od někoho z druhé ruky za hubičku)a místo nich si každý měsíc můžu koupit o dvě hry víc - na aukru koupím hran věci na xbox i do 300,-. Ale škoda, že Level potápí a myslím, že i Score pude s cenou trochu nahoru. Kdyby do Score přidali víc komentářů, trochu zušlechtili styl psaní (neříkám, že všichni) a dali aspoň jednu seriózní hru (když už to musím platit, tak ať něco dostanu), nebo vycházeli levněji a bez placek, tak si ho kupuju pravidelně... Ale zas na druhou stranu, pokud Level půjde do kytek, Score tady zůstane ještě roky..

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2012-01-14 16:40:39
MaMs: K tomu není co dodat - naprostý souhlas. :)

Titulek: Re:  
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2012-01-20 21:01:22
Tiež sa pripájam: s príchodom Baštu rapídne klesla úroveň článkov a veková skupina pre ktorú sú určené. Jednak sa to týka "skvelých" nových rubrík (hlavne Stránka poslední záchrany či jak sa to volá - to je úplná zbytočnosť) ale aj celkového vyznenia časopisu. A ohľadne článkov - tie jeho a samozrejme toho trápneho ko*ota Vrobela sú totálne infantilné a primitívne. Ostatní mi ale vôbec nevadia. Žiadny z tých nových autorov. Škrampal, Havlíček, Jonáš aj ostatní sú výborní, Jakl sa tiež výrazne polepšil a Plechatý už je myslím ostrieľaný profík. Horšie, že staré páky ako Viktor už sú zcela vyhoretí, škoda. Časy, keď som v 2006-7-mom (za Modráka) čítaval Score ako bibliu už sa asi nevrátia. :-( Ja už to aj tak kupujem len kvôli hrám, takže na to zvysoka dlabem. Idem si po čase zas kúpiť Score, tak uvidím, čo je nového... v jednom čísle Posel smrti 3 a Planescape Tormet, bomba!!! Darkest of Days mi tiež utkvel v pamäti spred cca 2 rokov, keď som na Silvestra hral demo, tak sa teším - aspoň na príbeh. Len ten frustrujúci Hired Guns asi nebude nič pre mňa... A Level? To už asi na Slovensko ani nemusia voziť (možno by to aj znížilo cenu v ČR) - kto im dá 14,66 Euro? Môžu dávať stále megapecky, ja teda nie, veď nekradnem. A aj tak sa väčšina z toho časom objaví aj v Score.

Titulek: Re:  
Nick: (MaMs)
Datum:2012-01-22 16:17:19
Já jsem teda už definitivně rozhodnutý, že po čtyřech letech nebudu prodlužovat předplatné Levelu a nebudu kupovat ani jeden z herních magazínů. Je to už nechutně drahé, Level mě (a nejen mě) nasral tím, že odebral video dvd, a ve Score mi zas vadí úroveň článků. Plné hry nepotřebuju, protože hraju na Xboxu, chci si jen číst, vidět názory druhých na tuhle a tamtu hru, mít přehled kdy co vychází a na jednom místě vidět, co za poslední měsíc v obchodech přibylo... Za to je ale 260 kč trochu moc (o tě 15-ti eurech se nedá mluvit už vůbec). Takže finito a až se mi zlepší nálada, věřím, že najdu někoho kdo mi staré čísla časopisů prodá, klidně bez placek, ale zato za 20,-

Titulek:  
Nick: (bufu) - neregistrovaný
Datum:2012-01-13 15:34:42
Level je beztak na picu, score je mnohokrat lepsi
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-13 17:14:53
ano mas pravdu level je pre trochu inu inteligencnu uroven nez je ta tvoja :DDD

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2012-01-14 02:20:06
Ale vždyť má pravdu.. :D

Titulek: Re:  
Nick: (MaMs)
Datum:2012-01-14 03:25:22
Bylo by, kdyby se trochu zamichalo redakcnim slozenim.. Btw Piggsy, gratuluju, ze ses konecne dockal toho Planescapu ;)

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2012-01-14 14:01:35
MaMs: Díky. :)

Titulek: Časopis Level se od letoška ztenčil o jedno DVD
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-13 14:32:31
Smutná zpráva: http://www.eurogamer.cz/articles/casopis-level-se-od-letoska-ztencil-o-jedno-dvd
[Odpověz]

Titulek: Level 213 jen 1 DVD?
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-12 22:22:21
Od čísla 213 bude Level vycházet jen s jedním DVD (pouze datové dvd, videa budou na webu). Cena v trafikách zůstává asi stejná 260 kč. A jak to vím? Mám předplatné, Level 213 mám od dneška doma.
[Odpověz]

Titulek: Re: Level 213 jen 1 DVD?
Nick: (Sarda) - neregistrovaný
Datum:2012-01-12 22:27:32
Level 213 je "odlehčen" o video dvd. :-(

Titulek: Re: Level 213 jen 1 DVD?
Nick: (lulu) - neregistrovaný
Datum:2012-01-12 22:44:34
Cože? Tak to je moc...Co je aspon příště za fulku?

Titulek: Re: Level 213 jen 1 DVD?
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-12 23:41:34
Fulka neoznámena.

Titulek: Re: Level 213 jen 1 DVD?
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-13 00:02:14
videa v HD rozliseni ? naparaaaadu :-) aj tak to druhe DVD bolo len lowres...chybat urcite nebude :-) mohli by zrusit aj to druhe DVD a radsej pridat par stranok naviac :-) aspon by neboli hadki o fullkach zo strany score :-)

Titulek: Re: Level 213 jen 1 DVD?
Nick: (Příští plná hra) - neregistrovaný
Datum:2012-01-13 00:05:12
Plná hra je neoznámena ale na LEVEL.cz jsem našel tuhle zmínku: "Počítejte s tím, že i za měsíc naleznete na DVD zajímavý titul (více zatím nemohu prozradit, nerad bych to zakřiknul)." Nějaký herní trhák???

Titulek: Re: Level 213 jen 1 DVD?
Nick: (MaMs)
Datum:2012-01-13 00:40:05
Video DVD vážně zrušili, aby nemuseli zase zdražovat časopis (kvuli vyssimu DPH). Me osobne to celkem mrzi, ale co uz.. Videa budou na HREJ.CZ, jeste jsem je ale nekontroloval. No a k te plne hre - prozradit nic nechteji, ale podle obrazku vzadu bych se vsadil, ze to bude Kane a Lynch 2 (ty postavy sou sice cerne, ale jasne jsou to oni)!!! Kdo vsazi proti me?? Jo a zda se mi, ze maji zase o neco horsi papir - jestli to tak pujde dal, bude za chvilku lepsi tisknout to na pouzite obaly od tatranek...

Titulek: Re: Level 213 jen 1 DVD?
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-13 01:06:32
ty krávo jestli tam bude kane and lanych 2 tak do toho jdu 100 % :) nemáte někdo tu stranu ofocenou? kde je to? rád bych kouknul :)

Titulek: Re: Level 213 jen 1 DVD?
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-13 04:35:21
MaMs: Nemusíš mít pravdu a víš proč? Podívej se do Next LEVELu 212-je tam típek a co je za hru příště 2 rpg a žádný típek.Nevěřím že tam dají kane a lynche2 jako fulku.Je to celkem nový.Rád bych ten obrázek viděl at to mohu případně potvrdit nebo vyvrátit.Odkaz?

Titulek: Re: Level 213 jen 1 DVD?
Nick: (MaMs)
Datum:2012-01-13 20:55:04
Odkaz - poslední strana časopisu :) Fakt sorry, ale skenovat se mi to nechce.. Jasně, že nemusím mít pravdu, ale vážně to vypadá jako když Kane klečí s rukama za hlavou, nějaký samuraj s kuklou a mečem u pasu na něj míří a Lynch se plíží za samurajem, kalacha drží za hlaveň a chystá se mu pažbou vyrazit mozek z lebky... Kdyby to byla pravda, jsem maximálně happy! A ty kecy kolem - utajená, bomba hra, kterou nechtějí zakřiknout.. Měli by dát nějakou pecku, aby si trochu napravili reputaci, když to kvůli zrušení jednoho dvd mají teď celkem nahnuté a plno lidí je hrozně na--aných..

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-10 21:28:57
next Level Two Worlds II CZ + King’s Bounty: Armored Princess CZ no nie je to lepsie ako nefunkcny HL2 ???
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-11 00:29:16
Two Worlds II jako priloha casopisu?, muzes dat nejaky link resp. je to potvrzene? Do toho bych sel na 100 %.

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-11 00:34:13
Aha takze to je sice TW2, ale ta plosinovka Castle Defence nikoliv TW2 jako takovy, tak to nic.

Titulek: Re:  
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2012-01-11 00:35:11
Je to Two Worlds 2:Castle defence ,takže to není to RPG ale variace na tower defence.Tady zase někdo píše kraviny a ani si to pořádně neověří..

Titulek: Re:  
Nick: (Feldmaršálek Duda) - neregistrovaný
Datum:2012-01-11 02:06:54
Hehe, zrovna tyhle 2 jsem si koupil na Steamu o Vanocich ve sleve. Ale ten castle defense je strasna slabota, za hodinu dohrane vse na nejvetsi obtiznost. Zlaty Defense grid

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-11 02:52:15
Hry jsou slabota ale celkem mě zajímají HERNÍ VIDEA V HD KVALITĚ. Doufám že web level.cz nekecá.

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-09 17:33:09
nevie sa, kazdopadne co sa vie uz teraz je, ze to bude plne funkcne :D
[Odpověz]

Titulek: level
Nick: (vb) - neregistrovaný
Datum:2012-01-09 00:01:08
zdar vi uz nekdo jaka hra bude v levelu 213
[Odpověz]

Titulek: Re: level
Nick: (Éda) - neregistrovaný
Datum:2012-01-09 18:05:17
Myslím že to bude další ruská zabugovaná blbost typu The Precursors a nebo Xenus II: White Gold.

Titulek: Re: level
Nick: (Důša) - neregistrovaný
Datum:2012-01-10 00:47:41
Re: Myslím že to bude další ruská zabugovaná blbost typu The Precursors a nebo Xenus II: White Gold. %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% Nevím co furt máte. Víte vůbec jak je vzácný Level papír?! Pro neznalé Level papír je pravá imitace toaletního papíru! Takže se nedivte proč tam cpou levné bugetovky z ruska. 260 Kč je málo.

Titulek: Re: level
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-10 01:09:53
A s hajzlapírem si ho pletou i samotní redaktoři Levelu, páč ty články co tam otiskujou jsou většinou pěkné sračky.

Titulek: Level 212
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2011-12-17 23:11:37
Oddworld Abe's Exoddus DVDA Oddworld Abe's Oddysee DVDA Oddworld Munch's Oddysee DVDA Oddworld Stranger's Wrath DVDA Xenus II: White Gold
[Odpověz]

Titulek: Re: Level 212
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-17 23:48:20
Těžká slabota.

Titulek: Re: Level 212
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2011-12-18 01:54:26
Asi tak.Tomuhle sem nikdy nepřišel na chuť.

Titulek:  
Nick: (Dinik) - neregistrovaný
Datum:2011-11-21 16:09:33
Jaká bude příští fullka v Levelu?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Delnik) - neregistrovaný
Datum:2011-11-21 16:34:18
Tak to by mě taky zajímalo, má vyjít už 15. 12. :-)

Titulek: Re:  
Nick: (MaMs)
Datum:2011-11-22 01:30:00
Kup si časák a uvidíš...

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-11-22 17:08:32
Oblivion GOTY pack

Titulek: Re:  
Nick: (Lynch)
Datum:2011-11-22 23:15:11
Zatím není známo jaká plná hra bude u LEVELu 212.

Titulek: Re:  
Nick: (Dinik) - neregistrovaný
Datum:2011-11-23 13:07:36
Zdražený Level si určitě nekoupím, časák je o ničem, koupím někdy jen kvůli plné hry.

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-14 01:04:16
Sakra, za pár dní to má vyjít a nikde nic...

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-16 21:06:04
Teda LEVEL 212 těžce zklamal...

Titulek: Sacred 2 Level 211
Nick: (Gamer) - neregistrovaný
Datum:2011-11-21 14:13:21
Treba aktivovat Sacred 2 cez internet
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-11-16 19:10:42
Tak Level zase bude drahsi od cisla 211 bude mat cenu 259,99 Kč/14,66 Eur
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-11-16 19:39:34
Holt kvalita sa vyvazuje zlatom :-) na druhu stranu mas k tomu vzdy bombove plne hry a najkvalitnejsie citanie o PC hrach na cesko-slovenskom trhu ;-)

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-11-20 20:51:15
"Holt kvalita sa vyvazuje zlatom :-)" Heh ty mě bavíš :DDD

Titulek:  
Nick: (Fall) - neregistrovaný
Datum:2011-11-15 13:44:55
Ahoj admine.Mohl by si prosím doplnit aktuální časopisy s hrama? Máme tu už Score 214 za dveřmi.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-11-07 01:18:26
Pole Hodnota Vlastnosti základní desky Název základní desky MSI MS-7050 Vlastnosti FSB Typ sběrnice AMD Hammer Skutečný takt 200 MHz Efektivní taktování 200 MHz Taktování hypertransportu [ TRIAL VERSION ] Vlastnosti paměťové sběrnice Typ sběrnice DDR SDRAM Šířka sběrnice 64 bit Poměr DRAM:FSB CPU/9 Skutečný takt 199 MHz (DDR) Efektivní taktování 398 MHz Šířka pásma [ TRIAL VERSION ] MB/s Technické informace o základní desce CPU Sokly/Sloty 1 Socket 939 Rozšiřující sloty [ TRIAL VERSION ] RAM Sloty 4 DDR DIMM Integrovaná zařízení Audio, Video, LAN Velikostní faktor (Form Factor) Micro ATX Velikost základní desky 240 mm x 240 mm Čipová sada základní desky RS480 I Nové verze BIOSu poradte pls NEJLEPŠÍ zakladní desku s integrovanim CPU DO 2000KČ DIK MOC!!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: Dotaz na hru ze steamu
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-11-05 01:13:54
Když ji máš,tak to poznáš...
[Odpověz]

Titulek: Dotaz na hru ze steamu
Nick: (Jan) - neregistrovaný
Datum:2011-11-01 18:07:19
Koupil jsem sadu her a jednu kde je potřeba registrace na steamu prodávájící mi tvrdil že jí neregistroval. Jelikož tuto hru mám. Jak poznám, že není registrovaná aniž bych jí musel instalovat a registrovat?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-10-31 00:56:30
za 16 dní saints row the third MAZEC!!!§!!!!§§!!!!!!
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Gun)
Datum:2011-11-02 23:11:02
Též se těším :) + se nesmí zapomenout na L.A. Noire na PC!!!

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %