Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v Level 211 ?

> Datum vydání: 2011-10-21 03:43
> Autor: webmaster
>


Level 210

  • Sacred 2: Fallen Angel

Podrobnosti následují dále na stránce

 

Sacred 2: Fallen Angel

Hodnocení hry Sacred 2: Fallen Angel




D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2012-01-14 15:09:24
"Level ruší Video DVD přílohu, aby nemusel zdražovat." Cože? Vždyť jsou to teprve 2 měsíce, co zdražil na 260 Kč! Score má lepší papír, větší formát, méně reklam a fullky nemá o moc slabší než Level, někdy i lepší. Přitom stojí pořád skvělých 199,- Tak v čem je problém? Že by prodejnost? Tak nějak mi to připadá, že Level jde už opravdu ke dnu a ze všech sil se snaží vytřískat poslední peníze z těch několika čtenářů, kteří mu ještě zbyli..
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (MaMs)
Datum:2012-01-14 15:46:14
I když mě to neskutečně štve, opravdu to tak začíná vypadat. Score má opravdu kvalitněji provedený časopis (po technické stránce - papír, obrázky..), ale vyspělost článků pořád ještě strádá a zdá se mi, že s příchodem Bašty šla ještě o level níž (někdy to vypadá, že cílová skupina jsou žáci 2. stupně ZŠ). Co se fulek týče, určitě nejsou lepší ve Scorku, i když se za poslední rok dost zlepšili (hlavně s Amnezií mi udělali radost), ale kvantitou kvalitu nenahradíš.. Největší problém je cena na stánku, kterou Level už vážně přehání a změny, které jsou k ničemu - mínus jedno dvd, a zase horší kvalita papíru (za chvilku bude mít kvalitnější papír i Blesk).. Kdybych ho nekupoval už nějakých 14 let, tak teď už přejdu natrvalo určitě.. Nostalgie je ale svině..

Titulek: Re:  
Nick: (Brejlovec) - neregistrovaný
Datum:2012-01-14 16:03:40
Redakce za takovej cirkus nemůže a všechno hází na vydavatele časopisu což je Burda Praha ( www.burda.cz/clanek/13/kontakt.html ) máme si stěžovat tam! A sem tam neuškodí mrknout na: www.facebook.com/LevelHrej nějaké stížnosti a komentáře jsou vážně výživné. :-D

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2012-01-14 16:26:43
Jinými slovy, Level toho nabízí čím dál tím méně a v čím dál horší kvalitě za čím dál více peněz. Jak todle asi může dopadnout? Časopis přece nemůže stát jen na lepších plných hrách a těch 60 Kč je už taky dost veliký rozdíl. Jinak s tím Baštou s tebou souhlasím, taky mi tam moc nesedí. Jeho styl psaní mi opravdu připadal jakoby se zaměřoval na puberťáky, hlavně ze začátku. V poslední době se možná malinko zlepšil. Ve Score je ale i dost jiných autorů, kteří píší články na profesionální úrovni a u některých 4 a více stránkových recenzí na kvalitní hry jsem se úplně rozplýval blahem, jak se mi to dobře četlo. :) Dokonce i termíny vydání jsou již oproti dřívějšku v pořádku. Prostě předplatného Score vážně ani trochu nelituju a předplatím si ho zas. :)

Titulek: Re:  
Nick: (MaMs)
Datum:2012-01-14 17:28:57
Je fakt, že na plných hrách stát nemůže. Nakonec já na pc skoro vůbec nehraju, takže mě to ani tak vzrušovat nemusí. Nicméně tematicky orientované články jsou v Levelu na hodně vysoké urovni a komentáře (Rybka, Vávra) jsou vždy geniální. Ale za tu cenu mi pár článků nestojí. Jak někdo psal v komentáři na Eurogameru, kdyby udělali seriózní časopis, tématicky orientovaný, s úvahami a komentáři k současnému dění (o kterém si každý přečte na netu) a úplně bez dvd, taky bych nebyl proti. Level nabízí předplatné bez dvd na půl roku za 777,-, studentské na celý rok i s dvd za necelých 1600,- takže se to nevyplatí ani bez placek. Já mám doporučené studentské předplatné asi za 2200,- na rok.. To je vážně moc a cena je tak základné problém. Poslední dobou přemýšlím, že přestanu kupovat časáky úplně (a za rok za dva si je koupím od někoho z druhé ruky za hubičku)a místo nich si každý měsíc můžu koupit o dvě hry víc - na aukru koupím hran věci na xbox i do 300,-. Ale škoda, že Level potápí a myslím, že i Score pude s cenou trochu nahoru. Kdyby do Score přidali víc komentářů, trochu zušlechtili styl psaní (neříkám, že všichni) a dali aspoň jednu seriózní hru (když už to musím platit, tak ať něco dostanu), nebo vycházeli levněji a bez placek, tak si ho kupuju pravidelně... Ale zas na druhou stranu, pokud Level půjde do kytek, Score tady zůstane ještě roky..

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2012-01-14 17:40:39
MaMs: K tomu není co dodat - naprostý souhlas. :)

Titulek: Re:  
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2012-01-20 22:01:22
Tiež sa pripájam: s príchodom Baštu rapídne klesla úroveň článkov a veková skupina pre ktorú sú určené. Jednak sa to týka "skvelých" nových rubrík (hlavne Stránka poslední záchrany či jak sa to volá - to je úplná zbytočnosť) ale aj celkového vyznenia časopisu. A ohľadne článkov - tie jeho a samozrejme toho trápneho ko*ota Vrobela sú totálne infantilné a primitívne. Ostatní mi ale vôbec nevadia. Žiadny z tých nových autorov. Škrampal, Havlíček, Jonáš aj ostatní sú výborní, Jakl sa tiež výrazne polepšil a Plechatý už je myslím ostrieľaný profík. Horšie, že staré páky ako Viktor už sú zcela vyhoretí, škoda. Časy, keď som v 2006-7-mom (za Modráka) čítaval Score ako bibliu už sa asi nevrátia. :-( Ja už to aj tak kupujem len kvôli hrám, takže na to zvysoka dlabem. Idem si po čase zas kúpiť Score, tak uvidím, čo je nového... v jednom čísle Posel smrti 3 a Planescape Tormet, bomba!!! Darkest of Days mi tiež utkvel v pamäti spred cca 2 rokov, keď som na Silvestra hral demo, tak sa teším - aspoň na príbeh. Len ten frustrujúci Hired Guns asi nebude nič pre mňa... A Level? To už asi na Slovensko ani nemusia voziť (možno by to aj znížilo cenu v ČR) - kto im dá 14,66 Euro? Môžu dávať stále megapecky, ja teda nie, veď nekradnem. A aj tak sa väčšina z toho časom objaví aj v Score.

Titulek: Re:  
Nick: (MaMs)
Datum:2012-01-22 17:17:19
Já jsem teda už definitivně rozhodnutý, že po čtyřech letech nebudu prodlužovat předplatné Levelu a nebudu kupovat ani jeden z herních magazínů. Je to už nechutně drahé, Level mě (a nejen mě) nasral tím, že odebral video dvd, a ve Score mi zas vadí úroveň článků. Plné hry nepotřebuju, protože hraju na Xboxu, chci si jen číst, vidět názory druhých na tuhle a tamtu hru, mít přehled kdy co vychází a na jednom místě vidět, co za poslední měsíc v obchodech přibylo... Za to je ale 260 kč trochu moc (o tě 15-ti eurech se nedá mluvit už vůbec). Takže finito a až se mi zlepší nálada, věřím, že najdu někoho kdo mi staré čísla časopisů prodá, klidně bez placek, ale zato za 20,-

Titulek:  
Nick: (bufu) - neregistrovaný
Datum:2012-01-13 16:34:42
Level je beztak na picu, score je mnohokrat lepsi
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-13 18:14:53
ano mas pravdu level je pre trochu inu inteligencnu uroven nez je ta tvoja :DDD

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2012-01-14 03:20:06
Ale vždyť má pravdu.. :D

Titulek: Re:  
Nick: (MaMs)
Datum:2012-01-14 04:25:22
Bylo by, kdyby se trochu zamichalo redakcnim slozenim.. Btw Piggsy, gratuluju, ze ses konecne dockal toho Planescapu ;)

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2012-01-14 15:01:35
MaMs: Díky. :)

Titulek: Časopis Level se od letoška ztenčil o jedno DVD
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-13 15:32:31
Smutná zpráva: http://www.eurogamer.cz/articles/casopis-level-se-od-letoska-ztencil-o-jedno-dvd
[Odpověz]

Titulek: Level 213 jen 1 DVD?
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-12 23:22:21
Od čísla 213 bude Level vycházet jen s jedním DVD (pouze datové dvd, videa budou na webu). Cena v trafikách zůstává asi stejná 260 kč. A jak to vím? Mám předplatné, Level 213 mám od dneška doma.
[Odpověz]

Titulek: Re: Level 213 jen 1 DVD?
Nick: (Sarda) - neregistrovaný
Datum:2012-01-12 23:27:32
Level 213 je "odlehčen" o video dvd. :-(

Titulek: Re: Level 213 jen 1 DVD?
Nick: (lulu) - neregistrovaný
Datum:2012-01-12 23:44:34
Cože? Tak to je moc...Co je aspon příště za fulku?

Titulek: Re: Level 213 jen 1 DVD?
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-13 00:41:34
Fulka neoznámena.

Titulek: Re: Level 213 jen 1 DVD?
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-13 01:02:14
videa v HD rozliseni ? naparaaaadu :-) aj tak to druhe DVD bolo len lowres...chybat urcite nebude :-) mohli by zrusit aj to druhe DVD a radsej pridat par stranok naviac :-) aspon by neboli hadki o fullkach zo strany score :-)

Titulek: Re: Level 213 jen 1 DVD?
Nick: (Příští plná hra) - neregistrovaný
Datum:2012-01-13 01:05:12
Plná hra je neoznámena ale na LEVEL.cz jsem našel tuhle zmínku: "Počítejte s tím, že i za měsíc naleznete na DVD zajímavý titul (více zatím nemohu prozradit, nerad bych to zakřiknul)." Nějaký herní trhák???

Titulek: Re: Level 213 jen 1 DVD?
Nick: (MaMs)
Datum:2012-01-13 01:40:05
Video DVD vážně zrušili, aby nemuseli zase zdražovat časopis (kvuli vyssimu DPH). Me osobne to celkem mrzi, ale co uz.. Videa budou na HREJ.CZ, jeste jsem je ale nekontroloval. No a k te plne hre - prozradit nic nechteji, ale podle obrazku vzadu bych se vsadil, ze to bude Kane a Lynch 2 (ty postavy sou sice cerne, ale jasne jsou to oni)!!! Kdo vsazi proti me?? Jo a zda se mi, ze maji zase o neco horsi papir - jestli to tak pujde dal, bude za chvilku lepsi tisknout to na pouzite obaly od tatranek...

Titulek: Re: Level 213 jen 1 DVD?
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-13 02:06:32
ty krávo jestli tam bude kane and lanych 2 tak do toho jdu 100 % :) nemáte někdo tu stranu ofocenou? kde je to? rád bych kouknul :)

Titulek: Re: Level 213 jen 1 DVD?
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-13 05:35:21
MaMs: Nemusíš mít pravdu a víš proč? Podívej se do Next LEVELu 212-je tam típek a co je za hru příště 2 rpg a žádný típek.Nevěřím že tam dají kane a lynche2 jako fulku.Je to celkem nový.Rád bych ten obrázek viděl at to mohu případně potvrdit nebo vyvrátit.Odkaz?

Titulek: Re: Level 213 jen 1 DVD?
Nick: (MaMs)
Datum:2012-01-13 21:55:04
Odkaz - poslední strana časopisu :) Fakt sorry, ale skenovat se mi to nechce.. Jasně, že nemusím mít pravdu, ale vážně to vypadá jako když Kane klečí s rukama za hlavou, nějaký samuraj s kuklou a mečem u pasu na něj míří a Lynch se plíží za samurajem, kalacha drží za hlaveň a chystá se mu pažbou vyrazit mozek z lebky... Kdyby to byla pravda, jsem maximálně happy! A ty kecy kolem - utajená, bomba hra, kterou nechtějí zakřiknout.. Měli by dát nějakou pecku, aby si trochu napravili reputaci, když to kvůli zrušení jednoho dvd mají teď celkem nahnuté a plno lidí je hrozně na--aných..

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-10 22:28:57
next Level Two Worlds II CZ + King’s Bounty: Armored Princess CZ no nie je to lepsie ako nefunkcny HL2 ???
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-11 01:29:16
Two Worlds II jako priloha casopisu?, muzes dat nejaky link resp. je to potvrzene? Do toho bych sel na 100 %.

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-11 01:34:13
Aha takze to je sice TW2, ale ta plosinovka Castle Defence nikoliv TW2 jako takovy, tak to nic.

Titulek: Re:  
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2012-01-11 01:35:11
Je to Two Worlds 2:Castle defence ,takže to není to RPG ale variace na tower defence.Tady zase někdo píše kraviny a ani si to pořádně neověří..

Titulek: Re:  
Nick: (Feldmaršálek Duda) - neregistrovaný
Datum:2012-01-11 03:06:54
Hehe, zrovna tyhle 2 jsem si koupil na Steamu o Vanocich ve sleve. Ale ten castle defense je strasna slabota, za hodinu dohrane vse na nejvetsi obtiznost. Zlaty Defense grid

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-11 03:52:15
Hry jsou slabota ale celkem mě zajímají HERNÍ VIDEA V HD KVALITĚ. Doufám že web level.cz nekecá.

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-09 18:33:09
nevie sa, kazdopadne co sa vie uz teraz je, ze to bude plne funkcne :D
[Odpověz]

Titulek: level
Nick: (vb) - neregistrovaný
Datum:2012-01-09 01:01:08
zdar vi uz nekdo jaka hra bude v levelu 213
[Odpověz]

Titulek: Re: level
Nick: (Éda) - neregistrovaný
Datum:2012-01-09 19:05:17
Myslím že to bude další ruská zabugovaná blbost typu The Precursors a nebo Xenus II: White Gold.

Titulek: Re: level
Nick: (Důša) - neregistrovaný
Datum:2012-01-10 01:47:41
Re: Myslím že to bude další ruská zabugovaná blbost typu The Precursors a nebo Xenus II: White Gold. %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% Nevím co furt máte. Víte vůbec jak je vzácný Level papír?! Pro neznalé Level papír je pravá imitace toaletního papíru! Takže se nedivte proč tam cpou levné bugetovky z ruska. 260 Kč je málo.

Titulek: Re: level
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-10 02:09:53
A s hajzlapírem si ho pletou i samotní redaktoři Levelu, páč ty články co tam otiskujou jsou většinou pěkné sračky.

Titulek: Level 212
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2011-12-18 00:11:37
Oddworld Abe's Exoddus DVDA Oddworld Abe's Oddysee DVDA Oddworld Munch's Oddysee DVDA Oddworld Stranger's Wrath DVDA Xenus II: White Gold
[Odpověz]

Titulek: Re: Level 212
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-18 00:48:20
Těžká slabota.

Titulek: Re: Level 212
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2011-12-18 02:54:26
Asi tak.Tomuhle sem nikdy nepřišel na chuť.

Titulek:  
Nick: (Dinik) - neregistrovaný
Datum:2011-11-21 17:09:33
Jaká bude příští fullka v Levelu?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Delnik) - neregistrovaný
Datum:2011-11-21 17:34:18
Tak to by mě taky zajímalo, má vyjít už 15. 12. :-)

Titulek: Re:  
Nick: (MaMs)
Datum:2011-11-22 02:30:00
Kup si časák a uvidíš...

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-11-22 18:08:32
Oblivion GOTY pack

Titulek: Re:  
Nick: (Lynch)
Datum:2011-11-23 00:15:11
Zatím není známo jaká plná hra bude u LEVELu 212.

Titulek: Re:  
Nick: (Dinik) - neregistrovaný
Datum:2011-11-23 14:07:36
Zdražený Level si určitě nekoupím, časák je o ničem, koupím někdy jen kvůli plné hry.

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-14 02:04:16
Sakra, za pár dní to má vyjít a nikde nic...

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-16 22:06:04
Teda LEVEL 212 těžce zklamal...

Titulek: Sacred 2 Level 211
Nick: (Gamer) - neregistrovaný
Datum:2011-11-21 15:13:21
Treba aktivovat Sacred 2 cez internet
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-11-16 20:10:42
Tak Level zase bude drahsi od cisla 211 bude mat cenu 259,99 Kč/14,66 Eur
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-11-16 20:39:34
Holt kvalita sa vyvazuje zlatom :-) na druhu stranu mas k tomu vzdy bombove plne hry a najkvalitnejsie citanie o PC hrach na cesko-slovenskom trhu ;-)

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-11-20 21:51:15
"Holt kvalita sa vyvazuje zlatom :-)" Heh ty mě bavíš :DDD

Titulek:  
Nick: (Fall) - neregistrovaný
Datum:2011-11-15 14:44:55
Ahoj admine.Mohl by si prosím doplnit aktuální časopisy s hrama? Máme tu už Score 214 za dveřmi.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-11-07 02:18:26
Pole Hodnota Vlastnosti základní desky Název základní desky MSI MS-7050 Vlastnosti FSB Typ sběrnice AMD Hammer Skutečný takt 200 MHz Efektivní taktování 200 MHz Taktování hypertransportu [ TRIAL VERSION ] Vlastnosti paměťové sběrnice Typ sběrnice DDR SDRAM Šířka sběrnice 64 bit Poměr DRAM:FSB CPU/9 Skutečný takt 199 MHz (DDR) Efektivní taktování 398 MHz Šířka pásma [ TRIAL VERSION ] MB/s Technické informace o základní desce CPU Sokly/Sloty 1 Socket 939 Rozšiřující sloty [ TRIAL VERSION ] RAM Sloty 4 DDR DIMM Integrovaná zařízení Audio, Video, LAN Velikostní faktor (Form Factor) Micro ATX Velikost základní desky 240 mm x 240 mm Čipová sada základní desky RS480 I Nové verze BIOSu poradte pls NEJLEPŠÍ zakladní desku s integrovanim CPU DO 2000KČ DIK MOC!!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: Dotaz na hru ze steamu
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-11-05 02:13:54
Když ji máš,tak to poznáš...
[Odpověz]

Titulek: Dotaz na hru ze steamu
Nick: (Jan) - neregistrovaný
Datum:2011-11-01 19:07:19
Koupil jsem sadu her a jednu kde je potřeba registrace na steamu prodávájící mi tvrdil že jí neregistroval. Jelikož tuto hru mám. Jak poznám, že není registrovaná aniž bych jí musel instalovat a registrovat?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-10-31 01:56:30
za 16 dní saints row the third MAZEC!!!§!!!!§§!!!!!!
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Gun)
Datum:2011-11-03 00:11:02
Též se těším :) + se nesmí zapomenout na L.A. Noire na PC!!!

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

> Call of Duty 4: Modern Warfare
Заботитесь о безопасности своего объекта и сроках сдачи? Решение ваших задач — материал от опытного производителя без посредников Бетон низкого качества — бич современного строительства в Москве и регионе. Низкопробный раствор приводит к плачевным результатам вплоть до обрушения готовых конструкций. А это не только колоссальная потеря средств застройщика, но и прямая угроза жизни людей. Вторая, не менее сложная ситуация, связанная с бетоном, — задержки его поставок на объект. Отсюда простои в работе, срывы плана и в конечном итоге
> Call of Duty 4: Modern Warfare
PROFESSIONAL server hosting. The minimum server cost is only $ 3 per month for 1GB RAM and 30GB NVMe disk. Free increase in resources at any time. Pay as you grow! Tariffs and services: Standard VDS Hi-CPU VDS Dedicated Servers SSL Domains We do not provide services for "space" prices, our advantage is that we provide the highest quality services at the lowest possible prices. Thus, we will help you earn money, not spend money. VIRTUAL VDS / VPS SERVERS: High Performance VDS / VPS Optimal VDS / VPS VDS / VPS with a large SSD Cloud VDS / VPS Budget VDS / VPS Comparison of all our VDS / VPS Official website: http://bit.ly/vdsinaru Similar service: http://bit.ly/cpzomro
> Call of Duty 4: Modern Warfare
Jak odzyskac dziewczyne https://poradnikfaceta.com/odzyskac-byla-dziewczyn e/ Jak odzyskac kobiete
> Call of Duty 4: Modern Warfare
Что делать, если РЅРµ хватает средств РґРѕ зарплаты? Форс-мажоры Рё РЅРµРїСЂРµРґРІРёРґРµРЅРЅС ‹Рµ расходы различной степени тяжести - РѕС‚ потери сотового телефона РґРѕ заболеваний – вынуждают задуматься Рѕ том, чтобы безотлагател СЊРЅРѕ взять деньги РІ займы. Этот сайт облегчает РїРѕРёСЃРє быстрых денег: Р
> Call of Duty 4: Modern Warfare
Все виды страхования в ДНР: - Автостраховка ОСАГО для поездок в Россию - ЗЕЛЕНАЯ КАРТА для выезда за границу - Страхование туристов - Страхование спортсменов Все полисы обязательно вносятся в систему РСА и международную базу данных! Консультация и сопровождение по страховым случаям. Представляем ведущую страховую компанию с представительствами во всех регионах России. Большая сеть на территории ДНР. Лучшие условия для жителей ДНР. Центральный офис: г.Донецк.ул Постышева 99 офис 4 тел: 071 496 76 60 https://vskdnr.ru info@vskdnr.ru
> 1000 Board and Puzzle Games
7777777777777777777777777777777777 5555555555555555555555555555 333333333333333333333333333333333333
> 1000 Board and Puzzle Games
[url=]купить алкоголь в спб недорого[/url] При разговоре с другом услышал совет поискать слово водка в объявах "В Контакте", и вот что нашел: [url=][img]http://whiskyexperts.net/wp-content/upl oads/kavalan.jpg[/img][/url] Вопрос знающим людям, откуда это все берется? Подделки? Продают и Мартини и Минту и Абсолют и Виски. Странно это все. [url=]алкоголь в канистрах в санкт петербурге[/url] Один раз пил на даче у друзей конину из такой канистры, вроде не умер По вкусу напоминал Анапский коньячный спирт. [url=][img]http://vse35.ru/upload/iblock/9f1/17891 8922ad8f8da7f8da3dce797a2f0.jpg[/img][/url] [url=]виски в канистре спб[/url]

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %