Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy ve SCORE 213 ?

> Datum vydání: 2011-10-20 02:21
> Autor: webmaster
>


Score 213

  • Homeworld 1 GOTY
  • SAW
  • No One Lives Forever
  • Piráti a Bukanýři
  • King´s Smith 2

Podrobnosti následují dále na stránce

 

Homeworld 1 GOTY

Hodnocení hry Homeworld
 

SAW

Hodnocení hry Saw: The Video Game
 

No One Lives Forever

Hodnocení hry No One Lives Forever
 

Piráti a Bukanýři

Hodnocení hry Buccaneer: The pursuit of infamy (Piráti a Bukanýři)
 

King´s Smith 2

Hodnocení hry King s Smith 2




D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-11-11 01:23:54
jak je to s android marketem je placený nebo jak to je
[Odpověz]

Titulek: Score 214
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2011-11-10 20:45:22
Na frcbúku Score píšu, že budúca plná bude Scarface: The World Is Yours.
[Odpověz]

Titulek: 3 Score za cenu 1
Nick: (Lukas) - neregistrovaný
Datum:2011-11-09 16:02:53
Zdravím, v časáku je prej uvedená akce 3 Score za cenu 1. Chtěl bych se zeptat, kam se mám obrátit, rád bych tuto akci využil. Na send jsem psal, ale nereagujou. Score 213 tu nemám a asi ho i vynechám, fullky mě moc nenadchly. Dík za reakci.:-)
[Odpověz]

Titulek: Re: 3 Score za cenu 1
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-11-09 17:53:01
Napiš na : becvarova@omegagroup.cz

Titulek: Zmena
Nick: (Semirad)
Datum:2011-10-31 19:06:05
Miesto SAW je Prison break: The conspiracy http://www.youtube.com/watch?v=tsJ8VyurKgo
[Odpověz]

Titulek: NOLF
Nick: (Jamar) - neregistrovaný
Datum:2011-10-31 02:59:55
Je NOLF v české verzi?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (oresprut) - neregistrovaný
Datum:2011-10-27 04:08:36
Vite nekdo kolik dostal rage od score?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-10-27 04:14:21
74%

Titulek: dfd
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-10-26 20:52:20
to jo ALE KDY SCORE VYCHAZI?!
[Odpověz]

Titulek: Re: dfd
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-10-26 22:46:23
26.10 Už je v trafikách :-)

Titulek: SCORE plné hry
Nick: (kukura) - neregistrovaný
Datum:2011-10-22 20:05:56
Fantazie. HOMEWORLD jsem kdysi hrál a je to jedna z nejlepších her všech dob. Na grafice fakt vůbec nezáleží, ale to dnes většině mladých pařánků těžko vysvětlíš. NOLF jsem bohužel nikdy nehrál, jen kdysi demo, ale pamatuji si, že to byla jedna z nejoceňovanějších her své doby. Takže se těším a snad si doplním herní vzdělání. Ostatní hry jsou jen pro někoho. KINGS SMITH 2 je oddechovka. PIRÁTI A BUKANÝŘI mě asi nezaujmou. SAW zkusím, možná zaujme, nevím. Filmy jsem neviděl (jen část jedničky).
[Odpověz]

Titulek: z Ostravy
Nick: (RUDA) - neregistrovaný
Datum:2011-10-22 01:00:58
prave tyhle stary hry byly pecky-halvne No one lives- BERUUUU, kdy to kurna vyjde?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-10-21 18:42:58
Akorát místo SAW bude Prison Break:The Conspiracy.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Dinik) - neregistrovaný
Datum:2011-10-21 17:28:42
Tak tohle je opravdu extrémně slabý výběr. To ani nemá smysl kupovat. Hry staré 12 let, to je dost špatný vtip. Ačkoliv Score fandím, tak tentokrát proti Levelu nemají šanci.
[Odpověz]

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

> Call of Duty 4: Modern Warfare
Because a rental is not your own, it can be challenging to teach it pet as albeit it is – to customize your signify to clothing your tastes and make allowance it those close naedu.sporrott.se/til-kvinder/sme-skuldertasker-ti l-kvinder.php touches that coerce it feat like home. Numerous leases bear provisions against making any indestructible changes or valued alterations, and some reify restrictions against even juvenile damages.
> 1000 Board and Puzzle Games
Перезвоните мне пожалуйста 8 (953) 367-35-45 Антон.
> 1000 Board and Puzzle Games
Приветик всем, я тут новенький "352"
> Call of Duty 4: Modern Warfare
Заботитесь о безопасности своего объекта и сроках сдачи? Решение ваших задач — материал от опытного производителя без посредников Бетон низкого качества — бич современного строительства в Москве и регионе. Низкопробный раствор приводит к плачевным результатам вплоть до обрушения готовых конструкций. А это не только колоссальная потеря средств застройщика, но и прямая угроза жизни людей. Вторая, не менее сложная ситуация, связанная с бетоном, — задержки его поставок на объект. Отсюда простои в работе, срывы плана и в конечном итоге
> Call of Duty 4: Modern Warfare
PROFESSIONAL server hosting. The minimum server cost is only $ 3 per month for 1GB RAM and 30GB NVMe disk. Free increase in resources at any time. Pay as you grow! Tariffs and services: Standard VDS Hi-CPU VDS Dedicated Servers SSL Domains We do not provide services for "space" prices, our advantage is that we provide the highest quality services at the lowest possible prices. Thus, we will help you earn money, not spend money. VIRTUAL VDS / VPS SERVERS: High Performance VDS / VPS Optimal VDS / VPS VDS / VPS with a large SSD Cloud VDS / VPS Budget VDS / VPS Comparison of all our VDS / VPS Official website: http://bit.ly/vdsinaru Similar service: http://bit.ly/cpzomro
> Call of Duty 4: Modern Warfare
Jak odzyskac dziewczyne https://poradnikfaceta.com/odzyskac-byla-dziewczyn e/ Jak odzyskac kobiete
> Call of Duty 4: Modern Warfare
Что делать, если РЅРµ хватает средств РґРѕ зарплаты? Форс-мажоры Рё РЅРµРїСЂРµРґРІРёРґРµРЅРЅС ‹Рµ расходы различной степени тяжести - РѕС‚ потери сотового телефона РґРѕ заболеваний – вынуждают задуматься Рѕ том, чтобы безотлагател СЊРЅРѕ взять деньги РІ займы. Этот сайт облегчает РїРѕРёСЃРє быстрых денег: Р

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %