Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v ŘÍJNU 2011 u PC magazínů ?

> Datum vydání: 2011-09-20 00:46
> Autor: webmaster
>


Srovnání

Score 212

  • Amnesia: The Dark Descent + dlc Justine
  • Ninja Blade
  • Casear 4
  • Officers
  • Dragon Keeper

Level 209

  • S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

Podrobnosti následují dále na stránce

Score 212

(vychází začátek října 2011)
 

Amnesia: The Dark Descent

Hodnocení hry Amnesia: The Dark Descent
 

Ninja Blade

Hodnocení hry Ninja Blade
 

Casear 4

Hodnocení hry Caesar 4
 

Officers

Hodnocení hry Officers

Level 209

(vychází začátek října 2011)
 

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

Hodnocení hry STALKER: Shadow of Chernobyl
 

???

???
???




D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: LEVEL 211
Nick: (MaMs)
Datum:2011-10-20 13:34:53
V prosincovém Levelu 211 bude jako plná hra Sacred 2: Fallen Angel v češtině!!! Vychází 18.11. Nemám co víc říct, já jsem spokojený že to snad ani víc nejde :)
[Odpověz]

Titulek: LEVEL 210
Nick: (MaMs)
Datum:2011-10-19 21:10:01
V pátečním Levelu jako plné hry adventura A Vampire Story a střílečka The Precursors (která prý v ČR vůbec nevyšla). Kdybych ho neměl přeplacený, tak už stepuju před trafikou..
[Odpověz]

Titulek: Re: LEVEL 210
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-10-20 00:55:10
O Precursors jsem cetl recenzi tusim pred par mesici v Levelu, nicmene v jake bude jazykove verzi (rus, eng nebo dokonce nejaka cz?)? Pr. dejte pak nedo vedet.

Titulek: Re: LEVEL 210
Nick: (MaMs)
Datum:2011-10-20 13:38:31
Česky není určitě, takže buď anglicky nebo origo (rusky). Instalovat ho nebudu, v časáku to nepíšou, ale spoléhal bych na ingliš..

Titulek: Level Special
Nick: (Semirad) - neregistrovaný
Datum:2011-10-18 21:59:28
Vyšiel i Level špeciál s 5timi RPG. Myslím, že by sa to sem hodilo :) Pokial sa nemýlim tak tam sú: http://pc.hrej.cz/novinky/2011/10/07/level-rpg-special-prave-v-prodeji-25715/
[Odpověz]

Titulek: O Braveman, Where Art Thou?
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2011-10-18 18:00:00
Mohol by admin prosím aktualizovať stránku aj častejšie ako raz za 2 mesiace?!!! Lebo okrem Amnesie a dlc Justine už sú dávno známe aj ostatné hry v Score 212, takže tie otazníky tam vyznejú smiešne. Rovnako ako pri Leveli, kde už nič iné okrem Stalkera nie je. Takisto aj hry pre Score 213 už boli oznámené, o extra čísle Levelu ani nehovorím. Tak sa zobuďte, lebo okrem chronických diskutérov už na vašu (kedysi skvelú) stránku nikto viac nepáchne.
[Odpověz]

Titulek: Re: O Braveman, Where Art Thou?
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-10-18 18:21:27
Braveman se ztratil, v tom je ten problém. :-(

Titulek: metro
Nick: (vb) - neregistrovaný
Datum:2011-10-15 19:29:55
mam to englich a german tak co stim na steamu si muzu navolit jaky jazyk bude hra pouzivat je tam cz ale jak spustim hru je v english
[Odpověz]

Titulek: metro2033
Nick: (vb ) - neregistrovaný
Datum:2011-10-15 19:23:10
ne ja si koupil za 300 v internetovem opchode a neni v cz mam to nainstalovane pres stem
[Odpověz]

Titulek: metro 2033
Nick: (vb) - neregistrovaný
Datum:2011-10-15 11:54:42
zdar nevite jestli je cestina na metro 2033 steam verze ja nesel jen cestinu od razor a ta nejde nainstalovat
[Odpověz]

Titulek: amnesia
Nick: (vb) - neregistrovaný
Datum:2011-10-15 11:47:56
dik za radu uz to hraji
[Odpověz]

Titulek: Re: amnesia
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2011-10-15 17:36:38
Na Steamu je to v CZ.Asi si někde spal.Vypadá to na 1000 let v nějakém vesmírném modulu.

Titulek: jarek
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-10-13 20:15:10
...a po uspěšném nainstalování přídavku Justine budete hrát za Justina Biebera :-D
[Odpověz]

Titulek: amnesia
Nick: (vb) - neregistrovaný
Datum:2011-10-12 21:05:49
zdar nainstaloval sem si amnesii a chtel jsem nainstalovat justine ale to mi tam ukaze jen odinstalovat nevite jak to justine nainstalovat?
[Odpověz]

Titulek: Re: amnesia
Nick: (Gun)
Datum:2011-10-12 21:40:09
To mi dělalo taky, ale vyřešil jsem to tak, že jsem normálně otevřel obsah Dvd a tam jsem si našel instalátor. Potom až se ti udělá ikdona na ploše stačí naní kliknout a po otevření tabulky stačí kliknout vpravo dole na Justine :)

Titulek: Amnesia
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2011-10-12 18:32:01
Mám za sebou víkend a začiatok týždňa strávený s Amnesiou a musím teda povedať, že je to ozaj bomba. Táto hra sa v skutočnosti mala volať FEAR. Od strachu ma až bolel žalúdok vždy keď sa na scéne objavil niektorý z tých zombie sympošov (a hlavne keď ma zbadal) ale aj bez týchto "radostných" momentov sa atmosféra dá počas celej hry krájať (mučiareň, stoky, kobky - už len tie názvy čo to napovedia). A historky z mučiarne sú len pre silné žalúdky. Príbeh výborný, 2 z 3 ukončení prekvapivo optimistické (škoda) a hádanky tak akurát obtiažne, kedy už človek váha hľadať na internete návod, ale nakoniec na to príde. A tá hudba a zvuky! Posledný (a jediný) krát som sa tak "bál ušami" pri japonskej Nenávisti. Len ma trochu s*ala tá pasáž v zatopenej pivnici zo začiatku (kde som si minul všetok olej a zomrel tam aspoň 10x) a hlavne to, že vo veľkých lokáciách (hlavne mučiarni) som si musel zdvihnúť gamu, aby som tam netápal po tme s minutým olejom ďalší týždeň. Na tak tmavú hru nepochopiteľne rozľahlé priestory. Celkovo ale po dlhom čase v Score hra, ktorú jednoznačne hodnotím ako skvelú a musím si zas poprehadzovať svoj Top 10. A dnes večer sa ešte pustím do Justine a modov...
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (rage) - neregistrovaný
Datum:2011-10-09 23:34:16
FUNGUJE vám nekomu RAGE CHCI SE ZEPTAT PROČ TO FURT PÍŠE: program rage přestal pracovat uz to je 2 vímněna a pořád to tam je :::.dokonce uvažuju o kraku ale to je nelegalni má nekdo stejný problem!!!!
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (jojo) - neregistrovaný
Datum:2011-10-09 23:56:38
Skús naištalovať najnovšie ovládače na grafickú kartu.

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-10-10 01:26:46
Mě to funguje a taky mám originál.

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-10-10 14:43:40
Ano, problémy s ním jsou a Cormack to řeší. Mě se třeba stávalo, že jsem nemohl se 4kolkou vyjet ze vrat anižby to nespadlo, tak jsem to zkusil po svých a v pohodě. Potom jsem vyjel ven mormál. No, snad to opraví ovladače karet.

Titulek:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-10-07 15:57:06
Tak co, uz nekdo zakoupil ten Level Special? V Praze jsem obesel dohromady 8 velkych trafik a nikde nic...
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-10-07 17:19:43
Tak uz jsem to sehnal, paradni cena za 5 rpgcek. Hlavne ten Inquisitor me tesi.

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-10-07 21:56:13
a jak to vypadá s jazykovými verzemi těch RPGéček?

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-10-08 07:34:02
Abych pravdu rekl nevim, zalozil jsem to na policku a zatim neinstaloval, prozatim mam rozehrany jiny veci, tak pak uvidim. Nicmene predpokladam, ze ten Inquisitor vc. Numena je v CZ, na zbytek jsou amatersky cestiny.

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-10-10 20:05:08
Potvrzuji ze Inquisitor i Numen jsou v CZ v posledni verzi, v pr. Inquisitora vc. povidky, manualu, pruvodce hrou i soundtracku, proste parada.

Titulek:  
Nick: (mothley true) - neregistrovaný
Datum:2011-10-04 21:13:42
Nešlo by nák odstranit hlášku v driverovy san frnacisco že potřebujete minimalne 2 jadra dik za odp":::::
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-10-04 23:57:56
Koupíš si dvou-jádro.

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-10-05 00:19:35
Dobrá odpověď twl :DD Dvoujádro dneska :DD

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-10-05 16:54:07
Ptal se jak odstranit odstranit hlášku ze potřebuje minimalne 2 jadra :-D když si koupí dvoujádro tak problém vyřeší :-)

Titulek: Re:  
Nick: (JohnCZ) - neregistrovaný
Datum:2011-10-09 17:29:39
I kdybys ji odstranil a hra se spustila, nebude to hratelný. Na mém dvoujádru (2,66GHz - 2x) to jede jentaktak. Radši si kup už nějaký pořádný čtyřjádro...

Titulek: Score 213
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-10-03 19:33:45
Plné hry ve Score 213: Homeworld 1 GOTY, SAW, No One Lives Forever, Piráti a Bukanýři, King´s Smith 2.
[Odpověz]

Titulek: Re: Score 213
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-10-03 21:40:21
Moj nazor na hry : Homeworld-cisto fanusikovska zalezitost pre malinky okruh hracov, SAW-sprostost B kategorie, NoLf-vo svojej dobe spickova strielacka dneska slaby podpriemer, posledne dve nepoznam ale predpokladam hry C kategorie. Sumar: za zahratie stoji jedine Nolf ak to uz davno niekto nehral, uvidime co vytiahne Level, ale ak to bude len polovicna pecka tohtomesacneho kalibru S.t.l.k.e.r.a tak to vyhra na plnej ciare :-)

Titulek: Re: Score 213
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-10-03 23:31:04
Homeworld - dávať ako hlavnu plnu hru 12 rocnu pecku, hmmm, nic moc. A Stalker? Ten stoji v Tescu asi 3 € (doslova), takze tak

Titulek: Re: Score 213
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-10-04 02:55:51
tak kupovat casopis vylucne len kvoli ziskaniu nejakej hry sa vacsinou neoplati a temer vzdy to plati o Leveli. Hoci su to pecky ako napriklad Stalker ci predtym Dragonis, prakticky vsetko su to veci co uz spadli do lacnych edicii a daju sa kupit tak za 5-10 eur max. kedze Level stoji v SK 14 eur, no nekup to. Hry Score: NOLF je skutocne genialna vec no uz hodne stara. skoda ze nepribalili aj dvojku no uz v principe to stoji za zvazenie mat originalku. neviem ci sa to da este zohnat. Homeworld je myslim este starsi a asi vyhodou len bude, ze vsetko pobezi na vysokej framerate na dnesnych PC. Co v case vydania pre mnohe PC neplatilo. Ostatne je skor vata vratane SAW.

Titulek: Re: Score 213
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2011-10-04 03:04:46
No kdyby aspon dali + Homeworld 2.Toto je velmi slabe.Level prinese snad nakou pecku.V levelu je pouze napsano k pristi fullce "Az otevrem dvere, pochopime ze jsme na spravnem miste."RPG asi nedaj kdyz ma vyjit LEVEL special.Timto ohlasuju a prosim o pridani sem LEVELU specialu ktery vychazi 7.rijna s fullkama: Arx Fatalis,Drakensang:The Dark Eye, Inquisitor, Numen, Sacred gold za 249,99 :D.Slusna porce RPGecek.

Titulek: Re: Score 213
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-10-04 03:13:51
Az otevrem dvere, pochopime ze jsme na spravnem miste - len aby to nebol Portal, co by bola dost nuda, kedze bol sucastou nedavno zlacnovaneho HL OrangeBoxu. co uz asi kazdy trochu rozhladeny hrac ma davno doma.

Titulek: Re: Score 213
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2011-10-04 03:35:54
A pokud vim byl do 20.9. uvolnen zdarma.Sou tam vyobrazeny stare dvere,osoupane.Spis neco z fantasy sveta bych rekl.

Titulek: Re: Score 213
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-10-04 15:30:04
palva: Ty tebou vyjmenovana rpgcka maji v tom Levelu specialu opravdu vyjit, nebo je to jen tve zbozne prani? - nejak jsem to z toho prispevku nepochopil :) Takovouto porci rpgcek v cele s Inquisitorem (ktery se stale prodava za 666 Kc) za 249 Kc by byla pro me jasna koupe...

Titulek: Re: Score 213
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2011-10-04 15:43:04
Fakt nekecam je to tak, vyjde to 7.rijna s temahle fullkama.Je to napsany v tomto LEVELU.

Titulek: Re: Score 213
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-10-04 15:46:17
Ted jsem googlil a mas pravdu, kazdopadne diky za echo, takovouto naloz RPG ktere jsem jeste nehral (Inquisitor, Drakensang, Numen) za tyto penize si ujit nenecham.

Titulek: Re: Score 213
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2011-10-04 16:12:42
Zde to je oficialne .): Už jsem se zmínil o tom, že nás do konce roku čekají mnohé zajímavé tituly. Ale to není vše! Pod hlavičkou Levelu se 7. října na stáncích objeví náš speciál Nejlepší plné hry zaměřený na RPG. Za příznivou cenu dostanete pětici dobrodružných titulů, které vás zaručeně zabaví nejen při dlouhých zimních měsících. Na dvou DVD discích u speciálu naleznete Arx Fatalis, Sacred Gold (tedy i včetně datadisku Underworld), Drakensang: The Dark Eye, Numen: Contest of Heroes a Inquisitor. Věřím, že se všem fanouškům dobrých her bude naše kolekce líbit. Hodláme totiž s podobnými balíčky v případě zájmu pokračovat. Takze 777 myslis ze to je dobra koupe??Prece jen Inquisitor a Numen nejsou extra pecky :(

Titulek: Re: Score 213
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-10-04 17:14:43
Tak jsou to hry (hlavne ten Inquisitor a Drakensang) pro uzsi okruh rpg hracu, nicmene z toho co o nich vim tak se na ne tesim a verim, ze az si na ne najdu cas tak nezklamou, plus na Drakensang stale vznika kvalitni a udajne vymazlena fanouskovska cestina od Farflame. Arx fatalis pro toho kdo nehral je taky pecka, Sacred Gold kvalitni postarsi akcni rpg a Numen? - rad vyzkousim uz jen pro to anticky zamereni ala TQ.

Titulek: Re: Score 213
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-10-08 20:03:45
No kvalitní je čeština do Drakensangu hodně. Mezi RPG se taková jen tak nevidí. Teď má Farflame na webu, že kvůli Levelu vyjde příští týden nová verze. Tak ať už je to tu.

Titulek: Re: Score 213
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2011-10-18 18:27:50
Ja sa pridám a trošku si zas zanadávam na Score. Opäť 5 plných sračiek – všetko starých, zlých či neznámych hier. V podstate už len budem opakovať vyššie príspevky: Homeworld 1 je jednak z roku 1999 a jednak je to ťažká vesmírna stratégia, takže si ju zahrá možno 1 človek z 50-tich a dohrá možno 1 z 300. No One Lives Forever 1 je tuším z 2002, SVOJHO ČASU výborne hodnotená FPS, dnes už tiež starinka. A sám za seba hovorím, že všetko čo sa točí okolo Bondoviek mne ako dospelému človeku pripadá naozaj trápne a smiešne aby som to hral či pozeral. SAW nepoznám. Podľa recenzie na bonuswebe som sa ani nedozvedel o čo tam vlastne ide (ani sa nečudujem, že toho Davida Sillmena vtedy zo Score vyhodili), jediné čo mi ale z textu vyplynulo je, že je to hra medzi nič moc až srágora len pre fandov tejto upadajúcej filmovej série. Piráti a bukanieri – plavba s lodičkou po mori a strieľanie buď z pravo- alebo ľavoboku do nepriateľských lodičiek, čo vás do hodiny omrzí či frustruje. Tiež odporúčam prečítať recenziu (už neviem či na bonuswebe alebo games.cz). No a na King’s Smith 2 som ani recenziu nenašiel. Svojho času bolo v Score demo. Aj keď česko/slovenským hrám fandím, toto ma teda vôbec nechytilo. Casual hra z kategórie Time management (obľúbené Tukanom), kde vyrábate/opravujete/predávate zbrane a zbroj a musíte to všetko stíhať a dávať pozor aby sa nikto neflákal. Ozaj mizerný výber hier a ozaj úprimne mi je ľúto všetkých predplatiteľov Score. Tí múdri čo si Score kupujete v stánku – radím – v novembri RUKY PREČ!!!

Titulek:  
Nick: (driver) - neregistrovaný
Datum:2011-09-30 19:21:42
AMD sempron 3000+
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-09-30 22:12:12
a to v akom casopise je tento procesor prilozeny ??? :DDD

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-10-01 03:46:09
Tak to se koupe zakl. desky nevyhnes, pokud chces vicejadrovy moderni procesor..

Titulek: dead island
Nick: (vb) - neregistrovaný
Datum:2011-09-29 21:41:43
zdar dohral jsem dead island nevite co musim udelat aby se mi zpristupnil bonusovy opsah myslel jsem ze to bude stacit dohrat ale porad je to zamceno ja a mam samozdrejme orygo
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (driver ) - neregistrovaný
Datum:2011-09-29 19:25:18
RAM 2gb
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (driver) - neregistrovaný
Datum:2011-09-29 19:24:32
grafiku mam ge force 9600GT
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-09-30 00:18:11
Spíš nám řekni tvojí základní desku.....

Titulek:  
Nick: (driver) - neregistrovaný
Datum:2011-09-28 13:33:22
DÍKY MOC SCHNILEJ CHLEBA,SEM TI ZA TO VDĚČNÝ,NAŠESL SI ZATIM NEJLEVNEJŠÍ VERZI, JA SEM SE KOUKAL RUZNE A TAM BYLO POŘAD 3500- 4000KČ PROSTE DÍKY MOC....
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-09-28 17:07:39
NN vůbec zač, rád pomužu s PC sestavou :)

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-09-29 02:52:26
Jestli muzu, hlavne zalezi co mas za socket resp. zakladni desku - do stary desky na ktery si provozoval svy dosavadni jednojadro tento novy procesor urcite nedas.

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-09-29 03:02:36
Respektive s nejvetsi pravdepodobnosti jej tam nedas z duvodu nekompatibility (podotykam, nevim co mas presne za socket) - zkratka over si pred koupi kompatibilitu s tvou zakladni deskou zda-li tento novy procesor podporuje, jinak bys mohl byt pomerne neprijemne prekvapenej..

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-09-29 17:48:54
A proč ne? Kamarád měl ještě horší starší sestavu prd si tam novej procák,grafiku...a má to dodnes :)

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-09-29 18:04:33
To zalezi jakou mel Tvuj kamarad zakladni desku - pokud ma ale driver kuprikladu jednojadrovyho Athlon 64 ze socketu 939 tak Tebou doporuvaneho Phenoma tam v zadnem pripade do teto patice (socketu) neda, chybi kompatibilita. Ja treba ted resim, zdali ma smysl z C2D na 3.6 (socket 775) upgrade na C2Q a to potunit na 4Ghz - dosel jsem ale zaveru ze to smysl taky nema a radeji od zakladu posetrim na full upgrade - tj. deska, ramky, procesor (gk mi zatim staci). Zkratka ten stary socket je mrtvy.

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-09-29 18:07:58
...a investovat do nej se jiz prilis nevyplati.

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-09-27 23:31:02
4 tisice !!ach jo
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-09-28 00:54:01
http://www.mironet.cz/cpu-amd-phenom-ii-quadcore-x4-955-32-ghz-125w-am3-box-black-edi tion+dp111919/ Tady jsem ti našel 4jádrový procesor za 2239 Kč dokonce :) Popřemýšlej o koupi :)

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-09-28 00:55:36
Tento procesor mám taky a musim říct že jsem s ním spokojen 3.2 Ghz je docela dost a když budeš umět dobře taktovat tak se to dá vytáhnout až na neuvěřitelných 4 Ghz!!! :)

Titulek:  
Nick: (driver) - neregistrovaný
Datum:2011-09-27 18:58:53
CHCI se zeptat jak bych rozbjehnul driver san francisco když mam jen 1 JÁDRO šlo by to nák udělat aby to na 1 jadru běželo poradte plííís,,(nechci si kupovat vic jader...THX
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-09-27 21:13:42
Nijak, bohužel budeš muset ty 4 tisíce obětovat a koupit novej procesor mám 4jádro a fachčí to krásně :)

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-09-27 21:14:33
Na jednojádru totiž dneska nespustíš nic ani na dvoujádru....základ sestavy pro tenhle rok je nejméně 4jádro :)

Titulek:  
Nick: (dead island) - neregistrovaný
Datum:2011-09-25 22:16:05
dik za odpověd:::"""
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (dead island) - neregistrovaný
Datum:2011-09-25 20:09:24
dotaz kde sezenu češtinu na DEAD ISLAND na GAMES.CZ sem videl v RE-PLAY že tam maj češtinu. dik za odp
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-09-25 21:55:38
Ulozto, czshare...

Titulek: score
Nick: (vb) - neregistrovaný
Datum:2011-09-22 22:09:57
taky jsem nadsen jen kdy uz to konecne vyjde
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (JohnCZ) - neregistrovaný
Datum:2011-09-21 20:08:46
Plné hry v novém Score 212: Amnesia, Ninja Blade, Casear IV, Officers, Dragon Keeper. Já jsem teda tentokrát nadšený, protože jsem ani jednu hru nehrál a všechny vypadají skvěle.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Gun)
Datum:2011-09-23 00:00:39
Jasným tahákem je Amnesia, já už to hrál a můžu to jen doporučit. Hlavně těm co se rádi bojí a také těm kteří neradi zabijí zbraní nýbrž jsou rádi když jsou absolutně bezbraní proti všem těm podivným věcem co se dějí na záhadném hradě :)

Titulek: Re:  
Nick: (jakub k) - neregistrovaný
Datum:2011-10-03 00:20:33
dragon keeper?

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %