Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v SRPNU 2011 u PC magazínů ?

> Datum vydání: 2011-07-22 01:22
> Autor: webmaster
>


Srovnání

Score 210

  • Necrovision
  • Grand Ages Rome
  • Trainz 2009
  • Summer Athletics
  • Vampire: The Masquerade-Bloodlines

Level 207

  • Bionic Commando
  • ???

Podrobnosti následují dále na stránce

Score 210

(vychází začátek srpna 2011)
 

Necrovision

Hodnocení hry NecroVision
 

Grand Ages Rome

Hodnocení hry Grand Ages: Rome
 

Trainz 2009

Hodnocení hry Trainz Simulator 2009: World Builder Edition
 

Summer Athletics

Hodnocení hry Summer Athletics
 
 

Vampire: The Masquerade-Bloodlines

Hodnocení hry Vampire: The Masquerade - Bloodlines

Level 207

(vychází začátek srpna 2011)
 

Bionic Commando

Hodnocení hry Bionic Commando
 

???

???
???




D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Hry na září
Nick: (Chlebový zákon pouště) - neregistrovaný
Datum:2011-09-17 13:54:33
Pěkně prosíme o výčet her na září.Děkujeme adminovi.
[Odpověz]

Titulek: dead pages
Nick: (life) - neregistrovaný
Datum:2011-09-16 13:35:33
OPET JE TADY MRTVOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-09-13 19:58:35
rock
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-09-13 21:07:05
A nemáš nějak jak nahrát ukázku tý písničky?

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-09-10 16:21:33
schnilej chleba porad pls
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-09-10 16:48:06
Rád bych poradil.....jakej je to žánr tý písničky?

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-09-10 16:48:36
Nebo kdybys měl toho songu nějakou ukázku...

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-09-09 22:15:53
nevíte nekdo v který písničce je tato sloka ...i we come so die i can feel soo.....dál nevim pls poradtě dik moc
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-09-09 22:56:22
? xDD Tohleto sem vůbec nepatří tohle je server o hrách a ne o muzice

Titulek: Legend: Hand of God
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-09-07 15:53:32
Ahoj, nezkoušeli jste někdo hru ze Score Legend: Hand of God ? Po nainstalování mi nejde spustit, píše to, že nemuže spustit PhysX. Přitom mám tyto drivery nainstalované, dokonce novější, než hra požaduje, nefunguje to ani při nainstalování verze driverů, která je přiložena ke hře na DVD. V žádné jiné hře tento problém nemám.
[Odpověz]

Titulek: Re: Legend: Hand of God
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-09-07 16:16:47
Neviem, volakedy davno bola tato hra v Leveli a fungovala bez najmensich problemov...

Titulek: Re: Legend: Hand of God
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-09-07 21:55:38
PhysX je dost citlivý na verzi. Takže, když máš novější, neznamená to, že ti pojede aplikace vyžadující starší verzi. Všechny verze odinstaluj, vyčisti si registry a zkus verzi, která je u té gamesy. (Jinak samozřejmě PhysX běhá jen s nvidia grafárnami. AMD/Ati ho nerozhýbou, takž pokud je hra blbě napsaná, tak se bez nvidie nerozjede)

Titulek: Re: Legend: Hand of God
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-09-07 22:55:56
To mi dělalo kdysi i u verze z levelu a stačilo jít do složky se hrou a PhysXcore.dll přepsat na PhysXcore.xxx a pak to normálně šlo...

Titulek: Re: Legend: Hand of God
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-09-08 00:06:11
0: To je znamy problem, nicmene staci smazat soubor z adresare hry s nazvem PhysXCore.dll, pak by to melo jet.

Titulek: Re: Legend: Hand of God
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-09-09 01:35:37
Díky moc, už jede.

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-09-06 21:22:18
nebo poradte kde!!!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-09-06 21:18:45
taky nechapu driver este nejde stahnout potrebujete key,keygen
[Odpověz]

Titulek: score
Nick: (vb) - neregistrovaný
Datum:2011-09-04 10:20:13
hoj vi nekdo kdy bude v trafice score?
[Odpověz]

Titulek: Re: score
Nick: (jarek) - neregistrovaný
Datum:2011-09-04 15:51:23
ahoj, to zatím nikdo přesně neví, ale viděl bych to na konec měsíce

Titulek: EEP Virtuální železnice 5.0
Nick: (Lumir) - neregistrovaný
Datum:2011-09-01 01:06:39
Pro vláčkaře - Počítač pro každého 18/2011 česká verze EEP 5 od Hypermaxu.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-08-30 22:02:20
Posunulo se vidání dead island na 9.9
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (čertiberti) - neregistrovaný
Datum:2011-08-30 22:18:58
Už si zkontroluj aktovku do školy.Potřebuješ ji jako sůl.

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-08-30 13:58:54
DOTAZ rozběhnu DUKE NUKEHO NA 1 JADRU GEFORCE 9600GT AMD sempron
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (dddff) - neregistrovaný
Datum:2011-08-30 13:51:24
za tri dny jr tu novy driver
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (dddff) - neregistrovaný
Datum:2011-08-29 18:31:40
za 4 dni je tu nový driver JUPÍÍÍ šetřim na něj jako divej.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (lucifer) - neregistrovaný
Datum:2011-08-29 19:20:56
No,pro tebe je dobře,že začíná škola,pokud do nějaké chodíš.Tvoje čeština je na bodu zoufalství.

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-08-29 22:21:20
a co se ti na tý češtině nezdá tajtrliku? :D Větu napsal dobře tak tu nedělej učitele tajtrliku :D

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-09-05 02:32:17
DDDFF Asi hrál novou hru Call Of Juarez: The Cartel a asi ho tak neuvěřitelně nasPÍP, že vypustil tady takový odér sprostých slov :D....Jinak mě se novej díl coj docela líbí nejsem náročnej :)

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-09-06 01:39:05
Jinak za sebe mužu říct že se mi zas nelíbí novej Driver........Jedu si jedu pak si přepnu např na náklaďák ani neni cutscene např že náklaďák ukradnu ale rovnou v něm jedu.....pro mě nedomyšlený druh zábavy....

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-09-06 11:32:23
z kama jsi ho stahnul?

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-09-06 22:21:04
Driver:San Francisco jsem netáhl, nejsem warezák :) Hru jsem si předobjednal a předvečerem mi nečekaně přišla :) Ať žijou předobjednávky :)

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-09-06 22:53:47
takové pohádky vykládej někomu jinému

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-09-07 00:00:06
A kdo tě nutí abys tomu věřil? :) Hra mi přišla tak co :)

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-09-07 00:04:36
a jak jsi mohl vědět, že nedostane třeba 10% ???

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-09-07 00:23:02
Protože kromě toho přeskakování těch aut (což jsem psal) je to špičková hra-zatáčení, pohled kamery, grafika......a jinak hodnocení drivera už je tua asi 3 nebo 4 dny :) A hru jsem obdržel včera předvečer :)

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-09-07 00:24:17
Jen to přeskakování docela hru zkazilo ale i tak....díky tomu mě to moc nebavilo protože jsem se nevžil do atmosféry...jinak je hra špičkou :) 75%

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-08-28 23:45:18
dotaz ajk preložim deus ex 3 na ENGLIS mam ho v JAPONŠTINE/ČÍNŠTINĚ z dovolený sem si ho přives za 6 dolaru pls poradte nekdo
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2011-08-29 01:44:17
Sem to nepatří, ale v podstatě nijak - LEGÁLNÍ Deus Ex 3 se aktivuje online a jestli se nepletu, tak má i regionální zámek, takže patche do příslušnýho jazyka jsou apriori nesmyslný. Jinak pochopitelně můžeš kontaktovat Cenegu a zkusit se jich zeptat, ale moc bych s nějakým reálným výsledkem nepočítal..:-))

Titulek: Re:  
Nick: (Nula) - neregistrovaný
Datum:2011-08-29 01:44:45
Aspoň nekecej blbosti, když sis ho stáhnul... Dám ti jednu dobrou radu, po které mi Deus Ex: HR fungoval: koupil jsem si plnou hru.

Titulek: Re:  
Nick: (Nula) - neregistrovaný
Datum:2011-08-29 01:45:42
@xgandalf: Byl jsi o pár vteřin rychlejší :D

Titulek:  
Nick: ( (hodnoceníher.cz-admin*) - neregistrovaný
Datum:2011-08-28 19:15:29
kliente "Schnilej chleba" byla nám zaslána další ztížnost od uživatele (MaMs.Stěžoval si na urážení nacistickými výroky na jejich rodinu.V brzké době vás bude kontaktovat policie,aby se tato událost vyřešila.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-08-28 22:25:48
Nashle v base :(

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-08-28 23:40:09
A přineste mi prosím do basy šťopíček uheráku a 2 flašky pálenky díky a tak za půl roku nashle...

Titulek: Re:  
Nick: (MaMs)
Datum:2011-08-30 03:54:52
Celkem pěkná hra co tady teď mezi sebou hrajete, jen vás prosím, ať mě do ní netaháte - s pošťuchováním a hádáním na tomhle serveru jsem už dávno skončil, nemá to cenu. V Levelu bude vážně STALKER, ale (zdravím Piggsyho :) asi si koupím i Score, pokud tam vážně šoupnou tu Amnézii.. Tak zas někdy!

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-08-28 17:20:32
Asi to tvůj styl je, kdo jinej by si stěžoval. Ale tohle mi nevadí, přejděme k věci:Právě že tvé info o novém Score vyvlá flamewar, protože k tomu napíšeš vždycky rejpavej výraz třeba touto větou co jsi napsal:SCORE 212: "Příště parádní horor AMNESIA: DARK DESCENT a několik pecek k tomu!" Jsem zvědavý, kdo si bude tento měsíc stěžovat... :).............takovýhle věty od tebe vyvolávaj flamewar víš? Ta věta totiž vypadá jako kdybys chtěl říct, komu se nebude nový číslo Score líbit tak ať si políbí prd♦l....přesně tak to podle mě ta věta vystihuje..
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (ssdad ) - neregistrovaný
Datum:2011-08-27 20:45:50
NEODSUZUJTE MNĚ"DĚ Nechápu proč byl takový humbuk kolem ochrany proti pirátum ve hře FROM DUST.Sám sem ji stahunl a patchnul.Vsadim se že nový driver san francisco ---10 dnu od vidání From dust ho taky patchnu.Neodsuzujte mně jenom sem to zkusil pak sem to hned odinstaloval.Ale je to ostuda.---ochrana 7/10.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (pepé) - neregistrovaný
Datum:2011-08-28 16:16:10
:-D Ty asi moc nečteš že? Nejnovější patch na hru FROM DUST ruší proti-piráckou ochranu!

Titulek:  
Nick: (hodnoceníher.cz-admin*) - neregistrovaný
Datum:2011-08-27 20:34:31
Vážený kliente-Schnilej chleba,vzhledem k tomu že sem si všiml vašich nevlídnejch poznámek k některím uživatelum -přijde nám nějaká další stížnost a dostanete permanentní BAN.Příjemný den.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-08-28 01:46:33
xDDD Nevlídnejch poznámek xDDD Nejdřív si přečtěte poznámky uvedeného Pana Piggsyho a pak mi něco pište :)

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-08-28 01:57:38
Jak jistě víte Pane Admin, tak už tu bylo víc stížností právě na Piggsyho, protože se chtě nechtě opírá do každýho, komu nepříjde vhod nové číslo časopisu Score. Dokonce bych se s Vámi vsadil o to, že zmiňovanou stížnost posílal právě uvedený uživatel Piggsy. Ale dobře, pokud je Vám tahle situace vhod....dobře no.....tak budu akceptovat neustálé rýpaní do uživatelů těchto výborných stránek.......dobře no...souhlasim.....ale poté si tedy nepřeji aby mi byly psány tyto *výhružné vzkazy* o Banu na těchto stránkách. Děkuji. Dobrou noc.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-08-28 12:01:40
Já jsem žádnou stížnost nepodával, to není můj styl. Vlastně ani není třeba, protože toho co tady neustále předvádíš, by si musel všimnout snad i slepý. Ať napíšu cokoliv, třeba jen info o novém Score, ti stačí jako záminka k vyvolání flamewar. Ještě nikdy jsem tě tady neviděl napsat normální slušnou větu, vždycky jen útok proti někomu. To už prostě musí bavit..

Titulek: Příští Score
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-08-27 00:03:48
SCORE 212: "Příště parádní horor AMNESIA: DARK DESCENT a několik pecek k tomu!" Jsem zvědavý, kdo si bude tento měsíc stěžovat... :)
[Odpověz]

Titulek: Re: Příští Score
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-08-27 01:14:35
Nerejpej zas prosimtě.....

Titulek: Re: Příští Score
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-08-27 01:41:42
Ty už se jdi léčit prosimtě.....

Titulek: Re: Příští Score
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-08-27 01:46:36
Néééé ty se jdi léčit, ty jsi tady ten duševně a psychicky labilní člověk co tady rejpe do lidí za každou cenu :/

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-08-25 17:16:49
Plna hra pre Level 209,ktory vychadza 23. 9. 2011 bude S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (kostra) - neregistrovaný
Datum:2011-08-26 14:32:57
Se prober..je číslo 211.A takový srajdy si běž psát jinam.

Titulek: Re:  
Nick: (D-FENS) - neregistrovaný
Datum:2011-08-26 14:41:35
Prober se ty tupoune výše uvedený příspěvek je pravdivý. viz: http://www.hrej.cz/level/

Titulek: Re:  
Nick: (kostra) - neregistrovaný
Datum:2011-08-26 15:13:00
Co sem dáváš fake odkazy!!je to trapný.Ty si myslíš,že ti na to někdo skočí?

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-08-27 01:16:37
Kosta- S.T.A.L.K.E.R Tam fakt bude takže nevim kdo je tu směšnej. A ty jsi celej sám o sobě FAKE :D Nevim co s timhle slovíčkem všichni frut maj všude píšou samej FAKE jak pominutý xD

Titulek: score 211
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-08-25 00:25:50
Plne hry pre Score 211 SWAT 4 Legend: Hand of God Armies of Exigo Summer Athletics Popelari
[Odpověz]

Titulek: plné hry v Levelu budou
Nick: (Wast) - neregistrovaný
Datum:2011-08-24 18:31:31
RPG Divinity II – Ego Draconis s přidanou češtinou a Airport Control Simulator v trafice bude prej už tenhle pátek 26. srpna.
[Odpověz]

Titulek: casop.HRY
Nick: (tyntydyt) - neregistrovaný
Datum:2011-08-09 02:29:19
a CO MA VYJIT DALSI MESIC ZA PLNY HRY?
[Odpověz]

Titulek: Re: casop.HRY
Nick: (Luciferovahádanka) - neregistrovaný
Datum:2011-08-09 20:24:06
Kupa češtin pro tebe :)

Titulek: SCORE
Nick: (Wast) - neregistrovaný
Datum:2011-08-08 18:16:45
...tak už je konečně v trafice !!! Hra Summer Athletics tam není, jo psali o tom na fb :-)
[Odpověz]

Titulek: level
Nick: (vb) - neregistrovaný
Datum:2011-08-03 22:49:12
ahoj nevite jestli v levelu vysla i druha hra nebo jen ta jedna
[Odpověz]

Titulek: Re: level
Nick: (((0))) - neregistrovaný
Datum:2011-08-04 13:04:32
Píší 1x plná hra, takže žádná druhá hra není (viz. odkaz). http://www.level.cz/galerie.asp?textID=8652&i=2

Titulek: SCORE
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-08-03 16:27:01
Díky za opověd ...Ty podivnosti s datumem vydání jsou redakci časopisu SCORE nedůstojné. Očividně tam vládně nepořádek, chaoz a možná zmatek :-)
[Odpověz]

Titulek: SCORE
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-08-03 14:59:14
..je už v trafice ?
[Odpověz]

Titulek: Re: SCORE
Nick: (jarek) - neregistrovaný
Datum:2011-08-03 16:15:45
ještě ne, vychází 4.8., takže zítra by mělo být

Titulek: Re: SCORE
Nick: (Delnik)
Datum:2011-08-04 17:52:34
Jestli jsem četl dobře na fóru Score, tak zítra pouze předplatitelé a na stáncích bude během příštího týdne.

Titulek: Re: SCORE
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-08-05 14:44:15
Dnes mi přišlo nové Score, má parádní obálku s Batmanem a Jokerem, příští číslo vychází 30.srpna, plné hry bohužel nejsou uvedeny, máme se nechat překvapit.

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-08-02 21:52:36
hele, no to teda koukám jako blázen
[Odpověz]

Titulek: Level 208
Nick: (MaMs)
Datum:2011-07-28 14:09:41
V Levelu 208 bude jako plná hra ... wait for it ... Divinity II: Ego Draconis. Vychází 26. 8. Já jsem spokojený. Socre má sice 5 her, ale může konkurovat jedné bombě u Levelu?
[Odpověz]

Titulek: Re: Level 208
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-28 20:55:32
Tak pokud to bude, je to fajn, ale zase by to chtělo už komplet... ne jen základ. Ale furt lepší než....

Titulek: Re: Level 208
Nick: (já) - neregistrovaný
Datum:2011-07-28 20:56:23
A bude to obyčejná "Divinity II" (kterou třeba alza.cz nabízí za 239kč), nebo vylepšená varianta "The Dragon Knight Saga"?

Titulek: Re: Level 208
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-28 21:20:04
Pochybuji, ze daji DII:DKS ktera se stale prodava za 7 stovek, to bude klasicky puvodni D II, otazkou je, jestli to opatchovatelny s aplikovatelnou cestinou nebo to cenegacky..

Titulek: Re: Level 208
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-29 13:01:42
Tu Mrazíkovu češtinu bych do toho ani nestrkal. To je hrozný google translator. :) Bohužel Dragon Knight Saga to nebude, čímž je to jen půl hry. :(

Titulek: Re: Level 208
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-30 18:35:04
Pravda, kvalitativne skutecne nestoji za moc, nicmene pro dost hracu lepsi neco nez nic kdyz jina neni a zrejme ani nebude. Sice jeste na jedne cestine delal i Farflame, nicmene uz dlouhodobe je stav na mrtvem bode, takze z tohoto zrejme nic nebude.

Titulek: Re: Level 208
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-09-12 19:17:30
Farflame se vyjádřil, že to jde pomalu, ale neodpískal to. Tak můžem doufat, že vyjde i jeho čeština, která bude daleko lepší než Mrazíkova srágora.

Titulek: Re: Level 208
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-09-12 20:00:55
Nakonec to tak opravdu vyhlizi, tak uvidime. U te Mrazikovic jsem obcas v tech dialozich vubec nevedel, co si mam o tom co kolikrate jednotliva npc chtela sdelit myslet, zkratka nedavalo mi to smysl.

Titulek:  
Nick: (dnf) - neregistrovaný
Datum:2011-07-23 22:39:26
spustiM kamerku na PSP .......mam PSP hacklí a mam verzi firmware 5.50 GEN-D3
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Heinrich von Ofterdingen) - neregistrovaný
Datum:2011-08-02 13:36:22
Tak to seš drsnej

Titulek: Re:  
Nick: (Jirka) - neregistrovaný
Datum:2011-08-02 17:08:38
Je.Je nejvedší hacker na títo planetě.:D

Titulek:  
Nick: (Schilý vekař) - neregistrovaný
Datum:2011-07-22 18:04:47
Tak takový srajdy sem nečekal.K čemu mě je 5 her,když každé teče mléko po bradě.V Levelu ta druhá hra budou berušky ne?To si radši něco za 199,- koupím v Tescu :D
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (ssttrr) - neregistrovaný
Datum:2011-07-22 22:57:26
Každý "zboží" má svého kupce..

Titulek: Re:  
Nick: (LB) - neregistrovaný
Datum:2011-07-25 01:01:21
VtMB je TOP gamesa. Jedna z nejlepších, co jsem kdy dohrál. A to jsem jich už dohrál asi 117 :-)

Titulek: Re:  
Nick: (nemo) - neregistrovaný
Datum:2011-07-25 17:39:49
Je fakt, že VtMB je TOP gamesa, jenže už jednou ve SCORE vyšla. Od tý doby ji mám na harddisku a hrál jsem ji tak 3x - vždycky v létě si na ni vzpomenu, to je taková tradice. Takže tyhle plný hry jsou především pro toho, komu VtMB unikla.

Titulek: Re:  
Nick: (JohnCZ) - neregistrovaný
Datum:2011-07-25 19:16:01
Co se týče fullek, Level už delší dobu jasně vede. I když Score se poslední dobou taky zlepšuje. Vampire Bloodlines jsem ještě nehrál, i když Score mám a už delší dobu se na to chystám. Trainz a Summer Athletics mě moc nezajímá, ale těším se na Grand Ages Rome, protože Imperium Romanum je jedna z mých nejoblíběnšjších budovatelských strategií a dohrál jsem ji alesopoň 3x. Necrovision taky zkusím, vypadá to na slušnou akci po vzoru RtCW.

Titulek: Re:  
Nick: (Xen()nzorr) - neregistrovaný
Datum:2011-07-26 19:01:55
Necrovision sem dohrál minulý rok, bavilo mě to, grafika slušná, prostředí také, hratelnost zajímavá. Doporučuju

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %