Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v ČERVENCI 2011 u PC magazínů ?

> Datum vydání: 2011-06-06 15:27
> Autor: webmaster
>


Srovnání

Score 209

  • Tropico 3
  • Zeno Clash
  • Fall: Last Days of Gaia
  • The Show
  • Boiling Point: Cesta do Pekel

Level 206

  • Resident Evil 5
  • ???

Podrobnosti následují dále na stránce

Score 209

(vychází začátek července 2011)
 

Tropico 3

Hodnocení hry Tropico 3
 

Zeno Clash

Hodnocení hry Zeno Clash
 

Fall: Last Days of Gaia

Hodnocení hry The Fall: Last Days of Gaia
 

The Show

Hodnocení hry The Show
 
 

Boiling Point: Cesta do Pekel

Hodnocení hry Boiling Point: Road to Hell

Level 206

(vychází začátek července 2011)
 

Resident Evil 5

Hodnocení hry Resident Evil 5
 

???

???
???




D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-11-16 21:41:05
Ahojte, myslim, ze odozva zo strany ciatetlov, ci je pochvalna alebo kitizujuca, vzdy posuva autorov vpred... alebo im aspon podava obraz o ich tvorbe aj z ineho uhla pohladu. Predsa sa casopis tvori pre ludi, tak ked nie su citatelia spokojni, tak to napisu, ked su spokojni, tak to napisu. Ak niekto kritizuje, ale casopis si nadalej kupuje, to hned nezanemena, ze sa mu nepaci cely. Proste upozornuje na chyby (ktore on ako chyby/nedostatky vnima), ini citatelia mozu mat iny nazor. Nikdy sa neda vyhoviet vsetkym, ale odozva si myslim, ze je velmi dolezita. Hadky a utocne vyjadrenia bokom (su aj podstatnejsie veci ako hranie, nestoji za to hadat sa)... Prijemny den.
[Odpověz]

Titulek: Quo vadis, Score?
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2011-07-13 18:41:00
Čo sa týka hier budúceho čísla, tak tie si môžu rovno strčiť. Trainz 2009 bude zaujímať možno jedno percento čitateľov a odpadovku Summer Athletics si zahrá prinajlepšom jedno promile. Budovateľské stratégie zo starovekého Ríma už mi idú krkom a kvôli Necrovisionu 10 Euro veru nedám. Možno keby to tak žebráci zapráskaní dalí aj s datadiskom. Ale to by už nevyšlo na reprízu v podobe Vampire Bloodlines, už ma s tým začínajú nepekne s*ať!!! Jak keby nebolo dosť iných hier čo sa tam môžu dať. Čo ma je ako verného čitateľa po tom, že mladšie ročníky tú hru nemajú? Ja tiež nemám staršie čísla a pecky ako Planescape Torment a iné. A čo?! Ozaj úbohý argument pre fakt, že zas dostali dobrú hru za babku a tak ju tam proste zopakujú. Môj názor je ale taký, že si tým skôr škodia ako prilepšujú. 5 plných hier je len číslo, keď MINIMÁLNE 2 z toho sú srágory a jedna repríza a vlastne mám len jednu, max. 2 dobré plné hry a aj to je diskutabilné. Keby nebol Level pre Slovákov tak ku*evsky drahý, rovno sa preorientujem naň. Už pekne dlho dávajú len 1 či 2 hry, ale kvalitky a argument, že Score má lepšie články vyznieva v súčasnosti už smiešne. Staré páky už sa tam pomaly vôbec neobjavujú, len Viktor sa zhovaďuje pri Online a Tomáš dá jednu-dve hardcore stratégie. Tukan a Bludr už sú pasé a od Mateja som už tiež pekne dlho nevidel recenziu. A k tomu v každom čísle nejaká nová tvár, pamätám sa, ako sa na tom Tukan v listárni pred cca 2 rokmi od srdca smial Levelu. A teraz sú to oni kto je v roli Levelu keď bol v najhlbšom dne. To sa týka aj vrcholu trápnosti – umelo vytvoreného kultu okolo Vrobela, v Leveli to bolo svojho času rovnaké s „tvrďákom“ Drakenom. Lenže pokým v Leveli to bolo len na smiech, so súčasným zástupcom šéfredaktora Score je to už hnané ad absurdum. Jedinou témou ktorú ten človek dokáže rozvinúť a aj to neustále robí je seks (milujem tú ochranu na tejto stránke). Jeden, dva, trikrát je to vtipné, ale keď zo seba neustále robí akože seksuálneho devianta, tak už to stráca aj tú štipku vtipnosti. A ešte tie svoje perly hádže v podobe „pozn. Vrobi“ aj do článkov iných autorov. A dúfam, že nie som jediný, koho oslovenia čitateľov ako „bídáci“, „chlíváci“, „zvrhlíci“ a podobne urážajú. Za čo som si toto zaslúžil? Za to, že som si kúpil Score? Násťročnej mládeži to možno príde vtipné alebo sa cítia spolupatrične, mne ale žiadny „skaderuka-skadenoha šťastnými okolnosťami dosadený zástupca šéfredaktora“ nebude nadávať!!! Apropos, keď už spomínam tú mládež, všimli ste si, že sa zo Score stáva také herné Bravo? Stačí si prečítať niektorú listáreň Lukáša Baštu a zavŕšiť to okienkom „Co ste nám napsali na zeď“ a za pravdu mi dáva aj novovytvorené ZAUJÍMAVÉ okienko „Tenkrát poprvé“. Vrobelov komiks je už úplná zbytočnosť. Jan Modrák dokázal zo Score spraviť profesionálny časopis na úrovni a držal ho tam pekne dlho, pod polročným vedením Lukáša Baštu sa Score stále viac prepadá hlbšie a hlbšie do niečoho čo smrdí. Bravo Lukáš, BRAVO!!! A teraz Piggsy, per to do mňa :-)
[Odpověz]

Titulek: Re: Quo vadis, Score?
Nick: (Baker) - neregistrovaný
Datum:2011-07-15 16:54:35
Velice dobře napsáno.

Titulek: Re: Quo vadis, Score?
Nick: (rail) - neregistrovaný
Datum:2011-07-16 19:00:23
Každých pět až deset let jedna pořádná krize. Holt zvelebilova tradice se musí dodržovat. A on level na tom není o moc líp, sice mají jednu +/- nadprůměrnou game, ale málokdy je to něco, co většina už nehrála. A pokud jde o mě, tak já už jenom čekám na DE3 a pak si zase zalezu do let 92-02, kdy podle mě vyšly ty nejlepší gamesy všech dob.

Titulek: Score 209
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2011-07-13 18:38:42
Tak Score 209 už mám doma, ale som pekne sklamaný. Čo sa časopisu týka, tak sa jedná o každoročne najhoršie číslo plné kecov o „zaujímavých“ zážitkoch z E3, koho tam stretli a videli a pomaly aj kde sa boli vys*ať a tým sú pekne zaplnené kvantá stránok. Fakt ma strašne zaujíma, akú mala ktorá firma prezentáciu a že videli cez plece 2 minúty záberov z hry a išli sa z toho urobiť do nohavíc a čo mala na sebe oblečené Betka Trojanová! Potom sa netreba čudovať, že stihli 2 čísla za mesiac. Z plných hier už Boiling Point dávno zo Score mám a aj originálku The Fall. The Show som doteraz nepoznal a po nainštalovaní mi tá hra veru v pamäti určite neutkvie. Zostali teda Zeno Clash a Tropiko 3, lenže!!! Zeno Clash ide inštalovať a spustiť len cez účet na Steame, takže ja si asi nezahrám. O tomto fakte na obale DVD či na stránke ani muk. Už ma raz takto dobehli s Gumboy Tournament. Tropiko 3 mi zas trhá jak prasa aj skoro pri minimálnom nastavení grafiky a potom už tá hra aj tak vyzerá horšie jak Tropiko 1. Podľa stroboskopového videa na tejto stránke súdim, že asi nebudem jediný s týmto problémom...
[Odpověz]

Titulek: Re: Score 209
Nick: (ssttrr) - neregistrovaný
Datum:2011-07-14 00:35:46
No a očem maj psát?? Už 208 bylo o Ho -(d)- ně věcech. Jak dvd tak i časopis je potřeba zaplácnout n -(ě)- čím. Prodat/vydělat a dál a dál… Mladší HO možná trochu čtou, jen by věděli, co si mají kde stáhnout a nás "DĚDKY" v tom hned tak nic moc nezaujme… Méně je někdy více...(Level) a v dnešní době kdy ke spuštění hry (viz diskuze níže) musíš do Score hry stáhnout X sraček z netu... takže si to cd můžou narvat za ty prachy i s 4-ma+časopisem do p -(r)- dele.

Titulek: Re: Score 209
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-07-15 14:18:13
petata: Ty si tady vždycky tak pěkně zanadáváš na Score, vytáhneš na ně kdeco, nespokojený naprosto se vším... a za měsíc si ho koupíš znovu :-D Já vím, stěžovat si je jednodušší než chválit. :/ K tomu Zeno Clash - ano, je potřeba Steam, ale hru máš dohranou za 4 hodiny a pak ji můžeš zase odinstalovat i se Steamem. Tak jsem to udělal i já. Takovouto hru by bylo škoda si nezahrát, přestože trvá jen chvíli.

Titulek: Re: Score 209
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-07-15 19:59:51
Piggsy: Myslím, že jsi nepochopil, co chtěl petata říct, ale s tvým talentem tě omlouvám :/

Titulek: Re: Score 209
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-15 21:04:05
Tak piggsy nikdy neprekypoval inteligenci, byl to spis takovej trapnej dutohlav zijici stale u maminky. Prostě bezmozkac

Titulek: Re: Score 209
Nick: (Chleba namazaný hovnem) - neregistrovaný
Datum:2011-07-15 22:01:41
zalez do hnoje

Titulek: Re: Score 209
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-15 22:25:15
presne tak, piggsy pryc ! ! !

Titulek: Re: Score 209
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-07-16 00:55:04
Piggsy já se ti divím že tu ještě pořád mezi ty retardy chodíš ....

Titulek: Re: Score 209
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-16 01:01:12
Chtels spis napsat mezi NAS retardy ne? Vis lidi jako ty jsou fakt smesni. Nesutala kazani o moralce a vyzdvihovani vlastni nestranosti a studene racionality jsou jen zasterkou naprostych dementu, coz ty jistojiste ses!

Titulek: Re: Score 209
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-07-16 01:55:25
Bohužel tě asi zklamu, ale já dement nejsem.A jaká neustálá kázání o morálce o čem mluvíš proboha.Jenom jsem si dovolil zastat se piggsiho, protože zas se mu tady bezdůvodně nadavá. Nechápu co je tak závadného na tom jeho přízpěvku..nikoho přece neuráží ani nic podobného.Bezdůvodně do něho ryjete jenom vy.

Titulek: Re: Score 209
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-07-16 10:25:20
Sonata Arctica: Děkuji za zastání, aspoň někdo normální. Jak vidím, tady bude asi opravdu nejlepší na nic nereagovat. Je zde až příliš velká koncentrace primitivů, kteří umí jen nadávat a urážet, než aby se tu dalo normálně diskutovat. Přitom hodnoceníher jsou fakt povedené a užitečné stránky, mám je rád. Škoda... :-(

Titulek: Re: Score 209
Nick: (rail) - neregistrovaný
Datum:2011-07-16 18:47:46
Piqqsy, co takhle zkusit příště přidat příspěvěk jako anonym. Vsadím levou botu, že půlka těch, co do tebe rejou, budou najednou na tvojí straně. A vůbec neměň povahu přízpěvků, to není to, oč tu tomu anonymnímu stádu jednoho či dvou děcek jde...

Titulek: Re: Score 209
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-07-17 00:37:34
rail: Máš pravdu, něco na tom bude. Akorát se mi moc nechce schovávat před děckama, jen kvůli tomu, že si potřebují zanadávat. Anonymů je tady už dost a nějak nemám zájem být jeden z nich. Za svými příspěvky si stojím a nestydím se je mít podepsané, narozdíl od některých. Ale jinak souhlas, díky.

Titulek: Re: Score 209
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2011-07-21 19:36:15
Piggsy, ty to hneď všetko ženieš do extrému. Rozhodne nie som nespokojný úplne so všetkým a nenadávam na kdečo. A rozhodne si, ako tvrdíš, nese*iem do huby, že na niečo soptím a potom si to aj tak kúpim. Score 207 s pôvodnou zostavou plných hier by som určite nebral. No na poslednú chvíľu tam ale prehodili Gothic 3 a Forsaken Gods, o ktorý som im zrovna chcel napísať, takže som to nakoniec bez váhania kúpil. A 208 zasa kvôli FEARu, ktorý do poslednej chvíle tajili, a čiastočne aj kvôli Pathologic, pretože horory mám proste rád (a FEAR som ešte nehral). No a ako som písal minule, 209 sa mne osobne vlastne oplatilo kúpiť len kvôli Trop. 3 a Zeno Clash, čo by stále bolo fajn. Lenže upozornenie, že ZC ide len cez Steam som sa dozvedel až po spustení DVD a na to som rozhodne nadával, keďže doma internet nemám a preto si ho nezahrám – to som chcel minule povedať. Aspoň maličké upozornenie na obale DVD „K hraní je nutná registrace na Steam-u“ alebo niečo podobné tam určite malo byť, lebo potom to dosť vypadá ako podvod na zákazníka/čitateľa. No a T3 je zas otrasne optimalizované že sa mi to nedá hrať ani na najnižších detailoch, pritom min. konfiguráciu bez všetkého spĺňam. Ale z toho už redakciu určite viniť nemôžem. Výsledok je teda taký, že som si vlastne to Score 209 ani nemusel kupovať, keďže aj časopis plný „zaujímavých“ žvástov o E3 stojí dokopy za konský cicik. A ak sa hry na 210 už nezmenia, tak to si rozhodne nekúpim. No a určite kritizujem politiku dávať 5 plných hier, z čoho každému triezvo zmýšľajúcemu človeku vyplýva, že aby sa vošli do rozpočtu, musia to byť skoro vždy srágory - väčšinou od TopCD, ktoré teda nejakým portfóliom kvalitných hier neoplýva, či lacných hier od tavariščov z 1C či Buky. No a aby sa stále neopakovali nudné cez kopirák robené závodné hry, nezaujímavé no-name stratégie či béčkové FPS-ky, tak to ešte zalepia nejakou 8-10 rokov starou hrou či (čo ma se*ie najviac) zreprízujú hru čo už kedysi dávali. A tiež kritizujem neskutočne infantilný smer, ktorým sa časopis posledný cca rok uberá, hlavne od nástupu nového vedenia. Trápne narážky o Vrobelovi či od Vrobela, v rubrike Módy stále viac dominujú tie s označením „nude“ a vlastne celková kvalita článkov ide do záchoda. Nudné, nezaujímavé, k tomu si stále zvykať na iný štýl ďalšieho nového člena redakcie. A časy keď som sa pri nejakom hlode smial až mi slzy tiekli už sú asi preč. Zostal len pocit trápna a hnusu keď Vrobel opisuje ako mu zosadli varlatá a podobné „vtipy“. Paradoxne najviac sa zasmejem pri rubrike Techbox, kde sú Hukus a Surus schopní hodiť srandu aj do Zákysníka a momentálne u mňa vedú čo do srandy. A práve tá donedávna vyzdvihovala Score od priemeru. Takže myslím, že urýchlene zmeniť tento status quo by mala byť ich priorita a nie stále pridávať tony fotiek a promptne odpisovať na hocakú chujovinu na frcbooku či twatteri a ešte tie hovadiny vytlačiť v listárni a zapratať s tým pol strany. A potom nemajú čas na poriadnu prácu a aj to tak vyzerá.

Titulek: Re: Score 209
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2011-07-21 19:57:15
A ešte si neodpustím jednu poznámku na záver. Našiel sa nejaký masochista čo si prečítal tú PSEUDOpoviedku od slovenského autora na poslednom DVD? Mne stačilo len si prečítať tých pár riadkov na priloženom obrázku aby som vedel, že toto ani nie je hodné aby to zašpinilo môj disk. Rusko napadlo Česko, Slovensko a USA – fakt múdra a prefíkaná vojenská taktika!!! A tona originality. Seržant Vrobel (samozrejme, kto iný?) je členom odboja, atď. atď.... Nechcem kritizovať autora, predpokladám, že je to nejaký 12-ročný chlapec. Chcem kritizovať (už zas Piggsy :-) Score. Kde bol tentokrát ten prísny sudca Tukan, ktorý v Čtenářskom returne nekompromisne odstrelí každý nepodarený text??? To už je ozaj vrchol keď toto uverejnia. Keď som mal 10 rokov, tak som písal stokrát lepšie slohy. A za tú gramatiku (len na tom obrázku som narátal tuším 18 chýb) by mali postaviť k múru nielen autora, ale aj jeho učiteľa Slovenčiny. A exekútorom by mohol byť... povedzme seržant Vrobel :-) BRAVO! BRAVO! BRAVO!

Titulek: Re: Score 209
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-07-22 00:25:50
petata: Vidím, že tebe uspokojit plnou hrou v časopisu je vážně těžká věc. Většina her se ti nelíbí a když už se nějaká taková konečně najde, tak ji bud´ nerozjedeš kvůli internetovému připojení nebo kvůli hardwarovým nárokům.. :D S tím Steamem máš pravdu, měli tam to upozornění napsat. Ale podvod, to je dost silné slovo. Před pěti lety by to byl těžký hřích, dnes se to dá omluvit aspon tím, že naprostá většina domáctností vlastní internet a na těch pár vyjímek prostě zapomněli. Jinak s kritikou některých věcí ti musím dát za pravdu - číst reportáže z E3 mě taky nebaví a nikdy nebavilo, neustálé vtípky na Vrobiho jsem nepobral a nezajímají mě, neznám ho, kraviny opsané z facebůku jsou vážně trapárna, listáreň Lukáše Bašty úplně přeskakuju (jsem slušně vychovaný, nečtu cizí dopisy :) ... Naproti tomu odkazy na nude mody mi nevadí vůbec, nejednou mi přišly vhod. Máš snad něco proti nahým ženským? :) ... Upřímně, srdcem časopisu jsou pro mě recenze a s těmi jsem (narozdíl od těch Levelových) až na vyjímky naprosto spokojen. Všechno ostatní (včetně plných her) mě zajímá jen okrajově a ani by mě nenapadlo to nějak řešit a rozebírat.. Jinak jestli ti na Scoréčku ještě aspon trochu záleží, doporučoval bych ti tvé stížnosti a připomínky adresovat přímo do jejich listárny. V této diskuzi plesnivých chlebů a pochybných anonymů je to totiž jen mlácení prázdné slámy. Zatím zdarec a (s)měj se.. :)

Titulek: Re: Score 209
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-07-22 16:57:50
Piggsy: A je to tady zase? Opět narážíš na mojí osobu? No nic, to už je nedořešená věc...ale souhlasím s petatou...to E3 je fakt hrozný, opravdu mě zajímá kdo a jak přišel oblečen a kdo v kolik hodin a kam šel na hajzl......... je to jen osobní názor a opět ty v tom hledáš urážení proti score no nic :/

Titulek: Re: Score 209
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-23 20:49:33
nude mody jsou ubohy a libi se tak leda chudakum a starym panicum jako je piggsy. holt kdyz to nejde v realu co?

Titulek: level
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-10 23:30:03
jsou tam patche a cz v reziden evil 5?
[Odpověz]

Titulek: score
Nick: neregistrovaný
Datum:2011-07-02 23:46:26
zdar vyslo uz score? melo vyjit na konci cervna
[Odpověz]

Titulek: Re: score
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-03 01:46:56
mám předplatné a už ho mám doma

Titulek: Score 210
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-01 17:49:59
Plné hry ve Score 210: Necrovision, Grand Ages Rome, Trainz 2009, Summer Athletics, Vampire: The Masquerade-Bloodlines. Vychází 30.7.2011
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2011-06-29 21:37:47
co je ekvivalent na duke nukem forever graficky
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-06-29 22:38:51
Nerozumíme, napsat česky!

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-06-30 17:18:22
Serious Sam 2 HD.

Titulek: Příští fullka Level
Nick: (Baker) - neregistrovaný
Datum:2011-06-28 10:20:33
Příští Level vyjde 29.7. a plná hra je Bionic Commando. http://www.hodnoceniher.cz/pc/third-person-akce/bionic-commando.html
[Odpověz]

Titulek: příští level
Nick: (filipes) - neregistrovaný
Datum:2011-06-27 16:12:07
předplatitelé levelu jaká bude příští plná hra předem díky za odpoved
[Odpověz]

Titulek: Re: příští level
Nick: (schnilá chlebá) - neregistrovaný
Datum:2011-06-27 16:35:36
Crysys

Titulek: Re: příští level
Nick: (Nahnilá rohlík) - neregistrovaný
Datum:2011-06-27 20:11:22
Po S píšeme měkké i.Ty zameškané hodiny ve škole,bych ti narval do p r d e l e a zapálil.

Titulek: Re: příští level
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-06-28 23:06:39
A co třeba sysel? :D

Titulek: Resident evil 5
Nick: (ja) - neregistrovaný
Datum:2011-06-27 02:00:53
Super,pro me je level diky teto hre jasny favorit,jeste aby tam byla!!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: Resident evil 5
Nick: (Schnilý biftek) - neregistrovaný
Datum:2011-06-27 02:41:49
Prosím tě...taková srajda..

Titulek: Kdy vyjdou??
Nick: (Adam) - neregistrovaný
Datum:2011-06-25 11:40:44
Nevi nekdo, kdy presne maji Score i Level vyjit??
[Odpověz]

Titulek: Re: Kdy vyjdou??
Nick: (Schnilý vánočka) - neregistrovaný
Datum:2011-06-25 13:56:50
Score?začátkem července.Choď kolem trafiky a čekuj* ji.Level začátkem července.Choď kolem trafiky a čekuj* :D

Titulek: Re: Kdy vyjdou??
Nick: (Adam) - neregistrovaný
Datum:2011-06-25 15:03:20
Sry, ale takove sprominutim dementy fakt zboznuju!! Nejmenujes se nahodou Troll s Noobem dohromady.

Titulek: Re: Kdy vyjdou??
Nick: (Schilý vánočka) - neregistrovaný
Datum:2011-06-25 15:05:58
Táhni odkud si přišel,svině

Titulek: Re: Kdy vyjdou??
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-06-25 15:18:47
Level 206-28.června a Score 209 30.června.

Titulek: Re: Kdy vyjdou??
Nick: (Adam) - neregistrovaný
Datum:2011-06-25 16:12:27
Diky moc! Schnilý vánočka: No comment, ty ses odstrelil sam.

Titulek: ssttrr
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-06-19 21:36:51
oprava Heroes of Annihilated Empires je v cz Glory of the Roman Empire nikoliv..
[Odpověz]

Titulek: Score 208
Nick: (ssttrr) - neregistrovaný
Datum:2011-06-19 21:21:35
Fear - má bejt v cz a není v cz, mulťák nefunguje.. Nemluvě že k tomu mohli přihodit datáč.. JEJICH hlavní TAH tedy nic moc nevyšel.. Heroes of Annihilated Empires - tak k tomu alespoň mohli DOhodit tu CZ z netu.. Nehledě že to otačení JEJICH placek už mě taky NĚJAK točí. Časák - test kláves za litr, trapné téma o CK a podivné retro Falloutů s jednou soutěží o dva procáky bez desky... Nějak mě TOTOK FAKt nesedlo.
[Odpověz]

Titulek: Re: Score 208
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-06-22 22:40:35
k tomu Fearu - češtinu jsem si stáhl a cd-klic jsem vzal ze starého učtu FEAR:COMBAT(zdarma ke stahnutí) a funguje to naprosto v pohodě

Titulek:  
Nick: (duke nukem 2000) - neregistrovaný
Datum:2011-06-08 21:33:00
tešíte se na vidaní duke nukema ja jo,3d byl super,land of the babes taky,time to kill dobrý,forever taky dobrý FOREVER 2011 BOMBASTICKEJ UŽ ABY VYSEL
[Odpověz]

Titulek: Tak
Nick: (BBK) - neregistrovaný
Datum:2011-06-07 16:28:53
už jsem měl strach, že Braveman odjel na časově neomezenou dovolenou...
[Odpověz]

Titulek: JO
Nick: (Xen()nzorr) - neregistrovaný
Datum:2011-06-07 02:41:06
Huráááááá! =DD
[Odpověz]

Titulek: Re: JO
Nick: (Xen()nzorr) - neregistrovaný
Datum:2011-06-07 02:41:46
Akorát drobné rýpnutí, to poslední video (resident evil) nefachá =\

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %