Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v DUBNU 2011 u PC magazínů ?

> Datum vydání: 2011-04-15 21:35
> Autor: Braveman
>


Plné hry ve SCORE / ABC/ LEVELU v lednu 2011

Buďte informováni o nově ohlášených plných hrách na stránkách vyhledávače Přidej na Seznam či Add to Google

Přejít na měsíc březen 11
Přejít na měsíc květen 11

Magazín/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry

Upoutávky / Videa ze hry
LEVEL 203
Vychází: 8.4.2011
Cena: 250Kč / 14,10€ (424,80Sk)
Upoutávka
Obálka


Plná hra:
Velvet Assassin
Hodnocení hry Velvet Assassin (Sabotage 1943)


TorchlightHodnocení hry Torchlight 

SCORE 206
Vychází: 14.3.2011
Cena :199Kč / 9,92€ (299Sk)

Upoutávka
Obálka


Plné hry:

Arma: Armed Assault (Gold Edition) CZ
Hodnocení hry Armed Assault

Hodnocení hry Armed Assault: Queens Gambit (ArmA: Queens Gambit)



The Thing
CZ
Datum vydání: 20.09.2002
Kategorie: Third person akce
GameRankings.com : 80.15%




Bus Driver
CZ
Hodnocení hry Bus Driver



Freedom Force vs. Third Reich CZ
Hodnocení hry Freedom Force vs. Third Reich

SunAgeHodnocení hry SunAge






D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: koncime?
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-06-04 04:13:39
nejak to tady umira-aktualnost zacina byt na bodu mrazu-asi tak jako u webovek casaku Score
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Nick) - neregistrovaný
Datum:2011-06-02 22:19:22
Květen jsem oželel, ale tak Bravemane, aspoň ten červen sem hoď!
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (MaMs)
Datum:2011-06-03 16:10:44
Hele a jste si jistí, že se Bravemanovi něco nestalo?? Páč to tady stojí už dost dlouho a věřím, že by dal aspoň vedět, že nestíhá nebo už to tady nebude aktualizovat...

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-06-04 01:12:24
Taky začínám mít obavu, protože neodepisuje ani na e-mail. :-(

Titulek: Re:  
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2011-06-04 03:02:11
Začni mluvit sprostě a uvidíš jak to začne fungovat..:)

Titulek: Re:  
Nick: (ticho po pěšině) - neregistrovaný
Datum:2011-06-04 03:20:29
Na hlavní stránce neustále přibývají nové recenze, začleňuje je to databáze, přidává to úryvky z recenzí, odkazy, obrázek, ... Tenhle web určitě někdo spravuje. Zase tak namakaný to mít nemůžou, aby to samo crawlilo magazíny a načítalo to z nich recenze a všechny ty věci okolo.

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-06-04 13:19:14
Možná je někde dlouhodobě na dovolený jinak k tomu foru: já jsem odběratel levelu takže můžu poskytnout informace o recenzích na požadované hry :)

Titulek: Re:  
Nick: (infekce z okurek) - neregistrovaný
Datum:2011-06-04 13:41:45
Nemusíš se obtěžovat.My si poradíme a už to víme..

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-06-04 17:40:52
Schnilej Chleba: Tak to bysme byli rádi, akorát si nejsem moc jistý tvou důvěryhodností. Tvá přezdívka a některé tvoje projevy nejsou zrovna zárukou jistoty.. :p

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-06-04 18:43:17
No tak ne no..chtěl jsem jen pomoct...a moje přezdívka? Piggsy neni o moc lepší přezdívka a moje projevy? Musim poděkovat chlas......uhh nic :)

Titulek: Re:  
Nick: (MaMs)
Datum:2011-06-05 22:18:48
Třeba si to vezme pod palec Piggsy (to není urážka ani vtip - sice by to bylo celé o Score, ale za to by to tady jelo..). BTW: Zaklínač i L.A. Noire v Levelu 9 z 10 a Zlatou hvězdu navrch.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-06-07 01:04:01
Já bych to klidně dělal, ale to by se mi nejprve musel někdo ozvat. Fakt by mě zajímalo, co s tím Brávou je.. :/

Titulek: Re:  
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-06-07 01:36:47
Braveman žije protože někdo nahodil červenec a aj červen už je.Toho jste si nevšimli?

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-06-07 13:34:29
Všimli, ale podle mě to asi nedělal Bráva. Dřív bývalo napsané autor: Braveman, teď je tam autor: webmaster.

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-06-08 03:55:10
Tak asi se přejmenoval na webmaster asi ne? xDDDDDD Nebo to vzal někdo za něj a Brávo už sem chodit nebude.

Titulek: level 206
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-06-02 17:40:54
předplatitelé levelu jaká plná hra bude v levelu 206 předem díky za odpoveď
[Odpověz]

Titulek: Re: level 206
Nick: (Delnik)
Datum:2011-06-02 17:57:28
Resident Evil 5

Titulek: Re: level 206
Nick: (MaMs)
Datum:2011-06-03 16:09:07
Tohle se jim povedlo, osobně sem spokojený jak sviňa... Level 206 vychází už 28.6.

Titulek: Re: level 206
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-06-03 20:01:30
Mno nevi m čim to je, ale mam pocit, že v Levelu 207 bude plná hra Assassins Creed 2 :)

Titulek: Re: level 206
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-06-04 20:46:10
hmm že bych si po roce koupil level? residen evil 5 jsem ješě nehrál a jestli tam bude to druhý tak taky e.-)

Titulek: Re: level 206
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-06-04 23:54:36
0: to 'druhý' jsi myslel Assassin's Creed 2? Ten tam 100% nebude a 100% nebude v Levelu do roku řekněme 2016...

Titulek: Score 209
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-31 17:24:47
Plné hry ve Score 209: Tropic o 3, Zeno Clash, Fall: Last Days of Gaia, The Show, Boiling Point: Cesta do Pekel. Vychází 30.6.2011
[Odpověz]

Titulek: Re: Score 209
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2011-05-31 21:37:07
Kdyby to byla pravda tak to je slusny.......

Titulek: Re: Score 209
Nick: (MVP)
Datum:2011-06-01 02:06:40
Ach jo, ja snad uz to Score zacnu vyhlizet jestli uz neni na stancich.....tak hluboko jsem klesnul:-)

Titulek: Re: Score 209
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-06-01 02:19:43
MVP:No jestli čteš level ,tak se žádného poklesu bát nemusíš neb už jsi na samém dně :)

Titulek: Re: Score 209
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-06-01 17:00:18
presne tak

Titulek: Re: Score 209
Nick: (MVP)
Datum:2011-06-01 23:48:23
To sonata: co to meles ty vorechu :-). Jinac Score uz je doma, plne hry v 209 napsane vyse plati.

Titulek: Re: Score 209
Nick: (Lynch)
Datum:2011-06-02 00:13:54
Tyhle žabomyší válka mě už unavujou. Prostě ať si každý čte to co mu vyhovuje a nekecá do toho ostatním. Každý časopis má svá pro i proti.

Titulek: Re: Score 209
Nick: (Schnilej Chleba) - neregistrovaný
Datum:2011-06-02 00:16:47
Já kupuju jen ABC.Na víc nemám peníze

Titulek: Re: Score 209
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-06-02 01:49:28
A helemese, kdopak se tu zas baví mým jménem? Kdopak si neumí utvořit svoje? Hehe jen se bav dál blbečku :)

Titulek: Re: Score 209
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2011-06-03 20:01:39
No fajn, tak ten F.E.A.R. mi vyšiel, čo sa ale pre nápovedu v predošlom čísle dalo p.r.e.d.p.o.k.l.a.d.a.ť. Titul MikroKing tipér si ešte stále zaslúžim až pokým sa Braveman rozhodne, že šmitec. Mimochodom, už sa tu ozaj dlho neozýva, obávam sa, že to asi bude niečo väčšie ako dovolenka alebo dočasná ignorácia žvástov na tejto stránke. Držím palce a dúfam, že sa tu opäť objaví! Čo sa týka plných hier 209, tak to sa zas vytiahli. Už len kvôli Tropiku 3 a Zeno Clash to kúpim. Raz dávnejšie som Tučkovi písal, či neplánujú dať skvelé a trochu iné Tropiko 2: The Pirate Cove ako plnú, ale ani mi na to nič neodpísal hajzlík jeden. Fall už síce mám, ale ešte som ho nehral. Je to od tvorcov jednej z mojich Top 10 hier (Soldiers of Anarchy), takže by to mala byť obstojná hra - postapokalyptické RPG. Ale načo zas opakujú Boiling Point?! Veľa ľudí to už má a len ich zase naserú. Niekto by mal Baštovi vysvetliť, že niekedy je menej viac.

Titulek: Re: Score 209
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-06-04 01:18:34
petata: Jestli si chceš svůj titul MikroKing tipér obhájit, tak by ses měl zapojit do našeho fora, kde jsme rozjeli novou tipovací soutěž ;-) Odkaz zde: http://www.hodnoceniher.cz/forum/viewtopic.php?id=63 A od toho The Fall si radši moc neslibuj, já jsem byl dost sklamaný a nebyl jsem sám.. :/

Titulek: Re: Score 209
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-06-04 21:16:07
ty ty svoje ho.vna predzvikavas snad uplne vsem :(

Titulek: Re: Score 209
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2011-06-09 17:33:42
Dík za pozvanie Piggsy, ALE: 1.) mám momentálne strašne málo času, 2.) mám permanentne nechuť zapájať sa do diskusných fór, pokladám to za stratu času, 3.) na tú tipovačku som nakukol a aj tak tam toho moc nenatipujem, už dlhšie Score pravidelne nekupujem (o Levele ani nehovoriac), takže s aktuálne očakávanými hrami už som mimo obliga, sledujem to len zbežne a kupujem už len kvôli hrám, 4.) je mi absolútne šum a fuck koľko tie hry dostanú. Napríklad taký Posel smrti 2 bol podľa mňa výborná hra (aj keď na jedničku určite nedosiahne) a Jakl mu aj tak dal tuším len 59 percent. Zase Portal 2 ja hrať určite nebudem aj keď dostal skoro 100 percent. Všetko je to o subjektívnom pocite z hry. Takže excusez moi! Ináč to je vlastne aj prípad The Fall. Serem na to, že je to nahovorené nemecky a sú v tom chyby, pre mňa je postapokalyptické RPG aj tak lákavé...

Titulek: hlavní hra ve Score 208
Nick: (napakorto)
Datum:2011-05-30 16:21:07
Ví už někdo, co skutečně bude za tu hlavní hru v Score 208?
[Odpověz]

Titulek: Re: hlavní hra ve Score 208
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-05-30 16:28:06
Jo F.E.A.R . už je to na FB :)

Titulek:  
Nick: (tony) - neregistrovaný
Datum:2011-05-27 03:32:27
a co Bioshock taky by se mohl objeviz už u nějakýho časáku, chci ho zkusit, nevim ale jestli je to hra podle mého gusta tak když si ho koupim s časákem bude aspon ten časák:-)
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Lynch) - neregistrovaný
Datum:2011-05-28 00:45:57
Normálně si ho kup, nyní stojí už jen 299,-- Teda pokud nemáš vážný odpor k art decu, vodě, ponuré atmosféře a jazzovým songům. :D

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-30 03:14:10
spíš jsem myslel hratelnost, mam rád fps střílečky, tak jestli se to dá hrát jako střílečka a nemusí se u toho nějak moc kombinovat, jako vopruz abys tohodle zabil, musíš použít tohle a tohle kouzlo a pak teprv chcípne, prostě jestli se to dá hrát jako střílečka.

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-05-30 05:52:22
Jako klasicka strilecka se to hrat sice da a hra te nijak nenuti jak ji hrat, nicmene o dost by ses pripravil, kdybys vse resil jen bezhlave bouchackou, krome toho s Velkymi tatky bys mohl mit i dost velke problemy (od stredni obtiznosti vyse urcite). Ta hra je zalozena na uvazlivem a podle konkretnich situaci vhodnem kombinovani plasmidu (obdoba kouzel) a samotnych zbrani a jejich postupnem upgradovani, pak se da rozehrat to spravne divadlo, jinak na netu mas spousty in-game videi pro lepsi predstavu jak se B1 hraje ;)

Titulek: Re:  
Nick: (Lynch)
Datum:2011-06-02 00:07:07
Pokud miluješ CoD a jiné podobné střílečky, tak tě asi BioShock bavit nebude. Je to sice střílečka, ale žádné mega hromadné bitvy tam nejsou. Jinak je to ale skvělá atmosférická záležitost.

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-06-02 03:58:14
ne podobný střílečky už mě serou mam radši rozuvahu ne jen kosit,ale zase ne nějaký přehnaný stealth

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-26 23:14:16
TBA 2011 kdy bude hello
[Odpověz]

Titulek: chce to klidek a ist trochu na slniecko :-)
Nick: (hmm) - neregistrovaný
Datum:2011-05-26 00:34:48
ako to tu tak citam tak sa mi zda ze s niektorymi jedincami tu dobre mlati puberta ;-)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (MVP)
Datum:2011-05-25 23:26:39
Tak vidim, ze Piggsy je zase zpatky a "diskuze" pokracuje tam kde skoncila...OMG
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2011-05-25 23:38:06
presne tak, nic neda dohromady tolik lidi jako hadky...

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-05-25 23:39:06
MVP: A ty se sem beze mě ani nepřihlásíš. :D

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-05-25 23:39:42
Ještě čekám, kdy řeknete, že jsem hádku vyprovokoval já. :/

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2011-05-25 23:56:27
ale ty jsi to opravdu vyprovokoval :D...sice jsi to nemel zrovna v planu, ale drobnosti nikoho nezajimaji :)

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-05-26 00:01:17
Hm, zajímavé.. Mně to spíš připadá, jako byste se snažili vyprokovat vy mě.. :-D

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2011-05-26 00:04:48
a docela se nám to daří co? :D - ja nemuzu za to, ze jsi idolem tolika nactiletych blbounu :D

Titulek: Re:  
Nick: (xxx) - neregistrovaný
Datum:2011-05-26 00:17:24
Hoši, nechci vás rušit, ale tahle diskuze je o totálním ho---. Docela chápu bravemana, že už se sem neobtěžuje.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-05-26 00:32:21
Bráva to tu zabalil zároven se mnou.

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-26 13:39:54
Braveman by aspoň mohl doplnit květen a červen, nebo ať zrovna stránky zruší :)

Titulek: Re:  
Nick: (krucinálkriminál) - neregistrovaný
Datum:2011-05-27 02:23:29
To snad není pravda.Tak odpoví aspoň ten Braveman co bude dál? :D Brávo...chceš to tady zrušit?..nebo oč jde..

Titulek: Re:  
Nick: (MVP)
Datum:2011-05-27 12:02:08
Piggsy: To mas pravdu, uz to neni, co to byvalo. Obcas se prihlasim abych si kopnul do Score, ale uz je to jen zavan starych dobrych casu :-)

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-05-27 15:23:58
MVP: Však taky už není do čeho kopat. Jediný argument proti Score - že nevychází včas, už taky není aktuální. ;)

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-25 19:00:37
Jenom nechápu, proč tak skvělý matematik, nedokáže správně vyplnit Nick a Titulek :)
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-25 19:02:11
Anebo pan M není nick?

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-05-25 20:14:51
Vidím, že výběr největších blbců světa se tady sešel, aby řešil samé πčoviny. Ruším pozvání - běžte si kam chcete, jen ne na naše fórum!!! :) Je nás tam sice málo, ale aspoň jsme normální.

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-05-25 20:15:17
Pan M je jen děcko, co si zapmělo vzít prášky na uklidnění a už mu to bohužel zůstalo

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-05-25 22:53:13
Schnilej chleba: Ježiš, to je tak vtipné. Tos určitě vymýšlel celý den, že ano? :)

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-05-26 23:49:46
Piggsy: A kdo se tady pokoušel o vtip? Je spíš smutný dnešní stupidita pubertálních jedinců. Jen nadávaj, kradou a hulej.

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2011-05-27 00:47:12
Hele, proti krádežím se ohrazuji :D

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-27 01:58:57
norty: Krádeže teda ne, jak sám říkáš, ale jinak teda stupidita, nadávky a hulení dál platí? ;-)

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2011-05-27 19:44:19
jiste :D

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-24 13:48:13
Jen dodám, aby to pan matematika pochopil, jako k čemu to je?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (nemo) - neregistrovaný
Datum:2011-05-25 10:11:32
včera jsem si zkoušel dělit nulu nekonečnem a pak zase naopak a vážně - byla to skvělá zábava na celej večer :-)

Titulek: pan M
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-23 15:37:22
jira: základy matematiky jsou kupecký počty pro děti. ta pravá matika je někde jinde. profi matematici vědí, že když se chce, tak se může dělit nulou, sčítat nekonečno, nebo třeba mít tu zápo_rnou nulu. dneska každej cucák, co pomalu neumí zlomky a procenta, si votvíra hubu a myslí si, jakej je velkej počtář...
[Odpověz]

Titulek: Re: pan M
Nick: (cucaku) - neregistrovaný
Datum:2011-05-23 19:37:46
hm a prosimte kolik je 3x nekonecno plus 3 nekonecna?

Titulek: Re: pan M
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-23 19:59:24
3x nekonečno plus 3 nekonečna je stále nekonečno. Problém je, když máš spočítal LIMITU z výrazů jdoucí k 1) nekonečno děleno nekonečno 2) nula děleno nulou 3) nekonečno mínus nekonečno 4) nula krát nekonečno 4) nula či jedna na nekonečno Pak to vede na L'Hospitalovo pravidlo, viz. http://cs.wikipedia.org/wiki/L%27Hospitalovo_pravidlo nebo si počkej na třetí a čtvrtý ročník gymnázia (v horším případě první ročník vysoké školy), kde se tato látka vyučuje

Titulek: Re: pan M
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-05-23 22:54:42
s prominutím bych si dovolil pochybovat, že se takový primitiv na gympl nebo dokonce na vysokou vůbec dostane :)

Titulek: Re: pan M
Nick: (jira) - neregistrovaný
Datum:2011-05-23 23:05:33
sam jsi to slysel piggsyne - Nadávat dovede každej pitomec ... myslim ze je to pravda ses pitomec

Titulek: Re: pan M
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-05-23 23:13:47
ja nenadávam, jen konstatuji.. vážně nechápu, co tím vším sleduješ :/

Titulek: Re: já
Nick: (pan M) - neregistrovaný
Datum:2011-05-24 03:53:51
jira: běž do rohu a šoupej nohama, když se baví chytrý. vrátit se smíš, až dostaneš rozum. nebo až doděláš základku.

Titulek: Re: pan M
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-24 13:47:06
Tak já bych se chtěl zeptat velkého pana matematiky na praktický význam těch příkladů, co tu uvádí, aby to vysvětlil všem nám matematicky nevzdělaným.

Titulek: Re: pan M
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-24 17:05:44
Pomocí limit (a derivací) lze určit celkový průběh funkcí. Vezměme si nějakou snadnou funkci např. y=(100*x)/(x*x). Jestliže chceme vědět výsledek v x=1, tak jednoduše dosadíme a máme y=100. Jestliže ale chceme znát chování funkce v plus nekonečnu (hodně napravo), pak musíme počítat limitu lim(x->+nek)[(100*x)/(x*x)]. Čitatel je 100*nekonečno=nekonečno, jmenovatel je nekonečno*nekonečno=nekonečno. Musíme užit LH pravidlo (zderivujeme čitatele a jmenovatele). Vyjde y'=100/2x. Po dosazení máme 100/nekonečno. Přirozené kladné číslo děleno něčím kladným a obrovským je kladná nula. Víme, že funkce má tendenci jít k nule shora. Samozřejmě na této funkci lze určovat mnoho dalšího (definiční obor, sudost a lichost, periodicitu, průsečíky s osami, extrémy - ze stacionárních bodů, zakřivení a inflexní body – z kritických bodů, asymptoty se směrnicí a bez směrnice, obor hodnot), ale pro ilustraci by mělo stačit. Zvolil jsem jednoduchou funkci, aby si šlo selským rozumem odvodit řešení, ale viděl bys na první pohled y={X*[e na (1/x)]}. Takto také počítá kalkulačka s grafickým displejem. Teď něco jiného. Problém Achilla a želvy. Achilles a želva závodí, želva začíná od prostředka. Když Achilles doběhl doprostřed, želva byla o kousek dál. Když Achilles doběhl ten kousek, želva byla o kousíček dál a tak stále dokola. Sčítáme nekonečně mnoho kladných vzdáleností, takže by Achilles nikdy neměl předběhnout želvu, neboť ta bude vždy o kousíček dál. To ale samozřejmě neplatí. Pokud bychom získali funkci popisující jejich rychlosti v závislosti na čase a udělali konvergenci/divergenci získané řady nekonečna kladných čísel, tak bychom zjistili, že tato řada konverguje k nějakému číslu (bodu na trati), kde by Achilles želvu předběhl. Opět jsem zvolil příklad, který lze určit selským rozumem. Jinak využití u matematických, fyzikálních a technických oborů. Pokud tě problémy s nekonečnem zajímají více, tak doporučuji nejdříve nastudovat Kardinální čísla. Teď mě napadla ještě jedna důležitá věc. Kdyby lidé neuměli pracovat s nekonečnem, tak by neuměli limity. Kdyby neuměli limity, tak by neuměli derivovat. Kdyby neuměli derivovat, tak by neuměli integrovat. Kdyby neuměli integrovat, tak by nemohli efektivně a přesně počítat obsahy, objemy a délky čehokoliv. Kdyby nebyly přesné rozměry, nebyly by nanotechnologie. Kdyby nebyly nanotechnologie, nebyl by procesor (co by se vešel do místnosti). Kdyby nebyl procesor, nemohl bys pařit hry. Pravdou nicméně zůstává, že pomocník na výkopech toto potřebovat nebude. Uf, končím, jsem znaven.

Titulek: Re: pan M
Nick: (Delnik)
Datum:2011-05-24 18:27:12
Jseš dobrej kámo, myslím že to kluci asi nepochopí :-)

Titulek: Re: pan M
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-25 18:57:54
Tak jsem si myslel, že už tu nemůže být nikdo horší než Pigggggsy (promiň), ale kde se zval, tu se vzal, je tu pan M.

Titulek: Re: pan M
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2011-05-25 19:49:09
vyborne, pan M nam ted jasne dokazal, ze je jeste vetsi idiot, nez ti vsichni, do kterych se tu obouva

Titulek:  
Nick: (geralt nový uživatel těchto stránek) - neregistrovaný
Datum:2011-05-22 00:22:29
zaklínače 2 mam a muzu potvrdit JE TO KALBA 98% VELKÝPOKROK OD JEDNIČKY..NO prostě kalba tot vše
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Kusbi) - neregistrovaný
Datum:2011-05-25 21:06:10
:D

Titulek: Forum
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-05-20 18:28:00
Ahoj, zpráva pro všechny pařmeny a pařmenky - přijdte si s námi pokecat a nezávazně zasoutěžit na forum Hodnoceníher. Momentálně poznáváme hry podle screenshotů, hrajeme slovní fotbal s herními hrdiny a tipujeme, jaké hodnocení dostanou hry v recenzích (zatím řešíme Zaklínače 2, Duke Nukema a L.A. Noire) Každý uživatel fora může přijít s novým tématem nebo vymyslet novou soutěž. Zatím je nás tam zhruba jen 10, takže za každého nového pařmena budeme rádi. :) Zde je odkaz: http://www.hodnoceniher.cz/forum/index.php
[Odpověz]

Titulek: Re: Forum
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-21 01:06:18
tys nezdechl???

Titulek: Re: Forum
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-05-21 02:59:52
zatím ne, muhehe

Titulek: Re: Forum
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-21 05:27:09
jen si schovavals prdeeel nekde na foru jelikoz te tady nekolik uzivatelu setrelo jak kobylu s tou tvoji trapnou tipovaci soutezi a bal ses co?

Titulek: Re: Forum
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-05-21 16:34:28
raději se nejdřív podepiš než na mě začneš mluvit. s nulama se nebavím :)

Titulek: Re: Forum
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-21 22:35:53
to je fakt na tebe jsou nuly porad vysoko ze kdyz zijes v hlubinach minusu

Titulek: Re: Forum
Nick: (Xen()nzorr) - neregistrovaný
Datum:2011-05-22 21:43:15
Teď ste se vyznamenali. Takové krásné komenty na nevinné pozvání k pokecání. Nuly hluboku v mínusu ste spíš vy než on. Nadávat dovede každej pitomec ...

Titulek: Re: Forum
Nick: (jira) - neregistrovaný
Datum:2011-05-23 01:17:51
jak muzou byt nuly nekde v minusu? :D:D:D:D zaklady matiky ti asi nic nerikaji :D:D:D

Titulek: Re: Forum
Nick: (Xen()nzorr) - neregistrovaný
Datum:2011-05-24 18:48:30
Očividně si to špatně pochopil. Nuly v tomto případě znamená osoby se sebevědomím na úrovni výšky K2, ale inteligence a smyslu pro etické chování na bodu mrazu, tedy nikoliv číslovka spojená s matikou. To v mínusu v daném případě pouze umocňuje efekt.

Titulek:  
Nick: (the witcher 2) - neregistrovaný
Datum:2011-05-18 22:44:22
je na nej už čeština
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (jjj) - neregistrovaný
Datum:2011-05-18 22:01:36
je na darkspore uz popraskaný
[Odpověz]

Titulek: Bravemane budíček
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-18 18:26:43
Brávo už to tady upadá, měl bys sát aktualizaci !!!!!!!Květen už je za náma a bude červen. Medvědi jsou už dávno vzhůru !!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: Bravemane budíček
Nick: (jarek) - neregistrovaný
Datum:2011-05-18 21:00:41
Bráva na to sere jak na placaty kameň

Titulek:  
Nick: (ssdad) - neregistrovaný
Datum:2011-05-15 23:37:58
prej stalker piccovina nejvetsí
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (ssdad) - neregistrovaný
Datum:2011-05-15 14:33:46
nadpis po demnou je demence.jinak plne hry f.e.a.r. a dalsí neoznámené
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2011-05-15 18:04:56
Obráceně, pane kolego. Další hry oznámené, hlavní hra neoznámená, pouze naznačená

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-15 22:05:25
ty ses naivni jak karkulka v lesiku

Titulek:  
Nick: (score 208) - neregistrovaný
Datum:2011-05-12 19:57:42
plne hry:F.E.A.R.,lost planet 2,jagged aliance,heavy rain
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2011-05-12 20:07:20
april uz byl :D

Titulek: Hlavná plná hra Score 208
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2011-05-12 15:25:12
Nuž, tak nakoniec so zmenou plných hier som si Score 207 kúpil. Sranda je, že som akurát chcel napísať Baštovi, či niekedy neplánujú dať Forsaken Gods. Tiež takto pred rokom som im písal, či nedajú Drakensang a hneď v ďalšom čísle ho dali. Na jar som akosi v zvýšenej miere senzibilný (poprípade aspoň senzi-debilný :-) No ale o inom som chcel - vzadu časopisu je pri upútavke na budúce plné hry frázička "nemějte s.t.r.a.c.h.", čiže usudzujem, že "hlavnou" plnou hrou by mohol byť F.E.A.R. Pre mňa čo to ešte nehral dobrá správa, pre väčšinu asi ani moc nie, lebo z toho bolo určite plno pirátskych kópií. Takže ak tam ten F.E.A.R. bude, 208-čku kupujem, ak nie, tak ich j.e.b.e.m.
[Odpověz]

Titulek: Re: Hlavná plná hra Score 208
Nick: (Gun)
Datum:2011-05-12 21:06:47
Včera když jsem to četl, tak mě to taky napadlo, proč by jinak psali s.t.r.a.c.h tečkovaně. Na tom by něco mohlo být. Doufám, že nezklamou a dají ho tam.

Titulek: Re: Hlavná plná hra Score 208
Nick: (Asterius) - neregistrovaný
Datum:2011-05-14 15:27:13
No - klidně by to mohl být i Stalker...

Titulek: Re: Hlavná plná hra Score 208
Nick: (JohnCZ) - neregistrovaný
Datum:2011-05-14 23:26:17
Nebo zopakujou S.W.I.N.E.:/

Titulek: no tak Brávo!
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-05-11 17:26:38
Brávo, psali jsme ti něco na fórum. Kdyžtak tam občas nahlídni. Dík.
[Odpověz]

Titulek: Bravemene!
Nick: (Xen()nzorr) - neregistrovaný
Datum:2011-05-11 17:20:08
Bravemene vstávat! Už je dávno květen, jedu jedu jedu!!!
[Odpověz]

Titulek: score
Nick: neregistrovaný
Datum:2011-05-10 03:27:14
je ve score ke gothicu 3 přiložený i community patch nebo si ho musím stáhnout?
[Odpověz]

Titulek: Re: score
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-10 16:31:40
bohuzial je tam upravena verzia na ktoru komunitne patche spravne nefunguju :(

Titulek: Re: score
Nick: neregistrovaný
Datum:2011-05-11 00:01:59
opravdu,já sem myslel,že ten patch lze nainstalovat na jakoukoli verzi hry,aspon to psali na gothicz.net foru

Titulek: Re: score
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-05-11 01:01:33
Je tam community patch v poslední verzi a normálně funguje.

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-07 21:33:26
Ten Braveman to ma uplne v pazi co tak nahodit maj a mozes rovno aj jun
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2011-05-05 12:14:00
Tak co LEVEL predplatitele, je oznamena dalsi fullka? :D
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-05 14:55:24
Plné hry v Levelu 205: Akční RPG Venetica a Logická hra World of Goo . Vychází 3.6.2011

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-05 21:58:03
World of Goo obstojí i sám o sobě, kdybych ho neměl už dvakrát (Steam + krabicová verze), Level rozhodně kupuji.

Titulek:  
Nick: (Bonpar) - neregistrovaný
Datum:2011-05-04 18:56:47
Mohl bych se zeptat, kolik dostal ve SCORE Portal 2? Ať si jej nekoupím jen kvůli oné recenzi a pak se ještě naštvu nad její kvalitou... :)
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-04 19:05:39
99%

Titulek: Re:  
Nick: (Bonpar) - neregistrovaný
Datum:2011-05-04 22:01:40
Opravdu? Vážně? To SCORE musím mít! :D

Titulek: Re:  
Nick: (jarek) - neregistrovaný
Datum:2011-05-05 12:30:30
ano potvrzuji ze je to pravda Portal 2 dostal ve Score 99% a recenzent Michal Jakl

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2011-05-08 17:40:34
tak to je smesny

Titulek: Re:  
Nick: (naked gun) - neregistrovaný
Datum:2011-05-09 12:49:54
stejne jako ty

Titulek: Re:  
Nick: (Bonpar) - neregistrovaný
Datum:2011-05-09 20:01:38
norty: než řekneš další p.....nu, tak si ten Portal 2 zahraj...

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2011-05-10 02:56:15
ja ho dohral vy chytrolini...je to skvela hra a paradne jsem se bavil ale 99% a az moc ultimatni...pokud vim ve score 99% nikdy nebylo to mi chcete rict ze je to nejlepsi hra vsech dob??? to je podle me smesne

Titulek: Re:  
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2011-05-10 15:51:39
Teminator: Future Shock 10/10 Albion 10/10 Takže asi máš pravdu v tom, že 99% nejspíš ve Score ještě nebylo, ale ultimátní hodnocení se už v něm vyskytlo

Titulek: Re:  
Nick: (Railgun) - neregistrovaný
Datum:2011-05-10 17:53:32
Ono je potřeba se na to hodnocení dívat dnešní optikou, dřív dostávali vysoká hodnocení jen ty nejlepší skvosty. Špatný hry se v recenzích cupovali na hodně malý kousíčky. Dneska už skvosty prostě nejsou, tak je nutný snížit laťku. Spousta her, nad kterýma by se před 10 lety sevřela zem, dneska dostává 80+ s tím, že až na ten ranec nedodělků a kravin to vlastně není vůbec špatná hra. Taky je to možná tím, že na 6 čuflících vod konzole se pořádně komplexní, složitá a hlavně dlouhá hra postavit prostě nedá.

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2011-05-10 18:07:31
tak fajn ale hodnota 10 a 100 stupnice je ponekud odlisna

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-10 22:54:21
Není to jedno, jestli známkuju 1-10 nebo 1-100? Sice těch 100 je jemnější, ale dobrý to je tak na průměry. Stejně se to vždycky známkovalo bajvoko, jak se chtělo a jak se recenzent vyspal.

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2011-05-11 00:18:11
ne neni, predstav si hru, co dostane 95%. Je to nepochybne paradni hra, ale urcite ne dokonala, pac jinak by neprisla o tech 5%. Takhle ale v 10 soustave dostane 10/10, tedy ultimatni hodnoceni. Toto znamkovani je znacne nepresne oproti procentum.

Titulek: Re:  
Nick: (jarek) - neregistrovaný
Datum:2011-05-11 01:01:16
souhlasim s norty

Titulek: Re:  
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2011-05-11 02:11:37
Což je s prominutím naprostej nesmysl. Prakticky vzato si tu hrajeme s číslíčkama - hodnocení 10/10 ani dřív neznamenalo dokonalou hru. Znamenalo prostě hru, která byla nějakým způsobem vyjímečná nebo jedinečná. Příklad - Terminator:FS jako v podstatě první střílečka, která zavedla ovládání myš+klávesnice. Albion je opačným případem - šlo o hru domazlenou do posledního detailu, která geniálním způsobem kombinovala sci-fi, fantasy, z herního hlediska potom několik druhů výhledu. Ještě jednou na závěr - 10/10 neznamenalo perfektní hru (ostatně něco takového neexistuje) - podívejte se třeba na gamespot, tam dostal Albion 7/10.

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2011-05-11 02:44:11
jasne, jen si tu hrajeme s cislicky, ale pokud to je tedy tak, jak rikas, tak potrvzujes, co jsem psal vyse, 10 soustava je naprosto neobjektivni....

Titulek: Re:  
Nick: (Railgun) - neregistrovaný
Datum:2011-05-11 16:56:34
Většinou na vymezení legend bylo něco extra, zlatá/stříbrná/rudá hvězda a nebo něco takovýho. Jinak docela zajímavý počtení je na metacritic.com.

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2011-05-12 01:24:04
ono na metacritic je obecne velmi zajimave pocteni :)...mohu jen doporucit !

Titulek: Re:  
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2011-05-12 03:05:15
norty: Jeee, další srandista, kterej tu začne vytahovat objektivnost recenzí. Recenze jsou už z principu subjektivně srovnávací literární útvar, takže jakýkoliv hodnocení nemá s objektivitou co do činění. Takže jakýkoliv hodnocení, který je tímto způsobem prezentovaný jakýmsi "číslíčkem", je čistě prakticky irelevantní - nebo si opravdu myslíš, že recenzent hodnotí hru tím stylem, že si udělá rešerži všech dříve hodnocených her, nějakým (a nevím jakým) způsobem "změří" jednotlivé složky hry (kvalitu, grafiku, hratelnost, originalitu, zvuky atd.) a následně metodou multikriteriálního hodnocení a váženého průměru vypočte, že např. Portal 2 má dostat 95%? Nebo prostě hru zahraje (v tom lepším případě), resp. si udělá rešerže zahraničních recenzí (v tom horším případě) a následně v duchu "OK, jde to, tak tomu dáme 70%, ale to je takový blbě zaokrouhlený, dáme 72%" prostě flákne hře hodnocení. Co myslíš? Radši se nerozčiluju nad tím, jak hra s herní dobou 6 hodin a originalitou dobře vyvařených ponožek může dostat vyšší hodnocení, než slabej průměr, ale to už by bylo na delší diskuzi.

Titulek: Re:  
Nick: (Railgun) - neregistrovaný
Datum:2011-05-12 05:28:28
Sice to nebyla diskuze o objektivnosti recenzí, ale co napsal xgandalf - nelze s tím nesouhlasit, chybovník na hry ještě nikdo nevymyslel. Akorát právě proto jsou tu ty číslíčka, ono se to nějak zprůměruje a už to má nějakou vypovídající hodnotu. Teda pokud neopisujou úplně všichni. Zrovna ten metacritic je úžasnej v tom, že se tam dá porovnávat jak gamesu hodnotili placení recenzenti, a jak obyčejní hráči. Občas je tam zajímavej rozdíl. A jinak, nejobjektivnější hodnocení je, když i po 10 letech občas vzpomínáte, jak ta gamesa byla super a jak rádi by jste si ji ještě jednou někdy zase zahráli. Tomuhle já říkám objektivních 10/10.

Titulek: Re:  
Nick: (jarek) - neregistrovaný
Datum:2011-05-12 13:02:36
tady jde o to, ze kdyz recenzent hodnoti hru u ktere citi ze je to neco mezi 8 a 9/10 tak da 85%, ale kdyz ma jen stupnici 1 - 10, tak to da dolu na 8/10 a tim hre zbytecne ubere a nebo zaokrouhli na 9/10 a tim hre zbytecne prida. tim padem je stupnice 1 - 100% opravdu objektivnejsi nez 1 - 10, at se vam to libi nebo ne. je hodne lidi, kteri sou zdechli cist celou recenzi a tak je zajima jen na to cislo. jini se zas podle cisla rozhoduji, jestli vubec ma smysl tu recenzi cist. takze kdyz uz tam to cislo je, tak by melo kvalitu hry vystihovat pokud mozno co nejpresnejsi

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2011-05-12 20:17:40
nelze nez souhlasit, ze recenze je naprosto subjektivni a dobre, to konecne cislo taky, nic to vsak nemeni na faktu, ze P2 je dle meho nazoru nadhodnocen. To, ze hry v dnesni dobe upadaji a jen malo ktera vystoupi z proudu mainstreamu neni duvod, aby jsme prece snizovali sve naroky, a kdyz uz se objevi neco velmi nadprumerneho, tak se tetelit blahem a okamzite hazet desitky v domeni, ze zas dlouho nic podobneho nedostaneme. Recenzi jsem necetl, tak nemohu posoudit jak moc koresponduje se zaverecnym honocenim, popripade zdali ho nejak vysvetluje. Nekdo by mohl podat info...

Titulek: Re:  
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2011-05-13 02:06:48
Jarek: Ještě jednou osvětlím základní princip a proč považuju bodové hodnocení za naprosto adekvátní. Jednak - odchylka 5% může být kritická v technických vědách, ale u subjektivního hodnocení je naprosto zanedbatelná. V podstatě to je, jako by si sperpřesnou šuplerou za 10litrů měřil prkno, který potřebuješ přimlátit na vrata. Výsledek bude pochopitelně správnej, ale obyčejným metrem uděláš stejnou práci. Navíc každej recenzent má svoje "úchylky" a jak už jsem psal v příspěvku o něco výše, vždycky se jedná o jeho názor. Věc druhá - pokud je někdo s prominutím tak blbej, že kupuje hru za litr jenom podle jakého procentuálního hodnocení aniž by si aspoň zhruba přelítl recenzi (recenze) a udělal si vlastní obrázek o hře, tak je to jeho problém. Nelze tím ale v žádném případě obhajovat větší "přesnost" procentuálního hodnocení. Mimochodem, zkus si popovídat s nějakým recenzentem v podstatě jakéhokoliv díla (her, muziky, filmů apod.). Většina z nich považuje ono bodové hodnocení za nutné zlo a řeknou ti, že podstata hodnocení je obsažena v recenzi. Apriori totiž můžeš dojít na základě recenze k úplně jinému hodnocení.

Titulek: Re:  
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2011-05-13 02:12:17
2norty: Tak tohle nejsem schopnej posoudit. Já nehrál ani jedničku, nicméně text recenze celkem odpovídá tomu hodnocení (tj. do posledního detailu provedená a promyšlená logická hra). Bráno kolem a kolem, vzhledem k faktu, že se jedná o hodně silnej úder v oblasti logických her, se mi zdá ono hodnocení celkem relevantní, ale jak říkám, P2 jsem nehrál, zakládám na tom, co jsem slyšel a dočetl se.

Titulek: Re:  
Nick: (Rail...ne,PortalGun) - neregistrovaný
Datum:2011-05-13 06:41:46
Portál má to über hodnocení hlavně za kulervoucí novotu. Nepamatuju moc her jako P1, kde mi tak dlouho trvalo, než jsem metodou pokus/omyl pochopil základní principy. Třeba u RTS tohle neexistuje, principy furt stejný, všechno se hraje zase furt stejně. A taky nezapomeňte k P přidat ten humbuk okolo, dort, stopování dalšího dílu přes telnet a tak. Tohle drtivá většina her nikdy mít nebude. P2 je podle toho, co jsem viděl, velmi vymazlenej nástupce P1 a zaslouží si nejvyšší příčku. Až bude každá druhá gamesa jako portál, tak pak nechť zapadne do propasti průměru, ale teď je to špi_ca špic (hnusná cenzura). A to jsem to ještě nehrál, počkejte jak budu cukrovat, až se k P2 taky dostanu.

Titulek: Score 208
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-04 18:43:17
Plné hry ve Score 208: Heroes of Annihilated Empires, Denní hlídka, Pathologic, Glory of the Roman Empire a hlavní hra neoznámená. Vychází 1.6.2011
[Odpověz]

Titulek: Re: Score 208
Nick: (Xen()nzorr) - neregistrovaný
Datum:2011-05-04 19:01:55
WTF? Glory of the roman empire už ve score jednou bylo ne? tfuj!

Titulek: Re: Score 208
Nick: (MVP)
Datum:2011-05-04 22:44:53
Takze tipuju aby si Score udrzelo svuj standart, ze bude hlavni plna hra Polda....

Titulek: Re: Score 208
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-05-04 23:11:09
MVP:hahaha snažíš se být vtipný? už je to spíš trapné než vtipné...

Titulek: Re: Score 208
Nick: (MVP)
Datum:2011-05-05 02:46:25
Me uz veskerej humor davno presel. Jen jsem mel pocit, ze se Polda na Score DVD dlouho neobjevil, tak me to jen tak napadlo :-)

Titulek: Re: Score 208
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2011-05-05 02:51:28
No mě se to zatim zamlouvá uvidíme co bude ta hlavní :)

Titulek: Re: Score 208
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-05-05 02:58:06
No mě se zdá že score se v poslední době s plnými hrami zlepšilo.Ono není MVP na škodu si ty hry nejdřív zahrát než hned psát kdovíjaké to nejsou kktiny.

Titulek: Re: Score 208
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-05-05 06:08:46
MVP: S tim Poldou jsi me oproti Sonate pobavil, to je pravda, toho by tam mohli dat :D Nicmene taky mam pocit ze se to s fullkama u obou casaku docela oproti ty snad rok do nedavna trvajici bide zvedlo.

Titulek: Re: Score 208
Nick: (MVP)
Datum:2011-05-06 01:09:30
Ja to taky myslel jako vtipek. Porad nechapu proc Score fanboyove jsou tak najezeni pri kazde negativni zmince tykajice se Score. Jinak souhlasim s tim, ze se kvalita her u casaku zlepsila. Minule Score s Armou mam doma.

Titulek: Re: Score 208
Nick: (jarek) - neregistrovaný
Datum:2011-05-06 11:22:41
pri tvem neustalem obouvani do Score by obcas neuskodil i nejaky ten vtipek na adresu Levelu. na druhou stranu je fakt, ze tam uz ani neni cemu se zasmat, tam je to spise k placi. od kvality recenzi, papiru az po premrstenou cenu. takze nic.

Titulek: Re: Score 208
Nick: (railgun) - neregistrovaný
Datum:2011-05-06 17:34:35
Jarek: jojo, level je k pláči, vychází tak strašně nepravidělně, jako fulky dává samý kravinky a maskuje to jejich masivním počtem, a vyrábí se z recyklovaného toaletního papíru, což způsobuje tu vyšší cenu, protože za eco green se platí.

Titulek: Re: Score 208
Nick: (jarek) - neregistrovaný
Datum:2011-05-06 19:37:32
asi tak, ja a moje rodina si s tim papirem vytirame zadky a vy za to platite 250 Kc a jeste si v tom libujete. ale jinak nic proti, ja vam to preju. vychutnejte si tu svezest

Titulek: Re: Score 208
Nick: (railgun) - neregistrovaný
Datum:2011-05-06 21:12:57
si to sice vůbec nepochopil, ale nevadí :) snad příště

Titulek: Re: Score 208
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-10 00:57:48
zaklínač

Titulek: jarek
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-02 20:10:14
bezkonkurencimu Levelu??? myslis ten casopis plny parodii na recenze, ktery napriklad ubohemu Falloutu 3 udelil absolutni hodnoceni?
[Odpověz]

Titulek: Re: jarek
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-02 20:38:56
jj piggsy, ten casopis :)

Titulek: Re: jarek
Nick: (?) - neregistrovaný
Datum:2011-05-06 23:39:53
Nejdíř si zjisti fakta aby nemusel řítak srance.

Titulek:  
Nick: (Xen()nzorr) - neregistrovaný
Datum:2011-05-02 16:19:26
Tak dalsi score (207): Gothic 3 + datadisk, Tron 2, Ford Offroad, Outcry
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-02 16:34:42
Tak Gothic 3 mal uz daaavno Level, datadisk nestoji ani za stiahnutie a nieto este aj hranie, Tron 2 blbost hral som to takze to viem posudit, Ford Offroad Cckova hra ktora by pasovala do kategorie freeware a o Outcry pocujem prvy krat takze to nebude ziadny Ackovy titul ale pravdepodobne nejaka splatanina hodna Score, suma sumarum nove score opet nema co ponuknut, na zamyslenie: dokedy bude score trapit na trhu a neuspesne sa pokusat robit konkurenciu bezkonkurencnemu Levelu

Titulek: Re:  
Nick: (...) - neregistrovaný
Datum:2011-05-02 16:53:02
0: Na datadisk G3 vysel pred nedavnem community patch a jsou na nej ohlasy pomerne pozitivni.

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-02 21:27:33
Tak pokud teda vím tak Gothic 3 mělo už i Score.

Titulek:  
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-04-29 21:45:51
Zemřel :(
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-04-29 23:42:55
Ještě žiju, akorát sem už rači nechodím.. Dávám přednost http://www.hodnoceniher.cz/forum/

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-04-29 20:57:50
CO se STALO s PIGGSYM!!!!!!!!!!!!!
[Odpověz]

Titulek: Arma
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2011-04-29 18:41:13
Je tam StarForce?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2011-04-25 01:07:10
zvlast kdyz jsou oba schnili...
[Odpověz]

Titulek: The Thing
Nick: (Já) - neregistrovaný
Datum:2011-04-23 21:42:13
Čeština přiložená na cd Score není. Hraju to ale radši anglicky (čtění je tam minumum, a zbytek jsou stejně mluvené dialogy) a navíc jsem narazil na nějaký bug (Meteorologická stanice - Pierce se zaseknul venku, stojí tam, nakonec se změní na "věc", jako ten předchozí hned na začátku stanice, ale podle návodu má jít celou dobu se mnou a zastřelit se sám až na schodech). Budu to muset zkusit znovu.
[Odpověz]

Titulek: Re: The Thing
Nick: (Já) - neregistrovaný
Datum:2011-04-23 23:58:03
Už jsem na to přišel, přehlédnul jsem jeden klíč.

Titulek: The Thing - čeština
Nick: (Já) - neregistrovaný
Datum:2011-04-23 14:56:47
Jak je to s češtinou The Thing? Ta co je na netu nejde nainstalovat.
[Odpověz]

Titulek: Re: The Thing - čeština
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-04-23 17:18:10
Tam neni ke hre na cd prilozena cestina? Jinak zkousis ji spoustet jako spravce a mas spravne nastavenou cestu?

Titulek: Re: The Thing - čeština
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2011-04-23 22:56:36
ahh jo...po dlouhe dobe jsem se tu zasmal:D...co tu neni piggsy jaksi to tu upadlo :(

Titulek: Re: The Thing - čeština
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-04-24 02:10:24
TY Neregistrovaný-Jdi do p.rdele do p.rdele do p.rdele do p.rdele do p.rdele do p.rdele do p.rdele do p.rdele do p.rdele do p.rdele do p.rdele do p.rdele do p.rdele do p.rdele do p.rdele do p.rdele do p.rdele do p.rdele do p.rdele do p.rdele do p.rdele do p.rdele do p.rdele do p.rdele do p.rdele do p.rdele

Titulek: Re: The Thing - čeština
Nick: (Schnilej Chleba) - neregistrovaný
Datum:2011-04-24 16:52:00
Občas se zapomenu přihlásit a pak tu předvádím takový věci.I si koleduju o BAN na tento web.Já vím,ale nesnesu když někdo píše pod mojí přezdívkou.Fakt sem to já..přihlášení zdržuje.

Titulek: Re: The Thing - čeština
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-04-25 00:38:55
Jasný trapáčku, zajímalo by mě kdo jsi ty náš tajný neregistrovaný Do držky ti dát by bylo málo na takového papulu jako ty :D di fajčit kokoty ty........:D Myslíš že ti na tohle někdo skočí? Já nikdy nepíšu pod neregistrovaný :)

Titulek: Re: The Thing - čeština
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-04-25 00:54:27
Dva chlebové nebo dva kohouti na jednom dvorku nikdy nedělají dobrotu...

Titulek: Re: The Thing - čeština
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-04-25 16:50:34
Schnilej chleba = deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l deb!l

Titulek: login
Nick: (Xen()nzorr) - neregistrovaný
Datum:2011-04-20 01:58:18
Proč mi login pořád háže neautorizovaný přístup? O_o
[Odpověz]

Titulek: fullky
Nick: (George) - neregistrovaný
Datum:2011-04-17 17:23:57
Zdravím, nebyly oznámeny fullky, co budou v příštím Levelu(204) a příštím SCORE(207) ?? dík
[Odpověz]

Titulek: Re: fullky
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-04-17 17:48:23
boli

Titulek: Re: fullky
Nick: (Delnik)
Datum:2011-04-17 23:34:21
V Levelu 204 - Battlestation: Pacific. Ve Score 207 Tron 2.0, Denní hlídka, Sublustrum/Outcry a další dvě neoznámené. Vychází 6.5.2011

Titulek:  
Nick: (mužíček) - neregistrovaný
Datum:2011-04-16 00:38:37
Srajdy...zase ušetřím..:)
[Odpověz]

Titulek: Chyby
Nick: (Delnik)
Datum:2011-04-15 23:28:12
Brávo promiň, ale vloudila se ti sem chybička, na obálce je Crysis 2, tohle je obálka z minulýho měsíce. A ve Score je jen Freedom Force a ne Freedom Force Vs. Third Reich
[Odpověz]

Titulek: Re: Chyby
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-04-17 12:54:49
s tou obálkou máš pravdu ale freedom force vs third reich ve Score je

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %