Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v BŘEZNU 2011 u PC magazínů ?

> Datum vydání: 2011-03-11 22:23
> Autor: Braveman
>


Plné hry ve SCORE / ABC/ LEVELU v lednu 2011

Buďte informováni o nově ohlášených plných hrách na stránkách vyhledávače Přidej na Seznam či Add to Google

Přejít na měsíc únor 11
Přejít na měsíc duben 11

Magazín/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry

Upoutávky / Videa ze hry
LEVEL 202
Vychází: 11.3.2011
Cena: 250Kč / 14,10€ (424,80Sk)
Upoutávka
Obálka


Plná hra:
Tomb Raider: Underworld
Hodnocení hry Tomb Raider: Underworld


SCORE 205
Vychází: 14.3.2011
Cena :199Kč / 9,92€ (299Sk)

Upoutávka
Obálka


Plné hry:

Alien vs. Peredator 2

Datum vydání: 22.10.2001
Kategorie: FPS
GameRankings.com: 85.7%



Cryostasis
CZ
Hodnocení hry Cryostasis: Sleep of Reason




East India Company
CZ
Hodnocení hry East India Company



Shattered Horizons
Hodnocení hry Shattered Horizon

Future Wars

Datum vydání: 25.3.2010
Kategorie: Strategie realtime
GameRankings.com: 56.5%






D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Braveman spí?
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-04-14 13:52:12
Už je duben, já vím, že březen - za kamna vlezem, duben - ještě tam budem, ale už jsou známé plné hry i na květen, tak co takhle doplnit duben.
[Odpověz]

Titulek: Re: Braveman spí?
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2011-04-14 15:03:48
Braveman si podľa mňa povedal, že už na tie chujoviny čo dávajú momentálne do Score už ani netreba upozorňovať a Level má svoju vlastnú stránku funkčnú, takže to asi pomaly zabalí :-)

Titulek: Re: Braveman spí?
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2011-04-14 15:06:27
Tvé přání budiž mi na zítřek rozkazem... :)

Titulek: Score 207
Nick: (Hofmen) - neregistrovaný
Datum:2011-04-13 17:55:37
Plné hry ve Score 207: Tron 2.0, Denní hlídka, Sublustrum/Outcry a další dvě neoznámené. Vychází 6.5.2011
[Odpověz]

Titulek: Re: Score 207
Nick: (rejpal) - neregistrovaný
Datum:2011-04-13 18:27:13
Tron 2 ?to bych nekoupil ani vožralej.Jinak srajdy nad srajdy.

Titulek: Re: Score 207
Nick: (kukura) - neregistrovaný
Datum:2011-04-13 20:08:41
Tron 2.0, OutCry....parada, pricemz hlavni tahak stale neoznamen.

Titulek: Re: Score 207
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2011-04-14 14:54:09
No jak tak kukám, tak zas ušanujem 9,92 Euro. Tron 2.0 je už dosť stará záležitosť (2003) a k tomu je to (vraj) dosť neprehľadné bludisko len pre fandov filmu a ajťákov čo pochopia technické narážky v hre a k tomu s absolútne hlúpou AI nepriateľov. Pre ostatných len nezaujímavá, stará, prefarbená 3D strieľačka po ktorej vás po pár hodinách hrania poriadne rozbolí hlava. Day Watch ťahová stragégia (ktorých už podľa mňa v poslednom čase bolo až dosť) a ešte k tomu druhý diel (teda ja sa nepamätám, či bol v Score aj Night Watch, ale asi nie). Film Nočná hliadka bola podľa mňa neskutočná ko*otina, ktorú som dopozeral len so zaprením všetkých síl a rozumu, knihu rozhodne čítať nebudem a ani kupovať Score kvôli hre. To radšej mohli dať Hammer and Sickle, ktorý by bol určite pre veľa ľudí zaujímavejší. Sublustrum alias Outcry audiovizuálne určite zaujímavá adventúra, ktorá je ale veľmi náročná aj pre hardcore adventuristov. Mne osobne v tejto kategórii postačí The Void, ktorý bol v Score nejako pred rokom...

Titulek: Re: Score 207
Nick: (jarek) - neregistrovaný
Datum:2011-04-15 12:05:06
šetřit na tak skvělém časopisu může akorát trubka nebo strýček Skrblík

Titulek: Re: Score 207
Nick: (Xen()nzorr) - neregistrovaný
Datum:2011-04-15 13:15:34
trochu přehnané...

Titulek: Re: Score 207
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2011-04-19 14:42:44
Jarek, ja fakt milujem frajerov ako ty, ktorí schovaní v bezpečí pri svojom PC hneď každého za maličkosti pourážajú. Z očí do očí by sme sa asi inak rozprávali. To k tej trubke. K skrblíkovi len toľko, že v mojej situácii, keď si Score kupujem ôsmym rokom a hrami už mám preplnenú vitrínu kde ostal zvyšný priestor na cca 10 DVD obalov (štandardných hrubých), musím už dosť zvažovať čo mi stojí za to si kúpiť a do nej dať. Budúce Score DVD (ak v ňom budú uvedené hry) to v mojom prípade nebude. Dôvody som rozpísal minule a aj som tým možno niekomu pomohol vyhnúť sa sklamaniu. Ak so mnou niekto nesúhlasí alebo má iný názor, treba sa tu vyjadriť, zato netreba hneď útočiť.

Titulek: PC-CD
Nick: (Delnik)
Datum:2011-04-13 17:32:28
Dnes na stáncích PC-CD s hrou Wolfschanze II: Kód vítězství
[Odpověz]

Titulek: Score 206
Nick: (Delnik)
Datum:2011-04-12 16:47:29
Tak na Score facebůku je obálka s Crysis 2 a 5 plnými hrami ale nikde jsem nenašel jakými. Vychází snad ve středu.
[Odpověz]

Titulek: Re: Score 206
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-04-12 18:22:13
Předplatitelé by měli dostat Score dnes, tak se pochlubte.

Titulek: Re: Score 206
Nick: (Janko) - neregistrovaný
Datum:2011-04-12 18:36:31
Však hry v Score 206 tu už boli napísané. Arma Gold, The Thing, Bus Driver, Freedom Forces.

Titulek: Re: Score 206
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-04-12 18:46:00
Předplatitelé to dostanou zítra.jo a k těm fulkám co jsou bude ještě Sunage.

Titulek: Hry ve SCORE 206
Nick: (Kusbi) - neregistrovaný
Datum:2011-04-12 18:47:39
Takže hry jsou nakonec: ArmA Gold, Bus driver, The thing, Sunage a Freedom force

Titulek:  
Nick: (WTFWTFWTFWTFOMGOMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!) - neregistrovaný
Datum:2011-04-09 19:36:50
BOOOOMBA JESTLI TY HRY VYJDOU VE SCORE KUPJU NA 1000000000000000000000000PROCENT!!!!!!!!SUPR KONEČNĚ NĚJAKÝ PECKA HRY SUUUUPPPR
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-04-10 20:13:15
No nějaký starý alieni a ruská adventura mě moc nadchnout nedokáží...

Titulek:  
Nick: (DA2) - neregistrovaný
Datum:2011-04-09 19:31:28
prosím o pomoc s dragonage 2 jak ho mám opravit abych mohl ukládat hru plííís ..jakoukoliv pomoc ocením..thanks
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Pepek) - neregistrovaný
Datum:2011-04-09 21:18:04
Kup si originááááááááál :)

Titulek:  
Nick: (driver pařan) - neregistrovaný
Datum:2011-04-09 13:36:14
prý vichází __!! 24.06.2011 je to pravda
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba) - neregistrovaný
Datum:2011-04-09 17:54:13
WTF ???!

Titulek: Re:  
Nick: (Shnilej Chleba ( BTW pěkný nick xD )) - neregistrovaný
Datum:2011-04-10 14:04:02
1) Kdo, co vychází? SCORE? To asi ne... 2) Vychází s měkkým i může napsat jen blb, to se odráží i na věrohodnosti příspěvku.

Titulek: Re:  
Nick: (Delnik)
Datum:2011-04-10 17:47:57
Chlapci já si myslím že mluví o novým Driveru. Určo ne o Score, datum je 24. 6.

Titulek: Level
Nick: (Podra) - neregistrovaný
Datum:2011-04-08 03:48:33
Tak pristi fulka v Levelu bude ....Battlestations: Pacific
[Odpověz]

Titulek: Re: Level
Nick: (MaMs)
Datum:2011-04-08 13:58:30
Zklamání... Torchlight a Velvet assassin musí vydržet do přespříštího čísla, Battlestation hrát nebudu..

Titulek: Re: Level
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2011-04-08 17:40:48
JJ zadna slava, no pokazdy to nemuze bejt dobry.

Titulek:  
Nick: (krucifix) - neregistrovaný
Datum:2011-04-08 00:22:15
Score 206:Toca race driwer 1 a 2 ,Mirrors Edge,Red Faction,Juiced
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-04-08 01:10:35
Jaky dil Red Faction? Kdyby Guerilla tak beru vsemi deseti...

Titulek: Re:  
Nick: (krucifix) - neregistrovaný
Datum:2011-04-08 01:14:22
To bych napsal,ne..?je to první díl.No,jednička.Jj první díl.Jo,je to jednička.První díl.Juiced je taky první díl.Jo,jednička.

Titulek: Re:  
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2011-04-08 01:17:25
Myslim ze na dalsi mesic jsou plny hry napsany.Ze by FAKE?

Titulek: Re:  
Nick: (MaMs)
Datum:2011-04-08 01:21:58
Spíš opožděnej apríl.. Je jasné, že Mirrors Edge se jako fulka nikdy neobjeví, protože každej ví, že EA hry k časopisům nepouští.. Navíc hry do 206 jsou dávno oznámené..

Titulek: Re:  
Nick: (jelítko) - neregistrovaný
Datum:2011-04-08 01:57:49
A že by si napsal jaké sou hry?to tě nenapadne?

Titulek: Re:  
Nick: (br) - neregistrovaný
Datum:2011-04-08 03:06:53
už je to tady jednou napsáno? co se poohlédnout? to tě nenapadne?

Titulek: Level
Nick: (Romnav) - neregistrovaný
Datum:2011-04-07 16:44:53
V novém Levelu budou tyto plné hry: špionážní akce Velvet Assassin a RPG Torchlight.
[Odpověz]

Titulek: Re: Level
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2011-04-07 17:46:58
A predplatitelum prisel LEVEL uz?Kdyztak sem hodte jaky budou hry ten dalsi mesic.

Titulek: Re: Level
Nick: (MaMs)
Datum:2011-04-07 17:48:02
Tak přece je druhá hra lahůdka, jak slibovali...

Titulek: Re: Level
Nick: (Pters) - neregistrovaný
Datum:2011-04-07 18:37:57
Je Torchlight v češtině? A jaké budou hry další měsíc?

Titulek: Re: Level
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-04-07 19:55:56
Torchlight vysel v cestine od Comgadu - solidni diablovka.

Titulek: Re: Level
Nick: (Pters) - neregistrovaný
Datum:2011-04-07 22:01:04
Re: 777 Pokud je Torchlight v češtině tak si zaručeně LEVEL koupím :)

Titulek: Re: Level
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-04-07 23:45:43
Ja jsem si ho koupil jeste pred Vanocemi za 4 stovky - jo kdybych to tusil... :) Ale jo, nelituju, je to sympaticka a dobre hratelna hra.

Titulek: Re: Level
Nick: (MaMs)
Datum:2011-04-08 01:25:06
Jestli je Torchlight česky se nikde nepíše, ale vsadil bych se, že nebude (toho textu tam zase tolik není..) a plné hry na příště zítra, Level dnes nedošel, i když ho mám předplacený..

Titulek: Re: Level
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-04-08 17:42:24
Torchlight je v ENG :-(

Titulek: WTF + Crysis2
Nick: (Xen()nzorr) - neregistrovaný
Datum:2011-04-06 15:09:30
Tak sem se chtěl přihlásit a hodilo mi to Neatorizovaný přístup, to je zase co? =D Zkoušel sem to jak v novym IE tak v google chrome a výsledek stejný. Mno, tak sem si postěžoval a teď druhá věc, pařil někdo crysis 2? Jelo mi to vpohodě dokud sem se nedostal do mise, kde dlouho chodíte kanálem a nakonec se vám zresetuje oblek a hodí video. Už v té chvíli se začne sekat zvuk a pak jakmile video skonči tak hra na 100% vždy spadne ='[, nemá někdo save po tom videu?
[Odpověz]

Titulek: Re: WTF + Crysis2
Nick: (:)) - neregistrovaný
Datum:2011-04-06 18:59:31
Co takhle si koupit originálku Crysisu 2?

Titulek: Re: WTF + Crysis2
Nick: (Xen()nzorr) - neregistrovaný
Datum:2011-04-06 20:20:33
A kdo říká, že nemám? =P

Titulek:  
Nick: (Nick) - neregistrovaný
Datum:2011-04-04 21:23:00
(0): Hráči AvP2 ještě celkem dost hrají, takže na serverech určitě někoho můžeš potkat, nicméně ta verze ve SCORE je Singleplayer only, úmyslně není přibalen multiplayer klíč...
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-04-05 01:02:45
Pokud budete chtít, mám seriové číslo na avp2 takže jestli chcete tak ho sem napíšu nebo napíšu na skype:hartstock231. Hru mám origoš takže by to mělo jet :). Jo a opravte si to: Prej:Váš komentář obsahuje sprosté slovo:c.d key :D:D:D to mě pochčij :D:D:D

Titulek: avp2
Nick: (Lachlan)
Datum:2011-03-29 01:43:59
ahoj, nevíte proč nejde nainstalovat avp2 ze score ? Mám w7 a v půlce instalace mě to zamrzne a nejede dál. Šlape to všem nebo máte někdo stejný problém
[Odpověz]

Titulek: Re: avp2
Nick: (Janko) - neregistrovaný
Datum:2011-03-30 03:55:55
Mám Win7 64bit a AvP2 mi funguje. Tiež to mám zo Score.

Titulek: Re: avp2
Nick: (Lachlan)
Datum:2011-03-31 00:05:37
stalo se mi to i u call of juarez. Třeba cryostasis se v poho naistaloval tak tyto dvě hry tak v půlce instalace zamrznou případně hlásí že nemůžou najít soubor ... atd Nevím jestli to nemůže být mechanikou

Titulek: Re: avp2
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-04-03 04:47:25
taková technická, dá se u takhle starý hry ještě hrát klasickej multiplayer, tj že najdu nějakej server přímo ve hře a připojim se?

Titulek: cryostasis
Nick: neregistrovaný
Datum:2011-03-25 03:46:30
tak hral sem to cryostasis,co je ted ve score a musim rict ze me celkem bavilo,kdyz prekonate prvni hodinu hry,tak mate vyhrano
[Odpověz]

Titulek: Dotaz
Nick: (Petr) - neregistrovaný
Datum:2011-03-24 15:24:51
Kolik dostal ve Score Killzone 3?
[Odpověz]

Titulek: Bonusweb
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-03-23 13:50:24
Nejede mi Bonusweb, nevíte co s tím je? Nebo je chyba jen u mě?
[Odpověz]

Titulek: Re: Bonusweb
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2011-03-23 16:50:42
mne jede nyní v pohodě...

Titulek: Re: Bonusweb
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-03-23 19:53:03
Mně to pořád chybu: Bad Request

Titulek: Re: Bonusweb
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2011-03-24 19:05:44
no to je tvoje chyba...smaz si cookies

Titulek: Top Cd edice
Nick: (Delnik)
Datum:2011-03-18 18:52:33
Tak dneska snad na stáncích XIII. Super komiksovej nářez.
[Odpověz]

Titulek: Re: Top Cd edice
Nick: (jan) - neregistrovaný
Datum:2011-03-22 19:42:15
Chci se zeptat to je ta edice co nahrazuje abc a vychází taky každý dva týdny? a co bude příští hra?

Titulek: Re: Top Cd edice
Nick: (Gun)
Datum:2011-03-22 23:12:24
Vypadá to, že jo. Příště by měla být hra Fritz 9.

Titulek: Re: Top Cd edice
Nick: (Delnik)
Datum:2011-03-23 19:27:39
Změna vydávání, jestli jsem se dobře díval tak z toho udělali měsíční intervaly a příště by opravdu měly být šachy Fritz 9.

Titulek: Re: Top Cd edice
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-03-24 00:37:50
Ahoj, nevite kde se ad v Brne XIII poridit? Obehal jsem apr trafi ka nic :(. dik

Titulek: Re: Top Cd edice
Nick: (Ivo) - neregistrovaný
Datum:2011-03-25 16:32:39
ahoj nevite jestli maji nekde internetove stranky kde by se dalio zjistit kdy to presne vychazi Diky

Titulek: Re: Top Cd edice
Nick: (Delnik)
Datum:2011-03-25 17:55:06
XIII opravdu minulý týden vyšla hned v pátek jsem ji koupil. Zjistil jsem si to na DVDinform.cz ale na ofiko stránkách TOP CD nic o týhle edici není, aspoň jsem tam nic nenašel.

Titulek: Re: Top Cd edice
Nick: (Gun)
Datum:2011-03-25 19:51:30
Tak jsem včera úspěšně dohrál XIII musím říct, že to je nejlepší hra, co kdy v abc (teď topcd edici) vyšla...všem jednoznačně doporučuji. Jen nevím jak ostatním, ale když chci spustit ten editor, tak mi nejde.

Titulek:  
Nick: (HELP!!!!!!!!) - neregistrovaný
Datum:2011-03-16 01:00:28
ne ne warez nikdy,jenom my to pokaždý napsalo chybu při instalaci tot vše.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Kusbi) - neregistrovaný
Datum:2011-03-14 21:00:09
V příštím SCORE by měla být hra The Thing
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-03-14 22:09:00
Tahle udajna hororova libustka mne v minulosti utekla a dnes se jiz krabicove sehnat neda - pokud to bude pravda, kupuji vsemi deseti..

Titulek: Re:  
Nick: (Delnik)
Datum:2011-03-15 00:50:28
Arma gold edition, The Thing, Bus driver, Glory of the roman empire, Freedom Force - plné hry ve Score 206.

Titulek: Re:  
Nick: (Delnik)
Datum:2011-03-15 00:59:16
A jen tak k The Thing, hrál jsem 2 a vždycky jsem se dobře bavil, dobrá gamesa s dobrým příběhem. Na svoji dobu Super - doufám že Score bude opakovat něco pro "pamětníky", rád bych některý gamesky zvopáknul i když AvP mě nebraly oba díly jsem dohrál jak se říká GoG :-))

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-03-15 01:20:16
Děláte si p.r.d.e.l ? Score 205 a 206 bude mít snad nejlepší plný hry za poslední rok :) Vítejte opět v herním blahu.

Titulek: Re:  Plné hry Score 206
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2011-03-21 20:23:40
No tak aj Score 206 pôjde mimo mňa - no aspoň ušanujem prašule a stále viac sa stenšujúci priestor v mojej vitríne. Glory of the Roman Empire už raz ku Score bolo a rozhodne to nie je nejaká hra, ktorú by bolo treba v krátkej dobe opakovať!!! The Thing mám pirátku a rozhodne si (aj napriek dlhodobému vymývaniu mozgu od redakcie) nehodlám kupovať originálku. Mimochodom tá hra má skvelú atmosféru, ale keď som to dávno hral, niekde som sa tam stratil a nevedel čo ďalej robiť až som to potom odinštaloval. No a Freedom Force vs. the 3rd Rheich mám 3x - k Levelu, Score a ešte aj k nejakej originálke od TopCD. Toto je ale asi tá predošlá hra (bez Tretej ríše), pre mňa ale nie dôvod si to kvôli nej kúpiť. Strieľačky mám rád ale nie tie realistické kde ma za každým rohom nevedno kto odj*be, takže Arma tiež nie. Prvú Operáciu Flashpoint som vydržal hrať tak hodinku-dve kým išiel dole z harddisku. No a Bus Driver, to je len pre ozajstných fandov žánru.

Titulek: Re:  
Nick: (Radomirson)
Datum:2011-03-23 02:47:38
petata: V příštím SCORE nebude Freedom Force vs. the 3rd Reich, ale starší díl, který se jmenuje pouze Freedom Force.

Titulek: Re:  
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2011-03-23 19:32:46
Radomirson: Dík za upozornenie, ale som si toho vedomý, len si si zle prečítal môj predošlý príspevok.

Titulek: Re:  
Nick: (Radomirson)
Datum:2011-03-25 02:22:32
petata: JJ, pravda, moje chyba.

Titulek:  
Nick: (helllp!!!!!!!!!) - neregistrovaný
Datum:2011-03-14 18:03:51
jak se v DRAGON AGE 2 saveuje dííík
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Lynch) - neregistrovaný
Datum:2011-03-14 20:22:31
Tak jestli neumíš tohle, tak bys neměl DAII snad ani radši hrát! Jinak by to možná mohlo být ESC a kliknutí na SAVE.

Titulek: Re:  
Nick: (Smrk) - neregistrovaný
Datum:2011-03-14 21:02:15
Na některých strojích je bug, který znemožňuje uložit hru. Napravo ti v tom případě běhá savovací kolečko a neuloží se hra. Zkus vypnout autosave a hudbu. pokud to nepomůže, najdi si patch 1.01, který to opraví. Pokud máš warez, nezbývá ti než čekat na novej exáč.

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-03-15 01:21:20
Spíš jsi chtěl napsat. Budeš muset počkat a na to budeš mít peníze :)

Titulek: SCORE fullky
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2011-03-14 15:50:54
Plné hry: Cryostasis (CZ), East India Company (CZ), Aliens vs Predator 2, Future Wars a Shattered Horizon
[Odpověz]

Titulek: Re: SCORE fullky
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2011-03-21 20:04:07
No, číslo 205 ide zas mimo mňa. Shattered Horizon je čisto multiplayerovka a ešte k tomu šlape len na DirectX 10, na čo Score nejak okato neupozorňuje, takže dosť veľa ľudí bude doma po nainštalovaní nadávať :-) Nejako sa mi prestáva páčiť politika dávania čisto multiplayerových hier k časopisu, dúfam, že im to nezostane nadlhšie. Cryostasis som CHVALABOHU skúšal demo (inak by som to kúpil) a na notebooku s GeForce 8600M a 2 GB RAM mi to vôbec neišlo spustiť. Snáď slabý procesor, snáď treba tiež DX10, neviem, ale treba na to asi ozaj silný stroj, na čo predpokladám, že Score tiež moc neupozorňuje. 2 stratégie idú mimo mňa, dokonca na Future Wars som na nete nenašiel žiadnu recenziu, takže asi to bude nejaká (pravdepodobne ruská) "bomba". Jediná hodnotná hra je podľa mňa ten AvP 2, ale ten zas mám. Tí čo ale nemajú, kľudne odporúčam si Score kúpiť len kvôli AvP 2, hlavne za mariňáka je to bohovská atmosferická vec - hlavne začiatok. No ale nemohli k tomu tí žebráci po 9 rokoch od vydania už zohnať aj skvelý datadisk Primal Hunt? Hanba!

Titulek: Score
Nick: (Marek127)
Datum:2011-03-12 19:41:57
Tak tohle číslo Score si koupim :D
[Odpověz]

Titulek: Re: Score
Nick: (Gun)
Datum:2011-03-13 22:10:27
JJ já taky,hlavně mě láká ten Cryostasis, snad nekecaj...

Titulek: Re: Score
Nick: (Janko) - neregistrovaný
Datum:2011-03-13 22:42:00
Cryostasis už bol kedysi v Leveli.

Titulek: Re: Score
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-03-13 23:18:00
Janko:Nepleteš si to náhodou s Necrovision ? Ten u levelu byl Cryostasis mám dojem ještě nebyl nikde :)

Titulek: Re: Score
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-03-13 23:22:44
Janko:Tak sorry máš pravdu byl :)

Titulek: Re: Score
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-03-14 19:10:01
Já se těším na AvP 2, zavzpomínám na dobu dávnou a snad se budu i bát. Hru za marińáka si pořád matně pamatuju. Cryostatis, je taky vcelku pohodová hra, je tam dost cítit odkud hra přišla. Stejně jako u Stalkerů, či Metra..

Titulek: Re: Score
Nick: (Gun)
Datum:2011-03-14 23:13:05
JJ v Levelu byl, ale já level nekupuju zvláště ,když obsahuje max. dvě plné hry a časopis který mně taky nevyhovuje + cena. Tím nechci urazit Leveláře, ale já mám radši Score...

Titulek: Re: Score
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-03-14 23:27:35
Ohledne Cryostasis pokud nemate slusnejsi herni (dnesni) masinu tak si moc neskrtnete, hw naroky na gk a neoptimalizace jsou dost drsny viz: http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/12776-cryostasis-zhodnoceni_narocnos ti_a_vykonu?start=8. Sam jsem hru zkousel na 9800 Gt (pravda, dnes uz postarsi nicmene na drtivou vetsinu soucasnych her stale postacujici) a framerate byl hodne nizkej i pri rozumnem snizeni vseho co slo-jen pro info.

Titulek: Re: Score
Nick: (MVP)
Datum:2011-03-15 00:28:33
Na tu bidu, co Score posledni dobou predvadi....jsou plne hry 205 neodolatelna nabidka :). Alespon se podivam, jak si Basta vede. Tak EDIT: plne hry z 206 jsou neodolatelna nabidka :-)

Titulek:  
Nick: (Bonpar) - neregistrovaný
Datum:2011-03-12 18:48:04
Na Score FB se kdesi píše, že bude ještě navíc Alien vs Predator 2 a Cryostasis.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-03-12 20:03:07
Plus tam ještě bude East india company a future wars :)

Titulek: Re:  
Nick: (Igor Hnízdo) - neregistrovaný
Datum:2011-03-13 00:37:02
Tak do toho bych sel, o origosku AVP2 jsem prisel, tohle bych bral a s Cryostasisem jako bonus, jen aby to byla pravda :)

Titulek: Re:  
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2011-03-13 01:01:53
Jestli to bude pravda tak do toho jdu na 100%.

Titulek: Re:  
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-03-13 01:29:18
Co by tím bašta získal kdyby kecal?

Titulek:  
Nick: (Adam) - neregistrovaný
Datum:2011-03-12 17:55:13
A nevi nahodou nekdo co bude v dalsich cislech Score a Level za plne hry?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-03-12 20:07:09
V dalším Levlu bude Velvet Assassin a překvapení.

Titulek: jjjjjj
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-03-12 17:10:21
Shattered Horizon jsem ještě neměl odvahu vyzkoušet..pokud v tom score budou jině hry než mám doma tak si ho koupím :)
[Odpověz]

Titulek: po letech score?
Nick: (BRUNO) - neregistrovaný
Datum:2011-03-12 15:49:07
Shattered Horizon je docela zajimava mp. pokud vam to pc rozchodi tak stoji za zkosku. ale je narocnejsi na ovladani.. :)
[Odpověz]

Titulek: Pěkný
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-03-11 22:52:15
Jsem z vědav co bude za pecky v tom score :D Ale hlavní je, že jsem zde napsal jako první :D
[Odpověz]

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %