Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v ÚNORU 2011 u PC magazínů ?

> Datum vydání: 2011-02-10 18:15
> Autor: Braveman
>


Plné hry ve SCORE / ABC/ LEVELU v lednu 2011

Buďte informováni o nově ohlášených plných hrách na stránkách vyhledávače Přidej na Seznam či Add to Google

Přejít na měsíc leden 11
Přejít na měsíc březen 11

Magazín/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry

Upoutávky / Videa ze hry
LEVEL 201
Vychází: 11.2.2011
Cena: 250Kč / 14,10€ (424,80Sk)
Upoutávka
Obálka


Plné hry:
Men of War
Hodnocení hry FlatOut Ultimate Carnage

Death to Spies: Moment of Truth
Hodnocení hry Death to Spies: Moment of Truth


Alien Shooter: Vengeance
Hodnocení hry Dark Messiah of Might a Magic


SCORE 204
Vychází: 18.2.2011
Cena :199Kč / 9,92€ (299Sk)

Upoutávka
Obálka


Score 204
Plné hry:
Lead and Gold
Hodnocení hry Lead and Gold: Gangs of Wild West

Simon the Sorcerer 4 CZ
Hodnocení hry Simon the Sorcerer 4: Chaos Happens




Twin Sector
Hodnocení hry Twin Sector





GTR
Hodnocení hry GTR




Grotesque Tactics: Evil Heroes
Hodnocení hry Grotesque Tactics: Evil Heroes








D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Death to Spies: Moment of Truth
Nick: (Honza) - neregistrovaný
Datum:2011-03-11 14:45:11
Hele ten Death to Spies: Moment of Truth co by mel byt jeste v Levelu - je v cestine?
[Odpověz]

Titulek: Re: Death to Spies: Moment of Truth
Nick: (Mira) - neregistrovaný
Datum:2011-03-11 20:16:57
Ne je v anglictine.

Titulek: LEVEL 203
Nick: (MaMs)
Datum:2011-03-10 15:22:44
V dubnovém Levelu bude jako plná hra Velvet Assassin (+ druhá neoznámená, prý nějaká lahůdka). Vychází 8.4. Nevím jak ostatní, ale já jsem spokojený. Jak s dnešní Larou, tak i s hrou na příště..
[Odpověz]

Titulek: Re: LEVEL 203
Nick: (pm.jiri) - neregistrovaný
Datum:2011-03-10 16:37:37
Nechci ti kazit radost, ale Velvet Assassin je témeř nehratelná sra*ka, špatná hra. Však uvidíš sám...

Titulek: Re: LEVEL 203
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2011-03-10 17:14:24
No ja bych se taky neradoval takovy terno to zas neni :).Uvidime co dalsi hra....

Titulek: Re: LEVEL 203
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-03-10 18:12:35
Asi taky žádná sláva, to už by se pochlubili...

Titulek: Re: LEVEL 203
Nick: (COOL) - neregistrovaný
Datum:2011-03-10 19:42:51
HM Velvet Assassin průměrná pc hra i bugy se najdou a překvapení??Můj typ podprůměrná až průměrná pc hra že by závodní??(opravdu lahůdka).Čekal jsem lepší pecku po LAŘE u LEVELU a nic.A SCORE to nestojí ani za řeč(zpoždění a pc hry taky nic moc,o třídu horší jak LEVEL).

Titulek: Re: LEVEL 203
Nick: (railgun) - neregistrovaný
Datum:2011-03-10 22:04:33
Náhodou, sametová vražedkyně byla fajn hra. O zabugovanosti nemůže být řeč, mě to běhalo dobře. Spíš většina lidí nepřežila zjištění, že tam nejdou náckové kosit po tuctech jako ve wolfensteinovy. Holt stealth hra pro trpělivé...

Titulek: Re: LEVEL 203
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2011-03-11 20:46:49
Myslím, že ten Velvet Assassin dávajú po minulom Death to Spies až priveľmi skoro. Predsa len stelth hry sú len menšinový žáner, a k tomu sú obe dosť ťažké. Mimochodom nikto ešte nemáte nejaké prekecy zo Score? Som zvedavý, aké pecky od Buky, 1C a Techlandu zas na nás chystajú :-)

Titulek: Re: LEVEL 203
Nick: (AL) - neregistrovaný
Datum:2011-03-11 21:44:51
Jak psal Bonpar níže: bude prý Shattered Horizon.

Titulek:  
Nick: (da2) - neregistrovaný
Datum:2011-03-09 21:06:36
sorry,dragon
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (da2) - neregistrovaný
Datum:2011-03-09 21:06:09
je už čeština na drgon age 2
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Pedro 88) - neregistrovaný
Datum:2011-03-10 19:21:54
Čeština do Dragon Age II se připravuje odhad je tak červenec-srpen

Titulek: Brezen
Nick: (E) - neregistrovaný
Datum:2011-03-07 16:51:04
Nevi nekdo co je avizovany co ma vyjit v breznu?
[Odpověz]

Titulek: Re: Brezen
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2011-03-08 13:40:32
V levelu Tomb Raider Underworld. O Score se zas pro zmenu nic nevi :D

Titulek: Re: Brezen
Nick: (MVP)
Datum:2011-03-09 00:17:57
Napis na Score facebook : jaka bude plna hra v dalsim cisle? :)....ne to byl vtip, nedelej to. POkud teda nechces prijit k urazu.

Titulek: Re: Brezen
Nick: (Bonpar) - neregistrovaný
Datum:2011-03-09 23:30:12
Jedna z her (leader) bude Shattered Horizon. http://store.steampowered.com/app/18110/?snr=1_4_4__13 Ten odkaz proto, že bude potřeba registrace na Steamu.

Titulek: CHYBA
Nick: (nula) - neregistrovaný
Datum:2011-03-01 02:08:23
Napsal jsem normální příspěvěk a když jsem ho chtěl odeslat, napsalo to chybu: Váš příspěvek nebude odeslán, protože obsahuje zakázané slovo č*u*r*ák. Nic takového jsem nepsal, a tak jsem v příspěvku zkusil smazat slovo r*e*p*r*á*k*y a už to šlo. Prostě tato diskuze nepozná rozdíl mezi č*u*r*á*k*e*m a r*e*p*r*á*k*e*m. Opravte si to.
[Odpověz]

Titulek: Re: CHYBA
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2011-03-01 02:33:43
Vítej do klubu..:-))

Titulek: Re: CHYBA
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2011-03-01 23:09:25
:) pořád to vyhazuje prapodivné chyby, zatím jsem to provizorně ošetřil

Titulek: Re: CHYBA
Nick: (Gun)
Datum:2011-03-02 01:14:52
Výbornej příspěvěk Reprák :D

Titulek: Re: CHYBA
Nick: (Tomik) - neregistrovaný
Datum:2011-03-02 02:41:21
Jé, pánové, já myslel, že mám halucinace a že jsem trouba já, když mi to nešlo s re-prá-kem poslat- a ono ni, to systém :-)

Titulek: Re: CHYBA
Nick: (ifaraday)
Datum:2011-03-04 16:17:47
No já jsem tu jednou chtěl napsat, že zrovna hraju Tro-pi-co a nešlo to, protože to prý obsahuje zakázané slovo pi-co.

Titulek:  
Nick: (nula) - neregistrovaný
Datum:2011-03-01 02:02:41
Já mám už asi 8 let dřevěné Genius 5.1 (tenkrát stály myslím 3400,-) a v životě jsem s nima neměl žádný problém, zvuk jak víno, tak nevim..
[Odpověz]

Titulek: Re: Geniusy hrají za pětistovku skvěle? Ano :-)
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2011-02-28 03:11:36
Kupodivu poradím - úplně špatný vzhledem k ceně nejsou Redstary RS-220, hrajou hodně slušně a jsou včetně dálkovýho ovládání (teď se bavíme o 2.0 sestavě). Ano, pokud pochopitelně sháníte repro za 500,-, tak tam už ty volby jsou z principu natolik limitovaný, že Geniusy nejsou špatný, ale tohle už jsou opravdu šumítka (beru to tak, že okolo litru je to úplnej základ). K vám do dílny si myslím, že to dálkové ovládání by se mohlo šiknout.
[Odpověz]

Titulek: Re: Re: Geniusy hrají za pětistovku skvěle? Ano :-)
Nick: (Tomik) - neregistrovaný
Datum:2011-03-02 02:47:15
Himl! Takovej pěknej kousek jste mi poslal a já už objednal Genius HF500A! Když mi IKDO neodpověděl, jak to dopadlo v Levelu... No snad nebudu litovat, mezi ostatními chrastítky to dostalo pár slušných hodnocení v recenzích a JE za pětikilo :-) Pak napíšu JAK MOC to má hnusný zvuk :-) Ale dík za tip!!!

Titulek: Re: Re: Geniusy hrají za pětistovku skvěle? Ano :-)
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2011-03-02 03:49:07
Dejte vědět, jak to dopadlo. Konkrétně tenhle typ jsem neměl, ale všechny Geniusy, které jsem vyzkoušel nebo někdy slyšel, měly vcelku zásadní nevýhodu. Když hrály, tak to šlo, ale ve stand-by modu měly poměrně vysokou úroveň brumu/šumu/různých pazvuků. Pobavilo mě, když jsem se na netu dočetl v jedné recenzi, že tyhle repráčky mají dřevěnou konstrukci..:-)))

Titulek: Re: Re: Geniusy hrají za pětistovku skvěle? Ano :-)
Nick: (Railgun) - neregistrovaný
Datum:2011-03-02 17:20:36
Bez signálu šumí téměř všechno pod tisícovku. Dá se to ale přechytračit tím, že *censored* mají vypínač napájení (power on/off), a když neposloucháte, tak je prostě tímhle odpojíte od sítě a je absolutní ticho. Ale tady velký pozor, některý *censored* tohle nemají, mají jen přepínač signál on/off, a i když jsou tímhle vypnutý, tak pořád jsou pod proudem a hučí. Umlčet se dají jen vytažením ze zásuvky.

Titulek: Re: Re: Geniusy hrají za pětistovku skvěle? Ano :-)
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-03-03 01:44:46
Nejlepší volba repráků jsou Logitech. Jsou to nejlepší repráky a dlouho vyrdží mám doma Tuhle značku za 2140 Kč A opravdu je tam slyšet všechno,basy, prostorovej zvuk. Sice ty repráčky vyžadují hodně místa ale:2 repráky k PC ,další 2 někam k televizi a poslední 2 třeba ke dveřím. Kdyyž si např. pustíte jakoukoliv hru zvuk se rozprostírá po pokoji jako by jste v té hře byly. A to e cení :)

Titulek: Re: Re: Geniusy hrají za pětistovku skvěle? Ano :-)
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2011-03-04 01:15:40
To je pochopitelně vcelku zásadní omyl. Musíte si vždycky položit několik zásadních otázek - k čemu ty reproduktory budu převážně používat, co od nich čekám a kolik do nich chci investovat. Například pokud chcete hodně poslouchat hudbu, tak volba 5.1 je naprosto nesmyslná, pidisatelity nikdy nemůžou z principu hrát tak kvalitně, jako slušná 2.0 (resp. 2.1) sestava.Chcete repráky na hry - a na jaký? Na FPS a podobné žánry má pochopitelně prostorovej zvuk smysl, ale u adventur? Nebo u většiny RPG? Zase je otázkou, jestli za to, co by člověk zaplatil za 5.1 sestavu, nekoupit kvalitnější 2.0. Filmy - jasně, prostorovej zvuk má smysl, ovšem za předpokladu, že nesledujete filmy z avička na monitoru. Otázka toho, kolik do toho chcete vrazit, prakticky ovlivní kvalitu zvuku, která se potom z PC ozývá. Obecně platí, že u zvukového řešení neexistuje zázračně levné řešení, které by skvěle hrálo. Minimálně se vyplatí přikoupit zvukovku (i za litr Xonar DS od Asusu je při slušnějších reprácích značnej rozdíl - u šumítek pochopitelně rozdíl nepoznáte), klidně si trochu pohrát s odstíněním trafa u levnějších repráků, nebo postavit repráky tak, jak mají stát (např narvat reprák bass-reflexem rovnou na zeď asi kvalitu zvuku moc nezlepší). Pravdou je, že Logitechy jsou v tomto ohledu z těch kvalitnějších ve své cenové skupině.

Titulek: Geniusy hrají za pětistovku skvěle? Ano :-)
Nick: (Tomik) - neregistrovaný
Datum:2011-02-27 22:04:30
Ale no tak, no tak! pane kolego :-) Takových debat je na internetu milion, to už stačilo, ne? Jasně že existuje miliarda reprobeden co hrajou mnohem líp, ale poradíte mi jediné do litru? Nebo lépe- do pětistovky? Mám to na občasný poslech do dílny - jinak - doma mám troje mnohem kvalitnější reproduktory, jedny na každou místnost :-) a audiofilům se chechtám do tváře za to jejich zapálení pro obhajobu čistého zvuku :-)
[Odpověz]

Titulek: Dotaz na majiteleLevelu
Nick: (Tomik) - neregistrovaný
Datum:2011-02-27 00:12:13
Ahoj lidi, mám prosbu: v Levelu vyšel test reproduktorů k PC. Nechce se mi Level kupovat jen kvůli tomuto článku, napíšete mi, které repráčky tam vyhrály? Bratr má ty Geniusy nafocené na obálce a hrají skvěle, jen jsou moc veliké. Ale jestli to vyhrály, jdu do nich :-) A co druhé a třetí místo? Moc děkuju
[Odpověz]

Titulek: Re: Dotaz na majiteleLevelu
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2011-02-27 20:21:16
Nic ve zlém, ale prohlásit o Geniusech, že hrají skvěle? To je snad protimluv, ne?..:-)))

Titulek: Re: Dotaz na majiteleLevelu
Nick: (Tomik) - neregistrovaný
Datum:2011-02-27 22:13:58
Pro xgandalf: Ale je mi jasné, že jste to se mnou myslel dobře a chtěl mi dopřát božský sound něčeho fajnovějšího a děkuju za to, ale nechat si prášit na nějaké luxusky z pravého ořechového dřeva fakt nemá smysl. Když o tom tak přemýšlím, tak šestistovka je asi strop :-)

Titulek: Re: Dotaz na majiteleLevelu
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2011-02-28 03:27:34
Nerozumíme si. Nejde mi o srovnání s dražšíma kusama, např. studiovkama apod.Jde jenom o to, že když si má člověk vybrat mezi Geniusema a jinou značkou, tak bych doporučil jinou značku. Jestli můžu radit - pod litr nechoďte, nebudete litovat.

Titulek: Re: Dotaz na majiteleLevelu
Nick: (nula) - neregistrovaný
Datum:2011-02-28 16:07:39
A co je na těch Geniusech tak špatného?

Titulek: Re: Dotaz na majiteleLevelu
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2011-03-01 01:23:09
Za prvé - pohybujeme-li se v cenové hladině okolo 500,-, tak v podstatě ani jiná možnost, než Geniusy nezbejvaj. Čili jestliže se Tomik rozhodl, že chce repro za 600,-, tak hodně štěstí a šáteček. Ale v cenové hladině, kde jsou repro už v zajímavějším rozsahu, tj. 1000-1500,-, tak Geniusy bych doporučil jako poslední možnost. Ne snad, že by tak špatně hrály, spíš jde o to, že z hlediska kvality musí mít člověk sakra kliku, aby všechno fungovalo, jak má.(mluvím z vlastní praxe). Hlavně se nenechte zblbnout příspěvkama ve forech o tom, jak skvěle hrajou a že jsou to "the best" reproduktory. Píše to ten samý typ lidí, který je schopen napsat k peckám za 99,-, že hrajou skvěle..:-))

Titulek: Re: Dotaz na majiteleLevelu
Nick: (jarda) - neregistrovaný
Datum:2011-03-03 01:34:18
Koukam že kdo to vyhrál ti stejně nikdo nenapsal:-)

Titulek: Re: Dotaz na majiteleLevelu
Nick: (nula) - neregistrovaný
Datum:2011-03-03 03:05:27
hm asi tady nikdo nečte Level

Titulek: Re: Dotaz na majiteleLevelu
Nick: (Tomik) - neregistrovaný
Datum:2011-03-03 21:55:58
Jo, to jsem taky koukal, tolik milovnků Levelu ty vždycky žbrblá proti Score a teďka že by jedinej pípl, to ani náhodou :-)

Titulek:  
Nick: (Nick) - neregistrovaný
Datum:2011-02-24 02:16:26
Ohlásili co bude v LEVELu 202?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Delnik)
Datum:2011-02-24 12:29:40
Tomb Raider : Underworld

Titulek: dead space 2
Nick: neregistrovaný
Datum:2011-02-18 16:47:15
kolik dostalo dead space 2 ve score?
[Odpověz]

Titulek: Re: dead space 2
Nick: (Jack) - neregistrovaný
Datum:2011-02-21 12:10:46
Dead space dostalo ve SCORE 90%

Titulek: Re: dead space 2
Nick: (Jack) - neregistrovaný
Datum:2011-02-21 12:11:58
myslím samozřejmě 2

Titulek: Re: dead space 2
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-02-21 17:37:48
89%

Titulek: Score 204 - kúpiť či nekúpiť???
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2011-02-17 20:53:59
Zdravím všetkých rozhádaných companeros! Po pekne strávených chvíľkach so Score 202 a 203 som tu zas a potrebujem troška poradiť. Score 202 a 203 boli myslím dosť vydarené čísla čo sa kvality časopisu týka (až na nekonečne dlhé pseudovtipné seksisticko-narcistické žvásty Honzíka Vrobela v Zoomoch na DN Forever a Zaklínača 2). Ale že vraj som jediný, čo sa na neho sťažoval v celej jeho histórii pôsobenia, tak neviem... Čo sa hier týka, v 202 som dostal presne to čo som čakal - Loki kvalitné RPG, FIM Speedway GP 3 som odinštaloval po 3 prejdených kolách a 5 haváriách v nich, hrať Samorosty okolo vianoc bolo nezabudnuteľné (hlavne riešiť zákys v S2 pripitý na Silvestra :-) no ale jedine z Aquadelicu som bol dosť sklamaný, na ten som sa tešil, ale je to, priznajme si, sračka jak mraky. Nuda nuda nuda, no a kto v niektorom závode niekedy skončí prvý, tak tomu asi dajú medailu. A optimalizácia bohovská - 800x600 a trhá mi to jak sviňa. Jediná dobrá vec na tej hre je asi hudba. Hry v 203 som ešte neprelúskal, ale veľmi skoro sa vrhnem na Posla 2. Gear grinder je taká oddychovka od ktorej netreba veľa čakať (dúfam ale, že ma neschladí jak Aquadelic), Greed béčková RPG strieľačka pre (ne)náročných. No a dohral som cez sviatky konečne 5 rokov starý save z hry Soldiers of Anarchy (a napísal na to hneď spolu so Samorostami návod na Scorpions Cheater, kto by si chcel počítať...), takže na sovietsku techniku rokov 80-tych v 9th Company sa tiež dosť teším. No ale 204 váham či kúpiť, skôr asi nie. Skúste ma v tom utvrdiť (MaMs, MVP) alebo ma prehovoriť (Piggsy). Tých hier je tam 5, každá iná, ale nejako ma neťahá ani jedna. Čo sa týka Lead and Gold, tak to ma nezaujíma. Internet mám len v knižnici, takže multiplayer je pre mňa pasé (a absolútne mi to nevadí, keby si chcel niekto rýpnuť). Snáď len, dá sa to hrať aj v singli proti botom, poprípade LAN keby som sa niekde náhodou ocitol s notebookom? Nikde som zatiaľ tieto informácie nenašiel, všade sa píše, že je to čistá multiplayerovka s nefunkčnými servermi. Šedivý a nenápaditý Twin Sector a riešenie nejakých puzzlov a preskakovanie nezmyselných prekážok ma tiež moc neláka a ani hodnotenia recenzentov nie sú nejaké vysoké. Fantasy ťahovka asi tiež nie je to pravé orechové pre mňa. Niekde doma mám aj Heroes 4 či Disciples 2 zo Score ale keď si ich zahrám, tak to bude vyhlásený asi štátny sviatok. Adventúrky rád mám, ale zas hrať 4. diel série o čarodejníkovi? Tak neviem či je toto ešte vhodné pre 30 ročného kmeťa. Najviac ma asi láka to GTR, ale zas so simulátormi tiež nemám dobré skúsenosti. Richard Burns Rally som odinštaloval ešte skôr ako FIM Speedway. Stačila mi na to 1 zákruta a už som vedel ktorá bije :-) Volant nemám ani moc neplánujem kúpiť a hrabať sa v tonách nastavení a trénovať týždeň kým sa odvážim ísť do závodu, tak to už sa na to radšej vydlabem. Ale zas, hral som pred nedávnom Colina 3 a ten sa mi páčil dosť, ale že vraj to už nie je simulátor. A ten GTR by sa mal vraj dať nastaviť aj čo sa obtiažnosti týka, ale tá grafika tiež moc už dnes neoslní. Tak čo? Mám ísť do toho či nie? P.S. pre rýpačov - seksisticko s "ks" preto, že s x to napísať na túto stránku nejde, je tam ochrana :-))))
[Odpověz]

Titulek: Re: Score 204 - kúpiť či nekúpiť???
Nick: (MVP)
Datum:2011-02-18 03:38:14
Klidne si Score kup. Ja ti v tom branit nebudu:-). Ja jen mam (osobne) pocit, ze za ty 2 kila muzu dostat vic muziky. Tod vse.

Titulek: Re: Score 204 - kúpiť či nekúpiť???
Nick: (Delnik)
Datum:2011-02-18 12:34:41
Já do něj nejdu, za ušetřené penízky něco ve slevičce a počkám si co bude v 205, prej se máme nechat překvapit.

Titulek: Score 204 je venku
Nick: (Delnik)
Datum:2011-02-17 16:13:28
Tak dneska předplatitelé a zítra na stáncích. Podle diskuze na www.score.cz zatím bez oznámených plných her na příště.
[Odpověz]

Titulek: Alien Shooter Vengeance čeština
Nick: (Aliop) - neregistrovaný
Datum:2011-02-13 18:41:34
Nevíte kde sehnat češtinu na Alien Shooter Vengeance? V LEVELu je jen anglická verze.
[Odpověz]

Titulek: Re: Alien Shooter Vengeance čeština
Nick: (mils) - neregistrovaný
Datum:2011-02-23 12:36:31
zkus tohle jsou tam sice 2 mise navíc ,ale mělo by to jet.. http://www.abecedaher.cz/index.php?page=hra&page2=detail&whatsrch=Alien%20Sho oter%202&od=0&id_hry=0000011635

Titulek:  
Nick: (Ursus) - neregistrovaný
Datum:2011-02-11 15:58:27
Lead and Gold má bohužel prázdné servery, v Simonovi 4 z chudáka Simona udělali hrozného fracka, Twin Sector je příšerná hra, přestože potenciál měla velký, GTR jsou klasika, kdo nemá, směle do toho. Nicméně Score stojí za úvahu díky poslední hře. Po té jsem pokukoval už na Steamu - vypadá zajímavě.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Kefir) - neregistrovaný
Datum:2011-02-11 22:36:31
Lead and Gold jsem skoušel na Steamu,když byl víkend zdarma..Něco n zpusob SaD,kdybyby bylo něco jako CtF...to by bylo paráda..

Titulek:  
Nick: (Smrk) - neregistrovaný
Datum:2011-02-11 15:14:40
Lead and Gold vypadá na pěknou střílečku, Simona už jsem si chtěl nějakou dobu zahrát, Twin Sector taky, auta jsou klasika, Grotesque japonská úchylárna (ty já rád). Docela nad Score tenhle měsíc uvažuju, ačkoliv jsem si žádný časák už dlouho nekoupil. Nevíte kdy by mělo vyjít? Přibližně? Připočtu si týden. Aspoň budu mít ještě čas na rozmyšlenou, jestli si spíš nekoupit o stovku dražší Ultimate edici EU3
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-02-11 15:39:50
Podle harmonogramu na send.cz by mělo nové Score vyjít už 17.2. (čtvrtek), ale znáš to.. :)

Titulek: Re:  
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-02-11 15:43:07
Grotesque není Japonská uchylárna ale Německá uchylárna.Vypadá to japonsky ale dělali to němčouři. :)

Titulek: Re:  
Nick: (MVP)
Datum:2011-02-11 17:22:39
Evropu Universalis mam doma a muzu smele doporucit. Pokud mas rad slozitejsi tahovky neni moc jina volba :(. Ale kup si Score a napis jake je Grotesque. Ja diky piggsimu mam ke Score takovou averzi, ze bych si ho nekoupil ani kdyby jako fullku dali Heroes Vi.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-02-11 17:59:16
Buhehe, vždyť my už víme, že máš averzi ke všemu kvalitnímu.. :)

Titulek: Re:  
Nick: (MVP)
Datum:2011-02-11 22:48:40
Ach jo, ty dneska zase perlis :(. Clovek si rika, kdy s tema ubohostma narazis, ale evidnetne nachazis stale novy a novy dno.

Titulek: Re:  
Nick: (Delnik)
Datum:2011-02-12 00:41:38
Ze začátku to Piggsy byla docela občas sranda, ale teď už je to trapárna a nechutnost. Pokud seš chlap tak si to vyřešte osobně nebo mimo tyhle stránky. Já měl za to že sem choděj lidi co rádi hry a ne urážky na všechny strany. Považoval jsem tě za dospělýho, kterej je schopnej vyslechnout argumenty a diskutovat a ne za 13 kluka , kterj používá vulgarismy a dělá machra.

Titulek: Re:  
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2011-02-12 02:13:38
Já sem tady skončil.Můj poslední příspěvek.

Titulek: Re:  
Nick: (MaMs)
Datum:2011-02-12 02:38:04
Pravdou ale zůstává, že za posledních pár týdnů jde kvalita těhle diskuzí rapidně dolů, a to hlavně kvůli Piggsyho útočnickým, urážlivým a čím dál více sprostějším řečem (sorry Piggsy ale je to tak).. Ani já teď většinou nemám jak reagovat, protože na některé tvoje komenty prostě ani odpovědět nejde..

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-02-12 09:09:47
fall: Nápodobně.. Už si začínám zvykat na zdejší trend, že za všechno může Piggsy. Kvůli mojí tipovačce vyšly špatné hry ve Score, mé odpovídání většině lidí z dikuze je nemístné, když si nenechám líbit útoky a narážky na mě, tak je to špatně, když bráním co mám rád, tak jsem trapný, informace ode mě nejsou seriózní atd. atd... Nejvyšší čas to zabalit, než mi přišijí ještě výbuch islanské sopky nebo deštivé počasí :) Takže už ani muk, ať vám to nekazím. PS: Těším se na sledování nové, beze mě vzkvétající diskuze, protože od teď tu zbydou jen tací diskutéři, kteří mají narozdíl ode mě "úroveň". END

Titulek:  
Nick: (Podra) - neregistrovaný
Datum:2011-02-11 06:51:13
Tak v breznovem Levelu bude ......Tomb Raider Underworld ;-)
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-02-11 12:50:46
Díky, to jsme potřebovali vědět.. ;-)

Titulek: Re:  
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2011-02-11 13:35:21
Tak to neni spatne.Nevite jak hodne to je softwarove narocne??

Titulek: Re:  
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2011-02-11 14:20:27
softwarove?? :-) spis hardwarove narocne.

Titulek: Re:  
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2011-02-11 14:27:32
Jo mas pravdu, po ranu jeste nevim co pisu :).

Titulek: Re:  palva
Nick: (Cos) - neregistrovaný
Datum:2011-02-11 14:30:26
Já jsem to hrál na svém notebooku s procesorem core 2 Duo 2GHz a jednou ze zákldaních grafik s vlastní pamětí ATI HD 4330 o 512 MB paměti a 4 GB ram na plný detaily a plynule s vyhlazováním, a demo když vyšlo na starym pc o 3GHz - procesor 256 Grafika 2GB RAM na střední až bez AA, takže bych řek že je to dobře optimalizovaný.

Titulek: Re:  
Nick: (Railgun) - neregistrovaný
Datum:2011-02-11 18:03:25
HD4330 a underworld na plný detaily s AA? tomu se mi teda nechce věřit. Za sebe říkám - obyč dvojjádro, 2GB RAM, HD4670 256MB, na nejvyšší detaily s AA, 1280x1024, většinu času krásně plynulý, jen vyjímečně v nějakých extra rozlehlých/efektově bohatých chvílích bylo poznat, že to jde pod 30FPS.

Titulek: Re:  
Nick: (Delnik)
Datum:2011-02-14 00:32:11
Taky se na Laru těším, železo na to mám a hrál jsem všechny díly před Underworldem. Jinak z únorovýho Levelu jsem zklamaný. Jak jsem již několikrát sem psal, kupuju podle plnejch her. V tomto Levelu žádná recenze áčkový hry, nevím jestli je herní sucho? Jediný zajímavý článek pro mě Vávrova stránka o mobilních Windows 7 a test reprosoustav pro PC. Pokud bych Level měl hodnotit jako ve škole (bez plných her) tak sory Leveláci za 4.

Titulek: Re:  
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2011-02-14 19:00:30
Tak zmena nazoru breznovy LEVEL fail.Dneska sem koupil Laru za 150 od topcd.Takze kdo nechce cekat a usetrit (co vic si prat)smele kupujte :D

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-02-21 02:55:24
čus tak na steamu je je TB Underworld za 5 euro:)

Titulek: Score vs. Level
Nick: (Hana) - neregistrovaný
Datum:2011-02-10 19:36:48
Tak tady je dnešní zpráva z ČTK: V oblasti časopisů o informačních a komunikačních technologiích vedl loni od července do prosince Chip s 99.000 čtenářů. Druhý Computerworld jich měl 72.000 a Jak na počítač 64.000. Časopisy o počítačových hrách Score a Level dosáhly shodného výsledku 76.000 čtenářů na vydání, což však bylo dáno především tím, že jich Score asi 30.000 ztratilo.
[Odpověz]

Titulek: Re: Score vs. Level
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-02-10 20:42:07
Ani se nedivím. Tenkrát zrovna začalo to období, kdy Score přestalo dodržovat své termíny vydání. :/

Titulek: Re: Score vs. Level
Nick: (MaMs)
Datum:2011-02-10 20:46:11
Tomuhle teda říkám seriózní zpráva (ne jako ty od Piggsyho :) a snad se jí dá i věřit.. Pokud je to pravda, tak by snad s náma mohly oba časopisy ještě nějakej pátek vydržet..

Titulek: Re: Score vs. Level
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-02-10 22:43:31
A jako v čem je tato zpráva serióznější než ty ode mě? :-O

Titulek: Re: Score vs. Level
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-02-10 23:02:40
PŘED ROKEM TO VYPADALO TAKTO: "Z posledního auditu ABC ČR tento týden vyplynulo, že herní časopis Level zažil další pokles počtu prodaných kusů. Pořídilo si ho přesně 9160 lidí (z toho 6694 na českých stáncích a 2466 předplatitelů), což je o 700 méně než u předešlého čísla a o 4821 méně při meziročním srovnání. Jak tento výsledek komentoval jeho šéfredaktor Petr Poláček? "Co se týče prodejních výsledků za prosincové číslo Levelu (185), odpovídají dopředu stanovenému plánu na počet prodaných kusů při dané ceně 219,90 Kč." LISTOPAD 2010: Level z listopadu 2010 se prodal v rekordně nízkém počtu, pouhých 6591 výtisků, z toho jen 4588 na stáncích. A ZDEJŠÍ SERIÓZNÍ INFORMACE: od července do prosince (6 měsíců) prodáno 76 tisíc výtisků, 76000 děleno 6 = 12666 kusů průměrně za měsíc. Takže buď prodejnost časopisů rapidně roste, nebo tady někdo pěkně kecá. :)

Titulek: Re: Score vs. Level
Nick: (Apatche) - neregistrovaný
Datum:2011-02-11 00:18:31
Ježiš Piqqsy už toho nech. Už se jenom ztrapňuješ. Prostě Level je lepší než Score a hotovo! Jinak ti přeju s Mikolášem hodně štěstí, ať se vám daří. Jste pěkný pár.

Titulek: Re: Score vs. Level
Nick: (MaMs)
Datum:2011-02-11 00:25:15
Sice nevím, co má Piggsy s Mikolášem, ale jinak svatá pravda :D A jinak jsem tím myslel, že zpráva z ČTK je serióznější než ta z nějakého noname herního serveru, u které ani ten, kdo ji tam přidal, nenapsal odkud ji má.. To pak může psát takové informace každý, nějakej moula se toho chytí a hned je toho plný internet..

Titulek: Re: Score vs. Level
Nick: (MVP)
Datum:2011-02-11 00:29:03
Ono to taky spis vypada na pruzkum a je tam napsano pouze CTENARU, takze se do toho zapocitavaji i lidi co to jen cetli a nekoupili si to.

Titulek: Re: Score vs. Level
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-02-11 00:40:00
Odkdy je games.cz no name server? Jinak sorry, už bych tady ty údaje nevytahoval, vím jak to MVP dráždí. Jen mi to prostě nešlo dohromady s tím, co tu bylo dnes napsáno.

Titulek: Re: Score vs. Level
Nick: (Hana) - neregistrovaný
Datum:2011-02-11 00:56:49
Jen pro doplnění, tu zprávu opravdu dnes vydala ČTK, ale celá sem dát nejde, je moc dlouhá... ČTK to dává k dispozici a záleží na médiích, jestli ji využijí a vydají. Pokud ano, ta zpráva se jmenuje "Nejvíce čtenářů přibylo časopisům o TV programu" (ano, bohužel je to tak..) K tomu, kde vzali v ČTK ta čísla: "Údaje dnes zveřejnily společnosti Gfk Czech a Median na základě průzkumu Media Projekt." A kluci - nehádejte se, jste fajn!!!:-))

Titulek: Re: Score vs. Level
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-02-11 01:45:38
Tak už jsem si to našel. Sice to moc nechápu, ale uvedené agentury nějakým způsobem rozlišují údaje "čtenost" a "prodaný náklad". Level - čtenost = 76.000, prodaný náklad = 6838; Score - čtenost = 76.000, prodaný náklad NEOVĚŘOVÁN (škoda). Tím pádem údaje z Games.cz a Csgameru odpovídají a žádná sláva se bohužel nekoná :(

Titulek: Re: Score vs. Level
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-02-11 16:16:40
Hani, nechceš si s námi zasoul.., ehm pardon zasoutěžit na fóru hodnoceníher? Vždycky někdo nahodí screenshot ze hry a ostatní hádají, o jakou hru jde. Zatím nás tam moc není, takže každý nový přírustek je vítán s otevřenou náručí. Jo a navíc bys byla úplně první registrovaná holka, to je co? Dyštak o tom teda popřemýšlej, díky. :-* Odkaz je zde: http://www.hodnoceniher.cz/forum/index.php

Titulek: Re: Score vs. Level
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2011-02-11 16:42:12
ty ses tak neuveritelne zoufalej:D

Titulek: Únor
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-02-10 19:30:16
Díky za rozpis, konečně po delší době opět zkusím nějakou hru ze Score.
[Odpověz]

Titulek: Score
Nick: (Delnik)
Datum:2011-02-10 19:08:07
Brávo nechci bejt rejsnil ale chybí ti tam Grotesque Tactics: Evil Heroes.
[Odpověz]

Titulek: Re: Score
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2011-02-10 22:28:58
Sy, doplněno. Jsem ještě do konce týdne na horách tak jsem to dělal trošku za pochodu :)

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %