Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v LEDNU 2011 u PC magazínů ?

> Datum vydání: 2011-01-17 21:22
> Autor: Braveman
>


Plné hry ve SCORE / ABC/ LEVELU v lednu 2011

Buďte informováni o nově ohlášených plných hrách na stránkách vyhledávače Přidej na Seznam či Add to Google

Přejít na měsíc prosinec 10
Přejít na měsíc únor 11

Magazín/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry

Upoutávky / Videa ze hry
LEVEL 200
Vychází: 14.1.2011
Cena: 250Kč / 14,10€ (424,80Sk)
Upoutávka
Obálka (1z3)


   
Plné hry:
FlatOut: Ultimate Carnage
Hodnocení hry FlatOut Ultimate Carnage

 

Dark Messiah of Might and Magic
Hodnocení hry Dark Messiah of Might a Magic


SCORE 203
Vychází: 17.1.2011
Cena :199Kč / 9,92€ (299Sk)

Upoutávka
Obálka


Plné hry:
Posel Smrti 2 CZ
Hodnocení hry Posel Smrti 2 (The Black Mirror 2)



Gear Grinder
Hodnocení hry Gear Grinder

9th Company
Hodnocení hry 9th Company: Roots of Terror

Greed: Black Border
Hodnocení hry Greed: Black Border





D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (driver pařan) - neregistrovaný
Datum:2011-02-23 20:10:26
lidi nevíte někdo kdy vyjde Driver: San Francisco NA GAMES.CZ je napsáno unor 2011 ale furt nic!kdybyněkdo neco vědel tak pište díííík
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Delnik)
Datum:2011-02-23 23:10:51
Podle Playman.cz což je ofiko distributor pro naši zemičku : 30.11.2010 Podle nejnovějších zpráv byla hra odložena na rok 2011 (bez blíže upřesněného termínu). Na začátku roku ani na jaře se hry pravděpodobně nedočkáme.

Titulek: LEVEL 202
Nick: (MaMs)
Datum:2011-02-10 14:35:33
V březnovém Levelu bude jako plná hra Tomb Raider: Underworld. Vychází 11. 3. Já nevím jak ostatní, ale já jsem spokojený.. A pak že kvalita plných her upadá. Možná někde jinde ale u Levelu určitě ne :) Btw zaregistrovali jste někdo nový Tomb Raider? Měl by to být nabušený survival s mladou Larou a první obrázky vypadají hodně mrazivě.. Už se těším.
[Odpověz]

Titulek: Re: LEVEL 202
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-02-10 16:34:25
Na Laru se taky těším, články mne navnadily:) Snad bude mít hra silnou atmosféru, kterou tvůrci slibují.

Titulek: Kultůra Kriplů
Nick: (MaMs)
Datum:2011-02-10 01:33:04
Drazí přátelé, když sem vždy jednou za pár dnů zavítám, abych mrknul na poslední komenty, je to zvláštnější a zvláštnější.. Vždycky mě ale pobaví hádky mezi různými obyvateli tohoto serveru, naposledy to byl MVP vs. Piggsy (Go MVP!!), skoro mi praskla bránice.. Ale o to nejde. Možná si někdo vzpomenete na dnes už klasický článek o Kultuře kriplů, který kdysi vyšel v Reflexu.. A když se tak podívám zpátky na komentáře, myslím, že by nebylo od věci to tady trochu povznést a zkulturnit, aby o hráčích nikdo nemohl říct, jací jsou to dementi.. Ono se to tady totiž plní retardama, debilama a č*r*k*m* (viz komentáře), což není pěkná vizitka nikoho.. I argumentovat se dá slušně, racionálně a k věci... Možná se to sem nehodí, ale nějak jsem cítil, že by nebylo špatné to zmínit. Tak zas někdy..
[Odpověz]

Titulek: Wtf? :D This is my nick!
Nick: (Shnilej Chleba) - neregistrovaný
Datum:2011-02-10 00:14:31
Ty vole jen jsem sem přišel tak se každej jmenuje chleba......chleba na plísňový mejdan....plísňový chleba..až teď se tu začly množit shnilotiny...sakra přestaňte mi vykrádat jméno a obohacovat ho.Díky :D
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Chleba na plísnový mejdan) - neregistrovaný
Datum:2011-02-10 00:00:51
Level 201 Tento pátek.Na DVD vám tentokrát přinášíme tři zcela odlišní plné hry. Věříme, že si minimálně vyberete jednoho favorita, který vás osloví. Může to být válečná strategie Men of War, parádní stealth akce Death to Spies: Moment of Truth nebo relaxační akce Alien Shooter: Vengeance.
[Odpověz]

Titulek: wtf?
Nick: (Xen()n) - neregistrovaný
Datum:2011-02-09 19:00:31
Sakra co se to se mnou stalo? Nějak sem se ocitl v trafice s původním záměrem koupit nějaký vysoce intelektuální vědecký časopis (no dobrá, chtěl sem si koupit kačera donalda ^^) a najednou koukám na score, hry nic moc, recenze taky nic moc, říkám si, že už to není co to bejvávalo a najednou koukám jak podávám dvoukilo trafikantce.. Mno, bylo hezké zavzpomínat na ty krásné časy jak sem si to mašíroval se scóréčkem v ruce domů. Ten čerstvý odér nového scóréčka fetuju eště teď, nicméně hned první strana mi dala baseballkou přes palici, co se to stalo s obsazením teamu??!?! =O
[Odpověz]

Titulek: Re: wtf?
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-02-09 20:19:47
Gratuluji ke koupi Score - správná volba. (palec nahoru) Jinak změny ve vedení časopisu jsou už asi 2 měsíce stará věc, i tady už se to před časem řešilo.. Asi by to chtělo častější přesuny ze světa World of Warcraft do reality.. :D

Titulek: Re: wtf?
Nick: (Xen()n) - neregistrovaný
Datum:2011-02-10 00:47:59
Hele, to že mám nahraných 3088 hodin wowka neznamená, že si nevšímám reality. Jen score sem ňákou dobu neviděl.

Titulek: Level 201
Nick: (MVP)
Datum:2011-02-09 18:17:07
Tak Level prichazi s preview na Heroesy VI, že bych zaplatil 250 za jeden clanek? No, uz jsem uvalil prachy za vetsi hovadiny....
[Odpověz]

Titulek: Re: Level 201
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-02-09 21:39:20
Když si vzpomenu kolikrát jsem já časopis nekoupil a v půli měsíce, stejně ty peníze dal, kupříkladu kvůli 1 zoomu:D Ale o tom to asi je, má tě to zlákat ke koupi.

Titulek: Re: Level 201
Nick: (MaMs)
Datum:2011-02-11 00:20:53
To preview je na 4 stránky, tak si to rozmysli.. :) Ale na plakátu (k předplatnému) je móóóc pěknej obrázek z Heroes VI.

Titulek: Re: Level 201
Nick: (MVP)
Datum:2011-02-11 00:25:57
A vypada to aspon, ze to bude bomba? mam strach z celkem brutalniho zjednoduseni (management surovin je pryc). Ale co uz, Man at War vypada solidne, na videodvd snad taky neco bude, prachy si do hrobu nevezmu, tak podporim Level.

Titulek: Re: Level 201
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-02-11 01:06:49
4 strany, to mne u Lvlu překvapuje;) Ale to Video DVD mi za to stejně stojí:) a Man at War jsem taky neměl tu čet zkusit.

Titulek:  
Nick: (qwer HELP!!!!!!!!!!!!help) - neregistrovaný
Datum:2011-02-09 00:57:36
potřebuju pomoc,jestli máte dead space 2 potřebuju fotky jak se dostat na MENU..JAZYKY..... MÁM TO V NĚJAKÝ ARABŠTINĚ NEBO CO..prostě sem hrál první misi,najednou to padlo protsě nějaký fatal error!!!!""""!!!! a od tí doby to mam v jinim jazyce díík moc.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2011-02-09 00:59:47
Lidská naivita(v tomto případě blbost) je vskutku věčná..:-))

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba) - neregistrovaný
Datum:2011-02-09 01:15:37
Tvoje debilita, máš si koupit originální verzi hry!!!!! To je stejný jak tady byl jeden blbeček co si stěžoval že má Medal Of Honor čínsky :D Vaše debilita pánové. Hele bránit Vám v stahování nebudu, ani Vám v tom bránit nemůžu, škoda. No dejme tomu. Ale myslíš si že jsme tak blbý? Myslíš že nepoznáme, že máš warezovou kopii? Ty vole už podle toho že to máš arabsky nebo jak poznám, že máš warez protože u nás se Dead Space 2 prodáva v CZ s českými titulky. Kámo, tady pomoc nehledej. Tady jsou hráči co si kupují origošky např já nebo Piggsy :) Zkus se zeptat torrenťáka, ten ti jistě poradí to je taky taková stupidita. Ten ví o torrentech vše. Zdar zase u nějakého obohacujícího příspěvku :)

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-02-09 03:22:32
Tak aby ses už pomalu začal učit arabsky.. :)

Titulek: To Schnilej chleba (nikoliv Shnilej Chleba)
Nick: (Saphro) - neregistrovaný
Datum:2011-02-10 03:25:46
Nevím, kde jsi originálku Dead Space 2 kupoval ty, ale spíš jsi jí nekupoval nikdy. Jinak by si věděl, žel je k ní jen anglický manuál!!!!!!!

Titulek: Re:  
Nick: (Saphro) - neregistrovaný
Datum:2011-02-10 03:27:03
Sorry, českej :-)

Titulek:  
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-02-08 19:20:34
Plné hry ve score 204:Lead and Gold,Simon the Sorcerer 4,Grotescue tactics,GTR,Twin Sector.Psal to Bašta na Facebooku.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Venan) - neregistrovaný
Datum:2011-02-08 21:32:33
Kromě toho GTR to nevypadá špatně, většina jsou to celkem nový hry což mě překvapuje....

Titulek: Re:  
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-02-09 21:17:41
Mě by tak zajímalo co bys za ty dvě stovky chtěl vsadím se že jsi ty hry ještě nehrál ale hlavně že jsou sračkoidní i když co já vím třeba jsou, ale to zjistím až si je zahraju takhle předem na něco nadávat je pěkně napytel.

Titulek: Re:  
Nick: (MVP)
Datum:2011-02-09 22:12:08
Toto je odpoved predplatitele kteremu ty hry dojdou a stejne uz nema moc na vyber, ze? Ja bych si treba vyzkousel Grotesque, ale za 2 kila mi to nestoji. Radsi si neco stahnu z GOGu. Vazne nevim na koho s tema hrama Score cili. Na milovniky prumernych her nebo notoricke gamblery, kteri potebuji citit to vzruseni jestli je ta hra chytne nebo ne? Fakt nevim.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-02-09 23:44:45
Já myslím, že Score cílí na všechny - dává od každého žánru něco, tak aby si každý mohl zkusit co ho baví. Bohužel, retardi mezi cílovou skupinu zřejmě nepatří, a tak si náš Buhehe zase nic nevybral :/ Šmarja, přestaň nám tu každý měsíc fňukat nad plnými hrami. Už víme, že bys nezaplatil žádné dementní předplatné za dementní časopisy s dementními hrami. Holt těžko se zavděčit člověku, co má mozek vymytý Sviňanama. :)

Titulek: Re:  
Nick: (MVP)
Datum:2011-02-10 00:30:08
Uz kdyz jsem to psal, tak jsem si rikal jestli vydrzis nereagovat....ale co kecam, vedel jsem, ze trouba tveho kalibru to nevydrzi :). Vis, co me na tvych prispevcich nejvic bavi matlo? To jak jsi schopny v par vetach nasekat nekolik faktickych chyb. To se jen tak nevidi. Prvni chyba - ja si hru vybral, je to i napsane v prispevku na ktery jsi reagoval. Takze meles sra*ky. Za druhe na hry tu nenadavam kazdy mesic. Jen me stve sestupna tendence kvality her u Score. Ted je to kvantita na ukor kvality. Jeste minulej rok tomu tak nebylo a v tom mas pravdu, moc se mi to nelibi. Za treti. Co tu ty vypatlance meles o predplatnym? Najdi mi prispevek, kdy jsem neco napsal o predplatnym? Tady si ale nemuzu odpustit jednu vsuvku. Kdyz tu ja napisu, ze hry u Score stoji za prd, tak jsem ufnukanej retard. Kdyz ty tu nekolikrat uverjnich odkaz na csgamer(ci co to je) o tom jak Level pujde ke dnu, tak jsi king, co matlo? Tvoje odpoved, ze jsi to uverejnil, aby byli informovani i ostatni - to je z tve strany vrchol pokrytectvi. A posledni chyba - Score cili i na retardy. Sam jsi zarnym prikladem.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-02-10 04:21:25
A čemu se divíš Buhehe? Prodejnost časáků klesá, tak je asi logické, že bude klesat i kvalita plných her. Prostě už si nemůžou dovolit tak dobré fullky jako kdysi, když už nejdou tak dobře na odbyt. Osobně bych byl všemi deseti pro, aby se plné hry zrušily, časák by byl za sníženou cenu a všichni bysme byli třeba spokojenější. Aspoň by odpadlo to nekonečné nadávání na plné hry. No a jinak jsi nám tu opět předvedl svou oblíbenou specialitu - vytáhnout něco z hlubin diskuze a pak se tu s tím ohánět. Fakt nechápu, co tě pořád tak dráždí na tom, že jsem sem skopíroval nějaké info z csgameru. Bavíme se tu o časopisech, a tak jsem tu prostě hodil info o prodejnosti Levelu - navíc jsem to ani nijak dál nekomentoval. Kdybych našel stejné informace o Score, tak bych je sem dal taky, takže nevím o co ti furt jde. :) Nazdar. Joo a ohledně toho předplatného.. připadalo mi, že děláš chudáky z předplatitelů a machruješ jak jsi chytrý a nad věcí, že sis nic nepředplácel. Nevím, možná jsi to tak nemyslel. Každopádně já předplatného absolutně nelituji. Cena je výhodnější (za rok to udělá asi 2 čísla zdarma) a aspoň nemusím 14 dní stepovat kolem stánků a zjišťovat, jestli už konečně nevyšlo nové Score. :) Prostě s chutí si ho předplatím znovu. A ať si tam napchajou třeba Svijany Tycoon, mně je to jedno - hlavně že bude číst. PS: Na levelu nezáleží, jde především o scóre.. ;) No nic, jdu chrrrrr....

Titulek: Re:  To MVP
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-02-10 13:06:55
Pochop, prostě když tu někdo napíše kritiku Score, nebo plných her, tak se Piggsy vždycky ozve, a samozřejmě toho kritizujícího nějak urazí, kromě slovních urážek používá stále dokola to samé - jako co byste chtěli za 200, vždyť nejde o hry, ale o časopis atd. Jemu by ani nevadilo, kdyby mu do obalu od DVD nasrali, on by je tady určitě omlouval, že to bylo kvůli fin. krizi.

Titulek: Re:  
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-02-10 13:18:40
Já tedy nevím. Simona si rád zkusím a Twin sectoru moc nevěřím, ale za zkoušku snad také stát bude. Ale jestli je lepší score, či level bych nehrotil. Level mám pravidelně video DVD, což je obsah navíc. Také dle mě mají více tématických článků. Recenze raději čtu ve Score, Level někdy příliš zestručňuje, ale to už je pouze můj názor. Proto tu ostatně ty 2 časopisy jsou, ne? Kdyby vypadal 1 jako druhý, k čemu by to bylo.. Oba stojí za koupi, ke kterému máte zrovna vy blíž, to už je na vás. Tak co tu stále řešíte?:D

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-02-10 14:46:24
Pro Nulu: Nj, ať si tam klidně naserou, beztak ten DVD obal většinou ani neotevřu. :D Pamatuju staré dobré časy, kdy si lidi kupovali časopis kvůli časopisu. Dnes už je všechno jinak. Každý měsíc tu nějaká socka z úřadu práce brečí, že mu nevyhovuje příloha. Každý požaduje co nejvyšší kvalitu a pokud možno zadarmo. Nikdo si už ničeho neváží. Když dají hry s vysokým hodnocením, tak už je každý pařmen dávno dohrál. Když dají hry s nízkým hodnocením, tak je nikdo hrát nechce. Tak to ať se na ty přílohy radši rovnou vykašlou. Nákupčíkům plných her se beztak nikdy nezavděčí a zbytečně tím táhnou ke dnu celý časák. :(

Titulek: příští Score
Nick: (gMn) - neregistrovaný
Datum:2011-02-08 02:22:48
Lead and Gold
[Odpověz]

Titulek: Re-Play
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-02-07 16:50:00
Neví někdo, kde se dají na internetu stáhnout nové díly Re-Playe?
[Odpověz]

Titulek: Re: Re-Play
Nick: (Delnik)
Datum:2011-02-07 18:05:02
Něco je na Games.cz a na ofiko stránkách Re-play ( www.re-play.cz) zatím v archívu nejsou ale snad se objeví. A všechny ostatní od prvního dílu jsou v archívu televize Public TV - http://www.publictv.cz/cz/menu/3/videoarchiv/clanek-535-re-play/

Titulek: Re: Re-Play
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-02-07 19:01:55
Díky.

Titulek: Re: Re-Play
Nick: (mike2406)
Datum:2011-02-07 19:59:46
Nové diely sa majú v archíve vždy objaviť týždeň po vysielaní. Takúto podmienku si dala Prima.

Titulek: Někteří mě štvete
Nick: (Player) - neregistrovaný
Datum:2011-02-05 22:21:51
Pročítám diskuzi a pěkně jsem se rozpálil. Ten kdo stahuje hry je podle mě zakrslý mimino, ovšem bez mozku. Když na hru, kterou chci hrát nemám peníze, tak chvilku počkám a za rok ji seženu skoro za pakatel. V tom problém nevidím a mám fajn pocit, že koupí podpořím vyvojáře, kteří mě potěší další skvělou hrou, u které si odpočinu. A co se Level vs. Score týče, tak jsem pravidelný odběratel obou časopisů. Je fakt, že oba dva se dost pohoršily, ale např. Score teď dalo dost dobrého Posla smrti II a 9th company, což jsou perfektní hry, Level také dává sice starší, ale dobré gamesy, prostě si ty dva časáky nemají co závidět nebo vyčítat, kvalita i odběr je zhruba stejný. Toť tak vše, co jsem chtěl říct.
[Odpověz]

Titulek: Re: Někteří mě štvete
Nick: (Schnilej Chleba) - neregistrovaný
Datum:2011-02-06 00:44:02
jj přesně tak to jsem měl z Mafií 2.Taky jsem tehdy neměl 1000 Kč abych si ji koupil, ale stačilo počkat cca 4-5 měsíců a hle.Teď stojí 600 Kč,což už jsem si tehdy dovolit mohl :)

Titulek: Re: Někteří mě štvete
Nick: (jojo) - neregistrovaný
Datum:2011-02-07 17:07:45
Ale zabúdate na to, že niektoré staršie hry (nemám na mysli abandonware) sa už nikde kúpiť nedajú, čo potom? - napr. Legenda -Poselství trůnu

Titulek: Re: Někteří mě štvete
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-02-08 01:06:22
No pak jistě stáhnout. Stačí zkusit google. http://freehry.doupe.zive.cz/recenze/poselstvi-trunu/

Titulek: Re: Někteří mě štvete
Nick: (jojo) - neregistrovaný
Datum:2011-02-08 01:25:27
ale to je jednotka, ja som mal na mysli 2 - tá je komerčná, ale kúpiť sa už nedá

Titulek: Re: Někteří mě štvete
Nick: (Schnilej chleba) - neregistrovaný
Datum:2011-02-08 01:40:57
Omfg tuhle hru ´maj někde ve slevě sám mám originálku asi 6 let starou. Si děláš pr.del že tuhle hru nemůžeš najít ke koupi. Já nevim zkus xzone nebo surtep nebo někde jinde ji budou určitě mít ve slěvě nebo na nějakym cd s freeware hrami např.zkus Herní Výběr :)

Titulek: Re: Někteří mě štvete
Nick: (jojo) - neregistrovaný
Datum:2011-02-08 02:39:04
Tak free určite nie je, a fakt sa nikde nedá kúpiť (i keď niektoré o dosť staršie hry áno). Ak si taký macher, nájdi mi to, budem ti povďačný (na surtepe ani xzone to nemajú)

Titulek: Re: Někteří mě štvete
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2011-02-08 03:00:04
nas zhnilej chleba pochytil manyry od piggsyho a nejdriv mele a potom mysli:D...pochybuju ze to jeste nekde najdes mozna tak zahranici...amazon treba

Titulek: Re: Někteří mě štvete
Nick: (jojo) - neregistrovaný
Datum:2011-02-08 03:05:41
Díky, ale tam to asi nebude v CZ, že? Potom to pre mňa nie je.

Titulek: Re: Někteří mě štvete
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-02-08 03:15:56
Pár dní starý inzerát.S českým dabingem, takže by ti mohlo vyhovovat;) http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=36696830&tab=7

Titulek: Re: Někteří mě štvete
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-02-08 16:18:29
Norty, buďme rádi, že nepřevzal manýry od tebe. To už by nepřemýšlel vůbec. :)

Titulek:  
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2011-02-04 01:40:48
Piggsy: Já taky nepřipisoval ten výrok tobě, to napsal "Schnilej Chleba", že za to můžou piráti. Jinak důvody jsem už uvedl níž v poměrně rozsáhlým příspěvku, je to jako vždycky kombinace několika faktorů, který jsou na sobě závislý. Railgun má do jisté míry pravdu, zlevnění her na zlomek původních cen je jednou z příčin (jako vždy, ne jedinou, ale jednou z těch podstatnějších). Problém je taky v tom, že tvůj přístup, kdy ti jde hlavně o časák, sdílí čím dám míň lidí - vliv internetu, kde to je zadarmo a dříve a taky horší kvality redakcí. Ano, je to diskutabilní, ale prostě grupa "pařanů" z let devadesátých okolo Excaliburu/Score postupně vymizela a nové "ikony" jako byly tehdy dnes už nevznikly. Do jisté míry je to taky daný prostředím, dříve jsme byli (protože do této skupiny patřím) do jisté míry vyděděnci, úchylové, kteří si stvořili svoji kulturu, kterou ostatní nechápají. V dnešní době se hraní rozmohlo, hraje prakticky každej druhej, takže onen pocit "vyděděnců" zmizel. To je na jednu stranu dobře, na stranu druhou to zlikvidovalo ono pouto mezi hráči, které tehdy bylo velmi silné.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-02-04 15:07:17
Tak tady mi nezbývá než se vším souhlasit. Tenkrát to bylo něco nového, nepoznaného.. Vydání každné hry byla událost. Dnes už nadšení opadlo, hry vychází jak na běžícím pásu, všechny žánry už byly objeveny, vyvíjí se jen grafika. Stal se z toho byznys, prostě práce jako každá jiná. Asi tak bych to shrnul :)

Titulek:  
Nick: (TO PIGGSY) - neregistrovaný
Datum:2011-02-04 00:51:28
PIGGSY"mám na tebe otazku mislíš že rozběhnu bulletstorm s tímto ...procesor AMD sempron(tm...processor3000+,1,80GHz RAM...2,00GB,GEforce 9600GT WINDOWS 7 ......DÍÍÍK ZA ODPOVĚD.....
[Odpověz]

Titulek: Re:  bulletstorm
Nick: (pavel) - neregistrovaný
Datum:2011-02-04 05:30:32
Nechci ti kazit radost zde odkaz na pozadavky hry http://www.abcgames.cz/?p=hry_zobraz&id=13771.Takze asi ne

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-02-04 14:54:21
Tak podle těch minimálních požadavků bys to možná rozjel, ale to by bylo na nejnižší detaily a ještě kdovíjak plynulé. Doporučuji zkusit demo až vyjde a pak uvidíš..

Titulek: Re:  
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2011-02-04 21:14:44
S timhle procesorem vzadnem pripade :-(

Titulek:  
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2011-02-03 02:25:25
Piggsy:Základy matematiky - podstatná není absolutní hodnota (tj kolik se celkem upirátí her), ale hodnota relativní - tj. kolik se poměrově upirátí her vs kolik se jich koupí. I když jsou samozřejmě hodnoty upirátěných her odhadnuté, tak všechny průzkumy a údaje ukazují na to, že poměrově se ten poměr stále zvyšuje ve prospěch originálek. Ne, nechci tu tvrdit, že to číslo je ideální, ale nelze prostě argumentovat tím, že propad časopisů způsobilo pirátství. (k průzkumům - všechno jsou jenom odhady, navíc většina průzkumů mixuje konzole, PC a handheldy dohromady, což poněkud zkresluje výsledky. Asi nejrelevantněji se dá vycházet ze studií BSA (ano, nikdo je nemá rád, ale některý údaje nejsou úplně vycucaný z prstu), které uvádějí vcelku konstantní pokles pirátského softwaru zhruba od roku 2003, jestli se nepletu. Docela zajímavá studie včetně odkazů je taky tady http://www.tweakguides.com/Piracy_1.html). Jinak ano, typ lidí jaký popisuješ, znám taky. Ale co to má společného s prodejností časopisů, fakt nechápu. Ano, v jednom máš pravdu - kdybysme žili v ideální zemi, kde b pirátství nebylo prakticky možné, tak by zřejmě prodeje časopisů byly vyšší. Jenže takhle nemůžeme uvažovat, to je jako tvrdit, že za všechno může Internet, protože kdyby tu nebyl, tak by prodej časopisů byl určitě taky vyšší. Takovýhle argumenty nejde vůbec brát v úvahu, je nutné vycházet ze situace, která tu je a existuje. Srovnat to můžeme třeba s ustavečným kvílením herních vývojářů, že na PC se jim nevyplatí vyvíjet, protože vysoká míra pirátství apod. Už zase to oblíbený pirátství. Jenže pak se dočtete, jaký je rozpočet nový stupidní střílečky a najednou se není čemu divit, protože ty sumy jsoou neskutečný. Pánové, piráty fakt nemusím, ale nemůžeme všechno svádět na piráty. Upřímně řečeno, můžeme si za to sami, my hráči. Když se někde objeví hra, která je doopravdy dobrá ale i nějakým způsobem vyjímečná, tak se dají s velkou pravděpodobností odhadnout prodeje - budou stát za prd. Jenom si vzpomeňte například na takové Discworld Noir, Grim Fandango, nebo profláklej Planescape. Každá z těch her byla svým způsobem vyjímečná a každá byla propadák (cynicky se mi chce podotknout, že se ani tolik nepirátily..:-)) ).
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2011-02-03 02:26:31
Sorry, patřilo to o něco níž.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-02-03 14:21:21
Tak co je tedy podle tebe tou největší příčinou klesající prodejnosti časopisů? Já jsem netvrdil, že za to může jen pirátsví a internet. Důvodů je určitě více, třeba tebou uvedená ekonomická krize, pohodlnost lidí atd. Ale pirátsví a internet jsou podle mě dvě největší příčiny. Proč by lidi kupovali časopis kvůli článkům, když si můžou všechno přečíst zadarmo na internetu? Proč by platili za plné hry v časopise, když si je můžou zadarmo stáhnout? Takto dnes uvažuje čím dál více lidí - a proto jdou časáky ke dnu.

Titulek: Re:  
Nick: (railgun) - neregistrovaný
Datum:2011-02-03 16:20:39
Podle mě za to můžou převážně zlevněný edice her. Ano, je to strašná představa, ale většině lidí byl časopis buřt, chtěli jsme hrát, ten cár papíru se bral jako bonus navíc. Posledních pár let je možný za stejný peníze dostat konkrétní hru, ne časopis s nějakou hrou. Dokud hry stáli kolem 1000, tak byly pro většinu nedostupný a časopisy byly jedinej zdroj her. Nevím jak vy, ale já jsem čtení časopisu nikdy nějak nehrotil, ano líbilo se mi to, něco pobavilo, něco se člověk dozvěděl, ale pořád to byl jen přídavek k plný hře. A teď se můžete hádat, kolik takových jako já je.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-02-03 18:01:51
railgun: Taky pravda.. Mně dřív zajímalo obojí - plné hry i časopis, ale od určité doby se zajímám už jen o ten časopis. Když dají dobrou plnou hru, tak je to bonus. Prostě mě baví číst a jsem ochotný dát těch 200 Kč, i když přílohu většinou odložím. Her mám doma dost.

Titulek: re
Nick: (Wast) - neregistrovaný
Datum:2011-02-02 20:45:22
Příští číslo Level 201/2011 vychází: 11. 2. 2011
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (SimonD) - neregistrovaný
Datum:2011-01-30 17:51:39
Ježiš. To je zase diskuse... To byste museli postihnout každého v ČR, kdo si kdy koupil prázdné médium ať už CD, DVD, DVD DL, nebo Blu-Ray. A dokazovat zálohu, nebo obsah pro vlastní použití anebo šíření? A co teprve, kdyby se dostala do parlamentu Česká pirátská strana? Si děláte p*del ne?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-30 18:20:38
CPS v parlamentu je docela solidní fantasy.

Titulek:  
Nick: (Apač) - neregistrovaný
Datum:2011-01-30 17:30:56
Posel smrti 2 a Dark Messiah of Dark and Magic super. Jinak ty časáky souhlasím s Torrenťákem v 90 letech a do r 2004 byly lepší. Škoda i časáků Play a Playstation Magazín. :( Taky jsem je měl rád. Snad něco bude pro Playstation 3. Chjo
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-01-29 21:32:26
Však jasne vykecej se uleví se ti.sám sobě se divím že na tebe furt reaguju ale asi to bude tím že mě baví číst ty tvoje ultratupé odpovědi.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Torrenťák) - neregistrovaný
Datum:2011-01-30 14:40:07
Na hranici zákona se pohybuješ teď ty s těmi tvými výhružky smrtí. Co ty jsi za jedince? :D A pdf se dá i předplatit. Víme? No jo, česká povaha... To se dalo čekat.

Titulek: Re:  
Nick: (Torrenťák) - neregistrovaný
Datum:2011-01-30 14:42:57
To: Schnilej Chleba. Víc se s Váma nebudu bavit.

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-01-30 16:13:25
To Torenťák:Výhružky smrtí jo?:D A kde? To mělo být řečeno obrazně ale tupej warezák jako ty to pochopit nemůže......Škoda jestli ty někdy dostaneš rozum........ Víc se s tebou o tom bavit nebudu chceš platit pokuty, chceš. Tak si plať když na to máš. Nadáváš nám tu Všem, jen kvůli tomu že jsi nenormální hovado co si neumí pořídit originálku. S takovým případem jsem se za celejch 19 let ještě nesetkal...Hol je tu debilů čím dál víc. A to mi vťuklo takovou otázku. Proč sem lezeš? To nevíš že tenhle server je pro všechny co kupujou originálky? Tahni si za těma svejma CzTorrent atd a neočumuj tady. Kazíš Nám tu náladu.

Titulek: Re:  
Nick: (Torrenťák) - neregistrovaný
Datum:2011-01-30 16:26:07
Však jsem psal, že jsem si ty časáky koupil i s přílohou. Váš problém je ten,že nesnesete kritiku obsahu. A místo AvsP si raději koupím Dead Space 2. A náladu jste zkazili akorát mě. Běžte se léčit cholerici. Sbohem.

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2011-01-30 16:43:41
nemuzu se neozvat:D...nebudte naivni, panove...pokud chlapec nesdílí terabajty dat, tak mu tezko bude nekdo klepat na dvere...vite vubec kolik lidi nelegalne sdili soubory??? ano sdili, za pouhe stahovani ac softwaru jeste NIKOHO neobvinili!!! torrentaci to maji tedy trosku nebezpecnejsi, ale stale jsou vicemene vysmati. ČPU jen furt brbla a strasi, ale kde nic tu nic. A PČR jednou za rok vybere toho, ktery nejvic vycuhuje /a to jeste pote, co s tim neskoncil po nekolika upozornenich!!!/ pote to vytahnou na verejnost, tv nova z nej udela exemplarni pripad a zase vsechny postrasi a KONEC. Muzu rict ze u nas muze BEZ OBAV stahovat uplne kazdy...jestli bohuzel nebo bohudik, to uz zalezi na vas

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2011-01-30 16:45:38
jo a btw...nekteri z vas tu jsou asi opravdu cholerici:D...uklidnete se, temi svymi radoby silackymi vypady ho akorat podporujete...

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-01-30 16:48:53
My cholerici nejsme my víme co se má a co ne. A ty se divíš že obsah obou časopisů začal být slabší? Se nediv, kvůli takovým debilům co vypalujou jako ty. Kvůli Vám byl obsah časopisu Score 200 tak slabý. Kvůli Vám byl obsah Levelu 200 tak slabý. Díky Vám zkurvenejm warezákům dobré časopisy končí, máte to na svědomí vy!!!!! Kdyby jste si furt nevypalovali obsah časopisu někde z torrentů a nestahovali si ofocený pdf formát časopisu, radši koupili, oba časáky by byly mnohem pestřejší s hustším a lepším obsahem. Tak tady nemel o obsahu ty násosko. Určitě už máš doma plnou polici warez kopií her a filmů. Nejsi normální a doufám, že se tak týden nevysereš. Potřeboval by jsi tasemnici jako sůl abys pochopil. To je vlastě krádež her a filmů takže tu nekecej nic o hranici zákona ty nádhero. A už chci vidět jak tu píšeš, že by sis koupil Dead Space 2. Myslíš si že ti to tady někdo uvěří? Doufám že skončíš v Bohnicích budou tam pro tebe skvělý doktoři. Potřebuješ se léčit, jinak nepřestaneš vypalovat. Myslím si že Piggsy to napsal naprosto přesně, počkáme si až ti zaklepe na dveře protipirátská unie, zabaví kompa a ty budeš platit statisícové škody (záleší podle toho, kolik jsis toho vypálil a že toho není málo co?). Taky ti to přeju. Přeju hezký den za celej server a Sbohem.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-30 16:52:11
Tak já bych kecy typu "nudné, trapné herní časopisy" snad ani nepovažoval za kritiku. Beru to jako provokaci od nýmanda, který si jednou za 10 let něco koupil a teď má potřebu šířit nudné, trapné a nenávistné žvásty. Jinak mně jsi náladu vůbec nezkazil. Kdyby mi ji mělo zkazit každé setkání s takovým blbem jak jsi ty, tak to bych ji musel mít špatnout permanentně.. :)

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-30 17:04:29
norty: Máš pravdu, nejprve půjdou po velkých rybách. Ale hned po po nich jsou na řadě takoví osli, kteří lozí po diskuzích a machrují před ostatníma, kolik peněz ušetřili stahováním z netu. A úplně nejsnazším terčem jsou tací dementi, co si ještě ke všemu dají nick "Torrenťák". Po takových volech nemusí nikdo pátrat, ti se udají sami.. :D

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2011-01-30 17:22:23
ne piggsy ty to nechapes...tady nejde o to, ze by je nechtel nikdo chytit, tady jde o to, ze je NEMUZE nikdo chytit...na CELOU ČR je POUZE 1 specialni tym, ktery se zabyva potiranim piratsvi. ČPU muze bezproblemu predat seznam tisicu uzivatelu, kteri nelegalne sdili, ale to je k nicemu. Kde neni zalobce, tam neni soudce, policie proste nema prostredky na to, aby kazdeho z nich obvinila a predala do rukou "spravedlnosti". Musi se udelat domovni prohlida, zabavit a pote prozkoumat zarizeni pouzivane k pachani piratske cinnosti, zajistit a vyslechnout pachatele, sepsat protokol, ziskat logy od providera. To vsechno pak nejak dat dohromady a predat statnimu zastupitelstvi, od nej dale k soudu a bla bla je toho strasne moc. Do toho se nikomu chtit nebude, pokud nepujde o neco fakt velkeho - to znamena nekdo, kdo to bude delat opravdu v nejvyssich rovinach a nebo nekdo, kdo se jim bude vylozene vysmivat/viz pripad 16 kluka/

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-30 20:26:23
No a taky je fakt, že kdyby chtěli stíhat každého, kdo někde něco stáhl, tak by byla zavřená skoro celá republika. Snad v každém počáku by se našel nějaký ten nelegálně pořízený software nebo film.. Tím by ale byli sami proti sobě. Už to prostě zašlo tak daleko, že se musí zaměřit jen na ty největší hříšníky a malé rybky nechat plavat. Na druhou stranu mám kámoše, který asi před rokem zkusil uploadnout 1 film na CzShare a letos se u něho najednou objevili policajti s želízkama, zabavili mu kompl a musel vysvětlovat. Ani nevím jak to vlastně celé dopadlo.. Prostě na 100% jistý si nemůže být nikdo.

Titulek: Re:  
Nick: (barlow) - neregistrovaný
Datum:2011-01-30 20:28:02
Já jsem tady spíš pasivní uživatel, ale na tohle musím reagovat... Milý torrenťáku, máš rád hry? Tak je kupuj! Jak jinak podpoříš vývojáře? Myslíš, že to je nějaká almužna, služba světu, nebo přímo pro Tebe? Utržené peníze směřují i do vývoje dalších her! Místo toho musí část tržby jít do vývoje ochrany pro lidem jako Ty a poctivé hráče navíc obtěžuje... To platí i pro filmy, kvůli takovým hodným lidem jako Ty musím před každým filmem vidět známý klip "auto byste neukradli..." Takže děkuju!

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-30 20:45:19
Přesně tak, na všechny svině vždycky doplatí jen ti poctiví. Taková je teď doba, s poctivostí nejdřív pojdeš. Jenže nebýt těch poctivých, tak už by si Torronťák mohl stahovat tak akorát slipy :D Snad mu to jednou dojde.

Titulek: Re:  
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2011-02-02 03:12:40
Pánové, že se do toho vkládám. Aniž bych chtěl komentovat problém stahování, kterej tu byl, je a vždycky bude, takže by to byla marná snaha, tak se spíš chci vyjádřit hodnocení "Shnilýho chleba" k důvodům, proč začíná upadat kvalita časopisů (resp. obsah a přílohy). Upřímně, stahování na tom má svůj podíl, ale není tou skutečnou příčinou. Matematika je jednoduchá, stahovalo a pirátilo se vždy, naopak průzkumy ukazují, že jsme ve stádiu, kdy čím dál víc lidí hry doopravdy kupuje, než aby je stahovalo. Tak kde je problém? Podle mého to má několik příčin. 1) Ekonomická krize - je prostým faktem, že v okamžiku, kdy nastanou finanční problémy, tak to jako první odnesou zbytné komodity - tj. komodity, které nejsou nezbytně nutné. Hry mezi ně bezpochyby patří, o tom žádná, o časopisech a herních přílohách lze říct to samé. 2) Přesun informačního obsahu na internet - to je prostý fakt, v dnešní době měsíčník nemůže z principu konkurovat z hlediska aktuálnosti internetu, kde informace je možné aktualizovat prakticky kdykoliv. (apriori by měl tedy časopis zaujmout jinými způsoby). 3)Digitální distribuce - vycházejme z toho, že až na tvrdé jádro většina lidí kupuje časopis kvůli herní příloze (viz bod 2). Digitální distribuje je svou jednoduchostí, snadnou dostupností a taky cenami dalším hřebíčkem do rakve herních časopisů. 4)Celkové snížení cen her, různíé akce prodejců apod. - nová hra jenom zřídka stojí přes litr, starší hry jdou sehnat v akcích za prakticky směšný peníz - namátkou Mass Effect/Dragon Age za 250, Red Faction-Guerilla taky za 250, Lost Planet 2 nedávno jsem viděl v akci za 300, Timeshift za 100, Metro 2033 za 300, klasika Unreal Anthology za 100 apod. To jsou reálný ceny, za který můžete hry koupit. A můžete si navíc vybrat. Nic proti časákům, jenže ten se nikdy nemůže trefit do noty všem, že? 5) Upadající kvalita časopisů a herních příloh - ono to samozřejmě částečně reflektuje ty body 1-4, tj. jak se jednou dostane časák na sestupnou tendenci, tak se jenom těžko vrací zpátky (bez nějaké radikální změny, která ale v současnosti hrozí jenom těžko). Co se kvality textů týče, aniž bych chtěl někoho kritizovat (protože vím, že napsat recenzi není zas tak jednoduchý, zkuste si to), je prostě fakt, že většina redakce jak Score tak Levelu jsou prakticky zaměnitelný. Tohle by právě byla jediná oblast, kde by mohly časopisy vítězit nad herními weby, v originalitě a kvalitě recenzí a článků. Jenže sestavit natolik dobrej tým, aby přitáhl čtenáře hlavně tímto, to se domnívám, že je momentálně nerealizovatelný. Lidi jako Eisler, Anastasov, Ticháček a pár dalších, kteří mě napadají a jejichž recenze si s gustem přečtu i po letech, bohužel z nebe nepadají. Tehnická: Tohle není pokus o vyvolání flamu, ale spíš se snažím zdůvodnit, jak vidím situaci s herními časopisy.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-02-02 17:27:11
Ano, stahovalo a pirátilo se vždycky, ale ne v takové míře jako dnes. Není to zas tak dávno, kdy byla většina lidí bez internetu nebo s vytáčeným připojením u Telecomu s rychlostí 56kB/s. Dnes už má vysokorychlostní internet téměř každá domáctnost, tak jako pračku nebo televizi. Znám dost lidí, kteří si nastahují a nainstalují třeba 20 her zároveň, z toho dohrají max. 2 hry, protože to všechno samozřejmě nestíhají hrát a zbytek smažou, až jim dochází místo na disku. Kdyby za hry platili, tak to by si jich vážili jinak. Potom není divu, že je hry z časopisu nezajímají. Nevím, podle jakého průzkumu se ukázalo, že čím dál víc lidí hry kupuje místo stahování. Kdyžtak hoď odkaz, to by mě fakt zajímalo.

Titulek: Re:  
Nick: (MVP)
Datum:2011-02-02 17:45:17
Diky xgandalfe. Po delsi dobe smysluplny komentar. Po tech srackach co tu vali Piggsy a Shnily chleba, to pusobi jako balsam na dusi:). Situace s piratenim se zlepsuje. Logicky. Po revoluci tu piratil kazdy. Ti opevovani redaktori byli do jednoho pirati (+ napr Petr Vochozka, ex majitel Illusion Softworks=2K Czech). Prodeje originalek se zlepsuji. Ze je to porad malo, neni jen ciste chyba hracu. Stredoevropsky region je jeden z nejdrazsich, co se cen her tyce. Tim neomlouvam piraty, pri cenach porad solidnich her do 200Kc si je muze dovolit kazdy!!!. K tem problemeum casaku bych jeste pridal ubytek reklamy. Porad je ale fakt, ze mi osobne ani jeden z casaku za ty prachy nestoji. Level ma otresny casopis. Ty jednostrankove recenze jsou vysmech. Score ma zase humorne plne hry (s vyjimkou solidniho Posla). Uz jen cekam na reklamu v pristim cisle : "4 freewarovky za pouhych 200 Kc".

Titulek: Re:  
Nick: (MVP)
Datum:2011-02-03 22:31:07
Tak piggsy, ty me uz vazne dojimas. Ja ze si tu lecim mindraky? :) Ja tu kazdy den oblazuju ctenare svyma vylevama, ja tu reaguju na kazdou kokotinu? Mindraky si tu spis lecis ty. Viz tvoje odpovedi "kvalita prvni hry ve Score je srovnatelna s tou v Levelu". Nenech se vysmat, nebo chces srovnanvat Gobliny, Numen, Stubbse a Lokiho s cimkoliv co vyslo u Levelu? No ty asi jo.... . Dalsim prikladem je tvoje diskuze s torrentakem. Chlapec si tu z tebe (ale i z ostatnich) evidentne dela pr*el a ty mu vyhrozujes softwarovou policii. Kdo to cetl se musel bavit blbost vsech zucastnenych. Kdyz mluvime o blbosti nemuzu si odpustit nezminit tvuj posledni prispevek "Po jaké revoluci? Myslíš tu v roce 1989? To tady lidi neměli ani počítače, natož internet. Tak jak mohl pirátit každý ty chytrolíne? ". To me i po par dnech brutalne rozesmiva. 2)Kde jsi prisel na to, ze jsem rikal ze Level a Score jsou sra*ky. Jen jsem napsal, ze u Levelu mi nevyhovuji recenze a u Score plne hry. A ze mi za ty prachy proste nestoji. V tom je znacny rozdil, zkus nekdy pouzivat tu sedou kuru mozkovou a nemel tu ty svoje sr*cky. 3)Kauza Diablo. Ze mě všichni setřeli za haneni Diabla je demagogie nejvyssiho zrna. Pokud si dobre pamatuju, tak tu byl nekdo koho rozesmal tvuj vyrok i Diablu jako hardcore rpg, dalsi tu hru nepovazoval ani za rpg. Takze opet meles sr*cky. 4)Osocuju vsechny ostatni, ze jsou sr*acky? Ja podekoval xgandalfovi za dobrej prisevek a osocil tebe a Schnily chleba, ze tu pisete hovadiny. Osobne ani na vterinu nepochubuju, ze sam sebe povazujes za krale teto komunity a tak kdyz nekdo osoci tebe, tak osoci vsechny....na takove lidi mam svuj nazor, ale v ramci slusne diskuze ho nebudu prezentovat. PS: omlouvam se Nortymu za pouziti souslovi "meles sr*cky". Autorsky honorar uz leti jeho smerem :).

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-02-04 14:45:30
Šmarja MVP, za žádného krále komunity se rozhodně nepovažuji, na to jsi přišel zas jak? :D Kdybych tu byl králem, tak bych tě musel už dávno jmenovat svým dvorním kašpárkem, páč ty tvoje rádobychytré řeči jsou dobré fakt akorát na zasmání. :) Na druhou stranu bys ale asi moc úspěchu nesklízel, s tím jak tady bereš všechno smrtelně vážně, včetně sebe samého. Kvůli tvé absenci smyslu pro humor jsi ani nepochopil, že jsem tu nikomu žádnou softwarovou policií nevyhrožoval. Bylo to myšleno tak, že na každého jednou dojde. Už to chápeš? :) Jasně, že mi došlo, že si z nás torrenťák jen utahuje. Však jsem taky psal, že to beru jen jako provokaci a nic si z toho nedělám. No a v tom spočívá další tvůj problém - vytrháváš věty z konextu, vybíráš si jen to co se ti hodí, překrucuješ si slovíčka a pak děláš machry. Vybrat to nejhorší ze Score a srovnat to s tím nejlepším z Levelu, to je tvůj styl. Mimochodem, teď mě napadlo, nebyl jsi Torrenťák ty? Výše intelektu by tomu odpovídala. :) A co se Diabla týče, stojím si za tím, že je to hardcore akční RPG. Hardcore není o tom, že je obtížnost nastavena na maximum, že 3x za minutu zemřeš nebo že si za celou hru nemůžeš uložit pozici. To pak není zábava, ale obyčejná frustrace. Hardcore spočívá v tom, že musíš ve hře přemýšlet a když nepřemýšlíš, tak ji nedohraješ. Konkrétně v Diablu to tak funguje. Musíš neustále uvažovat kam investovat zkušenostní body, jakou nosit výbavu, jaké se učit kouzla a dovednosti. Činíš nevratná rozhodnutí a když u toho nepřemýšlíš, tak třeba v půlce hry zjistíš, že nedokážeš zabít bosse, protože tvá postava stojí za prd. Tipuji, že tohle bude zřejmě hlavní důvod tvé zášti k Diablu, páč přemýšlení očividně není tvá silná stránka. Tobě vyhovují ty dnešní hry, které tě vedou od začátku do konce za ručičku, tak aby je bylo schopno dohrát i 6-leté dítě nebo 80-letá babička. Omezenci jako ty budou do nekonečna vykřikovat, že je Diablo jen obyčejná klikačka, protože si skrz svou hloupost nedokáží uvědomit kouzlo Diablovek. A jestli tu někdo tvrdil, že Diablo není RPG, tak se tu zřejmě chtěl akorát udělat zajímavým, jinak fakt nevim.. PS: Nechápu, co ti vadí na tom, že reaguji na každou kokotinu. Za to bys mi měl být naopak vděčný, protože nejvíc kokotin tady vyprodukuješ právě ty. ;)

Titulek: Re:  
Nick: (MVP)
Datum:2011-02-04 16:29:08
buhehe buhehhe "Hardcore (u Diabla) spočívá v tom, že musíš ve hře přemýšlet a když nepřemýšlíš, tak ji nedohraješ" buhehe, ty ses vazne vtipalek piggsy. Na ten tvuj prispevek budu reagovat pozdeji, protoze me to porad rozesmiva. Delas si ze me srandu ze? Tak hloupej nemuzes byt ani ty. A to si predstav, jak bych se tomu smal, kdybych mel smysl pro humor. Ps: prosim pis tu takovy hlody dal, jen pred to napis upozorneni, ze to muze poskodit vasi branici. Uz se vazne tesim s cim prijdes priste.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-02-04 16:48:52
Chápu... se slovem přemýšlet se setkáváš poprvé, viď? Vlastně se ani nedivím, že je ti tak směšné. U retardů poměrně běžná věc. Jen by sis měl ještě zjistit, co slovo vlastně znamená :/ Uplně tě vidím, jak teď sedíš za komplem v tom kolečkovém křesle, hlavu na stranu, gryndy na bradě a smích "buhehe buhehe". Jen tak dál. :)

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-02-04 17:49:58
Piggsy-ty jim teda dáváš :D

Titulek: Re:  
Nick: (MVP)
Datum:2011-02-04 17:50:48
Tak to bylo trapne a ubohe i na tvoje standarty. Osobne bych od cloveka co ma rad premyslive rpg (Diablo), chytre komedie (Slunce seno...) a dobre pivo (Gambrinus) cekal vic :). K dokonalemu obrazku vidlaka moc nechybi (snad jen trava couhajici z bot :D). Snaz se matlo mas na vic.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-02-04 18:43:55
A tobě k dokonalému obrázku chybí už jen sláma čouhající z uší :) Nejen že máš mizerný vkus, ty máš ještě tu drzost lozit po webech a napadat všechno, co je všeobecně uznávené a oblíbené. Je mi tě fakt líto, že na sebe musíš upozorňovat takto ubohým způsobem. Na druhou stranu chápu - čím jiným bys taky mohl zaujmout? Charismatem, inteligencí? Hm, asi ne.. Ale ze všeho nejvíc je mi líto lidí, kterým tady cpeš ty svoje sračky. Už s tím prosím přestaň. Přelešti si třeba brčko, to ti taky udělá dobře. Prostě dělej cokoliv jiného, jen už přestaň pindat na herním serveru, když tě ani nebaví hrát...

Titulek: Re:  
Nick: (railgun) - neregistrovaný
Datum:2011-02-04 19:53:08
S MVP se nemá cenu o diablu hádat, vážení. Takovejch, co dohráli půlku prvního aktu, hra jim nesedla, a oni od té doby už přes deset let chodí po světě a nadávají na diablo, je pěkná hromada. Chceš bejt zajímavej, tak něco buzeruj. Ocenit stejně dneska umí jen málokdo… Diablo možná není RPG ve smyslu baldurů, icewindů a falloutů, víc se mlátilo a míň mluvilo, ale proč by to mělo vadit? RPG není jen nekonečný rozhovory s postavami a sporadické tahové souboje. Deus Ex taky nebyl jen o kecání a už vůbec ne tahovej, a přitom to bylo RPG jako řemen se světem tak složitým, že spousta lidí trpěla už v tutorialu. Mechanizmy světa diabla taky nejsou vůbec jednoduchý, kdo chtěl přežít 3. složitost, musel se sakra co učit. A přitom je diablo tak luxusně vyvážený, i nováček si na 1. složitost zahraje, a teprve s 2. a hlavně s 3. složitostí to začíná být to zmíněné hardcore, kde je nutný myslet na to RPG a volit skilly a výbavu více než uvážlivě. A komu ani to nestačí, ten má /players 8 a hardcore režim. O postupném růstu složitosti, kdy na začátku si nováčci zablbnou a na konci se profíci pořádně zapotí, ani nemluvě. Shrnuto a podtrženo, MVP je guma. Ale nesmějte se mu, že je to problematický asociál, raději ho politujte a místo na pivo, přispějte pár korun na jeho rehabilitaci a znovu začlenění do hráčské komunity. MVP zajisté uvede svojí adresu, kam máme příspěvky posílat.

Titulek: Re:  
Nick: (MVP)
Datum:2011-02-04 20:41:37
tak to je trosicku urazeneckej komentar. Od cloveka co ma takovej smysl pro humor bych cekal jinou odpoved, matlo. Jdi si parkrat kliknout do Diabla at se uklidnis. V pohode? Nechci ani domyslet, co by se stalo kdybych si delal pr*el z tvyho oblibenyho vecernicku. To bys byl asi hned ve zpravach na Nove. "Policie vyrazila dvere od chlivku a nasla parana nasraneho az na pokraj smrti. Bylo nalezeno i vetsi mnozstvi mysi se znicenymi left buttony a take zkazene vody(pozdeji identifikovane jako Gambrninus)

Titulek: Re:  
Nick: (MVP)
Datum:2011-02-04 20:56:00
to railgun: ja porad nechapu, kde jste u Diabla videli ty moznosti. U balduru a podobnych her slo o strategii, slozeni party, reseni ukolu v kooperaci (mimo jine). To u Diabla proste neni. Tam jen resis, co v ramci dane postavy pouzijes. S barbarem proste kouzlo nevykouzlis ani kdybys ses rozkrajel a tvoje jedina moznost je ho potvoru ubit. Mas tak akorat na vyber jestli pouzijes jeden utok nebo druhej. Pribeh taky neni nic moc, potvory na vyssich levelech jsou porad stejny, akorat vydrzi vic atd. Uplne stejne muzes napriklad rict, ze musis premyslet u novyho CoD, taky musis "vykoumat" jakou zbran pouzijes a tak.

Titulek: Re:
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-02-04 21:54:12
Tak jsem byl týden bez netu, přijdu dnes a vidím, jak vášnivá diskuze se zde rozjela. Diablo, které jsem několikrát dohrál za všechny postavy (tenkrát nic moc jiného nebylo), se tu už považuje za hardcore RPG :))) Tak to je moc i na mě, maximálně tak hodně akční RPG. Jo a ty možnosti :))) To asi někteří mysleli - rozdělit několik zkušenostních bodů mezi asi 4 parametry, vybírat z několika použitelných skilů či kouzel, nebo třeba asi možnost řešit questy několika možnými způsoby: 1. zabít potvoru, 2. zabít potvoru, 3. zabit potvoru, ..., to je fakt hardcore i na mě. Pokud jsem na něco zapomněl, či špatně napsal, tak se omlouvám, Diablo jsem hrál před mnoha lety a nenašel jsem žádný důvod se k němu vrátit. K pirátění, kromě již napsaného, míra pirátění v určité zemi je také ovlivněna kupní silou místních obyvatel, takže když asi 2/3-3/4 lidí v ČR nedosáhnou ani na průměrnou mzdu, tak asi u nás bude pirátství dosti významné. Snad to již pochopily i vydavatelské firmy či distributoři a vychází různé slevněné edice, akce atd.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-02-05 00:27:25
Ja pozor, máme tu dalšího experta, který dohrál Diablo za všechny postavy, a to jen proto, že tenkrát nebylo co jiného hrát. Ach jo, dneska už mě tady nepřekvapí vůbec nic. Railgun to napsal naprosto přesně, víc netřeba dodávat. A ty MegaVelkýPako, zkus si poposednout na tom kolečkovém křesle, ty tvoje zaražené prdy už ti tlačí až na mozek. Je mi jasné, proč nadáváš na Gambo - páč retardům nenalívaj. Kdo haní, rád by měl, to je stará pravda..

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2011-02-05 02:25:05
to mvp: poplatek prijat, jeste cekam na ten od piggsyho:)...popravde, ani nevim, kde jsem to pouzil, ale jsem rad, ze to zaujalo:D...jinak nemuzu si nerypnout, piggsy se tu opravdu chova jako kral a se svym vernym plesnivym chlebem den co den obstastnuje ctenare tohoto fora svymi nazory. A co? Me to nijak neomezuje, prave naopak. Jednou za par dni se sem mrknu, zasmeju se na nad komenty, pokud nekdo opravdu mele sra*ky, tak prispeju se svou kopkou blbosti do mlyna a dal si ziji svuj zivot. Neni nutne se nejak vzrusovat, jak to z oblibou nekteri delate a musim uznat, ze uz zachazite do skutecne trapne roviny. No ale stale svym zpusobem zabavne, tak smele pomkracujte:). A musím s tebou souhlasit, nechapu duvod komentovani prispevku uzivatelu, kteri ocividne provokuji a uz vubec nechapu jejich osocovani ve stylu schnileho chlebu. Je to snad i vice ubohe, nez nebohy torrentak. Copak nikomu nedochazi, ze prave o to mu jde a ze to, co ho nejvic nasere, je ignorace? .....ted zjistuju ze slovo sra*ky je zabanovane, ze by tedy moje prace???:D

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2011-02-05 02:27:25
jo a jeste jedna vec...GAMBAC JE dobryyy pivo !!!

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-02-05 05:29:27
Tak já teda fakt nechápu, kde jste přišli na to, že se tu chovám jak král :) Je fakt, že jsem si tyto stránky hodně oblíbil a píšu sem dost často, sem tak i rýpnu nebo zkusím vyprovokovat nějakou debatu, aby to tu trochu ožilo, ale to je asi tak všechno. Jediným králem je tady Bráva a tak to i zůstane. Jinak souhlasím, že hádka s MVP už začíná být trapná. Ale co, tak jsme se pobavili, obecenstvo je spokojeno, dál už asi nepopojedem, a tím bych to zakončil (aspoň pro dnešek:) Tak dobrou noc.. ;)

Titulek: Re:  
Nick: (Lumpík) - neregistrovaný
Datum:2011-02-05 16:54:15
Mě vždy zajímalo, kdo čumí na ty buransky komedie s Adamem Sandlarem (a jim podobným) a teď to díky tobě piggsy vím. Ještě bych prosil o foto, aby měl i vizuální pomůcky jak takovy trosky vypadají :))))).

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-02-05 17:59:22
No člověk sem napíše svůj názor a samozřejmě Piggsimu se nelíbí, tak hned musí napsat svou "pravdu" a nějak toho druhého urážet. To je pak hned vidět ten jeho intelekt :) Rozhodně jsem nepsal, že je Diablo špatná hra, mě dost bavila, ale prostě to NENÍ hardcore RPG, ale moc akční RPG, které je spoustou recenzentů přirovnáváno ke klikfestu. Hardcore RPG to může být tak akorát pro lidi, kteří žádná jiná RPG nehráli.

Titulek: Re:  debata
Nick: (George) - neregistrovaný
Datum:2011-02-05 22:28:33
Zdravím, musím říct že se tahle debata pěkně rozjela. Já osobně souhlasím s názorem, že Piggsy si to tu trochu přivlastn´uje. Reagovat na každou blbost a hádat se s každým o vlastní pravdě je zbytečné, každý má totiž právo na svůj názor. Ted´ něco k Diablu - jasně, je to legendární pařba a zároven´ zakladel diablovek, neboli clickfestů, což moc hardcore RPG povětšinou nejsou. Pokud někomu připadá hardcore výbíraní různých zbraní a investování bodů do skillů hardcore, tak já mu jeho názor neberu. Podle mě hardcore RPG třeba takový Dragon Age - tuhé souboje, mikromanagement celé party, rozvětvený příběh - nic co by zvládl důchodce nebo malé dítě. Dejte dítěti diablovku a nebude ji mít problém hrát, u Dragon Age by asi pohořelo. A nakonec něco k časákům a originálkám - já třeba čtu SCORE nějakých 5 let pravidelně, většinu plných her nehraju, pokud se objeví nějaká kvalitní, beru ji jako bonus. Někdo to má naopak a má na to právo. Ten kdo bude hry stahovat si jich stáhne 20, 3 z toho dohraje. Kdo si koupí origo, má ze hry radost, zapaří si ji a rád podpoří vývojáře a vydavatele. Nemá smysl pirátům vyhrožovat policí, ta v Česku stejně nefunguje :)

Titulek: Re:  
Nick: (Railgun) - neregistrovaný
Datum:2011-02-06 00:07:23
Aha, takže hardcore RPG znamená parta 4+ hrdinů, jejich oblíkání a zbrojení, návštěvy shopů a nekonečný rozhovory. To by vysvětlovalo, proč vám do toho diablo nepasuje. Mě zase nepasuje tohle, slovo hardcore mám osobně pro něco jinýho, něž management party.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-02-06 01:08:27
Přesně.. Diablo nemůže být hardcore, protože ovládáme jen jednu postavu, ale Baldur už hardcore být může, protože ovládáme více postav a odklikáváme více textu? Tuto logiku taky nějak nechápu..

Titulek: Torrenťák
Nick: (Nudné, trapné herní časopisy!) - neregistrovaný
Datum:2011-01-29 05:17:03
Tak po cca 10 letech jsem si koupil LEVEL a SCORE. Kvalita časopisů ubohá, dobří recenzenti jsou pryč, DVD přílohy se starými hrami. Lituji těch peněz. To už jsem si raději měl sehnat prázdná DVD a vypálit si novinky na full. Za tohle nemá smysl dávat mé penízky. :D
[Odpověz]

Titulek: Re: Torrenťák
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-29 17:02:28
Ubohá je tak akorát kvalita tvého vkusu a uvažování. Jednou za 10 let něco nenašels na torrentu, a taks za to musel zaplatit. To je tragédie, co? Škoda časáků pro lidi jako jsi ty...

Titulek: Re: Torrenťák
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-01-29 17:46:25
Velmi obohacující příspěvek. Příště si kup raději prázdná DVD jak jsi říkal a všichni budeme spokojenější.

Titulek: Re: Torrenťák
Nick: (Nudné, trapné herní časopisy!) - neregistrovaný
Datum:2011-01-29 18:13:59
Pokud něco shledám nekvalitním, ano raději si to stáhnu z netu. Třeba takový computer, nebo chip si rád koupím. Kdysi vycházely i dobré časáky Play, Playstation magazín apod. s demoverzemi. To bylo počtení panečku! Ale tohle? Inovace žádná. Ne,ne. Škoda mých peněz za tohle. Hlavně že mají X stránek zapláclý reklamou. Ha,Ha :D

Titulek: Re: Torrenťák
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-29 18:26:46
Jó PlayStaystation Magazín, to teda bylo něco. Cena 300 Kč, půl časáku reklamy a na CDčku tři pětiminutová dema. To sis teda vybral přirovnání. Asi fakt uděláš nejlíp, když se vrátíš k těm svým torrentům než tady psát takové plky.. A až najdeš nějaký časák bez reklamy, tak mi dej vědět,jo? :)

Titulek: Re: Torrenťák
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-01-29 18:27:04
Jak můžeš napsat že tyto dva časáky jsou ubohý?Víš jaký je to čteníčko při sra......ehm na záchodě?Ty nejsi normální, utop se v tom svym warez světě.Nám to je jedno :)

Titulek: Re: Torrenťák
Nick: (Nudné, trapné herní časopisy!) - neregistrovaný
Datum:2011-01-29 18:41:45
No právě, ty (nové)demoverze mi ukázaly jak jsou ty hry na konzole dobré. A koupil jsem si s radostí origoš. Tady cpou starý hry (některé dobré jiné ne). Jo a PSM2 bylo taky fajn čtení. Nazdar...

Titulek: Re: Torrenťák
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-29 19:20:44
Ty sis aji někdy v životě koupil origoš? Neni možné.. :-O Jo aha, tenkrát vlastně nebyl ještě tak rozšířený internet a stahovat hry na PS nebylo tak snadné. Už je mi jasné, s jakou radostí sis kupoval origoš :D No, myslím si, že Schnilej Chleba to vystihl naprosto přesně, takže netřeba v této nesmyslné diskuzi pokračovat.. Nazdar!

Titulek: Re: Torrenťák
Nick: (Nudné, trapné herní časopisy!) - neregistrovaný
Datum:2011-01-29 19:29:19
A těch peněz co jsem ušetřil... Fíha. Já ty cenné papírky tak zbožňuju. Mlask! € £ :D

Titulek: Re: Torrenťák
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-01-29 20:04:31
Ale my už o tobě víme že trpíš pokročilým stádiem demence tak nám to tu ku..a furt nedokazuj.

Titulek: Re: Torrenťák
Nick: (Torrenťák) - neregistrovaný
Datum:2011-01-29 20:15:11
Nezáviď a běž si koupit další originálku naivko! :D Honem!

Titulek: Re: Torrenťák
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-01-29 20:16:20
No jo teď jsi mě setřel tak jestli už ses nějak vnitřně uspokojil nebo o co se to tady snažíš tak prosímtě už zalez nikdo na ty tvoje výlevy fakt není zvědavý.dík

Titulek: Re: Torrenťák
Nick: (Torrenťák) - neregistrovaný
Datum:2011-01-29 20:50:41
Nikoliv. Díky za reakce :D

Titulek: Re: Torrenťák
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-01-29 20:55:09
Rádo se stalo duševně chorým vždycky rád pomůžu.

Titulek: Re: Torrenťák
Nick: (Torrenťák) - neregistrovaný
Datum:2011-01-29 21:04:24
Je mi tě líto... No nic jdu si zaplavat ve Warez world. Paráda. Tak osvěžující hmmm ách Score Level je beztak sračka :D Cha

Titulek: Re: Torrenťák
Nick: (Torrenťák) - neregistrovaný
Datum:2011-01-29 21:20:17
A jen tak mimochodem, pdf je lepší než origo papír. Víme? :D

Titulek: Re: Torrenťák
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-01-29 23:03:09
Jak můžeš srovnávat formát pdf a papír? :D Samožřejmě že je lepší papír!!!Ze zajímavosti jsem si jednou stáhl pdf Levelu číslo 171 (mimochodem koupil jsem si ho kvůli Hitmanovi) abych porovnal papír a origo a dospěl jsem k tomuto názoru. Papír je mnohem přehlednější než pdf.V PDF se vůbec nedá vyznat, je to nepřehledný, někdy i blbě ofocený (a i kdyby ne,stejně koupim orig papír :)) A teď si jdu zahrát Aliens vs Predator který jsem si koupil ve čtvrtek za 1099 Kč a vůbec těch peněz nelituju. Nejen že nebudu stíhaný za warez kopii, ale ještě mám k tomu dobrej pocit z koupi hry, protože vím že jsem jejich produkt neukradl ale zakoupil..Hnij si dál ve warez světě a už se těšim až budeš platit pokutu za stáhnutí Z....ale to už jsem jednou psal necham tě překvapit :). Bude tě čekat pěkně nabušená pokutka :)

Titulek: Re: Torrenťák
Nick: (juj) - neregistrovaný
Datum:2011-01-30 00:03:08
Tohle je přesně ta situace, kdy schvaluju bonzování IP adres.

Titulek: Re: Torrenťák
Nick: (Torrenťák) - neregistrovaný
Datum:2011-01-30 01:18:02
Polibte mi (!) Komouši!

Titulek: Re: Torrenťák
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-30 02:14:43
Jsi beznadějný případ :/

Titulek: Re: Torrenťák
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-30 02:31:44
A hlavně až mu protipirátská unie zaklepe na dveře, zabaví kompl a spočítá napáchanou škodu, tak ať se nám přijde zase pochlubit, kolik peněz na tom ušetřil :D Takovému hlupákovi bych to aji přál..

Titulek: kecy
Nick: (MTB) - neregistrovaný
Datum:2011-01-26 17:16:30
kdyby raději spolupracovali jak SCORE tak i LEVEL dohromady místo hašteření... ať vytvoří společný časopis v ceně cca 400,- za měsíc a na kvalitě to bude vidět... Jak textu, tak příloh. Logická je spolupráce, ne hloupé osočování. Kdo z koho
[Odpověz]

Titulek: Re: kecy
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-01-26 17:24:01
No to tak aby ještě level stáhnul score ke dnu a za 400 by si to asi moc lidí nekoupilo.

Titulek: Re: kecy
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-01-26 17:25:53
A navíc tady nikdo nikoho neosočuje protože čtenářům score je nějaký level totálně u zadku.

Titulek: Re: kecy
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-01-26 18:17:29
Musíme podpořit oba časáky, proto každej kdo tohle čte tak si každej den koupí 3x level a 3x score a oba časáky tu budou ještě 15 let :D

Titulek: Re: kecy
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-26 18:50:33
Score je Score a Level je Level. Žádné míchání nepřichází v úvahu a o Scorelevel za 4 kila bych teda rozhodně nestál - to už radši nic. Kdybys do bramborového salátu přimíchal čočku, špěnát a plesnivý chleba, tak by se to taky nedalo žrát..

Titulek:  
Nick: (juj) - neregistrovaný
Datum:2011-01-26 05:17:18
Chlapci z CSG se v kopání do levelu nějak výžívají. Ještě by mě zajímalo, jak si vede skore, ale o moc lepší to mít taky nebude.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-26 13:52:11
Chlapci z CSG do nikoho a do ničeho nekopou, uvádí jen holá fakta, co je na tom špatného?

Titulek: Re:  
Nick: (juj) - neregistrovaný
Datum:2011-01-26 14:51:32
Vykřičníky, zveličování, zdůrazňování, v září slibovali levelu posledních několik čísel. Vskutku holá fakta. Smutný je ale to, že až level a score kleknou, tak nám nezbyde nic jinýho než číst právě tyhle weby.

Titulek: Aktuální info
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-25 15:02:08
22.01.2011 || Level z listopadu 2010 se prodal v rekordně nízkém počtu, pouhých 6591 výtisků, z toho jen 4588 na stáncích! (tomas) zdroj: csgamer.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: Aktuální info
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-25 18:12:41
Lol nekecej :D

Titulek: placky
Nick: (ssttrr) - neregistrovaný
Datum:2011-01-24 00:06:53
Máte někdo info, jak je Posel Smrti 2 rozlezlej na DVD? (tedy jestli je zapotřebí šachovat při instalaci otáčením stran u DVD...) U Dark Messiah of Might and Magic - bylo na levku že se spustilo i to jejich menu, který po mě chtělo nainstalovat něco novějšího - ovladač a pak, jsem to stejnak autorunem nespustil... (ale bylo to na 1DVD z jedný strany i s CZ - takže fajn)
[Odpověz]

Titulek: Re: placky
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-01-24 00:34:33
Je jenom z jedné strany.

Titulek: Re: placky
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-01-24 01:05:56
Jooo to asi ne.Posel Smrti 2 alias Black Mirror 2 má přes 7GB tak to asi bude udělaný jako u čísla kde bylo Act Of War Direct Action.Pokud máš ájem tak bych ti poslal obrázky jak to vypadalo.Jedno DVD s Act Of War bylo jako obyč DVD a to druhý bylo normálně oboustraný takže to číslo mělo jen 3 strany snad chápeš jak jsem to myslel pokud ne hodim screenshot.

Titulek: Re: placky
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-24 01:22:42
Ahoj Shnilý Chlebe, tady jsem našel něco speciálně pro Tebe: http://www.youtube.com/watch?v=l9IxUmHTbhk

Titulek: Re: placky
Nick: (ssttrr) - neregistrovaný
Datum:2011-01-24 02:06:33
chápu a všem dík za info

Titulek: Re: placky
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-24 02:34:10
Co ne?Ten týpek se ptal jestli musí přehazovat DVD a nemusí je to z jedné strany mám ho tak asi vím ne:)

Titulek: Re: placky
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-01-24 02:37:39
Sorry ten můj koment je mimo myslel jsem shnilej chlebe že reaguješ na mě s tím že je ta hra z jedné strany.

Titulek: Re: placky
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2011-01-24 23:50:28
to piggsy: ale to je dost dobry :)...

Titulek: Zákys u Posla smrti 2
Nick: (Posel) - neregistrovaný
Datum:2011-01-23 18:10:22
Ahoj, je tu fůra profíků, tak se chci zeptat na jednu drobnost, třeba mi někdo poradí. U Posla smrti 2 jsem na začátku 2. kapitoly, stojím nad policajtkou, hudba hraje a to je tak všechno, co se děje, nemůžu se dostat k sestavení portrétu záhadného muže, protože se zaksnu. Nevíte někdo, co s tím. Díky.
[Odpověz]

Titulek: Re: Zákys u Posla smrti 2
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-01-23 18:34:29
Tak to fakt nechápu.stačí říct policajtce ať tě pustí ke kompu :)

Titulek: Re: Zákys u Posla smrti 2
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-01-23 18:43:15
Nebo zkus první kliknou na te kompl daren něco odkecá a pak by se ti zkrz policajtku měla zpřístupnit tvorba portrétu jinak nevím.

Titulek: Změna ABC PC her na TopCD edici her
Nick: (Delnik)
Datum:2011-01-22 22:36:54
Jestli jsem včera dobře viděl v trafice, tak si myslím že ABC PC hry přesla do nové edice TOP CD hry. Na stánku byla hra Ankh malý faraon : Srdce Osirise.
[Odpověz]

Titulek: Re: Změna ABC PC her na TopCD edici her
Nick: (Bolek) - neregistrovaný
Datum:2011-01-23 02:42:51
Ano ABC skončilo a TopCD začalo.Změna(snad)(určitě)k lepšímu a doufám že tahle (nová)edice bude vycházet pravidelně...

Titulek: Re: Změna ABC PC her na TopCD edici her
Nick: (Delnik)
Datum:2011-01-23 15:16:33
To ti nevím jak jsem sledoval přebaly, tak TOP CD to vydávalo i předtím.

Titulek: Re: Změna ABC PC her na TopCD edici her
Nick: (Holmer) - neregistrovaný
Datum:2011-01-23 18:12:30
Edice TopCD vychází u nás už několik let a rozhodně to náhrada za edici ABC není.

Titulek: Re: Změna ABC PC her na TopCD edici her
Nick: (Delnik)
Datum:2011-01-24 23:12:25
O tom pochybuju nikdy jsem ji na stánku neviděl, a příště Alpské Lyžování.

Titulek: Re-play
Nick: (Delnik)
Datum:2011-01-22 18:41:40
Tak pro ty co koukaj na Re-play: nově na Prima Cool od 5. února snad ve 13:35 i s moderátorem Mikolášem Tučkem.
[Odpověz]

Titulek: Re: Re-play
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-22 20:24:28
Párada, Tukan, lepšího moderátora si ani neumím představit, to zas bude srandy :)

Titulek: Re: Re-play
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-01-23 00:23:54
Re-play na Coolu?Trošku fake ne?Ale jestli je to pravda no tak to se asi strham stěstim.Public už mě začínal sr@t.A Tuček ze score?Ten tento pořad jednoznačně vylepší o 100%.Pokud ovšem tvá informace není fake :D

Titulek: Re: Re-play
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-01-23 00:28:25
Není to žádný fake já už to taky vím delší dobu je to pravda.

Titulek: Re: Re-play
Nick: (Bolek) - neregistrovaný
Datum:2011-01-23 02:47:21
Ano pravda Re-play a GAME PAGE srdcovka

Titulek: Re: Re-play
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-01-23 15:49:35
Díky za info, njspíš to poběží někdy po obědě? Tukan mi dlouho chyběl, score live prožíval velice, takže se těším:)

Titulek: Re: Re-play
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-01-23 16:36:35
Ty vole ty vůbec nečteš komenty :D SAMOZŘEJMĚ ŽE KDYŽ TO MÁ BEJT V 13:35 TAK JE TO PO OBĚDĚ NE?!!Vážení přátelé,takhle vypadá IQ lidí v roce 2011:D

Titulek: Re: Re-play
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-01-23 16:53:02
Velmi obohacují příspěvek, přesto děkuji za přesný čas.:D

Titulek: Co bude v dalším score?
Nick: (Pips) - neregistrovaný
Datum:2011-01-21 02:33:43
Jaké hry budou v dalším score?
[Odpověz]

Titulek: Re: Co bude v dalším score?
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2011-01-21 05:09:45
Berušky,tetris 3D,kill zone 2,race tottal

Titulek:  
Nick: (Ursus) - neregistrovaný
Datum:2011-01-20 01:12:17
Posel Smrti 2 ve Score? No tak to je síla. Klobouk dolů.
[Odpověz]

Titulek: DS2
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-19 02:04:06
Kolik dali v Levelu hodnocení Dead Space 2?
[Odpověz]

Titulek: Re: DS2
Nick: (Level) - neregistrovaný
Datum:2011-01-19 03:36:53
Dead Space 2 dostalo 8/10

Titulek: Re: DS2
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-19 22:36:59
Ve Score dostal dokonce 90% (ovšem zatím pouze na PS3 verzi)

Titulek:  
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2011-01-18 22:24:30
Tak kdyz byla BG saga,to sem vzal bez vahani.To fakt neslo nechat na trafice.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2011-01-18 22:27:58
Boze,zase sem to napsal bez odpovedi-jemne me to zacina sr@t

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2011-01-18 23:03:12
Ale na "odpověz" jsi neklikal? Se registruj a můžeš to po sobě odstraňovat... :)

Titulek: Re:  
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2011-01-18 23:22:16
Ale klikl,ovsem pres mobil sem se nejak zamotal.Reg.zvazim,zatim nechci.

Titulek: SCORE
Nick: (Emil) - neregistrovaný
Datum:2011-01-18 13:29:10
Kdyby se score raději vyprdlo na přidávání céčkových games a dala třeba byť jenom jednu, která se ale dá hrát. Buď přece něco dělám pořádně a nebo to nedělám vůbec ne? Ty 3 hry s 40procentním hodnocením asi moc lidí nenaláká
[Odpověz]

Titulek: Re: SCORE
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-18 14:10:53
Taky pravda...

Titulek: Re: SCORE
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-01-18 17:00:35
Však se tam dá hrát posel smrti a aspoň za vyskoušení mi stojí ta strategie no a co že tomu nějaký maňas dal 40.

Titulek: Re: SCORE
Nick: (Emil) - neregistrovaný
Datum:2011-01-18 20:42:12
Nejsem si jistý tím, že by hra s průměrným hodnocením 40 procent měla být kvalitní a nenazýval bych recenzenty "maňasama". Podle mě to jsou odborníci a v hodnoceních se celkem shodují. Jo a posel se samozřejmě hraje dobře, nikdo netvrdil opak..

Titulek: Re: SCORE
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-18 21:22:25
Emil:No tak jestli to jsou zrovna odborníci nevím ,někteří určitě, ale najdou se i kopáči kteří danou hru viděli možná tak z rychlíku(Bonusweb atd.).A navíc je recenze názor ůplně jiného člověka kterému se třeba nelíbí to co se jinému může zdát v pohodě.A netvrdím že to je kdovíjak skvělá hra ale já si vystačím aji s průměrem.:) a furt lepší než vidlema do zad.

Titulek: Re: SCORE
Nick: (Emil) - neregistrovaný
Datum:2011-01-18 21:57:29
Jenže průměrná hra má hodnocení okolo 70 procent ;-) (když sečteš všechna hodnocení her a uděláš průměr třeba za rok). Já to myslel tak, že místo tří čtyřkových her, si radši zahraju jednu osmičkovou a jsem si jistý, že to tak vnímá většina lidí...prodejní čísla toto tvrzení určitě podpoří. Já osobně si třeba score se čtyřkovejma hrama nekoupím, ale když tam byla třeba BG sága, tak jsem neváhal

Titulek: Re: SCORE
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-18 22:11:33
Pravda je že běkdo kupuje časák kvůli hrám a jiný kvůli čtení a když chcu nějakou pecku tak si ji koupím zvlášť ve slevě a nečekám až bude u časopisu.PS:Zrovna posel smrti má nejvyšší hodnocení 85 takže je to nadprůměrná hra která by stačila sama o sobě a že tam přibalí nějaky škvár navíc přece nemusí nikomu vadit a třeba se to někomu zalíbí.

Titulek: Re: SCORE
Nick: (Emil) - neregistrovaný
Datum:2011-01-19 02:08:02
Jenže místo toho škváru by mohla být další kvalitní pecka. Jak říkám, dávat tam 3 blbosti je k ničemu. To ať tam radši nedávají nic a místo toho sníží cenu časopisu

Titulek: Re: SCORE
Nick: (Delnik)
Datum:2011-01-19 02:56:26
Nechci nic říkat ale Level už s tím taky začíná pomaličku, i Death to spies a Men of war já beru, ale Alien shooter : Vengeance je taky slabší gamesa. A Score mě tanto měsíc mine, nebudu kupovat Score jen kvůli Poslovi smrti. A jen tak mimochodem Score retro prý odsunuto vydaveatelem až na červen.

Titulek: Re: SCORE
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-01-19 03:03:19
A navíc na to co předvádí je jeho cena brutálně přemrštěná.

Titulek: Re: SCORE
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-19 13:32:41
Sice už mě adventury neberou tak jako dřív, ale toho Posla smrti 2 určitě zapařím, první díl byl výborný. Navíc dvojka ještě pořád stojí v obchodech skoro 3 stovky, takže nové Score bude výhodná koupě.

Titulek: Re: SCORE
Nick: (Emil) - neregistrovaný
Datum:2011-01-19 15:07:44
Výhodná koupě to pořád je, ale ne pro ty, co už posla dvojku hráli. Proto mě mrzí, že tam nedali alespoň jednu kvalitní adventurku. Přece nebudu hrát ty 3 blbosti :-D bych se dalšího vydání score ani nedožil

Titulek: Re: SCORE
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-01-19 17:36:24
Emil:Tak nezapomeň do SCORE napsat seznam her které už jsi hrál. :)

Titulek: Re: SCORE
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-19 19:02:44
Sonata Arctica: :-D

Titulek: Re: SCORE
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-01-19 21:09:43
Posla mám taky dohraného a score už mám doma. Co na tom záleží, jde mi o časopis, jasně plné hry mě nepotěšili, ale v redakci nemohou za to, že ty, nebo já jsme tu hru již hráli.

Titulek: Re: SCORE
Nick: (Emil) - neregistrovaný
Datum:2011-01-19 22:51:24
Když za to nemůžou, tak proč mi je cpou? Já bych taky rád zaplatil pouze za časopis, kdyby byla ta možnost, tak ať mi ho za stovku prodají třeba bez her a bude vymalováno :-)

Titulek: Re: SCORE
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-01-19 23:48:48
Necpou ti je, můžeš si koupit třeba čtyřlístek. A hlavně i kdyby ses po.. nenaděláš s tím nic;) Snad v dalším čísle budou kvalitnější plné:)

Titulek: Re: SCORE
Nick: (Emil) - neregistrovaný
Datum:2011-01-20 15:27:32
Asi se v časopisech nevyznáš, jinak bys věděl, že čtyřlístek a score nelze moc srovnávat ;-)

Titulek: Re: SCORE
Nick: (kukura) - neregistrovaný
Datum:2011-01-20 18:33:17
to Emil: To je pravda. Žádný časopis o hrách nesahá legendárnímu Čtyřlístku ani po kotníky.

Titulek: Re: SCORE
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-20 19:45:17
A Scóréčku nesahá žádný jiný časopis ani po čtyřlístek. :D

Titulek: Re: SCORE
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-01-20 21:13:50
To máš pravdu. Nejsem odběratel čtyřlístku, bohužel tedy jeho kvalitu neposoudím, od toho jsi tu ty:) A pokud hodláš srovnávat, tak tu máš Level, ale mluvilo se o Score pokud vím. / A tobě Brávo díky za zmínku v infoboxu:)

Titulek: Re: SCORE
Nick: (Emil) - neregistrovaný
Datum:2011-01-21 12:22:22
Bohužel ani já neposoudím kvalitu čtyřlístku, neboť narozdíl od tebe vím, že si se score moc nekonkurují. Než budeš příště o něčem psát, raději se o tom dopředu informuj, aby jsi zase nebyl vedle jak ta jedle ;-)

Titulek: Re: SCORE
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-01-21 12:24:39
Tím jsem reagoval na tvůj názor, že ti Score Nutí něco co jsi již hrál. Nenutí. to je vše. Můžeš mi upřesnit, ve které větě jsem uvedl, že si se scor konkurují? Já jsem spokojen, posla si dám rád znovu, takže netřeba řešit čtyřlístek ani cokoliv jiného...

Titulek: Re: SCORE
Nick: (Emil) - neregistrovaný
Datum:2011-01-21 17:15:09
Nutí mi kupovat spolu s časopisem hry, o které nemám zájem. Nelze si koupit časopis, aniž bych nezaplatil i za ty hry...já myslel, že tohle víš. A čtyřlístek jsi mi místo score doporučil v některým z předchozích odstavců, stačí trochu hledat a najdeš ;-)

Titulek: Re: SCORE
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-01-21 22:24:05
Ah, pak tě již chápu, tak se omlouvám. Mluvil jsem o tom, že score jako takové ti nikdo nenutí. Jinak já, ač s tím nemám problém a ty 200 prostě měsíčně dám a počítám s nimi, tak je pravda, že jsem dlouho nenainstaloval byť jedinou hru z jejich výběrů. Bohužel ta možnost koupit bez dvd tu není, kéž by byla alespoň elektronická verze.

Titulek: Re: SCORE
Nick: (Emil) - neregistrovaný
Datum:2011-01-22 04:31:22
Jj, v pohodě. SCORE jako časák je fajn, ale co se týče plných her, tam mají docela rezervy. Myslím, že drtivá většina lidí nebude hrát hry, co dostaly hodnocení pod 70 procent a tak by místo nich mohlo SCORE nabídnout něco, co by lidi zaujalo. Já bych bral raději menší počet her, ale o to kvalitnějších. I kdyby měla být jenom jedna plná hra, tak si raději zahraju jednu pecku, než tři čtyři sra.ky :-)

Titulek: Re: SCORE
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-22 12:53:32
Score má prostě takovou reklamní strategii, že nabízí každý měsíc 4 plné hry, jedna hra je nadprůměrná (a většinou i kvalitativně srovnatelná s plnou hrou Levelu) a zbytek jsou jak říkáš sračky. Jenže vzhledem k ceně 200 Kč přece nemůžeš chtít 4 hry s osmdesátkovým hodnocením, prostě ber nebo nech být nebo si kup plevel za 250,-...

Titulek: Re: SCORE
Nick: (napakorto)
Datum:2011-01-22 17:06:17
Já Score vděčím za strategie, které byly navíc k té hlavní hře. Do té doby mě strategie nebavily a nelákaly, ale dostal jsem je navíc a tak jsem to zkusil a hle ono mě to chytlo a od té doby se k nim rád vracím třeba v podobě Warcraftu 3 a Heroes of MaM a mám pocit, že nebýt Score, tak tyhle skvosty bych nehrál. A ohledně hodnocení her, je to věc subjektivní, zahraju si rád A titul, ale podprůměrně hodnocenou hru, hlavně když mě chytne a zabaví a ne všechny A tituly to dokázaly.

Titulek:  
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2011-01-18 00:54:03
No nic,dalsi usetrene penize.Aspon zbyde na Portal 2
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-18 12:13:12
Ty už musíš mít našetřený aspoň milion. :D

Titulek: Re:  
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-01-23 15:52:21
Kdyby jsi nešetřil tak si o portalu alespoň skvěle počteš:)

Titulek: chvala a taky nechvala
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2011-01-17 22:50:32
Jo uprava vypada mnohem lip a slogan: Prodava obal je zde na miste. Po ty uprave me ty hry vic nalakaly, jak tak koukam na ty obalky, ale jinak do nich nepujdu :). Takze urcite plus pro oba casopisy :D- jakoze jim to k nicemu nebude :)
[Odpověz]

Titulek: Re: chvala a taky nechvala
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2011-01-18 03:54:48
Ještě mne napadla menší úprava, kterou jsem nyní dodělal. Líbí se vám to takhle taky ?

Titulek: Re: chvala a taky nechvala
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-18 04:26:16
Jo v pohodě, je to ted takové přehlednější.

Titulek:  
Nick: (qwer) - neregistrovaný
Datum:2011-01-17 22:42:44
taky chválim upravu stránek obálka:souhlasim s piggsym .děs a běs. jinak Příští číslo vyjde 11. 2. 2011 Společně s plnou hrou Death to Spies, Men of War, Alien Shooter: Vengeance. taky teda nic moc a score tam nevim co vyjde eště to nikde není napsaný
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (lemplik) - neregistrovaný
Datum:2011-01-18 19:30:37
men of war je super

Titulek: Level 200
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-17 21:28:24
Ta obálka vypadá dost hrozně, na toto chce Level v roce 2011 nalákat zákazníky? :-O Jinak Brávo chválím provedené úpravy - myslím, že všechny změny jsou k lepšímu. (palec nahoru)
[Odpověz]

Titulek: Re: Level 200
Nick: (MaMs)
Datum:2011-01-17 23:03:16
No ty obálky se fakt moc nepovedly.. Mně se nejvíc líbí ta s Deus Ex (tu sem chtěl), i Lara celkem ujde, ale zákon schválnosti prostě platí a musela mi přijít ta nejnechutnější.. A to Doom ani nemám rád :( Ale myslím, že příště se Level vrátí k tradičním vojáčkům.. Jo a všechny tři obálky jsou třeba tady - http://www.level.cz/default.asp?page=news (a ta Deus Exacká je fakt pěkná)

Titulek: Re: Level 200
Nick: (jarda) - neregistrovaný
Datum:2011-01-17 23:06:13
mě ta obálka přijde celkem povedená, je to přeci jen výroční číslo a to se vždycky vzpomíná takže kombinace nezapomenutelnejch postav herní historie vytvořenejch z obálek starejch levelů je docela cool:-)

Titulek: Re: Level 200
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-17 23:17:51
Jardo možná je to kjůůůl, ale vypadá to hrozně :D Kdyžtak už fakt raději ten Deus Ex nebo Laru Croft.. Navíc se opičí podle Score 200, ani tam se mi to nelíbilo.

Titulek: Re: Level 200
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-01-18 00:40:33
No nám do práce přišla tedy jen jedna obálka a to se slečnou Croftovou a mě se vcelku líbila, i když je pravda, že Score mělo něco podobného. Tak přesto, mohlo to být horší:) Jelikož jsem se nedočkal Score tak jsem zakoupil, pár článků mne zaujmulo, na hry jsem nesáhl a video DVD se mi líbilo. tak nějak příjemně zkrátilo čekáni na Score:D

Titulek: Re: Level 200
Nick: (Venan) - neregistrovaný
Datum:2011-01-19 01:00:24
U novéh Score ta obálka vypadá mnohem líp než u Levelu.... Alespoň mě se ta oblácka Score velmi líbí....

Titulek: Re: Level 200
Nick: (soused) - neregistrovaný
Datum:2011-01-20 04:41:45
Obalky su otrasne a hry su na vysmech. Tak som sa tesil na 200vku, ze tam bude konecne nieco poriadne a zase klasika v podobe budget/hypermarket hier za padika. FlatOuty uz boli ako plna hra uz daaavno. FlatOut UC stal pred rokom s ABC 49Kc a Dark Messiah je vykopavka, ktora ma vobec nezaujala. Je to ako zo Score. Idu neustale dole vodou (koniec sa blizi). Cele to ma iba jedno pozitivum. Usetril som za casopis.

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %