Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v PROSINCI 2010 u PC magazínů ?

> Datum vydání: 2010-12-13 03:15
> Autor: Braveman
>


Plné hry ve SCORE / ABC/ LEVELU v prosinci 2010

Buďte informováni o nově ohlášených plných hrách na stránkách vyhledávače Přidej na Seznam či Add to Google

Přejít na měsíc listopad 10
Přejít na měsíc leden 11

Magazín/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry

Video ze hry

ABC č.22/2010 - Edice PC Her
Vychází: 7.12.2010
Cena: 49Kč / 2€

Plné hry:
War on Terror (2005)
Hodnocení hry Kuma War: The War on Terror

War on Terror - GamePlay

LEVEL 199
Vychází: 17.12.2010
Cena: 250Kč / 14,10€ (424,80Sk)

Upoutávka
Obálka


Plná hra:
Prince of Persia: Warrior Within (2004)
Hodnocení hry Prince of Persia: Warrior Within

Prince of Persia: Warrior Within - GamePlay


SCORE 202
Vychází: 17.12.2010
Cena :199Kč / 9,92€ (299Sk)

Upoutávka
Obálka


Plné hry:
Loki (2007)
Hodnocení hry Loki

Samorost 1 (2003)

Samorost 2 (2006)

Aquadelic GT (2007)
Hodnocení hry Aquadelic GT

FIM SpeedWay Grand Prix 3 (2008)
Hodnocení hry FIM Speedway Grand Prix 3

Freight Tycoon CZ (2007)
Hodnocení hry Freight Tycoon Inc.

Loki - GamePlay


Samorost
- GamePlay

Aquadelic GT - GamePlay


FIM SpeedWay Grand Prix 3 - GamePlay


Freight Tycoon - GamePlay (Tutorial)
 

ABC č.23/2010 - Edice PC Her
Vychází: 21.12.2010 ?
Cena: 49Kč / 2€

Plné hry:
Xpand Rally (2004)
Hodnocení hry Xpand Rally

Xpand Rally - GamePlay

Ostatní PC edice plných her, které naleznete v trafikách:

Magazín/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry Video ze hry
Vydavatel: Playman
Vychází: 7.12.2010
Cena : 99Kč

Plné hry:
Lovecká Sezóna (2006)
Hodnocení hry Open Season

Lovecká Sezóna - GamePlay





D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (Foolladic)
Datum:2011-07-27 02:23:07
incredible check out this video http://www.youtube.com/watch?v=amDnsHEBLeg
[Odpověz]

Titulek: Plné hry score 203
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-17 16:20:15
Score 203: Posel smrti 2 - cz, Gear Grinder, 9th company, Greed: Black border
[Odpověz]

Titulek: Re: Plné hry score 203
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-17 17:20:23
Posel Smrti 2 pěkně, zbytek asi nestojí za řeč.

Titulek: Re: Plné hry score 203
Nick: (čert na koze jezdil) - neregistrovaný
Datum:2011-01-17 19:32:38
No to sou zase srajdy..Posel dobry,ale toho vemu zvlast jako krabku..co dal..

Titulek: Re: Plné hry score 203
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2011-01-17 20:12:08
No bida des bes a prej taky podražilo predplatné :-(.Uz to jde do kytek.

Titulek: Re: Plné hry score 203
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-01-17 20:25:42
Bída a děs je číst ty vaše zaujaté komentáře, tak tady neotravujte a běžte si číst třeba Level.

Titulek: Re: Plné hry score 203
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-17 21:24:12
To by si moc nepomohli :-D

Titulek: Re: Plné hry score 203
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-17 21:52:37
sonata arctica: kluci asi zapomněli že zaujaté komentáře tady můžeš mít jen ty a piggsy :)

Titulek: Re: Plné hry score 203
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-01-17 22:19:18
Asi jo :)

Titulek: Score vs. Level
Nick: (gamer) - neregistrovaný
Datum:2011-01-16 21:39:34
Občas tu čítávám narážky na jeden, či druhý časopis. Mno, každý má nějaký názor. Já kupuju časopisy oba ( score od jedničky a Level od trojky ). Osobně si myslím, že oba časopisy jsou na tom s kvalitou poslední rok, nebo dva mizerně. Hry má lepší Level, o tom žádná. Score mívalo výborné recenze, které v posledních několika čísel upadly. V celkovém hodnocení oproti zahraničním časopisům je to hnus. Score už po dvoustovce nekupuji - vyhozené peníze a Level po posledním čísle také končí v propadlišti dějin. Recenze shlédnu na netu a hry si raději koupím v originále, sice víc peněz, ale budu mít alespoň to, co se mi opravdu bude líbit a hlavně mě to bude bavit.
[Odpověz]

Titulek: Re: Score vs. Level
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-01-17 00:55:38
U levelu musím vypíchnout jejich video-DVD. Ač odebírám score, tak pro fanoušky určitě vynikající věc, kor u 200. Score by mohlo směle konkurovat, ale bohužel...

Titulek: Re: Score vs. Level
Nick: (Lachlan)
Datum:2011-01-17 01:02:51
taky mám všechny čísla score od prvního, ale 201 už končím. Neustálé posouvání vydání časopisu, jejich věčné výmluvy na cokoliv už mě nebaví. Ohledně plných her chápu že nemůžou dávat pecky jako half-life atd. ale chválit naprosté zoufalosti jako skvělé hry je ubohost (typický příklad tragické číslo 200)

Titulek: Re: Score vs. Level
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-17 01:39:43
gamer + Lachlan: No a právě kvůli takovým jak jste vy dva se časáky řítí do záhuby.. :-(

Titulek: Re: Score vs. Level
Nick: (MaMs)
Datum:2011-01-17 02:45:32
Ze všech vydaných Score mi chybí celkem 16 čísel, ale taky sem s 201. časopis přestal kupovat (o důvodech sem psal už dřív). Level mám předplacený a i když to není nic extra, stejně si předplatné asi zase prodloužím. Mít zásadní informace za poslední měsíc v jednom svazku, tomu zatím web konkurovat nemůže (a na záchod si ho nevemete, pokud namáte iPad) a Level mi to nabízí (i když v hodně koncentrované podobě). I když to může řadu lidí štvát (a já jsem mezi nima), konec papírových médií se pomalu blíží a několik desítek čtenářů to nezachrání, zvlášť co se nových medií nebo herního průmyslu týče. Možná někdo z vás zaregistroval, že Mladá Fronta - jeden z nejvetších hráčů na trhu - před vánocema zrušila ze dne na den Ikarii, která vycházela 20 let.. Hold vitruální svět nám šlape na paty a nikdo tomu - sorry Piggsy, ani kdyby ses postavil na hlavu - nepomůže. Tak neříkej, kdo za to může. Na vině je jedině trh, vydávání časáku stojí čím dál víc peněz a někde se to odrazí (Level šetří na papíru, Score zas na příloze) až to dojde do toho bodu, kdy už nebude ani na ten hajzlpapír, jak píše někde níž nějaký bratr zo Slovenska...

Titulek: Re: Score vs. Level
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-17 03:40:57
Na vině je především internet - spousta lidí si řekla, proč platit za časopis a raději přečte zadarmo 20 elaborátů z netu a plné hry stáhne z warezu. Samozřejmě na to nedoplácí jen Score a Level, ale vůbec všechny časáky, noviny, knížky... Za pár let už lidi nebudou ani vědět, co je to kniha nebo encyklopedie, všechno si vygooglujou nebo postahují pdfka a e-booky. Internet je holt dobrý sluha, ale špatný pán. Spoustu dobrého dává, ale i spoustu dobrého bere... :(

Titulek: Re: Score vs. Level
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-01-17 19:10:56
Ikarie je zrusena? Tak to je skoda, tu jsem si obcas mile rad zakoupil a nejakou tu pci-fi povidku precetl. Tak to me mrzi.

Titulek: Re: Score vs. Level
Nick: (MaMs)
Datum:2011-01-17 22:58:29
Stará redakce místo Ikarie začala vydávat časopis XB1, který je ale úplně stejný.. Jen už ho pod sebou nemá Mladá Fronta..

Titulek: level plna hra
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-16 02:34:22
chtěl bych se zeptat jestli pujde hrát flatout uc po netu,tato hra mě celkem dost bavila a chtěl bych vědět jestli půjde online
[Odpověz]

Titulek: Re: level plna hra
Nick: (plisnovy mejdan) - neregistrovaný
Datum:2011-01-16 09:30:06
Pujde.Musis si zalozit profil na win live.To ti poradi piggsy,na to nemam uz silu.

Titulek: vysušený
Nick: (tt) - neregistrovaný
Datum:2011-01-15 15:18:59
tak som si asi po 2 rokoch kupil level, kvoli dark messiah. Zatial som necital, ale casopis tlacia na hajzelpapier?! Za vyse 14E by som cakal viac. Ked dam vedla seba level a score, tak level vyzera ako maly vysušený (a o 4 E drahsi!) bracek smutne dufam ze aspon obsah bude stat za to
[Odpověz]

Titulek: Re: vysušený
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-15 16:18:38
Bohuziel sa nepodoba hajzelpapieru iba kvalitou stranok, ale aj tym obsahom.

Titulek: Re: vysušený
Nick: (Kefir) - neregistrovaný
Datum:2011-01-16 12:19:40
No poslednou dobou sa situácia na oboch frontách zrovnáva.ako som písal o pár metrov nižšie,u nás je Mesi za 99 korun..

Titulek: Kdy??
Nick: (Bolek) - neregistrovaný
Datum:2011-01-14 23:35:49
Brávo prosím aktualizaci na leden,únor...
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-13 22:34:03
kdy vijde score
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-13 23:08:41
Nevijde nikdy, vyjde 17.1. (snad)

Titulek: Re:  
Nick: (chleba se ji bez plisne) - neregistrovaný
Datum:2011-01-13 23:17:20
Chlapče,Ty budeš hrač wowka nebo berušek.Užasná čeština.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-14 07:51:07
Já bych to tipoval na Metin 2 :D

Titulek: Level 201
Nick: (MaMs)
Datum:2011-01-13 18:57:53
V únorovém Levelu najdete tři plné hry: hitmanovskou tichou akci Death to Spies, RTS Men on War a oldschool střílečku Alien Shooter: Vengeance. Na stáncích 11. 2.!!! Btw: Sorry Piggsy a ostatní, kteří tak usilovně bránili 200. číslo Score a já se jim smál.. Čekal sem od Levelu trochu víc, než teď předvedl, nějakou bombu a ono dohromady nic, jakoby to ani nebylo nějaké výročí.. (ale i tak jim to prostě musím odpustit). Asi se hold ruka trhu dotkla všech a ani Level si nemůže moc vyskakovat, i když sem doufal v opak, že třeba vytáhne nějakou monstrózní AAA gamesu v příloze nebo zvýší počet stránek.. Tak snad u 300. Ha ha..
[Odpověz]

Titulek: Re: Level 201
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-01-13 19:03:04
Death to Spies jednicku nebo Moment of Truth?

Titulek: Re: Level 201
Nick: (MaMs)
Datum:2011-01-13 19:24:55
Píšou jenom Death to Spies, takže asi tu jedničku..

Titulek: Re: Level 201
Nick: (chlebnik od plisne) - neregistrovaný
Datum:2011-01-13 19:42:35
A v lednovem?uz me dochazi trpelivost.Pulka ledna a nevime nic.Imho,zase sracky nasi kacky.

Titulek: Re: Level 201
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-13 19:55:56
Jaj tak to je vážně slabota, od teď už si aspoň nemáme co vyčítat :)

Titulek: Level 200
Nick: (mracik) - neregistrovaný
Datum:2011-01-13 20:08:22
LEVEL 200 Dvě plné hry Dark Messiah a FlatOut: Ultimate Carnage

Titulek: Re: Level 201
Nick: (spousta plisne bez chleba) - neregistrovaný
Datum:2011-01-13 20:30:18
To uz nevi,kam ty flatouty dat?porad je nekde cpou..Dark m je piczovina ne?..stejne to nechci

Titulek: Re: Level 201
Nick: (kefir) - neregistrovaný
Datum:2011-01-13 21:12:51
No u nás na krámě je Dark Mesi za 99Kč..

Titulek: Re: Level 201
Nick: (chlebovy plisnovy mejdan) - neregistrovaný
Datum:2011-01-13 21:19:31
No a kdyz to koupis samostatne,jeste zbyde na cigara.Flatout byl fakt uz vsude..nechapu to.

Titulek: Re: Level 201
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-13 23:14:11
Bezdomovci se můžou těšit na plné kontejnery Flatoutů a plesnivého chleba :D

Titulek: Re: Level 201
Nick: (juj) - neregistrovaný
Datum:2011-01-14 17:50:16
A kdyby byla jako plná hra Krizis, tak se zase bezdomáči můžou těšit na plný kontejnery, protože Krizis přece už hrál a má doma každej.

Titulek: Re: Level 201
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2011-01-14 19:09:12
Sila..tak takovou hru neznam.Doufam v to,ze si to napsal zamerne s chybama.

Titulek:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2011-01-09 17:20:29
Příspěvek smazán uživatelem
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Chlebový ráj plísně) - neregistrovaný
Datum:2011-01-10 21:25:09
Braveman:Drsněě..editace příspěvku :)a jiné fíčury..díky tobě i webmasterovi.Děkujeme kucí..

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-10 21:39:24
Přidávám se k chlebofilovi a taky děkuju Brávo. :)

Titulek: Re:  
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-01-10 23:08:35
Super, dočkali jsme se:) Díky.

Titulek: Re:  
Nick: (Chlebový ráj plísně) - neregistrovaný
Datum:2011-01-10 23:40:24
Aha,to je jen pro registrované..

Titulek: Re:  
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-01-11 00:09:22
Budiž to důvod k registraci:D

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-11 00:25:35
Registrace tě nezabije a co tě nezabije, to tě posílí. Lepší jak dostat tvrdým chlebem po hlavě :)

Titulek: Re:  
Nick: (BPM) - neregistrovaný
Datum:2011-01-14 23:49:50
Kde je editace Braveman??Nějak nám tady na to kašleš...a to se mi,nám nelíbí:(

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-15 00:59:44
Editovat příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé, ale ty máš smůlu, protože na to nějak kašleš...

Titulek: Re:  
Nick: (plisen na kůrce je zdrava) - neregistrovaný
Datum:2011-01-15 07:00:43
Piggsy,to mluvis na koho.

Titulek: Re:  
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-01-15 12:06:39
Nejspíše na kohokoliv, kdo si stěžuje na nemožnost editace příspěvků...

Titulek:  
Nick: (co bude v dalšíííím score) - neregistrovaný
Datum:2011-01-09 00:44:10
co tam bude plííís
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (plisen chlebova) - neregistrovaný
Datum:2011-01-09 13:28:59
Pulka ledna a žokej Braveman nema tuchu o plných hrach?to tu stýplčejs znovu nevyhraješ :D

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2011-01-09 17:14:22
Čéče, jsme teprve něco málo za čtvrtkou... Pokusím se na to v brzké době mrknout.

Titulek: Score 203
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-04 19:03:34
Zatím nikde žádné info kdy vyjde nové Score?
[Odpověz]

Titulek: Re: Score 203
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-01-05 00:03:24
Netuším, ale starý se už vracelo, takže by snad zítra, či během týdne mělo být:)

Titulek: Re: Score 203
Nick: (Hana) - neregistrovaný
Datum:2011-01-05 15:56:54
Na Facebooku při vydání listopadovo-prosincového čísla ze Score psali, že další číslo vyjde 30.12.!!! Hahahahahaha..........

Titulek: Re: Score 203
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-05 16:41:05
A rok nenapsali?

Titulek: Re: Score 203
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-05 18:49:43
Na sendu 10.1.2011, takže + týden :)

Titulek: Re: Score 203
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-01-05 22:31:19
Týden? a my je včera vraceli, tak to fakt nevím, kde mají opět chybu, měl být druhý de po vrácen, no tak uvidíme příští týden:D

Titulek: Re: Score 203
Nick: (Delnik)
Datum:2011-01-12 16:55:16
Tak koukám že Score se na Sendu pomalu posouvá, nejdříve bylo na 12. 1. a teď je až na 14. 1.

Titulek: Re: Score 203
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-12 18:46:32
Aspoň že tak.. Už se moc těším.

Titulek: Re: Score 203
Nick: (Delnik)
Datum:2011-01-12 19:02:07
Ještě by mimo klasickýho Score mělo v lednu vyjít retro číslo Score mimo číslování pod taktovkou starýho vedení. Předplatitelé ho snad nedostanou do schránek, ale musí si ho koupit na stánku.

Titulek: Re: Score 203
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-12 19:29:15
Nestíhají v termínu vydávat normální Score, takže o tom retro dost pochybuju. Neví se už něco o plných hrách?

Titulek: Re: Score 203
Nick: (Delnik)
Datum:2011-01-12 19:45:27
Na Facebooku se nic neobjevilo a Twitter nepoužívám.

Titulek: Re: Score 203
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-01-12 20:09:19
Na twitteru také nic. viz. http://twitter.com/scorecz Není nutné ho používat k prohlížení score profilu. To jen tak do budoucna. Každopádně info nikde. Ani předplatitelé stále nemají, netuší...

Titulek: Re: Score 203
Nick: (Delnik)
Datum:2011-01-13 17:43:41
Tak zase změna,na Sendu je Score na pondělí 17. ledna

Titulek: fd
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-01-01 22:41:12
např před Vánocema jsem si koupil Crysis Wars a peněz nelituju.Krásnej obal, krásný cd, krásá hra.Tak co chtít víc? A ty kdo maj vypalovanou hru a tady radí o pmoc, tak ty psílám do p.r.d.e.l.e :D
[Odpověz]

Titulek: Re: fd
Nick: (Smrk) - neregistrovaný
Datum:2011-01-05 04:01:24
A já si teď koupím po vánocích krásný Crysis Maximum edition se všema hrama z téhle značky za tři karly :)

Titulek: Re: fd
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-05 15:52:22
Tak ještě abys to rozjel :D

Titulek:  
Nick: (adam) - neregistrovaný
Datum:2011-01-01 19:28:59
jak seš starej piggsy
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-01 23:11:36
26, proč se ptáš? :)

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2011-01-02 14:44:26
protoze se chovas jak maly decko tak si to chtel overit :)

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-02 22:19:33
spíš tady asi působím moc dospěle, vedle takových jak jsi ty.. :p

Titulek: Re:  
Nick: (Xen()nzorr) - neregistrovaný
Datum:2011-01-02 22:31:53
hoho, krásnej revenge, jak zareaguje norty? Poďte do sebe =D

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2011-01-03 11:16:07
prilis starej nebo prilis mladej...no jo ty vzdycky musis byt neco extra ze dedku??? :)

Titulek: FSS
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-01-01 16:51:12
jako třeba přiznam se-hry který jsou třeba menší hodnoty(soldier of fortune 3,půl kila mletýho atd) by si člověk i vypálil ale hodnoty typu Mafia,Fallout,Bioshock atd????? Rozhodně koupím :)
[Odpověz]

Titulek: Re: FSS
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-01 18:06:03
Přesně jak říkáš...

Titulek: tthth
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-01-01 16:48:38
Piggsy-jo ale kdo neni blbej tak si tu hru koupí (např jako ty a já :D)Nwm proč bych si to měl vypalovat tfuj!Mám větší radost z originálního obalu a cd :)
[Odpověz]

Titulek: fdf
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2010-12-31 06:46:40
Jo a s tim zaklínačem 2 je to v p....i.Ještě že sis to objednal prej tam bude ochrana že kdo si to stáhne z různých torrentů )cztorrent,tpb,uloz to....)tak si vyžádají tvojí ip adresu PC a budou po tobě požadovat odškodný (nějak přes 5 tisíc)
[Odpověz]

Titulek: Re: fdf
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-31 14:55:10
...aneb bububu, kterému se piráti akorát zasmějí a vesele budou stahovat dále.

Titulek: Re: fdf
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-31 15:09:39
no tak kdyz je nekdo tak blbej aby tahal z torrentu bez maskovani ip a podobnych "vymozenosti" tak si tu pokutu naprosto zaslouzi :)

Titulek: Re: fdf
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2010-12-31 20:43:44
Ještě bych to upřesnil - jestli je někdo tak blbej, že to stahuje z torrentů, pak si to nainstaluje a ještě píše radu o pomoc na forum "sem si to stáhnul a ono mi to nechodí", tak si zaslouží ještě horší věci. A že jsem takovejch lidí viděl hafo.

Titulek: Re: fdf
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-31 23:27:46
jj takových tu zase bude, máme se na co "těšit" :/

Titulek: Re: fdf
Nick: (hej) - neregistrovaný
Datum:2011-01-01 21:51:10
Taková holt je doba, můžeš stahovat jako prokopnutej, stejně jako ty milliony dalších. Ale zase na druhou stranu můžeš bejt ten jeden vyvolenej, kterýho vyberou, zalogujou, nasadí pras... ehm teda právníky a potahaj po soudech, pak z tebe můžou mít doživotní dojnou kravičku a těch pár mega z tebe nakonec na starý kolena stejně vydojí.

Titulek: Re: fdf
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-01 23:15:11
Dřív jsem taky docela dost pirátil, zvlášt když jsem žil jen z kapesného rodičů... Ale teď, když si tu hru nekoupím, tak z ní jaksi ani nemám radost.

Titulek: Re: fdf
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-01-02 01:57:25
Piggsy: Osobne jsem sice nikdy prilis nepiratil (dokonce jsem byval takova lamka co palenky kupoval, protoze jsem tehda jeste nevedel co kde a jak) ale uz dlouhou dobu kupuji jen originaly kterych mam kolem 50 vystavenych na policce a jestli mam z neceho skutecne radost ohledne koupi her, tak to je kdyz koupim neco skutecne za babku a jinde to bezne vidim 3x-4x tak drahy. Jako treba ted co mi chybel ve sbirce RE4 kterou jsem koupil za 120 Kc, LoK: Defiance za 40 Kc, a G3: FG (kvuli budoucimu community patchi) za 140. Jeste premyslim o Fallout 3 z Best games za 63 Kc :)

Titulek: Re: fdf
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-02 03:11:53
777: jj čekání se holt vyplácí. Taky nakupuju hry většinou až tak rok po vydání, však ony nikam neutečou a mezitím na ně vyjdou všemožné opravy a přídavky, takže to čekání se vyplatí dvojnásob :)

Titulek: asddsadadasd
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2010-12-31 06:43:28
pod stromečkem jsem objevil-gamesky:Frontlines Fuel Of War,MoH Pacific Assault a Hitman Antology (1,2,3),notebook a nový zuby :D
[Odpověz]

Titulek: Re: asddsadadasd
Nick: (Gun)
Datum:2011-01-01 15:43:19
Já našel Postal speciální edici :D

Titulek: Ježíšek
Nick: (Delnik)
Datum:2010-12-30 23:03:41
A ještě by mě zajímalo dostali jste nějaký gamesy pod strom ? A jste s darem spokojení ?
[Odpověz]

Titulek: Re: Ježíšek
Nick: (La_SKA)
Datum:2010-12-30 23:18:09
Herní dárek jsem nedostal žádný, sám sjem si nadělil sběratelskou Fallout New Vegas, krásná věc:)

Titulek: Re: Ježíšek
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-30 23:45:01
Pod stromkem nic, ale předobjednal jsem si sběratelkou edici Zaklínače 2. Sice jsem dlouho dumal, jestli do toho za ty prachy jít, ale nakonec teda jo. Jednou za rok si snad můžu vyhodit z kopýtka.. :) http://www.xzone.cz/download/witcher2.jpg

Titulek: Re: Ježíšek
Nick: (La_SKA)
Datum:2010-12-31 02:08:40
O té taky přemýšlím, naprosto luxusní kousek:)

Titulek: fd
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2010-12-30 22:10:25
A teď se vytáhnu já jo? :D Odehráno roku 2010: Black Ops,Bioshock 2:Sea Of Dreams,Just Cause 1,Burnout Paradise, Půl Kila Mletýho,Mafia 2,mafia 2 všechny DLC, Call Of Juarez,Kane And Lynch 2,F.E.A.R 2,Mass Effect 1, Total Overdose, GTA 4,Arma 2,Far Cry 2,Brothers In Arms 3,Medal of Honor (2010),PoP-Warrior Within,Beowulf,Call of Duty Modern Warfare 1+2,Call Of Duty 2,Prey,Test Drive:Unlimited,Need For Speed:Shift+ten novej Hot Pursuit,Bioshock 1,Crysis,Stranglehold,Crysis Warhead,Splinter Cell 4,Assassins Creed 2,War On Teror,Vietcong 2 a to je tak asi všechno :)
[Odpověz]

Titulek: Re: fd
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-30 22:48:52
To bych měl tak na 3 roky.. :D

Titulek: Re: Dohrané hry
Nick: (gygant) - neregistrovaný
Datum:2010-12-30 21:58:56
Post Mortem, Posel Smrti 2, Penumbra Antologie, NiBiRu, The Call of Cthulhu, Machinarium, Fahrenheit, Tomb Raider: Anniversary, Tomb Raider: Underworld, Tomb Raider: Legend, Prince of Persia: Two Thrones, Assassins Creed I, Quake IV, Half-Life, F.E.A.R. 2, Stalker: Shadow of Chernobyl, LOTR: BFME I, Mount&Blade, Dark Messiah Might and Magic, Fallout: New Vegas, NWN 2: Storm of Zehir, Mass Effect 2, Dragon Age, Drakensang, Risen. Zřejmě ještě něco, ale teď si nevzpomenu.
[Odpověz]

Titulek: Re: Re: Dohrané hry
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-30 22:47:43
Ty ses teda činil :)

Titulek: Re: Re: Dohrané hry
Nick: (La_SKA)
Datum:2010-12-30 22:56:00
Machinarium, Stalkery, Posly smri, mám taktéž dohráno, ale já už sím netuším co jsem hrál na jaře:D

Titulek: Re: Re: Dohrané hry
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-30 23:41:42
Já si to průběžně zapisuju do Wordu, jinak bych si už taky asi na všechno nevzpomněl..

Titulek:  
Nick: (qwer) - neregistrovaný
Datum:2010-12-30 21:21:49
dohráno....gothic 3,4 zaklínač,borderlands,fallout3,alfa protocol,bully,red faction 3,penumbra all episode,AvsP,metro 2033,saintsrow 2 justcause2
[Odpověz]

Titulek: Dohrané hry
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-30 19:26:37
Konec roku 2010 se nám nezadržitelně blíží, tak se hoši pochlubte, kolik jste toho letos dohráli. Já jsem dohrál Tomb Raider: Anniversary, Burnout Paradise, A Vampyre Story, C&C Tiberium Wars + Kane´s Wrath, Lego Indiana Jones, Splinter Cell + Pandora Tomorrow, The Saboteur, Zeno Clash, Zaklínač, Penumbra Overture + Black Plague, Batman: Arkham Asylum a možná stihnu ještě boží Dead Space.. :)
[Odpověz]

Titulek: Re: Dohrané hry
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2010-12-30 19:37:34
No já mám těch her o dost míň:Spellforce 1,2+datadisky,Rise of the argonauts,Drakensang(dohrál jsem ho na hard a na to jsem obzvlášt pyšný protože tužší RPG aby člověk pohledal),Zaklínač,Gothic 3,Divinity 2: ego draconis,Infernal,Call of juarez + CoJ BiB.Není toho moc ale zato jsou to dlouhé hry.

Titulek: Re: Dohrané hry
Nick: (La_SKA)
Datum:2010-12-30 19:58:06
No mě polovina her, které se mi dostali do rukou nějak nechytlo. Takže, co si vzpomínám tak z poslední doby dohráno: Arcania, batman AA, Wolerine, Fallout NV (zbývají 2 questy, už jdu na ně), Zeno Clash též<3, Black Ops, Pat a Mat, Ceville, Hovniválové, Neverhood, PP warrior Within (konečně), SC Conviction, Metro 2033, S. Holmes vs. Jack the Ripper, mafia II., Bully.. + pár "blbostí" a několik věcí, které jste již uvedli. Tím jsem už vyřkl asi vše zásadnější:)

Titulek: Re: Dohrané hry
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-30 20:02:21
jj takové hry jako je Zaklínač nebo Gothic 3 zaberou i několik měsíců, zvlášť když člověk musí mezitím ještě chodit do práce..

Titulek: Re: Dohrané hry
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2010-12-30 20:12:42
Piggsy:Zaklínač a gothic 3 co se týče délky ještě nejsou tak hrozné, ale zato drakensang 1,2 mi zabral něco kolem 150 hodin.Tuhle hru fakt doporučuju,nádhera.

Titulek: Re: Dohrané hry
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-30 22:44:59
čekám až na Drakensang dokončí češtinu a potom ho taky zapařím.. http://www.volny.cz/farflame/drakensang.htm

Titulek: Re: Dohrané hry
Nick: (Delnik)
Datum:2010-12-30 23:01:10
Nevzpomenu si na první půl rok ale asi takhle : Deus EX 1 a 2, Project snowblind, Übersoldier, Splinter cell 1 a 2, Machinarium, Broken sword : Sleeping Dragon, Hitman 3 a 4, Sam and Max Season 1, Polda 5, Area 51. Ale jak na to koukám tak jsem se činil i když hraju tak 2 - 3x týdně 2 hoďky.

Titulek: Re: Dohrané hry
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-30 23:29:41
Piggsy:Tak zkus zatím počeštěnou dvojku ta na jedničku nijak nenavazuje.

Titulek: Re: Dohrané hry
Nick: (Kefir) - neregistrovaný
Datum:2011-01-02 00:09:15
No jen by mě zajímalo,kolik z těch dohranejch her máte originálky...??

Titulek: Re: Dohrané hry
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-02 03:07:46
Kefir: Já všechny kromě Vampyre Story a Lego Indiana Jones.

Titulek:  
Nick: (0w) - neregistrovaný
Datum:2010-12-26 01:04:38
dle programu ho měli vysílat dnes;) (67)
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (jarda) - neregistrovaný
Datum:2010-12-26 07:46:07
Herní pořad RE-PLAY letos skončil 67. dílem a po menší jednoměsíční pauze se opět vrátí na televizní obrazovky. Během této doby dojde k restartu pořadu a dalším změnám, o kterých zatím nemůžeme nic bližšího napsat. Pokud chcete být v obraze, sledujte náš Twitter! stačí se podívat na jejich webovky

Titulek: Re-play
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-25 19:27:07
Nevíte, proč už na net nedávají nové díly Re-play?
[Odpověz]

Titulek: Re: Re-play
Nick: (Delnik)
Datum:2010-12-25 21:24:56
Pokud se nepletu tak poslední letošní díl byl minulou sobotu, a do té doby se objevovaly se na stránkách Games.cz

Titulek: Re: Re-play
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-26 00:47:17
Na Games.cz byl vždycky odkaz na oficiální stránky Re-playe (http://vimeo.com/channels/replay), ale skončilo to 4.12. u 66.dílu a od té doby už ani ťuk.. Tak nevim co se stalo.

Titulek: Re: Re-play
Nick: (Delnik)
Datum:2010-12-26 03:42:02
Tak zkus tenhle odkaz je to 67. díl z minulýho týdne: http://vimeo.com/17675722

Titulek: Re: Re-play
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-26 21:13:14
Díky moc.

Titulek: PC-Cd
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-22 21:33:59
Alcatraz vyšel.
[Odpověz]

Titulek: Re: PC-Cd
Nick: (Bolek) - neregistrovaný
Datum:2010-12-26 19:41:06
Vyšel no...a víte někdo pls jaký to je??

Titulek: PC CD a PC Premiera
Nick: (Delnik)
Datum:2010-12-22 19:16:02
Podle info z netu mělo včera vyjít PC CD se hrou Alcatraz a PC Premiera se hrou Wheels of Steel: Pedal to the Metal obe za 99.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (nevim!!!!!!!!) - neregistrovaný
Datum:2010-12-20 18:14:19
na tomto serveru nemužu najít co výjde v dalšim levelu a score,pomozte mi prosim,nebo to sem napište,teda to toho chatu
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (hnilobný proces chleba) - neregistrovaný
Datum:2010-12-20 20:58:37
Až budou jasné hry na měsíc Leden,bude zde oznámeno.Jsi správně..

Titulek: šeština :D
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2010-12-18 17:58:33
fajn až budu mít čas tak to na uložto upnu až to upnu informuju tě komentářem ok? přeji příjemný sobotní předvánoční den :)
[Odpověz]

Titulek: Re: šeština :D
Nick: (Adam) - neregistrovaný
Datum:2010-12-18 18:59:33
Diky moc :-)

Titulek: Playman
Nick: (Gun)
Datum:2010-12-18 13:38:28
Koukal jsem, že kromě Lovecké sezóny, prodává playman i hry Arthur a Maltazardova pomsta a Zataženo občas trakaře...
[Odpověz]

Titulek: tht
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2010-12-18 05:05:57
jo a score nabízí k ročnímu předplatnému:hra Mafia 2,Fallout New Vegas nebo letadlo :)
[Odpověz]

Titulek: jjj
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2010-12-18 05:03:14
jo a kdybych měl dávat do časáků hry já tak bych do levelu 200 dal tyto hry:crysis warhead,call of juarez 2 a assassins creed 2 nebo sabotéra :) ale bohužel jestli je pravda to s tím flatoutem a s tim dark bla bla bla tak se taky moc nevytáhli doufám že budou lepší přilohy
[Odpověz]

Titulek: Re: nnn
Nick: (jee) - neregistrovaný
Datum:2010-12-18 19:56:32
Když level zasponzoruješ, tak není problém a určo to tam dají. Neváhej a rozbij prasátko. Akorát když vemeš 7000 výtisků x cena jedný hry, tak to je pěknejch pár mega :)

Titulek: Čeština do WW
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2010-12-18 03:11:35
kdyby měl někdo s WW problém klidně se ptejte jsem tu od toho :)
[Odpověz]

Titulek: Re: Čeština do WW
Nick: (Adam) - neregistrovaný
Datum:2010-12-18 03:26:09
Prosim mohl bys cestinu hodit napr na rapid nebo treba ulozto.

Titulek: Čeština do WW
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2010-12-18 03:10:20
Všem co mají WW v angličtině dávám link na stažení češtiny na mé verzi jede http://tracker.cztorrent.net/torrent/prince-of-persia-warrior-within-cestina/99125m taky :)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (lol) - neregistrovaný
Datum:2010-12-17 19:02:58
dneska vyšel level,kupteho někdo,mrkněte se co bude dál..plííííís
[Odpověz]

Titulek: Level 199
Nick: (Delnik)
Datum:2010-12-17 13:50:33
Nemohl by mi někdo napsat zda je hra Prince of Persia: Warrior Within s možností volby češtiny. Díkes za odpověď
[Odpověz]

Titulek: Re: Level 199
Nick: (MVP)
Datum:2010-12-17 14:07:15
Mas moznost si zvolit cestinu nebo cestinu :)

Titulek: Re: Level 199
Nick: (Delnik)
Datum:2010-12-17 18:57:51
Na stránkách Levelu psali že hra je v původním anglickém dabingu. Tak proto se ptám ! :-))

Titulek: Re: Level 199
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2010-12-18 00:01:24
Prince Of Persia WW je v CZ včetně dabingu (aspoň já to tak mám) :)

Titulek:  
Nick: (lol) - neregistrovaný
Datum:2010-12-17 09:15:02
Kur.va voe,samorosty do score,to je fake roku voe..m..dam to..si radsi koupim level s princem.Jaky to vubec je..
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2010-12-17 19:43:44
Hra je dobrá,časák na p....

Titulek: ač spíše příznivec score...
Nick: (respekto) - neregistrovaný
Datum:2010-12-16 22:58:13
musím uznat, že FlatOut UC je 2x tak kvalitnější hra, než těch 20 sraček co bylo u 200. SCORE dohromady:) Přesto dát ke 200. číslu hru, která byla před rokem u ABC za 55 kč (navíc byla i ve SCORE) a téměř 5. let starou nadprůměrnou fantasy hru je prostě přesto bída!!:(
[Odpověz]

Titulek: Re: ač spíše příznivec score...
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-17 00:50:41
Máš pravdu, FlatOut Ultimate Carnage byl naprosto boží. Dodneška na něj mám příjemné vzpomínky. Snad se někdy dočkáme dalšího dílu...

Titulek: Re: ač spíše příznivec score...
Nick: (lol) - neregistrovaný
Datum:2010-12-17 09:03:31
piggsy:Ty hodne zijes v iluzich,vid..jako pokracovani flatoutu,je nadmiru nesmysl.

Titulek: Re: ač spíše příznivec score...
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-17 13:03:32
Aby ses jednou nedivil ty nesmysle..

Titulek:  
Nick: (qwer) - neregistrovaný
Datum:2010-12-16 20:36:32
opravdu jsem zvědavý co bude v 200 levelu jen doufám že ne žádná sračka ,.to by mně už fakt vytočilo.--LEVEL je dobrý časák,sám jsem jeho velkej fanda ale po 200 čísle u SCORE dotoho nedávám moc velký naděje. :No uvidíme.."
[Odpověz]

Titulek: SCORE a Konzole!!!!!
Nick: (Petr) - neregistrovaný
Datum:2010-12-16 19:30:16
Tak Score se zase předvedlo. Recenze závodního zážitku roku, Gran Turismo 5, na půl stránky, což kontrastuje s celostránkovou recenzí Farming Simulátoru 2011 OMG!!!! Ještěže mi zbývá z předplatnýho jen poslední číslo...
[Odpověz]

Titulek: Re: SCORE a Konzole!!!!!
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2010-12-16 20:16:36
Však taky je SCORE Pc časopis a konzole jsou jenom na okraj ty joudo.

Titulek: Re: SCORE a Konzole!!!!!
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-17 14:06:39
Sonata Arctica: Problém je v tom, že já nerozlisuju na čem hra je, ale zda je dobrá a zda špatná. Proto se Score taky končím, radeji budou dávat dvoustránkový recenze na hovadiny a u dobrých her dělat, že nejsou...

Titulek: Re: SCORE a Konzole!!!!!
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2010-12-17 19:39:59
Tak si kup nějaký časák o konzolích a nečekej od Score že budou psát čtyřstránkové recenze na konzolové hry, byť jsou třeba dobré.

Titulek:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-16 16:35:50
PS: pokud se teda nejedná o fake..
[Odpověz]

Titulek: Level 200
Nick: (Podra) - neregistrovaný
Datum:2010-12-16 14:41:46
Tak v pristim Levelu bude ....Dark Messiah OF Might And Magic a Flatout Ultimate Carnage
[Odpověz]

Titulek: Re: Level 200
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-16 15:02:55
A to jako fakt? Nejsem si jistý, ale mám dojem, že obě hry už někde byly.

Titulek: Re: Level 200
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-16 16:08:33
Flatout Ultimate Carnage byl v ABC myslím. A Dark Messiah nevím. Ale tohle a hry pro 200. číslo? Doufám, že je to fake.

Titulek: Re: Level 200
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-16 16:35:02
Flatout Ultimate Carnage byl skoro před rokem ve Score (č.193), Dark Messiah zatím asi nikde, ale moc se teda hoši z Levelu nepředvedli, jsem zvědavý co na to řeknou ti co tak nadávali na Score 200 ;-)

Titulek: Re: Level 200
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-12-16 18:16:44
Dark Messiah byla (je) skvela fantasy akce s lehkymi rpg prvky od tvurcu genialniho Arx Fatalis, ovsem pochybuji, ze kdo se o +/- tento zanr zajima tak ze ji uz davno nehral. Pokud ale skutecne ne, pak doporucuju.

Titulek: Re: Level 200
Nick: (lol) - neregistrovaný
Datum:2010-12-16 21:16:48
Flatout Ultimate Carnage ? tak to ať si nechaj.Sračky co mají win.live,nekupuju.

Titulek: Re: Level 200
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2010-12-16 23:53:34
Ja sem s Dark Messiah spokojenej, sel bych do toho i kdyby to byla jedina fullka.

Titulek: level 200
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2010-12-16 13:52:51
Tak co uz se vi jaky bude 200.cislo LEVELU??Diky
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-16 01:14:52
kdy bude Twiter
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2010-12-16 01:23:24
Jak bylo na marsu?

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-16 12:55:20
tak to je otázka do pranice, koukám, že se to tu pěkně rozjíždí..:))))))

Titulek: od: Ivoryho-z webů score.cz/phorum
Nick: (IC008) - neregistrovaný
Datum:2010-12-15 19:16:55
Obálka Score http://img841.imageshack.us/img841/7778/45199519.jpg + DvD obal http://img822.imageshack.us/img822/7233/28953282.jpg
[Odpověz]

Titulek: Re: od: Ivoryho-z webů score.cz/phorum
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-15 19:20:51
Score nezklamalo, ta obálka je parádní.

Titulek: Re: od: Ivoryho-z webů score.cz/phorum
Nick: (Delnik)
Datum:2010-12-15 19:53:00
Pro ty kteří by zas chtěli vědět co bude v dalším Score : Plné hry pro Score 203 nejsou oznámeny a datum vydání bude ohlášeno na Twiteru.

Titulek:  
Nick: (qwer) - neregistrovaný
Datum:2010-12-15 19:03:07
ještě 2 dny a je tu score 202 ..spíš se tešim na 203 že tam bude neco hustýho
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Marek127)
Datum:2010-12-15 19:00:53
Hele je v 202. čísle pkračování tý historie v 201. nebyla :D
[Odpověz]

Titulek: Že by?
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-15 16:45:39
Nepřišlo už předplatitelům Score? Mluvil jsem teď s mamou po telefonu a že prej došlo něco v černém obalu.. Díky za info.
[Odpověz]

Titulek: Re: Že by?
Nick: (lol) - neregistrovaný
Datum:2010-12-15 16:57:50
To jeste nevi ze ti chodi LEO? to ji rekni..:)

Titulek: Re: Že by?
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2010-12-15 17:28:01
Jojo, lidi na fóru už ho probírají :-)

Titulek: Re: Že by?
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-15 18:10:40
:D Leo, to ještě existuje?

Titulek: Re: Že by?
Nick: (lol) - neregistrovaný
Datum:2010-12-15 23:09:33
No prosim,taky tahal pindika..:D

Titulek:  
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2010-12-14 22:29:24
Novým šéfredaktorem score bude jakisy Lukáš Bašta takže uplný nováček ve Score.Jsem na to celkem zvědavy hlavně jestli se změni politika plných her.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (lol) - neregistrovaný
Datum:2010-12-14 23:21:18
Norty,myslis tetris a jim podobne?Ono taky i v novinkach se najdou 5hodinove mega srajdy.Hlavne ze stoji litr..

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-12-15 00:48:33
no vidis...kdyz tam nejsou schopni dat ani ty novejsi hry a presto sracky tak jak hluboku chteji jeste klesnout?

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-15 01:29:13
norty: tak hluboko jak ty asi ne.. :p

Titulek: Re:  
Nick: (MVP)
Datum:2010-12-15 01:32:51
No ponekud prekvapiva volba. Bastu mam spojeneho s konzolovymi hrami, ale co, Modrak taky presel z PSM, tak to snad nebude zadna pohroma. Ikdyz Basta uz za sebou ma jeden zruseny casopis, uvidime jestli Score bude dalsi zarez na pazbe :). Jedna se o zkuseneho autora, sice do Score jeste nepsal, ale uz ma toho dost za sebou. Plne hry budou jeste nejaky cas ciste v Modrakove reziji, takze necekejdte zmenu hned v lednu (btw nehadali se tu se mnou pred casem nejaci dva retardi, ze 203 bude prosincove cislo, co? nevite nekdo? :D)

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-12-15 02:21:16
tak to bylo trapne i na tebe piggsy...

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-15 02:47:53
mvp: Že by spolužáci z pomocné? :D

Titulek: Re:  
Nick: (MVP)
Datum:2010-12-15 13:30:36
Opet spatne piggsy. Uz te ta tvoje neschopnost neunavuje? Cast jsi ale trefil. Idyz i ja udelal chybu, z te dvojice je jen jeden retard.

Titulek: ABC
Nick: (008) - neregistrovaný
Datum:2010-12-14 16:28:26
U příštího Ábíčka hra Xpand Rally.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (qwer) - neregistrovaný
Datum:2010-12-14 01:22:09
jen se modlim že tam nebudou žádný sračky a jestly jo tak sy to pěkně pojebaly score 50x50 že tam bude_?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (qwer) - neregistrovaný
Datum:2010-12-13 20:05:59
.ste si jistí že score vyjde 17.12 moc tomu nevěřim ale uvidíme!
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (MaMs)
Datum:2010-12-13 23:31:17
Já tomu taky nevěřím, ale třeba nás překvapí, pokud našli/najdou novou redakci...

Titulek: Re:  
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2010-12-14 00:25:44
Jaká nová redakce?Však bludr opustil jen post šefredaktora do score bude psát pořád.nečteš nevíš.

Titulek:  
Nick: (Megis) - neregistrovaný
Datum:2010-12-13 07:11:39
Bohužel si myslím, že ten Pán prstenů je zde prezentován chybě, viz odkaz ze stránek Playmanu: http://www.playman.cz/hra/pan-prstenu-navrat-krale-activity-studio/1383713418/
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-13 19:06:52
Taky myslím, právě to hlavní, ta hra tam bude chybět.

Titulek: Re:  
Nick: (ifaraday)
Datum:2010-12-14 17:59:31
Bohužel máte pravdu, je to všechno možné, jenom ne hra. Taky už to Braveman stáhl.

Titulek: Tak konečně
Nick: (ifaraday)
Datum:2010-12-13 06:13:16
Tak jsme se přece jen dočkali prosince, díky za to info o Návratu krále, za tu cenu si to určitě pořídím. Jenom doufám, že po přesunu listopadového Score na prosinec nebude následovat další na leden, to už by mě fakt trošičku vytočili.
[Odpověz]

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %