Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v LISTOPADU 2010 u PC magazínů ?

> Datum vydání: 2010-11-09 19:07
> Autor: Braveman
>


Plné hry ve SCORE / ABC/ LEVELU v listopadu 2010

Buďte informováni o nově ohlášených plných hrách na stránkách vyhledávače Přidej na Seznam či Add to Google

Přejít na měsíc říjen 10

Magazín/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry

Video ze hry

ABC č.21/2010 - Edice PC Her
Vychází: 13.11.2010
Cena: 49Kč / 2€

Plná hra:
UberSoldier (2006)
Hodnocení hry East Front (Ubersoldier)

UberSoldier - GamePlay

LEVEL 198
Vychází: 19.11.2010
Cena: 250Kč / 14,10€ (424,80Sk)

Upoutávka
Obálka


Plná hra:
Brothers in Arms: Earned in Blood (2005)
Hodnocení hry Brothers in Arms: Earned in Blood

BiA: Earned in Blood - Německý GamePlay


SCORE 202
Vychází:
Bude vydáno v prosinci
Cena :199Kč / 9,92€ (299Sk)

 





D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: ďáblo:
Nick: (BRUNO cz) - neregistrovaný
Datum:2010-12-12 00:03:23
mno mě to diablo taky nebavilo na psx... je to spis dany tim ze to pro nekoho byla jedna z prvnich her apod... hl2 pro me taky nebyla zadna bomba.. za to treba gran turismo jo, nebo street fighter... kazdopadne far cry byl mazec diky volnymu prostredi, deus ex taky supr atd... mass effect 2 me zatim zklamal. :) ale nikomu nic nevyvracim jako nakej malej JARDA. flejm is not supported pls. stejne to nikoho nezajima - co se komu libi, spis jde o ego.. :)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (okjesni pjeboj) - neregistrovaný
Datum:2010-12-10 03:19:28
Nesnasim novodobe sracky.Kdo to pro boha kupuje!Mam v pc:fallouty,baldury,ice v dale,pl.Torment,i to diablo.Staresinam rulezz.Jo,sem tomu rad..dnes to nejsou hry,ale pokusy o hry.Zdarec palec.
[Odpověz]

Titulek: abc
Nick: (Gun)
Datum:2010-12-09 20:48:30
Tak v abc vyšla hra war on terror.
[Odpověz]

Titulek: Re: abc
Nick: (Jindra) - neregistrovaný
Datum:2010-12-10 17:03:26
A je tam na obalu co bude příště? Dík předem za odpověď

Titulek: Re: abc
Nick: (Gun)
Datum:2010-12-10 20:00:00
Příště Xpand Rally.

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-08 21:02:10
dejte sem članek na prosinec
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-10 18:52:40
MVP: Jestli tě to začíná nudit, tak ses do toho neměl ani pouštět - muselo ti být přece jasné, že Diablo má víc fanoušků než odpůrců a ti budou tvé útoky odrážet a zcestné myšlenky vyvracet. Chcát proti větru se holt nevyplácí :D Ale jináč už mně taky přestává bavit se v tom rýpat. Vidím že si za svým handycapem pevně stojíš, takže bysme se tu mohli dohadovat třeba do Vánoc a stejně bysme nic nevyřešili. V podstatě je mi tě líto, že sis Diablo nedokázal užít tak jako většina hráčů. Přišel jsi o hodně, i když to očividně ani netušíš. Jó sladká nevědomost :D Jenže když je člověk nemocný, tak by měl ležet a ne naschvál roznášet pčikance plné bacilů mezi lidi (obrazně řečeno) Přeji brzké uzdravení... :)

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-10 18:53:25
Sakryš, zase vedle.. :D

Titulek: Re:  
Nick: (gaba) - neregistrovaný
Datum:2010-12-10 20:50:36
to piqqsy. je uzasne jak si myslis ze jsi vtipny ale skutecnost je takova ze ses trapnej jak helifon. uz se vzpamatuj a zacni se chovat jako normalni clovek a ne jako nejaka opice z cirkusu.

Titulek: Re:  
Nick: (MVP)
Datum:2010-12-10 22:50:50
Ach jo, co cekat od cloveka co povazuje Diablo za hardcore a nevadi mu Slunce seno....ok to bylo laciny :). Jak ti to vysvetlit Piggsy, aby jsi to pochopil. Uz me unavuje ten tvuj zatvrzely postoj k nekterym vecem. To ze pocet hrajicich jeste nutne neznamena, ze je hra kvalitni, snad musel pochopit skoro kazdy. Jen ty si neustale meles tu svou. Ze Diablo rozhodne nesedlo kazdemu svedci i spousta rozpacitych recenzi. Napr britsky Pc Zone dal 72%, Pc Gamer okolo 80. I cesky Gamestar dal 80 (dalsi autori 60 a 65). Ono se ukazalo, ze ne vsem vyhovuje zabava urcena pro masy. Dal uz me fakt unavuji ty tvoje pateticke vykriky, ze Level padne driv. Cim to mas podlozene? Ty prodeje jsi tu uz jednou daval a kdyby jsis to poradne precetl, tak zjistis ze pokud jim autor od zari dava par mesicu a Level porad vychazi(podle planu...), tak bude neco spatne.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-10 23:23:33
Můj zatvrzelý postoj? :D Spíš tvůj, ne? Do dnešní doby jsem se nesetkal s nikým, kdo by nadával (a ještě k tomu opakovaně) na Diablo, až teďka u tebe. Provokovat jsi začal ty a nakonec jsem zase ten nejhorší já. Klasika :D Mně třeba taky nechytly některé veleslavné hry, ale nešel jsem kvůli na diskuzi a nepsal jsem o lidech, kterým se to líbí, že jsou děcka z pomocné školy. První by sis měl zamést před svým vlastním prahem. Jo a mimochodem, když jsi tady vypsal ty recenze s "nízkým" hodnocením, tak jsi mohl vypsat také ty s vysokým 90 až 100%. To bys tu byl ale asi až do rána... :)

Titulek:  
Nick: (db 3) - neregistrovaný
Datum:2010-12-07 20:12:11
pic lidi,nevíte někdo hw nároky na hru DIABO 3 kdyžtak to sem napište ,.dík.,
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (MVP)
Datum:2010-12-07 20:44:29
Naroky? Mentalni vek tak maximlane 13 let (fyzicky muze byt i vyssi), zakrnele mozkove funkce, chut neustale opakovat stejne ukony(klikat jako idiot) a nakonec azbestovy prst. Splnujes?

Titulek: Re:  
Nick: (Modoc) - neregistrovaný
Datum:2010-12-07 22:52:21
Diabo?To neznam.Jak to bude s narocnosti?Cetl sem procesor minimum i7 pamet kolem 8GB grafiku asi kolem 2GB.Misto na disku neco kolem 20giga.Jo,asi si myslel DIABLO 3 ze..

Titulek: Re:  
Nick: (MaMs)
Datum:2010-12-08 21:29:45
Nevím proč vás zajímají hw nároky Diabla 3, když stejně nevyjde dřív než za 2 - 3 roky a tím se potřeba mít doma hodně nabuchané dělo několikrát změní :) Ale myslím, že to nebude nijak převyšovat nároky jiných her (tzn. že na tom nebude tak jako první Crysis). A BTW mluví se i o portu na X360.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-08 23:36:12
Diablo je akční RPG, což znamená, že příběh a rozhovory s NPC jsou upozaděny a veškeré dění na obrazovce se soustřeďuje na akci, vývoj postavy, levelování, získávání lepších zbraní a vybavení, učení nových kouzel a dovedností, vylepšování statistik, objevování světa a bojování s nepřáteli. Ne nadarmo má tato hra miliony fanoušků po celém světě a i já jsem jeden z nich. MVP, se svým postižením ses nám tady svěřil již minulý měsíc, takže myslím, že již není nutno ve strapňování sebe sama pokračovat..

Titulek: Re:  
Nick: (c4fu) - neregistrovaný
Datum:2010-12-09 00:45:07
no nektere hry jsou proste precenovana:)

Titulek: Re:  
Nick: (MVP)
Datum:2010-12-09 00:52:03
Proc se tak certis Piggsy? Ze by jsi splnoval moje pozadavky? :). Dalsi fanousek Diabla je evidentne splnuje (viz jeho prispevek "nevijde za 2-3roky má vijít v březnu"). Ze je D2 hloupoucky clickfest, tak za tim si stojim. Ale pojdme se podivat na tvoje pripominky, kterymi mi chces ten nazor vyvratit. 1)hra se soustreduje na akci - ok, souhlas. 2)Vyvoj postavy (+levelovani, vylepsovani statistik - dano do jednoho. To, ze jednu vec napises trikrat, jeste neznamena trojnasobne plus. Ale chapu te, ono neni jednoduche vymyslet tolik kladnych vlastnosti na tak jednoduchouckou hru). To samotne levelovani je dost degradovane jejich cetnosti, ztraci se tak radost z kazdeho noveho levelu nebo alespon neni tak velka. 3)Nove zbrane, vybaveni - existuje tu par vyjimecnych kousku, ale jinak je tu 25 654 predmetu, ktere se lisi v par blbostech. ALe jo to se da brat jako plus. 4)Objevovani sveta - to si snad delas pr*el. Vazne to chces srovnavat s jakymkoliv Gothicem nebo TES? TAM mas desitky questu, moznosti kam se vydat. V Diablu se ti maximalne jen ta kobka vygeneruje o 10m vedle. 5) Bojovani s neprateli - diky tomu, ze masakrujes milion cannon fodderu, tak vetsina souboju ztraci napeti. Vyjimkou jsou souboje s bossy. Ze ma hra miliony fanousku o jeji kvalite nic nevypovida. Brakova bulvarni media take maji nejvetsi ctenost, Slunce, seno taky nedkdo povazuje za komedii a tak dale.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-09 03:09:11
"Ze ma hra miliony fanousku o jeji kvalite nic nevypovida." Právě že vypovídá. Co jiného by mělo určovat kvalitu hry než to, kolik lidí ji baví hrát? Diablo je prostě legenda a tím, že se tady na něj snažíš pluť, na tom vůbec nic nezměníš.. :D Diablo 2 i po 10 letech patří mezi 50 nejhranějších her světa. O kolika jiných hrát to můžeš říct? Na kolik jiných her vychází i po 10 letech nové patche? Takový úspěch se přece nedá srovnávat s nějakýma bulvárníma novinama pro drbny a důchodce. Nebo dokonce s filmem Slunce, seno, jahody :-D (mimochodem tato komedie mě pobavila stokrát víc než všechny holywoodské trapárny dohromady) To, že jsi Diablu nepřišel na chuť, je jen tvůj problém a tvoje škoda. Mně to po dohrání Planescape Torment taky nechytlo hned, taky mi to ze začátku připadalo jako primitivní klikání bez pořádného příběhu a s příliš snadným levelováním.. Pak jsem si ale uvědomil, že je ta hra o něčem jiném - že je to prostě čirá AKCE. A hlavní kouzlo spočívá v radosti z nacházení čím dál lepších zbraní, výbavy, run, gemmů atd.. Vidíš, jak se tvoje postava neustále zlepšuje, jak se ze slabého chudáčka postupně mění na ultimátní stroj na zabíjení. A chceš být pořád lepší a lepší, nemůžeš od toho odejít, až si nakonec za oknem všimneš, že už se venku rozednívá. Sakryš, jak tak o tom mluvím, tak mám chuť rozehrát Diablo 2 znovu od začátku :D Už aby vyšla trojka, to zas bude bezesných nocí.. DIABLO FOREVER! :p

Titulek: Re:  
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2010-12-09 12:08:09
Mixovat kvality hry a počet fanoušků není zrovna rozumný. Beru to teď obecně, nechci to vztahovat na D2, který je prostě a jednoduše vybalancovaný klikfest po všech stránkách. Osobně ho ani nepovažuju za RPG, ale to už je věc vkusu a osobních preferencí. Ale podívejme se i na jiný hry, kde "kvalita" (co to vlastně je u her?) neodpovídá počtu fanoušků. Stačej dva názvy. Call of Duty a World of Warcraft. Obě dvě značky, který jsou profláklý, mají ohromnou herní základnu, ALE. Opravdu se jedná o kvalitní hry? World of Warcraft zmutoval skoro do jakési hříčky, která ve snaze zavděčit se všem takovým způsobem zamixovala s hratelností, že se leckomu protočily panenky. Z čistě finančního hlediska to je určitě správnej krok, Blizzard na tom vydělal, ale nebudeme tvrdit, že se jedná o zvýšení kvality, žene?(vynechme Cataclysm, jestli přinese to, co čekám, tak se jedná o velmi promakaný tah od Blizzardu). Call of Duty si ani na žádnou kvalitu a vyjímečnost nehraje - je to jasná masovka, nic proti tomu, když to někomu vyhovuje, tak je to jeho věc. Ale zase, kde vidíš tu kvalitu? A přesto kolik má fanů? A druhá strana mince - Určitě považuje Planescape za velmi dobrý a KVALITNÍ RPG - přesto je profláklý hlavně u znalců RPG, takže počet fanoušků bude malej. Základní pravidlo - kvalita a počet fanů (resp. prodejnost) nelze směšovat, jsou to dva faktory, který na sobě můžou a nemusí mít přímou závislost.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-09 14:20:14
To by mě fakt zajímalo, jaké hry teda považuješ za RPG, když ne Diablo. Pro mě to je víc RPG než cokoliv jiného, protože jen v malokteré jiné hře je kladen takový důraz na vývoj postavy než právě v Diablu. Tam si musíš sakra dobře rozmyslet, do kterých vlastností a dovedností investovat zkušenostní body, abys byl vůbec schopen dohrát hru do konce. To třeba takový Gothic 3 je ve srovnání s Diablem jen dobrodružná adventura, protože je úplně jedno, do čeho dáváš expy, když už od půlky hry nevíš co s nima. Kvalitu tebou uvedených her nemůžu příliš posuzovat, protože onlinovky nehraju. Singlepayer Call of Duty beru jako pouťovou střelnici s válečnými kulisami a skriptem na každém kroku, ale lidi to hrají hlavně kvůli multiplayeru, takže ten je asi kvalitní. World of Warcraft jsem nikdy nehrál, ale hodně lidí jsem slyšel pět na něj chválu, takže na tom asi taky něco bude.. To, že se s každým novým datadiskem zjednodušuje a blíži k mainstreamu, je už jeho problém. Diablo je pořád stejně hardcore akční RPG a to je hlavní. Na WoW vychází nové datadisky, Call of Duty vychází nové díly a obě hry jsou onlinovky. Na Diblo 2 vyšel jediný datadisk před x lety a je to primárně singleplayerová hra s dodatečně přidaným multiplayerem, navíc se zastaralou grafikou v rozlišení 800x600. A přesto na něj miliony lidí nezapomněly a hrají ho dodnes - což si myslím, že o jeho kvalitě vypovídá víc než dostatečně.

Titulek: Re:  
Nick: (juj) - neregistrovaný
Datum:2010-12-09 15:29:11
Díváte se na D2 špatně. Nejde o to, že grafika byla zastaralá už v době vydání, že je to klikfest jako Brno, že RPG prvky tam nejsou v porovnání s konkurencí až tak široký, a že tam není 157242 vedlejších úkolů. Jde o ten zážitek. Ten vytváří dobrou hru - kvalitní hru, na kterou lidi vzpomínají zbytek svýho života a furt se k ní vracejí. Jak by řekl klasik, může se vám to nelíbit, můžete dokonce prostestovat, ale D2 legendou v srdcích mnoha navždy zůstane, vy gothic-oblivion menšino :)

Titulek: Re:  
Nick: (MVP)
Datum:2010-12-09 17:42:18
Ze vysoka prodejnost jeste nemusi znamenat vysokou kvalitu hry, to snad chape skoro kazdy. Nebo si snad myslis, ze ruzne casual hry (nebo jeste hry lip, hry na Facebooku) jsou zarukou kvality? hraji je prece miliony hracu? I ja osobne nepovazuju Diablo za RPG. Od takove hry cekam vynikaji pribeh, interakci postav, vyvíjející se svet atd. Nic z toho Diablo nenabizi. Ted pouziju slova jednoho ze soucasnych redaktoru Score - "z nasich oblibenych, premyslivych rpg se stavaji zavody v klikani". Nic tu hru nevystihuje lip. A propo, hral jsi to vubec? Z poslednich vet vypliva, ze snad ani ne :))). U Diabla byl multiplyer vzdy dulezitou soucasti (rika ti neco Battle net? :D) a hra byla puvodne v rozliseni 640*480. Mozna ti jen ve Score relki, ze je ta hra bomba, tak ji ted zuby nehty branis :).

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-09 19:27:45
MVP, já jsem tu nemluvil o prodejnosti nějakých "her" na fejsbůku, ale o úspěchu Diabla. Proč do toho furt taháš něco jiného? :D Víš, ty dnešní hry, to jsou takové nárazové hity, které jednu dobu paří milion lidí a o rok později si už nikdo nevzpomene ani jak se to vlastně jmenovalo. Kterou hru z dnešní doby budou pařit miliony hráčů v roce 2020? Hm asi žádnou, maximálně tak WoW jestli na něj vydají dalších 5 datadisků.. Zajímalo by mě, podle čeho bys TY posuzoval kvalitu a úspěšnost hry. Že zrovna TEBE ta hra nebaví, to přece ještě neznamená, že je špatná. To je jakdybych řekl, že mě nebaví fotbal, protože tam akorát běhají po hřišti a kopou do balóna, takže to vlastně ani neni hra. Že je Diablo clickfest není podstatné, důležité je to, že má dobře vyváženou a chytlavou hratelnost do detailu vybroušenou jako diamant - no prostě se to kurevsky dobře hraje! :) Ne každý tomu přijde na chuť okamžitě, dokonce i ve Score nejprve frfňali, ale postupem času si uvědolmili chybu, všechno znovu přehodnotili, hodnocení navýšili a omluvili se naštvaným hráčům. Asi bys tomu měl taky dát ještě šanci, aby ses vyvedl z omylu, který navíc ještě šíříš dál po internetu. Hlavně furt nesrovnávat s Planescape Torment, Baldůrama, Gothicama, Oblivionama atd. páč Diablo je AKČNÍ RPG a to je úplně jiná liga. O přítomnosti multiplayeru vím, ale jak jsem už říkal, o online hraní se nezajímám, takže jsem si bohatě vystačil se singlem. A rozlišení 800x600 přidává datadisk. Ale k tomu ses ty už asi nedostal.. :)

Titulek: Re:  
Nick: (Xen()nzorr) - neregistrovaný
Datum:2010-12-09 20:43:51
To už je po padesátý co tu takhle "debatujete", že vás to furt baví...

Titulek: Re:  
Nick: (mvbug) - neregistrovaný
Datum:2010-12-09 23:24:18
ze d2 je "hardcore akcni RPG" :D tohle me ale rozsekalo. to jak bych rekl ze NFS je hardcore zavodni simulator

Titulek: Re:  
Nick: (MaMs)
Datum:2010-12-10 00:38:19
Tady se musím postavit za Piggsyho. Diablo 2 je (akční) RPG, ale je to něco úplně jiného než Baldur's Gate a nebo na druhé straně TES nebo Gothic. Je to hra na hrdiny, i když hrdina nakonec vytváří jen potoky krve. Že jsou všechny ostatní RPG principy potlačeny do pozadí je jen proto, aby vynikla právě ta hratelnost. Atmosféra spojená s ničením démonků mě pohltila tak, že jsem nevstal kolik hodin od pc a čekal na další level, další bodíky do skillu a konec aktu. Proč myslíš, že tu hru můžeš dohrát 3x po sobě než dospěješ do úplného konce? Honba za dalším levelem a silnějšími schopnostmi, lepším vybavením atd. je na Diablu základ. WOW nebo třeba třetí Fallout musí vydávat datadisky, aby zvedli levelcup, Diablo to má v sobě od samotného začátku, protože se s tím počítalo jako s důležitým herním prvkem. Navíc to nejlepší vybavení dostáváš až potom, co Diablovi dvakrát usekneš hlavu, v tom je motivace. A nakonec MVP: Kdes vyhrabal, že Diablo 3 vychází v březnu, když ještě ani zdaleka není hotové a nikdo ještě neoznámil, kdy vyjde (spekuluje se že nejdřív na konci příštího roku..)??

Titulek: Re:  
Nick: (xxx) - neregistrovaný
Datum:2010-12-10 02:40:14
Vytýkat diablu, že je to akční click fest, hmm, a co takhle začít nadávat na NFS, že se tam jezdí autama? Hoši, diablo bylo od začátku klik klik klik, protože to tak prostě navrhli jako protipól těm čistejm nudnejm RPG typu baldury, icewindy, atd, ve kterejch se nic moc nedělo, a lidi to prostě nežraly.

Titulek: Re:  
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2010-12-10 02:54:47
2Piggsy: Co považuju za RPG? No tak třeba Planescape je dobrej příklad, dál BG, ze starších třeba Wizardry nebo Realms of Arkania. Jak jsem napsal, je to věc vkusu, ale když už si to načal, tak budiž. Nikde to vlastně není přesně definováno, takže to ber jako názor. Vývoj postavy je pouze jedním, ale nikoliv jediným faktorem, který určuje RPG. Dále by se měly vyskytovat ve správném RPG questy, NPC, jakýsi hlavní příběh (tady je tý originality pomálu, to je fakt, ale taková story z Shodows over Riva by přislušném zpracování vydala na docela zajímavou fantasy knížku), pokud to lze, tak i jakýsi "morální" vývoj postavy. Nic z toho Diablo 2 nemá. Questy? Prakticky nejsou. NPC? Ale no tak. Hlavní příběh - vlez tam a vymlať to. Pochop, já nechci hanit Diablo 2, který do jistý míry nastavilo laťku určitýmu žánru, jedná se o kvalitní hru bez debaty s dokonalou hratelností, ale není to dle mého RPG. Co se týká mnou uvedených her - narážíme tu pořád na tu stejnou záležitost. Co je to kvalita hry??? Támhle Franta z Horní Dolní bude asi ve WoW spokojenej, protože je přizpůsobená jeho naturelu a může mít supr mega cool brnění, protože se na něj nemusí namáhat. Jenže tohle zákonitě začne vadit každému, kdo u her hledá i nějakou výzvu. Je pochopitelný, že těch Frantů bude víc, než oněch hardcore hráčů, ale opravdu to definuje kvalitu hry? U CoD snad ani nikdo nepředstírá, že se jedná o kvalitní hry, to je masovka na druhou. Ještě by člověk překousnul, kdyby to byla prostá multiplayer řežba, jenže když se člověk podívá na počet pokračování, tak jenom obrátí oči v sloup. A přesto to lidi kupujou a přesto je to extrémně úspěšná série. A zase je tu ta otázka? Opravdu je to daný pouze kvalitou hry? Asi si sám odpovíš, že tu působí i jiné faktory, že?

Titulek: Re:  
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2010-12-10 03:03:49
2xxx:Hochu, máš v tom docela bordel - Diablo vyšlo 1997, první Baldurs Gate 1998, o ID ani nemluvě. Diablo 2 je převzanej a zdokonalenej koncept z jedničky, která si už tak bere docela dost věcí ze starších akčních RPG (např. Al Quadim, Entemorph). Prodeje byly zhruba srovnatelné, pohybují se okolo 2,5mil kopií.

Titulek: Re:  
Nick: (MVP)
Datum:2010-12-10 04:00:09
No nektere lidi to to tu pomalu zacina nudit, xgandalf to pekdne shrnul - takze z me strany jen kratce. Piggsy se tu porad ohani miliony fanousku co hru porad hraji. Ony existuji i dalsi hry, co se se hraji radu let. Namatkou treba HoMaM 3 nebo Ultima Online. Ze ty hry neznas, jeste neznamena ze neexistuji. Za druhe, kdyz uz si tu hrajes na tak velkeho fanboye Score, tak tu nemel takove kraviny. Score D2 venovalo 1/5 celeho casopisu a hodnotilo pres 90% (Ice). Jedine za co se omlouvali, byl ten rozsah. To, jak sami uznali, kapanek prepiskli. To MaMs: ja nikde nepsal, ze to ma vyjit v breznu. Ver mi, ze je mi uplne u ******, kdy to vyjde :). Myslim, ze uz je na case toho nechat. Vy mi nevymluvite, ze se jenda o stereotypni, linerani zhovadilost s tupimi neprateli a zadnym pribehem. Ja Vam, ze se jedna o nejlepsi hru historie.

Titulek: Re:  
Nick: (Xen()nzorr) - neregistrovaný
Datum:2010-12-10 13:38:20
Neboli: Líbí se ti to? Fajn, ale mně to nepředhazuj.

Titulek: Re:  
Nick: (MVP)
Datum:2010-12-11 16:00:35
Tak se ukazuje, ze na nektera individua muj prispevek plati dokonale :). Ale jasne, pokud se to nekoho dotklo, tak se omlouvam. Jen opravdu nechapu tu tvoji drzost Piggsy. V jednom pripevku me obvinit, ze tu ostani urazim a v druhem me samotneho urazit. Tento zpusob chovani vazne nesnasim. Hlavne proto, ze nechapu proc by muj nazor, ze Diablo stoji za starou belu, mel byt horsi nez tvuj . Ke konci mi slo i o to ti vysvetlit, ze ne vsem ta hra sedla. To, ze ty nikoho takoveho neznas, je tvuj problem. K CS gameru. Stejnou zpravu jsi tu uz jednou uverejnoval. Kdyz kazdy mesic pusti ven zpravu, ze Level brzo zkape....no tak jim to urcite casem vyjde, ale jakou ta zprava ma relevanci?

Titulek: Re:  
Nick: (Vašek) - neregistrovaný
Datum:2010-12-11 18:56:50
4all: Ze Vas to stale bavi tohle popichovani a hadani, jako kdyby to melo snad nejakou cenu... Tady uz se pomalu nediskutuje o hrach, ale stale jen ty Vase obdobny prispevky (Level versus Score, pro ted pro zmenu Diablo), hadky a rypance. Beztak toho druheho o sve pravde nepresvedcite a ostatnim je to sumak, maximalne se tomu tak leda pousmeji...

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-12 00:57:32
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá...

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-07 20:07:51
a SCORE by mělo vyjít 13.12. moc tomu nevěřim
[Odpověz]

Titulek: A co prosinec nebude ?
Nick: (Delnik)
Datum:2010-12-06 22:05:25
Tak bych řek že Braveman spí zimním spánkem :-))
[Odpověz]

Titulek: Re: A co prosinec nebude ?
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-12-07 00:22:52
Ale slyšel jsem ptáky štěbetat že se během zítřka má oteplit... tak by ho to mělo probudit.

Titulek: Re: A co prosinec nebude ?
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-07 16:03:49
No jo Bráva, to je taky pěkný ptáček.. :D

Titulek: Re: A co prosinec nebude ?
Nick: (Delnik)
Datum:2010-12-09 13:08:16
Tak to vypadá že ten Ptáček umrznul :-)))

Titulek: Level ve ztrátě
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-06 13:36:05
GAMER info: "Prodej časopisu Level za září dosáhl čísla 7389 kusů, z čehož pouhých 5289 se prodalo na stáncích. To, že časopis míří k zániku jsme si tu již říkali. Nepředpokládám, že by před sebou měl více, než několik dalších čísel."
[Odpověz]

Titulek: Re: Level ve ztrátě
Nick: (MaMs)
Datum:2010-12-06 18:38:05
Nestraš, už tak v noci skoro nespím.. :) Ale zase na druhou stranu, člověk ušetří peníze a budu moct číst jiné věci, které se mi hromadí na stole.. Ale stejně myslím, že ještě aspoň chvilku vydrží, tak rok nebo dva..

Titulek: Re: Level ve ztrátě
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-06 20:16:28
Já to vidím tak, že prostě jeden časák musí z kola ven, aby se ten druhý ještě pár let udržel. Teď jde jen o to, kdo odpadne dřív (a pevně doufám, že to bude Level..)

Titulek: Re: Level ve ztrátě
Nick: (MaMs)
Datum:2010-12-08 21:30:52
Souhlasím! Proto přestávám kupovat Score, abych pomohl Levelu :D

Titulek: Re: Level ve ztrátě
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-08 23:45:44
MaMs: To bys musel koupit aspoň 1000 čísel, ten tvůj jeden výtisk už je nespasí.. :D No tak honem, kupuj, dokud to ještě jde. Brzy už nebude na výběr, páč zůstane jen Score ;)

Titulek: Re: Level ve ztrátě
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-10 23:26:12
Pro ty méně bystré doplním, že se jedná o pouze 3 týdny starou informaci (viz http://csgamer.cz/)

Titulek: Re: Level ve ztrátě
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-12 01:06:51
MVP: Protože Gamer asi moc lidí nečte, tak jsem tu informaci pro fanoušky Levelu skopíroval sem. Jinak vůbec o nic nejde. Takže nevim co tě na tom pořád tak žere :D

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-05 20:10:32
tak jsem koukal na FB a SCORE by mělo teoreticky vyjít 13.12. a snad 2010..:)
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-06 14:00:27
Jen doufám, že mi "někdy" přijdou ty zbývající 2 kusy Score, který mám ještě předobjednaný a pak.... nashle Score

Titulek:  
Nick: (req) - neregistrovaný
Datum:2010-12-01 22:21:28
kdy sem hodí score
[Odpověz]

Titulek: ABC??
Nick: (Bolek) - neregistrovaný
Datum:2010-11-30 23:53:32
Tak co plné pc hry vyjde k časopisu ABC speciál č.25-26 plná pc hra?? A co edice ABC?? Máte info?? Díky...
[Odpověz]

Titulek: Re: ABC??
Nick: (Delnik)
Datum:2010-12-03 13:54:22
Speciál ABC 25. - 26. v prodeji od 7. 12. 2010 s plnou hrou Call of Juarez.

Titulek: Re: ABC??
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-03 14:10:20
A ktery dil Call of Juarez tam bude?

Titulek: Re: ABC??
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-03 14:10:53
A ktery dil Call of Juarez tam bude?

Titulek: Re: ABC??
Nick: (Delnik)
Datum:2010-12-03 18:15:42
Podle upoutávky v dnešním Blesku to vypadá na díl první, ale mám takový dojem že už u ABC byl letos v lednu.

Titulek: Re: ABC??
Nick: (Ivan) - neregistrovaný
Datum:2010-12-03 22:21:51
Jo, je to první díl.

Titulek: Re: ABC??
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-04 00:57:54
To už bylo snad uplně ve všech časopisech :-D

Titulek: Re: ABC??
Nick: (MVP)
Datum:2010-12-04 03:41:41
Ale jen ve Score se ti hra libila, ze? :). BTW : kupujete nekdo FRAG?

Titulek: Re: ABC??
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-04 05:45:52
No prave taky se me zda ze prvni dil uz v ABC.

Titulek: Re: ABC??
Nick: (Ivan) - neregistrovaný
Datum:2010-12-05 22:43:54
Loni v prosinci byl v edici PC her (za peníze). Teď je přímo v časopise (zdarma).

Titulek: Re: ABC??
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-06 13:35:51
MVP: No comment.. FRAG nekupuju.

Titulek:  
Nick: (Marek127)
Datum:2010-11-29 02:48:47
Hele nevíte jestli bude v 202 pokračování historie od 100. čísla já si tak kupoval takhle 201 a zklamanej celej z toho že to tam neni a píšou tam že to doženou :D
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Marek127)
Datum:2010-11-29 02:48:46
Hele nevíte jestli bude v 202 pokračování historie od 100. čísla já si tak kupoval takhle 201 a zklamanej celej z toho že to tam neni a píšou tam že to doženou :D
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-11-28 03:46:26
Tedy abych byl presnejsi, myslel jsem tou vytkou ovladani dohromady s kamerou, ktera neni idealni.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (qwer) - neregistrovaný
Datum:2010-11-28 00:01:30
jenom level,no to by se pánové z levelu mněli hodně snažit dobrý hry jinak na tom budou stejně jako score.princ perskí,nic moc:re
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-11-28 00:54:51
Coz o to, toho noveho komixoveji pojateho Prince bych i zkusil, ale WW, na klavesnici s mysi aspon z dema co si pamatuju dost hruza.

Titulek: Re:  
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2010-11-28 02:05:27
Tak to nevim cos hral, pac WW patri spolu s Pisky casu ktomu nejlepsimu co z princu je.

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-11-28 03:30:50
To je dost mozny, ovsem jak Pisky Casu (ktery jsem hral i dohral) tak z demicka WW jsou co se ovladani na klavesnici tyce hry ke kterym by mel byt pribalovan rovnou gamepad, protoze jinak je to dost hrozny. Samozrejme, zkousnout se da na klavesnici i Devil May Cry 4, ovsem o intuitivnim ovladani na zmineny periferii se dost dobre mluvit neda, ale tak kazdymu co jemu jest, o tom zadna.

Titulek: Re:  
Nick: (Petr) - neregistrovaný
Datum:2010-11-28 05:07:58
Já se jenom divím, že někdo hraje hry a nepořídí si gamepad a nejlépe Xbox 360, který se stal jakýmsi standardem. Potom by ty nesmyslné výtky na ovládání (které je často zmiňované jako jediný zápor) odpadly. Neříkám, že klávesnice + myš nemá své výhody, ale na některé typy her se prostě nehodí. Ze série Prince Of Persia jsem hrál jenom Písky času a ještě bez gamepadu, tak nechci mluvit o tom, ale u jiných her s podobnou kamerou je to na gamepadu naprosto přirozené, zatímco s klávesnicí se člověk rozčiluje a nadává. A hrát Devil May Cry na klávesnici je jenom sebetýrání.

Titulek:  
Nick: (qwer ) - neregistrovaný
Datum:2010-11-27 21:36:56
co daj za nový časák místo score
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (MaMs)
Datum:2010-11-27 21:47:32
Pokud Score zruší, tak asi nic.. To by bylo proti rozumu. Navíc vážně nechápu, proč začali vydávat to Score pro holky. Kdo to může kupovat? Vždyť na tom nemůžou nic vydělat..

Titulek: Re:  
Nick: (Gun)
Datum:2010-11-28 01:45:29
No jestli to někdo kupuje nevím, ale myslím si že kdyby se zaměřovali pouze na původní score bylo by to lepší. Můj názor je že je to spíš jen zdržuje a nemaj takový čas se věnovat normálnímu score. A co potom ty náklady,nevím ale myslím že tato cesta nikam nevede.

Titulek:  
Nick: (MVP)
Datum:2010-11-27 15:31:50
Na Eurogameru se v diskuzi objevil jeden velice zajimavy nazor na odchod Bludra a Tucka ze Score. A tim jsou zpozdene vyplaty (pry az za pul roku). Takze tu mame odchod dvou hlavnich tvari casopisu, protoze vydavatelstvi neni schopno plnit sve zavazky (tj nema penize), dale tu mame neustale odkladani casopisu (ze by se neplatilo distributorum?), pak tu jsou sracky, co se maji tvarit jako plne hry (ze by nebyly money na nakup poradnych?), no a nakonec tu mame krach score, protoze........
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Kefirr) - neregistrovaný
Datum:2010-11-27 16:30:36
bude mi líto těch předplatitelu..

Titulek: Re:  
Nick: (MaMs)
Datum:2010-11-27 21:38:43
Ono bylo hned jasné, že všechny ty problémy, se kterými se Score v poslední době potýká, nejsou jenom tak.. A odchod dvou hlavních makerů časopisu je ten největší ze všech.. Podobná situace byla myslím někdy v '98 nebo '99, kdy taky došly peníze, několik měsíců Score nevyšlo a pak nastoupil Zvelebil se svým týmem, aby časopis vykopal z hrobu. Třeba se ještě zase zvedne na nohy, ale kdyby ne, vůbec bych se nedivil. Zájem čtenářů klesá (a ty plné hry na tom mají výrazný podíl), tím pádem klesají příjmy a konečný krach je jenom otázkou času (a nechci přilívat olej do ohně, ale myslím, že pro Score je to vážně aktuálnější než pro Level, který si kvůli plné hře někdo sem tam koupí). No uvidíme..

Titulek: Re:  
Nick: (MaMs)
Datum:2010-11-27 21:41:01
A kdyby se něco takového vážně stalo, tak vydavatelství většinou předplatitelům vrací peníze (ale někteří mrzáci místo toho dají předplatné jiného časopisu do vyčerpání předplatného, což osobně chápu jako hnusný podvod).

Titulek: Re:  
Nick: (MVP)
Datum:2010-11-27 23:40:40
Tak te musim drobet poopravit. Score slo do kase prave za mistra Zvelebila a to za uz slavne afery "opticke mysi". Na svou dobu uzasna vec, casopis si predplaceli lide ciste kvuli te mysi. Predplatitelu byli tisice, vyexpedovanych mysi desitky. Ve Score dlouhou dobu ani zminka, kdyz uz to neslo ututlat, tak nastala serie vymluv, nakonec informacni embargo :). V nekterych pripadech ale neni fer vynit redakci, jako napriklad u uz legendarniho konce ceske mutace PC Gameru. Redakce normalne pripravila dalsi cislo, par dni pred odchodem do tiskarny jim bylo receno, ze se bali kram a je konec. Cislo vyslo alespon v podobe pdf zdarma na netu. Mas ale pravdu, ze nekdy se konec jednoho magazaninu resi prechodem (pro predplatitele) na jiny casopis. Musi se ale jednat o casopis, ze stejne kategorie. Takze pripada Score Girl :). Kdyz koncil Gamestar, tak mohli predplatile prejit na Level. Osobne by me zabilo videt Piggsyho jak odebira Level :D. To ale jeste nejaky cas potrva, smycka se ale ztahuje. Pocet predplatile opet poklesne => vydavatelstvi bude mit penez na nakup plnych her => min lidi co nakupuji podle plnych her....tento kolobeh bude do (maximalne) par let smrtici. Ale ceka to i Level.

Titulek: Re:  
Nick: (Petr) - neregistrovaný
Datum:2010-11-28 05:15:09
Většina z vás ví o vydávání časopisu kulový, tak se vykašlete na všechny ty katastrofické scénáře. A redaktoři přicházejí a odcházejí ve všech médiích a nikdo nekrachuje. Nabrané zpoždění ve vydávání Score bylo v nějaké diskuzi vysvětleno a z obchodního hlediska asi i logicky (pokud to byla pravda). Nechci však tvrdit, že herní magazíny asi nemají lehké časy a skončit může kterýkoliv kdykoliv bez varování, ale redakce s tím nic neudělá.

Titulek: Re:  
Nick: (juj) - neregistrovaný
Datum:2010-11-28 17:30:04
I člověk, co o vydávání časopisu ví kulový, si může dát dohromady, že konec už je víc než blízko. Jednoho krásnýho dne se prostě páprda s havanou v hubě rozhodne, že svoje peníze se mu tady nemnoží tak rychle, jak by se mu líbilo, a přesype je jinam.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-28 17:52:49
MVP: Nebylo by nutno přecházet na podobný časopis. Pamatuju, když končilo Doupě, tak dali na výběr: buď vrátit peníze a nebo přejít na předplatné časopisu PC World. Mně už zbývalo do konce předplatného jen pár čísel, a tak jsem si nechal posílat ten časák. Kdyby mi ale nabázeli Level, tak bych jednoznačně požadoval vrátit prachy.

Titulek: Re:  
Nick: (Petr) - neregistrovaný
Datum:2010-11-29 01:00:05
juj: Jenomže tyhle řeči o konci Score, případně i Levelu, se objevují minimálně rok a oba stále jedou dál. Pochopitelně to může skončit, ale rozhodně ne na základě teorií postavených na zpoždění, mizerných plných hrách a odchodu jednoho či dvou redaktorů.

Titulek: Re:  
Nick: (MVP)
Datum:2010-11-29 02:38:49
Ale ja tu nepsal, ze Score klekne do konce roku. Jen sem psal, ze k tomu opet udelalo dalsi krok. Pokud ti ale pripada vsechno OK, tak si je klidne muzes predplatit. Ja ti branit nebudu :).

Titulek: Re:  
Nick: (Petr) - neregistrovaný
Datum:2010-11-29 03:04:10
MVP: Já rozhodně nejsem fanoušek Score a předplácet si ho nehodlám, ostatně ani Level.

Titulek:  
Nick: (qwer) - neregistrovaný
Datum:2010-11-26 23:04:47
já doufám že daj do score něco hooodně dobrýho mno ale uvidíme (a nevěřim tomu že score končí.
[Odpověz]

Titulek: ABC
Nick: (Sonia) - neregistrovaný
Datum:2010-11-26 19:47:22
Jaka plna hra v ABC 22/10?
[Odpověz]

Titulek: Re: ABC
Nick: (Delnik)
Datum:2010-11-26 22:57:27
Dle infa na přebalu by snad tento týden měla vyjít strategie War on terror.

Titulek: Re: ABC
Nick: (Delnik)
Datum:2010-12-09 20:19:02
Tak to ABC s War on terror na stánku až dneska, příště snad Xpand rally. Ale kdy bude to příště ví asi jen .....

Titulek:  
Nick: (qwer) - neregistrovaný
Datum:2010-11-25 20:22:18
já osobně doufám že ..NÉÉÉÉÉÉÉ...
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (qwer) - neregistrovaný
Datum:2010-11-25 20:21:25
to jako že score končí
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (MVP)
Datum:2010-11-26 03:41:21
Konci....konci, tak jsk jsi ho znal poslednich par let. Z tech par infomaci co uniklo, to vypada na noveho sefredaktora z venci. Ten si muze privest kompletne novou redakci, muze zmenit politiku plnych her, celou tvar a vyzneni casopisu. Po novem roce s cislem 203 se daji ocekavat velke veci (spis to ale bude trvat dele, takze az cisla 204-205). Osobne bych na poste nejvysiho rad videl Jirku Sladka, ale hlavne at se nevrati Zvelebil. to by byl konec :(.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-26 13:33:36
Proč? Třeba by Score zvelebil.. :D

Titulek: PPK
Nick: (napakorto)
Datum:2010-11-25 13:54:03
V aktuálním PPK je strategie Earth 2160, akorát nevím, zda-li v češtině
[Odpověz]

Titulek: Re: PPK
Nick: (Gun)
Datum:2010-11-26 00:17:49
Jo je s českým dabingem.

Titulek:  
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2010-11-25 01:35:11
http://yfrog.com/9gbludrp .Je to potvrzené.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2010-11-24 23:16:35
bludr Jan Modrák - twitter: Už se to šušká, takže oficiálně... SCORE 202 bude moje poslední, po 71. číslech opouštím místo šéfredaktora, po 12 letech herní média. Že by fakt score končilo?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-11-24 23:44:23
Snažil jsem se najít přímý zdroj té zprávy... Bludr to u sebe na Twitteru nemá jsem koukal.

Titulek: Re:  
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2010-11-24 23:52:57
Na facebooku se o tom píše ,ale možná jsem to sem neměl dávat, kdoví co to jsou za kecy a já zbytečně dělám plotky.Nicméně v příštím čísle se ukáže jestli je to pravda.

Titulek: Re:  
Nick: (MVP)
Datum:2010-11-25 00:27:14
Ze by ve Scorelandu nebylo vsechno vonave a ruzovoucke? :D. Mozna je to taky jenom kachna.....

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-25 01:18:51
Radši půjde huhňat do Re-Playe.. :D

Titulek: Re:  
Nick: (MaMs)
Datum:2010-11-25 01:50:29
Práce se mi kazí, venku se počasí kazí a je vidět, že se i Score nějak kazí... Ještě že vychází ten Level... :) Ne, nechci nikoho nasrat i když se mi představa pádu Score líbí (ušetřil bych každý měsíc dvě kila a navíc mohl říct Piggsymu 'chá chá'..), ale je přinejmenším zajímavé, že v tak krátké době po Tučíkovi odchází druhá nejdůležitější postava časopisu.. Divný..

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-25 02:47:23
Žádné chá chá nebude! Silně pochybuju, že by Score skončilo dřív než Level. A i kdyby byla pravda, že Modrák končí, tak to přece ještě nemusí znamenat konec celého Score..

Titulek: Re:  
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2010-11-25 02:55:37
Bludr:Ahoj všichni. Rád bych vás ubezpečil, že budoucnost SCORE ohrožena v žádném případě není. Jméno mého nástupce se dozvíte, jakmile to vydavatel uzná za vhodné, což může být v horizontu dnů či týdnů.Kéž by ta první věta byla pravda.

Titulek: Re:  
Nick: (MVP)
Datum:2010-11-25 03:18:30
u vas dvou mi to pripada jako chytremu napovez, hloupeho ....

Titulek:  
Nick: (Delnik)
Datum:2010-11-24 19:09:02
Já bych to nechal až na dobu těsně před vydáním Levelu 199.
[Odpověz]

Titulek: Další hra v ABC
Nick: (Delnik)
Datum:2010-11-24 19:06:45
Dle infa na přebalu by snad tento týden měla vyjít strategie War on terror.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (qwer) - neregistrovaný
Datum:2010-11-21 00:03:57
klidně uděláme tipovačku bude to ..pozadí..
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-21 01:22:41
hm asi ne... i když norty by byl za druhou šanci určitě vděčný :)

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-11-21 19:41:28
no me je to vicemene jedno...blbosti se neucastnim...ale ty si zatipuj ted mas totiz vetsi sanci ze to vyjde...prece jenom pravdepodobnost ze da level vyber 20 sracek je asi tak 0 :D

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-21 20:10:23
to je fakt... mnohem pravděpodobnější je, že dá jen 1 sračku :D

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-11-21 21:01:21
no i to je mozny...ale ja level neberu tak je mi to jedno :)

Titulek: Re:  
Nick: (MVP)
Datum:2010-11-22 02:58:16
U Levelu je to pravdepodobnost, u Score jistota....

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-11-24 19:45:00
Sice se bezne techo diskuzi neucastnim a sam priznavam, ze kdyz uz nejaky ten casak koupim (je mi jedno zda Score nebo Level, prectu si rad oba) tak se orientuju podle plnych her. A za sebe musim rici, ze posledniho 3/4 roku je to strasna bida. V lepsim pripade dali hry co jiz mam, nebo takovy, ktery jdou kvalitativne ci zanrove absolutne mimo me. Hodne jsem zvedavej, jestli se alespon ve vanocnim cisle s necim vytahnou...

Titulek:  
Nick: (qwer) - neregistrovaný
Datum:2010-11-20 21:00:45
zajímalo by mně co bude v 200 levelu doufám že něco dobryho.....hellgate london,getting up,driver4,fallout 3
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-20 22:46:21
Že bysme udělali tipovačku? :-D)))

Titulek: Re:  
Nick: (MaMs)
Datum:2010-11-21 00:28:37
Já tipuju GTA IV i s Baladou o teplém Tonym, ať mají kluci ze Score co hrát po vánocích :D

Titulek: Re: Level 199
Nick: (Shifty) - neregistrovaný
Datum:2010-11-19 17:47:56
Piqqsy ty si vazne divnej. Kdyz pominu to, ze preferujes Gamrinus pred Svijanama, tak tvoje hajeni Score a haneni Levelu je vazne trapny. Kdyby vysel WW ve Score, budes tady pet ody o tom, jak sis to uz davno chtel zahrat. Kdyz vyjde v Levelu, zacnes nam cpat, jak to je nekde skoro zadarmo. 250 stoji casak, ne hra, ale to ty jiste vis, jenom provokujes. Ja osobne kupuju Level uz radu let, bez ohledu na hry, udrzuju si tim prehled o herni problematice, ptze na sledovani internetu neni cas, tady se doctu to podstatny. Zaroven nemam nic proti Score, ale to si koupim vazne jen v pripade, ze me zaujme hra (naposledy Mount and Blade a Penumbra). Zkousel jsem to i cist, ale je to zrejme cileny na jinou skupinu ctenaru. Nejtrapnejsi na tvejch vystupech je ovsem glorifikace vseho, co ve Skore vyjde. I kdyby tam vysla kompilace 20 nejlepsich adventur s Jenickem a Marenkou v hlavni roli, budes nam tady cpat, jak se na to tesis, ze si to jeste nehral a urcite to stoji za vyzkouseni. Vrcholem byla ta anketa ohledne 200. cisla. To byl docela dobrej napad,(nechapu, proc ti za to lidi nadavali, asi z frustrace:-)) ale po zverejneni her a vseobecnym zklamani pusobilo smesne to, jak si prohlasoval, ze ten vyber neni zase tak spatnej a jak se na vetsinu her tesis... Nic proti tobe nemam (snad az na ty Svijany), ale obcas by nezaskodila nejaka kritika do vlastnich rad, svet hernich magazinu neni cernobily. PS: Na WW se tesim, a je mi jedno, kolik to stoji jinde, ptze bych si to stejne nekoupil. Jsem jeden z mala poslednich blbcu, kteri berou hru jako bonus k casopisu a ne naopak. Stejne tak nebejt Levelu bych si nikdy nezahral pisky casu, asi i kdyby byly zadarmo (mam pocit ze dokonce jsou), a pritom je to vyborna hra. PPS: Je jasny, ze v magazinech nebudou nejnovejsi pecky, at se oznami cokoliv, zacnou vsichni rvat ze to tam a tam stoji tolik a tolik. Lidi probudte se, novy CoD vam tam nikdo neda.. (zaplatpanbuh:-))
[Odpověz]

Titulek: Re: Re: Level 199
Nick: (MaMs)
Datum:2010-11-19 17:58:29
:) V principu bych asi s tou hlavní myšlenkou mohl souhlasit. Level byl vždycky tak nějak dospělejší, Score naproti tomu cílovalo na mladší lidičky (hlavně teda stylem psaní). Jestli je lepší jedno nebo druhé FAKT UŽ NEMÁ CENU řešit, každý si vybere co mu sedí líp. S fullkou teď Level díru do světa neudělá, osobně se ale těším na konec zimy, kdy se na pultech objeví Level 200. Myslím (a DOUFÁM), že neudělají takovou chybu jako Score s výročím...

Titulek: Re: Re: Level 199
Nick: (MVP)
Datum:2010-11-19 18:34:43
Tak ja tu na vse odpovim, at tu nemam 10 prispevku o jedne vete. Jsem rad, ze tu nekdo taky prisel s nazorem, ze Score nemusi byt best forever. Spousta lidi v mem okoli na Score zacalo nadavat (s vetsi kadenci nez obvykle). To, ze Score obcas s necim nasere uz je kolorit. To byl taky duvod tech mych nekolika predeslych prispecku. K plne hre u Levelu - kvalitativne je PoP:WW vysoko nad hrami ve Score. Kdybych chtel byt hodne jizlivi, tak napisu ze ani soucet vsech her ve Score neprebije hodnoceni Prince :). Problem je, ze do minimalni konfigurace se musi pocitat gamepad, bez nej chapu ze to nekomu muze pripadat jako kravina. Stejne je nejlepsi prvni dil. Ten jsem ve sve dobe poustel s kazdym zapnutim PC. Prince, Norton Commander a T602 - moje Svata trojice :). To MaMs: s tim haterem to byl jen vtipek - nebylo to mysleno vazne.

Titulek: Re: Re: Level 199
Nick: (MaMs)
Datum:2010-11-19 20:21:44
MVP: Tak jsem to taky pochopil :) Ale fakt je, že to s herníma časákama už asi nikdy nebude jako před osmi/deseti lety, kdy byla jedna plná hra a když dal Level Fallouta (s komplet cz titulkama!!), mohli se z toho všichni po.... (a to bylo někdy 1999 myslím). Dneska hru koupíš za pár babek a když chceš časopis, tak je ti celkem jedno, co tam je (páč chceš ten časopis a když ti není líto dvou stovek, tak ho prostě koupíš). Pravda je, že by Score mohlo trochu změnit svoji politiku, protože takové braky, co kolikrát přidávají, sou fakt akorát na vyhození a já můžu nainstalovat tak 1 hru z 10. I když Level dává jenom 1 hru (vyjímečně 2), tak si pořád drží určitou kvalitu.. Score se semtam povede dobrá rána (třeba Baldur, Neverwinter..), ale většinou by po těch hrách ani pes neštěkl.

Titulek: Re: Re: Level 199
Nick: (Delnik)
Datum:2010-11-19 20:22:11
Já si dneska koupil Level, ale už druhý číslo za sebou mi příjde nějaký slabší. Nebudu se opakovat kupuju podle her a blíž mi je Score. Nejsem hanič ani jednoho časáku. A na toho Prince se docela těším. A nejraději piju Plzýnku.

Titulek: Re: Re: Level 199
Nick: (Karel) - neregistrovaný
Datum:2010-11-19 23:34:13
Jen aby se Vam to prolivani pivek jednou nevymstilo :) Ono "to" prichazi pomaloucku polehoucku... :)

Titulek: Re: Re: Level 199
Nick: (MVP)
Datum:2010-11-19 23:59:45
To MaMs: jj pamatuju si na tu dobu, kdy Level zacal trvale prikladat plne hry. Uz jen ta prvni Spec Ops stala v te dobe 1799 Kc. To si musel clovek koupit ikdyz ho ta hra nebavila :). Jen pridam takovou perlicku. Score melo par let zpatky (1996-97) rubriku "zebrakuv raj", kde byly 5 let staré hry(i starsi) za bratru kvalitni petikilo. Nejvic me dostavaly kecy ve stylu, ze za ty prachy si to musi koupit kazdy. No jo no, takove doby se uz nikdy nevrati. Pripada mi ale ponekud nemistne, pokud si Modrak v uvodniku honi triko s nejprodavanjsim magazinem. Je to snad az smesne z toho uhlu pohledu, ze pred par lety se za mesic prodalo vic vytisku nez ted za pul roku. V dobe kdy casopisum hrozi zanik se bit na prsa s tim, ze prodavame pred 10 000 vytisku za mesic...no na to at si udela obrazek kazdy sam.

Titulek: Re: Re: Level 199
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-20 14:48:16
Shifty: Mým cílem nebylo hanit plnou hru v Levelu, ale pouze vrátit MVP jeho nadávky na plnou hru ve Score :) Podle mě se totiž Level nepředvedl o nic víc než Score. Jinak je mi ale úplně ukradené, co tam dají, protože stejně jako ty beru hru jen jako bonus k časopisu. Prince z Persie bych nehrál ani kdyby mi ho někdo dal zadarmo, protože mě tento typ her prostě nebere. Dávám přednost RPG a FPS před hopsačkama. Nikomu to ale necpu - mluvím jen sám za sebe.. Jinak mi vůbec nepřipadá, že by bylo Score zaměřeno na mladší čtenáře než Level. Jako proč? Kvůli vtipným recenzím? :) Spíš bych řekl, že Score se zaměřuje hlavně na recenze a Level na preview a jiné články. Z toho důvodu nejevím o Level zájem. A taky není pravda, že Score hájím za každou cenu.. Třeba ve 200.čísle jsem taky očekával nějakou větší pecku a že se na těch 20 her těším, to jsem určitě neříkal. Jen mě štvalo, že z toho všichni dělali takovou tragédii.. Nadával jsem i na nedodržené termíny vydání, protože spoždění 5x za sebou a bez vysvětlení, to je neomluvitelné. Nakonec mi ale stejně nezbývá než to všechno Score odpustit, když je to pořád (aspoň pro mě) nejlepší časák o PC hrách.. :) Jinak jestli já jsem divný že mi šmakuje Gambrinus, pak je divná asi půlka republiky, ne? Zato ty budeš asi světový unikát - Svijany + Level, toť smrtící kombinace :p

Titulek: Re: Re: Level 199
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-20 14:55:30
MaMs: "...Level 200. Myslím (a DOUFÁM), že neudělají takovou chybu jako Score s výročím..." No to si ještě povíme. Sám jsem na to zvědavý. Aby to nakonec nedopadlo tak, že budeme se slzou v oku vzpomínat na zlatých 20 plných her ve Score.. :D A co pořád máš s tím úvodníkem? Já tam žádné Modrákovo chvástání o prodejnosti nemám. Že bysme měli každý trochu jiné Score? :D

Titulek: Re: Re: Level 199
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-20 14:57:43
Karel: "Jen aby se Vam to prolivani pivek jednou nevymstilo :) Ono "to" prichazi pomaloucku polehoucku... :)" --- To vypadá, že už o tom něco víš.. :-D

Titulek: Re: Re: Level 199
Nick: (MaMs)
Datum:2010-11-20 17:51:11
Je sobota ráno, Piggsy se probouzí z opice a hned prudí... :) To je zas den, co? Ne, dělám si srandu. Sorry Piggsy, moje chyba - ta hláška není z úvodníku, ale z odpovědi na jeden dopis na str. 123, prostřední sloupek, 2. odstavec: "My netvrdíme, že jsme nejprodávanější herní časopis a přitom jím - věř nebo ne - jsme." Tolik pan Modrák, který by si měl osvěžit základy logiky (jako autor a redaktor), neboť tahle věta je nádherným učebnicovým příkladem kontradikce (tzn. že si protiřečí..).

Titulek: Re: Re: Level 199
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-11-20 17:59:41
knizne receno oxymoron :)

Titulek: Re: Re: Level 199
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-20 22:36:14
ejhle jak je norty dneska chytrý :D

Titulek: Re: Re: Level 199
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-20 22:44:50
MaMs: Jaks poznal, že jsem po opici? :D No tak Modrák si možná protiřečí, ale beztak má určitě pravdu :p Jinak ho ale taky moc nemusím.. Hlavně v tom Re-Playi mi leze krkem, protože tam tak strašně huhňá, že mu rozumím asi tak každé druhé slovo. A někdy mu nerozumím ani celou větu. Kdyby tam pozvali raději Tukana, to by bylo hned o něčem jiném...

Titulek: Re: Re: Level 199
Nick: (MaMs)
Datum:2010-11-21 00:25:15
Víš Piggsy, kdyžs tady včera večer nebyl, myslel sem, že můžeš být jedině v hospodě :) Já osobně mám Modráka taky celkem v paži, jenom si myslím, že když už něco říká, tak by mohl taky doložit, že je to pravda. Náklad Levelu se monitoruje, údaje o Score ale nikde nenajdeš.. Jak mu mám potom věřit, že je Score fakt nejprodávanější??

Titulek: Re: Re: Level 199
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-21 01:28:32
Naprosto správná dedukce :) Je mi blbě ještě teď.. :/ No tak zkus tomu Modrákovi napsat a zeptat se ho - těch pár vět dáš, ne? :) Škoda, že Bráva nemá rád ankety. Kdyby sem hodil anketu Score X Level, tak bysme mohli být aspoň částečný obrázek o tom, co se prodává líp..

Titulek: Level 199
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-11-19 15:44:06
Vánoční Level 199 S plnou hrou Prince of persia: Warrior within, bude v prodeji od 17.12.2010.
[Odpověz]

Titulek: Re: Level 199
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2010-11-19 16:03:40
No to sem teda cekal vetsi pecku :(

Titulek: Re: Level 199
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-19 16:37:33
Tak teď si může MVP zanadávat zase na Level :) 6 let stará hra, na Surtepu za 72 Kč vč. DPH.. No nekupto za 250 :p A čistě za sebe můžu říct, že mě ti novodobí Princové z Persie nikdy nebavili..

Titulek: Re: Level 199
Nick: (og) - neregistrovaný
Datum:2010-11-19 19:49:14
re piggsy: jak jsem videl tady v diskusich tak tebe vetsinou nebavi prave ty dobre hry:)

Titulek: LEVEL?
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2010-11-18 20:08:38
Přišel předplatitelům LEVEL??Hoďte sem kdyžtak co bude za fullku na Vánoce díky :D
[Odpověz]

Titulek: Re: LEVEL?
Nick: (MaMs)
Datum:2010-11-18 20:23:30
Nepřišel :( Snad bude zítra..

Titulek: Hledá se MaMs
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-18 01:04:41
Hele hoši, nemáte někdo čirou náhodou tucha, kam se poděl MaMs? Dřív tu byl skoro denně a najednou se vypařil jako pára nad hrncem, jako když utne.. Tak snad se mu něco nestalo. Mimochodem, Falloutman to samé. Nebo že by si chlapi konečně našli babu? :D
[Odpověz]

Titulek: Re: Hledá se MaMs
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-11-18 16:54:25
beztak...a ty by jsi uz taky mohl:D

Titulek: Re: Hledá se MaMs
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-18 17:42:40
aspon že norty nezmizel, toho žádná nechce.. :D

Titulek: Re: Hledá se MaMs
Nick: (MaMs)
Datum:2010-11-18 19:39:10
Neboj se Piggsy, sem tady denně jako dřív, jenom se ale dívám z povzdálí, protože mě omrzeli ty pře Level vs. Score a navíc se pak zapojilo celkem dost nových lidí (ale s nic moc názory) a už se mi to nechtělo komentovat, protože bysme stějně nikam nedošli.. Ale až se zas bude řešit něco pořádného, budu zpět v plné síle. Možná. Babu sem si nenašel, a navíc jsem pár posledních dní zabil Assassinem II (najít všechno to zasr... peří je fakt maras) a těším se, jak dopadne ten příběh, takže by chudák holka stejně musela počkat :) Jo a nové Score se teda fakt povedlo - obálka brutálně boží (Level teď nic moc, vojáčky vidíš na každém kroku, mohli šoupnout lepší cover) a navíc mě i potěšili (po dlouhé době) s tím Lokim na příště. BTW: Modrák píše v úvodníku, že sou nejprodávanější časopis - Až jim budeš Piggsy zas někdy psát (páč já bych se na to mohl vykašlat), zeptej se jich, jestli by nemohli někam do časáku hodit nějakou statistiku prodejnosti, ať jenom nemele z vody. A congrats k otištění té recenze (ještě sem ji ale nečetl).. To by tak bylo z posledka všechno. Tak zas někdy.. A nezapomeňte: jsem tady i když mě nevidíte :D

Titulek: Re: Hledá se MaMs
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-18 21:13:06
No tak hlavně že jsi stále mezi námi :) To jsou pořád nějaké bouračky, smrtáky a tys najednou zmizel.. Jak si to má pak člověk vysvětlit? :) Jinak jsem rád, žes nakonec Score nazavrhnul. Ještě nevim, kdy zas do Score něco napíšu.. chtělo by to zase je trochu zdrbat kvůli těm spožděním, ale na druhou stranu jsem jim ted celkem vděčný za zveřejnění mojí recenze a za plnou hru, takže je zatím nechám na pokoji.. :) A máš recht, Level ted vypadá jakoby se překonvertoval na nějaký Army Magazín :D No nic, užívej si Assassina, já se pustím zase do Batmana. Tak zatím...

Titulek: Re: Hledá se MaMs
Nick: (MaMs)
Datum:2010-11-19 01:13:15
A snad budu eště móóóóc dlouho :) Čas od času tě naštve každej časák (a že sem jich už kupoval hafo), ale pořád eště to není tak hrozné, abych Score přestal kupovat (i když ta 200...). No ale vlastně já ani nemůžu - ještě asi 10 starých čísel a mám kompletní sbírku!!! Tak ho teď budu muset kupovat, dokud to samo nezabalí. Ale snad se polepší. To pravidelné zpoždění musí sr.. každého, ale páč čtu ještě Level, tak ta prodleva tak moc neva, když ji mám čím vyplnit (k tomu ještě práce a škola a spánek a měsíc je fčudu). A navíc Modrák říkal něco o změně designu po vánocích tak sem kurňa zvědavý, co nachystají - je to potřeba jak sůl, Score je stejné už pár let. Batmana mám v pořadníku, ale před ním bych do nového roku rád stihl Mafiu 2 (prý není moc dlouhá), druhý Bioshock a snad se vleze ještě Metro 2033 - na to se už dlouho těším a doufám, že nezklame..

Titulek: Re: Hledá se MaMs
Nick: (MVP)
Datum:2010-11-19 01:57:41
Ze bycgh se teda pozice oficialniho hatera Score ujal ja? :). No ona totiz ta obalka, no slusne receno nechapu jak se vam muze libit....PS:MaMsi, napis sem zitra pls co da Level do dalsiho cisla. Premyslim jestli koupit 197 nebo poseckat na 198.

Titulek: Re: Hledá se MaMs
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-19 04:07:38
Čoveče, já tomu Batmanovi pořád jaksi nemůžu přijít na chut.. Vždycky ho začnu hrát, ale za hodinu mám dost a zase to vypnu. Připadám si, jako bych šel pořád jednou a tou samou chodbou dopředu bez jakékoliv možnosti udělat něco, co není dopředu nalajnované. Souboje jsou akorát zmatená klikačka, stačí mačkat jen levé myšítko a ono to vždycky nějak dopadne. Navíc jsou hodně zcenzurované, bez jediné kapky krve a nepřátelé dokonce ani nezemřou - jen leží omráčení na zemi, asi aby to mohly hrát i děcka. Do postavy Batmana se nedokážu vůbec vžít, ale to už je asi můj problém. Přiznám se, že jsem ho nikdy moc nemusel a ve hře mě taky moc nezaujal. Zatím.. Zaujala mě zatím jen povedená grafika. No ale jsem teprve jen kousek od začátku, tak snad mě to ještě chytne.. To samé se mi stalo už u prvního dílu Bioshocku - ze začátku mě taky vůbec nebavil a nakonec jsem na něj nedal dopustit. Něco na tom být musí, když to všude tak vychválili.. Jinak se chystám na úplně stejné hry jako ty - Mafia 2, Metro, Bioshock 2... ale není vůbec čas, momentálně spíš čučím na filmy. A co se vzhledu Score týče, jsem na něj tak zvyklý, že bych ho ani neměnil :) No možná by to pár drobných vylepšení chtělo, ale mám obavu, aby z toho nevznikl moderní megacool přeplácaný design na dvě věci.. Tož tak a jdu zas čučet na film, zatím čus :)

Titulek: Re: Hledá se MaMs
Nick: (MaMs)
Datum:2010-11-19 17:51:02
To MVP: Sorry ale kolega nahoře mě předběhl :( Já se nikdy za hatera Score nepovažoval, jenom sem se snažil rozumnými argumenty otevřít některým I-LUV-SCORE-4EVR-lidem oči, protože některé kixy se prostě nepromíjí. S 200. si to Score pos..lo, a dají se pořád najít další věci, které je třeba napravit - a to, co mám rád nejvíc, musím taky nejvíc kritizovat, aby se to pořád vylepšovalo. Level má taky svoje mouchy, o tom žádná (třeba teď ten Prince, čím dál míň textu..), ale na Score se tak nějak líp nadává :) Ale kupuju ho stejně dál..

Titulek: Re: Hledá se MaMs
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-13 02:29:29
MaMs: Před chvílí jsem dohrál toho Batmana a nakonec jsem na něj přece jen změnil názor. Ze začátku byl nudný, ale postupně mě začínal bavit víc a víc. Prostě čím dál větší nářez. Kdybych na něj psal recenzi, tak bych mu dal asi tak 86%.. Doporučuji. A nakonec i ty bitky měly něco do sebe.. Přikládám ještě video z hraní: http://www.xfire.com/video/3cbb83/ Fakt dobrá hra, určitě si to zahraj ;)

Titulek:  
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2010-11-11 16:56:59
Umíš číst?Vždyť já nepíšu že jsem zežral všechnu moudrost světa a jedině ten můj názor je ten správný.Je to pořád o tom samém ,každý má rád něco jiného a nikdo nikomu nebrání vybrat si to co mu vyhovuje.Tyhle debaty na téma Score začínají být už trochu o hovně jeden napíše to druhý zas ono a pořád dokola jak u blbých na dvorku.
[Odpověz]

Titulek: ABC č21
Nick: (066) - neregistrovaný
Datum:2010-11-11 14:29:47
Náhodou, nepotkal někdo Ubersoldiera z ABC? Vyšlo to vůbec?
[Odpověz]

Titulek: Re: ABC č21
Nick: (Delnik)
Datum:2010-11-11 18:53:34
Podle mě zatím ne.

Titulek: Re: ABC č21
Nick: (066) - neregistrovaný
Datum:2010-11-15 17:30:46
Übersoldier vyšel v sobotu, dnes jsem ho viděl v trafice

Titulek:  
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2010-11-11 14:02:41
MVP:Ty z toho kurňa děláš kovbojku.Jaké růžové brýle?Nejsem žádný blb abych si nevšiml že je něco špatně, ale pokud to zůstává jen u spoždění tak to ještě snesu.Nevím kde bereš tu jistotu že Score ze současného stavu nemůže pokračovat.A ten tvůj subjektivní názor na šptné hry co tady furt píšeš a používáš ho jako argument že Score hoří koudel u zadku upřímě nechápu. Je mrtě lidí kterým ty hry vyhovují(taky mezi ně patřím)Nevím jakou hru by sis k časáku za 200 představoval?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Šoumen) - neregistrovaný
Datum:2010-11-14 21:08:41
Jako prvni Risen - to pro milovniky RPG, druhou hru nove AVP - to pro milovniky akce, treti bych videl Posla smrti 2 pro milovniky adventur (jednicku muzou uz take automaticky prihodit), no a do ctvrtice vseho dobreho pro milovniky zavodnich her nejake nove NFS, FIFu NHL nebo podobne :D To by byly prodeje :)

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-11-11 14:01:51
MVP:Ty z toho kurňa děláš kovbojku.Jaké růžové brýle?Nejsem žádný blb abych si nevšiml že je něco špatně, ale pokud to zůstává jen u spoždění tak to ještě snesu.Nevím kde bereš tu jistotu že Score ze současného stavu nemůže pokračovat.A ten tvůj subjektivní názor na šptné hry co tady furt píšeš a používáš ho jako argument že Score hoří koudel u zadku upřímě nechápu. Je mrtě lidí kterým ty hry vyhovují(taky mezi ně patřím)Nevím jakou hru by sis k časáku za 200 představoval?
[Odpověz]

Titulek: Score ve srackach
Nick: (MVP)
Datum:2010-11-10 22:15:55
Tak Score konecne dalo najevo, ze je pro ne hlavni casak. Ty plne hry snad ani nemuzou myslet vazne. Teda presneji receno nedovedu si predstavit, ze ne nekdo vyhodi 2 kila. Tajne jsem u 201 doufal, ze ty 3 nezverejnene plne hry budou alespon za neco stat, ale ze tam prihodi sracky takoveho kalibru, to sokovalo i me. Driv se mozna dalo diskutovat/hadat o kvalite plnych her na cover dvd Score. Ted je ta otazka bezpredmetna. Ocekaval jsem, ze se alespon s vanocnim cislem vytahnou. (tajne jsem doufam v neco jako Warhammer 40.00:DoW nebo oba dily Maxe Payna. Tim ze tam daji dalsi beckovou diablovku me uz uplne odrovnali. (tady si neodpustim malou vsusvku - Diablo II je hrozna kravina a nebyt famoznich videi, tak to v prubehu tretiho aktu zabalim. Otresny clickfest a simulator brusleni v jendnom). Asi si koupim Level. Podivam se jestli je to s casakem tak spatne jak tu nekteri vykrikuji. PLnou hru sice dohraju cestou z prace, ale alespon se u ni pobavim. Lepsi nez instalovat 4 hry a cekat co se stane. Chytne me to, mrstim dvd o zed?
[Odpověz]

Titulek: Re: Score ve srackach
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2010-11-10 23:08:22
Bla bla bla.Ty jsi chytry jak radio Jerevan hochu.

Titulek: Re: Score ve srackach
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-11-10 23:37:30
to son art - Bla bla bla.Ty jsi chytry jak radio Jerevan hochu.

Titulek: Re: Score ve srackach
Nick: (MVP)
Datum:2010-11-11 00:39:56
to Sonata Arctica : nezlob se na me, ale takovou pitomost muzes rict na vsechno. Bud napis, co si myslis ze je kravina nebo si odpust tyto nicnerikajici vylevy. Nevim jestli ses snazil byt za kazdou cenu vtipnej nebo si nejak postizenej minulim rezimem(coz se takovym lidem stava), ale fakt bud priste te dobroty a snaz se prijit s necim smysluplnym

Titulek: Re: Score ve srackach
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2010-11-11 02:03:49
Jen sem chtěl říct že ten tvůj elaborát je strašný žvást.Že je pro ně hlavní časák to je snad jasné ne.Nechápu proč píšeš že je score ve sračkách ,jenom proto že se plnými hrami netrefili do noty.Zkus někdy otevřít časák a pak piš něco o sračkách.Btw příští číslo není vánoční kámo takže klídek ,sice nevím jak to chcou stihnout, ale vánoční je 203.A náhodou Loki sem přednedávnem pařil a je to dobrá hra kdo má rád diablovky a není moc náročný ten bude určitě spokojený.

Titulek: Re: Score ve srackach
Nick: (Gun)
Datum:2010-11-11 02:05:33
Bohužel i když mám radši score než level musím s MVP souhlasit taky si myslím že poslední dobou hry ve Score za nic nestojí, jo někoho to třeba baví,ale nevím jak vy ale já už mám těhle fantasy rpg co se hrají z ptačí prespektivy už dost.Chtělo by to něco jiného. Kde jsou ty časy když tam byl Vampire: The Masquerade, Riddick, Posel smrti, Call of Cthulhu, Death to Spies a jiné hry které mě dost bavili. Jedině z fantasy rpg byl docela dobrej Drakensang (brzy má vyjít snad už plná verze češtiny, tak se k tomu s chutí vrátím). Co se Levelu týče, moje první číslo bylo se 4 plnýma hrama (viz. Scrapland atd..) myslel jsem že budou klasicky dávat 3,4 hry ale když začali dávat jen jednu hru a pak ho zdražili na 250 Kč,rozhodl jsem se že s ním na dobro skončím. Hlavně mi začala vadit ta cena. Přece jenom se mi zdálo výhodnější kupovat Score s pravidelnýma 3 až 4 hrama , který byly docela dobrý.Score live + plakáty který mám dodnes nalepený u počítače byly skvělý a kde jsou tyhle věci? Proč je zrušili? Toď otázka. Nedostatek času? Možná (viz pravidelné zpožďování vydání), nedostatek financí nikdo neví a možná to ani netuší Score. Poslední dobou na tyhle časáky kašlu a radši si na internetu kopím nějakou hru podle svých představ. Před týdnem jsem si objednal Fallout 3 a musím říct že je to opravdu skvělá hra. Tímto končím moji kratší slohovku.. :)

Titulek: Re: Score ve srackach
Nick: (MVP)
Datum:2010-11-11 03:52:15
Ja snad ani nevim kde zacit. Netusim jestli je to nejaky obrany mechanismus fanousku Score, ale reakce je vzdy stejna - videls casak, ten je best. Ja nikde nepsal, ze samotny casopis je brak. Naopak minule cislo mi prislo vyborne. DVD ale je nedilnou soucasti Score(nebo casopis je nedilnou soucasti DVD - zalezi na uhlu pohledu :-) ). Faktem ale je, ze se vydava Score pouze s dvd prilohou. Varianta bez byla nerentabilni a proto byla zrusena. Takze at si to chcete nebo nechcete priznat, jsou to plne hry co tahnou prodeje. Za druhe jak jsem prisel na to, ze je Score ve srackach? :D. potrebujes na to vazne odpoved? To neustale odkladani se uz neda odbyt jednoduchou vymluvou. to uz znaci vaznejsi problemy. Jednou, dvakrat se to da ukecat, ale Score nedodrzuje data vydani uz od leta. Bud cekaji na exkluzivni preview (tento joke mam nejradeji :-) ), nebo za to muze send. Kdo to bude u 202 Mikulas? u 203 je muj odhad tri kralove..... Dale ty plne hry nestoji za prd jen jedno cislo. 199 se omlouvala, ze setri munici na 200. Co pasaci vyvedli ve 200 vsichni vime. A za treti. to ze rusi plakrat, porad neni Score Live atd, znaci dalsi problemy. Jen to ukazuje, ze za soucasneho stavu Score dal nemuze pokracovat. Nakonec to nejlepsi. Pokud veris, ze 203 vyjde jeste pred Vanocemi...no to uz se snad ani neda nazvat naivitou. Mozna a si seru do vlastniho hnizda, protoze se porad povazuju za fanouska casopisu. Podle me je ale nutny, aby si nekteri fans sundali ruzove bryle a celili realite.

Titulek: Re: Score ve srackach
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-11 14:53:54
Jak už správně připomněl Sonata Arctica, příští číslo Score není vánoční.. A taky nechápu, co byste za ty 2 stovky pořád chtěli. Snad ne 4 nabušené pecky v hodnotě 1000kč? Kde to žijete hoši? Jen pro představu jak je dnes všechno drahé: Udělal jsem si s mojou výlet do Zoo a jenom za blbé zaparkování auta na parkovišti jsem zaplatil 80Kč. Mimochodem, Loki se např. na X-Zone prodává za 299,- a to že se právě vám tato hra nezamlouvá, za to snad Score nemůže. A jestli je Diablo 2 otřesný klikfest a simulátor bruslení v jednom, pak je MVP mega velký pacoš.. :p

Titulek: Re: Score ve srackach
Nick: (MVP)
Datum:2010-11-11 16:43:51
Tak vy me oba uz brutalne rozesmivate. Kdyz tu ja napisu svuj subjektivni nazor (ktery ma mimochodem podobny dost lidi i mimo toto forum), ze plne hry stoji ve Score za hovno, tak jsem trouba. Kdyz napises stejne subjektivni nazor ty, tak to podle tebe znamena, ze ty hry jsou ok a vse je v poradke, ze? To tvrde jadro fanosku me vazne dostava dokola obehranou pisnickou - spozdeni nevadi, plne hry nevadi, web nevadi, hlavne ze mam casopis buhehe. Myslite si, ze ty hry co tam Score dava vazne stoji za to utratit za ne 2 kila? Jak moc asi spoustu lidi bavi dva tydny v kuse obihat trafiky a ptat se jestli to Score uz ***** vyslo, protoze redakce se neni schopna vyjadrit, kdy to vyjde? Jak asi pusobi stranky na noveho ctenare, ktery tam hleda informace (napr o novem cisle)? Ale nic uz radsi dost, snad jen jaka je asi sance, ze Score stihne vydat 202 a 203 v prubehu 40 dnu? A mas tu Piggsy dalsi tipovacku...

Titulek: Re: Score ve srackach
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-11 18:27:24
MVP - že by spolu s nortym další takový, co se do dneška nesmířil s tím, že neuspěl v mojí tipovačce? :p A proč 40 dní? Proč by prosincové Score nemohlo vyjít až po Vánocích? Snad už nejsme malé děcka, ne? Score není Ježíšek ani Santa Klaus, aby mělo za povinnost nadělovat nám vánoční dárky.. Score je jen časopis. A co se plných her týče, Score se prostě nikdy nemůže zavděčit všem. I kdyby tam dali třeba Dragon Age, tak se najdou rypáci, kteří budou nadávat, že je to hra na hovno. Tvůj názor ti neberu, ale ty bys nebyl spokojený ani kdyby dali Diablo 3, protože jsi zaujatý vůči diablovkám. To už ale není problém Score, ale tvůj..

Titulek: Re: Score ve srackach
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-11-11 21:49:19
hele klidni se...ja se ani neprihlasil tak neval sracky

Titulek: Re: Score ve srackach
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2010-11-12 05:06:37
Gun:Víš proč zrušili Score live a plakáty?No protože jináč by museli zdražit ne.Lepší score bez plakátů než Score za 250.

Titulek: Re: Score ve srackach
Nick: (MVP)
Datum:2010-11-12 20:52:04
Panove, fakt se drobet zamylsete nez neco napisete. Ze by Score stalo 250 s plakatem a Score Live, je monstrozni kravina. Vyrobni cena plakatu je nekolik korun a poradu v prepoctu na cenu jednoho vytisku taky. Takze nez aby Score stalo nepraktickch 210 Kc, tak to radeji zrusili. PLakat mi nechybi, porad ano. Piggsy, nenapadlo te nekdy proc Level vydava 2 cisla pred Vanoci? Ono to bude kvuli vysokym prodejum pred vanocemi, takze ikdyz uz neverime na Jeziska, tak vetsina lidi nakupuje darky na Vanoce a proc by to nemel byt zrovna herni magazin. Ver mi, ze nase pribuzenstvo neresi Score/Level, proste koupi co lezi na pulte. Tak se nediv pokud pod stromkem rozbalis Level :).

Titulek: Re: Score ve srackach
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-12 21:10:38
Ješišmajra nestraš, Level pod stromkem, to bych měl zkažené celé Vánoce.. :-p

Titulek: Re: Score ve srackach
Nick: (MVP)
Datum:2010-11-12 22:24:27
to sonata: uz se mozna budu opakovat, ale mej ty svoje tvrzeni nejakym zpusobem podlozeny. Klidne si o me pis, ze jsem naymslenej trouba, co si nevidi na spicku nosu, ale podpor to proboha necim. Jako s cim nesouhlasis? S tim, ze jsou nejvetsi prodeje pred Vanoci? nebo si porad stojis za tim ze s plakatem a Score Live by casopis stal 250 Kc? :D. Jo a jeste, pis to do toho jednoho vlakna. At v te diskluzi neni jeste vetsi bordel nez tu je. diky

Titulek: Re: Score ve srackach
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2010-11-12 22:31:36
A psal jsem snad někde že jsi trouba?A ještě k té ceně časáku, je mi jasné že plakát nezvedne cenu časopisu o 50kč ,jen jsem tím svým tvrzením narážel na ten předražený pLevelácký potrat.

Titulek: Re: Score ve srackach
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-13 01:17:57
MVP: Šmarja co pořád řešíte jakýsi plakát? Však Level stojí 250 a taky žádný plakát nemá. Beztak je to zbytečnost, ne? Mimochodem, ať si Level v prosinci prodává třeba 4 čísla, to přece nemusí Score vůbec zajímat. Score nemá zapotřebí dělat takový humbuk z Vánoc, protože narozdíl od Levelu se prodává dobře pořád, ne jenom před Vánocema.. :p

Titulek: Re: Score ve srackach
Nick: (MVP)
Datum:2010-11-13 15:02:49
To je tak maximalne tvuj vlhkej sen :).

Titulek: Re: Score ve srackach
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-13 15:53:33
.... jj a tvoje noční můra :D

Titulek: Re: Score ve srackach
Nick: (MVP)
Datum:2010-11-13 17:12:45
Ale proc, at ma klidne zpatky prodeje jako na prelomu tisicileti. Jak jsem uz psal, ted nejsem fanousek/nepritel ani jednoho casopisu. Jen mi bylo Score se svoji politikou plnych her blizsi. Vetsinou tam byla alepson jedna hrao kterou bych mel zajem, pripadne si ji chtel vyzkouset. Od leta tam je ale uplny prd. Krome FW (to jsme si koupil za 50Kc) a Stubsse uplne nic. A tolik dotazu "proc mi to nejde" jsem snadu zadne jine hry nezazil. Ted si koupim Level a srovnam. BTW jake byly dopisy v 201? Vsichni chvalili a prali to nej do dalsich 1056 cisel, nebo se nedej boze objevili i nejake kriticke?

Titulek: Re: Score ve srackach
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-11-13 19:24:39
neboj :D...oslavy vyroci jsou bez kritiky :)

Titulek: Ach jo
Nick: (Petr) - neregistrovaný
Datum:2010-11-10 18:05:34
Kua tak ve Score 202 zas nic pro mě. Kdy už tam dáte pořádnou střílečku nebo mlátičku? Toho Samorosta jsem hrál, je k dispozici zdarma jako Flash, dobrá hra. Nekonečnej zástup béčkovejch diablo klonů mě fakt moc nezajímá, spíš je to nekonečná nuda. Jediný, co si nainstalím, bude ten Aquadelic, hrál jsem kdysi demo a bylo to supr. Bude to ale asi spíš taková jednohubka.
[Odpověz]

Titulek: Re: Ach jo
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-10 18:12:57
To by mě zajímalo, co zas v tom Levelu nacvičovali, Aquadelic 3/10, všude jinde 70-86%..

Titulek: Loki
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-09 20:00:05
Jéé ve Score bude Loki? Vždycky jsem si lámal hlavu, jestli ho mám koupit / nekoupit.. Nakonec jsem naštěstí nekoupil.. :)
[Odpověz]

Titulek: Re: Loki
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-11-09 21:16:50
Loki neni opravdu nic moc. Hlavni problem je levelscalling, to je ze postava je vicemene stale stejne silna (nebo slaba), at uz se clovek vylepsuje jak chce, nepratele se mu vzdy prizpusobi. Ma to sice par dobrych napadu (kovarstvi, absence respawnu pokud hrac chce), ale celkove hra nestala za moc - za sebe 50 % (prumer)

Titulek: Re: Loki
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-09 21:32:16
Hmm zkusíme a uvidíme.. Dohráls to do konce? Beztak asi bude nejlepší počkat si na Diablo III.

Titulek: Re: Loki
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-11-09 22:15:45
Ne za barbara (Nora) jsem to ukoncil nekde v polovine Aztecky rise, nevidel jsem duvod a ani nemel chut ve hre dal pokracovat.

Titulek: Re: Loki
Nick: (kefir) - neregistrovaný
Datum:2010-11-09 23:29:47
Ale mám pocit,že už to ve Score bylo...

Titulek: Re: Loki
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-10 17:20:32
kefir: To se mi nezdá, možná spíš v Levelu..

Titulek: Re: Loki
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-11-10 18:44:30
Nehci se prit, ale myslim, ze Loki v zadnem casopise jeste nebyl, hra se prodavala dlouhodobe za 3 kila v TopCD edici.

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %