Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v ŘÍJNU 2010 u PC magazínů ?

> Datum vydání: 2010-10-07 15:56
> Autor: Braveman
>


Plné hry ve SCORE / ABC/ LEVELU v říjnu 2010

Buďte informováni o nově ohlášených plných hrách na stránkách vyhledávače Přidej na Seznam či Add to Google

Přejít na měsíc září 10

Magazín/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry

Video ze hry

ABC č.19/2010 - Edice PC Her
Vychází: 12.10.2010
Cena: 49Kč / 2€

Plné hry:
The Fall: Last Days of Gaia (2006)
Hodnocení hry The Fall: Last Days of Gaia

The Fall: Last Days of Gaia - GamePlay

LEVEL 197
Vychází: 22.10.2010
Cena: 250Kč / 14,10€ (424,80Sk)

Upoutávka
Obálka


Plná hra:

Splinter Cell: Double Agent (2006)
Hodnocení hry Splinter Cell : Double Agent

Splinter Cell: Double Agent - GamePlay


ABC č.20/2010 - Edice PC Her
Vychází: 26.10.2010
Cena: 49Kč / 2€

Plné hry:
Railroad Tycoon 2 Platinum
Hodnocení hry Railroad Tycoon 2

RailRoad Tycoon 2 - GamePlay

SCORE 201
Vychází:
Předplatitelé: 09.11.2010
Cena :199Kč / 9,92€ (299Sk)

Upoutávka
Obálka

SCORE 192


Plné hry:

Stubbs the Zombie (2005) CZ
Hodnocení hry Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse

True Crime: New York City (2006) CZ
Hodnocení hry True Crime 2: New York City

Freight Tycoon (2007) CZ
Hodnocení hry Freight Tycoon Inc.

A.I.M. Racing (2007) CZ
Hodnocení hry A.I.M. Racing

World War I (2005) CZ
Hodnocení hry World War 1 ( 1. Světová Válka)

Stubbs the Zombie - GamePlay

True Crime: New York City - GamePlay


Freight Tycoon - GamePlay (Tutorial)


A.I.M. Racing
- GamePlay


World War I
- GamePlay





D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-11-12 13:38:32
Nevíte, je už Score v trafikách? Předplatitelé ho už pár dní mají.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Delnik)
Datum:2010-11-12 14:15:46
Dneska jsem ho koupil v trafice, ale od středy nebylo.

Titulek: Re:  
Nick: (tom) - neregistrovaný
Datum:2010-11-14 01:50:22
Na obalu je psano ze vsechny hry jsou v CZ, ale treba Freight Tycoon se nainstaluje v anglictine! Nevi nekdo kde se stala chyba?

Titulek: důvod proč nejsou v CZ viz Facebook
Nick: (IC008 ) - neregistrovaný
Datum:2010-11-11 19:07:04
Jan Modrák Ahoj. Moc mě to mrzí, ale obal DVD jsme vyráběli (a odesílali do tisku) dříve, než jsme dostali plné verze a podle původních příslibů distributora měly opravdu být všechny v češtině. Nakonec tuším v češtině není AIM Racing (tam to tak nevadí...) a Freight Tycoon (tam je to horší). Takže ještě jednou omluva, řešíme to teď s distributorem, uvidíme co z toho bude, ale upřímně, těžko to teď už nějak napravíme :-(.
[Odpověz]

Titulek: Score dvd
Nick: (IC008) - neregistrovaný
Datum:2010-11-11 18:31:32
Tyto hry nejsou v CZ jen ENG Freight Tycoon (ENG) A.I.M. Racing (ENG)
[Odpověz]

Titulek: SOCRE
Nick: (Petr) - neregistrovaný
Datum:2010-11-09 14:58:38
Tak přišlo Vám někomu dnes Score?
[Odpověz]

Titulek: Re: SOCRE
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-09 19:49:30
Score už mám prý konečně doma, ale já ho uvidím až zítra odpoledne :( Mohl by mi někdo říct, jaké jsou zveřejněné čtenářské recenze?

Titulek: Re: SOCRE
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-11-09 19:52:37
Čtenář vrací úder ve Score 202: You are empty (M. Dynka), Mafia II (L. Uhrová), StarCraft II (M. Bezdíček), Theme Hospital (D. Pelnář).

Titulek: Re: SOCRE
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-09 19:57:22
Týjo tak to je paráda, jedna z nich je moje :)

Titulek: Re: SOCRE
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-11-09 20:28:22
Ted jsem si uvědomil že to nejsou úderáci ze S202, ale 201... Mno, každopádně to nemění nic na to, že Ti gratuluji :)

Titulek: Re: SOCRE
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-09 21:17:47
Díky.. Že neuhodneš, která je moje? :p

Titulek: Re: SOCRE
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-11-09 22:28:15
beztak ten Dynka :D :D :D

Titulek: Re: SOCRE
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-10 01:21:44
no vidíš norty, že umíš tipovat když chceš.. :)

Titulek: Re: SOCRE
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-10 01:47:25
Ty voe, já snad omdlím. Teďka jsem zjistil, že mám v poště meil, že jsem vyhrál tu F1 2010. Tolik štěstí najednou, se mi nechce věřit :-D Díky za soutěž Brávo :)

Titulek: ABC gamesa
Nick: (Delnik)
Datum:2010-11-08 18:40:43
Tak zítra by snad měl v ABC podle přebalu být Übersoldier
[Odpověz]

Titulek: SCORE
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-08 17:24:26
Hurááá ještě den vydržet a zítra už mi přijde Score!!! :-D
[Odpověz]

Titulek: Re: SCORE
Nick: (Delnik)
Datum:2010-11-08 18:41:49
Tak uvidíme, taky se těším :-)

Titulek: Re: SCORE
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-08 18:46:31
Taky máš předplatné?

Titulek: Re: SCORE
Nick: (Delnik)
Datum:2010-11-08 19:23:00
Ne já jsem ten co kupuje podle plných her, ale Score mám radši než Level.

Titulek: Re: SCORE
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-08 19:40:43
Konečně někdo, kdo ví co je dobré :)

Titulek: Re: SCORE
Nick: (kusbi) - neregistrovaný
Datum:2010-11-08 22:31:39
pochybuju že příde na facebooku ani sami redaktoři neví kdy vyjde

Titulek: Klídek lidi =D
Nick: (Xe()n) - neregistrovaný
Datum:2010-11-08 15:27:26
Hele, jak tady po dlouhé době zase jednou čtu tu komenty, tak prostě musím napsat - Klídek lidi! =D
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-11-07 17:32:35
proc? ja nepriklad se debilite muzu smat furt :D...navic podobne existence touzi po pozornosti takze cim vice jim budete jejich "dotazy" komentovat a cim vice na ne budete dorazet tak tim vice tu podobnych zpravicek bude :)
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-07 18:38:50
norty máš trochu zvrácený smysl pro humor :D

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-11-07 18:49:57
proc zvraceny :D ? vzdycky je dobre vedet ze existuji mnohem mnohem mnohem vetsi debilove :D

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-07 19:08:05
Tak to jo... Věřím, že máš z toho radost, páč takových moc nenajdeš.. :-D

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-11-07 19:27:47
presne tak...ale to hlavni co jsem chtel napsat bylo ze je lepsi na ne nereagovat...v opacnem pripade jim pouze davame munici

Titulek: BB
Nick: (Kefir) - neregistrovaný
Datum:2010-11-07 13:47:39
Dobré ráno,BioBodíky asi opět nebudou??
[Odpověz]

Titulek: fullky u Levelu 198
Nick: (georgo) - neregistrovaný
Datum:2010-11-06 04:20:45
Čau všichni, nevíte někdo jaké fullky budou u pristiho Levelu? dík
[Odpověz]

Titulek: Re: fullky u Levelu 198
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2010-11-06 16:01:10
Ja už nevim asi milion lidí se tady zeptá jaká bude další fullka v Levelu, ale stačí zarollovat trošku dolů a je to tam napsaný....BiA:EiB ať to není tak jednoduchý :D

Titulek: Re: fullky u Levelu 198
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-06 16:17:17
Už by to chtělo přehled na listopad, at dají hlupáci pokoj..

Titulek: Re: fullky u Levelu 198
Nick: (georgo) - neregistrovaný
Datum:2010-11-06 17:56:36
Hm hlupák? No tak jsem se nepodíval dolů, no. Nevím co si o sobě myslíš, že to tady šéfuješ nebo co? Když se ti něco nelíbí tak to prostě nekomentuj...

Titulek: Re: fullky u Levelu 198
Nick: (juj) - neregistrovaný
Datum:2010-11-06 18:07:46
A nejenom, že je georgo hlupák a ptá se, co je o 3 page down níž napsáno a nejde to přehlídnout, ale von se ještě urazí a dělá chytrýho. Holt nová doba, v diskuzích kvete spam a blbost...

Titulek: Re: fullky u Levelu 198
Nick: (georgo) - neregistrovaný
Datum:2010-11-06 18:20:49
juj? hnuj? Pro tebe to stejné.. Nelíbí - nekomentuj

Titulek: Re: fullky u Levelu 198
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-11-06 18:33:22
to juj...to je pravda od te doby co je tu zaregistrovany piggsy to kvete jako jarni zahrada :D

Titulek: Re: fullky u Levelu 198
Nick: (juj) - neregistrovaný
Datum:2010-11-06 18:46:18
Ale houby, jedna věc je, když prasátka dělají bordel, diskuze žije a člověk se aspoň pobaví. Druhá věc je, když lidi tu diskuzi kurví furt těma samejma dotazama, protože neumí samostatně hledat/číst/myslet. A ještě pak mají frňáky nahoru, jaký že to jsou borci.

Titulek: Re: fullky u Levelu 198
Nick: (jarda) - neregistrovaný
Datum:2010-11-07 05:17:38
ctrl + F a nemusíš ani hledat moc zdlouhavě, určitě je lepší si to za 10 vteřin vyhledat než čekat 2 hodiny na odpověd a ještě spamovat.-)

Titulek: Re: fullky u Levelu 198
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-07 11:48:39
Nj, jenže jak vidíš, pro někoho je jednodušší žádat novou odpověď a uplně nejlepší by bylo, kdybysme mu ji poslali na jeho e-mail.. :D

Titulek: změna času
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-05 00:51:51
Brávo zase nám jde špatně čas na diskuzi, dyštak to oprav prosimtě..
[Odpověz]

Titulek: Re: změna času
Nick: (Delnik)
Datum:2010-11-05 03:05:45
Já bych řek že Braveman spí zimním spánkem, změna času je změna času.

Titulek: Re: změna času
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-11-05 03:27:43
Himbajs planážníci! To je pořád - Brave hodinu sem, Brave hodinu tam... :)) Mrkneme na to.

Titulek: Re: změna času
Nick: (Delnik)
Datum:2010-11-06 23:32:49
Brávo ten čásek pořád nemaká tak jak má :-))). Ne že by mi to nějak vadilo, ale hlásit se to musí :p

Titulek: Re: změna času
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-07 00:19:38
:-D Holt Bráva ztratil pojem o čase..

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-11-02 21:13:31
Mass effect 2 se prodává pod 200 Kč, nebude třeba ve Score nebo v Levlu pod stromeček? :-)
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-02 21:53:16
Jak to máme vědět?

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-11-04 18:31:37
to byla spíše řečnická otázka a možná i přání

Titulek: Re:
Nick: (Lynch) - neregistrovaný
Datum:2010-11-05 21:56:49
Kdy naposled u časopisu byla hra od EA? No, já bych řekl, že nikdy nebyl. EA totiž hry k časopisům neposkytuje.

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-11-05 22:38:45
4 Lynch: nedavno byl u levelu mass effect. kdo to vydava? nejsou to ea? ;)

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-11-06 00:29:41
ne. u nas ME vydavalo cdprojekt ;)

Titulek: Re:  
Nick: (Delnik)
Datum:2010-11-06 02:33:40
Máš pravdu ME 1 vydal CD Projekt ale ME 2 už byl pod EA.

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-11-07 01:53:04
4 all: a ted kvizova otazka, kdyz chce level hru na cover disk, obrati se na domaciho distributora nebo na svetoveho vydavatale a drzitele prav? ;) vsem kdo maji mass effect od cd projektu cesky blahopreju, ale na originalnim vydani je logo ea. http://www.mobygames.com/game/mass-effect/cover-art/gameCoverId,114242/ http://www.mobygames.com/game/mass-effect/cover-art/gameCoverId,114241/

Titulek: Re:  
Nick: (mvbug) - neregistrovaný
Datum:2010-11-07 18:32:08
nechapu co tady resis, ale myslim ze to ani ty :)

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-11-09 17:10:20
resi se hlaska Lynche, ze mass effect 2 urcite nikdy u zadneho casopisu nebude. bo je to hra od ea a ea neco tak nizkeho, jako hru na cover disk k casopisu, nedavaji. presto level mel od ea uz minimalne prvni mass effect. takze ted uz to vis, nejake dalsi otazky? jinak pro klid vsech, mass effect je mi u prdele, jednicku z levelu nemam, dvojku jsem jeste nehral a level ani score nekupuju. to jen abyste vedeli. ;D

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-09 17:23:26
Tak proč to teda vlastně řešíš, když je ti Mass Effect u prdele a Level ani Score nekupuješ? :-D

Titulek: Re:  
Nick: (mvbug) - neregistrovaný
Datum:2010-11-09 20:21:41
re neregistrovany: mozna ve zbytku sveta ME1 vydava EA, ale (kdyz dobre vím) v Cesku, Polsku a Madarsku ji vydava CDprojekt. proto to mohlo byt u nas jako cover k casaku. ME2 jiz celosvetove vydava EA. ta nebude...

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-11-02 19:59:35
přišlo někomu score
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (nouma) - neregistrovaný
Datum:2010-11-02 17:43:02
Dobrý den, běží Splinter Cell: Double Agent na vistách? Děkuji
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-11-05 13:07:17
v pohode

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-11-02 13:41:51
co bude ve score 202 ...dneska ho budete mít ..předplatitelé...tak to SEM NAPIŠTE.PLÍS..
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Kája) - neregistrovaný
Datum:2010-11-02 14:55:24
No silně pochybuji o tom, že předplatitelé dnes budou mít 202. číslo. buď jsi naprostý idiot, nebo se neumíš vyjadřovat. hlavně, ale neumíš nejspíš číst, pod tebou se na budoucí číslo ptají dostatečně. Pokud po tom tak toužíš, stačí si předplatit a budeš to vědět mezi prvními. hawk

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-02 16:54:17
Ty voe, podívejte, to je Kája!!! :D

Titulek: Re:  
Nick: (MVP)
Datum:2010-11-02 16:57:42
Ale no tak, co to s vama vsema je. Trochu klidu, asi se jen chudak prepsal. Score 201 melo podle nekdteych zdroju vyjit dnes. Tak se ptal jestli ho nekdo nema a nevi co bude ve 202. Bohuzel ale nepocital s tim, ze Score je banda neschopnych lemplu a vydani se opet posunulo. Ani slovo na score.cz ani na facebooku. Ctenar si musi sam zjistit, ze Score snad vyjde 8.11. Z me strany posledni kapka, 201 (pokud neky vubec vyjde) me mine.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-02 19:32:28
Náhodou je to super, že se Score trošku opozdí. Nemám přečtené ještě ani číslo 199, nové číslo by mi zbytečně doma zavazelo.. :p

Titulek: Re:  
Nick: (Petr) - neregistrovaný
Datum:2010-11-03 02:50:48
V současnosti čtu score jen proto, že mi ještě do konce roku dobíhá předplatný. Jinak odmítám tuhle bandu amatérů, co nejsou schopni dodržet jediný termín, podporovat.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-03 16:21:30
Já si je předplatím zas.

Titulek: Re:  
Nick: (MVP)
Datum:2010-11-03 19:14:09
Ty by sis je kupoval ani kdyby vychazely na samovznicujicim se papire. Me jako velmi nepravidelneho ctenare ani tak nestve, ze to zase podelali. Spis me sere, ze nejsou schopni rict ani buu (proc nevyslo, kdy to snad vyjde atd..). No a jelikoz ty plne hry nejsou zadna bomba, nejedna se jubilejni cislo, tak dam jednoduse prednost necemu jinemu.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-03 20:00:15
Nj jenže nic lepšího neseženeš :) Tak oni v posledním čísle už pro jistotu napsali, že to vyjde SNAD 30.10. A SNAD se už konečně dočkáme nějakého vysvětlení.. Jako taky mě to štve, né že né.. Ale Score prostě chci :)

Titulek: Re:  
Nick: (Delnik)
Datum:2010-11-05 19:25:53
Ze Score fóra : podle Sendu expedice Score o den posunuta na 9. 11. 2010

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-05 19:46:56
Tomu se člověk může už tak akorát zasmát..

Titulek: Re:  
Nick: (Delnik)
Datum:2010-11-06 23:30:35
Ze Score fóra: Vyjádření redakce ke zdržení, zdržení Score 201 je způsobeno dobrými prodeji č. 200, vydavatel rozhodl o oddálení 201. Letos vyjde pouze 11 čísel Score, prý nám to vynahradí příští rok kdy vyjde 13 čísel Score.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-07 00:22:17
Ježiš co je to zase za blbost? :-O

Titulek: Re:  
Nick: (MVP)
Datum:2010-11-07 01:07:45
Ale zadnou. Jen to nejekej matlal placl na foru. Ma to stejnou relevanci, jako kdyz jsem si tu ja pred case vymyslel, ze Score si dava na pul roku pauzu :D. Pokud je to ale pravda, tak je to dalsi humornej dilek do uz tak dost vtipny skladacky zvane Score.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-07 01:42:05
Ještěže tak.. Hned mi to přišlo divné.. Že by mělo Score spoždění kvůli tomu, že se dobře prodává.. :D

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-10-31 17:52:54
co bude ve score 201
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (qwer) - neregistrovaný
Datum:2010-10-29 18:03:44
Příští číslo vyjde 19. 11. 2010 Společně s plnou hrou Brothers in Arms: Earned in Blood.
[Odpověz]

Titulek: Nové Score 201
Nick: (Delnik)
Datum:2010-10-29 10:43:30
Tak jestli jsem dobře koukal na Sendu tak by měli distribuovat 2. listopadu takže zase mírný odklad. A uvidíme jestli bude dodržen :-)))
[Odpověz]

Titulek: mno...
Nick: (BRUNO cz) - neregistrovaný
Datum:2010-10-28 15:24:25
hojte - nevite jesi se da sehnat nakej hires pack na planescape torment? pac bych to chtel vyzkouset tu legendu.. + taky nechapu proc proste nejakej vydavatel proste neudela jen grafickej facelift-hlavne ale vubec nemenit questy a hratelnost- (treba faloutu 1 a 2) a uvidite jak se to bude zase prodavat. ovsem za rozumnou cenu, ze?
[Odpověz]

Titulek: Re: mno...
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-10-28 15:44:27
Hires pak..ty woe,nauč se psát.Postupuj podle návodu http://www.gog.com/en/forum/planescape_torment/mod_guide/page1

Titulek: Re: mno...
Nick: (BRUNO cz) - neregistrovaný
Datum:2010-10-28 21:13:29
mno myslim ze ve 33 letech psat umim... :) alias slang... :)

Titulek: score 201
Nick: (Gun)
Datum:2010-10-27 12:59:44
Nemáte někdo nějaké informace o zbytku 3 her ve score 201 ?
[Odpověz]

Titulek: Re: score 201
Nick: (MVP)
Datum:2010-10-27 19:13:32
3 nahodne vybrane hry z cisla 200 :D. (Tak bude recyklace dokonana, kruh se uzavre). Urcite necekej nejakou bombu. Bud starsi serie, nejake indie hry nebo (a ted se piggsy neuraz) souhlas s nortym 3 sracky.

Titulek: ABC
Nick: (napakorto)
Datum:2010-10-26 12:00:05
V dnešním ABC skutečně Railroad Tycoon 2 Platinum, příště má být UberSoldier (měl ho Level i Score coby plnou hru)
[Odpověz]

Titulek: Re: ABC
Nick: (La_SKA)
Datum:2010-10-26 12:08:50
Sakra, předběhl jsi mě:D

Titulek: Re: ABC
Nick: (La_SKA)
Datum:2010-10-26 12:11:03
Tak mohu jen doplnit, že vyšlo Score Girl s plnou hrou My dog coach:D

Titulek: Re: ABC
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-26 12:40:07
MVP bude mít radost..

Titulek: Re: ABC
Nick: (MVP)
Datum:2010-10-26 15:34:22
MVP bude mit radost, pryc se zombiky, dem si hrat s vlacky :). Doufam, ze jen nezopakuju svoji minulou prihodu s nakupovanim ABC. To se me prodavacka ptala jestli to chci pro syna a ja jen tvrdacky odpovedel jooo...pro syna...jasne...:D.

Titulek: Re: ABC
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-26 16:02:49
Ty mas nejakeho syna? :D

Titulek: Re: ABC
Nick: (MVP)
Datum:2010-10-26 17:46:15
Prave ze ne, je mi 26. I proto jsem byl v soku pro jakou skupinu ctenaru je ABC urcene, 5-6 let?

Titulek: Re: ABC
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-26 18:37:32
Tak třeba si myslela, že je ti 40 :D Tyjo ty máš stejně jak já.. :D

Titulek: Re: ABC
Nick: (Delnik)
Datum:2010-10-26 23:44:01
Tak koukám že jsem tu asi nejstarší, holobrádci :-)))

Titulek: Re: ABC
Nick: (napakorto)
Datum:2010-10-27 17:46:51
Neví někdo, kde se dá stáhnout kompletní čeština do celé téhle hry, tj. Railroad Tycoon 2 Platinum.

Titulek: Re: ABC
Nick: (MVP)
Datum:2010-10-27 19:16:19
tady mas cestinu (pisou v popisku, ze je uplna) - nezkousel jsem, nevim. http://cestiny.idnes.cz/hry/railroad-tycoon-ii-0nt-/clanek.A011024_13748_bw-cestiny- hry_bw.idn

Titulek: g
Nick: (198) - neregistrovaný
Datum:2010-10-25 21:58:52
Vle levlu 198 bude hra: Brothers in Arms: Earned in Blood.
[Odpověz]

Titulek: Re: g
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-10-25 22:48:51
to je slusny

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-10-23 13:09:02
co bude v dalšim levelu 198 dííík
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (MVP)
Datum:2010-10-23 14:32:57
datadisk k Brothers in Arms. teda pardon druhy dil, jak jsem si to jen mohl splest :)

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-23 15:38:32
Nevím čím to, ale tady té sérii Brothers in Arms jsem nikdy nepřišel na chuť..

Titulek: Re:  
Nick: (jarda) - neregistrovaný
Datum:2010-10-25 00:01:03
tak to je teda slabota, je to skoro stejný jak jednička jak už tady zaznělo, dát tam Brothers in Arms: Hell’s Highway tak bych o koupy určitě uvažoval, ale tohle co tam bude se mi hrát už v tak vzácnym volnym čase na hry teda nechce, to se radši vrhnu na fallout new vegas i když to budu hrát tak pul roku jak se znam:-)

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-25 01:24:29
A dobře uděláš Jardo.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-25 01:27:45
To znám.. Když se člověk vrátí z práce a zbývá pár hodin než musí jít spát, tak si chce zahrát něco pořádného, něco co stojí za to..

Titulek: Re:  
Nick: (jarda) - neregistrovaný
Datum:2010-10-25 02:49:50
no právě, pryč jsou doby zápeků ve škole nebo hraní o prázdninách nebo nemocích,ted se musim vyležet abych byl co nejdřív zase v jobu. a když se vrátim v 6h domů z práce a zažeru se do hry tak bohužel zjistím že je 11 nebo půlnoc a přijde ti to jako že si u toho seděl jen 2 hodinky:-) si pořád řikam jak si to vynahradim v důchodu a celej ho propařim než abych se každý ráno belhal někam o hůlce na akce v supermarketech a pak odpoledne prudil studenty v tramvajích:-)

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-25 12:10:50
jj přesně jak říkáš.. akorát s tím důchodem to moc růžově nevidím.. až ze mě bude dědek, tak se bude chodit do důchodu tak v 80 letech, funebráci budou stát s pohřebákem před pracovištěm a čekat kdo lehne a pak odvoz rovnou do předem vykopané díry :D nedělám si iluze, že nám ti naši utlačování snědí spoluobčané zajistí důstojné stáří :(

Titulek: Re:  
Nick: (Delnik)
Datum:2010-10-25 15:37:05
To Piqqsy, jen sem prosím kluci netahejte politiku

Titulek: Re:  
Nick: (MVP)
Datum:2010-10-25 15:59:48
Jardo plne souhlasim, s tim casem jsme na tom stejne. Porad ale lepsi nez travit tech par hodni pred televizi. Ps: chlapi kolik vam je, ze tu strasite duchodem? To makate tak dlouho, nekecejte :).

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-25 16:40:22
Dělník: OK, to byla jen taková menší odbočka... Aby měl Braveman co mazat.. :-D MVP: Tož mládí v p*deli a do důchodu daleko.. :D

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-25 16:57:38
MVP: Jó ve škole to byly jiné časy.. Věčně zameškané (doma propařené) hodiny, úkoly ráno honem opsat od šprtů a o přestávkách před písemkou se rychle něco naučit nebo napsat tahák.. Do toho furt nějaké prázdniny, jé to bylo času na hraní.. Hned bych s tebou měnil. :D

Titulek: Re:  
Nick: (Delnik)
Datum:2010-10-25 16:57:53
Tak tak Piqqsy to trfil uplně přesně

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-25 16:59:33
!!! PIGGSY !!!

Titulek: Re:  
Nick: (Delnik)
Datum:2010-10-25 17:39:43
Tak promiň Piggsy, já věděl že se to už tady řešilo ale ta moje hlava a jsem línej podívat se. To víš nám staším už paměť tolik neslouží. Ale už si to budu pamatovat :-))))

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-25 17:47:44
V pohodě.. :-)

Titulek: Re:  
Nick: (La_SKA)
Datum:2010-10-25 18:58:20
chlapi, tak to udělejte jako já, když se na tom lpí. Stačí ctrl+c...atd a správný tvar nicku je na světe...a podruhé se ho snad splést už nikomu nepovede, nebo ano?:D

Titulek: Re:  
Nick: (jarda) - neregistrovaný
Datum:2010-10-26 03:11:28
no ja makam ted 4 rokem a je mi 27, vyhejbal jsem se práci jak jen to šlo všelijakejma školama který jsem stejně nedodělal:-) ale první práce byla v pohodě, dělal jsem v takovym shopíku kam nikdo nelezl a tak jsem tam skoro celou směnu propařil na notasovy co jsem si tam nosil, v tej době namakanej herní notas s dvou jádrem a geforce8600 takže jsem pařil skoro všechny novinky, to jsem se do práce těšil:-) ale ted už se v další práci nezastavim celou směnu takže když přijdu stahanej domů někdy ani neni nálada hrát spíš se svalit do postele a pustit si něco na dobrou noc:-)

Titulek: Re:  
Nick: (Emil) - neregistrovaný
Datum:2010-10-26 06:31:21
Takovou pracicku v takovemto shopiku bych taky bral :D

Titulek: Re:  
Nick: (Delnik)
Datum:2010-10-26 10:06:15
Já mám čásek tak zapařit 3x týdně 2 hoďky, víc mi to nevychází. Rodina, práce, hokej a jiné sportíky, práce okolo domečku. Jsem rád že si na ty moje večeru u compíku manželka zvykla :-)))

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-26 11:02:23
Dělník: To máš dobré, ta moja si ještě furt jaksi nezvykla.. :/ Člověk si to musí doslova vybojovat :D

Titulek:  
Nick: (La_SKA)
Datum:2010-10-22 20:29:07
Tím jsem chtěl, říct, že doba spěje a já osobně netuším co za těch 8, či kolik chcete let, bude. Jestli paní trafikantka bude stále nabízet Score girl:D, nebo argumentované reaily přečtu, nejaký ty novinky...kdo ví:)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (La_SKA)
Datum:2010-10-22 20:27:20
Na jednu stranu souhlasím. Kupříkladu já, jelikož jsem se rozhodl ještě si dát školu, ale jsem zaměstnán, tak tam občas jen dojedu a jinak výhradně mailem, už žádný učebnice. Doba spěje:) na druhou stranu, světové magazíny dávají občas solidní pecky na placku. Tady jsou na tom ty magazíny tak bledě, že už nemají šanci vyšvihnout se výš než byli a chytit druhý dech. Spíše je pomalu opouští. Dokážete si představit, že za 8 let půjdete pro Score?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (qwer) - neregistrovaný
Datum:2010-10-22 18:34:37
co bude v dalšim levelu ...NESKA VYŠEL TAK HO NEKDO KUPTE A MRKNĚTE SE
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Dělník ) - neregistrovaný
Datum:2010-10-22 19:00:33
Když už tak se aspoň podívej o kousek níž dneska ráno jsem to psal.

Titulek: Soumrak papírových časopisů
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2010-10-22 15:16:23
Tak myslim, že herní časopisy brzo zaniknou.Redakce už si hledá nová místa (Poláček,Modrák apod.) protože vědej, že to jde vše do horoucích pekel :(.Ale neni se čemu divit, a já se tomu nebráním, ať je obsah těchto časopisů případně zpoplatněn na netu (viz Reflex),ať si každej najde co ho zajímá.Vše se přemisťuje do dogitální podoby,proč by tohle mělo být jinak.....Vidim to u nás na VŠ.Většina učitelů už chce práce,výkresy apod. jen v digitální podobě a rovnou to opraví a pošle zpět.ŠETŘME LESY :).A dokonce když to někdo přinese jinak než elektronicky, nebere, nezajímá, není zápočet.Zvykejme si vše číst z monitoru,kdybych měl všechno tisknout co napíšu nebo udělám, tak nebudu nic jinýho dělat než stát u tiskárny.
[Odpověz]

Titulek: Re: Soumrak papírových časopisů
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-22 16:01:53
Nj lidi jsou prostě čím dál tím pohodlnější. Nic proti, ale tvoje nadšení ze zániku časopisů ani v nejmenším nesdílím..

Titulek: Re: Soumrak papírových časopisů
Nick: (nemo) - neregistrovaný
Datum:2010-10-22 16:10:46
K "ŠETŘME LESY": čím víc se potiskne papíru, tím víc vznikne lesů, aby bylo z čeho papír vyrábět - to je přímá úměra a zákon byznysu :-)... Problém herních časopisů je (podle mě) v plných hrách, které jsou "jakoby" přídavek, ale většina zákazníků si kupuje časopis právě kvůli nim. Těch zlevněných titulů už zase tak moc nezbývá, výprodej byl v podstatě ukončen, zbývá jen recyklovaný šrot (ne, to není narážka na SCORE č. 200) a do časopisu za dvě kila vám nikdo Dragon Age nedá. Ve výsledku to bohužel znamená útlum (případně zánik) herních časopisů.

Titulek: Re: Soumrak papírových časopisů
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-22 16:20:59
nemo přesně tak, neřekl bych to líp..

Titulek: Re: Soumrak papírových časopisů
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-22 16:24:25
Mimochodem, když už šetřit lesy, tak spíše na odpadu jako je Blesk, Super, Chvilka pro tebe, Žena a život, Rytmus života, Tina a já nevim co ještě.. Na SCORE v žádném případě nešetřit!!! :)

Titulek: Re: Soumrak papírových časopisů
Nick: (Petr) - neregistrovaný
Datum:2010-10-22 17:28:03
to pavla: zavidim, ze se to u vas podava elektronicky. To u nas se vykresy museli delat rucne na papir a jak se jim to nelibilo, tak se to muselo predelat na novy papir...co bych za to tenkrat dal, kdybych to mohl odevzdavat jen v CADu to nemo: Mozna kdyby score nedavalo na dvd ctyri hry ze smetiste, ale jen jednu poradnou, mozna by je kupovalo vic lidi...

Titulek: Re: Soumrak papírových časopisů
Nick: (palva) - neregistrovaný
Datum:2010-10-22 17:30:11
Dobrá věta:ŠETŘEME LESY je zavádějící, ale jinak si myslim ze to proste nema budoucnost a je třeba postoupit v repropdukci informací trosku jinam.

Titulek: Re: Soumrak papírových časopisů
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-10-22 19:05:13
Osobně bych byl rád kdyby vydržely co nejdýl oba dva. Je sice fakt že časopisy kupuju podle plných her a čtu jen věci, který mě v časáku zajímají. Stejně tak třeba sleduju i recenze na internetu, v telce Game Page a Re-play. Pro mě je časopis zdroj her a možná měl někdo níž pravdu, byl bych radši kdyby Score dávalo tak 1-2 hry, stejně to všechno nestíhám hrát.

Titulek: Re: Soumrak papírových časopisů
Nick: (MVP)
Datum:2010-10-22 21:34:14
Osobne souhlasim s tim, ze nas ceka presun smerem na net. Akorat si ted nedovedu predstavit placeny obsah. Recenze, preview atd urcite ne. Max tak specialnmi tema. Otazka je, kolik lidi by to pak cetlo a hlavne platilo. U plnych her tu porad zatavam stejny nazor. Radeji min, ale kvalitu. Klidne i stare hry (i 10 let). Treba Baldury jsem si koupil ikdyz vlastnim originalku. ´Po to neustalem hrani je uz pekne poskrabana a jej jen otazkou casu odchod cd do vecnych lovist. U tak starych her je tedy mozne, ze si je "jistotne" poridi i majitele originalek. Jde jen o to najit takove hry, ktere za ty roky zestarly nejmene. Klidne se mohli uz objevit u jednoho z casopisu, za ty roky uz to nevadi. Klidne bych ozelel i mensi pocet stran (100 je ale minimum). Mel bych ale jeden navrh, ktery by usetril naklady. Zruste jedno DVD. Stejne je naplnene obsahem ktery bud nechci (dema), muzu si ho v klidu stahnout (mody do her) nebo se da v klidu scihnout na netu (trailery). Takze 1-3 plne hry (ty stare tolik nezabiraji) a hlavne puvodni obsah, co na netu proste nenajdu.

Titulek: Re: Soumrak papírových časopisů
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-10-22 21:40:46
no nevim co v dnesni dobe na netu nenajdes...

Titulek: Re: Soumrak papírových časopisů
Nick: (Dělník ) - neregistrovaný
Datum:2010-10-22 21:52:09
Souhlasím MVP, ten kdo má dneska comp tak má i připojení k netu. Patche jsou k novějším hrám - kupuju až po slevě a buď stáhnu nebo už to ta hra obsahuje včetně DLC. Módy využiju jen u her který hraju případně stáhnu z netu, stačilo by jen info v časáku. Videa a ovladače (mám nastavený aktualizace takže mám v compu dřív než na DVD u časáku) volně na netu.

Titulek: První Score
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-22 14:23:58
Nevíte náhodou někdo, za kolik peněz se prodávalo úplně první číslo Score? Jen tak pro zajímavost.. :)
[Odpověz]

Titulek: Re: První Score
Nick: (kukura) - neregistrovaný
Datum:2010-10-22 15:09:57
Jestli mě paměť neklame, tak za 39 Kč. Zkontrolovat to nemohu, nemám ho momentálně u sebe.

Titulek: Re: První Score
Nick: (MVP)
Datum:2010-10-22 15:35:03
Stalo to 30 Kc (cti to radsi rychle nez to ******** smazne)

Titulek: Re: První Score
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-22 15:58:59
MVP: :-D to se ti povedlo..

Titulek: Nová akce na příští měsíc
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-10-22 09:53:15
Dobrý ráno, vítám Vás a oznamuji že v Levelu 198 bude plná hra Brothers in Arms: Earned in blood. Čauky :-)))
[Odpověz]

Titulek: Re: Nová akce na příští měsíc
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-22 11:35:53
Ty voe tak to teda jako nic moc hele.. :D

Titulek: Re: Nová akce na příští měsíc
Nick: (La_SKA)
Datum:2010-10-22 12:32:33
To se teda nepředveli. První díl už u nich byl, nic nového nepřinesl.

Titulek: Re: Nová akce na příští měsíc
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-22 13:39:48
To zas bude fňukání jak jim klesly prodeje.. :p

Titulek: Re: Nová akce na příští měsíc
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-22 14:27:50
Mimochodem hra jde koupit třeba na Surtepu za pouhých 139 Kč včetně DPH..

Titulek: Re: Nová akce na příští měsíc
Nick: (MVP)
Datum:2010-10-22 21:44:16
Piggsy toto cenove srovnani neni fer. Stubbs se da poridit za 50 Kc a True Crieme snad rozdavaji zadarmo k bramburkam :). Osobne tise doufam, ze 26.10 vyjde Railroad tycoon. Suverene nejlepsi hra, co se tento mesic u casaku ukazala.

Titulek: Re: Nová akce na příští měsíc
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-22 21:51:13
Já jsem nic nesrovnával, to bylo pouze konstatování. Mimochodem Stubbs je na X-Zone za 199 Kč, na Surtepu za 189, True Crime za 339 Kč... Kdes našel Stubbse za 50?

Titulek: Re: Nová akce na příští měsíc
Nick: (MVP)
Datum:2010-10-22 21:58:21
Na gameshopu byl (je?) vyprodej. Kupoval jsem hry jak divej. I hry co jsem nechtel :). Za 50-100 Kc, nekup to (mozna jsme nemel (treba Carmageddon 3)

Titulek: Re: Nová akce na příští měsíc
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-22 22:25:15
Aha výprodej, no tak to jo.. Carmageddon 3 je náhodou skvělý (i když dvojka byla lepší) Dobrá koupě..

Titulek: Re: Nová akce na příští měsíc
Nick: (Cloud) - neregistrovaný
Datum:2010-10-24 06:19:50
stubbs se dá ještě dneska sehnat v levnejch knihách za těch avizovanejch 50 kč nebo snad i míň

Titulek:  
Nick: (La_SKA)
Datum:2010-10-21 21:45:17
když to tu tak pročítám. A téma se motá okolo soutěží, Piggsy (i jiný masozřejmě) jak sis poradil z kvízem?:P Pro mě obtížnost "nepřežiješ" co se týče, některých otázek, které bu´d máš v hlavě a nebo musíš vyštrachat a kdo ví jákém čísle. každopádně kvíz povedený★★★★★.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-21 21:49:23
Jestli myslíš ty otázky co jsou teďka ve Score, tak to jsem vzdal, protože hodně odpovědí nevím a ani se mi to nechtělo zjišťovat.. Beztak bych vyhrál prd jako vždy.. :p

Titulek: Re:  
Nick: (La_SKA)
Datum:2010-10-21 21:54:24
Ano myslel jsem tu. taktéž jsem skončil bledě:) Mimochodem, lehce vám zaspamuji forum, snad to nevadí:D

Titulek: Re:  
Nick: (Megis) - neregistrovaný
Datum:2010-10-22 04:02:59
Hardcore test pro opravdové pařany, kteří hráli všechny hry, jinak je to spíš o haluzi, já se snažím najít, co to jde, ale jeden screen je pro mě naprosto neřešitelný, blbý stín (ano, stydím se) taktéž a citáty jsou prvotřídní horor :-D Nicméně nápad je to výborný, je tu mnohem větší šance, že vyhraje ten, co si to fakt zaslouží, ať už tím, že je to fakt znalec her, nebo se s tím pachtí hromadu času na netu ;)

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-22 11:30:26
Megis: Přesně tak.

Titulek: Re:  
Nick: (MVP)
Datum:2010-10-23 04:24:31
Ted jsem se dival na score facebook a vypada, ze nejaka divcina ma vsechno krome 3 otazek. (34- pravdepodobne Manhunt, 35a-Zhave leto 3 1/2 a 47 V EoB se v lese clovek vetsinou mydlil s vlkama, ale jestli se zvladali schovavat za stromy, tak to uz nevim). Ale jinac divcine, vsechna cest.

Titulek: Re:  
Nick: (Megis) - neregistrovaný
Datum:2010-10-23 08:45:27
Tak to fakt všechna čest, i když zrovna 34 a 35a) patří mezi nejlehčí otázky... Já dneska konečně našel poslední screen - to považuju za vrchol mého vyhledávačského umu, z deseti screenů jsem musel vyhledat rovnou osm :-D, hotové mám už i stíny... První kolo se nemusí ani moc řešit, 3. kolo taky nějak jde (i když ke jménu ke xichtu c jsem došel fakt netradiční cestou, takže pravděpodobnost omylu je velká :-D), v retru je pitomá ta otázka z Alone in the Dark (absolutní prehistorie, fůj :-D), obaly nejlehčí kategorie... Jinak ty poslední dvě jsem ještě moc nestudoval... Ale citáty absolutní střelba od boku, tato kategorie jde totálně mimo mě (teda až na otázku 34, tak si docela věřím)

Titulek: Re:  
Nick: (MVP)
Datum:2010-10-23 14:31:00
No vidis, me treba zase prijdou lehke ty tvoje otazky. Ten treti ksicht je veleznami Karel Papik - ex sefredaktor Score. ALeone in the Dark se samo sebou hrala bez 3D akceleratoru. Prvni Voodoo bylo az o peknych par let pozdeji. Ty citaty taky nejsou zadna hruza - nejake Sims, Diablo, Fallout a Manhunt :).

Titulek: Re:  
Nick: (Ops) - neregistrovaný
Datum:2010-10-23 23:07:43
No popravde, niesu tie otazky tak zlozite i ked teda, pre nehracov je to riadne tazke. Citaty su v pohode pokial viete citat v texte :) U screenov nechapem z ktorej hry je 11 f, ved skoro nic tam nieje vidiet :( .Jo a na dievča ktorej chybaju 3 otazky je to slusny vykon :)

Titulek: Re:  
Nick: (pametnik) - neregistrovaný
Datum:2010-10-25 17:37:12
ze jsem tak smely, je ten kviz nekde na webu? nebo nemuzete ho nekdo nafotit? score jsem kupoval od prvniho cisla a kolem stovky prestal... docela bych mrknul, co za zapeklite otazky si vymysleli :)

Titulek: Re:  
Nick: (La_SKA)
Datum:2010-10-25 19:08:49
4 pametnik: chtěl jsem vynaložit iniciativu, bohužel mi chybí ovladače ke scaneru:( toužíš-li po tom mohu se pokusit v zítra práci to nahodit na net.

Titulek: Re:  
Nick: (pametnik) - neregistrovaný
Datum:2010-10-25 21:47:18
4 La_SKA: pokud by se to podarilo, moc bych dekoval. uz jsem kdysi nejaky score kviz zkousel (tusim v cisle 50?) dokonce i vysledky posilal, ale nejak to vysumelo. :) rad bych na to mrknul, poznam prakticky vsechno, i to co jsem nehral ;D takze ciste ze sportu a pro zajimavost...

Titulek: Re:  
Nick: (La_SKA)
Datum:2010-10-25 22:13:14
No dobře, snad si vzpomenu a odpolko to tu bude:)

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-26 00:16:53
pamětník: A proč si nekoupíš Score?

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-10-26 00:25:00
to piggsy...jezis ty bys do toho taky chtel nahnat kazdyho chudaka ze??? :D

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-26 01:48:51
norty, já už jsem prostě takový, víš.. každému přeji jen to nejlepší :)

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-10-26 02:05:31
dobrej koment dobrej :D

Titulek: Re:  
Nick: (pametnik) - neregistrovaný
Datum:2010-10-29 16:48:20
4 Piggsy: proc si nekoupim score? no protoze jsem PAMETNIK. :) pusobilo by to nepatricne, navic kam bych ho dal? mam v serii mezeru asi sto cisel, jeste bych pak mel tendenci svoji sbirku doplnit, nerku-li znovu zacit score kupovat, dej pokoj. nicmene La_SKA se nejak zasekl s tim skenerem, tak pak alespon dejte nekdo vedet jak kviz dopadl. jestli nebude reseni online na webu, muze pripadne nekdo nafotit nebo naskenovat. ok no, tak asi ne, no. ;)

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-29 17:40:54
A to jako že jsi pamětník znamená, že si nesmíš koupit nové číslo? Nebo jsi na tom tak špatně, že nemáš 2 kila na časopis? :-O

Titulek: Díky Bravemene
Nick: (ifaraday)
Datum:2010-10-21 16:20:38
Sorry, že tedˇ budu trochu off-topic, ale tohle je jediná rubrika, kterou tady čtu, tak to píšu tady. Díky ti Bravemene, že jsi tu uveřejnil odkaz na soutěž o Gothic 4 na gamesite.sk. Ačkoliv jsem nikdy nic nevyhrál, tak terazky se mi to povedlo a hru už mám doma. Za ušetřené peníze si tedˇ asi koupím Fable 3 a pod stromeček Gray Matter. Takže ještě jednou díky and KEEP THE GOOD WORK!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: Díky Bravemene
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-21 17:02:08
Týjo no tak to ti teda gratuluju. Já jsem zase zkusil tady tu soutěž o F1 2010, ale furt nic :( Tak se tu pak s námi nezapomeň podělit o dojmy z hraní Gothica 4.. ;)

Titulek: Re: Díky Bravemene
Nick: (La_SKA)
Datum:2010-10-21 18:08:47
Gratulace:) Příště, taky zkusím své štěstí:)

Titulek: Re: Díky Bravemene
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-10-21 19:52:29
Doted vzpominam jak byla pred par mesici soutez ve Score o gtx 480 a i kdyz jsem mel celou dobu velice zvlastni pocit, ze by mohla byt prave moje malickost onim vyhercem, vyhral jsem prd :)

Titulek: Re: Díky Bravemene
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-10-21 20:33:17
to ses teda klikar...co si pamatuju tak ja jsem vyhral pouze jednou a to je asi 6 let zpatky jeste s GameStarem - Worms 3D, jo to byla fakt radost kdyz mi pak prisla krabice...btw to piggsy: dojmy z gothicu ani nechtel vedet...je to hruza a des...skoro mam pocit ze to delali tak aby si to mohla zahrat i moje babicka...proste zklamani :(

Titulek: Re: Díky Bravemene
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-21 20:34:14
777: Tak to je přesně můj případ. Taky jsem nedávno zkusil soutěže ve Score, taky jsem měl pocit že to asi vyhraju, ale nakonec ticho po pěšině.. To je holt ten podělanej život :D Jediné co jsem kdy vyhrál bylo Richard´s Burns Rally v GameStaru za nejlepší screenshot z Gothicu - a to jsem už jednu originálku doma měl.. :D

Titulek: Re: Díky Bravemene
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-21 20:37:37
Tož pěkně nám toho Gothica Amíci znásilnili.. :-(

Titulek: Re: Díky Bravemene
Nick: (La_SKA)
Datum:2010-10-21 21:46:27
No a já vyhrál naposledy ve 12 letech, nějakou blbost od lentilek:D

Titulek: Re: Díky Bravemene
Nick: (Gun)
Datum:2010-10-21 21:47:57
Když už jsme u toho vyhrávání musím se pochlubit že se mi na Indianovi podařilo vyhrát Assassins Creed 2 a na jedné fan stránce o mafii se mi podařilo vyhrát Mafii 2 :)

Titulek: Re: Díky Bravemene
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-21 21:50:44
Gun: Čověče tak tos nás trumfnul všecky.. :D

Titulek: Re: Díky Bravemene
Nick: (Gun)
Datum:2010-10-21 22:03:32
:D

Titulek: Re: Díky Bravemene
Nick: (La_SKA)
Datum:2010-10-21 22:09:21
Na rozdíl od jiných recenzentů si Michal Gothic IV dost pochvaluje. Jen je prý třeba akceptovat, že nejde o RPG, ale o akční adventuru. score twitter, takže je to jasné..

Titulek: Re: Díky Bravemene
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-10-22 01:10:18
Mám radost, že máš radost (ke které jsme Ti tak trochu pomohli i my) :)

Titulek: Re: Díky Bravemene
Nick: (ifaraday)
Datum:2010-10-26 16:53:23
Čau lidi, tak jsem byl nějaký čas mimo internet i republiku, tak jsem nemohl reagovat, ale brácha se rozhodl zapojit mě do své nové hry: "Jak jsem se rozhodl oženit se v Polsku a ty mi půjdeš za svědka". Díky za gratulace, taky jsem to nečekal, s Game Page soutěžím už dva roky a ještě jsem nevyhrál ani Tetris. Dojmy vám pak napíšu, po všech těch nízkých hodnoceních už od toho moc nečekám, ale jako skalní fanda Gothicu jsem vděčný, že vůbec něco vyšlo. Zatím se mějte a jdu instalovat.

Titulek: Nemoci časopisů
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-10-20 10:01:09
Tak to vypadá že ze zpoždění časopisů bude národní sport. Na webu Levelu se omlouvají předplatitelům za zpoždění, Level jim přijde ve stejný den jako bude na stáncích.
[Odpověz]

Titulek: Re: Nemoci časopisů
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-20 16:00:45
Buď rád, že vůbec vyjde, Levelu dávám ještě pár měsíců a potom R.I.P... :p

Titulek: Re: Nemoci časopisů
Nick: (La_SKA)
Datum:2010-10-20 16:31:55
Zdravím všechny přítomné...já si nemyslím, že by na tom Level byl o něco hůř, nežli score. Ale pokud by přestal vycházet, nejspíše bych si toho ani nevšiml:D Je sice pravda, že povětšinou kupuji oba. Ale dyž vynechám tak level, jelikož mi nevyhovuje jejich styl humoru a celkové uskupení časopisu. Jediné co se mi líbí, je Video DVD, které je jedním z hlavních důvodů mé koupě. Tím nechci nijak špinit level a přidat se na něčí stranu, to%ť můj osobní názor. Každopádně s Piggsym souhlasím...doba zániků se nejspíše blíží:P Díky za váš čas:D

Titulek: Re: Nemoci časopisů
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-20 18:11:15
A my děkujeme za rozumný názor :)

Titulek: Re: Nemoci časopisů
Nick: (La_SKA)
Datum:2010-10-20 20:25:17
mimochodem, už asi třetí level co nekoupím, takže pokud je nás takových víc, jakože asi je, tak začínám věřit, že to fakt s nimi jde z kopce:D

Titulek: Re: Nemoci časopisů
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-20 22:15:14
No já jsem za posledních 10 let koupil Level akorát jednou.. :D

Titulek: Špatné vidou u Level
Nick: (Cos) - neregistrovaný
Datum:2010-10-19 19:12:18
Zdravim kluci u Double Agenta máte video z Conviction
[Odpověz]

Titulek: Plne hry
Nick: (MVP)
Datum:2010-10-19 02:20:07
Nekdo tu na foru utrousil, ze pristi plna hra u ABC ma byt Railroad Tycoon 2. Ma to jeste nekdo jiny potvrzene? Kdyz jsme u toho nema nekdo inside informace a netusi co budou ty dalsi plne hry u Score. Zatim jsem na vazkach, nejlepsi hra co vyjde tento mesic u casopisu je suverene Railroad Tycoon 2, ale jeste si radsi pockam jestli se Score nepochlapi. PS: to piggsy :aspon Dan Vavra, ne? :)))
[Odpověz]

Titulek: Re: Plne hry
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-10-19 10:08:50
Railroad Tycoon 2 by měl u ABC být, aspoň to je napsaný na přebalu.

Titulek: Další "herní" magazín ???
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-10-18 23:22:33
Na stáncích je od soboty 13. 10. časopis Max game se hrou Maluch racer III + Rocket racer
[Odpověz]

Titulek: Moskva to berlin
Nick: (napakorto)
Datum:2010-10-18 18:35:42
Dnes jsem ve stánku zahlídnul strategii Moskva to Berlin přiloženou k nějakýmu časopisu, ale nejsem si jistej ke kterýmu
[Odpověz]

Titulek: Re: Moskva to berlin
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-10-18 23:18:44
Kdysi to vyšlo u ABC

Titulek: The Fall
Nick: (Jindra) - neregistrovaný
Datum:2010-10-15 18:21:13
Má tu někdo The Fall: Last Days of Gaia vyšlé s tím ABC? Potřeboval bych vědět, zda ještě někomu hlásí o starých ovladačích na grafickou kartu a při novém ovladači zase málo paměti. Nebo to není špatná verze, ale dostal jsem poškozené DVD? Díky předem za odpověď
[Odpověz]

Titulek: Re: The Fall
Nick: (Gun)
Datum:2010-10-15 18:24:55
Mně to nic nepsalo můžu hrát normálně a mimochodem příště v abc Railroad Tycoon 2.

Titulek: Re: The Fall
Nick: (Jindra) - neregistrovaný
Datum:2010-10-16 10:08:54
Asi budu muset konečně něco zase udělat s počítačem. Raillroad Tycoon 2 si pořídím taky.

Titulek: konečně...
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-15 12:21:32
Tož konečně pátek že... to se tu dnes možná objeví i petata :D
[Odpověz]

Titulek: Re: konečně...
Nick: (MaMs)
Datum:2010-10-15 13:54:42
Tož konečně pátek.. Ještě sedm dní a nový Level je doma :) Vím, že to nikoho nezajímá, ale já se těším, jako když mi bylo 14..

Titulek: Re: konečně...
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-15 14:31:18
Ježiš Level.. kdyby Score, tak neřeknu.. ale Level? Pche..

Titulek: Re: konečně...
Nick: (MaMs)
Datum:2010-10-15 15:52:14
No jo, jenomže na další Score budem čekat dobře do poloviny listopadu.. Jestli se ho teda vůbec dočkáme.. :D

Titulek: Re: konečně...
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-15 16:59:31
Ale ale... Kdo si počká, ten se dočká. Aspoň tam budou celé recenze a ne od každé jen půlka :p A možná tam bude i moje čtenářská recenze, teda jestli ji otisknou.. ;)

Titulek: Re: konečně...
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-10-15 19:46:10
jojo neni lepsi den na poradnou kalbu :D...jinak to piqqsy: o cem jsi psal???

Titulek: Re: konečně...
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-15 21:11:48
norty: Zatím to nebudu prozrazovat, dokud nevyjde nové Score, ale pak tu recenzi zveřejním i tady na hodnoceniher ;-)

Titulek: Re: konečně...
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-10-15 21:30:45
hle mam takovej navrh...co usporadat tipovacku : O CEM PIGGSY PSAL...supr ne ? :D

Titulek: Re: konečně...
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-15 22:27:41
Jistě, to by ani nebyl náš norty, kdyby si nerýpnul... ha ha ha... Takovou hru by stejně nikdo neuhádl :p

Titulek: Score 200
Nick: (MVP)
Datum:2010-10-12 00:10:15
Tak Score 200 mam konecen v prackach. Casak vybornej (hlavne temata), ale nebylo by to Score aby me necim nenasralo. Tak prvne nektere popisky k plnym hram jsou fakt na nakopani do kouli. Historie Score utnuli u 100 a je evidentni, ze to psal Tucek. Na nejhorsi eru score 68-82 mame diametralne odlisny nazor. Nakonec vitez 50 pamatnych momentu - Diablo. To snad delaji prdel. Predel si naopak nedelali s tema nalepkama. No nic, kos splnikl svuj ucel. Jinac ale vyborne cislo, vsechna cest. PS:piqqsy : prvne ty vtipy a ted me jeste nicis tim, ze chlemtas Gambal? To snad nemyslis vazne, tu eurosracku ne. Z Prahy, ze? nikdo jinej nez prazak tu brecku nemuze pit...
[Odpověz]

Titulek: Re: Score 200
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-10-12 01:30:18
Přehled dalších 100 čísel SCORE bude pokračovat v příštím čísle. Otázku piv a lokalit si prosím vyříkejte/vyříkejme v diskusním foru :) Dík

Titulek: Re: Score 200
Nick: (MaMs)
Datum:2010-10-12 01:37:55
Pořád lepší než plzeň :) Když se byl v Praze, byl sem rád ai za ten Gambáč. Už se teším, až se podívám, co se v tom slavném jubilejním čísle píše. Je ale jasné, že v temné minulosti se nikdo moc hrabat nechce (a že to Score mělo častokrát nahnuté). A s tím Diablem nevím - pro mě je to rozhodně jedna z nejlepších pecek, jaké jsem měl kdy v kompu (dojel sem to myslím 3x), ale že by nejpamátnější moment, to v obecném smyslu asi ne. Ale že je Score zatížené na RPG víme už delší dobu, tak jim to budeš muset asi odpustit..

Titulek: Re: Score 200
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-12 02:16:44
MVP: Tak za prvé nejsem Piqqsy ale Piggsy (co s tím ku*rva furt všichni máte za problém?!), za druhé díky bohu nejsu z Prahy ale z Moravy, za třetí mi Gambrinus prostě chutná (mnohem lepší než Zubr, Svijany, Lobkowitze a jiné dešťové vody), za čtvrté některé ty nálepky nejsou vůbec špatné (třeba tu "Nerušit, hraju!" si asi aji někde nalepím:) no a za páté jdu chrápat, tak dobrou noc.... :)

Titulek: Re: Score 200
Nick: (MVP)
Datum:2010-10-12 15:52:11
To Piggsy: no ja to puvodne psal spravne. Mas ale pod nickem tu carku a ono to nejde videt. No a kdyz Norty napsal, ze je tvoje prezdivka Piqqsy, tak jsem to prejal. Ok, ted uz vim a oml...pockat, ty jsi zaradil do "destove vody" Svijany? Vsechno beru zpet, nerade. Jdi si dodelat pivni zakladku :D.

Titulek: Re: Score 200
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-12 16:06:38
MVP: Tož co ste to tady za pařmeny, když ani neznáte takovou herní legendu jako je Piggsy? :p Běžte si dodělat herní základku :p A tomu Nortymu taky nesmíte všechno věřit.. Mimochodem, co znamená to tvoje MVP? A co znamená MaMs? K těm Svijanům: Když jsem je pil poprvé, vůbec mi nechutnaly, po roce jsem jim dal druhou šanci a zase mi nechutnaly. A kámoš říkal to samé. Tak nevim.. Ono to asi každému chutná trochu jinak a taky záleží na kvalitě hospody, jestli čistí trubky a tak.. Zato Gambáč mě nikdy nezklamal ;)

Titulek: Re: Score 200
Nick: (MVP)
Datum:2010-10-12 16:07:36
MaMs: No ja necekal, ze si sami sobe budou sr*t na hlavu. Ikdyz v historie je nekolik nepresnosti, polopravd a nedotazeniosti. Ale nekomu se ten styl psani mohl libit, tak co uz. Ja spis cekal, ze se trosku rozpovidaji o tom moznem konci Score v roce 2001 a vecech co se jeste deli pod Art Consulting. Je mi jasny, ze co se deje ted (po Omegou) o tom nepadne ani carka (treba odchod/prichod redakce v roce 2004/2005). Ted jsem si ale uvedomil, ze z pametniku je tam jen Jakub Cevinka a tomu se asi zjevne nchtelo rozepisovat. Skoda, ale chapu ze stejne ty jmena autoru, co psali pred 100 stejne vetsine soucasnych ctenaru nic nerikaji.

Titulek: Re: Score 200
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-12 16:23:34
A já bych veškeré todle vzpomínání klidně oželel, asi to ani nebudu číst páč mě to moc nezajímá. Čo boľo to boľo, život jde dál.. Kdyžtak mohli dát nějaké veselé zážitky z natáčení a nebo články uplně o něčem jiném, to by mi vůbec nevadilo. Pro Score je teď důležitější hledět dopředu a ne dozadu.

Titulek: Re: Score 200
Nick: (MaMs)
Datum:2010-10-12 17:18:10
Tak už Score dorazilo do našeho nádherného městečka a já mohl zdvořile nahlédnout.. A nic extra. Osobně myslím, že to piplání v historii mohli vynechat.. Mě to taky dvakrát nezajímá. Stejně poctivý čtenáři mají ty výtisky doma a znají to, co bylo (myslím, že MVP do téhle skupiny sedí, co?). Dobře to má vyřešený Level, který má v retro sekci stránku věnovanou číslu před deseti lety, takže každý měsíc vidíš jeden starý časopis a jeho hlavní čláky. Ve Score mohli spíš vymyslet nějakou novou rubriku, nebo si třeba trošičku pohrát s designem - je sice fajn, ale už je moc dlouho stejný. Trošku ten časopis vylepšit po téhle stránce, to by se mi líbilo víc než pár stránek starých obálek, které se mi stejně válí ve skříni. A ty děcka, co kupují Score dneska, si už taky nedělají hlavu s tím kdo to byl Karel Papík, Anastasov nebo nakonec i Zvelebil. Pochybuju, že by jim nakonec říkalo něco třeba slovo Excalibur :) A ohledně těch přezdívek: mohl bys, Piggsy, udělat další soutěž, že bysme tipovali, co zanmená která přezdívka. Já vám samozřejmě neřeknu jaký je význam mého nicku, tak velcí kamarádi ještě nejsme, ale měl bych pár tipů, co asi znamená MVP :D

Titulek: Re: Score 200
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-12 17:55:34
MaMs: Soutěžení nebude potřeba, páč já mám ohledně tvé přezdívky jasno ;) MaMs, to je přece jasná zkrácenina slova Mamlas :D A MVP, to bude asi MegaVelkýPařmen :D

Titulek: Re: Score 200
Nick: (MaMs)
Datum:2010-10-12 18:10:03
Ha ha ha.. Nechtěj abych se začal pitvat v tvém nicku.. Piggsy zní pěkně, ale česky by to bylo Prasík, ne? :) Nebo Prasák?? :D

Titulek: Re: Score 200
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-12 18:30:08
No dovol? Anglická jména se přece do češtiny vůbec nepřekládají!!! Prostě PIGGSY! Vidím, že tady máte pořádné mezery ve vzdělání :O Copak jste nikdo nehráli Manhunt? http://screenshot.xfire.com/s/103603088-4.jpg

Titulek: Re: Score 200
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-10-12 20:49:40
sakra a ja si myslel ze ses to genialni prase z Beyond Good and Evil :D...to by mi sedelo vic ale nic...musim se omluvit pac sem si fakt myslel ze ses piqqsy ale jak kdosi psal to dela ta cara pod nickem...no ale jeste mnohem vice prekvapujici je ze s tebou musim naprosto souhlasit :D a to v otazce piva...ano neni nad GAMBRINUS :)

Titulek: Re: Score 200
Nick: (MVP)
Datum:2010-10-13 00:11:52
Tak ja holt musim s webem hodnoceniher.cz skoncit, muj sladek mi sem zakazal chodit. Jsou tu pry divni lide :). To MaMs:ja od toho clanku z historie Score spis cekal nejake zakulisni informace, potvrzene/vyvracene famy co kolovali po netu atd. To tam nebylo, skoda. Nektere veci uplne vynechali a neco meli vynechat uplne (veta, ze umisteni T.Zvelebila do funkce sefredaktora byl rozhodnuti v pravde vestecke, to by se melo tesat....).

Titulek: hmm
Nick: (Petr) - neregistrovaný
Datum:2010-10-11 18:41:17
Už jsem se rozhodl, nemá cenu si předobjednávat ten či onen časopis. Zatímco ve Score 200 byly pro mě nezajímavé hry, ve 201 si aspoň vyzkouším toho zombíka. Zatímco LEVEL měl minule skvělý TRINE ale ten Splinter Cell, to je fakt bída. Až mi letos doběhne score předplatné budu vybírat podle her zda koupím jeden, dva nebo žádný časák.
[Odpověz]

Titulek: Jak jsem říkal...
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-11 15:38:27
A už je to tady, Level jde pomalu ale jistě do kytek. http://csgamer.cz/novinky/35-novinky/160-dali-propad-levelu.html
[Odpověz]

Titulek: Re: Jak jsem říkal...
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-11 17:24:42
*** SCORE FOREVER ***

Titulek: Re: Jak jsem říkal...
Nick: (MaMs)
Datum:2010-10-11 19:11:40
To je sice hezké, ale dokud neuvidím prodejnost Score, o kterém si myslím, že má ještě menší čísla než Level, tak neuvěřím, že je na tom Level hůř. A to, že se nám naše milované časopisy odeberou do kytek, to je jasné a je to jenom otázka času. Když padají světově proslulé časopisy v zahraničí (i USA nebo Anglie), tak se to nevyhne ani naší malé zemičce. A za všechno může internet :D

Titulek: Re: Jak jsem říkal...
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-11 21:31:35
MaMs: V tom máš bohužel pravdu, ale jestli první odpadne Level (a já veřím, že ano), pak Score získá spoustu nových zákazníků a určitě se ještě pár let udrží a na světě bude krásně :)

Titulek: Re: Jak jsem říkal...
Nick: (MaMs)
Datum:2010-10-11 23:58:42
Kdybych Level nečetl už nějakých 13 roků, tak bych ti to přál. Ale určitě pochopíš, že musím věřit, že vydrží nejdýl jak to půjde :) Ale konec čeká pomalu všechny papírové magazíny, kromě takových těch Rytmů života a tak.. BTW: Vím jaký máš na Level názor, ale pokud znáš někoho, kdo ho čte, mrkni do čísla 193 nebo 194, kde tohle téma (konec papírových časopisů) řeší Dan Vávra, a má celkem zajímavé pohledy na věc. Ale tak jak tak je to neodvratitelné..

Titulek: Re: Jak jsem říkal...
Nick: (MVP)
Datum:2010-10-12 00:01:01
Taky jsem zvedavi kdo odpadne jako prvni. Jak uz psal MaMs, ve svete padly vetsi zvirata nez nejekej Level nebo Score. Mel bych jednu otazku. Ti autori, co jsou uvedeni, ze odchazi nagames.cz psali recenze v poslednim cisle Levelu?

Titulek: Re: Jak jsem říkal...
Nick: (MaMs)
Datum:2010-10-12 01:29:33
MVP: Jo. Všichni co sou uvedení, že budou psát pro Games.cz, jsou kmenoví autoři Levelu - Rybka, Dobrovský, Grygar, Horčík, Bednář.. pořád do Levelu přispívají jako autoři. Bach je bývalý šéfredaktor, dnes prezident AHP, Dana Vávru zná každý. Současná redakce Levelu (Křivský, Friedrich, Krajča..) se v tom článku nezmiňuje, což snad znamená, že mají dost práce se svým časopisem. Ostatní jsou autoři na volné noze, takže proč si nepřivydělat jinde než v Levelu, když vezmeme, že za článek mají maximálně pár stovek. To, že si vzali do spárů Games.cz ještě nemusí znamenat, že má Level nějaké problémy..

Titulek: Díky SCORE!!
Nick: (xmenn) - neregistrovaný
Datum:2010-10-10 21:51:16
Nevím co hrát a vzpomněl jsem si, že má doma originálku True Crime kterou jsem koupil před 3. lety v nějaký edici za 199kč!!
[Odpověz]

Titulek: VÍTĚZ TIPOVAČKY
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-10 15:53:01
Vyhlášení vítězů tipovačky plných her ve Score zde: http://www.hodnoceniher.cz/forum/viewtopic.php?id=32
[Odpověz]

Titulek: Re: VÍTĚZ TIPOVAČKY
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-10-10 18:16:30
ty si nedas pokoj ze??? :D

Titulek: Re: VÍTĚZ TIPOVAČKY
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-10 18:41:37
nj norty, co bych pro tebe neudělal.. ;)

Titulek: Re: VÍTĚZ TIPOVAČKY
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-10-10 20:36:50
dik ale proc zustavat takhle pri zemi...vymysli dalsi blbost do ktere natahnes tunu lidi at zase hezky zaplnime diskuzi :)

Titulek: Re: VÍTĚZ TIPOVAČKY
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-10 21:26:26
Vymysli si něco sám, když jsi tak chytrý..

Titulek: Re: VÍTĚZ TIPOVAČKY
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-10-10 21:32:51
ale me to vubec nezajima jen me potom bavi cist ty zalostne komentare :)...no tak vymysli neco at se mam zas cemu smat:D

Titulek: Re: VÍTĚZ TIPOVAČKY
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2010-10-22 17:35:16
norty: Mal na mysli novšie hry v rámci Score, čo je už dlhšiu dobu môj jediný zdroj hier, ale inak dík za odpoveď. Presne ako píšeš to robilo aj mne - ubral som tie hnusné "retro" filtre - išlo to horšie, ubral som rozlíšenie - ešte horšie :-) Tak čo s tým? Buď oželiem ďalšiu dioptriu, alebo sa na to vyserem. Ale niekto píše, že je to dosť krátke, tak to hádam tie moje bulvy prekúsnu...

Titulek: Re: VÍTĚZ TIPOVAČKY
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2010-10-22 17:38:20
Skôr než ma tu niektorí "vyhledávač chyb" zjebe (čo je na tejto stránke každodenná samozrejmosť), tak len dodám, že predošlý príspevok mal ísť k nižšej diskusii o Stubbs the zombie.

Titulek:  
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-10-08 13:12:11
Ve score zatím oboje srajdy..
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (JohnCZ) - neregistrovaný
Datum:2010-10-09 19:09:13
Tak já jsem spokojen. Ani jednu hru jsem nehrál a to je důležité. A hodnocení taky vypovídá o něčem jiném...

Titulek: Re:  
Nick: (JohnCZ) - neregistrovaný
Datum:2010-10-09 19:10:09
Tak rozhodně lepší, než zabugovanej Double Agent v Levelu...

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-10-10 18:30:04
to JohnCZ: no jo ja jsem taky nehral spoustu sracek jako a nevidim duvod proc je hrat jen kdyz je daji do casaku :D

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-20 18:17:15
Nazdar MikroKingu :D Toho Stubbse jsem kdysi skoušel hrát a sekal se mi jako to prase. Pak jsem to viděl u kámoša a jelo mu to naprosto bez problémů. Je to prostě jak se říká "individuélní" :D Pokud nemáš kompl z roku raz dva, tak myslím že to uplně v ph rozchodíš.. ;)

Titulek: score 201
Nick: (Gun)
Datum:2010-10-08 00:19:26
Tak konečně výjde něco lepšího ve score aspoň pro mě :)(i když Numen taky není špatný) Jsem zvědav jestli Stubbs the Zombie bude s cz dabingem a True crime s čekýma titulkama.
[Odpověz]

Titulek: Re: score 201
Nick: (Gun)
Datum:2010-10-08 00:20:36
Aha nevšim jsem si že tu píšeš u True Crime Cz :D

Titulek: Re: score 201
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2010-10-08 17:36:58
No tak presne to čo minule: v 150 dokopy nič moc a až od 151 začali dávať lepšie hry. To isté aj teraz. Škoda len, že obe už v originále mám :-( Predpokladám, že sú oboje od CD projektu, takže počeštené budú. True Crime s titulkami a Stubbs aj s dabingom, len takým blbým - príbehové texty od robosluhu idú v češtine, ale generované hlášky v hre idú po anglicky. Vyzerá to dosť smiešne. Apropos, keď mám notebook ale s GeForce 8600M a tá hra je z nejakého 2004-tého, tak prečo mi na minimálnych detailoch a rozlíšení 800x600 hra ide na max 15-20 FPS a bolia z toho oči jak sviňa, máte s tým niekto podobné problémy? Ako ich (okrem hodenia DVD o stenu) vyriešiť???

Titulek: Re: score 201
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-10-08 22:59:40
petata:Ojaké hře mluvíš z těch dvou?máš to chaotické.Já to řeším jednoduše.Sračky si dávám jako tácek pod kafe.Na balkon na plašení ptáků se to už nehodí.Nebojí se toho.Pod to kafe akorát..ty hry za to nestojí.

Titulek: Re: score 201
Nick: (MVP)
Datum:2010-10-09 14:59:41
Ja myslim, ze urcite mluvi o tech zombikach. To je hra, kterou bych si i rad vyzkousel. Bohuzel na ni nemam moc dobre reference - hra byla asi vypustena driv nez by byt mela (spatna optimalizace, hooodne kratke atd...). Pokud ma nekdo jine informace, tak se podelte (par patchu, pridavku a muze se jednat o uplne jinou hru). PS: to Fall : Ty plne hry ze Score 200 je na 100% vystrasi (a koho ne :) ), takovy Polda 2 dohnal uz vetsi tvrdaky k slzam :).

Titulek: Re: score 201
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-11 15:13:21
MVP: Těžko říct, někomu se ta hra seká, jinému zase běží bez problému. Viděl jsem kdysi jak to hrál kámoš a vypadalo to dobře, takový celkem povedený humorný krváček. Podle mě to aspoň za zkoušku určitě stojí. ;-)

Titulek: Re: score 201
Nick: (petata MikroKing tipér)
Datum:2010-10-20 16:46:54
Mám na mysli Stubbsa - otrasne optimalizované. True crime je celkom fajn a ide bez problémov. Máte s tým Stubbsom niekto podobné problémy, alebo mám ja napi*u notebook (na ktorom ale bez problémov drtím napr. z novších hier The Void, Drakensang či Infernal...)???

Titulek: Re: score 201
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-10-20 19:49:04
no nazyvat nekterou z tech 3 her novejsi to bych nedelal :D ale to nic...stubbs sem taky kdysi hral a hrozne me to jebalo a co hur cim niz sem dal detaily tim to bylo horsi :D...opravdu hruzne optimalizovana hra

Titulek: Re: score 201
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-20 22:16:07
Nazdar MikroKingu :D Toho Stubbse jsem kdysi skoušel hrát a sekal se mi jako to prase. Pak jsem to viděl u kámoša a jelo mu to naprosto bez problémů. Je to prostě jak se říká "individuélní" :D Pokud nemáš kompl z roku raz dva, tak myslím že to uplně v ph rozchodíš.. ;)

Titulek: Re: score 201
Nick: (La_SKA)
Datum:2010-10-20 22:22:05
Já jsem kdysi Stubbs hrával a taky mi jely bez potíží. byl tam cz dabing a vcelku mě to bavilo. Vtipný a krvavý, ale už je to fakt dávno, takže možná jen iluze. No na tu dobu měla i pěknou krabičku. Já budu score kupovat, takže tuhle můžu kliděn někomu darovat do sbírky.

Titulek:  
Nick: (Lazar) - neregistrovaný
Datum:2010-10-07 17:17:52
Misto gameplay videa SC: Double Agent tam mate odkaz na video SC:Conviction :-)
[Odpověz]

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %