Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PC Magazíny > Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v SRPNU 2010 u PC magazínů ?

> Datum vydání: 2010-08-02 22:55
> Autor: Braveman
>


Buďte informováni o nově ohlášených plných hrách na stránkách vyhledávače Přidej na Seznam či Add to Google

Přejít na měsíc červenec 10
Přejít na měsíc září 10

Magazín/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry

Video ze hry

LEVEL 195
Vychází: 27.08.2010
Cena: 250Kč / 14,10€ (424,80Sk)

Upoutávka
Obálka


Plná hra:

Rainbow Six: Vegas (2006)
Hodnocení hry Rainbow Six: Vegas (PC)

Rainbow Six: Vegas - GamePlay

SCORE 199
Vychází:
Předplatitelé: 31.08.2010
Na stáncích: cca 2.09.2010
Cena :199Kč / 9,92€ (299Sk)

Upoutávka
Obálka

SCORE 192


Plné hry:

Gobliiins 1 (1991)
Gobliins 2
(1992)
Goblins 3
(1993)
Gobliiins 4
(2009)
Hodnocení hry Gobliiins 4

Fantasy Wars (2007)
Hodnocení hry Fantasy Wars

Snajper
tj. Sniper: The Path of Vengeance (2002)
GameRankings = 37%

Gobliins 2 - GamePlay

Gobliiins 4 - GamePlay

Fantasy Wars - Ruský gameplay

Snajper - GamePlay

ABC č.16/2010 - Edice PC Her
Vychází: ??.08.2010
Cena: 49Kč / 2€

Plné hry:
Ford Street Racing
Codename: Panzer
Pacific Storm

Až nějaká ABC edice vyjde, pak se tu teprve objeví...
Momentálně se jen avizuje a nic se nevydává a už nás to neba:)


Ostatní PC edice plných her, které naleznete v trafikách:

Magazín/datum vydání/cena/přiložené plné hry/profil hry Video ze hry
PC-CD
Vychází: 2.08.2010
Cena : 99Kč

Plné hry:
Terrorist Takedown 3 (2010)

Terrorist Takedown 3 - GamePlay
PC Premiera
Vychází: 3.8.2010
Cena : 99Kč

Plné hry:
Bigfoot Collision Course (2009)

Bigfoot Collision Course -
GamePlay s neoriginální hudbou




D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (Dave) - neregistrovaný
Datum:2010-10-04 20:37:08
no tedka jsme jeste volal na send a expedovat 200score budou ve stredu takze patek ve schrance no uz aby to bylo!
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2010-10-04 22:35:32
To jako fakt nebo si děláš prdel?Protože na sendu píšou že předplatitelé ho budou mít zítra.

Titulek: 200 score
Nick: (Dave) - neregistrovaný
Datum:2010-10-04 20:33:37
no uz aby prislo a jsme zvedav na ten nasup teda ale pokud to t bude jako u cisla 199 tak to bude mazec.Jelikoz to byla trefa trosku mimo(podle meho)Porad mluvi o tom ze se mame na co tesit a na co.....?co jsem cetl na send tak 200 by mela vyjit 6.10,tak uvidime.....
[Odpověz]

Titulek: vydani score
Nick: (Tidus) - neregistrovaný
Datum:2010-10-02 05:20:31
no tak mame rijen a nove cislo nikde datum nedatum,tak snad ten obsah bude stat za to :-)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Tidus) - neregistrovaný
Datum:2010-09-09 04:25:55
mno jelikoz je humbuk ted kolem mafie a diabla tak by tam dali mafii nebo diablo 1 a 2 + LoD (i kdyz to je hodne malo pravdepodobny) kazdopadne to bude sok at to bude cokoliv blbina nebo pecka
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-09-09 12:47:55
Mám dojem, že Mafia byla už kdysi dávno v plevelu..

Titulek: Re:  Pigsy
Nick: (Miky01) - neregistrovaný
Datum:2010-09-09 14:50:55
Mafia 1 byla u Score č 184 :)

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-09-06 12:43:48
Ja si myslim ze v 200 bude Half-Life
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-09-07 22:55:29
Myslíš jedničku nebo dvojku..?No Geralta mám sběratelskou,Obliovion jsem si nekupoval,neměl jsem na to PC,takže i s datakama bych to bral až ted..

Titulek: Score 200
Nick: (Mitogar) - neregistrovaný
Datum:2010-09-05 17:34:29
Ahoj, osobně si myslím, že ve 200. čísle bude některá z těchto her: Zaklínač, Planescape nebo Oblivion s datadisky, možná i ten Half-life...
[Odpověz]

Titulek: Re: Score 200
Nick: (speedyg) - neregistrovaný
Datum:2010-09-06 14:11:57
Tak z toho vyjmenovanýho bych barl jen Oblivion.

Titulek: Re: Score 200
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-09-06 15:55:44
Šmarja jenom ne Half-Life, k čemu by to bylo? Ukažte mi člověka, který to ještě nehrál.

Titulek: Re: Score 200
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-09-07 21:11:09
uprime pochybuju ze je mnoho fakt AAA her ktere by mohli dat a nikdo by to nehral:D.....k cemu davat hry jako HOMAM nebo oblivion kdyz to kazdej hral....score se podle me potopi a hodne ctenaru bude nastvanych

Titulek: ABC
Nick: (Lumir) - neregistrovaný
Datum:2010-09-03 10:28:42
Viděl jsem na stánku Pacific storm.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (ssdad) - neregistrovaný
Datum:2010-09-02 19:09:56
píšou kdy vyjde to score 200.... notak..-.-.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-09-03 11:21:14
Ve Score je napsané 30. 9. 2010 na Sendu 24. 9. 2010 ale spíš bych věřil ten konec září začátek října. To zpoždění z minulýho měsíce budou asi těžko dohánět :-)))

Titulek: body
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-09-02 13:34:49
Dobrý den,Biobodíky opět nejsou?
[Odpověz]

Titulek: Re: body
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-09-02 15:56:23
Nejsou asi Level zapoměl :-(((

Titulek:  
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-08-31 21:58:17
V tomto Score nejsou oznámený žádný hry do 200, jen ujištění že to budou bomby.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-09-01 19:41:16
Tak to jsem zvedav s cim se vytahnou :)

Titulek: Re:  
Nick: (MVP) - neregistrovaný
Datum:2010-09-01 20:51:17
Jen doufam, ze to nebude 100 nej riplych her jako u desateho vyroci :)

Titulek: Re:  
Nick: (kukura) - neregistrovaný
Datum:2010-09-04 15:59:39
Můj tip HoMaM 1-5 vč. všech datadisků.

Titulek: Re:  
Nick: (Radomirson)
Datum:2010-09-04 17:38:38
V tom případě to pravděpodobně bude něco od ETA games či Al-Qaeda softworks.

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-09-04 23:33:55
v komiksu je narážka na Half Life 2 tak mozna to...:)

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-31 15:30:29
norty: Fakt jo? Ani jsem s tím moc nepočítal, že mi to otisknou :-D Teším se dom až si přečtu co odepsali :-D
[Odpověz]

Titulek: Re: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-09-01 15:46:16
Díval jsem se, že jsi na nich nenechal nit suchou :)

Titulek: Re: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-09-01 15:51:52
Ale poslední větu v tom dopise mi bohužel neotiskli :-( Ta věta zněla: "A ještě malý rýpanec na závěr: Kolikátého září (nebo října) vyjde srpnové Score? :-)" - Tak todle pro jistotu smazali. :-D

Titulek:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-08-31 14:48:59
Score uz dorazilo...plne hry goblini a fantasy wars + snajper. Pne hry na priste nejsou oznameny jen ze budou bomby a zase sou vymluvy typu ze zpozdeni neni jejich chyba. JO a piqqsymu otiskly dopis:D
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (ssdad) - neregistrovaný
Datum:2010-08-31 14:40:25
co bude v tom dvoustim ..předplatitelé NAPIŠTE TO SEM PROSSIIIIMMMMM,...,.,.,
[Odpověz]

Titulek: ABC
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-08-31 12:10:35
Tak konečně na stánku Pacific Storm.
[Odpověz]

Titulek: Re: ABC
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-09-01 17:45:34
Zapoměl jsem, na obalu ABC, příště RACE WTTC game

Titulek: SCORE 199
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-08-30 23:53:53
SCORE 199 v prodeji od čtvrtka 2.9.! Plné hry: GOBLIIINS 1 až 4 (tři retro díly stařičké adventury a čtvrtý nový díl), FANTASY WARS (propracovaná tahová strategie) a střílečka SNAJPER.
[Odpověz]

Titulek: Re: SCORE 199
Nick: (MVP) - neregistrovaný
Datum:2010-08-31 02:51:02
Ach jo, to Fantasy wars nemohli dat do 200. Kupovat si casak za 200 kila, kvuli hre co stoji kilo se mi moc nechce :(

Titulek: Re: SCORE 199
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2010-08-31 04:35:48
6 plných her a ani jedna, která by stála za instalaci...to už tu dlouho nebylo :-/ Modrákovi zkrachoval časopis o Playstaion2,tak ho povýšili na šéfredaktora Score (logické, ne?) a teď intenzivně pracuje na jeho zničení, už mu to sice pár let trvá, ale je na velmi dobré cestě...

Titulek: Re: SCORE 199
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2010-08-31 15:52:41
Tak možná někomu se to nelíbí, ale mě za nainstalování stojí minimálně Fantasy Wars. Hru Snajper neznám, ale očekuju ji taky. S těma Gobliins to je přeci jen krapet mimo mísu...

Titulek: Re: SCORE 199
Nick: (JohnCZ) - neregistrovaný
Datum:2010-08-31 15:54:13
Ups, sry, příspěvek nademnou (podepsán jako Mynny) jsem psal já a popletl jsem si okýnka.

Titulek: Re: SCORE 199
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-08-31 16:10:17
Snajper..snajper woe.. :D může mě někdo dát linka co je to za snajpra woe..snajprů je..dík

Titulek: Re: SCORE 199
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-31 16:23:07
To by mě taky znajímalo. Sniper: Ghost Warrior to asi nebude :-/

Titulek: Re: SCORE 199
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-08-31 16:40:34
To je opravdu širokej pojem. http://www.zkracovatko.cz/z0f podle mě to bude sniper elite

Titulek: Re: SCORE 199
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-31 18:17:09
Falloutman: Obávám se, že to bude tadleta sračka: http://www.hodnoceniher.cz/pc/fps/sniper-art-of-victory.html

Titulek: Re: SCORE 199
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-08-31 18:35:05
No..:D To choděj v obchodáku kolem regálu a poslepu ukážou srágoru..tomu to odpovídá.Ještě popeláře čekám :D

Titulek: Re: SCORE 199
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-08-31 21:52:55
Piggsy chybička je to Snajper - http://www.cenega.cz/hra.php?id_game=235&id_platform=1

Titulek: Re: SCORE 199
Nick: (MaMs)
Datum:2010-09-01 13:13:10
Nechci se zase pouštět do té debaty Score vs Level, ale uvažte pánové zdravým rozumem, že Score prostě nemůže obstát: když počítáte předplatné, tak je cena stejná (nějakých 190 kč, což je u Levelu daleko větší úspora než u Scorka) a ty hry, to je fakt konec. Level teď dal RS Vegas a určitě se se mnou aspoň někdo shodne, že tady je lepší jedna hra než šest u Score. A o tom pravidelném nedodržení termínu se nehodí už ani zmiňovat... Jsem vážně zvědavý co nachystali do 200, jestli jim to v mých očích aspoň trochu zvedne úrověň... PS: Congrats Piggsymu k otištění dopisu (mě Level ten můj kdysi neotiskl..musí se ale nechat, že se Score chová ke svým čtenářům míň arogantně než Level..)

Titulek: Re: SCORE 199
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2010-09-01 14:12:04
jenže předplatné Score stojí 1790kč/rok, takže jedno číslo vyjde na příjemných 149 korun a 16 haléřů :-)

Titulek: Re: SCORE 199
Nick: (LOLek) - neregistrovaný
Datum:2010-09-03 19:04:21
mynny: level je na tom podobne... 1872kc/rok, tj 144kc za vytisk :)

Titulek: Score
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-30 14:45:22
Nemělo by dneska už konečně s týdenním spožděním vyjít Score? :)
[Odpověz]

Titulek: Re: Score
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-08-30 16:42:44
Na Send.cz na kartě Score s DVD - 31. 8. 2010 na hlavní straně Send.cz vs středu 1. 9. 2010 očekávejte Score s DVD. Jestli to chápu dobře tak zítra předplatitelé a ve středu na stánku.

Titulek: Re: Score
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2010-08-30 20:27:38
nn, ve středu předplatitelé a nejdřív v pátek na stánku, pokud se to datum zase někam neposune

Titulek: Re: Score
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-08-30 20:44:11
Časopis Score má opět zpoždění: číslo minule slíbené na středu 25.8. dorazí o týden později (1.9. předplatitelé, 2.9. stánky) a přenechalo tak papírové recenze Mafia II spolehlivějšímu Levelu.

Titulek:  
Nick: (ssdad) - neregistrovaný
Datum:2010-08-28 15:44:54
KOLIKATÍHO VYCHAZÍ TO SCORE 199 ....chci vedet co bude ve 2stim
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-08-26 18:48:40
Trine je pecka doporucujem
[Odpověz]

Titulek: Level 196
Nick: (MaMs)
Datum:2010-08-26 14:05:54
V říjnovém Levelu jako plné hry Legend: Hand of God a Trine. Vychází 24.9.
[Odpověz]

Titulek: Re: Level 196
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2010-08-26 16:11:43
Tak o tomhle RPG slysim prvne, ale nevypada to nejhur.

Titulek: Re: Level 196
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-08-26 17:26:12
Trine je jedna z nej her co jsem kdy hral...fakt bomba

Titulek: Re: Level 196
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2010-08-27 14:23:00
Trine taky vrele doporucuju!

Titulek: Re: Level 196
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2010-08-27 15:28:15
jj, tohle je dost slušné kombo, Legend je spíš průměr, ale Trine je bomba (i když ji mám za lidovějších 5€ ze Steamu)

Titulek: Re: Level 196
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-08-27 18:03:20
Legend nebyla spatna diablovka, nedavno jsem ji dohral, pekna grafika, slusna fyzika a efekty kolem (odsekavani hlav a koncetin protivniku :)), velmi pekny soundrack i atmosfera. Horsi to bylo s vybalancovanosti hry, lehkou tezkopadnosti pri pobijeni radovych nepratel a celkovou kratkosti SP kampane na to, ze hra nema (coz je s podivem) MP.

Titulek: Re: Level 196
Nick: (LOLek) - neregistrovaný
Datum:2010-08-28 02:18:53
nevadi ze je to kratke. diablovky jsou i tak po case nudne

Titulek: Re: Level 196
Nick: (MVP) - neregistrovaný
Datum:2010-08-28 17:03:30
Ono by se dalo veskrze rici, ze diablovky jsou proste nudne. Ono neni divu, kdyz je jim predlohou Diablo II.....

Titulek: Re: Level 196
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-08-29 03:05:07
Nemyslim si, treba u TQ jsem se bavil velice a dodnes si ho obcas zahraju kdyz mam na h&s chut. Samozrejme Diablo je Diablo, o tom zadna...Bud ma clovek tento herni zanr rad a nebo nikoliv, samozrejme neda se to ale drtit porad....

Titulek:  
Nick: (Lumir) - neregistrovaný
Datum:2010-08-26 10:05:07
Score vyšlo, ale pro dívky. Hra je Horsez.
[Odpověz]

Titulek: Score 199
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-24 16:14:57
Zítra by mělo vyjít nové Score, tak jsem fakt zvědavý.. Nevsadil bych na to ani halíř.
[Odpověz]

Titulek: Re: Score 199
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-08-24 16:22:05
Podle Sendu 30. 8. 2010. Vyhráváš :-))

Titulek: Re: Score 199
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-24 17:26:15
No jo, už je to tady. A nakonec to vyjde až někdy v září.. :-D

Titulek: Re: Score 199
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-08-24 17:35:36
Ty si fakt koupíš ty gobllíny? :D

Titulek: Re: Score 199
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-24 17:58:43
Na gobliny kašlu, jde mi o časopis ;-) Navíc mám předpaltné.

Titulek: Re: Score 199
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-24 17:59:02
*teda předplatné

Titulek: Re: Score 199
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-08-24 18:14:42
:DD já četl prvně předpalné :D

Titulek: Kulivočko
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-20 14:40:44
Braveman: Neni náhodou nějaká chyba v počítadle v tabulce "Dnešní nejnavštěvovanější herní profily" ??? Že by dnes návštívilo 357 lidí profil hry Kulivočko, to se mi nějak nezdá.. :) A ten o hodinu spožděný čas v diskuzi by už snad taky bylo na čase opravit. Nebo čekáš, až bude zas na podzim změna času? :-D
[Odpověz]

Titulek: bioshock
Nick: (jarda) - neregistrovaný
Datum:2010-08-20 05:08:49
myslíte si že se někdy dočkáme týhle hry u časáku? vim že v krámu se dá sehnat za 4 kilča, jen mě to zajímá jakej na to máte názor.
[Odpověz]

Titulek: Re: bioshock
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-20 10:58:31
Biošuk? Určitě.. Kdoví jestli to nebude už teď v tom 200.čísle Score.. Což by mě ale moc nepotěšilo, protože mám už dááávno dohráno :)

Titulek: Re: bioshock
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-08-20 11:44:33
Neotravuj s biošokem voe :D blbost v dějinách :)

Titulek: Re: bioshock
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-20 14:07:58
Spíš jedna z nejlepších FPS v dějinách..

Titulek: Re: bioshock
Nick: (nemo) - neregistrovaný
Datum:2010-08-20 18:11:21
Bioshock jsem si koupil nedávno za 3 kila v krámě a můžu říct, že se čekání na slevu vyplatilo - bylo to skoro tak zábavný jako Duke Nukem 3 D.

Titulek: Re: bioshock
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-08-20 18:18:57
Hlavně tu hru nepřechvalte..:/

Titulek: Re: bioshock
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-20 18:39:48
Dokonce mě to bavilo víc než Fallout 2.. :-D

Titulek: Re: bioshock
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-08-20 22:59:27
Tak to je už moc.Vedeš 1:0 :D

Titulek: Re: bioshock
Nick: (jarda) - neregistrovaný
Datum:2010-08-25 07:07:22
fallout 2 je moje nej hra v dějinách ajestli tě bavil víc bioshock tak si ho koupim:-) si právě řikam jestli ho někdo nedá do časáku aby mě to pak nesralo...

Titulek:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-19 17:22:35
Bravemane, tož jak to vypadá s tou volnou diskuzí?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-08-20 02:22:26
Braveman šel rovnou z práce na pivo. :D tak odpoví až zítra.

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-08-20 12:27:47
bude, zn.: brzy. btw: Falle, měl bych se nějak obávat o svoji bezpečnost nebo proč mě stopuješ ? :)

Titulek: Re:  
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-08-20 13:13:14
No jako šlo ti to dobře.Šest kousků do toho 3 rumy a zelená..hmmm..:D Bezpečnost?tak snad nepatříš mezi ty co na fejsbůku řeknou všechno :D imho je to taková móda.http://www.youtube.com/watch?v=22gUYhzG3iI /stejne to smažeš/ kupuješ ty vůbec herní časáky?spíš podle her?nebo nehraješ moc

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-20 14:14:54
Braveman: A co je to brzy? Pro někoho to znamená 2 dny, pro někoho 3 týdny, pro někoho půl roku. Celkem relativní pojem..

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-08-20 14:47:10
Pro někoho je to třeba i jen pár hodin... :-0

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-20 14:52:00
Pro někoho ano.. V to jsem se ale ani neodvážil doufat.. :-D

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-08-21 14:34:38
Tak forum už je vytvořeno, jen čekám kvůli pár mým ranním eskapádám na heslo, takže brzy je to tady :) Užívejte víkend...

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-21 16:22:10
Bezva :)

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-08-21 18:38:40
Tak zatím jen provizorně ... po víkendu se na to podívám více a nahodíme přímý link na hlavní stránku -> http://www.hodnoceniher.cz/forum

Titulek: Dumání nad SCORE 200
Nick: (Radomirson)
Datum:2010-08-19 00:46:09
Tak schválně, vyčetl někdo z dopisů otisklých ve Score nějakou indícii k plným hrám do jubilejního dvoustého čísla? V několika číslech letos vydaných jsem zaregistroval například časté chválení Zaklínače,...
[Odpověz]

Titulek: Re: Dumání nad SCORE 200
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-19 12:25:48
Zatím jsem žádné indicie nezaznamenal. Zaklínače právě hraju, mám doma originálku, takže za sebe doufám, že tam bude něco jiného.. :)

Titulek: Re: Dumání nad SCORE 200
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-08-19 14:43:06
Chtěl bych se ještě dožít. http://www.cdprojekt.pl/game/234/Planescape_Torment

Titulek: plevel info
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-18 16:03:15
"Po předešlém propadu se časopis LEVEL s DVD vrátil zpět nad, pořád dosti mizernou, deviti tisícovou hranici. V červnu se jej prodalo 9271 kusů, z čehož 7 074 zmizelo ze stánků. Hlavním lákadlem se ukázala hra Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter."
[Odpověz]

Titulek: Re: plevel info
Nick: (MVP) - neregistrovaný
Datum:2010-08-19 00:54:23
Schvalne jsem se dival na zdroj a ten csgamer, ci co to je mi nepripada moc spolehlivy. Na nejake strance psali, ze maji v prumeru 17 000. Coz mi pripada uveritelnejsi nez ani ne 10 000.

Titulek: Re: plevel info
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-08-19 02:49:13
(Bohužel) tato čísla pochází ze zdroje kterému lze věřit tj. nejsou to vymyšlená čísla. Snad bych jen dodal - 2074 předplatitelů v čr, 123 předplatitelů na Slovensku; 6223 prodáno na stáncích u nás, 851 na Slovensku. Celkově, jak již bylo řečeno, prodáno 9271 výtisků červnového Levelu.

Titulek: Re: plevel info
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-08-19 10:11:13
A víte čísla konkurence :-))

Titulek: Re: plevel info
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-19 11:51:24
Osobně bych za tímto červnovým "úspěchem" Levelu neviděl ani tak plnou hru Ghost Recon Advanced Warfighter jako spíše dvou-týdenní spoždění Score..

Titulek: Re: plevel info
Nick: (MVP) - neregistrovaný
Datum:2010-08-19 20:03:24
Ja to porad nedavam :). Dyt pred par rokama i blbej Gamestar mel naklad 25 000 a ted kdyz jsou na trhu jen dva hraci, tak brutalne klesne prodejnost. Nechapu jak ted muzou byt ziskovi nebo na druhou stranu nechapu jak nas mohli pred 10 lety za ty ceny tak odirat :D. PS. Braveman - odkus cerpas? Hod link pls.

Titulek: Re: plevel info
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-08-20 12:29:44
čísla konkurence známa nejsou. Prodejnost Levelu je k nalezení na stránkách uvdt.cz => ověřování nákladů deníků a časopisů.

Titulek: ABC
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-08-17 00:47:13
Tak zítra snad první měsíční ABC hra - Ford Street racing.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-08-16 18:04:43
Rainbow Six: Vegas bych mozna zkusil, ale jen za predpokladu ze to nema cesky dabing.
[Odpověz]

Titulek: Score
Nick: (Chuck) - neregistrovaný
Datum:2010-08-15 15:56:32
Asi poslední půlrok score přináší hodně bídnou nabídku her. Kde jsou ty časy kdy vyšly naráz čtyři plné hry Flatout 2, Blitzkrieg 2, Air conflicts a Jetsnguns gold?!...
[Odpověz]

Titulek: FIFA 11?
Nick: (Brumla) - neregistrovaný
Datum:2010-08-13 17:03:10
Tak ty plne hry teda vazne nic moc. Chapu ze je problem se vzdycky vytahnout a sehnat pokazde neco zajimaveho, ale tohle je moc. :) BTW v poslednim Score a Levelu by mely byt dojmy z PC verze FIFA 11. Nemuzete mi to nekdo nafotit? Kvuli jednomu clanku vazne cely casopis kupovat nebudu.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Vlajda)
Datum:2010-08-12 04:12:47
Tak nemam aktuální score ani level, zato sem si stáhnul demo mafie 2 ze steamu (a dáse). Příští score aj level taktéž vynechám a koupim si místo toho mass effect 2 cca za 500 tekže pohoda...
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-12 11:17:19
Časáky měls vynechat radši tento měsíc, v tom herním suchu tam nebylo skoro nic zajímavého. Příští měsíc budou recenze na pecky Kane & Lynch 2, Strarcraft 2 a Mafia 2, to bych si nenechával ujít..

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-08-12 14:06:16
ale recenze se daji na netu najit uplne vsude...navic na tyto pecky...¨je zbytecne jen kvuli recenzim vyhazovat 2 kila

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-12 14:22:51
Jestli kupuješ časopisy jen kvůli plným hrám, tak ano. Pamatuju časy, kdy u časáků žádné plné hry nebyly a prodávaly se líp než teď. Časy se holt mění.. Recenze v časopisech mají zpravidla mnohem vyšší úroveň než ty na internetu.

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-08-12 17:47:32
no ale je rozdil precist si recenzi o 3 tydny pozdeji nebo hned...navic podle me je uz dnes blbost kupovat casak i kvuli hram kdyz je tak rozsirenej warez a kazdou hru muzes mit doma do hodiny...proste casopisy pomalu upadaji

Titulek: Re:  
Nick: (MVP) - neregistrovaný
Datum:2010-08-13 01:47:07
Ten hlavni rozdil proc se casaky bez plne hry prodavaly lip byl hlavne ten ze prodavala ver s/bez CD. On byl (je :) ) celkem dost rozdil koupit si casak za pade nebo s plackou za dve kila. Dalsi rozdil byl, ze net byl pomalej a moc kvalitnich serveru tu nebylo. Takze pro mnoho lidi bylo vyghodnejsi si koupit casak za par korun nez ztracet nervy u nacitani obrazku. S rozvojem netu casoky logicky presly pouze na verzi s duhovou plackou. A to spoustu jejich ctenaru odrovnalo. Jejich kupujici se rozdelili na dva tabory. 1)tvrde jadro, ktere se tesi nakazde nove cislo. Casopis peclive uschovaji na hromadu a az zas tak neresi veci okolo. 2)druha skupina se rozhoduje o koupi podle momentalnich podnetu (plna hra, recenze, E3 specila atd...). Osobne si myslim, ze se misky vah prevazuji ke druhe skupine a to postupne casopisy zabije.

Titulek: Re:  
Nick: (Vlajda)
Datum:2010-08-13 03:03:33
doma mám tak 40 časáků, víc než pár her sem ani neinstaloval do kompu. Ty prachy vem čert stejně bych je prokalil nebo tak. Mám rád prostě tištěnou formu a kdž je ten obsah minimálně dobrý tak proč si to nekoupit.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-13 11:44:17
Je fakt, že ta možnost volby časopisu s / bez DVD mi taky chybí. Teď , když si vydělávám, už to ani moc neřeším, ale dřív, když jsem žil jen z kapesného od rodičů, jsem z toho měl hodněkrát hlavu v kumštech. Dnes sice málokteré DVD vůbec strčím do mechaniky, ale i tak se mi vyplatí do časopisu investovat. Na internetu se většinou recenzují jen nejočekávanější hry, zato v časáku mám nášup všeho možného pěkně pohromadě, má to úroveň a můžu si to číst kde se mi zlíbí. Za vyhozené peníze považuju nákupy, jaké dělá např. moje mama a dalších milion lidí. Dojde na poštu a koupí deset časopisů - Super Speciál, Hromy Blesky, Rudé právo, Chvilku pro tebe, Rytmus života a kdovíco ještě.. Dá za to 2 stovky týdně a dočte se tam akorát o tom, jak Bartošová dala facku Pomejemu nebo jak si Angelina Jolie prdla na večírku. Pak jsou toho doma hromady a nikdo neví co s tím, ani v tom kotlu to nechce hořet. Zato takové Score si klidně přečtu i po letech - vůbec si neumím představit, že bych ho přečetl a vyhodil.

Titulek: Re:  
Nick: (Vlajda)
Datum:2010-08-13 15:27:02
jedenáctý přikázání NEVYHODÍŠ

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-13 15:42:51
:-D

Titulek: Re:  
Nick: (lemplik) - neregistrovaný
Datum:2010-08-14 12:26:36
ten mass efect ted maji i za 230,- (stejne jako dragon age).

Titulek:  
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-08-11 14:00:28
OT:Teď sem se zhrozil.Napíšu reakci a odešlu standartně.Imho,nevidím svůj post,musím rolovat abych si to po sobě přečetl.Braveman,lze vychytat? díky.Nebo počkáme do té OT diskuzního kroužku ve třech..
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-08-11 16:01:56
myslím, že by to neměl být problém. Přepošlu webmasterovi a uvidíme...

Titulek: Score
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-11 13:28:40
Napsal jsem e-mail do Score - zdrbal jsem je za ta spoždění. Tak jsem zvědav jestli to otisknou.. :D
[Odpověz]

Titulek: ?!.
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-11 13:14:59
Braveman: Zdarec, tak jak to jde? Nechystáš náhodou zas nějaké zlepšováky? Co třeba pár smajlů do diskuzí? Nebo trochu zapracovat na těch profilech, ať je větší motivace k registracím? ;)
[Odpověz]

Titulek: Re: ?!.
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-08-11 13:43:00
Hlavně volnou diskuzi.Jo a smajlík facepalm by neměl chybět.Děkujeme

Titulek: Re: ?!.
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-08-11 15:59:21
Smajly v diskusi? Mno, to bych moc světle neviděl, nerad bych tu z toho měl druhé líbko :) Dokážu si představit, jak by ta diskuse zachvilku vypadala... jedině že by měli možnost smajly používat jen registrovaní - potom by nemusela být ta hustota tak velká. Zlepšovák se teď vytvořil, avšak je jen takový sobecký - máme (skoro hotový) nový admin systém. Diskuse bude následovat, už je vybraný typ diskuse i robot proti spamu v ní. V diskusi pak bude spousta místa na naše/Vaše nápady na další vylepšení.

Titulek: Re: ?!.
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-11 16:10:32
Měl jsem na mysli třeba jen 5 nějakých základních smajlů, ne jak na libku milion blbostí co ani člověk nepozná co mají znamenat :)

Titulek:  
Nick: (Sam & Max) - neregistrovaný
Datum:2010-08-11 01:55:29
Jak dlouho trvá, dohrání Sam & Max
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-11 11:20:03
No já ho právě pařím. Až to dohraju dám ti vědět.. ;-)

Titulek: Re:  
Nick: (Radomirson) - neregistrovaný
Datum:2010-08-11 13:16:59
Každá epizoda trvá přibližně 3 hodiny, takže dohromady by to mělo dát solidních 18 hodin.

Titulek: ??
Nick: (Bolek) - neregistrovaný
Datum:2010-08-10 22:51:40
To asi demo mafie 2 nebude na příštím dvd Levelu,Score nebo bude??Co myslíte??
[Odpověz]

Titulek: Re: ??
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-11 11:18:54
Já bych řekl, že demo Mafie 2 tam na 99% bude. Takovou hru by si snad nedovolili zazdít.

Titulek: Re: ??
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2010-08-11 13:28:30
Demo Mafie 2 nebude ani v jednom z casopisu, protoze je sireno pouze pres Steam!

Titulek: Re: ??
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-08-11 13:44:51
Tome,to ale stále dost lidí neví...nejsme na steam připravený.Není tu ani česká podpora..škoda slov

Titulek: Re: ??
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-11 13:54:30
No a to jako že když je demo na Steamu, tak nemůže být na DVD u časopisu?

Titulek: Re: ??
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-08-11 13:56:50
Piqqsy:Stejně ho musíš stáhnout.Nebo si myslíš,že ti dají soubor na offline?

Titulek: Re: ??
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-11 14:08:53
Steam neni jediné řešení jak se k demu dostat. Na tiscali je odkaz, kde to jde stáhnout i z uložto.cz a takových servrů bude určitě přibývat. Proč by to demo nemohli stáhnout a dát na DVD? Navíc je to česká hra.

Titulek: Re: ??
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2010-08-11 15:57:59
Pokud bude demo mafie 2 sireno jen pomoci Steamu, tak v casopise urcite nebude(hrac si to taha pres steam primo z netu) a pokud se vyskytlo uz na ulozto, tak bych to vydel na nejakou verzi warez dema, protoze zatim je dostupne JEN na Steamu a uz asi ani jinak sireno nebude.

Titulek: Re: ??
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2010-08-11 19:07:21
Tak to vypada ze se vydavatele umoudrily a Demo je na stahnuti i z jineho zdroje nez ze steamu. Tady je odkaz(nezkousel sem) http://www.fileplanet.com/215228/210000/fileinfo/Mafia-2-Demo Kdystak pak dajte vedet jestli funguje. A pokud bude fungovat tak se ho urcite dockate i v nejakem casopise :-)

Titulek: Re: ??
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-11 19:24:04
Tak vidiš Tome, já jsem ti to říkal..

Titulek: Hry od EA
Nick: (MVP) - neregistrovaný
Datum:2010-08-10 13:14:56
V zahranicnich casopisech zvesela prikladaji plne hry od EA a u nas ani tuk. Pred par lety si jeste pamatuju, jak oba sefredaktori (leveu ani score) vyrvavali jak EA (Microsoft atd...) nechte hry k casopisum davat. Kde je teda zakopanej pes?
[Odpověz]

Titulek: Re: Hry od EA
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-10 14:03:31
Nevim, ale podle mně je to tím, že hry od EA a Microsoftu jsou příliš drahé na to, aby si je mohly naše časopisy dovolit. Přece jen jsme několikanásobně menší stát než Německo, Polsko, Francie, Turecko atd...

Titulek: Re: Hry od EA
Nick: (Radomirson) - neregistrovaný
Datum:2010-08-10 22:30:06
Piggsy: Cena práv na prodej hry bude pravděpodně daleko menší pro český a slovenský trh, než pro ty německé, polské,...

Titulek: Sam & Max
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-08 21:50:18
Tak jsem zkoušel hrát toho Sama a Maxe ze Score a ta čeština je uplně v pohodě. Takže nevim, co to tady bylo pořád za ťápance, že je ta čeština hrozná atd...
[Odpověz]

Titulek: Re: Sam & Max
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-08-09 20:24:44
Mno,víš,dnešní mladí jsou zvyklí na jinou češtinu,třeba:máM dáT UpLNY NebO KRÁTQY | nebo: JE TO zabaLEny do 50kb JiNAq to MÁ pO roZBALENÍ 2.5MB klučinovi je 14 let.Je to z jednoho nejmenovaného fora.

Titulek: Re: Sam & Max
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-08-09 20:36:47
nejidealnejsi je hrat hry v originale - teda myslim anglictinu s cinstinou bych si asi neporozumel:D

Titulek: Re: Sam & Max
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-08-10 02:20:13
Už si nepamatuju přesně, ale narážel jsem v rozhovorech na věty, které nedávaly smysl, což vedlo k zákysům. Ale pokud někdo nevstřebá původní angličtinu, je to v pohodě, protože sám by si při překladu naflákal víc chyb a nesmyslů. Jenom když se něco vydává za profesionální češtinu, tak bych očekával, že tomu tak bude (to myslím obecně na většinu her, kde je to takto uvedeno a znamená pouze to, že v češtině se to oficiálně prodává... a o českém dabingu už vůbec nemluvím, ten)

Titulek: ABC 16/2010
Nick: (Wolak) - neregistrovaný
Datum:2010-08-04 02:41:26
Codename Panzers/Pacific Storm v ABC?
[Odpověz]

Titulek: Re: ABC 16/2010
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-08-04 05:39:05
Ano, byly ohlášeny obě tyto dvě hry. Ovšem vyjít může pouze jedna z nich a aby toho nebylo málo, podle ohlasů z naší diskuse nakonec zatím nevyšla ABC edice her vůbec :-/ Pokoušel jsem se zjistit přímo od zdroje jak to tedy vlastně je, ovšem zatím stále bez odpovědi...

Titulek: WEB Score
Nick: (XXX) - neregistrovaný
Datum:2010-08-04 02:23:12
Musím se podělit o jeden zážitek. Psal jsem Mikolášovi Tučkovi, kdy zprovozní web. stránky Score a on: "Už je to na spadnutí." Uběhl půl rok a nic se nezměnilo. Jak jsem si měl jeho větu vysvětlit? :-D
[Odpověz]

Titulek: Re: WEB Score
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-09 21:08:57
Nejspíš doslova.. :-D

Titulek: Re: WEB Score
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-11 16:55:19
Tyto stránky mají víc testerů než běžných návštěvníků se mi zdá.. :-D

Titulek: Score 200
Nick: (gimus) - neregistrovaný
Datum:2010-08-04 02:20:40
Přátelé, jde evidentně vidět, že Score nemá problémy, ale opravdu setsakramentsky vážné problémy. Nejprve to zpoždění (č.198) a pak ty hry (č.199). Evidentně jim nevychází politika za málo více, tedy že v časáku za 200 Kč jsou čtyři "super" hry. Přežije Score září 2010?
[Odpověz]

Titulek: Re: Score 200
Nick: (jarmil) - neregistrovaný
Datum:2010-08-04 15:27:16
Ale no tak gime, neznáš snad ticho před bouří? Nemyslíš, že šetří "síly" na to, aby mohli do dvoustovky dát pořádnou bombu?

Titulek: Re: Score 200
Nick: (Malarkey) - neregistrovaný
Datum:2010-08-04 17:46:22
souhlas, takhle kritizovat dokáže každý, ale nevidíš do toho...nicméně bych řek, že zvolili fantasticky....u Goblinů si zařádim jak za starejch časů a čtyřka je taky neméně skvělá hra...u mě to problém nedělá....a že se opozdili s vydáním? no a co? tobě snad jde všecko dycky podle plánu? fakt tyhle kecy na poškození takovýho časáku miluju...si založ svůj časopis a ukaž jak bys to dokázal v týhle době ty...a pak hudruj. omezenče

Titulek: Re: Score 200
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-08-04 18:21:43
Osobně si myslím že Goblini budou jen výplň a ta neohlášená hra ještě není definitivně podepsaná a to bude ta hlavní gamesa. Nechtějí dělat info, kdyby to nedopadlo tak budou lidi zase naštvaný. :-))

Titulek: Re: Score 200
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-08-04 18:41:04
Malarkey: Ač jsou Golbiini skvělý hry, dají se sehnat nový za 250 kaček, takže zas tak žhavý to není. Jinak omlouvat zpoždění může jen hlupák. Zaplatil jsem si za produkt, který mi má chodit každý měsíc a ne po měsící a půl.

Titulek: Re: Score 200
Nick: (gimus) - neregistrovaný
Datum:2010-08-05 01:59:17
Jo, to doufám... snad nás ještě překvapí! Možná bych si je zase předplatil... teď to ale zatím na předplatné nevypadá. PS: kritizovat? Nebudu je přece chválit, to by číslo vycházelo za 2 měsíce a india games :-)

Titulek: Re: Score 200
Nick: (Ursus) - neregistrovaný
Datum:2010-08-07 16:43:33
Nechápu. Goblini jsou skvělá série, po dlouhých letech budu kupovat Score. :)

Titulek: ABC....
Nick: (MVP) - neregistrovaný
Datum:2010-08-04 00:26:09
No necekal jsem, ze to nekdy reknu - ale tento mesic u me vytezi ABC. Da se to normalne koupit v trafice nebo musim do nejake detske sekce?
[Odpověz]

Titulek: Re: ABC....
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-08-04 01:47:13
Já sem kupoval i chleba v se x shopu.Tak si myslím,že ABC koupíš i v kupé ve vlaku do Liberce.LOL,normálka..v trafice.:)

Titulek: ...
Nick: (Bolek) - neregistrovaný
Datum:2010-08-03 19:00:24
Level best Score nelze psát sprostá slova a zanadávat si takže radši nic!!Sice Level je dražší ale stále se ještě vyplatí do 250Kč Sice Score je levnější ale nevyplatí se pc hry to by člověka odvezly za chvilku do cvokárny!!A opičí se po Levelu za 1rok tam dají tu samou hru co byla před 1rokem u Levelu!!A samí rpg a strategie...fuj!! DÍKY za odpovědi a komentáře... Zvlášt Bravemana se ptám co si o to myslí...
[Odpověz]

Titulek: Re: ...
Nick: (lolek) - neregistrovaný
Datum:2010-08-07 14:28:41
"A samí rpg a strategie...fuj!!" Chlapče ty jses nepovedl:))

Titulek: score 199
Nick: (georgo) - neregistrovaný
Datum:2010-08-03 18:31:25
no tak ty gobliny si muzou strcit nekam...
[Odpověz]

Titulek: Re: score 199
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-08-03 18:38:55
Jsou lidi co na Score nedají dopustit.Nekaž jim radost.Kdyby tam byl arkanoid s tetrisem,tak ho koupí.

Titulek: Re: score 199
Nick: (georgo) - neregistrovaný
Datum:2010-08-03 19:44:42
no já patřím přesně k těm lidem, kupuji ho pravidelně už 4 roky, ale moc her co byly u časáku mě nechytlo..

Titulek: Re: score 199
Nick: (karel) - neregistrovaný
Datum:2010-08-03 20:35:10
Tak holt zase dalsi mesic co usetrim za casopis. S Gobliny opravdu ne a Rainbow six v Levelu me nebere. Tak snad priste se trefi do naseho vkusu :)

Titulek: Re: score 199
Nick: (XXX) - neregistrovaný
Datum:2010-08-04 02:15:36
No, Score je skvělé na čtení, i ten formát a kvalita časáku, ale ty hry? Já nejsem ani ten, co kupuje časopis kvůli kvalitě článků, ani jenom kvůli hrám, ale kvůli obojímu, a tohle mě dost odrazuje. Pche. Asi zase po dlouhé době zkusím Level a zkusím přehodnotit názor. Jenom by tam nemuseli dávat skoro pořád akční FPS z takového toho vojenského prostředí, kde dělám jenom pif, pif a střílím jak kokot.

Titulek: Re: score 199
Nick: (XXX) - neregistrovaný
Datum:2010-08-04 02:16:35
Pak by to u mě možná Level vyhrál... :-)

Titulek: ...
Nick: (Bolek) - neregistrovaný
Datum:2010-08-03 17:14:15
Braveman zasloužíš si pochvalu za opravu většiny chyb a že jich tady bylo...Přesto se jich ještě pár najde myslím že u Levelu 195 vychází jen Rainbow Six: Vegas nebo se mýlím??ABC hra prý nevyšla žádná,zítra vychází hra z PC FUN za 200Kč...Jinak nějaké chyby jsou i v minulém přehledu...Se Score jsem měl pravdu bylo to tam špatně napsané Score 199 pod tím bylo napsané uvidíme zítra...:)
[Odpověz]

Titulek: Re: ...
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2010-08-03 17:30:23
Tak tak, ta + ještě jedna neoznámená hra má být u Score. :-)))

Titulek: Re: ...
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-08-03 17:50:58
Situaci ohledně ABC se pokouším nyní vyzjistit, zatím to tu nechám jako nejistou info a případně to v brzké době smáznu. O vydání PC Fun nic nevím, pokud víš jaká plná hra k němu bude přiložena, poděl se o ni s námi, pokud se ještě o plné hře neví, doplním ho hned, jakmile bude známa. S Levelem máš pravdu, opraveno - díky! U Score 199 se ta poznámka týkala plné hry - den se dnem se sešel a plná hra u Score byla odhalena a doplněna:)

Titulek: Re: ...
Nick: (Bolek) - neregistrovaný
Datum:2010-08-03 18:37:17
PC hry z edice PC CD A PC PREMIERE po dlouhé době v trafice tak logicky PC hra z edice PC FUN tip zítra za 200Kč v trafice ale jaká nikdo neví ani já ale vyjde!!Dlouho nevyšla!!Lidi co myslíte pište názory dají demo mafie do Levelu a Score??Zvlášt Bravemana se ptám...DÍKY za odpovědi a komentáře...

Titulek: Re: ...
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-08-03 19:29:45
Vzhledem k tomu, že do dalšího čísla Levelu, který vychází v trafikách ve stejný den jako vychází Mafia 2, slibují i recenzi této očekávané hry (a tím pádem to vypadá, že Level bude jeden z prvních kdo v čechách hru bude hodnotit ptž předplatitelům přijde již dva dny před vydáním), řekl bych, že pokud demo hry nebude moc objemné, s největší pravděpodobností se demoverze na DVD objeví...

Titulek: ??
Nick: (Bolek) - neregistrovaný
Datum:2010-08-03 13:34:44
A hra z ABC??Dnes vyšla snad po roce nová hra z PC PREMIERE Bigfoot Collision Course za 99Kč nic moc žádné info a grafika z minulého století :D(Braveman už vážně nespi ber to bez uřážky)
[Odpověz]

Titulek: Re: SCORE 198
Nick: (Bolek) - neregistrovaný
Datum:2010-08-03 13:25:59
Score 198 nebo 199 kdo se spletl,ty ses spletl nebo (zase)Braveman spal :D??
[Odpověz]

Titulek: Re: Re: SCORE 198
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-08-03 16:01:13
Tak v tomto případě si stojím za svoji pravdou :) Info o S198 je v červencovém souhrnu, jelikož to bylo i jako červencové číslo, plánovano. V tomto měsíci (srpnu) vychází Score 199...

Titulek: PC-CD
Nick: (Gun)
Datum:2010-08-03 12:51:19
Zdravím Bravemana. Jen si tě chci zeptat jakej díl teda vyšel v pc-cd. Máš napsáno Terrorist Takedown 3,ale video je ze dvojky. Ty snad opravdu ještě spíš :D (neber to zle,jen se chci zeptat)
[Odpověz]

Titulek: Re: PC-CD
Nick: (Bolek) - neregistrovaný
Datum:2010-08-03 13:17:13
Zdravím vyšel Terrorist Takedown 3 Braveman to spletl...ale nic moc žádné info o 3 dílu na netu není...ale je to prý nejlepší díl ze série a vyšlo to tak před cca 3 měsíci...nikde jinde to neprodávají než v trafice ale na netu je to prý zdarma ke stažení... Ty si to koupíš,koupil??Jaký to je??

Titulek: Re: PC-CD
Nick: (Gun)
Datum:2010-08-03 16:44:20
Ještě nevím,ale možná si to koupím...

Titulek: Re: PC-CD
Nick: (Bolek) - neregistrovaný
Datum:2010-08-03 17:21:32
Řekni vyplatí se tato pc hra 8 misí za 3h.dohráno??Těžko...

Titulek: Re: PC-CD
Nick: (Gun)
Datum:2010-08-03 17:26:40
Netuším. Každýho věc.

Titulek: SCORE 198
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-08-03 12:41:57
Tak Score konecne dorazilo:D. Plne hry jsou Jade Empire, Sam and Max: Season One a Death Track resurrection. Recenze na Starcraft II neni, zpozdeni bylo pry kvuli infu o Dragon Age 2 a oficialne byl zrusen plakat. Na priste ohlasene hry jsou vsechny 4 dily Goblins takze nic moc:(
[Odpověz]

Titulek: Re: SCORE 198
Nick: (Petr) - neregistrovaný
Datum:2010-08-03 13:43:02
Proboha to si dělají srandu!!!! Nic proti Score ale jsou to RPG maniaci. Info o Dragon Age 2 mě vůbec nebere, raději se měli soustředit na včasné vydání.

Titulek: Re: SCORE 198
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-08-03 16:36:06
Ty kokso..gobliiins jo..:D mě snad vodvezou.Ale co,někomu se to líbí.

Titulek: Re: SCORE 198
Nick: (MaMs)
Datum:2010-08-03 19:05:06
Tak to si snad dělají srandu, že kvůli preview Dragon Age 2 museli opozdit vydání. V Levelu, který vyšel normálně bylo taky. To museli skoráci udělat článěk nejmíň na 8 stran s detailním popisem hlavní příběhové linky... A s těma Goblinama se taky celkem nepochlapili, ty si mužou nechat od cesty. Ještě počkám co udělají ve dvoustovce a jesi to nebude bomba nad všechny bomby tak asi od Scorka nachvilku upustím a zůstanu jenom u Levelu...

Titulek: Re: SCORE 198
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-08-03 19:33:15
Zoom Dragon Age 2 se rozprostírá na šesti stránkách. Citace z úvodníku: "Po zralé úvaze jsme se v tradičním červencovém suchu rozhodli počkat na exkluzivní informace k Dragon Age 2 a rovněž na některé další články. Týden kvalitě čaasopise určitě pomohl."

Titulek: Re: SCORE 198
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-03 20:24:27
Hm, až na to, že to nebyl týden, ale 2 týdny! Milion nasraných lidí, ale hlavně že to časopisu prospělo. Časopisu možná ano, ale pověsti Score naopak..

Titulek: Re: SCORE 198
Nick: (Petr) - neregistrovaný
Datum:2010-08-03 21:05:55
Taky musím říct že Dragon Age 2 každýho nebere, jenže Score je maximálně poplatný svým hardcore fasnouškům, tedy zarytým PCčkařům pařícím zejména RPG. Konzole se dost tísní...Chtěl bych se zeptat, jaká je situace u Levelu co se týče PC fanboyovství? Opravdu mě už nebaví ty kecy typu "PC je nejvíc next-gen" a v rubrice konzolí číslo vycucané z prstu: "Pravděpodobnost PC Portu" atd.

Titulek: Re: SCORE 198
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-08-03 23:40:15
Jade Empire v je s českým dabingem (doufám, že ne) nebo jenom titulky? Dá se případně vybrat původní angličtina?

Titulek: Re: SCORE 198
Nick: (MaMs)
Datum:2010-08-04 20:52:16
To Braveman: Tak to jo, v Levelu byly jenom 2 strany :) Ale výjimečně musím souhlasit s Piggsym - věřím, že jim to moc nepomohlo a kvůli jednomu preview takové excesy... Co pamatuju, na konci devadesátých let měli stejné problémy a myslím, že se tehdy Zvelebil celkem zapotil než zase všechno za pár měsíců vrátil do vyjetých kolejí.. Tehdy Score dělalo díru i 2 měsíce, což nasere i toho nejzarytějšího fanouška. Jak jsem už říkal, jsem zvědavý, co si nachystají do 200. Pokud to poserou, tak si dám pauzu a pak si za 500 kč koupím celý ročník z druhé ruky někde na netu...

Titulek: Re: SCORE 198
Nick: (MaMs)
Datum:2010-08-04 21:04:02
To Petr: Level a pc vs konzole - Pokud můžu říct, tak myslím, že se staví ke všem platformám stejně. Je fakt, že je to pořád časák o pc hrách, ale u každé druhé je dneska taky X360 nebo PS3 verze, které často v recenzích zmiňují, semtam se objeví i nějaké srovnání.. Konzolová rubrika měla v posledním čísle 6 stran a na nich recenze 6 her, 3 pro DS, No More Heroes pro Wii, Deathspank, který dostal od Pavlovského 8 a C----down 2, kterou Dan Vávra pěkně shodil. Mimochodem objevila se už druhá recenze Dana Vávry (první byla na Red Dead Redemption) a vážně stojí za to. Ten týpek fakt ví o čem mluví. Ale abych to shrnul - na konzole a priori nenadávají a pc zase nenadržují... Takže je to vyrovnané a Level jde prostě s dobou.

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %